5. november 2020

MSM: Manden der gjorde Trump til ‘budbringer af hvidt overherredømme’ – “En kronraget californier…”

For et par år siden bragte (venstreorienterede) VOX en længere artikel om Trump-rådgiver Stephen Miller, der under et tv-interview – ifølge Twitterland, så ud til at have tilført sin vigende hårpragt et skud ’spray-on hair’. Det var et pinligt forsøg på at dække over det faktum, at han næsten var skaldet, lød det.

Politikens korrespondent i Latinamerika har læst en skinger portrætbog om Miller, og namedropper onde konservative/nazister, der vil stoppe indvandringen, ikke godtager Black Lives Matters dagsorden, og ligefrem vil skabe lov og orden. De har radikaliseret Trump med Miller som bindingsled. Millers mentor er David Horowitz, han er private venner med Steve Bannon, og har talt med Richard Spencer, der angiveligt engang har heilet.

Fra Politiken – Taleskriveren fra Det Hvide Hus: En kronraget californier er manden bag Trumps had.

Hvordan blev ejendomsspekulanten og realitystjernen Donald Trump en budbringer af racisme og hvidt overherredømme? Svaret er: hans 35-årige rådgiver Stephen Miller. En ny bog dokumenterer, hvordan Stephen Miller selv blev radikaliseret i 1990’ernes Los Angeles og fandt vej ind i Trumps indercirkel, godt hjulpet på vej af højreekstreme tænkere.

… Stephen Miller derimod sagde ikke et ord. Han lod hånden glide hen over sin kronragede isse, nikkede til et par fans, og skred så direkte mod elevatoren i sit jakkesæt og forsvandt. 35-årige Stephen Miller lever fint i grænselandet lige der, hvor magten er inden for rækkevidde, men den relative anonymitet samtidig begynder. Der har han befundet sig i de seneste godt 4 år. …

‘Miller tager ikke rampelyset, og det fungerer godt for Trumps ego. Til gengæld er Millers magt kolossal. Trump føler, at han skylder Miller meget af æren for sin valgsejr i 2016, og han er på godt og ondt dybt afhængig af ham – så meget, at det måske vil koste ham chancen for at vinde dette valg’, siger journalisten og forfatteren Jean Guerrero. …

‘Miller forstår, hvad der skal til for at skabe de provokationer, som fyrer op under Trumps tilhængere. Han ved, hvordan man dyrker hadet, for han har lært det fra barnsben i Californien. Og hans historie viser, at Trumps succes ikke bare kommer fra Trump selv. Den udspringer af en politisk udvikling og en radikaliseringsproces, for Miller er blevet radikaliseret igennem årtier, ligesom USA er blevet det’. ….

Netop Millers evne til at piske følelser op skulle senere, i Trumps regeringstid, få stribevis af kommentarer og memes på internettet til at sidestille ham med Nazitysklands propagandaminister, Joseph Goebbels. Sammenligningen er grov – også fordi Miller har jødisk baggrund…

På Duke University dyrkede Stephen Miller et image som konservativ intellektuel. … Da nogle mandlige atleter fra universitetet blev anklaget for at have voldtaget en sort kvindelig stripper, som de havde bestilt til at underholde ved en fest, tog Miller dem i forsvar. Det lignede en tabersag for ham – indtil politiets dna-analyser viste, at der ikke var tegn på, at de anklagede mænd havde voldtaget kvinden.

… Steve Bannon, der havde tæt kontakt til Trump og senere blev den øverste chef for hans valgkampagne, anbefalede Trump at hyre Stephen Miller til at udvikle sin politik. Det samme gjorde senator Jeff Sessions, der uden videre sammenlignede sin unge medarbejder med den kontroversielle republikanske toprådgiver Karl Rove, som var chefstrateg for præsident George W. Bush.

… som Jean Guerrero udtrykker det: ‘For Miller er det et ideologisk spørgsmål om at holde bestemte grupper ude af vores land, fordi han fra en tidlig alder er blevet indoktrineret til at mene, at de ikke er vores land’.”

(Collage: Jean Guerrero, Hatemonger, 2020)

“Bogen prøver at svare på et af de vigtigste spørgsmål, som Trumps første præsidentperiode efterlader: Hvordan blev Donald J. Trump – en ejendomsspekulant og realitystjerne fra den liberale metropol New York – synonym med racisme, fordomsfuldhed og flirten med ideer om hvidt overherredømme, som ingen præsident i nyere tid har været blot i nærheden af? Kort sagt: Hvor kom hadet fra? Svaret er, dokumenterer bogen, langt hen ad vejen Stephen Miller. Samt de ultrakonservative kredse i Californien, der radikaliserede Miller som helt ung. Ganske som Miller har radikaliseret Trump og hans politiske projekt.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114721/trackback

42 Comments »

 1. Hvis det ulykkelige sker at de vælger Biden, kan de skrive en bog om hvordan en gammel gris der ragede på alle kvinder, lykkedes med at afskaffe demokratiet og indføre meningskontrol = kun venstreorienteret er lovlig.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 11:46

 2. Med Trumps støtte til aggressiv zionisme (jeg nævner i flæng: missilangreb på Syrien, likvidering af iransk general, flytning af den amerikanske ambassade til Jerusalem), er det ikke usandsynligt, Trump styret er/var i ledtog med Den Nordiske Modstandsbevægelse. Jean Guerrero har fat i noget.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 12:14

 3. Hende kunne jeg sgu godt tænke mig at duske….

  Kommentar by redneck — 5. november 2020 @ 12:23

 4. Har lige set den gamle afdankede mumie Ulla Therkelsen stå og vrøvle uimodsagt flere minutter på TV2 Fake News.

  Kællingen er åbenlyst stangvissen…

  Kommentar by Revisoren — 5. november 2020 @ 12:24

 5. Så er der dømt ananas i egen juice, når danske rødradigale journalister indstiller hinanden på kryds og tværs til Cavlingprisen; de er er fuldstændigt skamløse, og selvfølgelig er der mange muslimer i artiklerne:
  https://journalistforbundet.dk/cavling, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. november 2020 @ 12:36

 6. Kommentar by redneck — 5. november 2020 @ 12:23.

  Never stick your dick in crazy..

  Kommentar by Kimski — 5. november 2020 @ 12:43

 7. BOGEN DOKUMENTERER DA IKKE NOGETSOMHELST. Den er eet langt smædeskrift, een lang omgang underlødig rød propaganda, een langstrakt, udspekuleret og konspiratorisk bagvaskelse.

  Bogen påstår en masse, og alle påstandene er bygget over den rødfascistiske manual, der lyder: Bagtal dristigt, noget hænger altid ved. Og: har du ingen argumenter, så brug hetz, beskyldninger, rygter, og falske anklager i så rigeligt omfang, at det bliver besværligt eller uoverkommeligt at gendrive dem. En taktik som feministerne, BLM og antifa også har taget op.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 12:51

 8. Underligt så mange latinoer søger til USA. De burde havde det 100 gange bedre hjemme i deres kommunist ledet lande.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 12:57

 9. Hvad fanden er der galt i at være kronraget?

  De små tøzebørn elsker det…

  Kommentar by Revisoren — 5. november 2020 @ 13:10

 10. Trump mistedde 5% hos hvide mænd i forhold til sidst, fordi han har gjort noget for alle andre befolkningsgrupper end hvide mænd i sin periode som præsident.

  Desuden er manden den største zionist vi længe har set når det gælder præsidenter.

  At kalde ham “White Supremacist” er en joke.

  Kommentar by KineserSnot — 5. november 2020 @ 13:36

 11. Demokraterne stjæler valget. De er parat til hvad som helst, ikke for få Biden som præsident, men alene for at få Trump ud.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 14:00

 12. OT: Nu skal et helt erhverv UDSLETTES, ved at ALLE minkfarme i Danmark skal afskaffes, indenfor få dage. Begrundelsen er at der er opstået en virus mutation. Det påstås at mutationen er en trussel mod hele verden.

  Javel så, men nu er virussen jo ude i tusinder af byer og landdistrikter verden over, og der er milliarder eller billioner af virusser på spil. Og virusser muterer ved alle mulige lejligheder. Så der vil komme mange flere mutationer. Det er det umuligt at gøre noget ved. Så meget tyder på at ødelæggelsen af erhvervet der har givet beskæftigelse til tusinder af mennesker, og som har tjent milliarder af kroner hjem til vores land, er en stor fejl, fordi nyttevirkningen sandsynligvis vil udeblive.

  Det passer SF fint at denne industri nedlægges, for SF har i årevis ment at af hensyn til dyrevelfærden bør udrydde så mange dyr som muligt, herunder mink og cirkuselefanter osv.

  Men hvad bliver det næste? Skal grise, køer og høns også udryddes, hvis de kan smittes med corona-virus? Og hunde, katte og fugle kan også bringe smitten videre.

  Co2 arbejder de røde også på at udrydde, selvom det er nytteløst og hul i hovedet. Bliver det næste at halvdelen af danskerne (eller dem allesammen) skal udryddes for at skaffe plads til afrikanisering og islamisering? Og hvad med menneskeheden, skal den udryddes for klimaets, ligestillingens, havenes, ideologiens eller dyrenes skyld?

  Er nedtromlingen af minkfarmene kun begyndelsen til en politisk krig mod mange flere erhverv og landbruget? Hvad med de millioner af husdyrhold i andre lande? Vil de radikale have NATO til at bombe alle de millioner af bondegårde og minkfarme i Europa, Asien, Afrika, USA og Sydamerika?

  Smitten med de muterede virusser har allerede bredt sig. Kan regeringens eller fødevarestyrelsens klodsede og forvirrede håndtering af sagen have medvirket til udbredelsen?

  Iøvrigt har mange fra farmene berettet om at de selv og hele familien har været smittet, men uden at blive syge.

  Rigtig meget tyder på at fødevarestyrelsen og Christiansborg er i gang med endnu et håbløst projekt der koster milliarder, uden at give nogetsomhelst udbytte. Fordi mutationer vil ske tusindvis af gange kloden rundt. Det vil under alle omstændigheder blive nødvendigt at fremstille vaccinen i forskellige variationer.

  Og det første års tid eller mere vil det nok være bedst at satse på at udvikle den bedst mulige behandling til dem der bliver syge.

  Og hvad med nedlukninger der hænger logisk sammen. Drop alt med Brostrøm gætterier og brug de virkelige eksperter som Kolmos og Randrup og K. Andersen fra USA.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 14:08

 13. Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 12:14:

  Jeg er enig i at Trump og Miller begge er kæmpe zionister.

  Men hvorfor tror du at “Den Nordiske Modstandsbevægelse” også er zionister?

  Jeg kender dem kun fra nettet, men jeg har aldrig hørt dem sige noget positivt om hverken Jøder, Israel eller Zionisme, tværtimod.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 14:09

 14. De kroniske landsforrædere på Politiken kan man aldrig regne med, når lokummet brænder?:-)

  Kommentar by A-mad — 5. november 2020 @ 14:18

 15. Bogen hedder “Hatemonger” og titlen refererer til Miller og Trump.

  Fra bogens prologue:

  “A white man spat the N-word in a black man’s face. Someone screamed “Hitler!” A paunchy Trump supporter with a bullhorn told black men they were going to Hell.”

  Hvem er den egentlige “hatemonger” her? Hvem prøver at oppiske et had imod hvide amerikanere?

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 14:26

 16. Hvem kan man snart tro på ?

  Er det ikke Allan Randrup Thomsen der siger muteret corona kan “udsultes” på en måned?

  Original virus her stadig selv efter den totale nedlukning i foråret, og det skulle være mærkelig om ikke den nye allerede er over alle bjerge som man siger, med den aktivitet der er i samfundet.

  Jeg tror desværre restriktioner og krav om mundbind bruges til at skræmme, så befolkningen ikke tør andet end adlyde Mette Frederiksen og det korrupte WHO hvor gammelkommunisten Brostrøm får en fed stilling – medicinalindustrien, Bill Gates m.m. regner med at tjene fedt på tvangsvaccinationer. 8 milliarder doser er noget der tæller når ordrerne tikker ind

  Kommentar by k.m. — 5. november 2020 @ 14:35

 17. Hvordan blev Politiken – en sladresprøjte og skvalderavis fra den liberale metropol København – synonym med islamisme, fordomsfuldhed og flirten med ideer om muslimsk overherredømme? Hvor kommer danskerhadet og den bedrevidende idioti fra?
  Naturligvis fra det radigale venstres syge globalistiske feberfantasier, hvor lammet fredeligt græsser ved løvens fod og muslimen sliber sin kniv ved danskens hals.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. november 2020 @ 14:42

 18. Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 14:09:

  Deres antisemitisme og usmagelige hærværk på en jødisk gravplads – det er så retarderet, vi må formode, de er købt og betalt af progressiv big business.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 14:51

 19. Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 14:51:

  Er enig i at deres strategier ikke forekommer særlig produktive og at hærværk er tåbeligt.

  Men jeg er lidt overrasket over, at du bruger et Anti-Hvidt udskamnings-ord som “antisemitisme”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 16:22

 20. Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 16:22:

  Hvad skal vi ellers kalde det? Grupper som NMR tager jo frivilligt bøhmands-kostumet på og deltager i cirkuset.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 16:48

 21. Overskrift fra dagens hjemmeside, “RT.COM” (russia today):

  “USPS ‘whistleblower’ tells Project Veritas he was ordered to backdate late mail-in ballots in Michigan”
  “Separate them from standard letter mail so they can hand stamp them with YESTERDAY’S DATE & put them through”

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. november 2020 @ 16:51

 22. hvordan man dyrker hadet,”

  Sådan i stil med 4 års had mod Trump? Supremacister aka journalister, hvornår begynder de højereorienterede at bruge de samme beskyldninger mod dem, der ikke kunne respektere valgresultatet for 4 år siden?

  Kommentar by tavsen — 5. november 2020 @ 17:19

 23. # G. J. KL. 14.42: Ja, det er netop globalistiske feberfantasier og ondartede utopier der præger de radikale og enhedslisten. Eller er de ramt af en slags muteret hundegalskab, der angriber hjernen og udsletter den, så der kun er tre-fire brikker er tilbage at flytte med. De virker så retarderede, at der næsten kun kan være tale om hjernebetændelse og hjernesvind.

  Deres politik er i alle tilfælde en art rød nazisme. De har tuttenuttede kællinger i front, men de er menneskefjendske og landsskadelige ud over alle grænser.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 18:18

 24. Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 16:48:

  Jeg er enig i at NMR/NRM i for høj grad lever op til rollen som de onde “Hollywood Nazi’er”.

  Men jeg finder det stadig legitimt at kritisere ALLE grupper uden at skulle udskammes som “Racist”, “Islamofob”, “Anti-Semit”, “Xenofob”, “Homofob” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 18:41

 25. Ja det er utroligt kompliceret.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. november 2020 @ 19:33

 26. Globalismen bygger på den antagelse, at menneskers tilværelse er lige godt sammenkoblet til dynamiske som til statiske omgivelser i både tid og rum.
  Individet er en løs brik, som lig en skakbrik kan omplaceres hvor og hvornår som helst. Den ideelt globaliserede person er således arbejdsgivernes yndlingsarbejder, altid mobil og klar til at yde sit optimale for arbejdsgiverens nytte og profit. God globalisering forudsætter derfor fuldstændig ligegyldighed hos individet overfor forskelle i religion, kultur, sædvaner og levevilkår. Forskelle, der observeres og reflekteres over, svækker fokuseringen hos det globaliserede individ.
  Afkoblet fra sociale sammenhænge og alene fokuseret på arbejdsgivernes og magthavernes behov er fremtidens mantra. Egne individuelle behov skal vige for en tom ubetinget accept af alt, hvad magthaverne gider udsætte personen for.
  Kort sagt: Velkommen til det globaliserede kapitalsocialistiske internationale robotiserede helvede, hvor du skal brænde ud. Nationalsocialismen (nazismen) er erstattet af globalsocialismen (glazismen).

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. november 2020 @ 20:37

 27. OT: Beslutningen om at lukke NORDJYLLAND ned, om at udrydde alle mink, er muligvis eller sandsynligvis to store fejlgreb. Men det ser ud til at alle de øvrige partier har forvandlet sig selv til regeringens nikkedukker. Det ligner den ynkeligste opposition i lang tid.

  For sagen er nok den at zombiernes skumle højborg har mistet overblikket. Chancen eller risikoen for at Danmark skulle blive et SÆRLIGT og nyt epicenter for en ny slags corona-epidemi, er minimal. Som 1 til 10.000 eller 100.000. For fra nu af vil der opstå mutationer utallige steder i 200 lande, tusinder af byer og millioner af kvadratkilometer landareal.

  Nedlukningen kan i sig selv være fornuftig nok, men så længe grænsen er hullet som en si, så længe vandrende og løntrykkende arbejdskraft fra mange forskellige lande kan vandre ind efter forgodtbefindende, så længe der ikke er styr på smitten i størstedelen af landet, fordi logikken og konsekvensen mangler, så længe ikke-eksperten Brostrøms vilkårlige gætterier bruges som retningslinjer, så længe afrikanske og arabiske asylanter og migranter kan strømme ind uden kontrol, så længe
  der styres med nærmest diktatoriske, ideologiske og forhastede/paniske/impulsive påbud, forbud og tiltag, er det svært at have tillid til gammelpartiernes politik.

  Og den med at det er af hensyn til folkesundheden, at man går drastisk frem. Har 80-90% af politikerne ikke siden 1968, 1983 eller 2015 pisset på det danske folks tryghed, sikkerhed og sundhed? Og er det ikke en folkeudskiftning de er i gang med? (= folkemord iflg. en tidligere FN-definition)

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 20:46

 28. Efter sigende har hver 4. Husstand i Jylland og på Fyn, husmår på loftet eller skunk.
  Bør de ikke undersøges for Coronavirus ?

  Kommentar by Jsch. — 5. november 2020 @ 21:00

 29. Der er en OVERHÆNGENDE RISIKO for at både k.m. kl. 14.00 og 14.35 og G.J. kl. 20.37 får ret i deres anelser og forudsigelser om en meget dyster fremtid. Danskerne bør prøve at forstå at hvis de ikke engagerer sig mere i demokrati og politik, vil Danmark gå rabundus indenfor ret kort tid.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 21:37

 30. GODT NYT: Det er slet ikke afgjort at Biden vinder. Det er nu åbenlyst og bevisligt at der har fundet VALGSVINDEL sted i gigantisk omfang. Derfor kan Trump gå til højesteret med gode chancer for at retten vil give ham medhold i at brevstemmerne i 3-5 stater bør kendes ugyldige.

  Kommentar by BENT A — 5. november 2020 @ 21:59

 31. Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 18:41

  Jamen, jeg er enig. Den stærkeste politiske lobby i US er AIPAC, og jøder er overrepræsenteret i en lang række politiske bevægelser, der har eller har haft til hensigt at undergrave vores samfund. Det er helt åbenlyst og meget skuffende at måtte konstatere.
  But what to do? Zionister spiller deres kort godt, og vi har de her NMR affaldsmennesker, som konstant bekræfter, at kritik af magtjøder er ilegitimt.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 22:08

 32. TIL EFTERTANKE:INFLUENCADØDSFALD 2017/18. 2822. OVER 65 ÅR: 2488.- MELLEM 15- 64 ÅR: 232.- MELLEM: O-15 ÅR 29.

  Kommentar by dansker — 5. november 2020 @ 22:58

 33. Børge-Muhammed — 5. november 2020 @ 22:08:

  Jeg vil i det hele taget fraråde folk at blive medlem af nationalistiske organisationer, da man nemt risikerer at havne på en liste hos fjendtlige myndigheder og grupperinger.

  Det er formentlig også grunden til at Patrick Casey for nylig har valgt at nedlægge “American Identity Movement” (AIM).

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 23:58

 34. Meget mere om demokraternes VALGSVINDEL kan nu læses på nettet, og der er klare beviser for lyssky transaktioner siger hodja, der fremlægger stribevis af eksempler på hvordan Trumps forspring på 750.000 stemmer i en svingstat, nu er ved at blive indhentet ved at læssevis af sække med falske stemmer pludselig dukker op og bliver talt med.

  Vil også Nordeuropa eller Skandinavien snart blive udsat for det samme?

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 00:33

 35. Lige nu ser jeg optakt til at Trump vil sige nogle forhåbentlig bevingede ord.
  Der er folk der kravler op og ned af stiger og retter tilsyneladende på. spotlights.
  Hvad sker der ? Det er det samme presserum det har været brugt under hele Trumps regeringsperiode.
  Har han købt en ny taberparyk ? eller er det bare den sædvanlige Trump kaloriefattige teatertorden

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. november 2020 @ 00:39

 36. Nå det var som forventet.
  Jeg mener at det der på tide at ikke kun sige lock him up but hang him.
  Han er bare den største idiot verden endnu har set.
  Jeg ved godt at jeg skuffer Træt Iznogut og adskillige andre herinde
  men har de store problemer med det kan de jo bare hænge sig selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. november 2020 @ 01:18

 37. Peter Nielsen — 5. november 2020 @ 23:58:

  Hvad er der af nationalistiske organisationer i Danmark? Jeg ser kun en flok sørgelige bumser, der spiller nazi-rollespil. Og nationalsocialisme er ikke det samme som nationalisme.

  Jeg tror ikke, det er Caseys grund til at nedlægge AIM. Han er nok nærmere blevet besnæret af den klamme Milo – som tilfældigvis også er jøde – og overtalt til ændre strategi til noget mere harmløst.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 6. november 2020 @ 07:17

 38. Per Henrik Rasmussen er åbenbart kommet på feminazi holdet, hvor følelsesudbrud tæller meget mere end argumenter baseret på faktuelle kendsgerninger af realistisk natur. Små børn elsker at stå i hvert sit hjørne og skrige deres frustrationer ud. I gamle dage hed det ‘primalskrig’ – idag hedder det “udtrykke inderste føøøøeeelelser”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. november 2020 @ 08:39

 39. At 12:
  Det passer Mette Mundbind ganske udmærket at slå minkavlen i Danmark ned.
  Hendes parlamentariske grundlag vil knuselske hende for det!

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2020 @ 13:13

 40. Pølsen kloger sig på USA forhold. Helledusseda.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2020 @ 13:20

 41. Børge-Muhammed — 6. november 2020 @ 07:17 skrev:

  “Hvad er der af nationalistiske organisationer i Danmark?”

  Eh, jeg tror ikke at jeg har påstået at der skulle være nogen nationalistiske organisationer i Danmark ..?

  Jeg kan ikke se at noget er meget mere harmløst end AIM var. Den type organisationer bliver næsten altid infiltreret og medlemmerne doxxet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. november 2020 @ 22:14

 42. Per Henrik Rasmussen har tilsyneladende fået muteret Corona i hjernen, og bør gasses sammen med de nordjyske mink…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 15:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper