6. november 2020

Tilbage i 2004 var det ikke konspiratorisk at postulere valgfusk: ‘Sådan stjal Bush valget’, skrev EB…

Selvom Trumps chancer for genvalg mest er teoretisk, så skal han naturligvis forfølge chancen. Det giver dårlige overskrifter, for medierne har besluttet at mistanke om valgsvindel er en konspirationsteori, der i sin kerne er farlig for demokratiet. Sådan har det ikke altid været. Flere trækker tråde til valget i 2000, men der var også beskyldinger om valgfusk i 2004, da George Bush opnåede genvalg. Ekstra Bladets Bo Elkjær, der året forinden vandt Cavlingprisen, skrev kort efter valget en solohistorie om valgfusk i Ohio. Det gav forsider og dobbeltopslag i Ekstra Bladet, omtale i dagbladene, og indslag i Radioavisen. Der var ikke fugls føde på historien.

Beskyldningerne var baseret på en venstreorienteret EDB-mand med en klar dagsorden. Det lykkedes ham ikke at overbevise amerikanske medier, og sagen døde ud. En skønlitterær dansk forfatter skrev om emnet et par år senere, men det blev det ikke mere rigtigt af. Bo Elkjær er i dag webredaktør for Journalisten.dk. Mere om sagen her: I, II, III.

“Another election held and another election stolen. In 2000 Bush stole the election by restricting the ability to vote by those people most likely to vote against him… Not only has another election been stolen but our democracy is now gone. (Clinton Curtis, Ekstra Bladets kilde)

(Ekstra Bladet, 7. december 2004, forside)

(Ekstra Bladet, 15. december 2004, forside)

(Ekstra Bladet, 15. december 2004, 1. sektion, s. 10, udsnit)

“Det var exit polls, der afslørede Yushchenko, nøjagtig som det var exit polls, der indikerede massiv valgfusk først og fremmest i den såkaldte battleground-stat, Ohio og derudover i 26 stater. 350.000 vælgere blev af republikanske embedsmænd forhindret i at stemme – enten ved ganske enkelt ikke at få en stemmeseddel, eller ved ikke at få sin stemme talt. I et valg, der blev afgjort af 118.000 stemmer, var det mere end rigeligt til at have indsat Kerry som præsident. Exit polls viste, at Kerry ville vinde Ohio med 4,2 procent. Men Bush vandt med 2,5.” (Mathilde Walter Clark, MetroXpress, ‘Det stjålne valg’, 2006)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114734/trackback

15 Comments »

 1. Man kun også nøjes med at gå tilbage til 2016, hvor alene Googles manipulation til fordel for Hillary Clinton gav hende mindst 2,6 mio. stemmer flere end ved at være neutral:

  https://www.youtube.com/watch?v=2_hid_csGaE

  Kommentar by perhag — 6. november 2020 @ 01:28

 2. Møller stop dig selv inden du gør dig selv totalt til grin

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. november 2020 @ 01:29

 3. Heldigt at Joe Biden er så dement at han til tider praler offentligt med diverse forbrydelser:

  https://www.youtube.com/watch?v=HhrLWL7jzPY&ab_channel=CouncilonForeignRelations

  https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0&ab_channel=DonaldJTrump

  Kommentar by sebastian — 6. november 2020 @ 02:19

 4. Alle griner, undtagen psyko-Per — han er nemlig joken.

  2020 valget i USA har alle gyldige stemmesedler vandmærker, undtagen dem, som DNC og Kina har printet.

  Demon-Rats… will be no more. RIP.

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2020 @ 02:22

 5. Løgnepressen skriver efter hvem den kan lide og hvem den ikke kan lide. Socialistiske USA-politikere er altid gode, kloge og ærlige, konservative USA-politikere snyder altid, og er altid nogle onde idioter. Iflg. EB, BT, Pølletiken og DR.

  Kommentar by BENT A — 6. november 2020 @ 04:48

 6. Steffen Kretz var med fra USA i 07:00 radioavisen.

  Store medier i USA lukkede ned for Donald Trumps mikrofon, og Steffen Kretz forsikrede med vred stemme at det Trump sagde om valgsvindel var løgn og udokumenterede påstande.

  Steffen Kretz ved åbenbart mere om valget og stemmeoptælling end USA´s præsident

  Steffen Kretz er lige så ulækker som Mette Frederiksen, der misbruger nedlukning af Nordjylland til at fiske efter likes på Facebook.
  Hun opfører sig som en umoden tøs på 12 år der ikke kan leve uden opmærksomhed på sociale medier

  Føj for satan, Mette – det er måske også helt bevidst at hendes egen hjemkommune Aalborg er fritaget for nedlukning.

  Det lugter sgu fælt af politisk magtmisbrug – jvf epedimiloven
  der står jo at sundhedsministeren selv afgør hvad der er samfundskritisk sygdom

  Kommentar by k.m. — 6. november 2020 @ 07:22

 7. https://www.foxnews.com/media/abc-cbs-nbc-all-cut-way-trumps-news-conference-election

  Kommentar by k.m. — 6. november 2020 @ 07:30

 8. Kommentar by k.m. — 6. november 2020 @ 07:30.

  Bare vent, der kommer ikke til at gå mange timer, før de hiver en ny stævning af Trump op af hatten, for at dække over den helt åbenlyse valgsvindel.
  Jeg mener, hvem har nogensinde hørt om et valg, hvor man lagde stemmeoptællingen på is, “indtil videre”?

  Er det “indtil videre”, så man kan få konstrueret et flertal til fordel for Biden, baseret på afdøde amerikaneres identitet, eller er det mere for at man kan få stemplet, ‘for sent indleveret’, på Trump vælgernes brevstemmer?

  Desværre står vi jo overfor en venstrefløj der stadig ikke har fattet, at det der foregår i øjeblikket, i mindre grad er et spørgsmål om en venstre-højre konflikt, end det er et spørgsmål om fascisme eller frihed.

  Det hjælper slet ikke, at den vestlige, kvindelige halvdel er blevet så Stærke og Selvstændige™, at de nu hilser et fascistisk styresystem velkommen med åbne arme, bare de undgår at få en hånd lagt på låret.

  Men det kan de jo så også glæde sig over, når de har fået os alle sammen stemt ind i arbejdslejre, overvåget af Allan’s Raske Svende, for på det tidspunkt bliver det småt med lyspunkter i livet.

  Kommentar by Kimski — 6. november 2020 @ 09:38

 9. At en såkaldt “journalist” fra Ekstra Bladet kan vinde Cavling-prisen siger vel alt om niveauet blandt danske “journalister”…

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 09:47

 10. Kommentar by Revisoren — 6. november 2020 @ 09:47.

  I betragtning af, at det meste af deres rapportering af udenlandske nyheder er liftet fra ligesindede, og ofte plagieret fuldstændigt ordret, uden noget forsøg på at skjule det, så er det vel mere relevant at omtale dem som sladrekællinger, da de også konsekvent undgår at følge op på kildematerialet.

  Kommentar by Kimski — 6. november 2020 @ 10:09

 11. Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. november 2020 @ 10:40

 12. Der er tilsyneladende fundet stemmesedler, hvor den stemmeberettigede er født i 1850.
  Som 170 årig har man naturligvis en vis erfaring og bør naturligvis ikke forhindres i at afgive sin stemme! I den alder kan man godt være lidt dårlig gående, derfor må det være på sin plads at kunne brevstemme. Så alt foregår tilsyneladende helt efter reglerne😉

  Kommentar by Den Nervøse — 6. november 2020 @ 11:17

 13. Den nuværende proces kan tydeliggøre mange ting, herunder at FOX NEWS (heller) ikke er på de konservatives side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. november 2020 @ 22:19

 14. Den nuværende proces kan tydeliggøre mange ting, herunder at FOX NEWS (heller) ikke er på de konservatives side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. november 2020 @ 22:19

  Fox News Channel er på sandhedens side, så når stemmerne peger på Biden, så følger Fox News med.

  Derfor er Fox News ikke på idiotiens side, men på sandhedens side, også selvom sandheden er ubekvem og ganske irriterende, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 7. november 2020 @ 13:06

 15. MSM er korrupte, det ved enhver, de regner Demokraterne for de gode der må alt og Republikanerne er de onde der intet må. Utroligt folk vil lade det ske, at de hader Trump så meget at de hellere vil snyde end have et fair valg. Demokratiet er afgået ved døden for længst. Men kampen er slet ikke slut endnu, Creepy Joe har ikke vundet, det er kun MSM der har udråbt ham men det vil ingen retfærdige selvfølgelig acceptere. Steve Bannon om snyderiet og vejen frem nu…
  https://www.youtube.com/watch?v=PkHMvoaO0zQ

  Kommentar by LarsB — 9. november 2020 @ 22:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper