9. november 2020

Ida-Sophia Petersen, The Voice-vært: Islamiske terrorister ‘er ikke muslimer’, og ‘har ikke en religion’

Ida-Sophia er vært på The Voice, og vil således være ukendt for de fleste. Hun skulle angiveligt være kæreste med en Brøndby-spiller, og har blandt andet medvirket i Loud-podcasten ‘Ung og forvirret’. Kommentar af Ida-Sophia Petersen på EB.dk, der går i rette med Nye Borgerlige, og brokker sig over Facebook-kommentarer fra ‘Bent og Hanne’ – Ida-Sophia: ‘Det er muslimerne der er under angreb’.

“… Jeg står heller ikke i badekåbe og flipflopper på gaden hver morgen og råber, at jeg altså har retten til min lejlighed og mit sommerhus i Karrebæksminde, selvom det i princippet er sådan, det forholder sig.

… Det er i forvejen ikke nogen hemmelighed, at både medier og politikere gang på gang tegner et skræmmebillede af danske muslimer, omend det er unge drenge i S-toge eller somaliske begravelser under corona. Muslimer er en udsat minoritetsgruppe i vores samfund, som er både misforstået og forfulgt.

De psykopater, der skyder folk på åben gade, skærer halsen over på uskyldige mennesker eller sprænger sig selv i luften, er ikke muslimer, de er terrorister og har ikke en religion, uanset hvor mange gange de råber profetens navn.

… Vi er nødt til at skelne mellem islam og terrorisme. De to ting er ikke det samme, og tegninger er ikke et billede på danskernes stolthed og frihed, men et billede på noget, der styrker en etnocentrisk og racistisk kultur, som kun gavner den herskende klasse og splitter resten af samfundets medlemmer ud imod hinanden.

… Vi har nogle meget magtfulde mennesker, der fra deres manifesterede højborg vil trykke tegninger, der førhen har gjort Danmark til et enormt utrygt sted at være. Jeg mener trygt som dengang, hvor man knap kunne træde ind i metroen uden at overveje, om man ville komme op til overfladen igen eller deltage i Distortion uden at tænke over, om det kunne være det næste terrormål. De får frit spil, til trods for de om nogen lægger i kakkelovnen til krig og terror.

Ytringsfrihed er ikke en pligt til at håne minoriteter. Det er faktisk ikke engang en ret til det…”

(Kujtim Fejzulai, 20-årig albansk muslim/terrorist; Foto: The Sun)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114830/trackback

78 Comments »

 1. Islam er en terror filosofi,ca 26% a verdens muslimet tror paa jihad/sharia saa her er det ,de “faa” der er beskyttet af de mange,dise 26 % har krammet paa de fleste andre taenk paa det Ida Sophia

  Kommentar by dunk — 9. november 2020 @ 11:55

 2. Hun skal være 29 år. Når hun er 49, og der er flere kalifater i Vesteuropa, får hun noget at tænke over. Hvorfor holder folk ikke bare deres uvidende mund?

  Kommentar by BB — 9. november 2020 @ 11:55

 3. IDA-SOPHIES BUDSKER kan koges ned til: Islam har intet med islam at gøre, og terror har intet med terror at gøre.

  Og det lyder da ret fornuftigt, ikke sandt?

  Det er de samme budskaber, som de radikale, DR og Pølletiken osv. har været ude med i årevis. Suppleret med oplysning om at indvandring er lig med berigelse, og at indvandreres kriminalitet og hverdagsterror skyldes danskernes racisme.

  Ida Sophies skriblerier viser at hun forstår at tage tidens propaganda til sig. Hun sluger den råt, og er derfor politisk korrekt, og ender sikkert som spin-doktor for regeringen. Eller hun får en stor karriere i et af de gamle partier.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 12:15

 4. IDA-SOPHIES BUDSKABER kan koges ned…

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 12:16

 5. Jamen så læs dog koranen. Der står det hele! Der står opskriften på præcis det der er ved at ske i Europa og med tiden også her!
  Nu er det ikke Pernille Vermund, Lars Hedegaard eller Kurt Westergaard der truer med halshugninger eller terror, de er faktisk fredelige mennesker, men det er tilhængere at “fredens religion”ikke og man kan ikke affærdige truslen ved at sige at terroristerne ikke er muslimer! Det er i orden af have sine holdninger, men det er ikke i orden at have sine egne fakta! Der er så hamrende sikre fakta, som viser at minimum 40% af herboende muslimer er fundamentalistiske.

  Kommentar by Den Nervøse — 9. november 2020 @ 12:17

 6. Endnu et virkelighedsfjernt/virkelighedsfornægtende fruentimmer!
  Medie verdenen er sgu et univers for sig selv.
  Mage til pladder skal man lede længe efter.
  Med den alder hun har, burde virkeligheden for længst være trængt igennem panseret af uvidenhed.
  Vor Herre til hest!

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2020 @ 12:25

 7. “Ung og forvirret” synes at vaere stikordet her. Skulle man foelge det forvirrede og uvidende kvindemenneskes tankegang, ville alkoholisme ikke have forbindelse til alkohol og narkomisbrug ville ikke have noget med narko at goere; jeg tvivler paa, at damen ville vaere meget klogere efter at hun har stiftet foerstehaands-bekendtskab med ideologien/doktrinen/brugsvejledningen islam, der i vide kredse stadig betegnes som religion…

  Kommentar by krassisten — 9. november 2020 @ 12:36

 8. Endnu en nulbon, der forsøger at kloge sig.

  Kommentar by Holger_Danske — 9. november 2020 @ 12:37

 9. PS. Et ganske traeffende udtryk fra det engelske rinder i hu: “She doesn’t know her arse from her elbow”

  Kommentar by krassisten — 9. november 2020 @ 12:38

 10. Kommentar by Holger_Danske — 9. november 2020 @ 12:37

  Ja og dog…hun er endnu en i den endeløse række af kvindelige landsforrædere, som landet er fyldt op af…på alle planer.

  Og mændene tør ikke sige og gøre en skid…de har solgt deres sjæl og levevis for lidt hygge i underbukserne.

  Hovedparten af de danske kvinder, er i fuld gang med bevidst og med vilje at smadre Danmark!

  Og de får lov til det og vi lader dem gøre det.

  De regime de har indført, betyder i mange sammenhænge, at det kommer til at virke uden mulighed for ændring endsige tilbagerulning – deres virke er definitivt permanent ødelæggende for alle i Danmark…også dem selv!

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2020 @ 12:50

 11. Lige nu er DRs P1 så i gang med at hetze mod forsvaret. Værtinden Gitte Hansen slynger om sig med mistænkeliggørende udtryk som “møgsager”, “rådden kultur”, “misbrug”, “nepotisme”, “svindel”, “krænkelser”, “fiflerier”, “lange fingre”, “ulovligheder” osv.

  Trine Bramsen går, lige som de radikale, stærkt ind for missioner talrige steder i verden, selvom det koster milliarder af kroner, og selvom det kraftigt svækker forsvaret af Danmark, som vel bør være forsvarets altoverskyggende opgave.

  Radikaliseringen og feminiseringen af forsvarspolitikken har ført til at forsvaret efterhånden er så svagt og papirstyndt, at det ikke længere kan forsvare Danmark.

  Véd ikke om der blev talt med to tunger i udsendelsen, men DRs holdning er ihvertfald meget negativ overfor forsvaret.
  Og Trine snakkede en del udenom og brugte mange ord på at fortælle hvor superdygtige danske politikere og soldater er, og hvor fremragende cyber-sikkerheden er og bla-bla-bla.

  Og så kom det frem at invalide veteran-soldater kan komme til at vente meget længe på effektiv og ordentlig hjælp.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 12:56

 12. Betragt poul madsen som medskyldig i den omgang propaganda, for artiklen kan ikke kommenteres på ekstra bladet. Manden sidder bag bevæbnede vagter og dørsluser på elstra bladet og risikerer dagligt at blive slået ihjel UDELUKKENDE på grund af islam, imens han jævnligt trykker indlæg fra idioter der forsvarer islam, uden mulighed for at sige dem imod, eksempelvis ved at henvise til de hundredevis af vers i koranen som direkte opfordrer til at begå terror. Man skulle tro at det var en avis’ fornemste opgave at forholde sig til beviserne, men ikke på ekstra bladet. De får milliarder i mediestøtte for at gøre det modsatte!

  Ordet “terror” nævnes endda helt specifikt, og ikke i overført betydning. “Cast terror into the hearts of the unbelievers” siger muslimernes religion, men når muslimerne så gør det, så er de ikke længere muslimer ifølge alle disse kendis-genier med galoperende stockholmsyndrom.

  “For jeg kender faktisk mange muslimer som er søde og rare” siger de i kor og tilføjer et #mangfoldighed, og så eksisterer indholdet i koranen ikke længere ifølge deres logik, kun regnbuer, selfier, og distortion fester. (hvor der iøvrigt ikke deltager muslimer..)

  De mennesker er LANGT farligere end nogen terrorist, og de gør danmark mere utrygt og usikkert end tusind muhammedtegninger.

  Og nu var der så 4-5 ældre mænd på uriasposten som allerede var enige i forvejen der fik det at vide, igen.. Ida sophie, poul madsen, og 4-5 millioner andre spejlblanke danskere tænker stadig ikke over det, og kommer heller ikke til det før der bliver gjort noget ved mediernes censur, eller højrefløjen erkender at det aldrig kommer til at ske, og opretter nogle effektive alternativer til MSM og de sociale medier.

  Jeg havde ellers afsat lidt håb til det der nye “kontrast” som mikkel andersson har lavet, men det er da til at lukke op og skide i. Et mikroskobisk elitært ekkokammer som ikke bliver læst af mange andre end dem selv, og med garanti ALDRIG af ida sophie og hendes spejlblanke veninder. Nationalkonservativ er bare et andet ord for dinosaur i dag, og ida sophie kommer til at holde distortion på vores grave. Hvis vi er heldige forstuver de en tå på vores gravsten, det er den ENESTE effekt alt det her ævl kommer til at have hvis dem med midlerne til at lave noget større ikke snart får fingeren ud og gør det!!!

  Nye borgerlige er også en tiltagende skuffelse. Jeg ved godt at de fik nej fra charlie hebdo til at bruge deres tegninger i annoncekampagnen for nyligt, men hvorfor lavede de så ikke bare deres egen tegning?? Istedet låner de andre mere modige menneskers tegninger, og dækker sig ind bag dem som et skjold hvor de altid kan henvise muhammeds hær til den oprindelige tegner, imens de taler om hvor modige de selv er når de vil trykke andres værker.. Patetisk er hvad det er, hele højrefløjen, inklusiv mig selv der sidder og skriver anonymt på nettet fordi jeg ikke vil have mit hus eller bil smadret af venstrefløjens brunskjorter.

  Der skal mænd af en HELT anden støbning end os til, og jeg håber de dukker op og redder vores ynkelige dansker røve imens der stadig er noget tilbage at redde. Hvem det skulle være har jeg dog intet bud på længere, så i kan lige så godt kysse jeres tryghed, land, og historie farvel.

  Flertallet ville det anderledes.

  Kommentar by Per — 9. november 2020 @ 13:17

 13. Fotoet af den stillesiddende, fredeligt udseende islamist med favnen fuld af skydevåben og macheter, viser jo hvor skræmmende “racisme” virker på følsomme og frygtsomme islamister. Det er naturligvis kun for at kunne forsvare sig selv mod “fremmedfjendske” europæere og danskere at islamister tit er tungt bevæbnede. Eller de anskaffer sig bomber, fordi de hellere vil sprænge sig selv i luften end falde i kløerne på folk fra DF og NB mv.

  Folk som denne flinke fyr bør begraves i marcipan, chokolade, islagkager, pengegaver, store biler, flotte villaer, fede jobs og sexhungrende feltmadrasser, så de kan komme til at forstå at vi europæere/danskere ikke vil dem noget ondt, men tværtimod kun ønsker at gøre dem lykkelige.

  En sådan politik vil afskaffe alle konflikter, og den hidtil totalt mislykkede “integration” vil fremover kunne ende som alle tiders succés.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 13:18

 14. OT: Staten har indkøbt 16 millioner MUNDBIND. Blev de allesammen købt i Kina, og kun i det Kina der startede pandemien?

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 13:28

 15. Hvor er det dog befriende at få klargjort sandheden og få den udskilt fra fake news når nu endelig en ung og veluddannet kvinde kan klargøre begreberne. det er vidunderligt endelig at få separeret sandheden fra det meget had, der er opbygget til de stakkels muslimer siden de begyndte at ankomme for 50 år siden. Kan i huske fredelige Danmark før islam?? Nej -vel?og så er sandheden altså også at det slet ikke er dem, men voldsparasitter udpeget af fake news, der står bag alt dette, der har sneget sig ind. I sandhed et bevis på at Danmark ville være ilde stedt uden de 3,4,5,6 eller flere universiteter der dels kan afdække dels formidle med sublimt dygtige studerende, de skrækkelige forhold for almuen. Og så erdet end så billigt at holde hele møllen i gang og vi bliver så oplyste!

  Kommentar by pseudonym — 9. november 2020 @ 13:28

 16. # KRASSISTEN, KL. 12.36: Du har vist fat i noget. Ida Sophie tror ikke på at alkoholisme har noget med alkohol at gøre, for det er nok bare en højreradikal konspirations-teori. Lidt ligesom de to køn som bekendt blot er en social konstruktion eller nazi-teori. Og når der sker en frontal-kollision på landevejen, har det intet med biler at gøre.

  Vi mænd skal blot tage feministernes logik til os, så vil vi komme til at forstå verden meget bedre, og vi vil få et bedre omdømme. Som det er nu, står vi jo hele tiden tilbage som dummepetere.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 13:50

 17. DR og TV2 har gjort hende dummere.

  Kommentar by Ewing — 9. november 2020 @ 14:03

 18. Islam stopper ikke sig selv og muslimer er ikke en minoritet, men en global majoritet, der med alle tænkelige midler og gigantiske pengestrømme søger at udøve størst muligt pres og indflydelse for at udbrede sin ufrie og dominerende agenda.

  Islams mørkemænd er ikke ofre, men gerningsmænd.

  At politikere og myndigheder i vesten igennem årtier har inviteret millioner af illiberale og fordomsfulde, for manges vedkommende decideret hadefulde og dybt racistiske, mennesker til deres socialliberale fest er selvmodsigende, meningsløst og vanvittigt!

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by STOPDETNU — 9. november 2020 @ 14:20

 19. Igen. Hvorfor ser vi ikke denne video i linket* nedenfor i DR&Tv2?

  Det vil få folk til at indse, hvilke problemer, vi har importeret med islam. Var det en god idé? Er der nogen, der tror det i dag? Næppe.

  Det blev igen fastslået som vores virkelige virkelighed i mandags i det centrale Wien, hvor muslimsk terror kostede mindst fire mennesker livet og 14 mennesker blev såret, heraf halvdelen i kritisk tilstand.

  I Notre Dame-kirken i Nice gik en muslim forleden til angreb på tre tilstedeværende med kniv. Et af ofrene, en kvinde, fik skåret halsen over.

  Det samme skete kort forinden med halshugningen af den franske lærer Samuel Paty i Paris.

  DR&Tv2 bør vise denne video som public service, så danskerne kan forstå den virkelighed, de lever i. Det bør ikke skjules! Det foregår i hele den muslimske verden.

  Hvornår var det nu det skete i København og flere andre Europæiske storbyer? Forlæng selv listen.

  Det står i koranen og sker derfor på Muhammeds ordre givet for 1400 år siden. Den ordre som styrer en stor del af de troende muslimer i verden. Det er deres tro.

  *Sådan lærer muslimske skolepiger i dag at hugge hovedet af dem, der „fornærmer” Muhammed. Skolen er en træningslejr i halshugning.
  https://www.youtube.com/watch?v=5T6EkSFxly8

  Kommentar by Amad — 9. november 2020 @ 14:22

 20. Hvor gammel er unge naive Ida-Sophia Petersen? 15? 17? 22?

  Kommentar by Ole Madsen — 9. november 2020 @ 14:26

 21. Løgnfuld dhimmimoral fra Ida, som med vanlig udenomsnak prøver en apeacement fra hendes løgnemoral med virkeligheden (Hvordan fatter hun at den Muhammedanske verden ikke protestere over Muhammedanernes terror samtlige steder, hvor islam deler områder med andre kulturer). Ida,s løgnflde dumhedsmoral ligger også i hendes selvmodsigelse i tegneseriekrisen. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com- Godm mandag eftermiddag og aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 14:36

 22. Man kan få mistanke om, at Ida-Sophia går og overvejer at konvertere til Islam. Mange, især unge piger, konverterer til Islam. Hvad er det, der er så forjættende ved Islam, at det tiltrækker både mænd og kvinder?

  Kommentar by Ole Madsen — 9. november 2020 @ 14:36

 23. PS: Giv hende en Koranklods i julegave :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 14:37

 24. 21) Pædofile og masochister gætter jeg på :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 14:38

 25. Det er på grund af RØDSTRØMPERNES OG RØDFACISTERNES ulogiske og usammenhængende politik, at hele Europa er på vej ind i en barbarisk tidsalder præget af konflikter, nedbrud, vold og mord. Alle vores lande vil blive fyldt med statsterror og islamisters hverdagsterror, hvis antallet af politiserende kvinder i magtfulde stillinger ikke formindskes.

  Se blot hvordan feministerne i DR, i partierne, i familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne, i ministerierne, i skolerne og kirkerne, i udlændingestyrelsen og mange andre steder rundt om i “systemet” konstant misbruger deres magt til at udnytte og skade borgerne.

  Alt tyder på at politik-kvinderne er på vej til at forvandle den vestlige verden til en fattiggård, galeanstalt og krigszone. Se f.eks. hvordan Merkel, Ursula, Ylva og de danske feminister og kvindesagskvinder fremturer.

  Det var meget, meget sølle og kortsynet af mændene at overlade magten til kvinderne.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 14:41

 26. 21) Selvfølgelig også sadister (mænd).

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 14:48

 27. 21) Psykopater og selvretfærdige idiotmoralister…..

  Kommentar by Michael Unna — 9. november 2020 @ 14:49

 28. Hash, fjolletobak og kemikalier ødelægger rigtig mange hjerne og sund fornuft.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 9. november 2020 @ 15:05

 29. Hvis nu jeg gav en rejse til de eksotiske Rif bjerge for Ida-Sophia, mon hun så rejste derned ?

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. november 2020 @ 15:06

 30. @21 Kommentar by Ole Madsen — 9. november 2020 @ 14:36

  “Hvad er det, der er så forjættende ved Islam, at det tiltrækker både mænd og kvinder?”

  IQ’en er for lav til at de kan finde deres eget personlige ståsted her i livet, uden at de blive dikteret regler og underkastelse.
  Det er det samme som gælder for folk, som bekender sig til socialisme.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. november 2020 @ 15:15

 31. Endnu en supremacist, der ved bedre end milliarder af muslimer. Stakkels pigebarn.

  En 11 årig skolepige var på vej hjem i Stockholm. Hun mødte en islamisk lastbil og endte som en bunke affald på gaden. Danske medier slettede billedet af virkeligheden. Alt hvad der miskrediterer islam har ingen chance for at nå frem til de mange ignoranter.

  EMPATI EFTERLYSES

  Kommentar by tavsen — 9. november 2020 @ 15:16

 32. Lille spejlblanke Ida-Sophia – den nye Kundby-pige…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 15:22

 33. https://twitter.com/Snaphanen/status/1325732569095299072
  6 ud af 10 unge muslimer i Frankrig mener, at islamisk lov (sharia) står over franske love – en stærk advarsel til Danmark:”

  For et år siden, søndag den 3. november, gik over 1000 muslimer i demonstration på Rådhuspladsen. De ønskede at sharia skulle stå over Grundloven, Men det havde ingen interesse for de statsstyrede medier at oplyse om fremtiden.

  Kommentar by tavsen — 9. november 2020 @ 15:46

 34. OT -synes, I skal se denne Mark Dice video om snyd m stemmer til præsidentvalget. Der ER blevet snydt, det er m garanti. https://youtu.be/PBavFBHh0jc

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. november 2020 @ 15:55

 35. PS til Amad 14:22. klippet fra Den Korte Avis i dag.
  “En europæisk status
  Det følgende udvalg af terrorangreb blot i Europa siden 2004 viser, hvilke destruktive kræfter vi står overfor – og hvis dette ikke rækker, så tænk blot på Afghanistan, Nigeria, Somalia osv. osv.

  2004 i Madrid: ti bomber eksploderede (eksploderer?) i myldretiden i fire lokaltog 11. marts: 191 dræbte

  2005 i London: selvmordsattentater i tre undergrundstog og en bus d. 7. juli: 56 dræbte

  2010 i Moskva: selvmordsattentater i to metrostationer d. 29. marts: 40 dræbte

  2014 i Bruxelles: attentat i det jødiske museum d. 24. maj: 4 dræbte

  2015 i Paris: attentat rettet mod redaktionen af det satiriske magain Charlie Hebdo. Mord på en kvindelig politibetjent. Gidseltagning i et jødisk supermarked d. 7.-9. januar: 17 dræbte

  2015 i Paris: attentaterer i forskellige boligkvarterer og i koncertsalen La Bataclan 13. november: 137 dræbte

  2016 i Bruxelles: attentater i lufthavnen og i Metrostationen Maelbeek d. 22. marts: 38 dræbte

  2016 i Nice: en lastbil kører ind i spadserende på en strandpromenade d. 14. juli: 86 dræbte

  2016 i Saint-Étienne-du-Rouvray: en præst myrdet foran altret i sin kirke, 26. juli: 1 dræbt

  2016 i Berlin: en lastbil kører ind i besøgende i et julemarked d. 19. december: 12 dræbte

  2017 i Barcelona: en varevogn kører ind i fodgængere på Boulevard La Rambla, 17. august: 14 dræbte

  2017 i London: en bil kører på Westminster Bridge ind i en gruppe fodgængere, hvorefter bilisten fortsætter til Parlamentet. Her forlader gerningsmanden bilen og myrder med en kniv en ubevæbnet politibetjent d. 22. marts: 5 dræbte

  2017 i London: en varevogn kører på London Bridge ind i en gruppe fodgængere og fortsætter til Borough Market. Her forlader de tre gerningsmænd bilen og myrder med knive tre mennesker d. 3. juni: 7 dræbte

  2017 i Stockholm: en lastbil kører gennem en travl gågade d. 7. april: 5 dræbte

  2017 i Manchester: selvmordsattentat efter en popkoncert d. 22. maj: 23 dræbte

  2020 i Paris: en lærer, der fremviste Mohammed-karikaturer, halshugget d. 17. oktober: 1 dræbt

  2020 i Nice: tre personer myrdet i domkirken d. 29. oktober: 3 dræbte

  2020 i Wien: i den indre by løber en terrorist omkring og skyder med et halvautomatisk våben vildt omkring sig d. 2. november: 4 dræbte

  Og her må man huske på, at de flere tusinde tildels hårdtsårede og lemlæstede ofre ikke er medregnet. Alene ved attentatet i Madrid blev 1.800 mennesker kvæstet af glassplinter og sprængstykker.”

  Kommentar by Amad — 9. november 2020 @ 15:59

 36. https://www.weekendavisen.dk/2020-45/samfund/undskyld-muhammed

  Danske “Kunstnere”…lever i en forgangen tid…de har en monumental selvovervurdering og tror de er guds gave til menneskeheden og fornægter enhver tilgang til erfaring, indlæring og alle former for fakta og derfor ikke mindst en kolossal mangel på fremtidsudsigter og svar og løsninger på faktabaseret viden og evidens!

  De fleste af dem er bare gemene folkeforførere, som har en feelgood tæft for medrivende ordskvalder og munddiaré, som omverdenen elsker at høre og blive bekræftet i.

  Reelt er de “bare” fascister som kun anerkender deres egen mening og skyer ingen lejlighed og middler for at nedgøre andres mening.

  Det har stået på siden 1960´erne…det ses og høres tydeligt…de er ikke kommet videre og argumentationen kører i samme rille…for det lyder skide godt og smager så dejligt…det er det de og deres tilhørere vil høre.

  At projicere deres vanvid over på samfundet er desværre lykkedes over al evne…derfor er vi færdige som en folkelig sammenhængende nation…en egenskab som også er permanent og ikke kan omgøres…skaden er sket…skaden er monumental.

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2020 @ 16:11

 37. Kommunister har ikke noget med kommunisme at gøre … ja, det giver jo god mening …

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. november 2020 @ 16:12

 38. Black Watch — 9. november 2020 @ 16:11:

  Nej, de er (desværre) ikke “fascister”. Fascister er imod masse-indvandring, imod multi-kultur, imod degenereret livsstil/kultur etc. Kunsterne er på mange måder det modsatte af fascister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. november 2020 @ 16:15

 39. Hvis vi som folk overlever den skrigende naivitet fra individer som Ida-Sophie, så foreslår jeg hermed, at vi opretter en række skamstøtter på Rådhuspladsen, hvor landsforrædernes navne kan stå printet i sten, til evig advarsel, vanære og foragt.

  Historisk set har der vel næppe været nogen, der når helt op på siden af de quislinger, vi ser udfolde sig i medierne og folketingssalen dagligt.

  Og med hver eneste nyt forræderi er de samtidigt med til at sikre deres egen dødsdom, for der er ingen sejrherrer der kunne drømme om at lade landsforrædere overleve, når først røgen har lagt sig:

  De har jo allerede til fulde bevist, at de ikke er til at stole på.

  Kommentar by Kimski — 9. november 2020 @ 16:27

 40. koranen ER en krigsmanual. så islam har ALT at gøre med islam.
  kunne en eller anden dog ikke forklare dette , til det helt åbentbart indoktrinerede og forvirrede sludder chartol af et kvindemenneske.
  LÆS koranen.

  Kommentar by heisahero — 9. november 2020 @ 16:32

 41. Kommentar by Black Watch — 9. november 2020 @ 12:50.

  Hørt!

  Kommentar by Kimski — 9. november 2020 @ 16:32

 42. Kommentar by Ole Madsen — 9. november 2020 @ 14:36.

  “Det personlige ansvar er fuldstændigt overladt til manden, det samme gælder alle de svære beslutninger, samt alle de forvirrende valgmuligheder vi som kvinder har i dag. Tilværelsen er bare meget enklere, og der er kun ganske få regler der skal overholdes.”

  Det er (næsten ordret) et direkte citat fra en konvertit, da jeg spurgte hende for nogle år tilbage.

  Kommentar by Kimski — 9. november 2020 @ 16:40

 43. Her er islam-apologeternes standard opskrift:
  1) Først er muslimen ‘normal’ halvskør muhamedaner.
  2) Pludselig bliver han radikaliseret jihadist terrorist.
  3) Som sådan skifter han fra at være muslim til at blive ægte gak.
  4) Som gak jihadist er det hans arbejde at slagte kristne.
  5) Efter vel udført arbejde skifter han tilbage til ‘normal’
  6) Da han nu er ‘normal’, kan han ikke beskyldes for terrorisme.
  7) Islam-apologetens bevisførelse er slut – Islam er ‘normal’. QED.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. november 2020 @ 16:48

 44. @ 35 Amad

  En meget ukomplet liste du bringer, min egen har også huller, men her fra så hele verden, hvor halvhjernerne har udøvet deres udåd, men vær opmærksom på, at det intet har med islam at gøre.
  Alkoholisme har heller intet med øl og spiritus at gøre, og narkomani har intet med stoffer at gøre. Bare så vi ved, hvor vi står.

  Erbil/Irak (01.02.2004), selvmordsangreb mod kurdiske partier dræber 105 mennesker.
  Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004), bomber i tre tog dræber 193 + sårer næsten 2.000.
  Sungai Kolok/Bangkok (27.03.2004), bombe sprænges og 5 turister dræbt.
  Khobar/Dahran/Saudiarabien (29.-30.05.2004), en serie bonbeangreb og en gidseltagning dræber 22 og sårer mindst 25-mange udlændinge.
  Bagdad/Irak (24.06.2004), en serie bombeangreb på irakisk politi dræber mindst 100 og sårer 300 nord og syd for Bagdad.
  Skolebørnene i Beslan/Rusland (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  Djarkata/Indonesien (09.09.2004), Australiens ambassade bombet, dræber 9 og mindst 180 såret.
  Amsterdam/Holland (2.11.2004), Theo van Gogh dræbt af muslim (Mohammed Bouyeri), der efterfølgende sagde: ”Jeg handlede udelukkende på vegne af min religion.”
  Jernaldervej i Århus/Danmark (09.01.2005), 82-etnisk dansker (Hans Ejler Juncker) slået ned og frarøvet sine penge, af arabisk udseende mand. Døde senere af sine kvæstelser.
  Lissabon/Portugal (juni 2005), ca.500 unge muslimer angreb indfødte gæster på strand.
  London Underground (7.7.2005) blev 4 steder bombet af muslimer, 56 døde + mindst 700 sårede.
  Lundtoftegade/København/Danmark (15.07.2005?), 61-årig etnisk dansker slået ned i Lundtoftegade af 6-8 muslimer. Slået med flasker, baseballkølle, jernrør, fik knust knogler i ansigtet og døde senere af sine kvæstelser.
  Sharm el-Sheik/Egypten (23.07.2005), 88 bombe dræbt-heraf mange turister og 150 sårede af islamiske terroister.
  Jimbaran + Kuta/Indonesien (1.10.2005), 23 dræbt af Jemaah Islamiah.
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Doda distrikt/Yammu/Kashmir) 30.04.2006), 35 hinduer dræbt.
  Mumbai (Bombay)/Indien (11.07.2006), 209 dræbt + mindst 700 sårede da Suburban jernbanen blev bombet af SIMI og LeT.
  Paris/Frankrig (sept./okt. 2006), borgerkrigsligende tilstande i muslimske forstæder, afbrænding, hærværk og vold.
  Malatya/Tyrkiet (18..04.2007), 2 konvertitter + en tysker fik halsen skåret op af islamister.
  Mosul/Irak (14.8.2007), 4 selvmordsbomber dræbte 796, målet var kurderne.
  Dimona/Israel (04.02.2008), selvmordsterroister dræbte en kvinde og sårede ni.
  Pink by/Jaipur/Indien (13.05.2008), 80 dræbt + mindst 170 sårede
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Islamabad/Pakistan (02.06.2008), 38 dræbt og mindst 24 sårede ved selvmordsangreb (bilbombe) ved den danske ambassade.
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Killeen/Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  ”The Underway Bomber” (juledag 2009) forsøgte sprængning af fly.
  Aarhus/Danamrk (2.1.2010), somalisk tumpe forsøger at dræbe tegneren Kurt Westergaard.
  Srinagar/Indien (7.1.2010), 6 dræbt + 8 sårede af Lashkar-e-Taiba.
  Moskva/Rusland (29.03.2010), 40 dræbte ved selvmordsbomber på 2 metrostationer.
  Bagdad/Irak (4.4.2010), 42 dræbt og 224 sårede ved selvmordsbombe.Anbar/Bagdad/Irak (23.4.2010), 85 dræbt + mindst 145 sårede ved bombe.
  Bagdad/Irak (7.7.2010), mindst 70 dræbte + over 400 sårede ved selvmordsbombe.
  Mohmand-området/Pakistan (9.7.2010), 105 dræbt + mindst 120 sårede ved selvmordsbombe.
  Afganistan (8.8.2010), 8 vestlige læger + 2 sygeplejersker henrettet, de havde en bibel på sig.
  Mogadishu/Somali (25.8.2010), 30 dræbt af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  Stockholm/Sverige (11.12.2010), 1 dræbt + 2 sårede-selvmordsbombe i Stockholm, foretaget af en såkaldt velintegreret muslim. Hans efterladte trusselbrev var en slags testamente, med bl.a. følgende ordlyd: ”I Guds, den barmhjertiges navn. Nu har den islamiske stat opfyldt hvad den lovede jer. Vi findes nu her i Europa og i Sverige. Vi er virkelighed. Vi er intet påfund.”
  Alexandria/Egypten (1.1.20111), 21 koptere dræbt og 83 sårede.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Damaturu/Nigeria (4.-05.2011) 150 dræbt (Boko Haram).
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Kabul/Afghanistan (06.12.2011), mere end 60 dræbt i shia moske.
  Northwest Toulouse/Frankrig, (2012), en lærer og tre af hans elever skudt i den jødiske skole Ozar Hatorar af muslim.
  Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 amerikanske diplomater dræbt af muslimer ved det amerikanske konsulat.
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Hazara/Quetta/Pakistan (16.02.2013), 84 dræbt, 190 sårede.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers, slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer (Michael Adebolajo + Michael Adebowale).
  Vollsmose/Odense/Fyn/Danmark (23.05.2013), 59-årig (Ib Johannes Hansen) hundelufter slået ned, udsat for røveri og grov vold, i en sådan grad, at han er invalideret for livstid, udført af muslimer.
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Sanaaa/Yemen (05.12.2013), 52 dræbt, 167 sårede med en bilbombe og angreb på et militær hospital.
  Chibok/Nigeria (14.04.2014), 250 skolepiger kidnappet (Boko Haram).
  Det Jødiske Museum i Bruxelles/Belgien (24.05.2014) angrebet af muslim (4 dræbte).
  Gamboru Ngala/Nigeria (07.05.2014), 150 dræbt (Boko Harem).
  Mpeketoni/Kenya (15.06.2014), mindst 60 dræbt i et 3-dages angreb på en politistation og et hotel (al-Shabaab).
  Padborg/Danmark (19.07.2014), 21-årige Kamilla Hantusch dræbt af sin afghanske kæreste Samayullah Mohammad Asef.
  Marokko/Atlasbjergene (24.09.2014), en fransk bjergguide Hervé Gourdel henrettet af IS ved halshugning.
  Kadhimiyah by/Bagdad/Irak (11.10.2014), 15 dræbt + mindst 32 sårede ved selvmordsangreb.
  Herbergvejen/Brønshøj/København/Danmark (31.10.2014), 65-årig taxachauffør (Johnny Hansen) slået ned, død dagen efter, udført af unge muslimer.
  Peshawar/Pakistan (16.12.2014), mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Kehilat Bnei Torah synagoge/Jerusalem/Israel (18.11.2014), to palæstinensere fra PFLP myrder 4 rabbinere med knive/økser/skydevåben.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 12 dræbt, 11 sårede af muslimer.
  Deli-Marked/Paris/Frankrig (09.01.2015), en politikvinde skudt i ryggen, de flygtede til det jødiske Deli-marked, hvor de træbte 4 jødiske mænd.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim.
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim.
  Libyen (februar 2015), 21 koptere (egyptere) henrettet af IS.
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Sana/Yemen (20.3.2015), mindst 140 dræbt, mindst 350 sårede i shia moske (IS).
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Garissa/Kenya (2.04. 2015), 152 kristne dræbt + 79 sårede på universitetet i Garissa, (al-shabaab).
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunesien (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede, de fleste englændere. Angrebet foretaget af en enkelt terroist på stranden.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Sousse/Tunesien (26.06.2015), 38 turister dræbt på strand hotel (IS).
  Kuwait By/Kuwait (26.06.2015), 27 dræbt og mindst 220 sårede i en shia moske (IS).
  N`Djamena/Chad (10.07.2015), 15 dræbt af en selvmordsbomber (Boko Haram).
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Burj al-Barajneh/Beirut/Libanon (12.11.2015), 81 dræbt ved en terrorbombe (IS) og mindst 181 sårede ved to selvmordsangreb.
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Hadithah/Irak (04.01.2016), 112 dræbt med sprængstof.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Dalori/Nigeria (30.01.2016), 88 dræbt i landsbyen Dalori (Boko Haram).
  Mosul/Iral (07.02.2016), 300 civile og sikkerhedsstyrker henrettet (IS).
  Sadr City/Bagdad/Irak (11.05.2016), 52 dræbt + mindst 80 sårede ved bonbe angreb.
  Gnanvill ris/Frankrig (13.06.2016), politiægtepar fik skåret struben over af muslim for øjnene af deres lille søn.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Mölndal/Sverige (14.01.2016), 22-årig svensk kvinde myrdet med kniv af en 15-årig muslim.
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016) og
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  Pakistan (27.03.2016), 74 kristne + over 400 sårede ved selvmordsbompe, en taleban relateret gruppe har taget ansvaret.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Mosul/Irak (21.04.2016), 250 kvinder henrettet (IS).
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim (fra Afghanistan) dræber 50 og sårer 53 på en bar (natklubben Pusle).
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Baghdad/Irak (03.07.2016), 283 dræbt ved selvmordsbombe (IS).
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (16.7.2016), 87 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu Akhbar.”.
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og mindst 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer, medens der blev råbt ”Allahu akbar.”
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Hawijah/Irak (04.08.2016), 97 gidsler henrettet (IS).
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Pajut/Syd Sudan (19.08.2016), 283 skudt, civile + soldater (SPLM-IO).
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Giro distriktet/Afghanistan (05.09.2016), 80 dræbt (Taliban).
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangreb dræber 24 og indst 91 sårede.
  Barari/Irak (12.09.2016), 100 dræbt ved bilbombe mod politiet (IS).
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  Uri/Kashmir/Indien (18.09.2016), 17 dræbt på en militær forlægning af militante JeM styrker.
  Hammam/Irak (03.10.2016), 190 politi + soldater henrettet (IS).
  Kunduz/Afghanistan (03.10.2016), 154 henrettet (Taleban).
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Chah Anjeer/Afghanistan (11.10.2016), 90 soldater + politiofficerer henrettet (Taliban).
  Freiburg/Tyskland (16.10.2016), 19-årig tysk kvinde myrdet af en afghaner.
  Mosul/Irak (21.10.2016), 284 civile henrettet (IS).
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Hammam al-Alil (28.10.2016), 100 politiofficerer henrettet (IS).
  Hammam/Irak (29.10.2016), 130 politiofficerer kidnappet og henrettet (IS).
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Bria/Car (23.11. 2016), 85 civile dræbt ved Bria hospitalet (FPRC).
  Shomali/Irak (24.11.2016), 98 pilgrimme dræbt ved selvmordsbombe (IS).
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Palmyra/Syrien (10.12.2016), 433 dræbt ved selvmords bombe, 12 gidsler henrettet 19.01.2017.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning” (Anis Amri), kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi og hans bror Hashem Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus.
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London Bridge/London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Hamborg/Tyskland (04.08.2017), 1 dræbt + 7 sårede med kniv i supermarked af palæstinenser.
  Konstanz/Tyskland (06.08.2017), 1 dræbt + flere sårede, da en iraker med en maskinpistol skød ind i en natklub.
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2017), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (27.01.2018), 63 dræbt og 163 sårede ved bombeangreb.
  Tyskland (12.03.2018), 17-årig ung kvinde myrdet med 14 knivstk af sin afghanske kæreste.
  Paris/Frankrig (23.03.2018), 85-årig jøde, overlevende fra kz-lejrene (Mireille Knoll) knivstukket 11 gange af to mænd, som råbte ”Allahu Akbar”, bagefter blev lejligheden stukket i brand.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Somali-region/Etiopien (04.08.2018), 15 præster henrettet og 10 kirker sat i brand.
  Gush Etzion/Israel (19.09.2018), 17-årig palæstinenser stikker og dræber en 45-årig israeler.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Osted/Sjælland/Danmark (02.10.2018), pakistanske Kamran Khan tæsker sin danske kone til døde, efter vold med økse, baseballbat, strømpistol, øre revet af.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  Holbæk/Danmark (05.10.2018), syrer påkører dansk mand overlagt på en tankstation.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  NØ-Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Nürnberg/Tyskland (ultimo januar 2019), 3 drenge skubbet ned foran et ankommende tog, af migranter fra Tyrkiet + Grækenland, de to af drengene dræbt.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Pulwama/indien (14.02.2019), 40 dræbt fra CRPF sikkerheds styrkerne.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt af 26-årig afrikaner (Sudaneser), senere viste det sig, at han har dræbt yderligere 2, en 83-kvinde den 07.02. og en 80-årig mand den 02.03.2019.
  Kajuru/Nigeria (9.-10.03.2019), 32 kristne dræbt af radikale muslimer. CBN News rapporterede i 2017, at hundredevis af kristne i Nigeria var dræbt af hyrdefolket Fulani. Ifølge Global Terroism Index, har Fulanihyrderne dræbt over 60.000 siden 2001.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”
  Cabo Delgado provinsen/Mosambique (14.03.2019), 13 dræbt af islamister og mindst 200 dræbt siden oktober 2017.
  Centrale Mali (17.03.2019), 16 soldater dræbt af jihadister med bånd til al-Qaeda.
  Utrecht/Holland (18.03.2019), 3 døde og adskellige såret (5?) efter skyderi af tyrkisk mand.
  Mogadishu/Somalia (23.03.2019), 5 dræbt i en regeringsbygning af al-Shabaab.
  Burkina Faso (april 2019), 62 dræbt af terroister.
  Kabul/Afghanistan (20.04.2019), 7 dræbt ved angreb på Informationsministeriet.
  Sri Lanka/Colombo (21.04.2019), mindst 359 dræbt + over 600 kvæstet ved bombeangreb i kirker og luksushoteller forskellige steder på øen (Negombo/Batticaloa/Dehiwela). 3 danske børn dræbt.
  Kuda/NØ-Nigeria (29.04.2019), 21 kristne dræbt af Boko Haram.
  Sinai-Halvøen/Egypten (05.06.2019), 8 politi-og militærfolk dræbt ved check points.
  Burkino Faso (maj 2019), 4 kristne dræbt under en katolsk søndagsgustjeneste.
  Arbinda/Burkina Faso (09.06.2019), 19 dræbt og 13 sårede af muslimske terroister.
  Namentenga-provins/Burkina Faso (10.06.2019), 10 dræbt af terroister.
  Centrale Mali (17.06.2019), 62 dræbt af terroister.
  Belehede/Burkina Faso (19.06.2019), 17 dræbt under natligt angreb af terroister.
  Tunis (27.06.2019), 1 dræbt flere sårede ved 2 selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (01.07.2019), 11 dræbt + 105 sårede ved Talebans selvmordsangreb.
  Kismayo/Somalia (13.07.2019), 26 dræbt i angreb på hotel af al-Shabaab.
  Voerde/Tyskland (20.07.2019), 34-årig mor + hendes 13-årige søn skubbet ud foran et tog af en serber, begge dræbt.
  Rom/Italien (26.07.2019), betjent umotiveret knivdræbt af 2 nordafrikanere.
  Ringsted/Sjælland/Danmark (28.07.2019), tyrkisk dreng myrder sin danske mor med adskellige knivstik.
  Frankfurt/Tyskland (29.07.2019), 40-årig mor og hendes 13-årige søn skubbet ud foran et IC-tog af nordafrikaner, sønnen dræbt og moderen kvæstet.
  Kabul/Afghanistan (29.07.2019), bombeangreb hvor 20 blev dræbt + mindst 50 sårede.
  Cairo/Ægypten (05.08.2019), 20 dræbte og mindst 47 sårede af bilbombe.
  Kabul/Afghanistan (07.08.2019), 14 dræbte + mindst 145 sårede efter bilbompe ved politistation.
  Kabul (i Dubai City)/Afghanistan (17.08.2019, 63 dræbt og mindst 182 sårede af Islamisk Stat.
  Lyon/Frankrig (31.08.2019), afghaner dræbt en og sårede 9.
  Kabul/Afghanistan (05.09.2019), 10 dræbt + 45 sårede ved bilbombe i ambassade kvarter.
  Burkina Faso (08.09.2019), mindst 29 dræbt og mange sårede i to bombeangreb i N del af landet.
  Kabul/Afghanistan (17.09.2019), 48 dræbt og mange sårede efter to bombeangreb.
  Politihovedkvarteret/Paris/Frankrig (03.10.2019), ansat dræber 4 politifolk med kniv og sårer to, den ene alvorligt.
  Bizerte/Tunis (14.10.2019), fransk turist dræbt af muslimsk ekstremist.
  Nangarhar-provinsen/Haska Mina-distriktet/Afghanisten (18.10.2019), mindst 32 dræbt + 55 sårede ved bombeangreb under fredagsbøn i moske.
  Limburg/Hessen/Tyskland (25.10.2019), tunesisk mand dræbte sin kone med 5 øksehug i halsen.
  I sidste uge af oktober 2019 blev 76 regeringssoldater dræbt i Afghanistan, ifølge New York Times.
  Ban Tung Sadao/Provinsen Yala/Thailand (05.11.2019), 15 dræbt fra et frivilligt borgerværn og 4 sårede ved håndgranater og automatvåben.
  Jerash/Jordan (06.11.2019), fire turister stukket ned med kniv, flere alvorligt såret.
  Kabul/Afghanistan (nov.2019), mindst 12 dræbt da minivan med sprængstof blev aktiveret.
  Amys Park/England (27.11.2019), 17-årige Jodie Chesney umotiveret knivdræbt af afrikaner.
  London Bridge/England (29.11.2019), 2 knivdræbt + 3 sårede af muslim.
  Haag/Holland (29.11.2019), flere sårede i forretningsgade (Grote Markstraat).
  Hantoukoura/Burkina Faso (01.12.2019), 14 dræbt og mange sårede under protestantisk gudstjeneste.
  Sahel-regionen/Niger (09.12.2019), militærbase angrebet af IS, over 70 soldater dræbt.
  Pensacola-basen/Florida/USA (06.12.2019), saudiarabisk officer dræber 3 amerikanske soldater på basen.
  Augsburg/Bayern/Tyskland (06.12.2019), tysk brandmand på aftentur slået ned og dræbt af indvandrer, med statsborgerskab i Tyrkiet + Libanon.
  Gislaved/Sverige (14.12.2019), 60-årig svensker stukket ned af 3 ”kulturberigere” med machete-ligende knive, da han ville forhindre et røveri.
  Mogadishu/Somalia (28.12.2019), ca.80 dræbt og mindst 54 sårede ved en lastbilbombe.
  MERE END 1000 KRISTNE DRÆBT I NIGERIA I 2019, se The Christian Post/Saterday, December 14/2019.
  Villejuif/Paris/Frankrig (03.01.2020), 1 knivdræbt + 3 sårede, den ene alvorligt.
  Lamu-regionen/Kenya (05.01.2020), 3 amerikanere dræbt på militærbase + 2 sårede af al-Shabab.
  London/England (02.02.2020), 3 mennesker stukket ned med kniv/økse af netop løsladt muslim.
  Kabul/Afghanistan (11.02.2010), mindst 6 dræbt + 5 sårede ved bombeeksplosion.
  Burkina Faso (17.02.2020), 24 mennesker herunder en præst, dræbt i angreb på kirke (EB,18.02.20).
  Kabul/Afghanistan (25.03.2020), 25 dræbt dræbt ved sikh-tempel og 8 sårede (EB, 26.03.2020).
  Romans-sur-Isere/Syd for Lyon/Frankrig (03.04.20), mindst 2 dræbt og 6 sårede (sudanesisk emigrant) alvorligt ved knivangreb, under råbet ”Allauh akbar,” (DKA, 04.04.2020). En far fik skåret halsen over, i overværelse af kone og barn (Ekstra Bladet, 12.04.2020 s.20).
  København/Danmark (07.06.2020), sudaneser (Lual Lual/James Schmidt) dømt livstid for 2 mord, det tredje offer kunne ikke bevises. Hans register i DK omfatter vold, kvælning og voldtægt.
  Forbury Gardens/Reading/England (20.06.2020), 3 knivdræbt + 3 hårdt sårede af 25-årig asylsøgende libyer.
  Nigeria (10.07.2020), 22 kristne, mest kvinder og børn dræbt.
  Nigeria (11.07.2020), 10 kristne kvinder, en baby og en ældre mand brændt til døde i deres hjem.
  Nigeria (19.07.2020), mindst 32 dræbt ved en bryllups ceremoni.
  Nigeria (22.07.2020), 5 skudt (3 af dem kristne) af islamiske terroister med ordene: ”bismillah” (i Allahs navn).
  Mogadishu/Somalia (08.08.2020), 8 soldater dræbt og 14 sårede på militærbase (al-Shabaab).
  Mogadishu/Somalia (16.08.2020), 15 dræbt og mindst 28 sårede ved eksplosion ved Elite Hotel.
  Berlin/Tyskland (18.08.2020), iraker påkører en bil + 2 motorcykler-6 personer såret, tre af dem alvorligt. Efter udåden råbte han ”Alahu Akbar.”
  Filippinerne (24.08.2020), 15 dræbt af to kvindelige selvmordsbombere (jihadistgruppen Abu Sayaaf).
  Birmingham/England (05.09.2020), 1 knivdræbt og 7 sårede (2 alvorligt).
  Sousse/Tunesien (06.09.2020), 1 politiand dræbt og hans kollega såret af 3 islamiske terroister.
  Como/Italien (16.09.2020), præst knivdræbt af 53-årig tuneser (Ridha Mahmoudi). ”Snaphanen” 17.09.20.
  Nær Charlie Hebdo/Paris/Frankrig (25.09.2020), 2 personer såret med en kødøkse, den ene alvorligt, af en pakistaner og en fra Algeriet.
  Dresden/Tyskland (06.10.2020), 1 tysker knivdræbt, en anden hårdt såret af en 20-årig syrisk ”flygtning” på ”tålt ophold” i Tyskland.
  Champigny-sur-Marne/Paris/Frankrig (11.10.2020), ca.40 muslimer angreb politistation med sprængstof, projektiler, jernstænger, petanquekugler. I Val-dÒise Herblay gik 3 muslimer til angreb på 2 betjente, tog deres pistoler, og skød dem i begge i benene!!!
  Eragny/NV for Paris/Frankrig (16.10.2020), 47-årig gymnasielærer (Samuel Paty) halshugget af tjetjener under råbet ”allahu akbar.”
  Kabul/Afghanistan (27.10.2020), 3 dræbt + 14 sårede ved indenrigsministeriet.
  Nortre Dame Katedralen i Nice/Frankrig (29.10.2020), 3 dræbt (en forsøgt halshugget) og flere sårede ved knivangreb af den 21-årige tuneser Brahim Aouissaoui under råbet ”Allahu akbar.”
  Reumannplatz i Wien/katolske Sct.Anton von Padua/Østrig (29.10.2020), 30-50 unge tyrkere stormede kirken og smadrede skriftestole og kirkebænke under råbet ”Allahu akbar”.
  Lyon/Frankrig (31.10.2020), græsk ortodoks fransk præst skudt i sin kirke.
  Wien/Østrig (02.11.2020), 4 dræbt og andre såret (17?), ved et angreb nær synagogen, af en Nordmakedonier (Kujtim Fejzula) med sympati for IS.
  Kabul/Afghanistan (02.11.2020), 35 dræbt og mindst 50 sårede på Kabuls Universitet af tre angribere der skød vildt omkring sig (IS).

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  I alt: 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede
  (
  https://thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?=2002).

  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke. Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske kan nogle hjælpe?
  Denne kulturs mest markante bidrag til moderne teknologi har været opdagelsen af, at det lader sig gøre at surre sig selv fast til en bombe og hive i udløseren, når der dukker nogen op, man ikke bryder sig om! Mellemøstens eneste kendte og velfungerende industri.

  Det er sådanne grupperinger vi risikerer at få til landet, når magthaverne tilsyneladende ikke vil sætte ind med magtmidler, når horder af velfærdsmigranter søger til Danmark, og næsten fra dag et kan få sociale ydelser, som burde være forbeholdt vores ældre medborgere, der for manges vedkommende har knoklet et langt liv på arbejdsmarkedet.
  Frugterne der skulle høstes bliver konverteret til nedskæringer og besparelser. Jeg kan ikke rigtig forstå det, for politikerne har i årevis fortalt os, at antallet ikke betød noget, og at attentaterne og terroreren intet har med islam at gøre!
  University of Marylands Global Terroism Databas oplyser i øvrigt, at fra 1970-2015 er 344.823
  mennesker dræbt i terrorangreb.
  En rapport udgivet af Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blairs tænketank Institut for global forandring viser, at der alene i 2017 blev begået 7.841 islamiske terrorangreb i 48 forskellige lande. Det svarer til 21 om dagen.
  84.000 mennesker blev ifølge tænketanken dræbt i de mange religiøst motiverede angreb dét år. Se endvidere Europol´s årlige EU Terrorism Situation and Trend report (Te-Sat).
  Ifølge den afganske præsident Ashraf Ghani, har mindst 45.000 medlemmer af de afghanske sikkerhedsstyrker mistet livet siden 2014!
  Myndighederne har siden 2017 hemmeligholdt, hvor mange soldater og politibetjente der bliver dræbt. Men antallet er steget med 5 pct. i forhold til sidste år (2018), ifølge en ny rapport fra SIGAR, so monitorerer krigen for den amerikanske kongres. (Weekendavisen nr.45, 1.sek.s.12/08. nov. 2019).
  Hvis man vil se de uhyrligheder som muslimer har udøvet i Israel, så gå ind på: 1948-1967: Major Terror Attacks (mfa.gov.il) og Major Palestinian Terror Attacks Sinche Oslo (jewishvirtuallibrary.org).
  Som om det ikke er nok, så har muslimer bare i år (2019), øvet hærværk på kirker:

  Nîmes, Frankrig (5. februar): Tabernaklet i kirken Notre Dame des Enfant blev brudt op og det indviede alterbrød spredt ud over kirkegulvet. Væggene tilsmurt med fækalier.
  Glasgow, Skotland (28. april): Statuer i kirken Saint Simon blev smadret ved højlys dag og et Madonnabillede ødelagt.
  Orvieto, Italien (12 maj): Den mere end tusindår gamle kirke San Giovenale blev oversmurt med antikristent graffiti.
  Grossholbach, Tyskland (17. maj): En Jesusstatue blev brændt og der blev urineret på kirkeinventaret.
  Graz, Østrig (19. juni): En 45årig iraker satte ild til fire af byens kirker.
  Zaragoza, Spanien (16. november): Kirken Santo Sepulcro de Tauste blev plyndret og et Jesusstatue brændt.
  Scorrano, Italien (18. november): I en lokal kirke blev et gyldent halsbånd stjålet fra en Madonnastatue, kirkebøssen stjålet og gerningsmanden urinerede på altret. Altsammen optaget på en overvågningsvideo.
  Trondheim, Norge (27. november): Fire muslimer truede med at dræbe en gadeprædikant medmindre han ville omvende sig til Islam.

  Kommentar by der Adler — 9. november 2020 @ 16:52

 45. Amads fremragende og særdeles oplysende liste over TERROR-AKTIONER, (kl. 15.59) viser at ALLE de gamle partier har svigtet og snydt os, og at deres million-tilskud til medierne har korrumperet disse medier, så de er gået fra oplysning og nyheder til læserne, lytterne og seerne, til i stedet for at overdænge den danske befolkning med vildledning, fortielser, ligegyldigheder, censur, LØGNEKAMPAGNER, gak-gak humanisme, fordummende underholdning, feministisk vås og vrøvl, marxistisk galskab og serier af fjollede, perverse, hysteriske og åndsformørkede budskaber.

  Sammensværgelsen eller alliancen mellem Christiansborg og MSM har ført til hundredtusindvis af ulykker, uretfærdigheder, tab og tragedier. Mediernes og journalisternes svigt har været en ulykke eller katastrofe for utallige danske familier.

  Nu er demokratiet næsten væk, Danmark er blevet besat, økonomien er nødlidende, vanvids-reformer myldrer frem, velfærden og sundhedsvæsnet rasler nedad i kvalitet, infrastrukturen skrumper, svineri og tosseri med milliarder af kroner er blevet det normale, familieværdierne ligger mere eller mindre i ruiner, kriminalitet med røverier, overfald, vold, mord og brand bliver der mere og mere af.

  Men medierne har så længe og grundigt ført befolkningen bag lyset, at danskerne flest tror at de gamle partier er på deres side, og at det nok skal gå alt sammen. Og mediernes fortielser har bevirket at mange former for statsformynderi, tyranni og råddenskab har kunnet stortrives i årevis.

  Det næste kan blive svenske, somaliske eller kinesiske tilstande.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 16:52

 46. Hvorfor er mit indlæg holdt tilbage?

  Kommentar by der Adler — 9. november 2020 @ 16:58

 47. Ida-Sophia Petersens analyse, retorik og debatposition er afledt af den på venstrefløjen meget populære idé om, at virkeligheden kan italesættes. Hvis vi nu bare i fællesskab tænker og siger de rigtige ord, så vil virkeligheden rette sig ind efter det. Det farlige vil forsvinde.

  Det er en blanding af ønsketænkning og besværgelse. Og det er et trosspørgsmål.

  Kommentar by BE — 9. november 2020 @ 17:00

 48. Hahahahahahahahahahahahahahaha en tåbe.!!!!

  Kommentar by Gert — 9. november 2020 @ 17:16

 49. 29 år gammel og dum som en dør!

  islam er en forbrydelse mod menneskeheden, hele menneskeheden.

  Læs islams forskellige tekster og lær hvorfor!

  Kommentar by Santor — 9. november 2020 @ 17:16

 50. DR FREMTURER UAFBRUDT. I disse dage med vrøvl om at der ikke er foregået valgsvindel i USA. Det har hodja ihvertfald en anden mening om. Man fremturer også med sexisme-vrøvl om oldgamle julefrokoster. At klima- og co2- kampagnerne bygger på nonsens gør man alt for at skjule. Og at den dramatiske smadring af et helt erhverv (mink-branchen) pga. en lille mutation er meget hysterisk, (og iflg. flere eksperter idiotisk) går man også meget let henover. At der INTET sundhedsfagligt belæg er for at reagere så voldsomt, burde jo give anledning til skarp kritik. (mutationen er blot een blandt tusinder, og den er ikke set igen i tre måneder)

  (Når man som DR kan vælge og vrage mellem hundredvis eksperter, kan man jo altid finde et par stykker som støtter regeringen)

  Det er dog ikke lykkedes at skjule at bekæmpelsen af virussen har været rodet, forvirret og til tider meget usaglig.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 17:21

 51. @ Amad — 9. november 2020 @ 15:59

  For ikke at tale om de tusindvis af ofre for terrorangreb der bliver camoufleret som ” almindelige ” forbrydelser verden over hver evig eneste dag.

  Hvert eneste overfald, voldtægt eller mord begået af muslimer har sit udgangspunkt i islam.

  Kommentar by Santor — 9. november 2020 @ 17:22

 52. Hej Uriasposten,

  Kan I ikke tage emnet op omkring at præsidentvalget i USA ikke afgøres af medierne men af den højeste domstol i USA. Medierne herunder de danske medier tror at de allerede har vundet valget for Joe Biden som præsident – det kommer formentlig ikke til at ske hvis ulovlighederne i valget bliver taget til efterretning af den højeste domstol i USA: https://www.youtube.com/watch?v=foHck9SHu5s

  Kommentar by Bob — 9. november 2020 @ 17:26

 53. Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. november 2020 @ 15:55.

  Her er lidt mere fra samme skuffe:
  https://www.youtube.com/watch?v=FL_6qd0RR3c

  Kommentar by Kimski — 9. november 2020 @ 17:30

 54. Gad vide hvilke kriterier man udvælger skribenter efter på EB?

  En anden skribent på “avisen” er den gamle afdankede sædcontainer Sussi la Cour a.k.a. Katja K.
  (Dansk “pornostjerne” i 90’erne.)

  En tredje er Sascha Klæstrup, hvis “kvalifikationer” er, at hun er søster til bimboen Nikita Klæstrup, og i øvrigt gift med en storkriminel muhammedaner.

  Behøver jeg nævne, at vi årligt betaler 17.500.000 kroner i mediestøtte til pamfletten…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 17:56

 55. Amad — 9. november 2020 @ 15:59

  Og den 11 årige skolepige i Stockholm kom til at se sådan her ud, men et druknet barn havde mere interesse, det tjente et formål, flere totalitære muslimer. At faderen ville til Europa for at få nye gratis tænder, havde heller ingen interesse for de statsbetalte medier.

  (utrolig socialistiske lighedsmagere accepterer den forskelsbehandling, etniske danskere skal selv betale tandlægen, men velfærdsmigranter får det gratis på kommunens regning)

  uriasposten.net/archives/114769

  Men hvis du tør, så klik og se, hvordan den 11 årige pige kom til at se ud https://i.imgur.com/NTPffNm.jpg

  Kommentar by tavsen — 9. november 2020 @ 18:06

 56. Men det tør Ida-Sophia Petersen næppe

  Kommentar by tavsen — 9. november 2020 @ 18:09

 57. Med sommerhus i Karrebæksminde har man jo også et første sted man kan flygte til når konsekvenserne af ens ønskede politik kommer lidt for tæt på.
  DJane og Instragram-dulle Ida-Sophia hygger sig rigtigt i Simon Makienoks nok ikke helt billige lejlighed i Hamburg-Eppendorf hvor der både er langt færre migranter og langt højere gennemsnitlig husstands-indkomst end i resten af Hamborg og lysår væk fra den bydel hvor fodboldspiller-kæresten Makienok spiller: St. Pauli der kan byde på et “charmerende” mix af junkier, bordeller, rockere, tyrkiske gansters, en dansk hot-dog bod, table-dance klubber og en række radikale moskeer.

  Instragram-profilen byder lige dele bikini-billeder, tøse-klynken, virtue-signalling og skiftende “cause du jour”’s hvor det aktuelle synes at være de stakkels muslimer og kvinders skrøbelige sind der kræver flere skattekroner til psykiatrien.
  https://www.instagram.com/idahsophia/?hl=en

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 9. november 2020 @ 18:32

 58. Jeg glemte helt “de autonome” i oplistningen over hvad St. Pauli har at byde på.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 9. november 2020 @ 18:33

 59. Jeg hader feminister og islam.

  Kommentar by IES — 9. november 2020 @ 18:59

 60. En forkælet tomhjernet socialistisk so født af forældre der heller aldrig har knækket så meget som en negl. De fjolser opdager det når demografien er 50/50

  Kommentar by Flaskeposten — 9. november 2020 @ 19:47

 61. IDA-SOPHIE minder i grunden rigtig meget om trollen “np” som også støtter islamiseringen.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 20:15

 62. Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 17:56.

  Et tydeligvis gynocentrisk kriterie, og det er der 4 gode grunde til:

  1. Der er flere af dem, hvilket gør dem til majoritets-stemmen i alle vestlige lande.(længere levetid m.m.)

  2. De er langt de største forbrugere, (hvide mænd foretrækker i meget højere grad at reparere ting, fremfor at smide ud og købe nyt, end nogen anden gruppe.)

  3. De stemmer som gruppe betragtet i overvældende grad til venstre, men bidrager samtidigt mindst til indkomstskatten, (så har man som politiker sikret sig deres opbakning, har man carte blanche til at spendere på pladderhumanisme som det passer én, hvilket fortrinsvis er det venstrefløjen overlever på, politisk.)

  4. De er mest modtagelige for emotionel manipulation og gruppepres, og derfor generelt nemmere at styre. (Bedst eksemplificeret ved et enkelt billede af en druknet dreng i vandkanten, og Europas befolkning og kultur var en saga blot, efter at millioner af kvinder hilste fjenden velkommen.)

  Kommentar by Kimski — 9. november 2020 @ 21:31

 63. Ida-Sophia Petersen er et produkt, af venstrefløjens nedbrydelse, af, førhen, almen lærdom i grundskoleklassen:

  “Krydstjek din regneopgave inden aflevering!”

  – Ida-Sophia Petersens krydstjek bestod/består i, at mestre livet på AFP! *

  Mon ikke Ida-Sophia Petersen skulle kigge lidt efter, hvad danske Louisa Vestager Jespersen og norske Maren Ueland glemte at krydstjekke inden deres frimodige reje til Marokko?

  – det står alt sammen her:
  https://www.google.dk/search?source=hp&ei=V6epX9ekKoywrgS3rLGYCw&q=islaminfo+vantro&oq=islaminfo+vantro&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIFCCEQoAEyBQghEKABOgUIABCxAzoCCAA6CAgAELEDEIMBOgUILhCxAzoICC4QsQMQkwI6AgguOggILhCxAxCDAToECAAQHjoGCAAQChAeOgYIABAKEBM6BggAEB4QEzoICAAQChAeEBM6BggAEBYQHjoFCAAQzQI6BwghEAoQoAFQ5EdY5q0BYLOzAWgAcAB4AIAB5QGIAZkNkgEGMTEuNC4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiXrMetp_bsAhUMmIsKHTdWDLMQ4dUDCAc&uact=5

  *Andre folks penge

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. november 2020 @ 21:34

 64. Hej Uriasposten,

  Et forslag:
  Dokumentere og have et fokus på mainstreammedierne i de kommende mange uger når svindelen i det amerikanske valg bliver afdækket. Mainstreammediernes ‘moral’ og ‘troværdighed’ vil blive udstillet endnu mere.
  https://www.youtube.com/watch?v=1Fc5A8cZ6b8&feature=emb_logo

  Kommentar by Bob — 9. november 2020 @ 21:41

 65. # Kimski

  Tak for en meget præcis karakteristik af de omtalte fruentimmere!

  Og så glemte jeg i øvrigt at nævne de to venstreradikale “journalister” Iben Maria Zeuthen og Sanne Gottlieb, der helt ønsker at udelukke deres politiske modstandere fra samtlige medier…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2020 @ 21:43

 66. Idiotien og landsforræderiet kender ingen grænse i Danmark, og derfor har vi mistet ikke alene vores land men også mange landsmænd til ‘fredens relegion’ og dens muslimer.
  Men glæd jer, for det islamiske skodland albanien står allerede med det ene ben i EUSSR.

  Kommentar by piphans — 9. november 2020 @ 22:18

 67. Ville den lede kælling mon sige det samme, hvis kristne gjorde ligende ting i Jesu navn, næppe. Det røde hykleri er enormt.

  Kommentar by LarsB — 9. november 2020 @ 22:25

 68. OT: Valget i USA handler om: skal USA være et kommunistisk diktatur, eller et frit og folkestyret land?

  Det kommer nu mere og mere frem, at “demokraterne” står bag valgsvindel i gigantisk omfang. Hos hodja er der nu hårrejsende beretninger om svindel med millioner af brevstemmer.

  Andre steder kritiseres regerings offensiven mod mink-branchen som ulovlig, diktatorisk, inkompetent og idiotisk.

  DR har fortalt at skattevæsnets ledelse allerede for adskellige år siden blev advaret gentagne gange om at der var ugler i mosen mht. udenlandske million- og milliardstore krav om at få aktie-skat retur. Men intet skete, og år efter år fortsatte man med at sende milliarder af kroner til svindlere.

  Endelig kaldes NB-Pernille Vermunds udspil ang. satire-tegninger teatralsk eller useriøst.

  Kommentar by BENT A — 9. november 2020 @ 22:39

 69. I wonder how this mentally ill creature got her job, it was not on high iq or being up tp date, but i guess when you are a feminist, commie, traitor, pedophile, satanist and other asswipe then you get yo9ur got on other than merits.

  i wonder on what “merits” jeppe kofoed got his job? same merits as the somalian got his job?

  Erwache jetzt!

  Kommentar by erwache — 9. november 2020 @ 22:44

 70. Noget af en nyhed.
  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12549943/senatsleder-trump-har-al-ret-til-at-udfordre-valgresultatet/
  09.11.2020 KL. 22:15
  Senatsleder: Trump har al ret til at udfordre valgresultatet
  Trump har ret til at undersøge mulige uregelmæssigheder ved valget, siger den ledende republikaner i Senatet.
  [object Object]
  Mitch McConnell i Kentucky på valgnatten, hvor han selv opnåede genvalg til sin syvende embedsperiode i Senatet. Nu bryder han tavsheden og giver præsident Trump ret i, at han har al ret til at gå til domstolene med sine anklager om valgsvindel. Foto: Jon Cherry/Ritzau Scanpix
  GEM ARTIKEL
  TEMA: VALG I USA
  Den republikanske flertalsleder i Senatet, Mitch McConnell, vil ikke anerkende demokraten Joe Biden som vinder af præsidentvalget og Kamala Harris som kommende vicepræsident.

  Det siger han ifølge nyhedsbureauet Reuters.

  McConnell siger, at præsident Donald Trump er i sin fulde ret til at undersøge, om der var uregelmæssigheder ved det netop overståede præsidentvalg i USA.

  – Præsident Trump er 100 procent i sin fulde ret til at undersøge beskyldninger om uregelmæssigheder og overveje sine juridiske muligheder, siger McConnell i en udtalelse i Senatet.
  —————————
  DER ER MERE

  Kommentar by Charles — 10. november 2020 @ 00:38

 71. Kommentar by Peter Nielsen — 9. november 2020 @ 16:15

  Ja – ja…definitionerne på fascisme og dens udøvere har ændret sig meget! I dag synes jeg godt man kan omtale alle de lalleglade kællinger og deres socialistiske ophav som fascistiske, da jeg opfatter deres dna som magtfuldkomne undertrykkere, som hvis de havde hele magten, ikke ville tøve med at indføre en totalitær stat…af hensyn til folket og dets trivsel…og undgå at den nazistiske nationalstat kan fortsætte. Det vil altid være deres mantra, at det gøres for vores eget bedste…løgnen har altid været deres tro følgesvend…og løgn fører altid til nedbrydning, diktatur og undertrykkelse…så jo fascisme og dens definitioner kan i dag bøjes, synes jeg…og ikke kun være noget stationært evig gyldigt.

  Kommentar by Black Watch — 10. november 2020 @ 00:59

 72. Kommentar by Per — 9. november 2020 @ 13:17

  Nemlig Per…enig i det meste du skriver…jeg gamle hvide mand læser altid dine indlæg…jeg er ikke altid enig, men du har ofte gode pointer og er velformuleret…tak!

  PS. Selvindsigt og eftertænksomhed bør også være en del af det man skriver og mener…man bliver let revet med i dette ekkokammer, som UP jo også er – men det er dog en platform hvor man stort set kan ytre sig frit og med hvert sit næb – I disse tider er dette ikke at kimse af!

  Kommentar by Black Watch — 10. november 2020 @ 01:07

 73. Danske tøser rundet af kulturmarxistisk hjernevask,kommer næppe i dunmmere udgaver end Ida Sophia Petersen.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2020 @ 01:52

 74. 4 lande har endnu ikke godkendt Biden. Rusland, Kina, Mexico og USA.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. november 2020 @ 08:35

 75. Utroligt. Dansk af udseende..
  https://amtsavisen.dk/artikel/p%C3%A5sat-brand-ved-kirke-politiet-efterlyser-mulig-gerningsmand

  Kommentar by Anonym — 10. november 2020 @ 10:49

 76. Utroligt. Dansk af udseende..
  https://amtsavisen.dk/artikel/p%C3%A5sat-brand-ved-kirke-politiet-efterlyser-mulig-gerningsmand

  Kommentar by Anonym — 10. november 2020 @ 10:49

  Det er set før, at det endte med en østeuropæer.

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 18:08

 77. what i like is when i see the mentally sick being tgether with a muslim, having a muslim as a boyfriend, that is a sign that no normal white male wants and needs you, that you are mentally sick and have so low iq that you are on par with a muslim or nigger.

  when i see her being together with a nigge ror muslim that is a sign that you should stay away from the damaged goods and that she is a problem for herself and normal iq:ed. it is always good to know who to stay away from, if you want to behave as a mentally sick and live a boring life then you can create these problems on your own. you do not need a mentally sick to cause these problems for you. you can step into shit yourself, and do not need a mentally sick to push you int stenchy shit.

  Kommentar by Erwache — 11. november 2020 @ 15:25

 78. Tak for godt og grundigt indlæg, der Adler 9. november 2020 16:52. Enig. Hvis man kender den virkelige virkelighed – og ikke kun løgnemedierne DR&Tv2’s manipulerede virkelighed – hvordan kan man så være uenig? Beats me!

  Kommentar by Amad — 14. november 2020 @ 09:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper