10. november 2020

Filminstruktør om kunders krav i reklamebranchen: “Ofte bliver der sagt ‘helst ikke nogen muslimer'”

Filminstruktør Mikkel Blaabjerg Poulsen, der blandt andet producerer film for MINO Danmark, har alle de rigtige holdninger. Her en længere opdatering set på hans nu slettede Twitter-profil, der vakte postyr blandt de mange politiske korrekte følgere. Ingen i segmentet kritiserer omvendt, den omfattende ‘blackwashing’ i disse år. Fra Twitter/realbmp (10. juni 2020).

“Her er en hemmelighed fra reklamebranchen: I mange kunde-møder med danske og internationale kunder oplever vi, der laver reklamefilm, at der bliver sagt ‘vi skal have en enkelt brun med, men ikke for mange’. Ofte bliver der sagt ‘helst ikke nogen muslimer’. En enkelt gang..

…blev der på et møde sagt: ‘der må ikke være nogen sorte med – det kan de ikke li på det tyske marked’. For det mest er mulatter mest velkomne i reklamefilm. Mit indtryk er, at firmaer lidt forsøger at inkludere én gruppe uden at skræmme en anden væk.

Det virker aldrig racistisk motiveret. Men er mere en systemisk form for tænkning, hvor man i castingen sorterer bestemte grupper fra af frygt for at støde kunder. Og dermed bliver det en art systemisk racisme, som jeg altid har haft det kæmpe svært med.

jeg har haft mange overvejelser, om jeg skulle skrive dette, fordi jeg på en måde kan save en gren over i mit arbejde, da det er en ‘offentlig hemmelighed’, at det fungerer sådan. Men jeg er nået til den konklusion, at jeg er en del af problemet, hvis jeg ikke siger det.

nogle film bliver pitchet decideret til enten hvide eller sorte målgrupper. Så må castet KUN have en bestemt etnicitet. Jeg har aldrig forstået dette, da jeg først og fremmest ser mennesker som mennesker. Og jeg har altid fremført det synspunkt, at vi skulle vælge…

….de bedste til filmene uanset hudfarve. Men verden er åbenbart lavet sådan, at vi ikke er der endnu….

Hemmelighed 2 er, at folk med en brunere hud er nemmere at lys-sætte på film – deres hud tager simpelthen bare bedre imod filmlyset. Som Kasper Eistrup skrev: ‘I wish I had that skin-tan, that you were born into, they would see me as a warm man, just like I´m seeing you.'”

(David Gyasi som Achilles i BBC/Netflix-serien Troy: Fall of A City, 2018)

“Just som Sværdet af Balgen han trak, kom Pallas Athene
Ned fra Himlen, udsendt af den liliearmede Here,
Ligelig elsked hun Begge, og ømt for Begge hun sørged.
Bag Achilles hun treen, og trak i hans lysgule Lokker,
Synlig alene for ham, af de Øvrige saae hende Ingen.”

(Krigeren Achilles i Homers Illiaden, 1. sang, 194-198)

Oploadet Kl. 00:50 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114840/trackback

21 Comments »

 1. Jeg ser en del krimier og andre film…og nu er de fyldt op af negere i mange helt usandsynlige roller, som ofte er helt urealistiske for handlingen – set med en hvid mand og kvindes øjne – prøv at forestille jer en blond blåøjet nordisk mand ride rundt på kamel i en stort anlagt slagscene i mellemøsten, eller som taxachauffør, bazarsælger, khalif, imam osv…nej vel?

  Når man bevidst ødelægger historien med usandsynlige persongallerier falder konceptet og det hele sammen og man får kun følelsen af at blive groft manipuleret og som om man er en lallende analfabet de kan spise af med indlysende løgn og bedrag i alle scenerne – se bare Mission Impossible med Tom Cruise hvor der medvirker en brun dårligt spillende fed agent, som ikke tilfører den ellers gennemarbejdede film noget som helst – en figur som kun er med for at tilgodese multikulturen.

  Kommentar by Black Watch — 10. november 2020 @ 01:20

 2. Historiefoorvanskning er ikke nyt for hollywood og Dhimmi Radioen.

  Kommentar by Niesen — 10. november 2020 @ 02:03

 3. Historieforvanskning er ikke noget nyt for hollywood og Dhimmi Radioen.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2020 @ 02:04

 4. DEN POLITISKE KORREKTHED har udviklet sig til en tung og kvælende dyne hen over snart alt med kommunikation, kunst, film og teater. Og selv humor, satire og omgang mellem mennesker skal være underlagt strikse regler. Og kommer man til at sige noget forkert til en julefrokost med øl, vin og snaps, kan det blive taget op mange år efter og blive udstillet af So fie Linde og DR.

  Den politiske korrekthed kan også bruges i hadkampagner mod hvide mennesker, det er der allerede en del eksempler på. Eller korrektheden bliver et skalkeskjul for marxisme. (ligesom humanismen er blevet det)

  Det næste bliver nok film fra vikingetiden, hvor alle vikinger spilles af negre og arabere.

  Snart vil omfattende censur også blive udgivet for at være helt i orden. For ytringsfrihed vil blive betragtet som noget grimt og ukorrekt af nomenklaturaen.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 02:08

 5. Mikkel Blaabjerg Poulsen skal jo komme med venstre politiske korrekte udtalelser, for ellers får han igen støtte fra Filminstituttet.
  Noget for noget.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 10. november 2020 @ 04:14

 6. ‘vi skal have en enkelt brun med, men ikke for mange’.

  Det har jeg skrevet om tidligere i kommentarer herinde, at det er så påfaldende og særpræget, hvordan reklamer får bogstaveligt talt proppet netop én neger ind i, ikke til at sige noget, ikke som et komisk eller udfordrende element, men som et positivt smilende, dansende, legende eller endog arbejdende indslag.

  Eller rettere, det er aldrig en rigtig sort sort neger, men en mulat – den lille subtile tillægsoplysning er sjov: “For det mest er mulatter mest velkomne i reklamefilm. Mit indtryk er, at firmaer lidt forsøger at inkludere én gruppe uden at skræmme en anden væk.”

  Ved Gud nogle sjove tosser – disse politisk korrekte.

  Kommentar by traveler — 10. november 2020 @ 06:36

 7. Selvfølgelig er det annoncører, der bestemmer udformningen. Det er jo ikke indvandrerne, der er de store forbrugere, de sender tocifret milliardbeløb ud af landet hvert år i stedet for.

  AFSKAF U-LANDSHJÆLPEN
  og hjælp de danske hjemløse, som er skubbet ad af boligmarkedet ved hjælp at importerede 518.658 fra ikke-vestlige lande. Helle Thorning indførte en afskyelig lov om, at fupflygtninge fik boliggaranti foran etnisk danskere.

  “1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning. 518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Mon ikke Dubai er opbygget på vestlige donationer? Hvordan mon det går med personen bag udbyttesvindelen, han var bosiddende i Dubai

  “Hovedmistænkt i sag om udbytteskat kan havne i fængsel i Dubai 14. okt 2018”

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 07:33

 8. De mest slemme reklamer er dem, der prøver at lokke penge ud af danskere til det evige projekt Afrika. Ikke et lokalt nødlidende barn i Danmark eller Europa, men altid Afrika. Hvilket i den grad viser, at der en en hel ‘industri’, der har behov for nødlidende afrikanske børn på distancen – og ikke omvendt -, for at forretningen trives, og direktøren kan planlægge en ny havestue til sin strandvejsvilla.

  Planfadder eller hvad det hedder er en af de slemme. Man har en reklamen med noget om et par forældreløse børn håbløst ene og forladte på savannen med et perfekt fotografi i hånden af deres nu afdøde forældre, og på mirakuløs vis reddes de til et dejligt børnehjem, hvis du hjælper med penge.

  Den underliggende idé her er, at afrikanske samfund og mennesker er så onde og umenneskelige af natur, at de ikke gider tage sig af egne børn, der bliver forældreløse, og derfor må danske humanistiske penge langvejs fra klare ærterne. Hvilket så komplet modsiger et andet udbredt narrativ om, at danskere er så kolde som deres klima, mens i Afrika trives storfamilien, så børn altid har mange ‘mødre’ til at tage sig af dem.

  Kommentar by traveler — 10. november 2020 @ 07:42

 9. “Jeg har aldrig forstået dette, da jeg først og fremmest ser mennesker som mennesker.”

  Det kan godt være at du (Mikkel Blaabjerg Poulsen) prøver at være “farveblind” men det gør de brune/sorte IKKE, de hader dig FORDI du er hvid.

  Denne tåbelige “farveblindhed er ekstremt naiv og skadelig for vestlig/hvid civilisation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. november 2020 @ 07:55

 10. “Black-Washing” er modbydelig og latterlig. Men jeg er næsten allermest træt af reklamebranchens konstante promovering af miscegenation, især i form af sort mand + Hvid kvinde kombinationen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. november 2020 @ 08:00

 11. Reklamefolk arbejder i den virkelige verden. Politikerne arbejder i drømmeverdenen. “East is east, and west is west, and never the twain shall meet”

  Kommentar by Amad — 10. november 2020 @ 08:31

 12. NB til tavsen — 10. november 2020 @ 07:33

  https://samtiden.nu/2020/11/arbeta-hela-livet-lonar-sig-inte-far-lagre-pension-an-nyanlanda-migranter/

  ARBETA HELA LIVET LÖNAR SIG INTE – FÅR LÄGRE PENSION ÄN NYANLÄNDA MIGRANTER

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 08:35

 13. Historie omskrivning til at braekke sig over,og det griber mere g mere om sig

  Kommentar by dunk — 10. november 2020 @ 11:26

 14. Kommentar by dunk — 10. november 2020 @ 11:26

  Jeps. I tidens ånd har de politisk korrekte historieskrivere nu udnævnt Margrethe I til Danmarks største regent gennem tiderne og har dermed vippet f.eks. Knud den Store af pinden, ham der over for den tysk-romerske kejser kaldte sig ‘Konge over hele England og Danmark og nordmændene og nogle af svenskerne’.

  Kommentar by traveler — 10. november 2020 @ 11:50

 15. Why do you become film instructor? Besides having a very low iq? Because there is a lot of free money in that nische, tax payers money and just like in any public sector you have to blow someone or fuck someone in return for the massive grants. so how do you make money? You hire people black, that get money, salaries that they do not declare. same as the stand up comedy, they get most of their salaries black. that is why the flock to these “professions” and think that themselves are smart.

  where do the mney come from and who pays? You pay for the garbage and you keep all the retards on your back as white male that pay taxes. you want to change? stop paying taxes since yiou do not get anything back, just start costing the public sector since all the muslim and commie garbage are a cost and you are paying for all their smart tricks.

  Kommentar by Erwache — 10. november 2020 @ 11:53

 16. HAR hørt fra pålidelig kilde om en genbrugs-butik hvor alt overskud angiveligt gik til AFRIKA-HJÆLP, ikke generede sig for at snyde sig til ekstra overskud, ved at franarre psykisk syge danskere forskellige ting, når de alligevel var ude for at hente noget bestemt hos de syge. Så pressede de dem til at give dem ekstra ting med, som de syge i virkeligheden dårligt kunne undvære. Moralen hos visse af disse AFRIKA-HUMANISTER synes at være ussel overfor deres egne.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 14:38

 17. AFRIKA-HJÆLP

  Husker et Danida projekt, hvor der blev lavet en brønd. Alle var glade, især kvinderne der var fri for at drive kvæget til den fjerne flod.

  Brønden blev lukket, fordi kvæget forrettede deres nødtørft ved brønden, så vandet blev udrikkeligt.

  Hvor mange lignende fiaskoer har danskerne finasieret?

  Kommentar by tavsen — 10. november 2020 @ 18:05

 18. Så for et par dage siden en TV-reklame for det gamle hæderkronede danske mærke Lurpak.

  Reklamen slutter med en kulsort neger, der står og bager i et køkken…

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2020 @ 18:39

 19. Vil lige nævne IKEA’s Tv annonce, som vi til tider får slynget i hovedet. En overvægtig negermutter hopper rundt, mens farmand er hvid.

  Kommentar by B. Christiansen — 10. november 2020 @ 19:45

 20. Har lige læst, at Formanden for Det engelske Fodboldforbund har trukket sig.
  Hvad har denne skurk så bedrevet. Joh såmænd! Han har kaldt farvede spillere for FARVET.

  Kommentar by B. Christiansen — 10. november 2020 @ 21:28

 21. Vi andre kan godt grine når der f.eks pludselig dukker sorte op blandt det gamle nordiske guder, men de unge tror at der altid har været sorte og brune her og for dem kan det ikke være anderledes. De aner ikke at sorte og brune i den grad var sjældne i 50’erne, 60’erne og 70’erne.
  Vi er blevet og bliver udsat for massiv historieforfalskning, og den der ejer historien, har magten! Det er rent Orwelsk!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2020 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper