10. november 2020

Nico ‘gokkesok’ Grünfeld om minkavl: “Ingen hjælpepakker til genoprettelse af et usselt erhverv.”

Tilbage i 2018 forsøgte Enhedslisten at forbyde minkavl i Danmark, men fik kun tilslutning fra Socialistisk Folkeparti og Alternativet. I dag er Alternativets Nico Grünfeld aktiv i ‘Frie Grønne’, og det er som man kan læse herunder et klassisk venstrefløjsparti. Ingen forståelse for økonomiske sammenhænge, og nada respekt for helt almindelige danske lønarbejdere. Grünfeld var kultur- og fritidsborgmesteren, der pyntede sit kontor med en mangefarvet ‘gokkesok’ (’strik-installation’) til 25.000 skattekroner.

“Det var anledningen. Luk landbruget for minkproduktion. Ingen hjælpepakker til genoprettelse af et usselt erhverv. Det bør være helt slut. For dyrenes, for sundhedens og for klimaets skyld.” (Nico Grünfeld)

(Nico Grünfeld på Facebook, 4. november 2020)

“Det er samme tankegang, som da den egyptiske regering i 2009 benyttede svineinfluenzaen som ‘anledningen’ til at aflive de 400.000 svin, det kristne mindretal ellers havde lov til at holde. Her var de faglige argumenter også irrelevante, for på trods af navnet, fandtes influenzaen ikke i svin, og FN-organisationen FAO forsøgte forgæves at forklare det til de egyptiske myndigheder. Talrige familier mistede deres levebrød, og fik ingen kompensation. Men egypterne gjorde det givet ‘for dyrenes, for sundhedens og for klimaet skyld’.” (Jens Olaf Pepke Pedersen, 8. november 2020)

Oploadet Kl. 01:15 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114842/trackback

38 Comments »

 1. “Hjælpepakker” er noget politikere stjæler op af dumskernes lomme og giver til fremmede og andre som ynder at leve af andre folks penge.
  Ingen skattekroner til politikernes usle handlinger.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2020 @ 01:45

 2. DEN POLITISKE VENDETTA MOD MINKBRANCHEN har udviklet sig til en stor skandale, som kaster et skarpt lys henover regeringens magtarrogance og oppositionens søvngængeri. Selvom økonomien i forvejen er anstrengt, er regeringen gået i gang med at smide mange milliarder af kroner i kloakken, selvom de vil komme til at mangle, hvis folkesundheden og den sociale velfærd skal opretholdes. Men det er måske ligegyldigt, når nu danskerne alligevel skal udskiftes med migranter og besættere fra Afrika og omegn.

  Det kan også være at Mette F handler i panik, fordi Brostrøm og Mølbak har fortalt hende nogle røverhistorier om en mutation der i sig selv var ret harmløs eller helt harmløs. Den er nu ikke blevet set i tre måneder, så den er antagelig forsvundet igen. Virus muterer nu en gang med mellemrum, og denne virus er allerede muteret tusindvis af gange rundt om på jorden.

  Ihvertfald har vendettaen været ulovlig i betydeligt omfang. Og har måske endda medvirket til at sprede den almindelige corona-virus. F.eks. flød en landevej pludselig med hundreder af døde mink. Og som Berlingske skrev på forsiden: Der er INTET videnskabeligt belæg for nedslagtningen af et helt erhverv med 6-7000 arbejdspladser. (eller for afstanden på 8 kilometer fremfor Brostrøms ene meter)

  En fransk virus-ekspert har betegnet mutations-panikken som hysterisk og idiotisk.

  Nico Grünfeld fra galningepartiet “Alternativet” er en idiot ligesom Ida-Sophie, So fie Carsten, Pernille Skipper osv.

  Aflivningen af de 17 millioner mink bør omgående stoppes, for Danmark ser allerede ind i en fattig fremtid. Og fattigdom koster også mange menneskeliv.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 01:48

 3. Jeg har nada respekt for minkavlere eller dem der forsvarer dem, især ikke efter at jeg så et par videoer i dag om de “aflivede” mink som blev kvast og brændt imens de stadig var i live. Man behøver ikke at være tilhænger af alt bare fordi venstrefløjen er imod.

  Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 02:03

 4. Levebrødspolitikere skal ikke snakke højt om “usle erhverv”.

  Kommentar by Felix Krull — 10. november 2020 @ 06:07

 5. Hvor mange mink farme er ejede og opkøbt af kinesere? De ønskede selv en produktion. Priser stiger allerede ved mangel af dansk pels.
  Hvis nu en kineser har været i nordjylland og tilset gårde. Ja så kan smitte have været med.
  Eller er det for at blive på tronen og please de rød/grønne partier?!

  Kommentar by Islamarebad — 10. november 2020 @ 06:29

 6. Jeg støtter 100 % Per’s kommentar. Det fag har absolut ingen berettigelse i et civiliseret samfund.

  Industrien skriger på arbejdskraft. Så lad dem der nu er uden arbejde søge arbejde der…..

  – og send alle u-nyttige samfunds-snyltere hjem :- //

  Kommentar by frosthansen — 10. november 2020 @ 07:07

 7. – Per

  Den video er fra den ekstraordinære hasteaflivning, og har intet med avlerne at høre. Ja, faktisk er de jo imod.

  Kommentar by Kim Møller — 10. november 2020 @ 07:48

 8. Det forlyder, at minkfarme i Polen, Tyskland og usa er smittet, og jeg køber den ikke!! De er fulde af løgn, de møgsvin! De styrer folk i een retning m deres syge hjernevask. Minkproduktionen vil overgå til Kina, mon idioterne i EL ikke er klar over det? Deres kommunistvenner overtager Vestens produktion, bare vent og se. Desuden skal vi alle være veganere, så mon ikke de har travlt m at placere smitte i okser og svin . . .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. november 2020 @ 09:02

 9. “Det er Fødevarestyrelsen, der har ansvaret for aflivningerne af minkene, og at det sker i overensstemmelse med gældende retningslinjer for for dyrevelfærd.”

  “Det er nogle meget ubehagelige billeder, som viser en aflivning, der er gået galt. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er hårdt for en avler at se sin besætning blive aflivet på den måde.

  Flemming Kure Marker, veterinærchef i VeterinærNord i Fødevarestyrelsen”

  https://www.tvmidtvest.dk/tv2-nord/video-af-forfejlet-minkaflivning-gaar-viralt-paa-facebook-her-er-foedevarestyrelsens-svar

  “I kampen om at intensivere aflivningen af de coronasmittede mink i Danmark har Fødevarestyrelsen indkaldt 210 rumænske trænede minkfangere, som skal hjælpe med indsatsen.”

  https://www.tvmidtvest.dk/holstebro/210-specialtraenede-fangere-fra-rumaenien-skal-bo-i-holstebro-og-ringkoebing-mens-de

  Kommentar by wilty — 10. november 2020 @ 09:16

 10. Jeg er opvokset i det centrale Vendsyssel hvor stort set hver anden gård dengang havde en lille minkfarm. Far passede svin og marker, mor passede familien og minkene.

  Vejen jeg opvoksede på var ingen undtagelse, og stort set alle minkfarmerne var også medlemmer af “partiet”. Og partiet var ikke socialdemokratiet eller venstre, nej det var Fremskridspartiet.

  Om det forholder sig sådan stadig ved jeg ikke, men mon ikke de fleste minkfarmere har fået en sund skepsis imod de etablerede politikere i den seneste uge?

  Kommentar by redneck — 10. november 2020 @ 09:30

 11. Billedet hvor mette står ved en fiskekutter iført, ja hvad er det?
  En minkpels eller….?
  Var der ikke en sang, lede mette.

  Kommentar by Anonym — 10. november 2020 @ 09:43

 12. Det har ikke noget med folkesundhed at gøre, men mink-holocaust

  “Forslag til Folketingsbeslutning om forbud mod minkavl, beslutningsforslag nr. B71
  Fremsat 19.dec 2018 af Rasmus Vestergaard Madsen, EL
  Søren Egge Rasmussen, EL
  Øjvind Vilsholm, EL

  Hold øje med epedemiloven – jeg kan ikke huske om der stemmes om den på fredag

  hvis den røde lorteregering får den listet igennem, er det farvel og tak til det Danmark du kender

  Kommentar by k.m. — 10. november 2020 @ 10:00

 13. Et er at de ikke har lovgrundlaget i orden, der er vist heller ikke klokkeklar bevis for at mink mutation er så farlig som de påstår.

  272 borgere har fået registreret en eller anden form for mink-corona i deres test – ingen af dem indeholder Cluster5 som var Mette Frederiksens begrundelse for at slagte minkerhvervet.

  I Hedensted kommune forbereder man sig på massefyringer af op mod tre hundrede mennesker med tilknytning til erhvervet.

  Så er det sgu da godt Nour Ali Hassan har fået job i Vollsmose

  Kommentar by k.m. — 10. november 2020 @ 10:08

 14. Randers daka
  https://amtsavisen.dk/artikel/daka-bekr%C3%A6fter-har-v%C3%A6ret-n%C3%B8dt-til-at-aflive-flere-mink-ved-ankomsten-med-salonriffel

  Kommentar by Anonym — 10. november 2020 @ 10:50

 15. For få uger siden ville regeringen straffe chauffører der kører grise til slagteri, hvis der er skader på dyrene. Det har chauffører for det første ikke tid under læsning, og de er heller ikke dyrlæger med erfaring i at spotte syge dyr.

  Det er nok rumænske chauffører der kører døde mink væk. Det eneste de kan finde ud af er at indstille GPSén fra minkfarm til massegraven eller forbrændingsanlægget

  Kommentar by k.m. — 10. november 2020 @ 11:21

 16. just find a way to close down all the businesses that are running and generating revenues, that way you have a reason to take up massive foreign loans and give away the money for free, buying votes.

  and you see how losers getting their balance sheet bloated by free money but they can not explain how come they have a balance sheet that is better looking than when they sold services and products on the free market.

  who is paying for all this? someone is going to get fired, to keep don the head count and it is not going to be muhammed that gets fired since he got his job without merits from the unemployment office and the salary is paid for fully by the Danish taxpayers, he himself thinks he is smart. But do everyone think this?

  Think about this, the changes are much faster in Denmark since there is some catching up to be done. If you know people working for public sector ask around, compare notes. Think about what is going on and the reason. why should you prepare yourself, why should you netwok with like minded, why should you update yourself more frequently than you have done previously. If you are ahead of the hordes with low iq and do not budge from your view you will be called names. Let them call you names, that is the best they have. They think they are smart.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 10. november 2020 @ 11:34

 17. Var Nico’s gokkesok fremstillet af minkpels?

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2020 @ 12:30

 18. Det er ulovlig overgreb på en bestemt befolkningsgruppe, der helt uforskyldt er udset som offer for en rød magtfuldkommen regering.

  Med det kan regeringen styre uden om problemer med indvandrerkriminalitet. Så længe befolkningen kun tænker på mere eller mindre ubrugelige mundbind, kan Islam vokse sig større.

  Nye Borgerliges, Ulla Kokfelt skriver om moskéer der skyder op overalt i Helsingør.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2020 @ 13:23

 19. @kim møller: Det er jeg klar over, men der er stadig noget absurd over folk som kalder sig dyre/natur venner, og støtter en af de mest dyrefjendske erhverv som slet ikke er nødvendigt da vi som bekendt ikke spiser mink, men bare holder dem under kummerlige forhold indtil de er store nok til at vi kan flå pelsen af dem og kassere resten. Især når der findes kunstige pelse som selv de største snobber ikke kan se forskel på. Det er som at insistere på at æde foi grais (tvangsfordret bur-and) til en middag, istedet for den andesteg fra fritgående økoænder der allerede står på bordet.

  Jeg er med på at avlerne skal have erstatning når staten lukker et erhverv ned de selv oprindeligt har godkendt, selvfølgelig. Men jeg ser ingen grund til at fortsætte med det efterfølgende når de har fået deres penge. Hvis det var halal-slagtere de var gået efter så tror jeg heller ikke i havde protesteret i samme grad..

  Prøv også at se den kendis klovn her, uanset hvad man mener om den industri så må de fleste kunne se idiotien i at dukke op i en mink pels og udtale at det er for at støtte minkene, og at man er imod at de skal slås ihjel: https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/stoetter-minkene-det-er-et-massedrab/8358397

  Det svarer til at morderen i “silence of the lambs” stod i en dragt syet af kvindehud og erklærede at han var feminist..

  Den form for logik kan jeg bare ikke få til at give mening, uanset om jeg så ender med at være enig med nogen fra alternativet. So be it.

  Kommentar by Per — 10. november 2020 @ 13:51

 20. DET HAR INTET med dyrevenlighed at gøre at man vil aflive 17 millioner mink. Det har heller intet med lægefaglige hensyn til mennesker at gøre. Det er en ren ideologisk massakre iværksat af enhedslisten, SF og S. Den mutation man påstod var frygtelig farlig, er forsvundet igen, og var kun een ud af tusinder af mutationer på verdensplan. Der er intet videnskabeligt belæg for smadringen af et helt erhverv med 7-8000 arbejdspladser. Nedlukningen af Nordjylland er også usaglig.

  Hvad bliver det næste? Angreb på landbruget og mange andre brancher?

  Det her er endnu et bevis i en lang beviskæde, for at kommunisme fører til fattigdom, ensretning, tyranni og knusning af menneskeskæbner.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 14:24

 21. Per er tydeligvis ikke minkavler, så ville han se anderledes på regeringens løgnehistorier

  Kommentar by k. m. — 10. november 2020 @ 15:07

 22. Det er for sent at redde det i bogstaveligste forstand dødsdømte erhverv. De dyr, som avlerne skulle have solgt for at overleve, er væk, og det samme er avlsdyrene. De relativt få minkavlere, som er tilbage, kan ikke understøtte hverken deres egen salgsorganisation eller de mange underleverandører. De sørgelige rester står tilbage som en branche helt uden infrastruktur.

  Alle deres aktiver er nu værdiløse, så hvordan kommer de stakkels minkfarmere og resten af branchen nu videre? For hvem vil mon købe en minkfarm?

  Staten må erkende sit ansvar, nemlig at den har købt alle virksomheder i branchen som “going koncerner” til fuld notering. Godt og vel, da der jo var tale om ulovlig tvang. Man kan passende trække beløbet fra de fremtidige lønudbetalinger til alle de folketingspolitikere og embedsmænd, som står bag denne misgerning. Det er ikke så få.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. november 2020 @ 15:12

 23. Thulesen Dahl: “Fødevareministeren må tage sit tøj og gå” – Har man hørt en dødssejler-loppe gø! – Han (Thulesen Dahl) har selv været lovgiver i mere end tyve år og burde kende loven og dermed have kunnet skride ind for flere uger siden. Nu, hvor der er point at hente, spiller han hellig; hold da kæft for en lummer hykler!

  Og selvfølgelig skal denne Mogens Jensen ud på røv og albuer, og hvis der stadig er noget der hedder retfærdighed, så river han det halve af et snorksovende ministerium med i faldet, plus nogle stykker fra justitsministeriet!

  I øvrigt er Mogens Jensen blot Ålborg-punkerens diggende lammehale, at ofre ham på denne modbydelige skandales alter; det er sgu for nemt, ikke sandt fru Frederiksen?!

  Kommentar by T. Flodur — 10. november 2020 @ 16:02

 24. Trolden er ude af æsken! Det hele er naturligvis et venstrefløjs projekt, som gå ud på at stoppe minkproduktion i Danmark for altid. Det er også et Københavnsk stød under bæltestedet til udkantsDanmark! Nå så RV vil fjerne en tredjedel af alt landsbrugsjord, så er der tale om et Knockout, hvad skal Danmark uden for Valbybakke så leve af?

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2020 @ 16:08

 25. Det er ren ondskab når regeringen nu vil forbyde minkproduktion frem 2022. Så tror de røde røvhuller at minkavlere bare kan starte forfra, men der er jo ingen dyr at starte op med, og skal de købe udenlands tager det måske 30 år at fremavle lige så gode dyr som dem de lige har slået ihjel

  For satan hvor er jeg træt af Mette Frederiksen, jeg har været på kogepunktet siden den første melding om nedslagtning af erhvervet.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2020 @ 16:09

 26. @Bent A jeg tror du har fat, ligesom mange andre her i artiklen, i den lange ende. Alt det med lægefaglighed og ditten og datten kan ligge på et MEGET lille sted. Regeringen fik vist et notat fra SSI om at det nu udgjorde en eller anden risiko og så handler de i total panik. Den samme mutation har ligget i flere uger så at sige stille, og lige pludselig er det det mest alvorlige nogensinde.

  Tror ikke et sekund på hvad de diktatorer siger, de er så uendeligt ligeglade med hvad resten af befolkningen og resten af politikerne mener virker det til, de har nogle gange ageret som om det var det rene NordKorea hvor de kunne gøre hvad det passer dem. Er 100% sikker på at det bl.a. er Mettes store våde drøm at blive enerådig diktator hun har trækkene.

  MEN når det er sagt så bryder jeg mig ikke et sekund om mink-opdrættere de dyr fortjener et langt bedre liv end at leve i små lortebure og bare vente på at blive dræbt og pelset. Uværdigt og ulækkert, og KUN derfor støtter jeg et forbud imod al minkavl i DK, men det SKAL gøres på den rigtige måde nemlig udfasing og omstilling ikke på den her Nordkoreanske måde regeringen TROEDE de kunne slippe afsted med.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. november 2020 @ 16:34

 27. k.m.’s henvisning (10:00) til “Forslag til Folketingsbeslutning om forbud mod minkavl, beslutningsforslag nr. B71″ fremsat 19.dec 2018 af Rasmus Vestergaard Madsen, EL, m.fl,” længe før corona-virus dukkede op i Wuhan, er en øjenåbner. Rasmus Vestergaard Madsen m.fl. klapper sikkert i hænderne over, at de nu kan få deres forslag
  gennemført. Det næste bliver, at kvægavl bliver forbudt, fordi det skader klimaet. Dernæst bliver svineavl forbudt, fordi det krænker muslimerne.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. november 2020 @ 16:54

 28. MAN KAN SIGE DIVERSE for og imod mink-branchen, men hvis denne branche smadres fuldstændig her i Danmark, flytter erhvervet bare til Kina, og hvad har man så opnået? Ja, så har man ikke opnået andet end at skade vores nationale økonomi.

  I forvejen SNYDES hver eneste lønmodtager, hver en selvstændig, hver en arbejdsskadet, hver en arbejdsløs, hver eneste folkepensionist og tusindvis af patienter og ældre, for enten 5-15.000 kr. pr. måned, eller for en stor del af den velfærds-service der havde været råd til, hvis Christiansborg havde ført en dansksindet, fair og ordentlig politik. Og havde undladt at kaste sig ud i alle mulige skøre projekter, fra masseindvandring, krigsførsel i fjerne lande, Fehmern broer osv.,…. til nedrivning af tusinder af gode og udmærkede boliger.

  Så havde det ikke været noget problem at give de hjemløse danskere tag over hovedet, at hæve kvalitet og standard på hospitalerne, at give de arbejdsløse og folkepensionisterne 5-8000 mere om måneden, at give politiet, forsvaret og fængselsansatte ordentlige vilkår, at have bevaret postvæsnet og de 500 skoler der er blevet lukket, osv.

  CHRISTIANSBORGS FLERTAL PISSER PÅ DANSKERNE, DØGNET RUNDT OG ÅRET RUNDT. OG NU ARBEJDER MAN PÅ AT UDSLETTE DANMARK OG UDSKIFTE/UDRYDDE DANSKERNE!

  De gamle partier er alle blodrøde eller tomatrøde. Deres fælles politik er typisk kommunistisk politik. Den som ALTID og HVERGANG ender blodigt.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 17:43

 29. @ Den Nervøse — 10. november 2020 @ 16:08

  Lige nøjagtig. Det er præcist hvad alle FeelGood-partierne er igang med, hele erhvervet skal lukkes ned, til skade for arbejdspladser og vigtig eksport indtjening.

  At fremtidens minkavlen så går til kina hvor metoderne er langt værre kommer ikke dem ved. Det værste er dog at næsten hundrede års avls-arbejde går tabt. Avls-dyrene er simpelhen slagtet.

  Sjovt nok er vinderen endnu en gang kina i det her kina-virus cirkus. Jeg håber virkelig ikke at det er en nøje planlagt og tilpasset kampagne af kina, så ser det virkelig sort ud for Vores fremtid.

  Kommentar by Santor — 10. november 2020 @ 17:53

 30. PS: Hvis fødevarestyrelsen stoppes nu, af Mette F eller Mogens Jensen eller oppositionen….. V, K, NB og DF….., kan en del af erhvervet måske stadig reddes? En hastelov blev forhindret, og nu kan der gå flere dage inden massakren evt. får udryddet alle 17 millioner mink. Se også 16.54 mv. ovenfor.

  Kommentar by BENT A — 10. november 2020 @ 17:59

 31. Nu er der fundet smitte i mink omkring billund. Tilfældighed, planter, eller redning for mette. Hvad sagde vi.
  https://www.bt.dk/samfund/minkbesaetninger-i-billund-er-nu-del-af-237-smittede-farme

  Kommentar by P — 10. november 2020 @ 18:50

 32. Nu er der fundet smitte i mink omkring billund. Tilfældighed, planter, eller redning for mette. Hvad sagde vi.
  https://www.bt.dk/samfund/minkbesaetninger-i-billund-er-nu-del-af-237-smittede-farme

  Kommentar by P — 10. november 2020 @ 18:50

 33. Og, nu skrider Vores Statsminister fra ansvaret og overlader hele skandalen til Mogens Jensen. Flot klaret Mette!

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-mogens-jensen-har-ansvaret-haandteringen-af-mink-sag#!/

  Kommentar by Santor — 10. november 2020 @ 19:11

 34. Jeg tror, at regeringen valgte minkavlen, som prøveklud for politisk nedlukning af dansk erhvervsliv*, for så senere at kunne udbyde de lukkede erhverv som “statsstyrede udlejningsvirksomheder” i bedste lighed med Stalin. og med nedlukningen af de 7 kommuner i Nordjylland såmænd også med Mao!

  Regeringen kunne, med rette, have handlet rettidigt ved kort og godt have have opsporet alle, med berøring til smittede minkfarme, og sat dem i karantæne.
  – de vidste det i september, men gjorde INTET.**

  Jeg håber at NB stiller mistillidsvotum til regeringen, som antydet nyhedsmail fra kl. 12:48 d.d., for alle de andre partier (rød som blå) hægter sig bare på EFTER mødet i folketingssalen d.d. kl. 13:00, med ytringer om …., dog uden at turde, at sætte egne taburetter i spil!

  * og holdkæftbolsje til dens støttepartier på venstrefløjen.
  ** der var tydelig forbindelse i de dengang ramte kommuner.
  – vist nok Hjørring især, hvor familiemedlemmer af minkavlere spredte fornyet smitte gennem deres arbejde i ældreplejen og på skolerne?

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. november 2020 @ 22:25

 35. Minkavlerne har i årevis kaldt deres danske landsmænd for fremmedfjenske,luddovne,gider bare ligge på sofaen som argumentation for at c75% af de beskæftigede i minkbranchen er udlændinge. Minkavlerne er nogle tosseliberale kolbøtter, der på mange nationale områder har samme synspunkter vedrørende al slags indvandring som de radigale,enhedslisten m.m.- Når deres børn flytter til Kbh. stemmer de på sidstnævnte parti.. Samfundøkonomisk har erhvervet i mange år været en underskudsforretning. Tabte investeringer som har kunnet gavne andre brancher bedre.

  Kommentar by dansker — 10. november 2020 @ 22:43

 36. Socialist-kommunister dræber i millionvis. Intet nyt under den blod røde sol.
  Kinas kommunistiske parti sender en check og takker for støtten.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2020 @ 01:49

 37. dansker — 10. november 2020 @ 22:43:

  Jeg har meget svært ved at genkende, det som du her postulerer.

  Kan du understøtte det med nogle bevisende links/andet, så det kan bruges som realiteter?

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. november 2020 @ 02:33

 38. 37– Det er REALITETER.–Beklager. Kender branchen indefra.

  Kommentar by dansker — 11. november 2020 @ 23:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper