12. november 2020

Sverige: “… omfattande segregation, gängkriminalitet… knappt existerar i public service-världen.”

Forleden var den svenske eks-kommunist Åsa Linderborg i Deadline, og her forklarede Aftonbladets kulturredaktør, at svenske journalister i relation til MeToo opførte sig som aktivister. ‘Vi lod os rive med i nærmest en blodrus’, fortalte hun til Ekstra Bladet. Her lidt fra en skarp leder af Carolin Dahlman i Kristianstadsbladet, som opridser et problem vi kender fra Danmark – Varning för journalister som för oss bakom ljuset.

“Jag älskar att lyssna på P1 Morgon, men alltför ofta får jag intrycket av att de stora problem som Sverige har – omfattande segregation, gängkriminalitet och ekonomisk kris i kommunerna – knappt existerar i public service-världen.

I stället för att presentera siffror, göra reportage från förorten eller snacka med socialsekreterare, medborgare och poliser ägnas ännu en kvart åt att intervjua folk på stan om trängsel i kollektivtrafiken eller om öppettiderna på Londons pubar.

Det blir ett världsfrånvänt och sanningsförnekande flyktbeteende. Bort från stora läbbiga världen, in i lilla vit-medelklass-stockholmsbubblan. Strunt i det jobbiga tabubelagda om klankriminalitet och sprid i stället än en gång den glada nyheten att tågen numera går i tid!! Tjohoo.

… Nyligen gjorde SVT ett inslag om Högsby kommun – som får stora ekonomiska problem när statsbidraget för nyanlända slutar komma. Reportern frågade kommunalrådet Stihna Johansson Evertsson (C): ‘Hur ska ni klara detta?’ varvid hon svarade: ‘Om jag ska vara ärlig så har jag inte en enda aning.’

Konstigt nog valde journalisten att inte gå tillbaka i arkiven eller ifrågasätta varför Johansson Evertsson 2018 slogs om att få fler nyanlända till kommunen eller hur hon 2019 framställde de nyinflyttade som en räddning samtidigt som hon nedlåtande talade om kritiker med orden: ‘rädda för förändringar, de sprider oro, rädsla och fördomar’.

SVT hade kanske inte tid att googla. Häromveckan berättade SVT att: ‘Utrikesfödda kan rädda Gävleborgs arbetsmarknad’, vilket motiverades med att 309 i Sandviken hade fått jobb sedan 2015.

När jag ringde integrationssamordnaren visade det sig dock att de 309 jobben länge var finansierade av skattebetalarna via nystarts- eller introduktionsjobb. De hade hittats av 2-3 heltidsanställda koordinatorer på kommunen och ingen visste hur många av de 309 som jobbade kvar. …

Snyftreportagen har vi börjat vänja oss vid. Exempelvis rapporterade SVT om en man som levt som fått avslag på sin asylansökan och levt som papperslös största delen av tonåren. Han tränade, läste böcker om förintelsen och fick sova över hos kompisar på hvb-hem. Självklart klappar hjärtat, men Sverige har reglerad invandring och ett avslag måste respekteras. Hur ska han få jobb och hur betalas skatten? Vad händer om han begår brott? Om han får barn?
Inga frågor om sådant, nix pix. Bara stackars-vinkel. Vänsterpopulism av bästa slag.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114898/trackback

12 Comments »

 1. FORHOLDENE I SVERIGE er allerede ganske forfærdelige. Det véd enhver som har fulgt med på nettet. En migranternes og asylanternes guerillakrig mod svenskerne er i gang. Og samfundet er på mange områder allerede gået i opløsning. Politikernes praleri om at de ville gøre Sverige til en humanistisk stormagt, er endt i blodsprøjtende hverdags-terror og velfærds-kollaps i mange kommuner.

  Det vågne mareridt som millioner af svenskere oplever, er et resultat af pladderhumanisme i kombination med korruption, kommunisme og feminisme.

  Det aktuelle og interessante spørgsmål er nu: HVORDAN undgår vi at Danmark ender som et vanvidsland og rædselskabinet ligesom Sverigstan?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 00:57

 2. Man kan selvfølgelig også sige Sveriges dybe fald først og fremmest er et resultat af forræderi og løgn.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 01:57

 3. At sige “de spreder fordomme” om indvandrere er nok det mest svenske udsagn jeg har læst endnu.

  Kommentar by Per — 12. november 2020 @ 02:19

 4. “Bara stackars-vinkel. Vänsterpopulism av bästa slag”. Et dansk ord for det er “public service”:-)

  Kommentar by Amad — 12. november 2020 @ 08:21

 5. Med til billedet af det kommunist/feminist styrede Sverige hører også at regeringen i Stockholm og Tegnell, den svenske udgave af Brostrøm-klovnen, overlod flere tusinde patienter til kvælningsdøden, da man ikke ville give dem den bedst mulige behandling, men kun en billig og skrabet og nærmest svindelagtig behandling. Man sparede så at sige patienterne ihjel. Men discount-behandling på eller under afrikansk niveau er vel en skjult/åbenlys indrømmelse af at Sverige under det røde skørte-regime er blevet til et u-land, en bananstat, en fejlslagen stat…?!!!

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 08:43

 6. Sveriges herskerinde Merkel er fuldt og fast overbevist om, at i 2050 vælter der masser af krydsninger mellem civiliserede svenskere og islamiske nassemigranter rundt i Sverige – Den usøde naive Angela tror at det vil blive en velsignelse. Lammet græsser ved løvens fod og den kristne snorksover ved muslimens kniv.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. november 2020 @ 08:58

 7. Jeg hører jævnligt SVT da jeg opholder mig i Skåne ca. halvdelen af året, og det er som regel en bizar oplevelse at høre tv-journalisterne tale udenom. Det er en hel kunst, og jeg genkender den fra det rigtige DDR-TV som jeg som jeg ofte så i 1970’erne. Højdepunkterne i løgnefabrikationen kom en gang om ugen i form af Der schwartze Kanal bestyret af Herr Dr. Karl-Edouard von Schnitzler.
  I Sveriges tilfælde er skyderier, mord og bilafbrændinger ikke længere nyhedsstof, heller ikke de talrige voldtægter. Når man ligesom kender misdæderne på forhånd, og de er af d e n slags, så er det ikke nyheder.

  Kommentar by ino — 12. november 2020 @ 09:36

 8. Tja, og i Danmark fortsætter Ekskrement Bladet med at promovere fredens religion.

  I går havde en tyrkisk kvindelig “journalist” på “avisen” et længere sødsuppe-interview med den retarderede muhammedaner, der brændte Dannebrog af.
  Den stakkels tosse havde nu fået karantæne på Facebook, og havde desuden modtaget “dødstrusler” fra onde racistiske islamofober.

  Naturligvis var det ikke muligt at kommentere på artiklen…

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 11:07

 9. You are refering to svenske eks-kommunist Åsa Linderborg, she had written a few books. When you read the books you will understand that she has a very low iq and hates men. it is always someone elses fault that you are an imbecill yourself. the typical femininst and commie style. she also works for legacy media, where you get hired by who you blow and/or who fucked you.

  There is a reference to SVT, SVT is an even more radical commie shithole than DR. DR hired some retarded Swedish garbage from SVT so that they can “learn” from their commie counterpart SVT. At SVT you are hired only of you can get “owned”, and someone can guarantee that you are a traitor, self hater, pedophile, satanist and liar.

  At SVT there was a massive turbulence recently because the niggers and muslims wanted the whites to give up their jobs so that more niggers and muslims can take over the whites jobs. I am surprised that the white garbage did not give up their jobs, since they are continously promoting black lies matter and a “retardartion”. but i guess that it is not what you do as commie barstard that counts and the normal citizen should follow but what is being said.

  that is why no one with normal iq should refer to any swedish legacy media unless you have no clue yourself what you do.

  also P1 Morgon is a radio show commies, radicals, satanists, pedophiles and other low iq creatures listen to. all the normal do not listen to radio or watch tv.

  if you have balls, or normal iq, take look when the swedish cuck beta police leaves Hyllie. that is when the open borders work, during the night time and that is when muslims and niggers suddenly show up at the Hyllie station. officially the border is closed due to the china flu. if this is a magnet for those tht lie about their names and ages, this also means that this garbage is passing through denmark, mulims and niggers are known to be spreading the china flu. so what is the meaning of having imposed draconian laws on white people when you have criminal garbage that is the cause of the problem. why do nt politicians wear face masks and why do they do not restrict their lives?

  Kommentar by Erwache — 12. november 2020 @ 11:20

 10. Bandekrige, bande overtagelse af bydele, bandekriminalitet, narkohandel, vold, dominansvold, grov vold, håndgranater, lastbiler gennem folkemængder, voldsom mange voldtægter, skyderier, økonomisk sammenbrud, mord og mafiavælde! Gad vide hvor længe svenskerne kan lade som om det ikke sker?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2020 @ 17:30

 11. Nu har de røde løgnefabrikker DDR og TV2 Fake News i månedsvis produceret Trump-bashing på samlebånd, og kritiseret det amerikanske demokrati og amerikanske medier.

  I aften har begge kanaler så inviteret den såkaldte statsminister Skrigeskinken ind i de to bløde hyggeprogrammer Go Aften Danmark og Aftenshowet til et “interview”.
  Begge steder er hun 100 % sikker på, at undgå kritiske spørgsmål om #minkgate.

  Hvem sagde bananrepublik?

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 18:44

 12. “… omfattande segregation, gängkriminalitet…”

  Ja, hvad ellers kunne man forvente.
  Amerikanske krimifilm på danske gader. Spændende med drive-by-shooting og offentlige henrettelser.

  Og det hele vil virke ekstremt i komprimeret format i lille Danmark. Kig på verdenskortet, den lille plet jord opgiver 89% af danskerne deres førstefødselsret til? GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 12. november 2020 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper