12. november 2020

Stig Grenov (KD): “Med Aserbajdsjans nuværende krigshandling står vi på kanten af et folkemord…”

Efter de seneste terrorangreb i Frankrig, skriver Kristendemokraternes formand Isabella Arendt på JP.dk, at kampen ikke står mellem ‘kristne og muslimer’, og det ikke må blive til ‘en religiøs kamp mellem mennesker’: ‘Det er det ikke!’. Den tidligere formand gør sig ikke ligeså godt på tv som den statskundskabsstuderende, men til gengæld er han noget tættere på skiven. Stig Grenov i Kristeligt Dagblad – Danmark må støtte armensk frihedskamp.

“Mens Vestens øjne hviler på valget i USA, og vi kæmper med coronakrise, er Nagorno-Karabakhs kristne udsat for Aserbajdsjans militære aggression. Spørgsmålet er, om armenierne igen skal se deres sprog, kultur og tro undertrykt, eller om vi fra dansk side vil vågne op og reagere på det angreb på det armenske folk, der foregår i Europas egen baghave.

… der skal sendes et utvetydigt signal til Tyrkiet om, at alle drømme om et nyt osmannisk rige vil slå fejl.

For området, der kæmpes om, hedder Nagorno-Karabakh. Det har altid haft et stort kristent, armensk befolkningsflertal. Men i 1921 gav Stalin enklaven til Aserbajdsjan. Dels for at skabe splid mellem kristne og muslimer. Dels i et forsøg på at tækkes Tyrkiet som allieret.

Området havde selvstyre indtil 1993, hvor Aserbajdsjan afskaffede det. Herefter erklærede det sig selvstændigt, fordi dets kristne befolkning blev udsat for overfald og drab. Med Aserbajdsjans nuværende krigshandling står vi på kanten af et folkemord begrundet i nationalisme og religiøs fanatisme. …”

(Hærværk mod armenske grave i Marseilles, angiveligt januar 2020; Twitter)

“In Marseille turk-azerbaijani vandals are destroying Armenian cemeteries. As the great French writer Victor Hugo said: ‘Where you see destruction, death, robbery and violence, you know, the Turks passed there.’ (Makar Ghazaryan, Twitter, 6. November 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114906/trackback

23 Comments »

 1. Åh, Kim

  “Azerbaijan would not be able to continue its operation at this intensity without our support,” a senior source in the Israeli Ministry of Defense told Asia Times on condition of anonymity. The ministry is responsible for all official Israeli arms sales.

  Israel to maintain Azeri edge in Karabakh war
  https://asiatimes.com/2020/10/israel-to-maintain-azeri-edge-in-karabakh-war/

  Kommentar by John Sorensen — 12. november 2020 @ 01:09

 2. IFLG. DR, P1, har Armenerne gennem flere år forsømt at modernisere og opruste deres forsvar. Hvorfor de hurtigt tabte krigen, hvor tyrkerne og muslimerne bl.a. anvendte hundredvis af droner udrustet med kameraer, raketter og bomber.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 01:44

 3. Iøvrigt står også danskerne på kanten af et folkemord. Eller rettere folkeselvmord. Begrundet i uvidenhed, historieløshed, korruption og almindelig tåbelighed.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 01:49

 4. “Hærværk mod armenske grave i Marseilles”
  Det samme har jeg hørt skulle være sket i Islamsk Stat-sverige.

  Og som sædvanlig er Dummark for sent ude, ikke alene har vi støttet tyrkiets 2020 folkemord på de kristne armeniere økonomisk, Armenien tabte kampen i dag.

  Kommentar by piphans — 12. november 2020 @ 01:53

 5. Muslimer er onde mennesker.
  De kommer fra Helvedes dyb.

  Kommentar by Charles — 12. november 2020 @ 02:03

 6. Har heller aldrig forstået Israels alliance med Tyrkerne imod de kristne Armenere. Et folk der selv har været udsat for folkedrab, der ikke anerkender folkedrabet på et andet folk er direkte ækelt.

  Kommentar by Jack Achaius — 12. november 2020 @ 02:07

 7. Isabella Arendt er endnu en komplet tåbelig politik-kvinde.

  Enkeltvis kan disse plidder-pladder kvinder være ret uskadelige, men i kliker og flokke i partier og bureaukratier, skoler og styrelser m.m. er de dødsensfarlige for danskernes ve og vel.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 02:41

 8. “…der skal sendes et utvetydigt signal til tyrkiet…”
  -Øh. Istanpulerne skal naturligvis sparkes ud af Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 12. november 2020 @ 04:55

 9. Kvinder ud af politik! Læs her, hvad den naive Isabella skriver om at lave ‘flødeboller og macaroons, og løbe rundt om en eng’! Sådan en snotdum vellevnedspolitiker, der ikke kerer sig en skid om den virkelige verden, fx fattige kristne børn i flygtningelejre i Syrien og Libanon, eller fattige børn i Danmark. Eller islamiseringen af Europa. Hun er også klimaidiot, og så er alt sagt! https://kd.dk/isabella-arendt/

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. november 2020 @ 05:59

 10. Steven Bannon interviewer den kendte Raymondibrahim, og denne side er værd at følge. Raymond er kopter, kristen, bosat i USA og har tjek på folkedrabene, som muslimer begår. Nok ikke en side, som danske politikere frekventerer. Sandheden forsøger de jo at skubbe ind under tæppet. https://www.raymondibrahim.com/2020/11/03/video-fatal-terror-attack-in-vienna/

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. november 2020 @ 06:06

 11. #6Jack Achaius
  Prøv at læse det gamle testamente. Det er det jødiske folks historie. Det er fyldt med beretninger om det jødiske folks folkedrab på omkringboende foleslag. Hvis man tror at israelerne er vores allierede er man idiot! De bruger os så længe det tjener deres egne interssser og når de ikke kan bruge os mere sælger de os til fjenden.

  Kommentar by Danskeren — 12. november 2020 @ 06:30

 12. Isabella Arendt og “Kristeligt” parti er så at sige “Alternativet” i ny udgave, tilsat noget enhedsliste og radiGAL politik. Isabella kan nok tiltrække nogle feltmadrasser og nyttige idioter, men lad os håbe at partiet snart forsvinder i glemselens hav.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 08:50

 13. Kalkunen er en snotdum plump og klam hønsefugl. Hvorfor mon den hedder Turkey i U.S.A.?

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. november 2020 @ 08:54

 14. Danskeren

  Glem alt om, at få mig over på David Duke holdet, det kommer jeg aldrig!

  Men derfor kan man jo godt have nogle forbehold overfor zioniststaten Israels holdninger og ageren i de her ting.

  Mange jøder også i Israel kritiserer i øvrigt staten Israel for ikke, at anerkende folkedrabet på Armenerne.

  Kommentar by Jack Achaius — 12. november 2020 @ 09:14

 15. Ser frem til at den lille fedladne kurder Øzlem Cekic bliver sendt til slagmarken…

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 10:59

 16. The stenchy french garbage is to be blamed for this. they let anyone in, so that they can get the votes they need to continue to be corrupt and suddenly they have to take responsibility. the french piece of shit marcon, the disguisting french garbage came up with that the best he could do is to bomb some shithole no one heard of in africa. after some research there were no 50 dead there, they bombed something their legacy media claimed to be something that was nothing, the french way, anything that is linked to the garbage shithole france make me take a dump.

  macron, could not manage a simple job in private sector so he became a politician. he could not even win on his own merits so he had to cheat on the election and is married to some ugly slut that is 30 years his senior, that can be his mom. so he is nothing that a beta cuck and his “wife” is a pedophile. and that garbage is in charge. no wonder anything turns into stenchy shit but that is the norm with french, they have nothing but low iq.

  Kommentar by Erwache — 12. november 2020 @ 11:05

 17. Et betændt sår af efterladenskaber. Tyrkernes Armenske folkemord under 1. Verdenskrig, et folkemord der i grusomhed ikke stod tilbage for Holocaust og som i virkeligheden var hellig krig mod det kristne Armenien. Stalins del og hersk politik i Kaukasus, hvor Aserbajdsjans fik foræret den kristne enklave Nagorno-Karabakh Muslimers forfølgelse og efterhånden udrydelse af mellemøstens oprindelige kristne befolkninger, en udrydelse der foregård den dag i dag og som vi kujonagtigt bare lader fortsætte!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2020 @ 12:10

 18. Ja som piphans påpegede: Vi bør skaffe os af med tyrkere og Tyrkiet. Flyt hele lortet til den barbariske ørken,og lad dem rådne op der. De er ikke bedre værd.
  Og som Charles siger.muslimer er onde mennesker.
  Jeg må igen citere Sankt Glistrup: “Muhammedanerne skal ud!”

  Kommentar by Nielsen — 12. november 2020 @ 13:42

 19. BENT A — 12. november 2020 @ 01:49:

  Ja, det er fuldstændig stuerent at tale om folkemord, hvis det handler om tibetanere, jøder, kurdere, armenere mfl.

  Men hvis man tillader sig at tale om det folkemord som europæiske folk er udsat for via ikke-vestlig invasion, så er det lige pludselig en “højre-radikal konspirations-teori” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. november 2020 @ 16:06

 20. # 14 Jack Achaius
  Jeg prøver ikke at ” at få mig over på David Duke holdet”
  Jeg prøver bare at gøre opmærksom på de tørre facts !
  Det gamle testamente som er det jødiske folks historie, som ingen jøder benægter, er fyldt med beretninger om jødiske folkedrab på omkringboende folkeslag. Jøderne minder os i tide og utide om holocaust og vil at vi skal skamme os og undslylde i det uendelige. Når det kommer til deres egne grusomheder bliver der HELT stille.
  Jeg er personligt fuldstændigt ligeglad med om det er jøder , perkere,negre eller andre, men facts skal på bordet.
  Iøvrigt begik jøderne ikke alene folkedrab sådan rent fysisk ved at dræbe ALLE fra de omkringboende folkeslag, de lagde også band på både dyr og afgrøder, hvilket vil sige at ALLE dyr blev dræbt og ALLE afgrøder brændt/ødelagt !! En fuldstændig afsindig handling.

  Kommentar by Danskeren — 12. november 2020 @ 17:42

 21. # 14 Jack Achaius
  Den dag jøderne anerkender og UNDSKYLDER deres egne grusomheder vil jeg overveje at undskylde holocaust.

  Kommentar by Danskeren — 12. november 2020 @ 17:47

 22. @ Danskeren
  Ja man kan jo lige så godt glemme det at påpege hvem der er hovedkraften bag den etniske udrensning af europæere. For manGe tabuer.
  De tror vel Yahweh kommer efter dem hvis de kritisere det selvudnævnte Guds folk.

  Kommentar by John Sorensen — 12. november 2020 @ 23:11

 23. Husker fra valgkampen sidste år, at den små rødhårede Isabella Arendt fra De Kristelige var lidt af en frækkert.

  Det var sgu ikke kun mænd fra Indre Mission, der fik en halvfed på under partilederdebatten…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2020 @ 15:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper