12. november 2020

Eks-muslim: “Når kristne vender den anden kind til, gør de det bare lettere at hugge hovedet af dem.”

Weekendavisens Allan Sørensen har set nærmere på islamiske landes forhold til Frankrig, efter Macron offentligt har taget ytringsfrihedens parti, og undsagt Koran-baseret vold. I den forbindelse har han blandt andet talt med eks-muslimen Yasmine Mohammed, der mener det modsatte af den gennemsnitlige Facebook-muslim. Eksempelvis en Haaji Abdi, som jeg debatterede lidt med onsdag eftermiddag: “Vi lever aldrig med provokation.”

Fra Weekendavisen.dk – At blive født i en stald gør dig ikke nødvendigvis til en hest (kræver login).

“Siden den franske lærer Samuel Paty fik skåret hovedet af som hævn for at bruge Charlie Hebdos karikaturer af profeten Muhammed i sin undervisning, er en ny såkaldt karikaturkrise opstået. Denne gang med Frankrig i centrum.

… Dét, der i øjeblikket karakteriserer reaktionerne i lande som Jordan, Egypten og Saudi-Arabien, er, at den folkelige tone på de sociale medier er langt hårdere end de udtalelser, der kommer fra landenes ledelser.

… Yasmine Mohammed, canadisk eksmuslim og ytringsfrihedsaktivist, ved ikke, hvor krisen vil ende, men hun er opmuntret over Macrons ageren og uvilje til at bøje sig for de muslimske lande.

Yasmine Mohammed mener ikke, det er muligt at have en dialog med islamister om karikaturerne. For hende er det et valg mellem at bøje og underkaste sig islams dogmer eller stå fast på vestlige værdier.

‘At være forstående og flink fra europæisk side vil ikke blive værdsat. Tværtimod. Det vil blive set som et svaghedstegn,’ siger hun og giver sit bud på, hvorfor Pakistan, Tyrkiet og muslimske borgere i en række lande truer med boykot. For ikke at tale om de seneste ugers terrorangreb. Ifølge Yasmine Mohammed er den brede opfattelse blandt islamister, at europæerne kan presses til at bøje sig.

‘Jeg er vokset op med en sætning, min egen mor plejede at sige,’ fortæller Yasmine Mohammed: ‘Når kristne vender den anden kind til, gør de det bare lettere at hugge hovedet af dem.’ Ifølge Yasmine Mohammed kan man lige så godt lade være med at håbe på, at islamister en dag vil tage vestlige værdier til sig: ‘Som vi plejede at sige: at blive født i en stald gør dig ikke nødvendigvis til en hest. Forstået på den måde, at islamisters loyalitet altid vil være over for den muslimske ummah (nation)…

De henvender sig ifølge Yasmine Mohammed til islamisten i den enkelte muslim for at få ham eller hende til at vende sig mod de demokratier, de bor i, som en slags frihedskæmpere i den islamiske nations navn. En kamp mellem os og dem.”

(Charlie Hebdo-Muhammedtegning på regeringsbygning i Montpellier, 27. oktober 2020; Foto: Le Monde)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114915/trackback

56 Comments »

 1. Islam-isme. Stav det sådan, hvergang og altid.

  Kommentar by Per — 12. november 2020 @ 02:22

 2. Det var iøvrigt endnu en god ide til en T-shirt, bare det ord og intet andet:

  ISLAM-ISME.

  Så siver sammenhængen måske ind hos flertallet en dag.

  Kommentar by Per — 12. november 2020 @ 02:25

 3. Frankrig har længe været i undtagelses-tilstand. Tilfældige og sagesløse borgere overfaldes, knivstikkes eller skydes, kirker, skoler, huse og biler brændes af osv. Og højtstående militærpersoner mfl. advarer om at Frankrig er på vej mod borgerkrig. Krig, terror og fattigdom, det er hvad Merkels, Ursulas og Ylvas politik giver til Europa.

  Pladderhumanister/-feminister er de værste terrorister.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 02:31

 4. Der står ikke noget i biblen om at man skal vende ryggen til, når man får et sværd i maven. -Elsk din næste som dig selv-, betyder også du skal elske dig selv, og hvad med børnene, som kommer efter dig. Skal de leve med denne unødvendige ondskab?…En lussing er en lussing..alt andet skal vi ikke tolerere. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2020 @ 05:00

 5. At komme til verden på en fødeafdeling, gør dig ikke nødvendigvis til et menneske.
  Slet ikke efter et 1400-årigt indavlseksperiment, som ikke engang nazisternes forsøg på at fremavle en 100% raceren arier kan hamle op med, i forhold til selvpåførte DNA skader, og den medfølgende, generelle rabiate galskab.

  Kommentar by Kimski — 12. november 2020 @ 07:22

 6. Feje politikere, især liberale, har længe nægtet at sætte ind i og forstå hvad islam er.
  Lidt mere modige politikere blandt de liberale tror de har fundet forståelsen ved at skelne mellem islam og islamisme.
  Men som Per ovenfor proklamerer, så er det en falsk sondring, da islam er en -isme.
  Islam er problemet, uanset i hvilken forklædning det fremstår.

  Kommentar by ino — 12. november 2020 @ 08:43

 7. moozier: “Når kristne vender den anden kind til, gør de det bare lettere at hugge hovedet af dem.”
  Kristne: Når muslimerne stikker rumpen i vejret, gør de det bare lettere at lade en hest sparke dem i rumpetten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. november 2020 @ 08:45

 8. For danskerne som en helhed betragtet, begynder det at se meget sort ud. Det kan blive skæbnesvangert for utallige tusinder af danskere at de ikke læser seriøse bøger om kommunisme og militant feminisme, og at de ikke følger med i netavisernes afsløringer.

  For tiden har mange minkfarme stadig travlt med at aflive mink. De tror på at det er for folkesundhedens skyld at de 17 millioner mink skal aflives. Men det er mere sandsynligt at der er tale om et ideologisk felttog.

  Det er kommet frem at de røde partier, med enhedslisten i front og med SF, S og R som medløbere, allerede for flere år siden vedtog at angribe mink-branchen.

  De røde partier hader erhvervslivet og det “kapitalistiske” samfund, og ønsker at nedbryde det, så et rødt utopia kan bygges op “fra grunden”, dvs. på de fattige og sørgelige rester af et civiliseret og velfungerende samfund.

  Det næste bliver at andre dele af industrien og landbruget mv. skal afskaffes.

  Når der INTET videnskabeligt eller sundhedsfagligt belæg er for at smadre erhvervet, der har tjent milliarder ind til Danmark, og som giver et levebrød til 6-8000 mennesker, ligner det arrogant og kynisk vanvid at Mette F med et pennestrøg og uden at søge rådgivning fra flere sider, uden videre dødsdømmer branchen. For samfundet kan tabene (inklusive nedlukningen af Nordjylland) løbe op i 40-50 MILLIARDER kroner eller mere.

  Hvis vanviddet stoppes af oppositionen, kan branchen muligvis endnu reddes?

  Læs selv forsiden af Berlingske lørdag eller søndag, og se diverse andre kilder.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 09:14

 9. Læs koranen.
  “Hvis De vil vide mere”.

  Kommentar by Bastardo — 12. november 2020 @ 09:16

 10. Så er der nyt om Højshariasangbogen.

  Bundesen, Hardinger og resten af Shu-bi-dua skrev ’Danmark’ i 1978. Siden er sangen blevet hvermandseje. Men nu bliver det ikke længere muligt at skråle ”de varme lande er noget lort” med Højskolesangbogen som kilde.

  Sangen om Danmark er nemlig valgt fra til den 19. udgave af Højskolesangbogen, der offentliggøres i dag – bare fire dage efter Michael Bundesens død.

  Shu-bi-duas Danmarkssang har været med i de to seneste udgaver af Højskolesangbogen fra 1989 og 2006, men nu er det slut.

  Ikke god nok

  – Vi er enige om, at den sang har haft sin tid. Det er egentlig bare fordi, vi ikke synes, det er en spændende og god nok sang, siger kirke- og kormusiker, Anne Odgaard Eyermann, til Radio4. Hun er ét af de seks, der har udvalgt sangene til Højskolesangbogen.

  Samme melding kommer fra formanden for Højskolesangbogsudvalget, Jørgen Carlsen. Han sammenligner sangen med ’Mormors kolonihavehus’ af duoen Clausen og Petersen, der ligeledes må se sig strøget fra den nye udgave af den kendte sangbog.

  – De har været med to gange. Skal de med tredje gang, så begynder vi at krone dem som moderne klassikere. Har de kvalitet til det? Nej, det har de sgu ikke. Så de er røget, siger Jørgen Carlsen til Radio4.

  Shu-bi-duas sang om Danmark har tidligere mødt kritik for starten på 2. vers:

  – Der findes andre mennesker end dem, der er danske. De bor i huler og slås hele dagen. Det har vi li’godt aldrig nogensinde gjort. De varme lande er noget lort, lyder teksten.

  Jørgen Carlsen afviser, at sangen ryger ud på grund af netop de sætninger.

  – Vi har betydelig mere fornærmende sange i bogen end denne temmelig uskyldige, drengede vittighed, fastslår han overfor Radio4, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 09:17

 11. Højskole-sangbogen skal gøres til et RØDT VÆRKTØJ, og det værktøj skal bruges til hjernevask af naive og historieløse unge danskere. Det er så at sige Maos lille røde bibel der skal genopstå.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 09:23

 12. Tyskerne måtte i 1933 sige farvel til demokratiet, retsstaten, friheden, trygheden og al traditionel kultur. Fra 1933 drejede det sig om nazistisk kultur, ensretning, politistat, diktatur og krigsforberedelser.

  Bliver det i 2021, 2023 eller 2025 at vi danskere kommer til at opleve noget af det samme, eller kan vi trække den til 2033?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 09:30

 13. There is no “muslim” that has left their peaceful religion, you lie that you “left” or became “homo” to the whites so that you can stay. Or lie what your age is or what your name is. Same thing. It is highly recommended to be a criminal and liar on the pedophile handbook. instead of having opinions and lying what islam is I recommend reading the handbook trhat any muslim (pedophile) have to follow. If you leave for sure you are murdered. islam is for life.

  These proverbs that come from the muslim illiterates, only shows that they have very low iq and are inbreeded. If you are using proverbs that are created by people that have very low iq and are inbreeds that only shows that you are a garbage and should go back to any of the 51+ muslim shitholes you are from. You do not conrribute to anything besides being a welfare parasite. There are 51+ muslim shitholes you could as muslim have gone to.

  Like I said before french, latinamericans, italians and spenish are garbage, they can take their corrupt shitholes and shove them up where it is always dark.

  When you do not want to have anything to do with criminals, liars and tieves then you are a racist but i never seen a politician living in the ghetto or having any type of education that is challenging. The best you find amongst politicians are traitors, pedophiles (Jeppe Kofoed), rapists, liars, commies, thieves, satanists, self haters, retards, criminals and other stenchy garbage that are for draconian laws, open borders…open prisons. instead of going after the niggers and muslims that are spreading the china virus they go after the whites with draconian laws and punish them with massive fine when niggers and muslims are free to sell drugs openly or stand 5 cm from you in the line at the grocery store.

  it is high time to start preparing, networking and learning instead of talking.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 12. november 2020 @ 10:52

 14. Enig med flere andre kommentatorer i, at det er falsk at skelne mellem islam og islamisme, og mellem “moderate” muhammedanere og islamister.

  Erdodan siger det jo meget klart selv; der findes kun én udgave af islam.

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 10:53

 15. I Danmark dukker det officielle Danmark sig, vi falder tilbage til Det Radikale Venstres politik i 30’erne – appeasement. Den lille luskende duknakkede principløse kujon, som i 40’erne blev slået af beundring over de tyske sejre! Vi er i den grad ved at begå samme æresløse fejl! Det er rigtigt som der står – Eftergivenhed bliver set som svaghed!
  Som Churchill sagde: Alle de små neutrale nationer fodre krokodillen i håb om at den æder dem til sidst!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2020 @ 11:18

 16. Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 09:17.

  Hvorfor overhovedet bringe andet vers op, hvis ikke der er noget om sagen?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 09:30.

  Jeg vil nok mene. at vi allerede er godt på vej ned af den ’slippery slope’ allerede.

  Kan du se nogen forskel på venstreekstremister i dag og så Hitler Jugend dengang, bortset fra at den ene part ‘doxxer’ uskyldige mennesker online, med tab af arbejde og social omgangskreds til følge, mens den anden udleverede deres forældre og omgangskreds til nazisterne, for den mindste systemkritik ytret i privaten?

  Den mest markante forskel er vist kun, at hovedkvarteret i dag er flyttet fra Berlin til Bruxelles, men mentaliteten lever da i bedste velgående, og med stort set de samme hovedaktører.

  Kommentar by Kimski — 12. november 2020 @ 11:21

 17. ØSTRE LANDSRET (Ekstra Bladet): Østre Landsret har netop stadfæstet byrettens historiske dom over Loyal To Familia – banden er forbudt og skal tvangsopløses.

  Det er første gang, at en kriminel gruppering bliver forbudt i Danmark.

  Loyal To Familia blev grundlagt i vinteren 2012/2013, efter bandens leder, Shuaib ‘Shebi’ Khan, blev løsladt efter en længere dom for dødsvold.

  Banden nåede at være indblandet i tre blodige konflikter, før daværende justitsminister, Søren Pape Poulsen, anmodede Rigsadvokaten og Rigspolitiet om at undersøge mulighederne for at forbyde LTF efter grundloven.

  4. september 2018 proklamerede Anklagemyndigheden i Københavns Politi, at bandens voldelige og kriminelle adfærd var af så grov karakter, at der skulle nedlægges et midlertidigt forbud.

  Dermed blev det forbudt at videreføre banden og bære synlige LTF-kendetegn på for eksempel trøjer og kasketter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 12:33

 18. … Er det bare lettere at HUGGE HOVEDET af dem.

  Ja, og når næsten hele Danmark ligger fladt på maven for de uvidende, forvirrede og halvstuderede røvere i den store skumle røverborg, er det også lettere at snyde, bedrage, udplyndre, undertrykke, udskifte og etnisk udrense danskerne.

  Lige nu er Flemming Møller Mortensen i P1, hvor han vrøvler løs om en mutation som er ligegyldig og har været væk i tre måneder. FMM kan tilsyneladende ikke tænke selv, men må overlade den særlige aktivitet til andre.

  Regeringen har stædigt påstået ligesom FMM at den har VIDENSKABEN i ryggen. Men det har den ikke, altså IKKE! Og Brostrøm & co. har dummet sig igen og igen.

  Er Christiansborg andet end et sammenrend af røde og blå landsby- og storbytosser?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 12:43

 19. Nu er det så kommet frem at mindre dele af mink-branchen ALLIGEVEL GODT kan få lov til at OVERLEVE. Men bare i de sidste fem-otte dage er hundredtusinder af mink blevet slået ihjel. Hvis mink-branchen havde læst med her hos Uriasposten mv., havde den nok været klar over ting som den først nu er blevet klar over, og så kunne man have undgået dele af de store tab der er sket den sidste uges tid.

  Panikken, forvirringen og slingrekursen fra regeringens side gør Danmark fattigere hver eneste dag.

  Det er vel også pinligt at folk med almindelig sund fornuft plus en smule viden om virusser og politik, har været bedre til at gennemskue hvad der er op og ned i regeringens politik end regeringen selv.

  F.eks. er nedlukningen af Nordjylland USAGLIG. Og på mange andre punkter er regeringens politik til alvorlig skade for det danske folk.

  Men det forstår regeringen heller ikke, eller den VIL ikke forstå det.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 13:04

 20. Det havde selvfølgelig også været smart selv at sætte sig lidt ind i hvad virus er for noget osv. Det kunne nemt være sket ved at følge med ved brug af bøger og net-aviser. Og bare forsiden af Berlingeren i week-end’en om at der INTET sundhedsfagligt belæg var for at udråbe mutationen som en gigantisk trussel, burde jo have fået mink-branchen til straks at stoppe al frivillig aflivning af mink.

  Mere og mere tyder på at enhedslistens, SFs og visse andres længe nærede dyreaktivistiske fjendskab til minkbrancen og erhvervslivet, ligger bagved kravet om at massakrere 17 millioner mink.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 13:24

 21. PS: Og hvorfor var Sundheds-styrelsen og især Brostrøm så helvedes længe om at tage ved lære af andre landes gode erfaringer med mundbind i butikker, busser og tog mv.? Tre-fire måneder efter at andre lande og diverse bloggere havde vist vejen, gik der endelig et lys op for S-S. Er de særlig tungnemme i S-S? Det ser sådan ud. Deres sløvhed har forværret corona-krisen betydeligt.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 13:31

 22. Nu har Østre Landsret også forbudt indvandrerbanden LTF.

  Udmærket, men hvad med den forsamling af kriminelle elementer, der sidder i den røde regering?

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 14:26

 23. Hvornår sendes ALLE medlemmer af Loyal To Islamia hjem på en enkeltbillet UDEN MULIGHED FOR AT KOMME TILBAGE TIL DK fra deres MENAP lande (Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan)?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 14:30

 24. Ikke at jeg havde lyst til at pille underbuskerne af en beskidt kloakrotte af en perker.

  Perkersvin sigtet for vold mod politiet: Nægtede at tage underbukserne af
  En 30-årig muhaamdaner er fængslet for vold og trusler mod politiet

  De har fortalt politiet, at de endte med at lægge ham på gulvet og tvang underbukserne af ham. Ifølge sigtelsen truede han to af betjentene og sagde blandt andet ‘du er færdig, du er færdig’, ‘wallah koran’ og ‘jeg nakker dig’ til den ene.

  Til den anden skal han have sagt ‘Jeg husker dig’, hvorefter han spyttede politimanden i ansigtet.

  Under grundlovsforhøret kom det frem, at mulsimer er kendt af politiet og har flere domme bag sig. Han blev løsladt 22. september efter at have afsonet en dom for vold.

  Dommeren valgte at varetægtsfængsle manden i 13 dage, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 14:56

 25. @ Bent A: er der blå landsbytosser på hoPPeborgen?
  De er da RØDE alle som en! måske lige 4 stks der behøver et par år mere, til at bevise deres virkelig overbevisning.

  PS: Når nu det er næsten umuligt at råbe folk op på dette site.
  Bent A, har du et forslag til hvad der skal stå på evt. hustandsomdelte løbesedler. Hvilke områder jeg/vi skal begynde i. Hvor store skal de være. Hvilken farve osv.osv??

  Imponerende så meget du skriver! men det må squda krible I dig efter noget response med substans, ikke bare 5,5 linie her på UP.

  “Realisten” skrev d. 19/9 “En prognose for de næste fem år” et oplæg, hvor han opfordre alle etniske danskere til at organiserer sig, hvis vi virkelig mener noget med al det skriv her på UP, bl.a.

  Desværre er 95% tom retorik her på UP, det er bekvemt at sidde hjemme bag skærmen og lade sine følelser/aggressioner få frit løb.
  Den gængse opfattelse er tilsyneladende: det rammer ikke mig, hvis jeg bliver her bag skærmen!
  Det er måske rigtigt!

  Der sker sikkert ikke ret meget, før vi er besat, internettet lukket, alle IP-adresser bliver blottet og IS kører rundt i gaderne og halshugger folk, der er ude efter 18:00.
  Jeg mener ikke vi skal sidde på den fede og vente på dette sker.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. november 2020 @ 14:56

 26. Ifølge Lukas evangeliet er Disciplene også bevæbnet…-kan på stående fod ikke huske hvor i Lukas, men der er et vers, som beskriver -at Jesus beder om at de skal sælge Deres kjortler og købe nogle sværd,…og så er der jo det berømte vers, hvor en af dem hukker øret at en romersk soldat. Bevares…det var farlige tider, men helt passifistisk er Jesus ikke ,ifølge Lukas….vel nok til selvforsvar.

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2020 @ 15:13

 27. Helle Merete Brix sagde det samme for mange års tid siden.

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2020 @ 15:14

 28. http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2020 @ 15:15

 29. Sell your cloak and buy a sword is an instruction, by Jesus to his disciples during the Last Supper, which has been interpreted in several ways.

  Interpretation
  Fulfillment of prophecy interpretation
  Christian anarchist Jacques Ellul and Christian pacifist John Howard Yoder do not believe Luke 22:36 overturns the many times Jesus urged his followers to turn the other cheek and not resist evil when confronted by violence during his Sermon on the Mount and years of ministry. They show when the passage is taken in context (Luke 22:36-38), Jesus is also aware of fulfilling prophecy and makes a surprising statement that two swords are “enough.”

  He said to them, “But now if you have a purse, take it, and also a bag; and if you don’t have a sword, sell your cloak and buy one. It is written: ‘And he was numbered with the transgressors’; and I tell you that this must be fulfilled in me. Yes, what is written about me is reaching its fulfillment.” The disciples said, “See, Lord, here are two swords.” “That’s enough!” he replied.

  — Gospel of Luke 22:36-38, NIV, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 15:24

 30. “Som vi plejede at sige: at blive født i en stald gør dig ikke nødvendigvis til en hest”.

  Nej og at være født i Danmark og have dansk statsborgerskab gør dig heller IKKE til dansker. Man bliver dansker ved at have danske forældre.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. november 2020 @ 16:25

 31. Der er en afgrund mellem EU magthavernes og folkenes opfattelse af islam og al dens væsen.
  For EU’s magthavere er ‘folket’ den store grå masse, altid bøjelig og føjelig: Om ikke med søde ord og manipulation, så med tvang og anvendelse af statens voldsmonopol.
  EU’s magthavere må efterhånden have fattet, at EU’s folk ønsker muslimerne hen hvor peberet gror. Men nu har EU’s magthavere sat al prestige og magt ind på, at i fremtiden skal EU’s folk elske og leve sammen muslimer. Hvad enten vi piber eller synger.
  Magthaverne er fløjtende ligeglade med om muslimerne integrerer sig med EU’s folk – eller om EU’s folk underkaster sig islam.
  EU’s top har suverænt (uden folkeafstemning) besluttet at vi, villigt eller uvilligt, skal betale for civiliseringen af de primitive muslimer og derefter leve sammen med dem – indtil de bliver mange nok. Om vi kreperer i processen er dem rasende ligegyldigt.
  Når muslimerne bliver mange nok til at slå de civiliserede europæere ihjel, er EU’s magthaverne forduftet til islamfri verdensdele.
  Så er det man spørger; Kunne magthaverne ikke lige så godt slå os europæere ihjel med det samme, ligesom med mink? så er folkeudskiftningen overstået hurtigere til glæde og benefice for storkapitalens kontohavere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. november 2020 @ 16:30

 32. De skulle aldrig have haft lov til at bosætte sig her. Vi har aldrig haft brug for dem. De har ingen kvalifikationer vi kan bruge. De har kun kostet os dyrt i penge og gener. De er heller ikke selv interesserede i at blive en del af samfundet. Kun vores penge er de interesserede i.

  Kommentar by JC — 12. november 2020 @ 16:44

 33. Det er så moderne med identitetspolitik. Det er på tide at vi oprindelige folk begynder at føre “hvid” identitetspolitik.

  Kommentar by JC — 12. november 2020 @ 16:46

 34. Hvor er Uriasposten henne på denne liste?

  ”Et kæmpe krisetegn” at ‘meget højreorienterede’ ikke stoler på DR
  Både Berlingske Media og DR ser et problem i, at tilliden til nyhedsmedierne halter hos danskere, der ser sig selv som ’meget højreorienterede’. Men de har ikke nye tiltag på vej til at ændre det

  Danskere, der betegner sig selv som ’meget højreorienterede’, har markant lavere tillid til nyhedsmedierne end andre grupper.

  Sådan lød en af konklusionerne, da den årlige rapport om danskernes medieforbrug tidligere på ugen blev offentliggjort.

  Og det vækker opsigt – blandt andet hos Anders Krab-Johansen, direktør i Berlingske Media. Han bider især mærke i, at de, der benævner sig selv som ’meget venstreorienterede’, har mere tillid til medierne end dem, der kalder sig ’meget højreorienterede’.

  ”Det er folk, der tør sige, at de har afvigende synspunkter i forhold til konsensus,” siger han og fortsætter:

  ”Der er det jo interessant, at de meget venstreorienterede føler sig fornuftigt dækket – især hos DR, Politiken og Information – mens folk, der betegner sig som meget højreorienterede, er mediemæssigt hjemløse.”

  Konsekvensen kan blive, at de meget højreorienterede isolerer sig omkring små niche-medier og i lukkede Facebook-grupper og ikke får deres holdninger og virkelighedsopfattelse bragt i store medier. Og derfor heller ikke føler sig hørt.

  ”Jeg er bekymret for, at den gruppe opretter en parallel virkelighed, hvor de snakker med hinanden på Facebook og andre steder,” siger Anders Krab-Johansen, der også bemærker en knopskydning af mindre og borgerlige medier som Kontrast, Indblik og 180grader.

  ”Der er meget stor forskel på at sidde i sin egen niche og snakke med hinanden og så at se deres virkelighed blive reflekteret i de medier, der har økonomisk styrke til at lave massekommunikation. Det giver jo en helt anden mulighed for eksempelvis at være med til at påvirke politik,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 17:36

 35. Unge muslimer uden maske spytter på folk i metroen i Paris – og får som fortjent 😉

  https://www.facebook.com/100009384296941/posts/2799080520414730/

  Kommentar by Bjovulf — 12. november 2020 @ 17:58

 36. # Piotr, 14.56: Du har da ret i at alle de gamle politikere er røde (eller rødbrune) indeni, men nogen af dem har jo sminket sig, så de udvendig ser blå ud. Men de er alle enten uduelige, korrupte eller folkefjendske. Og har været det de sidste mange år.

  Det er jo derfor Christiansborgs samlede politik er en blodig og mega-kolossal skandale, og i dag en trussel mod alt og alle.

  Hvad løbesedler angår, vil jeg foreslå at de skal forklare hvor alvorlig danskernes situation er, når de gamle partier vil fortsætte indvandringen….. går ind for folkeudskiftning (= folkedrab)….. er ligeglade med den voksende kriminalitet/hverdagsterror ….. og ignorerer at de enorme udgifter undergraver alt med velfærd, sundhed og infrastruktur. Plus at vores demokrati er udhulet pga. EU-fjernstyring.

  Endelig skal folk opfordres til at læse UP og andre netaviser. For kun øget viden om de gamle partiers politik, kan forhindre storkatastrofen: Danmarks ødelæggelse og undergang.

  Evt. kan man også tilføje noget om Sveriges forvandling til galeanstalt og rædselskabinet, og/eller noget om enhedslisten og de radikale, eller om vælgerbedragere som Lars Q og DF-Tullesen.

  Måske andre har nogle forslag?

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 18:22

 37. Kan man sige, at brugere på Uriasposten er meget højreorientede eller bare medium eller lidt højreorienterede?

  Og er brugere på Kontrast, Indblik og 180grader virkelig mere højreorienterede end brugere her på Uriasposten?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 19:17

 38. Nu vræler den gamle gøgler og kommunist Erik Clausen over, at hans gamle afdankede sang “Mormors Kolonihavehus” også er røget ud af Højskolesangbogen.

  Marxisten Erik Clausen blev altså fravalgt til fordel for islamisten Isam B.

  Komik på højeste niveau…

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2020 @ 19:24

 39. Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 19:17.

  Der er jeg ikke engang nået til endnu. Jeg sidder stadig og morer mig kosteligt over, at manden overhovedet har fået bildt sig selv ind, at en “meget højreorienteret” som mig, har ret meget andet end dyb foragt til overs for facebook og de andre selvpromoveringsmedier.

  Men det giver et meget godt billede af hvilken politisk boble han selv kommenterer fra, at han tilsyneladende er uvidende om, at 86% af de danske mediefolk og journalister er dybt venstreorienterede.

  Det kunne jo godt være så simpelt, at det er dér mistilliden opstår..?

  Iøvrigt opfatter jeg egentligt ikke mig selv som “meget højreorienteret”: Jeg har bare bibeholdt det politiske standpunkt jeg altid har haft, mens resten har verden har bevæget sig helt ud i det ekstremt venstreorienterede, og det er en indstilling jeg ved jeg deler med mange.

  Kommentar by Kimski — 12. november 2020 @ 20:13

 40. #kommentar by Per: musl-i(m)slam-isme.

  Kommentar by Den sendrægtige — 12. november 2020 @ 20:31

 41. Alle der er bare een millimeter til højre for enhedslisten kalder DR, MSM og Afa for “radikalt højreorienterede”, “fascister”, “kapitalist-svin”, “sexister”, “patriarkalske kvinde-undertrykkere”, “nazi-sympatisører”.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 20:32

 42. PS til 18.22: Man kunne måske også skrive om alle de ulykker som kommunistisk politik allerede har påført danskerne: rekorder i overfald, røverier, drab og vanvidskørsler osv., rekorder i skilsmisser, tvangsfjernelser og faderløse børn, rekorder i nedskæringer, lukninger og forringelser, osv., osv.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 20:40

 43. Kommentar by NotariusUmulius — 12. november 2020 @ 17:36
  Ha ha, godt indlæg! Det er for sjovt.
  “opretter en parallel virkelighed”. For der eksisterer jo INGEN virkelighedsfornægtelse på venstreoverdrevet.
  “Facebook”. Findes det stadig?
  “se deres virkelighed blive reflekteret i de medier, der har økonomisk styrke” aka løgnehistorier fra skatteslave-overbetalte journalister.

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. november 2020 @ 20:49

 44. Iøvrigt er det svært at forstå at Netto som ejes af den næsten anonyme Salling Group, promoverer en type som Johanne Schmidt Nielsen, der vistnok nyder kælenavnet fru Stalin i visse kredse. Det har hodjanerne en lille kort, men interessant artikel om.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 20:55

 45. PS til 13.04: Nu har regeringen så dementeret sig selv. ALLE 17 MILLIONER MINK skal massakreres. Man forlanger at samtlige mink skal slås ihjel, så mink-branchen lægges død, og statskassen får et kæmpehul på 40-50 MILLIARDER kr. når det hele tælles med. Nordjylland skal blive ved med at være lukket ned/kraftigt opfordret til at underkaste sig ideologisk fanatisme. Under påskud af en mutation som ikke betyder noget, og som er forsvundet igen. En fransk virolog taler om IDIOTI! Andre eksperter fastslår at der IKKE er noget sundhedsfagligt belæg for at gå så dramatisk (hysterisk) frem.

  Vi er på vej ind i landsdækkende fattigdom, pga. politisk uduelighed.

  Lever vi allerede under et diktatur?

  Det kan se sådan ud. Når en regering forkaster saglige argumenter, ikke tager hensyn til befolkningens interesser, men bare gennemtrumfer sin vilje til skade for nationen, så er der jo ikke tale om ægte . demokrati. Så er det skin- og papnæse-demokrati det handler om.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 21:32

 46. Piotr — 12. november 2020 @ 14:56:

  Jeg er enig med dig!

  men, som det ses, også, i denne tråd, så er der nogle, der bare ikke evner, hverken at lytte, resonere eller holde sig til blogoplæg, men tror, at UP-blogs er skabt, til deres ego-definerede dagsorden.

  Det forstyrrer, sætter Kims gode Blog-temaer i anden række og får UPs kommentarspor, til at ligne en pop-op-gruppe, der først nu er vågnet til dåd.

  Ja; undskyld mig alle, men kommentarsporet var allerede løbet af sporet og derfor ikke mere interessant at følge, med mindre da, at man er opkomling eller har misset de sidste årtiers politiske udvikling.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. november 2020 @ 22:15

 47. I: Nu eksploderer mink-skandalen op i hovedet på Mette F – INTET GRUNDLAG for udslettelsen af mink-branchen og tusindvis af familiers livsgrundlag. II: Computer slettede tre millioner stemmer, og tilføjede en halv million Biden stemmer. Læs selv artiklerne.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 22:19

 48. Kommentar by Piotr — 12. november 2020 @ 14:56.

  Der kommer ikke til at ske noget, før flertallet af danske kvinder begynder at råbe op om ændringer, for de er majoritetsstemmen, og derfor de eneste politikerne virkeligt lytter til.
  Desværre er de generelt sådan indrettet, at de ikke reagerer før det direkte påvirker dem selv eller deres nærmeste, og der er stadig et stykke vej endnu, før det sker for flertallet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. november 2020 @ 22:15.

  Sådan, nu er der svaret på Piotrs kommentar, og jeg så også helst at der skete noget med det samme. Desværre er mit kendskab til majoritetsstemmens generelle adfærdsmønster i dag omfattende nok til, at jeg i hvert fald ikke sidder med tilbageholdt åndedrag og venter på, at de skal lægge Iphonen ned og se på den verden, som de gennem deres stemmemønster har været helt essentielle i skabelsen af.

  Kommentar by Kimski — 12. november 2020 @ 22:47

 49. Kommentar by Peter Nielsen — 12. november 2020 @ 16:25
  “Som vi plejede at sige: at blive født i en stald gør dig ikke nødvendigvis til en hest”.

  Nej og at være født i Danmark og have dansk statsborgerskab gør dig heller IKKE til dansker. Man bliver dansker ved at have danske forældre.

  Man er dansker når man er opvokset med mindst én dansk forælder i et hjem hvor dansk sprog og kultur var dominerende eller jævnbyrdigt.

  Det gælder også adopterede børn, med mindre de selv vælger at lægge afstand til det at være dansk, men grundlæggende kan de ikke lægge det bag sig.

  Den ikke-danske forælder kan blive fordansket via sit barn

  Ingen af den halve million eller flere muslimer i Danmark er danskere, uanset statsborgerskab, for ingen af dem har en dansk forælder.
  En konverteret dansk feltmadras’ børn med en muslim bliver heller ikke danske, for dansk sprog og kultur er ikke engang jævnbyrdig med fremmedkulturen i hjemmet.

  Kommentar by Træt — 12. november 2020 @ 23:18

 50. Affald x 1000

  Kommentar by Gert — 12. november 2020 @ 23:21

 51. Igår armenerne og jøderne…. i dag og i morgen danskerne og svenskerne. Det begynder at stramme til. Men desværre har Kimski 22.47 ret i at flertallet af vælgerne/borgerne først forstår alvoren, når de selv rammes af hårde konsekvenser af de gamle partiers folkefjendske politik. (og selv da vil mange ikke forstå noget)

  Mink-sagen giver et klart billede af hoven uduelighed: Kommentarerne til regeringens håndtering lyder bl.a. sådan: Slingrekurs, total forvirring, ulovligheder, grundlovsbrud, idioti, magtarrogance, panik, hysteri, selvmodsigelser, intet lægefagligt grundlag, katastrofal vilkårlighed osv. Ord hørt i radioen og læst i papiraviser.

  De 6-8000 der er gjort arbejdsløse, skal muligvis ganges med 2, 3 eller 5, iflg. en underleverandør. (?)

  Meget tyder iøvrigt på at Brostrøm og Mølbak kan tage hinanden i hånden hvad angår mangel på skarp og sund dømmekraft.

  Kommentar by BENT A — 12. november 2020 @ 23:54

 52. PS: Der er stor udsigt til at mink-ejerne aldrig får fuld erstatning for deres tab, og da slet ikke rettidigt. Bare se hvordan det er gået med hjælpepakkerne til tvangslukkede firmaer. De blev lovet pengene i sommer, men til dato er ikke een krone blevet udbetalt fra fire såkaldte hjælpepakker indeholdende milliarder af kroner. Det undskyldes med langsommelighed i EU.

  Uanset hvor meget eller hvor lidt der udbetales, vil pengene blive uddelt på skatteydernes, velfærdens og sundheds-systemets bekostning.

  Kommentar by BENT A — 13. november 2020 @ 00:14

 53. Træt — 12. november 2020 @ 23:18:

  “Man er dansker når man er opvokset med mindst én dansk forælder i et hjem hvor dansk sprog og kultur var dominerende eller jævnbyrdigt.”

  Det er så din definition, ikke min.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. november 2020 @ 01:37

 54. Vores søn, som vokser op i mit og min fuldstændig assimilerede polske kones hjem, hvor de taler ca. 25% polsk sammen, er dansker, men han er også polak, fordi han taler et righoldigt polsk uden accent og kender polsk historie og litteratur via polsk fjernundervisning og de klassiske polske børnebøger han har (fået) læst (højt).
  Gennem mig ved han at vores forfædre skabte Danmark som det er (var før masseindvandringen af inkampatible barbarer), og gennem sin mor er han en del af Polens historie, med krig og folkevandringer, og forfædre i det nuværende Litauen og Ukraine, der engang var polsk område.

  Min barndomsven, der bor i Frankrig på 25. år, har to børn, der udelukkende er franskmænd, for han har aldrig talt dansk med dem, og hans mor har måttet lære fransk for at tale med dem. I deres hjem var dansk ikke jævnbyrdigt, om overhovedet til stede, så selvfølgelig er de ikke blevet danskere.
  Havde han insisteret på dansk, og f.eks. haft dansk au-pair pige, da havde hans børn været både franske og danske.

  Kommentar by Træt — 13. november 2020 @ 02:19

 55. Det er egentlig mærkeligt, når Rasmus Paludan arresteres i Paris, fordi han vil brænde koranen ved Triumfbuen. Han betegnes (af franske myndigheder) som -terrorist- fordi han (ifølge dem) er Højreekstremist- hvilket vel bare er en undskyldning for at betegne ham som terrorist….vi ved jo godt om alle de gange han har prøvet at begå terror med kniv og gaffel :-) :-) :-), men hvis det er ytringsfriheden De Franske myndigheder er bange for så forstår jeg det godt….Altså lad os glemme Charlie Hebdo og den franske lærer der blev halshugget, for nogle satiretegninger, for ytringer uden trusler, kan betegnes som terrorisme…..hvis de er -højreekstreme-…og alt antiislamist er vel -højreekstremt- :-) :-) :-) (eller hva?)???. Nuvel ….jeg kan godt forstå Franskmændende i Paris….for det var nemlig fra Paris selveste Ayahtholla Khomenie blev fragtet til Iran (igen) i 1979-80, så han kunne opbygge sit Islamiske regime med kranhængning af Homoseksuelle, og henrettelse, af anderledestænkene, undertrykkelse af kvinder, så voldtagne kvinder kunne stenes ihjel for hor, hvis de ikke kunne finde 4 mandlige vidner, og man kunne (mis)bruge småbørn som selvmordsbomber under krigen imod Irak (Sikkert børn fra dhimmier), og andre lyksagligheder som det frie Vesten slet ikke fatter det dejlige ved, og selvfølgelig også Fatwaen imod Salman Ruskdie for at have skrevet en satirisk bog om den Store Førerprofet i den islamiske religion. Holmboe har vist en masse forklaringer på youtube. Så stå I bare – skulder ved skulder- med de franske myndigheder, for den med ytringsfrihedens solidaritet er vist bare pynt, for noget I tilsyneladende ikke vil forsvare, når det kommer til stykket i Frankrig. Og slet ikke hvis det er Paludan, som terrorisere alene med sine ytringer……fordi …de er …højreekstreme….hvad det så end har med sagen at gøre :-) :-) :-) (ja ja ja…sort humor)…Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God weekend.:-) mvh Michael Unna.

  Kommentar by Michael Unna — 13. november 2020 @ 14:33

 56. Træt — 13. november 2020 @ 02:19:

  Jeg er fuldstændig ligeglad med diverse personlige anekdoter. De gør ingen forskel for mig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. november 2020 @ 16:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper