14. november 2020

Filminstituttet kræver opgørelser over etnisk diversitet’: Minoriteter oplever oftere chikane end ‘hvide’

Ingen kan have noget imod ligestilling i ordets egentlige betydning, men som begrebet anvendes i praksis er det reelt en kamp mod den hvide heteroseksuelle mand. Forleden skrev en ‘altrighter’ til mig, at han håbede Biden vandt præsidentvalget, og henviste til ‘accelerations-teorien: Det at en forværrelse af situationen, ville kickstarte en accellerende modreaktion. Sådan har jeg det lidt med identitetsfantasterne.

En Politiken-historie gengivet af Berlingske – Danske film skal i fremtiden tælle hvide og brune medarbejdere for at kunne få støtte: ‘Det har vi ikke haft fokus på’.

“Det Danske Filminstitut vil i fremtiden kræve, at producenter og instruktører forholder sig til mangfoldighed, når de søger om støtte. Det skal ske ved at stille krav om opgørelser over produktioners etniske diversitet. En film- eller TV-produktion skal i fremtiden optælle og registrere, hvor mange medarbejdere, der har anden etnisk herkomst, når produktionen søger støtte hos Det Danske Filminstitut (DFI). Det siger instituttets direktør, Claus Ladegaard, til Politiken…

Udmeldingen kommer i kølvandet på en ny stor forskningsrapport fra Aarhus Universitet, som viser, at etniske minoriteter oplever mere chikane, diskrimination og uønsket seksuel opmærksomhed i filmbranchen end deres hvide kolleger. Det er den konklusion, som får Claus Ladegaard til at melde ud, som han gør.”

(Nürnberglovene, 1935; Mere: Holocaust Encyclopedia)

Oploadet Kl. 11:34 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114970/trackback

50 Comments »

 1. Negerfilm, nej tak, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. november 2020 @ 12:13

 2. Er det en muslim?

  En 20-årig mand bliver nu fremstillet ‘in absentia’ i Dommervagten i København bag lukkede døre sigtet for at have planlagt et terrorangreb og fremsat alvorlige dødstrusler mod ukendte personer og et ukendt mål i Danmark.

  Manden skal ifølge sigtelsen, som senioranklager Louise Nielsen læste op for blandt andre Ekstra Bladets reporter, i den forløbne uge have lagt, hvad hun beskriver som ‘meget alvorlige’ trusler om at begå drab eller grov vold ind på butikskæden 7-Elevens kundeportal fra sin celle i Vestre Fængsel i Valby.

  Han forklarede angiveligt, at han havde en pistol, et AK47-automatgevær og en shotgun.

  ‘Jeg overvejer at dræbe jer – siger ikke hvornår. I fortryder alt, hvad I har gjort imod mig. I skal dø, når det er tid’, skrev han ifølge Louise Nielsen.

  Riskerer straf på livstid
  Den unge mand, der er af mellemøstlig oprindelse, er sigtet efter straffelovens paragraf 114, stk. 3. Bestemmelsen betegnes populært som terrorparagraffen, og tager blandt andet udgangspunkt i trusler og planer, der i alvorlig grad er egnet til at skræmme befolkningen.

  Det kan i yderste fald give op til fængsel på livstid, hvis han kendes skyldig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. november 2020 @ 13:07

 3. LIGESTILLING opnåede de danske kvinder for 50 år siden. Derfor er de sidste 25-30 års “kamp for ligestilling” ET STORT SVINDELNUMMER!

  Feministerne fremstiller det som om de kæmper for retfærdighed, men det de kæmper for nu om dage er positiv særbehandling (= negativ særbehandling af mænd)

  Nutidens feminisme drejer om at rage privillegier, penge, særfordele, kvoter, bestyrelsesposter, specielle hensyn og magt til sig.

  Og helst skal mændene i samme omgang nedgøres, hetzes og udskammes. Også familieværdierne, nationen og civilisationen undergraves af den røde og rabiate feminisme.

  Feministerne er alle kommunister, pladderhumanister, feltmadrasser eller navlepillende egoister. Og får de magt misbruger de den, som de har gjort i Sverige, som de har ruineret og ødelagt.

  Også i Danmark, Norge og Tyskland misbruger de den politiske magt, med Merkel, Ursula og Ylva i spidsen.

  Feminister, kvindesagskvinder og ligestillings-kæmpere er nu om dage betonhoveder og ekstremister.

  Læs “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 13:09

 4. Hvor mange ressourcer og penge, milliarder og atter milliarder af kroner, koster muslimer ikke dansk politi, Kriminalforsorgen, Danmarks Domstole og hundredevis, nok over 1000 svinedyre forsvarsadvokater, der koster 2500,00 kroner. I timen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. november 2020 @ 13:39

 5. Jeg postede denne i går – Kommentar by Black Watch — 14. november 2020 @ 00:08:
  Sådan er vi ved at blive udgrænset – vi hvide mænd lægges for had overalt og i alle sammenhænge!!

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12560412/nu-skal-40-procent-af-londons-politistyrke-komme-fra-raceminoriteter/

  Den muslimske britiske landsforræder og borgmester i London kræver 40% etniske minoriteter ind i politiet inden for 2 år!

  Lyder jo fint i et multikulturelt samfund som det britiske…not!

  Men ved i hvad?…I praksis vil de kommende minoriteter være muslimske…det er målet…og så skal i bare se…!!

  Kommentar by Black Watch — 14. november 2020 @ 13:47

 6. Tja, de har jo også smidt Leif Sylvester og Eva Madsens :Mormors kolonihavehus ud af højskolesagnbogen, så dansk tradition og kultur køres i massegrav – som uønskede mink, hvad enten de er døde eller ej

  I dag viser Ekstra Bladet en privatoptaglese fra et forbrændingsanlæg, hvor levende mink suser rundt i stakken af døde artsfæller

  Det er sådan de røde svin på Christiansborg blæser på moral og anstændighed

  Kommentar by k.m. — 14. november 2020 @ 13:54

 7. Venner, racismen mod (gamle) hvide mænd er nok kommet for at blive?:-)
  Racismen mod sorte i USA gav os trods alt jazz, blues, R&B og Rock&Roll, så lad os være kreative ligesom den gudsbenådede kunstner Uwe Max Jensen.

  Bed Peter Aalbæk Jensen producere en film, hvor alle er sorte? Måske vil han lade Uwe Max Jensen eller Lars von Trier være instruktør eller han kan finde en sort instruktør til den?

  Tænk på, hvilket salgspotentiale den vil have world-wide, hvis den bliver drejet rigtigt.

  Måske kan den finansieres ved crowdfunding? Den kommer garanteret ikke til at mangle penge!:-) Kald crowdfunding organiseringen: “Make Denmark Great Agan!”

  Kommentar by Amad — 14. november 2020 @ 14:06

 8. Hvis filmverdenen fremover skal have offentlig støtte skal den, af hensyn til ligestilling, oplyse hvor mange venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte personer der er involveret samt hvor få, om overhvedet nogen, normalt tænkende mennesker er involveret.

  Kommentar by bjarne binee — 14. november 2020 @ 14:20

 9. Eller moské prøver Claus Ladegaard bare at komme en sexchikane-sag i forkøbet med lidt Feel Good vibes, “Han var jo trods alt ikke så slem som de andre”.

  Hvem ved efterhånden hvordan tosser reagere på løshængende og slet skjulte trusler? ALLE er jo efterhånden i skudlinjen!

  I øvrigt burde en rødhåret fregnet Irlænder vægte omtrent det samme som en krølhåret sort neger i diversitets-regnskabet – eller hur Claus Ladegaard?

  Kommentar by Santor — 14. november 2020 @ 15:09

 10. Hvis man ikke ser andet end hudfarven, er man så ikke racist…?

  Kommentar by Kimski — 14. november 2020 @ 15:30

 11. Generelt synes jeg at der er for få små mennesker i danske film. Er det ikke på tide at indføre nogle højdekrav i dansk film?

  Kommentar by ino — 14. november 2020 @ 15:33

 12. Der er allerede for mange lortefarvede i medierne og det skyldes bla. alle de overbetalte politikere der er landsforrædere og nul bonner, overskrift, politiet er kaldt til et konflikt belastet område pga. af skyderier? området er voldsmose i Odense, politikerne er nogle svin der lader skatteyderne og politiet i stikken hver gang det drejer sig om kriminalitet begået af de lortefarvede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. november 2020 @ 16:24

 13. Josephine Fock fucker nu af fra Alternativet, og efterlader Torsten Gejl alene tilbage.

  Sidste hen lukker og slukker…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2020 @ 16:56

 14. Det er fordi vi ikke ved at Christian D. 4. var sort, at vikingerne som bekendt var arabere og at vi bronzealderen var mongoler, i virkeligheden var Kong Frederik den niende indianer og Holger Danske var negerhøvding!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. november 2020 @ 17:06

 15. Ønsker du ytringsfrihed så Skrot Twitter og skift til Parler.

  Kommentar by Bob — 14. november 2020 @ 17:12

 16. PS: Når emnet nu er “ligestilling” så kan man til kl. 13.09 tilføje at det med “MAGTMISBRUG” fra feministers og politik-kvinders side, er noget som foregår HVER ENESTE DAG her i Danmark.

  Nedslagtningen af mink-branchen er det nyeste eksempel. Det med corona var antagelig et påskud. Under alle omstændigheder er der tale om en skandale af rang. Den omfatter ulovligheder, tåbeligheder, slendrian, dyremishandling, usandheder og mangel på et sundhedsfagligt grundlag. Og har sendt tusinder af danskere ud i arbejdsløshed og sociale ulykker. I de røde partier finder vi mange politik-kvinder som er begejstrede over at mange erhvervsvirksomheder er blevet udraderet med eet slag. Både mink-farme og mange underleverandør-firmaer er nu slået i smadder.

  Et andet eksempel er den destabilisering af hele Vesteuropa som politik-kvinder som Merkel, Ursula og Ylve osv. har gennemført.

  Et tredje eksempel er de bureaukratier hvor feminister dominerer, f.eks. familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne.

  Hvor feministerne og embedskvinderne ikke bruger deres magt på at give forældre og børn retfærdighed, men på at nedgøre og tyrannisere mændene, og på at udnytte og skalte og valte med børnene. Her kunne feministerne arbejde på at ligestille mænd og kvinder, fædre og mødre. Men i disse sager foretrækker de iskolde beton-feminister at favorisere kvinderne, og at gøre mændene og børnene retsløse.

  Hvis danskerne forstod hvad der foregår af idioti, uretfærdighed, pervers børnemishandling og organiseret ondskab i disse bureaukratier, ville de skælve eller græde af raseri.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 18:10

 17. Gennem årtier har det været god skik at have en eller et par svenskere på rollelisten i danske film. Producenterne får dermed suppleret den danske statsstøtte med svensk ditto, og uanset hvor elendig og publikumsfjendsk filmen bliver, vil den nok også blive vist i svensk fjernsyn.

  Nu drejes skruen i bund. Flere negere, arabere, kinesere osv. i de fremtidige film, som danske skatteydere tvangsmæssigt skal finansiere.

  Dette er tragikomisk, og den egentlige borgerlige løsning burde være filmstøttens ophør. Ud af klappen med de velbetalte pampere og bureaukrater, der har uddelt skatteydernes penge til venner og sympatisører. Ikke en krone mere i støtte til en endeløs række af politisk forskruede propagandafilm, som de fleste danskere ikke ville drømme om at købe billet til.

  Talent og publikumstække vil overleve på markedets betingelser.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. november 2020 @ 18:30

 18. Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 18:10.

  Det hele kan koges ned i én sætning:

  ‘It’s all about me, my emotions, and then me, me, me.’

  Kommentar by Anonym — 14. november 2020 @ 19:00

 19. “Minoriteter oplever oftere chikane end hvide”.

  Er det nu rigtigt? I Sverige hvor svenskerne (endnu) er en majoritet, er det da dem som langt oftest oplever racisme, chikane, vold og overfald.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 19:24

 20. Vi er jo vant til at de virkelig store katastrofer som krig, statsterror og folkedrab/massemord foregår langt væk fra os selv. Men den slags rykker nærmere og nærmere på os, som black pigeon mv. har påvist. Nu er snaphanen så heldigvis kommet i gang igen, og den har nye artikler om hvordan visse kræfter i EU rykker os i retning af terror, krig og blodbade.

  Verden, MSM og partierne er ramt af en kollektiv psykose lige så slem som den der hærgede midt i Europa fra 1933.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 19:45

 21. Historisk værdi: HØJ
  https://www.bit c hu te.com/video/YYTLpdXdiEVh/
  Part 4.
  Fjern mellemrum i link.

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2020 @ 19:54

 22. Apropo kulturmaxistisk ensretning af samfundet: Jeg har lige set tv avisen 18.30 som i slutningen af udsendelsen havde et indslag om at DGI nu vil fjerne konkurrence elementet fra børn og unges idræt, så det ikke længere handler om at være bedst, men bare om at være med. Sekundet efter klipper de til sporten som fortæller om fodbold resultater, håndbold resultater, og hvem der var hurtigst i formel 1..

  Tænk hvis DGI arrangerede motorsport, så ville motorløb blive omdøbt til “en fælles køretur”, hvorefter det sikkert ville blive til en fælles bustur når de fandt ud af at der også var forskel på bilerne, og derefter helt aflyst af hensyn til klimaet..

  Men igen igen, sådan går det når man lader venstrefløjen lave spillereglerne for samfundet uden modstand.

  Kommentar by Per — 14. november 2020 @ 20:48

 23. @ ino — 14. november 2020 @ 15:33

  Hvorfor stoppe der? Man kunne jo også smide et par narko-ludere og sammen med fem – seks dværge ind i det filmiske kredsløb, for ligezom at gøre det til en rigtig smeltedigel.

  Jeg kan se det for mit indre øje.

  En spastikker der danser ballet på den kongelige eller en den næste politi-helt i en amerikansk krimi som trans eller en cykel-helt på turen der lider at cancer i så svær grad at man kan se de væskende sår der buler ud under turtrøjen.

  Kommentar by Santor — 14. november 2020 @ 21:40

 24. Kommentar by Per — 14. november 2020 @ 20:48.

  Det vil blive en virkeligt bekostelig affære at afholde olympiader på de præmisser fremover. Forestil dig udgifterne, når den olympiske komite er nødsaget til at ansætte en hærskare af psykologer, der kan tage sig af alle taberne med PTSD…

  Feminiseringen af den danske mand fortsætter ufortrødent og uafbrudt, 24/7/365.

  Kommentar by Anonym — 14. november 2020 @ 21:42

 25. Den rigtige Emma Gad født 1852, død 1921 havde klasse.

  Fulde navn: Emmarenze Henriette Margrethe Gad havde en spids pen og hun behøvede ikke og ville aldrig nedlade sig til rendestensprog, som navne-efterlignere benytter.

  Kun med brug af et sobert sprog har du mulighed for at overbevise/overtale tvivlere til din egen mening.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 14. november 2020 @ 23:10

 26. PER OG SANTOR har desværre ret: Der er ingen grænser for vanviddet, råheden og perversiteterne når først rabiate feminister og kulturmarxister får lov til at løbe linen ud. Men når skoler og MSM dag efter dag bearbejder og manipulerer befolkningen, kan man bilde flertallet ind at det er humant og i deres egen interesse, at de bliver udplyndret, udskiftet og udryddet.

  Det lykkedes i Sverige, og det er på vej til at lykkes i Danmark, Norge og Tyskland/EU.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 23:21

 27. Det lykkedes DR i en fyldig omtale af krigen mellem Armenien og nabolandet/tyrkerne, som har fundet sted igennem de sidste 6 uger, at undgå at nævne at der var tale om et muslimsk/islamistisk angreb på det kristne Armenien.

  Og i “Bagklog” fik en kvindelig forfatter luftet sin uvidenhed om corona-epidemien. Hun påstod at INGEN, slet ingen, absolut ingen havde forudset den. Men det passer ikke. For allerede i 2015 blev der advaret mod laboratoriet for biologisk krigsførelse i Wuhan, hvor der foregik hasarderede eksperimenter med sammensplejsning af vira.

  Derudover har der været flere andre advarsler om en kommende pandemi. Men i S-S, Serum-institutet (ejet af S-arabien) og Beredskabs-styrelsen sov man sødeligt og ignorerede alle advarsler.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 23:41

 28. DR fortsætter med at proklamere at Trump har tabt valget. Men har han det? På nettet er der masser af meddelelser om valgsvindel i den helt store skala. Så hvordan kan DR være så sikker på det endelige resultat?
  Her den 14-11-20 er sagen ikke afgjort, og den kan ende i højesteret.

  Kommentar by BENT A — 14. november 2020 @ 23:47

 29. Det kræver 270 electoral votes at vinde præsidentvalget i USA. Der er ialt 539.
  Ingen af staterne har afgivet nogle electoral votes.
  Trump: 0
  Bidan: 0

  Ja, jeg ved godt, at jeg skrev BidAAAAn… look it up… Aviser og medier kontrolleret af satanisterne har udskreget Bidan til vinder. Har DDR og TV-MeeToo også gjort det?
  Mange sandheder kommer frem i disse dage. Jeg er selv mest forundret over Bibi og Bojo.

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2020 @ 00:31

 30. Film-instituttets og kunst-akademiets krav og udmeldinger går ud på det samme: Traditionelle, borgerlige og anerkendte værdier og meninger skal SMADRES OG JAGTES. Rendyrket kommunisme og galskab for fuld udblæsning. Som også cras børsting, k.m., bjarne binee, emma gad og andre påviser.

  Oveni er der de rødes skøre had til erhvervslivet og “kapitalismen”. (køb og salg, opfindelser, produktion og marked)

  Mon ikke dette ideologiske had er den virkelige grund til at mink-branchen blev udryddet, med corona som påskud.

  De røde har nu på få dage påført danskerne enorme tab, der løber op i 40-50 milliarder kr. eller mere. Der oveni har de gamle partier gennem indvandring, EU-medlemsskab og stribevis af skandaler, siden 1980 frataget/frarøvet danskerne mindst 3000 milliarder kroner. Med forringet retssikkerhed, velfærd, sundhed og folkepension til følge.

  Kan udryddelsen af millioner af mink, betragtes som endnu et eksempel på rød blodtørst? Eller som et ondt varsel om hvad der venter andre erhvervsgrene? Eller som en reminder om hvad folkeudskiftning kan ende med?

  OT: Nu er der også krig i Etiopien, en borgerkrig som snart kan brede sig til nabolande. (Ligesom guerilla-krigen i Sverige kan brede sig til Danmark)

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 00:35

 31. Problemet med Filminstituttets politik er ikke, at det er “identitets-politik”.

  Problemet er at den er Anti-Hvid/Anti-Dansk.

  Hvis de havde en politik, som sagde at de kun støttede film, hvor mindst 95% af de medvirkende var etnisk danske, så ville jeg støtte denne politik til enhver tid.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. november 2020 @ 00:55

 32. Det er rigtigt. De ekstreme venstrefløjsere (som findes i alle de gamle partier) er anti-danske og anti-hvide. De er anti overfor deres eget land og egne landsmænd. Kan det være andet end ondskab eller smitsom hjernebetændelse?

  OT: Iflg. nettet er EKSPLOSIVE AFSLØRINGER om valget i USA på vej.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 01:17

 33. POLITIK-KVINDER: Nu påstår Ylva Johansson fra EU at “Religion og indvandring er ingen trussel”. Ligesom Merkel, Ursula, Jelved, Zenia S, Stine Bosse og Sofie Carsten osv. mener hun at multi-kulti er berigende.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 01:36

 34. Ser ud til at borgerkrigen er i gang i USA, DC

  Kommentar by Stevie — 15. november 2020 @ 04:31

 35. ‘identitets-politik’ er intersektionel feminisme, en del af kritisk raceteori https://da.qaz.wiki/wiki/Critical_race_theory

  Kommentar by anno — 15. november 2020 @ 06:57

 36. > NotariusUmulius 13:07
  Get bedste man kan gøre med den slags fremmede og især de af dem som begår vodskriminalitet,er at henrette dem og dumpe dem som fiskefoder.

  Kommentar by Nielsen — 15. november 2020 @ 07:23

 37. 14.11.2020 TV2nyhederne kl 18:00
  Indslag om traktordemonstration i Ålborg. Man fremhæver demonstranter der er imod minkhåndtering – TV2 fortæller ikke at der samtidig var demonstration mod epedemiloven

  Det kan være tilfældig TV2 ikke fangede den, jeg mistænker TV2 for at skjule sagen med vilje for ikke at skabe opmærksomhed på et kommende diktatur via epedemiloven

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 07:54

 38. Det er uhyre interessant, hvordan nasserforeningerne vil fordele pengene der er stjålet fra skatteydere, til diverse nassegrupperinger..
  Derfor skal der ikke gives tilskud eller fradrag for nogetsomhelst i dette land; lad falde hvad ej kan stå af egen kraft, og lad nassere dø eller få sig et job i produktionen, ellers må de dø af sult.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. november 2020 @ 08:01

 39. Det er ren underskud hvis et firma producerer et produkt ingen gider købe.
  Det næste er måske, private virksomheder tvinges til at ansætte fifty/fifty danske og udenlandske medarbejdere, eller allerhelst kun de sorte.

  Hvis ingen gider se film med kun sorte skuespillere, må filmselskabet bære tabet – det kan man ikke læsse over på skatteyderne

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 09:00

 40. Regeringen undskylder den langstrakte sagsbehandling om erstatning til minkavlere med, at sagen kører gennem EU og godkendes der først.

  Hvorfor skal lige den del gennem EU når Mette Frederiksen på egen hånd beordrer alle danske mink slagtet, på hendes egen mavefornemmelse.

  https://agriwatch.dk/Nyheder/Landbrug/article12548342.ece
  Fur Europe forventer, at Kina skruer op for produktion af minkskind efter dansk nedlukning

  Hvordan fanden kan Mette Frederiksen råbe Armageddon om danske mink og coronasmitte, når Kina ikke ser det som et problem. Tværtimod overtager de det meste af vores markedsandel.

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 09:19

 41. Enig Per — 14. november 2020 @ 20:48 “sådan går det når man lader venstrefløjen lave spillereglerne for samfundet uden modstand”
  Men problemet er jo, at vælgerne bestemmer, hvem der laver spillereglerne for samfundet. Der er ikke noget modstanderne kan gøre, andet end at agumentere imod.
  Begrænsningerne af ytringsfriheden er det vi skal kæmpe imod. Senest har EU anbefalet at medlemslandene indfører censur af ytringsfriheden på internettet. Det er ikke lovligt og strider mod grundlovene i medlemslandene f.eks den danske grundlov.

  Statsradiofonien DR&Tv2 er også ‘ulovlige’ i et demokrati med ytringsfrihed. De bør lukkes. De er propaganda sendere og hører til bag det jerntæppe, der faldt for 30 år siden!

  Kommentar by Amad — 15. november 2020 @ 09:23

 42. Hul igennem? — 15. november 2020 @ 08:01 – “Derfor skal der ikke gives tilskud eller fradrag for nogetsomhelst i dette land; lad falde hvad ej kan stå af egen kraft, og lad nassere dø eller få sig et job i produktionen, ellers må de dø af sult.”

  Amad — 15. november 2020 @ 09:23 – “Statsradiofonien DR&Tv2 er også ‘ulovlige’ i et demokrati med ytringsfrihed. De bør lukkes. De er propaganda sendere og hører til bag det jerntæppe, der faldt for 30 år siden!”

  – nej, så bliver de bare købt af Kina, Rusland, Tyrkiet, Saudie-Arabien, Soros osv. https://www.altinget.dk/artikel/197377-omstridt-kinesisk-techgigant-vil-lave-tv-til-danske-boern Vi har solgt reb nok.. ja, nærmest foræret det væk.. sådan er kommunistkapitalismen..

  Vi skal ‘bare’ have kritisk race teori smidt ud af ‘alt offentligt’
  https://www.spectator.co.uk/article/kemi-badenoch-the-problem-with-critical-race-theory

  Kommentar by anno — 15. november 2020 @ 09:45

 43. Chikane af hvide….
  https://www.bt.dk/samfund/ydmygelser-af-boern-paa-sociale-medier-fortsaetter-aabn-din-mund-og-slik-min-sko

  Kommentar by Anonym — 15. november 2020 @ 09:51

 44. Hvis der er nogen der tager noget fra nogen og giver til andre, er det Zenia Stampe. Hun er en dygtig manipulator, for fakta er jo at De Radikale modarbejder det danske folk.
  Hun tager vores kultur fra os, og giver Islam nøglerne til Danmark

  Stik mig brækposen

  https://www.altinget.dk/artikel/zenia-stampe-corona-har-gjort-en-ende-paa-to-aartiers-kulturpolitisk-vaerdikamp
  “LA og DF har domineret kulturdebatten
  Den radikale profil har oplevet kulturdebatten de seneste to årtier som “en gang smagsdommeri”, der blev både “ekstremt polariserende og symbolsk”.

  “Det handlede om at vise, at man tog noget fra nogen, man ikke kunne lide, og gav det til nogen, man kunne lide. Sådan skal kulturpolitik ikke være,” siger hun

  Kommentar by k.m. — 15. november 2020 @ 09:58

 45. anno 09:45. Dominerende, statsejede elektroniske massemedier som DR&Tv2 hører ingen steder hjemme i et demokratisk samfund. De hører hjemme i folkedemokratierne bag jerntæppet, der var bygget på demokratisk socialisme’ dvs proletariatets diktatur. Det som socialisterne forstår ved ‘demokrati’.

  Man kunne sagtens lovgivningsmæssigt regulere et frit dansk mediemarked, så man undgik tv-monopoler, som DR&Tv2, Kina, Rusland, Tyrkiet, Saudie-Arabien, Soros osv.

  Hvis man vil have ytringsfriheden genindført i Danmark, kan man selvfølgelig gøre det. Den ytringsfrihed som de facto ophørte da folketinget den 1. april 1925 gav staten monopol på at sende radio i Danmark. Derfter erobrede statsradiofonien efterhånden hovedparten af danskernes sjæle. De fleste danskere kan derfor i dag som dygtige papegøjer gentage DR&Tv2’s meninger 24syv.

  Kommentar by Amad — 15. november 2020 @ 10:43

 46. VI HAR NU fået bevis for at Mette F ikke egner sig til at være diktator. Hendes magtudøvelse, samfundsforvaltning og hundsen rundt med borgerne har i de seneste tre-fire uger været en katastrofe. Det vil tage mange år at komme væk fra den elendighed som hendes mavefornemmelser og magtarrogance har påført tusinder af danskere. Og antallet af ofre for hendes, Brostrøms, Mølbaks fejltagelser vil vokse og vokse fremover.

  Bekæmpelsen af corona-smitten var ok i starten, men er efterhånden udartet i snesevis af fodslæbende, ulovlige, forvirrede, meningsløse og dårligt gennemtænkte tiltag.

  Men Enhedslistens, SFs og de Radikales politik-kvinder er naturligvis glade for at alle danskeres økonomi, tryghed og retssikkerhed har fået nogle hårde slag.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 10:52

 47. Lige nu kører tv med melvin, helt sort, sunday og mange flere med ham.
  Åbenbart en populær neger.
  Og gad vide hvorfor?

  Kommentar by Anonym — 15. november 2020 @ 12:25

 48. Kan vi stole på at Filminstituttet i fremtiden sørger for at platfodede får det antal roller de i sagens natur er berettigede til?

  Kommentar by bjarne binee — 15. november 2020 @ 13:22

 49. Kære Oppenheimer, vi skriver anno 2020, på Emma Gads tid vor der næsten ingen dumme politikere der importerede menneskeligt affald til Danmark, mit skriv henviser til nutidens problemer med øget dumhed indavl analfabetisme vold voldtægter æresdrab skyderier plus meget mere, den vestand vores forfædre overdrog os etniske Danskere er givet til en flok uciviliserede personer der ikke hører til i et demokrati og det skyldes manglende opdragelse, derfor passer betegnelsen lortefarvede til nutidens menneskelige affald, rene ord for pengene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. november 2020 @ 15:37

 50. Ja, lad os dog endelig få endnu flere politiserende PK-film og frelste, folkeopdragende TV-serier, som ingen gider at se – lige hvad vi har brug for 🙄

  Kommentar by Bjovulf — 16. november 2020 @ 21:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper