15. november 2020

Sejs-knivoverfald: Blot tre måneders fængsel til unge indvandrere, der stak Andreas og Mads med kniv

Fire unge AEH’ere overfalder to danskere, der begge stikkes med kniv. Tidligere på ugen faldt der dom ved Byretten i Viborg. Et år i fængsel, men tre af fire voldsmænd blev løsladt på stedet, efter tre måneders varetægtsfængsling. Fra TV2 Østjylland – Voldsmænd dømt – men Andreas er alligevel skuffet. Billeder af Andreas’ skader ved artiklen.

“To ar efter knivstik, to tænder og en finger, der gør ondt og følelsesløshed i venstre side af hovedet efter et brækket kindben.

Det er de fysiske gener, der i dagligdagen minder 24-årige Andreas Andersen om en skæbnesvanger badetur han sammen med en kammerat tog om natten den 26. juli i år ved Ladepladsen i Sejs-Svejbæk.

En badetur, der tirsdag nåede sin endelige konklusion, da fire unge drenge blev idømt hver et års fængsel for at have overfaldet Andreas og vennen Mads under badeturen og stukket dem begge med en kniv.

En dom, der er gjort delvis betinget, hvorfor tre af drengene allerede efter domsafsigelsen blev løsladt efter at have siddet varetægtsfængslet i tre måneder.

– Det var træls at se, at de fik lov at gå, for jeg havde jo håbet, at de skulle sidde noget mere bag tremmer. En dom på et års fængsel, der kun afføder tre måneder bag tremmer, er i mine øjne ikke et års fængsel, siger Andreas Andersen.”

(Snævringen, Sejs, lidt sydøst for Silkeborg; Foto: Google Earth)

“Jeg har som anklager indstillet til et års ubetinget fængsel, men fordi de er så unge, giver man det, vi kalder en kombinationsdom, hvor man får en del af straffen betinget og en del ubetinget. Det er helt normalt…” (Christian Skov Poulsen, Anklager)

Oploadet Kl. 19:52 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/114993/trackback

25 Comments »

 1. Og hvad lærte gerningsmændene af det? Intet!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 15. november 2020 @ 20:13

 2. De importerede uciviliserede lortefarvede analfabeter er livsfarlige for etniske Danskere, at der ikke er lagt en udvisning af Danmark oveni dommen viser at der er personer der holder hånden over de lortefarvede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. november 2020 @ 20:19

 3. Det er en SKANDALE med så milde domme. Det er usselt og utaknemmeligt at overfalde danskere som tak for asyl, gratis bolig, gratis forsørgelse og gratis alting. De skulle have haft mindst tre års hårdt straffe-arbejde i et russisk eller estisk fængsel, hvor Danmark havde lejet nogle celler og afdelinger. (eller hvad med at oprette et special-fængsel i Grønland eller på en ø som Livø)

  Domme som disse hvor forbryderne forkæles og ofrene hånes, viser at retsvæsnet ligesom fængselsvæsnet er ved at bryde sammen. Man leverer ikke retfærdighed, men pladderhumanisme.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 20:31

 4. GROVE FORBRYDELSER begået af asylanter burde altid medføre udvisning. Og hvis man lejede celler i udlandet, kunne kæmpebeløb spares. En russisk celle koster ikke nær så meget i drift som en dansk celle.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 20:35

 5. Det giver vel længere tids fængsel at rive tørklædet af en muslima?

  Kommentar by Træt — 15. november 2020 @ 20:45

 6. KineserSnot, der i den oprindelige tråd kammede helt over med beskyldninger om grænseoverskridende adfærd mod fremmede piger, er velsagtens glad for at perkerne de facto er blevet frikendt?

  Kommentar by Træt — 15. november 2020 @ 20:48

 7. Altså de overfaldne danske unge mænds adfærd, at spørge en ukendt pige de mødte på deres vej om hun ville med ud at bade, betegnede KineserSnot, i en række tiltagende maniske kommentarer, som grænseoverskridende, klam og øretæveindbydende.

  Kommentar by Træt — 15. november 2020 @ 20:50

 8. AT STIKKE EN SAGESLØS med et dybt knivstik bør regnes som et mordforsøg. Det kunne før i tiden give op til livstid. Nogle gange er det kun moderne lægekunst som får ofret til at overleve. Et så groft overfald som her burde ikke bagatelliseres med en lille straf.

  Men danskernes liv og helbred betragtes med iskold ligegyldighed af de gamle partier. Tusinder af danskere er siden 1980 blevet dræbt, lemlæstet, traumatiseret eller gjort syge af masseindvandringens konsekvenser. Og ghettoerne mv. er nu reservoirer for corona-sygdommen.

  Politikerne er bange for selv at blive smittet. Det er nok grunden til at de mener at covid-19 skal bekæmpes. Ellers havde de nok været ligeglade.

  I Sverige er også 1000 sagesløse borgere blevet myrdet af migranter. Og det rager den svenske regering en høstblomst. Oveni er andre tusinder af svenskere omkommet eller har fået deres liv forkrøblet af politiske forbrydelser.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 20:55

 9. Forældrene fortsætter nok med at stemme for mere multikultur – og så er det jo bare øv, bøv og op på hesten igen!

  Det Danmark du kender.

  Kommentar by Polka — 15. november 2020 @ 21:19

 10. 2 ud af 4 dømte var etniske danske.

  Kommentar by Skatteyderen — 15. november 2020 @ 22:38

 11. Skadedyrene forsætter med at vandalisere og vandsire folk. Lortet skal sendes ad h til.
  2 stemmer mere til SK.

  Kommentar by Charles — 15. november 2020 @ 23:34

 12. Jamen blev der ikke strammet op så alene det at bære en kniv gav seks mdr. i hotel gitterly? Det vil i så fald betyde, at de syge perkere/muslimer/islamister fik 3 måneders rabat på at bære kniv, og de samtidig blev totalt frifundet for at stikke vores danske landsmænd ned – danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd, vi er faktisk så dumme så vi får svenskere til at virke kloge, ad for fanden.

  Kommentar by piphans — 16. november 2020 @ 00:32

 13. Man kan tage araberen ud af mellemøsten, men man kan ikke tage mellemøsten ud af araberen.

  Vi (vores politikere) har valgt at importere fremmede og dermed også fremmed kultur, adfærd, (manglende) intelligens, tankegang etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. november 2020 @ 01:39

 14. >2 emmagad 20:19
  Yup.
  https://www.youtube.com/watch?v=HRlnEMAwjss
  -Socialdemokrater

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 02:19

 15. #10 Kommentar by Skatteyderen — 15. november 2020 @ 22:38

  2 ud af 4 dømte var etniske danske.

  Da ikke i denne parodi på en retssag?

  Kommentar by Træt — 16. november 2020 @ 07:50

 16. Hmm. Nogle kommentarer opfattes som opfordring til vold. Min opfordring var at danskere retter op på domstole,så de kan blive tidsvarende.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 08:11

 17. Jamen hvad andet er der at tilføje end. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2020 @ 08:36

 18. De evner ikke engang at leve fredeligt sammen i deres lortelande, så det er et groft overgreb på os som folk, at de masseimporterer psykopater, som ønsker at dræbe os. Jeg håber, at danskerne lærer at svare igen!!! Så hatten passer! Der er en dejlig historie, faktisk om en journalist, der blev passet op af to kameldrivere inde i Kbh k en nat. De holdt en kniv mod ham og forlangte tegnebogen. Heldigvis havde han det sorte bælte i karate, så SMASK, så lå halvhjernerne der på fortovet. Bevidstløse! Den historie synes jeg er megafed! Han skred selvfølgelig bare, og det var før overvågning, så der skete ikke noget. Kun havde halvhjernerne nok mistet deres halve hjerne og er idag derfor nok dobbelt så farlige.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. november 2020 @ 12:00

 19. Udvisning efter første dom uanset deres alder, ikke mindst ved knivstikkeri. Hvorfor kan overfald forekomme igen og igen på en grusom måde, og så ende med så latterlige domme.

  Kommentar by Hansen — 16. november 2020 @ 16:25

 20. Vi har tabt kampen mod islam, her er for mange fjolser, der tror dialog er sagen! Nyd det nu mens du kan, for det bliver kun værre og værre.

  Kommentar by IES — 16. november 2020 @ 17:27

 21. Det er bare så forargerligt, dybest set er jeg voldsomt forarget.

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 17:59

 22. Kan man ikke finde de knivstikkende perkere, så kan man vel finde de danske unge feltmadrasser, der tilkaldte dem, efter at ofrene havde inviteret dem med ud at bade.

  De vil sikkert se godt ud som karseklippede.

  Kommentar by Træt — 16. november 2020 @ 18:12

 23. Anklageren er tydeligvis en del af problemet, men han vil åbenbart gøre hvad som helst for en fremtidig dommerkarriere, – en anke kommer vist heller ikke på tale her. Utroligt at de her typer inkl de hovedansvarlige politikere tilsyneladende lever så fint med deres importerede forbryderes ugerninger. Selvfølgelig skal man ikke ønske noget ondt for andre, men måske vil det løfte forståelsesbarrieren og tynge dommene, når ofrene for de her umotiverede og terroriserende voldelige overfald og knivstik efterhånden bliver lidt mere familienære.

  Kommentar by mvjensen — 16. november 2020 @ 20:18

 24. De danskerhadende dommere vil sandsynligvis lave en Mygind, hvis det går ud over deres egne børn, evt. suppleret med lidt retten bager for smed, i form af at dømme danskere hårdt for “racistiske” ytringsforbrydelser, som i de snakkende klassers syge bevidsthed er skyld i muslimernes “modreaktion”.

  Kommentar by Træt — 17. november 2020 @ 07:50

 25. Jeg kan berette om en ung kvinde jeg kender der netop har fået 4 måneders UBETINGET fængsel, for angiveligt at skulle have forfalsket 3 lønsedler. Direktøren for det firma hun havde arbejdet for i tre gange 8 timer mødte i retten, og bekræftede hendes forklaring, men det valgte retten at se bort fra, og dømte hende 4 måneders ubetinget fængsel. Det skete ved retten i Roskilde. Man får normalt 4 måneders ubetinget fængsel for grov vold. På intet tidspunkt i retssagen blev hverken hendes advokat eller kvinden selv præsenteret for beviser for anklagen. Kun dommeren blev præsenteret for beviserne fra anklageren.

  Man skal være mere end almindelig socialistisk ideologisk hjernevasket for ikke at kunne se, at systemet bekæmper sine egne borgere, og støtter muslimer.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 19. november 2020 @ 08:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper