27. januar 2010

“… når de er i flok, er de nogle ulve, der ikke kender grænserne.” (Birgitte Karlsson, Etnika)

Artikel af Olav Hergel i tirsdagens Politiken – Fyrene kræver sex for en drink (ikke online).

“Bahar, Yousra og deres veninde, der ønsker at være anonym, og som derfor hedder ‘ Fatima’ i denne artikel, har det som de fleste piger omkring 20 år. De kan lide at tage pænt tøj på og gå i byen for at danse. Men på det seneste er de holdt op. Risikoen for at blive chikaneret, forulempet og truet med et seksuelt overgreb af jævnaldrende drenge er for stor. Muslimske piger på diskotek bliver af mange drenge betragtet som fredløse…

Alle tre piger er blevet chikaneret, og selv om ingen af dem har været ude for fysiske overgreb, lægger de ikke skjul på, hvem det er, der overskrider grænserne. Det er en gruppe på omkring 40-50 andengenerationsindvandrere. De holder til på Vestegnen; de har ikke noget at lave, og ofte er de på vej ud i kriminalitet eller har allerede været i fængsel. Pigerne kender drengene og kan godt lide nogle af dem. Men i modsætning til etnisk danske drenge og de pæne indvandrerdrenge, der har arbejde eller går i gymnasiet, respekterer mange af de drenge, der hænger ud på gaderne, ikke et nej…

Millioner af drenge og mænd har i tidens løb fået et nej, men har alligevel overtalt pigen, så det er et endt med frivillig sex fra begges side. Sådan forholder det sig sjældent med muslimske piger. Her er et nej næsten altid et nej, for skulle de miste deres mødom, har ikke bare de selv, men også deres familie mistet æren, og intet kan genoprette den. På spørgsmålet om, hvad mødommen betyder for dem og deres veninder, svarer alle tre med en stemme. »Alt«…

De drenge, der ikke kender grænserne, kommer ifølge pigerne fra hjem, hvor faderen arbejder, moderen serverer, og hvor drenge forkæles, og piger er tjenende ånder. Her er der ikke meget at gøre, mener pigerne. Birgitte Karlsson har dog et bud.

»Pigerne skal lære at sige ordentligt fra. Mange af de drenge er søde, når man har dem på tomandshånd, men når de er i flok, er de nogle ulve, der ikke kender grænserne.«”

Mere.

 • 18/1-10 Uriasposten – Voldtaget: “De ville ikke spørge, hvorfor han gjorde det, men hvorfor…”.
 • Oploadet Kl. 04:26 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/11500/trackback

  9 Comments »

  1. Pigerne ser et problem med “hjem, hvor faderen arbejder, moderen serverer, og hvor drenge forkæles, og piger er tjenende ånder” – og “her er der ikke meget at gøre”. Samtidig accepterer de kontrollen med mødommen, som skal beskyttes af hensyn til familieæren.

   Hvorfor har jeg ikke umiddelbart lyst til at hjælpe de her tøser med nogetsomhelst?

   Kommentar by BE — 27. januar 2010 @ 08:19

  2. Så kan problemet ikke være så stort, hvis det kræver en arbejdende far.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. januar 2010 @ 11:21

  3. »…når de er i flok, er de nogle ulve, der ikke kender grænserne.«

   Men hvornår er de ikke i flok?

   Kommentar by Niels P. — 27. januar 2010 @ 11:40

  4. Offtopic

   Danskere er hårde ved mindretal
   http://politiken.dk/indland/article888321.ece

   Kommentar by BE — 27. januar 2010 @ 12:53

  5. “Men på det seneste er de holdt op. Risikoen for at blive chikaneret, forulempet og truet med et seksuelt overgreb af jævnaldrende drenge er for stor. Muslimske piger på diskotek bliver af mange drenge betragtet som fredløse”

   Hvor er der dog mange mennesker, der i det daglige bliver forulempet. Heldigvis er det kun drengestreger begået af utilpassede unge, som selvfølgelig er et bitte mindretal. Og så er det slet ikke slemt.

   Der kommer nok snart en solstrålehistorie mere.

   “Røverier og trusler har i lang tid plaget DSB-ansatte og togpassagerer på Køge Bugt-banen. Men en massiv forbyggende indsats har tilsyneladende løst problemet”
   http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koege/2010/01/26/084328.htm

   Kommentar by tavsen — 27. januar 2010 @ 13:38

  6. Hvorfor bliver etniske danskere ( af dansk oprindelse ), altid anklaget for ikke at islamisere Danmark nok?

   Hvor er det vi skal læse og forstå at Danmark er et muslimsk land, hvor alle muslimske behov skal i første række uden kritik eller moderation overhovedet?

   Uanset de store menneskelige omkostninger som kulturkrigen giver enkeltpersoner, så må det på en måde ses som et lyspunkt, at de muslimske unge mænd, er så ultravoldelige og afstumpede og hæslige at ingen gider have noget med dem at gøre. Islamiseringen er løbet lidt løbsk for dem, de avler ikke nok, de smadrer for meget. I fængsel med hele bundtet, jo længere jo bedre, indtil bedre løsning.

   Men ellers bliver manualen om islamisering af vensten fra Det muslimske broderskab, jo fulgt til punkt og prikke.

   I Danmark har man demokratiske rettigheder, ikke muslimske rettigheder. Kunne man på nogen måde forestille sig at disse piger hoppede væk fra deres familie, det er der sgu også etno-danskere der gør, og smed tørklædet og droppede det klan-lort?. Først da kan de få beskyttelse og opbakning mod middelaldermetoderne.

   Kommentar by Nanoligator — 27. januar 2010 @ 16:15

  7. Sjakalopførsel

   Naturligvis er der tider, hvor de ikke er i flok. Det hører man ikke så meget til, for der sker ikke meget.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 27. januar 2010 @ 16:29

  8. HA kalder dem sjakaler, pigerne kalder dem ulve, men ellers er de enige. Vi går mod interessante tider.

   Kommentar by PeterK — 27. januar 2010 @ 19:08

  9. 3

   Når de skal klare sig fagligt i skolen og på job. Og det bøder kvinder – og andre mænd – for. Godt at der nu er mere fokus på at indvandrerkvinder skal kunne bevæge sig rundt i samfundet på lige fod med indvandrermænd. Også i nattelivet.

   Kommentar by Liva — 29. januar 2010 @ 10:51

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper