15. november 2020

Bolt bifalder: “Ved at drukne statuen forsøger de at pege på en allerede eksisterende strukturel vold.”

Som professor på Københavns Universitet tjener marxisten Mikkel Bolt Rasmussen i omegnen af trekvart million om året. Han elsker dog ikke staten, blot dine skattekroner. Interview med den højtbetalte fantast i Berlingske – Kunsthistoriker forsvarer hærværk mod buste: Hele pointen er at pege på, at staten selv er voldelig.

“Nogle ville kalde det hærværk. Men kunsthistorikeren Mikkel Bolt ser anderledes på aktionen, hvor et kollektiv af ‘Anonyme Kunstnere’ har påført uoprettelig skade på en buste af Frederik V ved at smide den i havnen. …

‘Der er nogle historiske ugerninger, som aktørerne vil pege på og sige: De er stadig aktuelle i dag. Det er en modstandshandling. De intervenerer og afbryder.’

Hvordan bekæmper man eksisterende racistiske strukturer ved at påføre en buste uoprettelig skade? ‘Det er en form for postkolonial eller antiracistisk kritik, kunstnerne udfører. Der er stadigvæk racial diskrimination i Danmark…’ …

‘… det handler om vold. Ved at drukne statuen forsøger de at pege på en allerede eksisterende strukturel vold. Det retfærdiggør, at de ødelægger en buste af gips.’ …

‘… Jeg ser busteaktionen som en kunstpolitisk intervention, der peger på en allerede eksisterende strukturel vold. Så kan du spørge, er det ikke hærvæk mod statens ejendom? Så kan jeg sige jo, men hele pointen er jo at pege på, at staten selv er voldelig. Når folk er stuvet sammen i asylcentre, så de begår selvmord, siger kunstnerne fra. …’.”

(Collage: Kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen)

Oploadet Kl. 20:39 af Kim Møller — Direkte link80 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115000/trackback

80 Comments »

 1. Det handler ligeså meget om rådden jordbær i minkpels, som det handler om det sludder og vrøvl, som Bolten forsøger at give en retfærdiggærende forklaring på….alt kan åbenbart presses ind i racisme forklaring strukturelt (Strukturrer min bar….) :-). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. november 2020 @ 20:47

 2. Opfølgning på 538 electoral votes:
  Den 14. december afgiver Electoral College stemmerne til præsidentkandidaten, som fik flest stemmer i staten.
  Bidan har intet vundet per dags dato. Ditto for præsident Trump.
  En kort redegørelse her (5 min)
  https://www.youtube.com/watch?v=eDCsAjtDfX4&feature=emb_rel_end

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2020 @ 21:16

 3. Når folk er stuvet sammen i asylcentre, så de begår selvmord,”

  Har han virkelig beviser for det? Ildspåsættelser er mere påfaldende.

  Hvorfor lever marxister og muslimer i fortiden, har de noget tilfælles der? Det totalitære måske.

  Kommentar by tavsen — 15. november 2020 @ 21:17

 4. Sjovt nok når de påståede selvmord ikke MSM?! Det venstreorienterede mediediktatur gider åbenbart ikke engang skrive om den voldelige stats påtvungne selvmord, hmmm!?

  Men heldigvis vil professor Bolt selv gerne opretholde det voldelige statsmonopol ved at tage imod dens tvangsinddrevne midler – den voldelige stat må opretholde sin virksomhed for at kunne aflønne den gode professor. Mærkeligt at han ikke siger op i protest ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 15. november 2020 @ 21:50

 5. Hvis islamisterne kommer til magten, vil kommunisten Mikkel Bolt som en af de første få ET REB OM HALSEN og blive hejst op i en byggekran. Det var som bekendt den tak for hjælpen som kommunisterne fik i Iran efter revolutionen.

  Trods sin professor-titel (fra RUC?) er Mikkel sikkert både åndsformørket og paranoid. Han er voldsomt bekymret for de kulturfremmedes velbefindende. At danskerne er et truet folkefærd med kurs mod undergang, at danskerne dagligt rammes af vold, røverier, knivstik eller andre overgreb fra besættelsesstyrkerne, kan han ikke få øje på.

  Men han er da en god og nyttig idiot set fra godhedsindustriens side.

  I bogen “De intellektuelle” beskriver historikeren Paul Johnson hvordan mange intellektuelle er en slags godhedspsykopater eller overstuderede teoretikere/tosser.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 21:56

 6. Google ham, så kommer hans adresse – på samme adresse bor et “forskertalent”, der gerne tager imod penge fra storkapitalen og klæder sig fint ud i samme anledning: https://novonordiskfonden.dk/da/nyheder/fem-forskertalenter-inden-for-kunst-modtager-dkk-66-mio-fra-novo-nordisk-fonden/

  Professoren lufter også gerne selv jakkesæt og slips. Lidt til grin ikke, ‘fessor :-)

  Kommentar by Anonym — 15. november 2020 @ 22:04

 7. MYLDERET AF HØJTLØNNEDE TOSSER rundt om i samfundet, den evigt kværnende propaganda fra DR og MSM, den diktatoriske smadring af mink-branchen, fængselsvæsnets delvise sammenbrud og hundreder af andre skandaler, viser at vi danskere lever i et samfund der bliver mere og mere skørt, sygt, perverst og anti-dansk for hver dag.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 22:17

 8. Mikkel Bolt Rasmussen benytter selv statens strukturelle voldstruktur.

  Han udsuger hæmningsløst og profiterer fedt skatteslaver. Den strukturelle udnyttelse kalder det bare “løn” og “personalegoder”

  – lige netop det han beskylder andre for.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. november 2020 @ 22:26

 9. SIDSTE NYT: Det viser sig at computer-optællingsmaskinerne i 18 stater har været udsat for hacker-indbrud, der kan have ændret valgresultaterne til fordel for Biden. Dertil kommer andre tricks og luskede metoder. Lige nu er DR P1 igen i gang med hetz mod Trump? DR lyder dog til at være knap så skråsikre som tidligere mht. det endelige valgresultat.

  Kommentar by BENT A — 15. november 2020 @ 22:28

 10. Næ, men så kan galningen med det flakkende blik jo ikke have nogen indvendinger over at andre en dag gå postkolonial amok over hans blottede legeme!

  Idioten fatter simpelhen ikke at den eneste grund til at han får lov til at udtale sig om noget som helst, for ikke at nævne at han får lov til at leve, er at Vi anerkender hans ret til at udtale sig og til at leve. En tilladelse der ikke er givet i forståelse for hans synspunkter men i forståelsen af gensidig respekt.

  En respekt han tilsyneladende ikke er villig til at give andre. Hvilket så i længden heller ikke vil bliver ham til del.

  jihad virker begge veje, fat det nu!

  Kommentar by Santor — 15. november 2020 @ 22:49

 11. Strukturel racisme min bare røv.

  Kommentar by Bastardo — 15. november 2020 @ 22:56

 12. “Marxist”? Han har sgu ikke format til at være marxist.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. november 2020 @ 22:58

 13. Der er diskrimination alle steder. De fleste ikke-vestlige kulturer gifter sig tæt med relateret fordi de ser andre som som urene og æreløse. Det er også en diskriminernde kultur som deler verden op i “dem og os”: familien/klanen mod omverden. Det kan den progressive psykopat ikke se.

  Kommentar by CCC — 15. november 2020 @ 23:28

 14. Ham Bolt er han virkelig?
  #9 Santor ganske enig

  Kommentar by dunk — 16. november 2020 @ 00:09

 15. En kunstpolitisk intervention! Magen til idiot!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 00:10

 16. Er der een vigtig ting, som (etniske) danskere kunne lære af de fremmede, så er det Solidaritet/Loyalitet med sin EGEN etniske gruppe.

  De her “woke” typer er modbydelige forrædere, som man kun kan have den største foragt for.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. november 2020 @ 01:45

 17. Kunst i 2020: At ødelægge kunst. Kulturmarxismen er ikke i stand til at skabe, den kan kun ødelægge.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. november 2020 @ 01:59

 18. Ham og hans medsammensvorne skulle præsenteres for et erstatningskrav fra Charlottenborg. Det er jo langt fra at sammenligne med Uves happening da han sked på gulvet. Den kan vel klares med en halv dags arbejdsløn til kstoden eller hvem hun var der sad og blev dange for kagen.
  Som kompensation for deres hærværk,kunne de passende blive pålagt at opføre en 5 meter høj statue af Sankt Glistrup (som var en større dansker end Frederik V) på Roskildeveg subsidiært at udrede Frederik femtal bustens reelle værdi.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 02:12

 19. Er det mon racisme, hvis jeg udskammer skattekrone-betalte danskere, der i/under deres løn fra vores statskasse, gør sig til selvbestaltede dommere, over den danske fortid, som vi alle har med os, som den del af vores kulturelle (og erkendte) bagage?
  – så er jeg gerne racist!

  Er man mon højre-ekstremist, hvis man forventer, at offentligt betalte/ernærede udøver respekt, for den kultur vi har lært af og nu er så velstandsgivende af/for, at alle, ja fra hele verdenen, skal ernæres på vores regning?
  – så er jeg gerne højre-ekstremist!

  Er man mon et “formørket menneske”, hvis man har lært af fortiden, frem for at fornægte den?
  – så er jeg gerne et formørket menneske!

  Er man ude af “det gode selskab”, hvis man holder sig inden for demokratiske retningslinjer?
  – så står jeg gerne uden for “det gode selskab”!

  Er man “idiot”, hvis man stemmer NEJ til skattekrone-betalt idioti?
  – så er jeg gerne idiot!

  Er man velfærdsfornægter, hvis man mener, at velfærd hovedsageligt skal gå, til danske børn, unge, syge, handicappede og ældre, der ikke selv kan deltage i det skatteydende samfund?
  – så er jeg velfærdsfornægter!

  Er man u-kulturel, hvis man afskyr nedbrydelse af egen kultur?
  – så er jeg pisse u-kulturel!

  Er man udemokratisk, hvis man holder på, at kulturelle/kunstneriske individer skal udøve deres lyster inden for lovens rammer?
  – så er jeg meget udemokratisk!

  Er man normal, når man går imod unormal adfærd?
  – så er jeg rimelig normal!

  Er man ansvarlig, når man nægter børn frit adfærd?
  – eller hvordan skal venstrefløjen forstås???

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. november 2020 @ 02:13

 20. Hr. Møller og Bent A: We already won.
  Hvormange journalister, embedsmænd og politikere i Danmark skal forlade scenen uden en trevl på kroppen?
  19 minutter som vil efterlade dig med munden åben…

  https://www.bit c hut e.com/video/rT3xLnjeDNDy/

  Fjern mellemrum i link.

  Kommentar by Iznogut — 16. november 2020 @ 03:32

 21. Teaser: Donald Trump har udstedt en EO under Emergency Act. Alle som medvirker til underminering af valg i USA mister al deres ejendom og dele.

  Kommentar by Iznogut — 16. november 2020 @ 03:35

 22. Propagandastationen og Fake TV-MeeToo …BURN I HELL.

  Kommentar by Iznogut — 16. november 2020 @ 03:36

 23. > 3 Tavsen 21:17
  Chansen for at et mord begås i et asylcenter er langt større end at et selvmord begås. Mordene begås af muslimer. Ofrene er “vantro”. Desuden er mange selvmord forklædte mord. -Se Requiem For the Suicided serien på corbettreport.

  Kommentar by Nielsen — 16. november 2020 @ 05:32

 24. Iznogut — 16. november 2020 @ 03:35
  Jeg tror at de her slipper.

  https://www.youtube.com/watch?v=cndjGvLDxXA

  Kommentar by Hagmann — 16. november 2020 @ 07:57

 25. Det værste ef at han med sikkerhed er overbevist om, at det han siger er visdomsord! Jeg er sikker på at han virkelig tror på, at den intellektuelle tilgang til tyveriet og hærværket undskylder det.
  Er der nogen der har hørt om Holbergs Erasmus Montanus? Og er der nogen der har hørt HC Andersen’s lille dreng, som råber han har jo ingen tøj på?
  Jeg ved ikke hvorfor, men når nogen fører sig frem som en opblæst nar, så kommer jeg til at tænke på disse to værker fra den danske litteratur!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 08:18

 26. Seriøst mange skal på skafottet når arbejderne tager magten..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. november 2020 @ 08:46

 27. Hvornår vil hr. professor Bolt ind for mord på kontrarevolutionære for at gøre opmærksom på strukturel vold? Han elsker menneskeheden men hader mennesket.. Pariserkommunen på understøttelse af staten.

  Kommentar by Limewoody — 16. november 2020 @ 08:47

 28. Bolt er jo bare på overførselsindkomst

  Kommentar by Johnson — 16. november 2020 @ 08:57

 29. Uha….
  https://www.bt.dk/samfund/aflivning-af-danske-mink-gaar-ud-over-1000-boernehaveboern

  Kommentar by Anonym — 16. november 2020 @ 09:04

 30. # Peter Nielsen, 01.45: Ang. solidaritet med sin egen gruppe.

  Ja, du har ret. Hvis danske mænd holdt mere sammen, ville de slippe for at være retsløse og til grin overfor femi-fascisterne i politik, og overfor feministerne i familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne. Tusinder og atter tusinder af mænd og børn har fået deres livskvalitet smadret af de røde feminist-hyæner i disse bureaukratier.

  Mændene er jo ellers kloge nok, men overfor kvindesagskvinderne, ligestillingsfanatikerne og feministerne har mændene været naive, dumme og næsten selvmorderisk kortsynede.

  Se hvordan mændene har tilladt politik-kvinderne i Tyskland, Sverige og Danmark at overtage magten. (Merkel, Ursula, Ylva, Lena, Helena, Jelved, Helle T-S osv., osv.)

  Flere net-steder mener at politik-kvinderne bliver Europas undergang. De vil ruinere landene og udskifte civilisation med barbari, terror og krig.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 09:21

 31. # Anonym, 22.04: 66 millioner kr. til 5 forsker-talenter inden for kunst…… det lyder da helt vildt, idiotisk og utroligt. Kan det virkelig passe?

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 09:27

 32. Lønnet af den danske stat………

  Kommentar by cicero — 16. november 2020 @ 09:36

 33. Ganske vist er den hvide liberale kvinde, fuldt ud lige så farlig for den frie verden som muslimerne, men det ville ikke kunne lade sig gøre, uden opbakningen fra feminiserede, kønsløse, soyboys som Mikkel Bolt Rasmussen, der har glemt hvilket køn de tilhører.

  Jeg har set mange lesbiske, ‘butch’ feminister, der er væsentligt mere maskuline end Mikkel. Der er ikke noget at sige til, at de lefler for de skingrende vanvittige i det omfang de gør, for der er INGEN chance for at få sex på anden måde, for slibrige og foragtelige mavekravlere som ham.

  Jeg kommer aldrig til at holde sammen med mænd som Mikkelt Bolt Rasmussen, først og fremmest fordi jeg slet ikke anerkender dem som mænd.

  Kommentar by Anonym — 16. november 2020 @ 09:38

 34. Kommentar by tavsen — 15. november 2020 @ 21:17.

  Ja, ildspåsættelser og reelle nedbrændinger af asylcentrene, på grund af manglende vingummibamser og nutella, somdet er sket i tyskland flere gange.
  Ja, hold da op, hvor de stakkels Orker lider.

  Næsten lige så meget, som den mest snotforkælede generation i verdenshistorien, hvoraf langt de fleste har levet bedre liv, end selv kongerne gjorde det i middelalderen, og aldrig nogen sinde er gået sultne i seng eller har manglet noget.

  Kommentar by Kimski — 16. november 2020 @ 09:48

 35. Jeg tager aktionen som et udtryk for at billedkunsten er afgået ved døden. Kunstnerne forsøger desperat at finde nye udtryksformer som kan tiltrække dem publikums opmærksomhed. Den var allerede i krise for flere årtier siden, da “kunstnere” skar hovedet af den lille havfrue. Nu forsøger så en ny generation at plagiere det gamle trick, der havde en vis virkning den gang. Men det nye forsøg er ynkeligt. Nedlæg kunstakademiets billedkunstafdeling. Det er i virkeligheden de autodidakte kunstnere der har haft størst succes.

  Kommentar by JC — 16. november 2020 @ 10:20

 36. Der er gået inflation i professortitler. Udnævner man alle ansatte til professorer for at kunne give dem en skyhøj løn, for ikke at udrette noget af værdi for samfundet? Der er noget der tyder på at det kleptokrati, som institutter for humaniora og samfundsvidenskab har udviklet sig til, bør nedlægges.

  Kommentar by JC — 16. november 2020 @ 10:25

 37. På privathospitalet Aleris-Hamlets hjemmesider står der følgende: “Manglende nedsynkning af testikler giver ingen symptomer, udover at testiklerne ikke kan mærkes i pungen”

  Ingen symptomer?! – Så kender lægerne på privathospitalet ikke professor Bolt; han demonstrerer, med alle lamper blinkende, hvor sindssygt et drengebar kan udvikle sig som følge af en ubehandlet Kryptorkisme (ja det hedder det sku når nosserne ikke er sunket ned i pungen)

  Er der dog ikke en voksen tilstede i professorens omgangskreds som kan tage affære? – Få nu den klovn opereret, alt naturligvis med henblik på, at den arme professor kan få etableret et fornuftigt sexliv; regelmæssig sex har helbredt mangen politisk forstyrret ungersvend – Med lidt held kan det udvikle sig til, at vi andre slipper for at lytte til Bolts infantile gebrækkeligheder?!

  Kommentar by T. Flodur — 16. november 2020 @ 10:44

 38. Art ain’t dead, it just smells funny…

  Kommentar by krassisten — 16. november 2020 @ 10:59

 39. 36) Gode gamle Frank Zappa :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2020 @ 11:34

 40. (Datidens 60 er børn mente Frank Zappa “Var Borgerlig”…et af datidens værste skældsord…..Som et svar på det, lod han sig fotografere siddende på Lokum…) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2020 @ 11:35

 41. Jo mere belæst man er, jo mere tosset er man!
  Det er jo en gammel sandhed, men, at man kan være så stupid og fjendtlig mod sit eget land og folk, hvis skattemidler forræderen lystigt suger på, er jo himmelråbende!!!
  Få dog fyret alle de venstre-ekstreme fantaster, der nasser på samfundskagen og skider i den ovenikøbet!
  Hvordan ville der mon reageres, hvis der var tale om nationaltsindede!?!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 16. november 2020 @ 12:02

 42. Ser lige han er ved at skrive en bog om “senfascisme og Trump” hvor hans ærinde i virkeligheden bagved hans “politiske æstetik” er “cancel culture” altså ingen kultur men voldsudtryk; kunsten er sandelig død…

  Kommentar by Moth — 16. november 2020 @ 12:36

 43. Kunsthistorikeren Mikkel Bolt og de kunststuderende hærværksmænd(m/k:-) minder mig om de studenter, der uddrev ikke-nationalsocialistiske lærere og studerende fra universiteterne i Tyskland i 1930-erne og om de studenter, der uddrev ikke-marxistiske lærere og studerende fra universiteterne i Danmark efter 1968.

  Kommentar by Amad — 16. november 2020 @ 12:43

 44. Desværre vil ingen af dem der snakker og tænker som Mikkel BR, blive fyret. For DR, pressen og alle de gamle partier elsker røde betonhoveder der kan sige noget dumt om “strukturel” et eller andet.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 13:13

 45. Er der noget jeg ingen respekt har for, så er det kulturmaxister, som har fået akademiske titler hængt om halsen af andre kulturmarxister. Man bliver så træt af at hører på det ubegavede snakkeri, og uanset hvilke oratoriske evner man mener at have, så kan man ikke snakke sig ud af tyveri og hærværk! Jeg er virkelig stødt over det intellektuelle niveau på de danske universiteter! Man kan virkelig spørge sig selv om nogen andre end de selv ville opdage det, hvis man opsagde 9/10 af dem?

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 13:22

 46. Alle der er rød front kan i dag få en P.hd. Der er en P.hd til enhver der er syg i roen og har et brændende ønske om, at undergrave samfundet, nationen og velfærden…..Tro fast på den positive befolkningsudskiftning og co2 neutralitet, så er det kun en bonus og letter din vej til P.hd’en…Folket betaler gildet….
  Alt for mange ignorente idioter kommer ud fra disse institutioner.

  Kommentar by En rigtig dansker — 16. november 2020 @ 13:52

 47. @ Den Nervøse — 16. november 2020 @ 13:22

  kina-virus-krisen er, udover at være den dødbringende virus importeret direkte fra kina, også en god indikator på hvem der kan undværes for at samfundet stadig fungere.

  Stort set alle konsulenter, djøf´ere og andre uproduktive “mellemledere” kan fyres uden konsekvens på bundlinjen, både i en private og statslige sammenhæng.

  Paradoksalt nok viser det sig at dem der virkelig holder samfundet kørende er job som kassedamer, håndværkere og chauffører. Altså relativt lavtlønnede job der bliver set ned på af de universitets uddannede humanister der gennemsnitligt ikke bidrager til Vores BNP.

  Let the Purge begin!

  Kommentar by Santor — 16. november 2020 @ 14:14

 48. Alt hvad Mikkel Bolt har lavet skulle samles i en bunke på Store Torv. Så skulle tossen sættes oven på og derefter skulle der sættes ild til skidtet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 16. november 2020 @ 14:29

 49. Efter enevælden har staten hovedrollen som den der elsker andres penge.
  Hele kulturområdet burde, eksempelvis, minus udgifterne til NSA-agtig overvågning, der skulle foregå på alle områder, være uden offentlige tilskud.
  At der så i den sektor er uformående kvalificerede kulturproducenter som et stort flertal kunne ønske at støtte, er en ting.
  Noget ganske andet hvorfor det absolut skal ske med andres penge.

  Støt eksempelvis selv Uriasposten.

  Kommentar by Peter Buch — 16. november 2020 @ 15:00

 50. …til livet uformående men dog kvalificerende kulturproducenter…
  forsøg på tydeliggørelse for den nye læser

  Kommentar by Peter Buch — 16. november 2020 @ 15:02

 51. Også her….
  https://ekstrabladet.dk/112/militaerkoeretoej-ramt-af-stenkast-ved-minkaflivning/8368385

  Kommentar by Anonym — 16. november 2020 @ 15:04

 52. I USA har net-aviserne de sidste fem år haft stor indflydelse på samfundsudviklingen. Men her i Danmark er det som om vi der skriver her, kun kan drømme om at det får nogen betydning. Og nu er EU på vej med censur. Vil de gamle partier adlyde EU eller grundloven?

  Mon ikke de vil pisse på grundloven og blæse den en lang march, ligesom i mink-skandalen?

  Hørte en Franciska Rosenkilde fra bøsse- og tossepartiet “alternativet”, udtale sig i P1 debat. Hun anede ikke hvad hun talte om. Hvorfor slæber DR altid tosser og ekstremister fra alternativet, enhedslisten eller de radikale ind i debatterne?

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 15:30

 53. At advarslerne om en dyster fremtid for danskerne er velbegrundede, kan man i kort form læse om i artikler som “Klaner er ved at overtage magten i tyske byer” og “Sundhedsvæsnets tilstand”. Der er også noget om Mette F regeringens nærighed overfor danskere (mens den forgylder migranter), og dens negative holdning til forsvaret.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 15:57

 54. Citat: ” Så kan jeg sige jo, men hele pointen er jo at pege på, at staten selv er voldelig. Når folk er stuvet sammen i asylcentre, så de begår selvmord, siger kunstnerne fra.”
  Statens voldsmonopol er en nødvendighed selv i et demokrati, da staten ellers hurtigt vil bryde sammen i blodige borgerkrige. Spørg eksempelvis dig selv: “Vil jeg turde stå på en halvtom gade, med ryggen til en gruppe unge muslimske hanner? Hvad nu hvis jeg om lidt mærker en knivsæg presses mod min nakke?
  Nej vel – det tør ingen fornuftige danskere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. november 2020 @ 16:32

 55. De røde, der stadig drømmer proletariatets diktatur, har det selvfølgeligt svært med statens magtmonopol, for så må de jo ikke tæve alle dem, de er uenige med. Og så kan de jo ikke vinde nogen diskussioner.

  Derfor prøver de at retfærdiggøre sig med sig med børnehaveargumenter i stil med “hvorfor må jeg ikke slå, hvis staten må?”.

  Og det giver en vis resonans i folkedybet, hvor man takket være folkeskolens årelange sammenbrud ikke har hørt fine ord som “voldsmonopol” før, og idet hele taget ikke aner, hvorfor demokratiet er indrettet som det. Så er man nemlig et let offer for halvstuderede røvere som Bolt.

  Og det har måske været meningen hele tiden?

  Kommentar by Hertz — 16. november 2020 @ 16:44

 56. Hellere voldsmonopol til den demokratiske stat end til det muslimske kalifat. Der findes ingen stater uden mindst ét voldsmonopol.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. november 2020 @ 17:02

 57. Nielsen — 16. november 2020 @ 05:32

  Der er næppe andre end marxisten Mikkel Bolt Rasmussen, der har hørt om selvmord i lejre. En “professor” slynger udokumenteret gætterier ud, og det bliver til “sandhed”, nok snarere FAKE-NEWS. Havde det været en blå politiker, ville den statsansatte journalist straks have været vaks.

  I starten havde Nyhedsavisen en god debatside. Der var også en tåreperser om en velfærdsmigrant her i Danmark. Han forsøgte at begå selvmord i desperation, ved at kvæle sig selv.

  Jeg stillede det naturlige spørgsmål. om man virkelig kunne kvæle sig selv med sine egne hænder? Det blev slettet, så jeg stillede spørgsmålet en gang mere. Så blev det afsnit slettet i Politikens artikel. Desværre havde jeg endnu ikke opdaget siderne, hvor man kunne gemme sådanne fake-news artikler.

  Kommentar by tavsen — 16. november 2020 @ 17:24

 58. Ja, ildspåsættelser og reelle nedbrændinger af asylcentrene, på grund af manglende vingummibamser og nutella, somdet er sket i tyskland flere gange.
  Kommentar by Kimski — 16. november 2020 @ 09:48

  ILD er en god straf for vantro, ifølge koranen. I 2016 blev næsten 600 personer anklaget for pyromani. Historiske bygninger er særligt udsatte.

  Så den vestlige verden har igen været nødt til at udvikle noget for muslimer, grundet deres 1400 år gamle leveregler. Gelatine er normalt fra grise og indhold i vingummi.

  I firserne glædede jeg mig over, at muslimer fik sukkersyge af at røre sig for lidt. Så skulle de have insulin fra svins bugspytkirtel. Troede jeg, men nej, den vestlige havde skam udviklet noget, muslimer kunne bruge.

  Hvor er det godt den vestlige verden kan udvikle noget, som nusliner IKKE kan, når de ikke er i stand til at tilpasse sig nutiden.

  LAD DEM LEVE MED KONSEKVENSERNE AF DERES FORÆLDEDE REGLER.

  Heller ingen sporhunde skal sendes ned til deres jordskælv.

  Kommentar by tavsen — 16. november 2020 @ 17:39

 59. Utroligt at man kan gennemgå en lang universitetsuddannelse og bestå som fuldstændig blank. Det eneste de lærer, er at tale og skrive flydende volapyk. Og så naturligvis en lang række marxistiske paroler.

  Så ledes udrustet skriver de så en Ph.d på børnehaveniveau om ingenting, som ingen læser, og ingen har det mindste gavn af.

  Da denne selvhøjtidelige Hr. Bolt intet ved og intet kan, som er brugbart, er han naturligvis som professor også ude af stand til lære andet fra sig end volapyk og marxisme.

  Spild af penge. Spild af liv.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. november 2020 @ 18:23

 60. ….struktureret vold…. er det en kampsport???? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. november 2020 @ 18:43

 61. FØRST SMADREDE KOMMUNISTERNE FOLKESKOLEN. Så infiltrerede de folkekirken. Så smadrede femi-fascisterne familieværdierne og voldtog børnenes barndom. Derpå tog maxisterne fat på den store folkeudplyndring, og stjal 1990-2020 mindst en ekstra million kr. i gsnit fra hver eneste dansker, i forhold til en rimelig beskatning. Fra hver familie 1-5 millioner kr. som blev soldet væk på vanvids-projekter.

  Derpå tog de korrupte og feltmadrasserne fat og importerede hundredtusindvis af krævende, utaknemmelige, agressive og voldelige kulturfremmede.

  Resultatet har været så omfattende besparelser, at alt med velfærd, sundhed og infrastruktur osv. snart vil være en skygge af sig selv.

  Nu vil folkets fjender også udskifte os. Det næste bliver …… som det har været en fast tradition i alle lande med røde regimer…… AT DE VIL FORDRIVE OS OG MYRDE OS!

  (I en stedfortræder krig)

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 18:52

 62. Efter at Mette Mink, har-skygge proklameret sit diktatur, får rød jo frie tøjler til deres storhedstid, og især “kunst”-eliten, kan udfolde deres selvfedsboble, som for alle andre er totalt kedelig.

  Kommentar by Gaflen — 16. november 2020 @ 19:06

 63. Sjovt som SANDHEDEN PIBLER FREM: Der er nu så mange beviser på valgsvindel fortæller hodja, at det er næsten sikkert at Trump har vundet valget. DR har nok glædet sig for tidligt over Bidens “valgsejr”.

  Der er nu kommet så meget frem om nedslagtningen af mink-branchen, at det er klart at der er tale om en af de største skandaler nogensinde. Og S og Mette F fortsætter endda ulovlighederne, der aldrig har haft et sundhedsfagligt grundlag.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 19:13

 64. Tror sgu ham der Mikkel Bolt trænger til at få pudset briller …med en 12,7’er, så får han nok lært hvad rigtig vold er.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 16. november 2020 @ 19:24

 65. CHOK-OPLYSNINGER: Computer-program “dominion” slettede 3 millioner stemmer, og flyttede en halv million stemmer til Biden.

  50 mennesker blev halshugget på fodbold-stadion af tilhængere af fredens religion.

  Begge oplysninger er dokumenteret med diverse bevismateriale.

  Kommentar by BENT A — 16. november 2020 @ 19:53

 66. Først mink, nu fjerkræ.
  Skal alt i bure og stalde destrueres? Er der en plan veganer, grønne, røde imellem.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dansk-hoensebesaetning-ramt-af-fugleinfluenza/8368849

  Kommentar by Anonym — 16. november 2020 @ 20:14

 67. En venstredrejet Bolt – med en skrue løs:
  De fleste gevind, man støder på (skrue/bolt), er højredrejede, dvs. der skal drejes i urets retning for at stramme en skrue/bolt, og mod urets retning for at løsne skruen/bolten. Venstregevind er sjældent forekommende, men ses dog på roterende maskindele, hvor et højredrejet gevind ville have tendens til at løsne sig som f.eks. cykelpedaler, hvor der benyttes venstredrejet Bolt i venstre side og omvendt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. november 2020 @ 20:36

 68. lol, jeg synes, vi skal tage Mikkel Bolt på ordet og starte en dansk, fascistisk revolution. Fuck det her system, der så åbenlyst hader os. Me ne frego!

  Kommentar by Børge-Muhammed — 16. november 2020 @ 21:42

 69. Denne antifa professor har i den grad en løs bolt.
  Hans studentiokose venstresnoede versdensforståelse er boltet fast i hans hæslige ansigt.
  Hallo er der en psykiater tilstede ?

  Kommentar by John Niss Hansen — 16. november 2020 @ 22:03

 70. Før verden gik af lave, var en kunstner en, der brændte for at kreere værker (mallerier/skulpturer/digte/…) for egen regning og håb om at kunne sælge dem, så de kunne leve videre, hvilket kunne tage tid til hen over deres død.
  – mens de fortsat levede for deres kreativitet, for de midler de kunne skaffe sig som selvstændig og fri kunstner.

  Nu udråbes de til kunstnere, efter hvor meget de som, selvudnævnte, kunstnere kan score af tilskud og offentlig forsørgelse, uden at behøve, at kunne udfolde sin kreativitet i salgsbart materiale, mens de nedbryder andres kunst.

  Er statsfinansierede/-støttede kunstnere/kunststuderende i virkeligheden ikke bare en flok nul-bonner af venstrefløjen, der lever livet fedet, på nul forståelse og respekt for kunst/kultur, men med stort ego for nedbrydelse af det, som de ikke selv formår at efterkomme i kreativ varefremstilling?

  Hvem i al verden har bibragt Kunstakademiet, at kunst skulle være at nedbryde andre kunstnere deres værker/at agere politisk??

  -for slet ikke at snakke om, hvornår/hvordan Kunstakademiet er blevet en del af den lovgivne, udførende og dømmende magt???

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. november 2020 @ 22:15

 71. Jeg ser IKKE busteaktionen som en kunstpolitisk intervention, der peger på en allerede eksisterende strukturel vold.

  Jeg ser derimod en stærk tendens hen imod strukturel mangel på kognitive kompetencer som i særlig grad fremelskes og stortrives blandt højtuddannede venstreorienterede. Det er ganske enkelt rendyrket ‘Erasmus Montanus’- desværre finansierett med folks surt tjente skattepenge. Føj!

  Kommentar by Jens Knudsen — 16. november 2020 @ 22:45

 72. Man skal ikke holde liv i en institution bare for at holde liv i den, en gang imellem skal man stoppe op og spørge om institutionen bidrager med noget? Og helt ærligt så bidrager kunstakademiet ikke med andet en had til de mennesker der betaler for uddannelsen! Hvis man lukkede kunstakademiet, vil de naturligvis råbe op om berufsverbot, men argumentet holder ikke, for en institution som intet brugbart producerer må nedlægges, man uddanner heller ikke længere folk til at producerer billedrør eller drejeskive telefoner!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 23:16

 73. Det mest ironiske ved hele sagen er at institutleder, tyv og hærværksmand Katrine Dirckinck- Holmfeldt er gift med en araber og det eneste sted man stadig praktiserer slaveri, som hærværket skulle protesterer mod, er netop i den arabiske muslimske verden!

  I betragtning af at Katrine Dirckinck – Holmfeldt er institutleder, er hendes dansk ubehjælpsomt. Hun skriver: Ved at synke Frederik V i kanalen, ønsker vi at italesætte den måde kolonitiden er usynliggjort ****osv. Man synker ikke Frederik V i kanalen, man sænker ham i kanalen. Tilbage på skolebænken med hende 3. Klasse ville være passende!
  Det er måske på sin plads at gøre opmærksom på at netop arabernes slavehandel og tyrkernes slavehandel i den grad er blevet usynliggjort! Hvorfor er der så ingen sorte i Tyrkiet i dag? Jo Tyrkerne kastrede alle mandlige slaver, det kostede 80% af dem livet under ufattelige lidelser! En meget effektiv måde at usynliggøre en forbrydelse for eftertiden!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2020 @ 23:38

 74. SÅ VAR KOMMUNISTEN EVA FLYVHOLM atter med i P1 orientering, hvor hun luftede sine negative holdninger til forsvaret, USA og mink-branchen.

  Andre røde typer har nu fået strikket det endelige og definitive dødsstød til mink-branchen. De nye oplysninger om ulovligheder, manglende sundhedsfagligt grundlag, grundlovsbrud, at man endnu kunne redde erhvervets fremtid osv., osv., gjorde intet indtryk. Man ønskede at fremture sit hysteriske og ideologiske felttog.

  For det er hvad det var og er. Det var ikke for folkesundhedens skyld, men for den kommunistiske ideologis skyld man udryddede/udslettede et helt erhverv med mange tusinde arbejdspladser, og mange MILLIARDER kroners indtjening til samfundet.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 00:16

 75. De kristne armenere har igen været udsat for ANGREB OG KRIGSHANDLINGER fra deres gamle fjende, tyrkerne. Der som bekendt tidligere har udryddet hundredtusindvis eller millioner af armenere. Denne gang vandt tyrkerne en stor sejr ved brug af artilleri, tanks og DRONER.

  Hvad med det danske forsvar? Har det droner i et passende antal? Har det materiel til at forsvare sig mod droner? Nej, det har det ikke, for det danske forsvar er stort set sparet ihjel. Af partier der ikke gider forsvare Danmark og danskerne, men hellere vil forsvare folkegrupper dybt ned i Afrika eller langt væk i Afghanistan osv.

  Det danske forsvar er nu relativt svagere end 9. april 1940.

  Men det er måske også ligegyldigt, når de gamle partier mener at vi danskere skal udskiftes?

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 00:28

 76. Hvad er de mest konservative idéer? Skal vi ikke prøve at komme tilbage til dem,hvis vi mener noget med det? De er jo gud konge og fædreland og bla bla bla. Men vigtigst af det er vel den private ejendomsret.
  Vi har retten til vores liv,og kan gøre med det som det passer os,så længe vi ikke tager andres ting eller skader andre.
  Indkomstskat er IKKE en konservativ idé. Censur ej heller.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2020 @ 17:13

 77. En letfattelig indføring i Bolt:
  En Bolt er en krop eller skaft uden spids med fladt hoved. Skaftet eller kroppen er forsynet med en forskruet rille.
  En klassisk Bolt har et sekskantet hoved. I den lange ende går det over gevind. Et andet eksempel på en Bolt er en pinBolt. En pinBolt har intet hoved, men består kun af gevind, som hovedet går over.
  En Bolt uden hoved og gevind kaldes en nitte – i gamle dage blev en Bolt brugt til at holde sammen på pladder i skibe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. november 2020 @ 18:24

 78. damn is this garbage ugly, or what. who wants and needs something no normal would touch? i bet he visits prostitutes. that is almost always the case with commies, radical and other garbage.

  stop paying taxes. as long you pay taxes the ones with the lowest iq can feel smart because they fucked for a job and need social media so they can copy what everyone else that is smarter has done or said.

  who pays this garbages his salary?

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 18. november 2020 @ 15:20

 79. Mon Bolt nogensinde har været i en almindelig mand til mand fight?

  Kommentar by Diego — 18. november 2020 @ 15:33

 80. Parodi på Katrine Dirckinck-Holmfeld 😂

  https://www.berlingske.dk/aok/paprika-steen-faar-gjort-tykt-grin-med-buste-destruktionen

  Kommentar by Bjovulf — 18. november 2020 @ 23:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper