17. november 2020

DR om MAGA-demo: Højreorienteret militsgruppe Proud Boys var “… involveret i flere af slåskampene”

Virkeligheden matcher ikke altid egne præferencer, men DR Nyhederne gør virkeligt sit bedste for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg har ikke tid til at verificere de mange modtagne videoer af overfald på Trump-støttere, men der er nok at tage af. Der var omvendt ingen der blev overfaldet, da Trumphaderne januar 2017 demonstrerede i Washington i forbindelse med Trumps indsættelse.

Når Trumpstøttere demonstrerer, så problematiseres demo-vagterne, der var ‘involveret i flere af slåskampene’. Ligesom det pointeres at officielle myndigheder, ikke kan bekræfte Trumps beskyldninger om Antifas andel i samme. Journalist Mark Lindtved Norup skal nok gøre karriere, om ikke på DR, så på et andet skattefinansieret venstremedie. Fra DR.dk – Knivstikkeri og slåskampe udspillede sig ved Trump-demonstration.

“Mindst én person er i kritisk tilstand, mens 20 personer er blevet anholdt, efter at tusindvis af Trump-tilhængere lørdag samlede sig i den amerikanske hovedstad, Washington D.C.

… Arrangørerne havde navngivet protesten ‘Million MAGA (Make America Great Again) March’, men ifølge The Guardian skulle de fremmødte tælles i tusinder.

Det Hvide Hus’ pressesekretær, Kayleigh McEnany, skrev på Twitter, at millioner var mødt frem. En påstand, som ifølge mediet NBC var ’stærkt overdrevet’, og som ikke er bekræftet af myndighederne. …

Trump-tilhængerne blev i løbet af dagen mødt af grupper af moddemonstranter flere steder, og ifølge NBC News brød der om aftenen kampe ud mellem grupperne flere steder i hovedstaden.

Ifølge NBC News var personer fra den højreorienterede militsgruppe Proud Boys involveret i flere af slåskampene. De skulle blandt andet været stødt sammen med støtter af Black Lives Matter-bevægelsen.

Præsident Donald Trump kommenterede på Twitter også demonstrationen og de voldelige sammenstød. Han beskyldte sympatisører af den venstreradikale bevægelse Antifa for at fremprovokere sammenstødene efter mørkets frembrud, hvor medlemmerne ifølge Trump gik efter ældre og familier i demonstrationen. Præsidentens påstande er ikke bekræftet af nogen myndigheder.

(Trump-støttere demonstrerer i Washington, 14. november 2020)

(Et af flere overfald på Trump-støttere)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115006/trackback

26 Comments »

 1. HVIS MAN FØLGER GRUNDIGT MED PÅ NETTET, kan man dårligt være i tvivl om at DR, tv 1+2 og papiraviserne lyver, fortier og fordrejer i eet væk. DR 1 sender flere gange i døgnet udsendelser som hetzer Trump, USA, hvide mænd og civiliseret kultur. Der gives så eensidige og forvrængede billeder af hvad der sker hjemme og i udlandet, at man er NØDT TIL at søge viden andre steder fra, hvis man vil undgå at blive trukket rundt ved næsen og ende som en manipuleret tåbe.

  Når det er BLM og Antifa der hærger, plyndrer og overfalder, fortælles der om det, som om BLM – og Antifa-bøllerne er små uskyldige lam der udsættes for vold fra de almindelige USA-borgere. Hele vejen igennem gøres sort til hvidt, op til ned, og ret til vrang.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 00:44

 2. At “debunke” (afkræfte) en positiv historie om højrefløjen er som spejdernes duelighedstegn for DR journalister, det er der intet nyt i. Det der burde bekymre jer er hvorfor højrefløjen stadig ikke føler at det er nødvendigt at gøre noget ved pengestrømmen til deres projekt. Tværtimod har de sikret deres indkomst sidst de var i regering!

  Men det ryger vel bare i bunken med korrupt lort man aldrig får svar på alligevel, præcist som de regner med.

  Kommentar by Per — 17. november 2020 @ 00:47

 3. Afkræfte = evt lyve om. De har jo som bekendt deres egne standarder.

  Kommentar by Per — 17. november 2020 @ 00:50

 4. At langt de fleste af DE KRIMINELLE BALLADEMAGERE er enten gemene kriminelle eller tomatrøde venstrefløjsere, skjules med stor omhu.

  Når der fremkommer tonsvis af eksempler og beviser på valgsvindel, skjules det. Selv om det er påvist at computerprogrammer/ optællingsmaskiner har flyttet rundt med millioner af stemmer.

  Når Trump irettesætter Kina for et eller andet, holder DR med Kina.

  Når republikanerne som fik 70-75 millioner stemmer, tøver med at anerkende “demokraternes” påståede valgsejr, kaldes det sabotage af demokratiet.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 00:56

 5. Prøv forresten at se “StevenCrowder” på youtube og videoerne om de valgmaskiner, der er nogle rimeligt store advokater som nu siger at de har sikre beviser for at der er blevet svindlet systematisk med millioner (!) af stemmer som er blevet ændret fra trump til biden i de maskiners system med fuldt overlæg, og at de også skulle være blevet brugt til svindel i tidligere valg i både usa og canada.

  Hvis det er sandt og kan bevises, så glæder jeg mig til at se medierne forklare deres historier om “det sikreste valg i usa’s historie” indtil nu..

  Ham med brillerne i showet fortæller også om en dokumentarfilm der er lavet for nogle år siden (måske i forbindelse med 2016 valget, han nævnte vist desværre ikke titlen) hvor det blev vist hvordan de maskiner kunne snydes meget let. Det var noget med at man bare kunne fodre dem med den samme stregkode igen og igen, ligesom en flaskeautomat hvor man stikker den samme flaske ind flere gange. Utænkeligt at dem der sidder og tæller stemmer op med joe biden mundbind og black lives matter T-shirts på skulle få den ide..

  Men den var måske interessant at finde frem, jeg vil næsten tro at andre på nettet har fået samme ide så den må være derude et sted. DR kommer nok ikke til at vise den..

  Kommentar by Per — 17. november 2020 @ 01:08

 6. Man skal normalt være meget forsigtig med at stole på DRs oplysninger. Dog er der ind i mellem fremragende og meget oplysende udsendelser, udformet af dygtige journalister. De er ikke rødkålshoveder og tumper allesammen.

  Hvis man har hørt udsendelserne om Mette Fs diktatoriske, hysteriske, paniske, skadelige og ulovlige smadring af et helt erhverv, kan man næppe være i tvivl om at udslettelsen af mink-branchen er en af de største skandaler i dansk politik i lang tid. Der er vist nærmest tale om enorm udygtighed, massivt sjuskeri, grov vildledning og noget der ligner rablende vanvid.

  Har man sat sig ind i hvad der foregik da SKATTEVÆSNET sendte 12.7 MILLIARDER KRONER afsted i blinde, til folk i udlandet som blot havde sendt et brev om at de ønskede 50, 100, 200 eller 574 millioner kr. sendt til deres adresse, vil man nok også tro at det som foregik 2003 til 2018, var værre end Ebberød Bank.

  Selv de 574 millioner kr. (!!!) blev sendt afsted på een stor klump til et lillebitte hidtil ukendt firma i Frankrig, selvom SKAT ikke anede om det var svindel eller ej! Og selvom man gentagne gange var blevet advaret om at der var tale om meget mistænkelige anmodninger om at få kæmpebeløb udbetalt til anonyme personer og ukendte selskaber.

  BREV: HEJ, SKAT, SEND MIG LIGE 574 MILLIONER KR, DA JEG SYNES AT DET ER VÆLDIG RART AT VÆRE OMGIVET AF STORE STABLER AF 1000 KR. SEDLER.

  SKAT: Jamen selvfølgelig, kære ven, pengene er på vej. Kærlig hilsen din egen lille skat.

  Cirka sådan var forløbet.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 01:19

 7. …SOM EEN STOR KLUMP

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 01:22

 8. # Per, kl. 01.08: Ja, der er også noget med at postfolk er blevet presset til at deltage i svindlen. Og hodja fortæller at computer-optællingsmaskiner er blevet påvirket af hackere, der har kunnet flyttet rundt med millioner af stemmer.

  Det virker mere og mere sandsynligt at Trump har fået betydeligt flere stemmer end Biden.

  Kommentar by BENT A — 17. november 2020 @ 01:29

 9. Fra Stephen Bannon’s War Room rapporteres der fra flere kilder, at oppositionen mødte frem i MAGA kasketter og t-shirts, for at kunne komme ind mellem Trump tilhængerne, og initiere slagsmålene.

  Der findes ikke noget moralsk laveste niveau for venstrefløjen, når det drejer sig om at vise deres foragt for de demokratiske regler.

  Kommentar by Kimski — 17. november 2020 @ 01:38

 10. Det er modigt at danske journalister og især deres chefer tør blande sig i det amerikanske valg.
  De føler måske en falsk tryghed?
  Mette Fusk aka minkdræberen over dem alle har ikke ryggen på nogen som helst, da kællingen står til at ryge først.

  Kommentar by Iznogut — 17. november 2020 @ 02:50

 11. I krig er sandheden altid det første offer!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. november 2020 @ 07:06

 12. MSM f.eks DR&Tv2 er efter min mening blevet et problem for demokratiet.

  Det taler de helst ikke om selv. Medietyrraniet har fået et omfang, der risikerer at sætte demokratiet over styr? Hvordan kan de statsejede DR&Tv2 forsvare det? Er det public service at udsprede propaganda?

  Hvordan spredes propaganda i Danmark?

  “Mere ed 70 procent af danskernes tv-nyhedssening foregik sidste år på TV 2 (..) Knap 29 procent af seningen af almene nyheder er foregået på DR-kanalerne(..) Hver dag i 2019 var der flere end 1,3 mio. danskere, som så mindst fem minutter sammenhængende tv-nyheder på TV 2s kanaler. Det tilsvarende tal for DR-kanalerne var godt 900.000.”

  (Kilde: TV 2 Kommunikation 14-01-2020)

  Kommentar by Amad — 17. november 2020 @ 08:52

 13. Proud black boys’ lives matter.
  Computer-optællingsmaskinerne var produceret af fabrikanterne af spilcomputerne i Las Vegas – programmeret til at lade demokraterne vinde med en fed margin over republikanerne. Georg Soros havde en stab af billige indiske IT-folk til at programmere de nye computer-optællingsmaskiner. Derved sikrede Soros sig demokratisk valgsejr, netop med det offentligt erklærede formål at smadre USA totalt. Det lykkedes ham.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. november 2020 @ 08:57

 14. Vil give arbejdsgivere ret til at tvangsteste for corona ( og senere sikkert alt mulig andet)
  https://www.youtube.com/watch?v=Www5sN54dC0
  Mads Palsvig om Lov 102 – første skridt mod afskaffelse af Grundloven og menneskerettighederne

  Kommentar by k.m. — 17. november 2020 @ 10:06

 15. Alene den matematiske Benfords Lov brugt på Bidens enkeltstemmetal i svingstaterne må få alle logikere til at se det var snyd, men når folk er medietroende opfører de sig desværre mere som i Asch-eksperimenterne, hvor man får menigmand til at sige en åbenlys usandhed, bare fordi de andre i gruppen har sagt samme usandhed forinden:

  Benfords lov siger, at i lister over tal fra dagligdagen vil det første ciffer være 1 i ca. 30% af tallene, og højere cifre har mindre sandsynlighed for at være førsteciffer. Denne regel gælder f.eks. for regninger, husnumre, priser, indbyggertal, længde på floder og fysiske og matematiske konstanter. Loven er opkaldt efter fysikeren Frank Benford.
  bruges til at opdage snyd med data. Dette er baseret på formodningen om, at mennesker, der forsøger at skrive tilfældige tal, ofte vil have en jævn fordeling af førstecifre. Dermed kan Benfords lov bruges til at opdage forsikringssvindel.

  https://www.peopletools.dk/psykologiske-eksperimenter-gennem-tiderne/

  Kommentar by perhag — 17. november 2020 @ 17:22

 16. DR ?(Boycot licensen)

  Kommentar by Michael Unna — 17. november 2020 @ 19:22

 17. Jeg synes nu ikke at hverken DR eller TV-2 har gjort sig skyldig i særlig eensidighed her.
  Såvidt det fremgik af mange medier, så foregik den store pro-Trump demo i god ro og orden. Derimod udartede det senere til voldelige konfrontationer mellem tosser på begge sider. I mit univers er “Proud Boys” og “Antifa” nogenlunde lige fanatiske og tåbeligt inskrænkede, vildsparate. Nu endte det sikkert et sted midt imellem: Fredsommelige mennesker angrebet på begge sider af sikkert halvberusede “querköpfe”, på samme måde som efter en dårlig dansk fodboldkamp.
  Ikke for at dele sol vind lige, men alligevel.

  En person der dog IKKE besidder evnen til at dele sol og vind lige er Trump. Han kender ikke ordet “undskyld”, han kender ikke ordet “selvkritik”, han kender ikke ordet “forsoning”, please. I stedet ser han kun fjender og forrrædere overalt. Det er i grunden mest blot menneskeligt sørgeligt, også rent mentalt.

  Kommentar by Spitfire1940 — 17. november 2020 @ 20:25

 18. Henvisning til hvor usandsynligt Bidens stemmetal er i henhold til Benfords Lov i en enkelt af valgsnydsstaterne Michigan:

  https://newstarget.com/2020-11-13-benfords-law-proves-biden-didnt-win-election.html

  Fotoet viser nok over 10.000 patrioter, mens billeder fra Minsk i demonstration mod valgvinderen Lukashenko viste en hel del færre personer, men medierne skrev gladeligt om 100.000 demonstranter elller flere.

  Kommentar by perhag — 18. november 2020 @ 01:18

 19. Sært, jeg har lige postet en længere kommentar her, men den forsvinder udi Cyberspace, uden at jeg kan gære så meget mere. Hvad sker der? Prøver selvsagt senere.

  Kommentar by Spitfire1940 — 18. november 2020 @ 01:25

 20. Efter en pause, og genstart og alt muligt andet, finder mit indlæg stadig ikke vej til Uriasposten. Hvad foregår der ?

  Har sendt det via faste-PC’s to mest benyttede browsere, hhv. Chrome og Opera, desuden via Smnartphone, der også bruger Chrome.

  Hm?

  Er der indbyggede max-filtre for indsendte kommentarer, så burde det vel fremgå et sted?

  Så indtil videre undrer jeg mig bare, på et ellers meget frit og ucensuret debatforum.

  Er der nogen erfarne debat-ræve, der ved mere end jeg, så giv venligst lyd. Tak!

  Nu til køjs, man har vel også et arbejde at passe.
  Bis Morgen, som de siger sønderud :-)

  Kommentar by Spitfire1940 — 18. november 2020 @ 02:19

 21. Prøver nu en stykkeopdelt kommentar, og håber den hermed slipper igennnem :

  1)

  En lille tilføjelse, dog ikke helt off-topic:

  Midt i den deprimerende dybe splittelse i demokrati USA, er det velgørende at finde personligheder med rette, rolige, men dog også forstandige attitude:
  4-stjernede General Mc Master udtaler til flere amerikanske medier, at han er en del bekymret over den manglende og normale “transition of power”, som man har set siden valget. Jævnfør hans dybe erfaring kan det i hans optik – og erfaring – give anledning til sikkerhedspolitiske problemer.

  Mc Master er roen himself. Aldrig ekstrem i sine udtalelser, ejheller her. I flere interviews har han redegjort hvorfor han som ledende general, ikke vil være medlem af et parti, men til hver en tid tjene sit land efter bedste evne, uanset poltiske stridigeheder.

  Efter Mc Masters fornuftige opfordringer d.d. til at komme videre, please(!) må man håbe Trump ikke i næste Tweets (med Stort/Versaler, af hensyn til alle os der ser dårligt?) blot nu smider en masse snavs efter også MC Master. Desværre kan man godt have sine tvivl.

  Forleden svinede Trump således sin egen tidl. sikkerhedsrådgiver, John Bolton til, i en Twitter-kanonade af ubehagelige og perfide personangreb: Bolton var bla. den “dummeste” rådgiver, og mere af samme skuffe. Hvor er det dog en pinlig mangel på format. (Jeg fristes til at skrive det med stort, som Trump himself).

  Under alle omstændigheder: Rolige top-generaler som Mc Master vil være den fremtidige grund til at håbe på fortsat Forstand, med stort F, i ansvarlige og vidende kredse i USA, når hele dette mareridt af dyb splittelse måske engang forsvinder, ligesom den forbandede Corona vil gøre, engang.

  Kommentar by Spitfire1940 — 18. november 2020 @ 02:29

 22. – Der lå seks enslydende kommentarer fra dig i spambakken. Linket blokerer. Har godkendt den første, som nu er online.

  Kommentar by Kim Møller — 18. november 2020 @ 02:54

 23. @ Kim Møller,
  Mange tak for svar, men i min seneste kommentar er der dog ingen links, kun ren tekst Prøver derfor igen, samtidig som som jeg spørger om der (og af muligvis mange gode grunde) er en omfangs-begrænser på indsendte indlæg?

  Kommentar by Spitfire1940 — 18. november 2020 @ 03:04

 24. – Spitfire

  Der var ikke andet i spambakken, så det har ikke nået databasen.

  Der er ingen antalsbegrænser på.

  Kommentar by Kim Møller — 18. november 2020 @ 03:08

 25. @ Kim Møller, gentager ingen blokerende links i denne omgang herfra. Nu er resten af teksten gemt andetsteds, og jeg forsøger at poste den stykvis, når jeg igen er vågen. Nu søvn og tidligt op, så mere en anden god gang. Tak for alt det du gør og tager dig tid til, også at svare her. “A Manana”, som de siger i de varme lande :-)

  Kommentar by Spitfire1940 — 18. november 2020 @ 03:22

 26. Som om det er nogen hemmelighed at socialister er en flok sindssyge voldspsykopater

  Kommentar by Henrik Gøtke — 19. november 2020 @ 08:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper