18. november 2020

Samer Sulaiman Mohamed mfl. dømt for dominansvold mod ‘Lasse’: “‘God hund, god hund,’ lyder det..”

“2 ud af 4 dømte var etniske danske.”, skrev en læser i kommentarsporet, til min afsluttende post om knivoverfaldet mod Andreas og Mads ved ladepladsen i Sejs-Svejbæk. Jeg har nu set sagens akter, og det er helt korrekt. De fire dømte i gruppen hedder Issa Abo Dauf, Asger Demirel Bach, Magnus Holst Korthsen og Samer Sulaiman Ibrahim Mohamned. Det stemmer ikke helt overens med det oprindelige vidneudsagn, jeg lade til grund: “… en cirka 15-årig sydlandsk udseende dreng”, “… mindst tre andre sydlandsk udseende mænd op med køller og kniv”. Måske er multikulturel en mere korrekt betegnelse.

Issa Abo Dauf og Samer Sulaiman Ibrahim Mohamed fra den sag blev i øvrigt tidligere på året dømt for dominansvolden mod ‘Lasse’. En sag der fornyligt blev omtalt på BT.dk – Ydmygelser af børn på sociale medier fortsætter: ‘Åbn din mund’ og ’slik min sko’. De øvrige dømte i sagen hedder Tymon Kajetan Gapinski, Carl-Emil Lysgaard og Bertil Frithiof Truelsen.

“En ung dreng ligger på alle fire. Han er omringet af en flok jævnaldrende drenge, der råber ad ham.

Han skal slikke og kysse deres sko, beordrer de. Og han adlyder uden at sige et ord.

‘God hund, god hund,’ lyder det fra drengen bag kameraet. Han filmer hele episoden, som ender på de sociale medier, så flere tusinder kan tage del i ydmygelsen af offeret. …

I en video bliver en dreng omringet af en gruppe drenge, der slår ham i hovedet, inden en af dem siger, at han skal åbne munden. Og så hører man, at gerningsmanden sender en spytklat af sted mod offeret.

I en anden video bliver en dreng tvunget til at sige sit navn og sige, at han er en luder og et pikfjæs, inden han får en knytnæve i ansigtet.”

(Filmet dominansvold, Silkeborg, 13. juni 2020; Foto: Instagram, sløret)

“Alle de tiltalte
straffelovens § 244 stk. 1, vold, ved lørdag den 13. juni ca. kl. 20.30 på p-pladsen ved Rema 1000 på Lyngbygade 50 i Silkeborg, i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse, at have lokket […] til stedet, hvor de skubbede til ham, og hvorefter Tymon Kajetan Gapinski slog […] i ansigtet med knyttet hånd, og, da […] lå nede på asfalten, skubbede de alle til ham med deres fødder, hvorefter Tymon Kajetan Gapinski sagde til […], at denne skulle kysse hans sko, hvilket gjorde, at Issa Abo Dauf tog hårdt fat i nakke og pressede hans hoved ned mod Tymon Kajetan Gapinskis sko, og fik […] til at kysse skoen…
(Retten i Viborg, 28. juli 2020)

Oploadet Kl. 11:03 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115065/trackback

44 Comments »

 1. Er “Demirel” et dansk navn?

  Hvis jeg googler “Asger Demirel Bach” så er første hit en billede i Midtjyllands Avis fra 2012 af et U8 børnefodboldhold. Træneren hedder Sam Demirel og ser ikke ret dansk ud. Barnet lige ved siden af ham hedder “Asger Bach” og ser heller ikke helt dansk ud.

  Så måske er det virkelig 3 etnikere.

  Kommentar by Peter Lund — 18. november 2020 @ 11:18

 2. Hvordan kan dette være andet end invasion? Psykisk og fysisk. Ødelæggelse af selvværd og psykisk overskud og ødelæggelse af al tillid til samfundet, den hedengangne retsstat. Og når en del af disse ungdomspsykopater, så er etniske danskere, er det nok netop fordi, at når folk ved at de er fuldstændigt straffri for deres handlinger, aå bliver de automatisk, med tiden, mere og mere voldelige. Invasionen fører an, meget professionelt og den del af Danmark, der er totalt åndssløs, følger lydigt trop. Det er dem, der er ,,gode hunde, gode små luderdrenge,, Danmark deroute.

  Kommentar by Gaflen — 18. november 2020 @ 11:36

 3. De skulle ganske enkelt “Radbrækkes” på vognhjul, een efter een. Jernstangen er klar.
  Man bliver satme gal ove sådanne ydmygelser. !!

  Kommentar by Charles — 18. november 2020 @ 11:44

 4. BREAKING:
  Mogens Jensen (S) trækker sig som fødevareminister efter minkskandale, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. november 2020 @ 11:53

 5. Godt set Peter Lund 11:18. Medierne karakteriserer ofte etniske muslimer som danskere. Etniciteten og den religiøse baggrund er selvfølgelig det interessante. Hvis volden har rod i Koranens ordre om at ydmyge og myrde de vantro, er det vigtigt, at det kommer frem. Ellers er det jo helt uforståeligt. Det er efter min mening ikke mediernes opgave at lægge røgslør ud over sandheden, som de konsekvent gør i dag.

  “Koranens ord: De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf. (Ellen Wulffs Koranoversættelse)

  35.7 De vantro har en hård straf i vente.
  8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.
  40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!
  41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…
  34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?
  3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…
  76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende ild.
  9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer. Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).”

  (Klippet fra Islaminfo.dk)

  Kommentar by Amad — 18. november 2020 @ 12:08

 6. “Demirel” er tyrkisk.

  Kommentar by Johnson — 18. november 2020 @ 12:11

 7. 2 ud af 4 er etniske danske… dvs 2 ud af 4 er etniske fremmede.

  Er glasset halvt fuld eller halvt tomt….

  Kommentar by redneck — 18. november 2020 @ 12:24

 8. Mette, Mink og Mogens.

  Nu uden Mogens

  Kommentar by Erik — 18. november 2020 @ 12:26

 9. 3 ud af 4 er etnisk fremmede.

  Kommentar by Johnson — 18. november 2020 @ 12:31

 10. “En billede”?! Det er hvad der sker hvis man starter med at skrive “en artikel” og så kun får rettet det ene ord…

  Kommentar by Peter Lund — 18. november 2020 @ 12:37

 11. Så længe så mange etnisk danske børn vokser op som mindretal i de mange ghettoer, så vil der selvfølgelig være enkelte danskere, der løber med ulvene, simpelthen fordi de ikke har råd til at flytte, så for at overleve følger de efter de “stærke” muslimer.

  Der er over 100.000 internt fordrevne danskere, der er flygtet fra de kriminelle ghettoer.

  Tryghedsfonden lavede en opgørelse over det for 8-10 år siden.

  Kommentar by tavsen — 18. november 2020 @ 12:47

 12. Husker stadig en weekend morgen allerførst i 90’erne i en stor boligblok. Der lød barnestemmer fra legepladsen, men ikke på dansk.

  Det kom, da et barn mere ville lege med.
  “GÅ HJEM DANSKER” lød det. Integrationsprocessen kommer til at vare evigt, tænkte jeg.

  Kommentar by tavsen — 18. november 2020 @ 12:56

 13. Man ser det ofte i England med multikulturelle bander/kriminelle. Det er typisk marganaliseret engelske unge som finder sammen med etniske grupper. De er måske socialiseret sammen fordi svage engelske familier ikke har råd til, at flygte fra multikultur en men må leve med den. Jeg mener, at den engelske historiker, David Starkey for år tilbage i forbindelse med nogle optøjer med påsatte brande og masse røveri af butikker sagde, at dele den engelske underklasser havde taget en afrikansk adfærd til sig.

  Kommentar by CCC — 18. november 2020 @ 13:21

 14. “DEN HEDENGANGNE RETSSTAT” (11.36) er en god beskrivelse af dagens Danmark. Staten mangler efterhånden både vilje og evne til at beskytte danskerne mod indvandringens og besættelsens voldelige og blodige konsekvenser. Fordi Christiansborgs overvejende flertal er europater, pladderhumanister og verdensfrelsere. Som mener at danskerne bør udskiftes med kulturfremmede. Staten er ved at stikke et stort spyd ind i ryggen på det danske folk, som sikkert ender med at forbløde.

  Husk på at Kalergi-planen og Marokko-traktaten er der kun fire ud af 179 der tager afstand fra. Det ser ud til at de 175 ligger på maven for Merkel, Ursula og Ylva.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 13:34

 15. Straffene for VOLD OG DOMINANSVOLD er nu så små og pylrede (hvis man overhovedet finder frem til forbryderne), at der ingen respekt er for loven hos bøllerne.

  I Silkeborg-sagen med knivstik mod to danske drenge blev straffene på 3 mdr. i et fængsel hvor knivstikkerne kunne hygge sig med ligesindede. En mere passende straf havde været et ophold i en dansk, grønlandsk eller færøsk arbejdslejr i 2-3 år plus udvisning.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 14:18

 16. pedophiles and muslims have the same interest and they always surface where there are a lot of kids, other kids they can touch and rape.

  Note that the corrupt, garbage police do not have time to solve crimes that are quickly increasing because of their lack of interest and motivation but they have time and resources to send five-seven police officers to arrest lars andersen for protesting the 2200 hrs lock down, the “open prison” while the disguisting creates impose draconian laws on the white population the ones that fucked for their jobs, jourbalists, politicians and police can do whatever they feel like. do some research even a pedophile and rapist can become a minister. i guess it all depends on what other rapists and pedophiles you get fucked by and blow, there are no decency or limits.

  to cite “laws”, is a waste of time. “laws” are only there to apply on anyone else besides yourself. if you watch closely no politician uses a mask in private or outside the “shit show” that they call a “press conf.”

  Another reflection. Lars Andersen, think himself he is smart. If he was smart he would not bring his phone with him so the cops can confiscate it and plant an electronic spy ware so they can pin point where he lives through the GPS and listen in on his calls and open his microphone remotely and listen to the conversations with the people he trusts. If you are planning some protest, do not bring your phone and if you do keep an extra eye on if you have a shadow. normally, when they do not have your phone number but you are considered a threat becausenyou are white they will follow you. the corrupt sons of bitches have time, money and resources to harrass whites but thye do not have time or money to solve the crimes themselves caused because of their inactivity. they are more engaged in their self interest than in protecting the public against the crimes.

  So if you have not woken up yet, it is high time to do so.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 18. november 2020 @ 14:45

 17. Hver gang etnicitet bliver forsøgt skjult, så viser det sig alligevel at være arabere!
  Stol aldrig på MSM!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. november 2020 @ 15:00

 18. Fjendtlige invasionsstyrker har okkuperet områder af Danmark i årevis. Besættelsesstyrkerne er ankommet anonymt gruppevis gennem de seneste 30 år. Det ekstraordinære ved invasionen er, at den er våbenløs, idét tropperne ankommer maskeret som ofre med falsk ydmyghed udadtil og skjult brændende had og misundelse indadtil. Invasionens ultimative mål er eliminering af den oprindelige befolkning til fordel for invasionstropperne og deres efterkommere. Tropperne medbringer selv fødemaskiner til opformering af egne beboere, som efter gøgeungens princip garanterer den etniske udrensning over tid. De invaderendes succes afhænger i høj grad af indfødte danskeres femtekolonne virksomhed til støtte for udskiftningen af folket.
  Vågn op Danmark. Fjenden står allerede midt imellem os, aggressiv og kampberedt. Ignorerer vi invasionen, dør vi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. november 2020 @ 15:08

 19. LOVLØSHED OG WILD-WEST TILSTANDE breder sig nu overalt i Danmark. Det er let at se for dem som ikke nøjes med DR, Pølletiken og tv 1+2. Tyverier, indbrud, vanvidskørsel, voldtægt, røverier, mordforsøg og mord har udviklet sig til en landeplage.

  Og selv regeringen holder sig ikke tilbage, men tager del i ulovlighederne. Man sendte ……. på et ulovligt og grundlovsstridigt grundlag!!! ……. politi og militær ud til virksomheder som Mette F som en anden diktator havde besluttet skulle lukkes, afskaffes, udslettes. Selv da det var blevet krystalklart at der var tale om ulovligheder, fremturede regeringen.

  Det er også blevet klart at der intet sundhedsfagligt grundlag var for at massakrere raske mink. Og hvor kommer de 7.8 km fra?

  Påstanden om at een tilfældig mutation ud af titusinder, nemt kunne starte en ny verdens-epidemi, er blevet pillet grundigt ned af en række ægte eksperter. En fransk professor har talt om “idioti”.

  Ingen i regeringen eller embedsapparatet synes at have interesseret sig for lov og ret, eller for at sætte sig bare en lille smule ind i hvad virus-mutationer er for noget. Uvidenhed, magtarrogance og hysteri synes at have bestemt regeringens optræden.

  Nu er Mogens Jensen blevet gjort til syndebuk, men mon ikke Mette F har været “hovedmanden” bag det vanvittige og ulovlige forløb? Som har
  udslettet tusinder af jobs, skadet tusinder af familier, og har påført statskassen gigantiske milliardtab.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 15:17

 20. Jeg tvivler på Asger Demirel Bach er etnisk dansk.
  Hvis man Googler navnet, dukker bl.a. et billede op af et fodboldhold, hvor også træneren (Sam Demirel…måske faderen?) står.
  Navnet Demirel er iøvrigt af tyrkisk oprindelse og betyder “Iron Hand”….

  Kommentar by Nosferatu — 18. november 2020 @ 15:43

 21. Off topic.

  Træt af de aktivistiske mainstreamedier både her i Danmark og andre steder, og politikere der intet gør ved det… her er den effektive løsning af dem alle givet af Dinesh D’Souza den 9. november:

  “One way to reduce the power of mainstream media is to reduce it IN OUR MINDS. Don’t watch or read them. Don’t bother to react. Treat them as operatives and propagandists of the Democratic Left. Find new sources and platforms and get your information from those you trust.” https://twitter.com/dineshdsouza?lang=en

  Kommentar by Bob — 18. november 2020 @ 15:58

 22. >Peter Lund 12:32
  Et vidneudsagn blev lod til grund..

  Kommentar by Nielsen — 18. november 2020 @ 16:01

 23. Off topic!
  Fra andedammen og til den anden side af den store dam:

  https://youtu.be/YPZuGpH95KQ

  Kommentar by FranklyFrank — 18. november 2020 @ 16:26

 24. Er det dikteret fra Statsministeriet
  https://www.bt.dk/politik/politiet-truede-med-masseaflivning-af-mink-selv-om-det-var-ulovligt

  Kommentar by k. m. — 18. november 2020 @ 16:58

 25. Jønke smidt ud af Hells Angels☠️, som han startede som 21-årlig i Danmark, smidt ud af HAMC☠️ i Bad Standing.
  Jønke skrev Sjakal Manifest i 2008
  https://hells-angels.dk/en/sjakal-manifestet-2008/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. november 2020 @ 18:36

 26. # 15.08: “IGNORERER VI INVASIONEN, DØR VI”

  Ja, danskerne er jo allerede begyndt at dø som følge af de mange skadevirkninger som den nye besættelse af Danmark har påført samfundet og den oprindelige befolkning, danskerne. Hundredvis (hvis ikke tusindvis) af dødsfald er sket som følge af de gamle partiers menneskefjendske og anti-danske politik.

  Da vi sidst var besat, var besættelsestropperne disciplinerede, og 99.7 procent af de tyske soldater begik aldrig overfald på borgerne. Alligevel blev de fem år til en frygtelig periode, kaldet de fem forbandede år. Det var så pga. andre dele af “værnemagten” og stikkere mv., men de almindelige soldater opførte sig ordentligt. Og danskerne havde i bred almindelighed ikke grund til at være bange for soldaterne.

  Men hvordan ser det ud med de 900.000 kulturfremmede evighedsturister?
  Er der ikke allerede tale om en omfattende hverdagsterror?

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 18:50

 27. Magnus Holst Korthsens far er vidst bilpusher i Bilernes Hus i Silkeborg

  https://www.bilerneshus.dk/nye-brugte-biler/nye-biler/

  Kommentar by Træt — 18. november 2020 @ 18:55

 28. Asger Demirel Bach er halvt tyrkisk, halvt dansk. Forældrene pædagoguddannede.

  Kommentar by Uno — 18. november 2020 @ 20:02

 29. BENT A — 18. november 2020 #18:50:
  Under ww2 fulgte danskerne godt med i besætternes gøren og laden. Et fåtal tog fysisk til genmæle mod den tyske invasionsstyrke med våben i hånd. Det officielle Danmark fungerede i praksis som håndlangere for besætterne, medens risikoen og det beskidt arbejde mod invasionshæren blev overladt plebejerne. Regering og Folketing overtrådte bevidst grundloven af skræk for tyske repressalier.
  Parallelt til ww2, støtter og anerkender det officielle Danmark de nuværende besættere og fungerer som håndlangere for de herskende invasionsstyrker. Risikoen og det beskidte arbejde mod invasionshæren er stort set overladt til Rasmus Paludan alene. Regering og Folketing overtræder bevidst grundloven ved at anerkende invasionshærens danskerhadende system som ‘religion’ – af skræk for besættelsestroppernes repressalier. déjà vu ?
  Den som ikke lærer af historien, er dømt til at gentage dens fejltagelser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. november 2020 @ 20:19

 30. 100% af den kriminalitet (mord, overfald, voldtægt etc.) som bliver begået af de fremmede kunne 100% forebygges … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet … hvor mange mennesker af europæisk herkomst skal ofres på multi-kulturens alter?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. november 2020 @ 20:29

 31. # G.J. kl. 20.19: Den gang var regeringen noget tvunget af omstændighederne. De radikale havde gennem tyverne og trediverne gjort alt hvad de kunne for at forringe forsvaret så meget som muligt, så pr. 9. april var et forsvar håbløst. (tyskerne havde nok holdt sig væk hvis vores forsvar havde været i orden)

  Men denne gang har de gamle partier med de radikale madammer i spidsen selv og helt frivilligt inviteret besættelses hærskarerne til at slå sig ned i Danmark. Og partierne har været komplet ligeglade med at det ville blive en ulykke og katastrofe for danskerne. Grundloven blæser de også en lang march.

  Sammen med de svenske politikere har de danske politikere sat verdensrekord i stupid, korrupt, landsskadelig og kortsynet politik.

  Og nu er de i gang med at udskifte os. (Iflg. FN 1970 = folkemord)

  (vores forsvar i dag er relativt svagere end i 1940. F.eks. har vi ingen droner og intet forsvar mod droner. Armenien har lige for få dage siden tabt en krig pga. forældet materiel)

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 20:41

 32. Off topic: Tag lige et kig på seneste afsnit af ytringspligt på youtube, hvor de gennemgår en venstreradikal omgang propaganda som forsøger at sidestille alt og alle der er imod den yderste venstrefløjs feminister med nazister. Rapporten er blandt andet betalt af PET!

  Kommentar by Per — 18. november 2020 @ 22:42

 33. # Per 22.42: Ja, det er hårrejsende hvad Lars Andersen kan fortælle om at PET støtter radikale og ekstreme feminister. Er det feminister i politiet som støtter feminister andre steder? Det begynder at ligne at spådommene om at politiserende kvinder bliver Europas og Danmarks/Sveriges undergang…… går i opfyldelse.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 23:08

 34. Sjakalerne findes hovedsageligt blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville være forkert at påstå. Andre nationaliteter er repræsenteret, endog dumme pæredanske drenge. Medlemmer af de såkaldte indvandrerbander er ikke nødvendigvis sjakaler og såfremt tvivl opstår om hvem de er, hvor de kommer fra og hvad de indeholder, så kommer her en glimrende profil på sjakalen:

  – Alene og uden våben er de stort set ufarlige over for almindelige voksne mennesker. I sådanne situationer optræder de som oftest venligt, endog krybende og grænsende til det usympatisk fedtende. Når man kender deres holdninger og ved hvad de indeholder og er klar over hvad de siger om en når man har vendt ryggen til dem, virker de nærmest ynkelige.

  – I flok fra tre og opefter ændrer de karakter, bliver arrogante og modige. Her angriber de gerne uden varsel og årsag og det går udover unge som gamle.

  – De hader danskere; mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler. Ofte angiver de racisme som hovedårsag til at de hader, men de kan ikke se ”splinten” i eget øje og tror at racisme kun er hvid mod sort. De betragter Danmark som et luderland og jo mere ondt de kan tilføje landets borgere, jo bedre har de det.

  – De terroriserer børn og unge i en sjælden grad set i dette land. Så groft og massivt, at det har givet ordet ”mobning” en helt ny mening, og det går ud over alle – også de nydanskere som i sjakalernes øjne er for integrerede og dermed forrædere overfor den fornemmelse af ”statsløshed” og ”vi-har-ret” mentalitet, som deres opdragelse og forskruede hjerner har skabt.

  Mange sjakaler påstår at de er ofre for krig, er børn af krig, eller praler med at de har været i krig, men deres ”krige” ligger langt fra det Danmark som har givet dem alle en chance.

  At de ikke rejser tilbage eller væk til deres ”krige” frem for at skabe dem her, skyldes; at deres forældre er flygtet fra krig, at de selv er flygtet fra krig, eller fordi de aldrig har været i nærheden af en krig!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. november 2020 @ 23:24

 35. OT: Jo mere der kommer frem om nedslagtningen af 17 millioner mink og et helt erhverv med 7-10.000 jobs, desto mere belastes Mette F. Hendes prestige og troværdighed er nu på et lavpunkt. Iflg. DR P1 er sagen en skandale af utroligt omfang. På ulovlig vis er politi og militær blevet sat ind mod borgerne. Kritikken har været særdeles skarp. Kritikerne har talt om at Chrborg og ministerierne har været i et kafkask kaos, hvor der har ikke været styr på nogetsomhelst. På et møde med seks ministre blev det allerede i september beskrevet at der ikke var lovgrundlag for at kræve raske mink udryddet. Og i grundloven er der flere bestemmelser som ser ud til at være blevet ignoreret. Mette F der tidligere har været justitsminister, burde ikke være uvidende om grundloven. I almindelighed er det sådan at uvidenhed om lovregler ikke godtages, når det drejer sig om almindelige borgere. De dømmes og straffes selv om de påstår sig uvidende om loven.

  PS: Så var der et ret pjattet indslag om mundbind. Det blev sagt at hvis man går rundt som den eneste med beskyttelsen mod virus, er det ikke særlig effektivt. Men hvis alle går rundt med ansigtsmaske er det jo noget helt, helt andet. Så mindsker det smittespredningen temmelig effektivt, iflg. flere lande.

  Kommentar by BENT A — 18. november 2020 @ 23:44

 36. Per – 18. november 2020 @ 22:42/BENT A 23:08 – https://reelligestilling.dk/skandaloest-ringe-rapport-rejser-flere-spoergsmaal-end-den-besvarer/

  Kommentar by anno — 18. november 2020 @ 23:56

 37. 2 ud af 4 …dvs. 50%.

  Det svarer jo ganske fint til statistikken for indsatte i danske fængsler …og det med ca. kun 19% udlændinge.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 19. november 2020 @ 00:02

 38. PS til 23.44: Det ser ud som om regeringen Mette F har handlet helt hovedløst i tredobbelt forstand. For det første har man handlet diktatorisk, brutalt, respektløst og på ulovlig vis. For det andet var der ikke noget sundhedsfagligt grundlag. Panik-snakken om en mutation har vist sig at være usaglig fantasi-snak. For det tredje har Mette F tilsyneladende ikke haft begreb om de enorme økonomiske, sociale og menneskelige konsekvenser af den voldsomme nedtromling af mink-branchen.

  Det er også skandaløst at man ikke har villet høre på minkavlerne.

  At enhedslisten, SF og R har fået opfyldt deres årelange drøm om at nedlægge dele af erhvervslivet, hører dog med i billedet. (de vil sikkert gå videre med angreb på landbruget og andre erhverv)

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 00:32

 39. Demirel knægten kan meget vel ikke være dansk efter min definition, idet dansk sprog og kultur er blevet nedgjort i hjemmet, symboliseret ved at hans feltmadras til mor underkastet sig en tyrker.

  Kommentar by Træt — 19. november 2020 @ 08:28

 40. De danske kapitalister var fremsynede i 1980’erne. De forstod, at klimaforværring ville komme til Danmark i 2000’erne og transformere landet til en ørken. Derfor indså kapitalisterne, at danskerne til den tid skulle udskiftes med ørkesløse beduiner. De klarer sig langt bedre end danskerne i tilsandede omgivelser. Behovet vil stige voldsomt for kameldrivere og gedehyrder. Sundhedsvæsenet vil samtidigt også ændre sig, så derfor skal der også importeres masser af syriske hjernekirurger og tyrkiske fodmassører. Sanitet og kloakering i teltlejrene skal varetages af kloakbeduiner. Bagerne skal anvende lokale råvarer og bager derfor mest sandkager. Tak til de danske kapitalister for deres genistreg
  (advarsel til svage sjæle – ironi kan forekomme).

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 08:51

 41. Etnisk dansk mig i skideren, ham der “Magnus” er så brun man skulle tro han havde taget en svømmetur i kloaken…

  Kommentar by ET — 19. november 2020 @ 10:08

 42. Link til billede af Magnus?

  Kommentar by Træt — 19. november 2020 @ 11:52

 43. Hvad er den latterlige heks Mette Fups reaktion så mon på dette, den lede landsforræder. Dansker; slå dog tilbage, disse kujoner forstår kun vold, så giv dem det…

  Kommentar by LarsB — 20. november 2020 @ 00:06

 44. Stemmer ikke helt overens med vidnesudsagnet: ” en sydlandsk ung mand”?

  Nu er det jo sådan, at mange syge kvinder har fået børn med de fremmede invasorer og disse børn vil have danske navne….

  Derfor er disse stadig sydlandsk udseende, render oftest med Ali&Muhammeds lystige gutter og betragtes af rigtige danskere ikke som danskere uanset navn eller statsborgerskab!

  Dixi! Betyder: Jeg har talt!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 20. november 2020 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper