19. november 2020

Dom til udlænding, der kørte over for rødt, og dræbte 21-årige Ida: ‘Én måneds ubetinget fængsel’

Jeg har tidligere blogget om de to trafikdrab i krydset Åby Ringvej/Edwin Rahrsvej. Fra BT, der fortæller at gerningsmanden der kørte over for rødt, og dræbte 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen, slap med ‘én måneds ubetinget fængsel’ – Vanvidsbilist kørte over for rødt og dræbte 21-årige Ida: ‘Én måneds fængsel er så forbandet uretfærdigt’.

“Det kom desuden frem i retten, at tiltalte tidligere var dømt for at køre for stærkt, overhale forbudt og køre i sin bil, selv om han havde fået frakendt kørekortet.

Men der var ét problem. Den tiltalte – og et vidne – mente nemlig, at Ida havde cyklet over fodgængerfeltet, mens et andet vidne mente – og bilinspektørens beregninger konkluderede – at den unge kvinde havde trukket sin cykel på gåben. …

Den 20. februar 2019 nåede dommeren og de to lægdommere i Retten i Aarhus nemlig frem til, at den 32-årige mand skulle kendes skyldig i uagtsomt manddrab.

Dommen? Én måneds ubetinget fængsel og frakendelse af kørekortet i ét år.

‘Jamen, det er jo helt sindssygt, og jeg har det forfærdeligt. Han dræbte min datter og fik én måneds fængsel. Det var ikke engang en skærpende omstændighed, at han tidligere var dømt for sin kørsel? Han havde mistet kørekortet flere gange,’ siger en tydeligt rystet Charlotte og fortsætter:

Han kørte jo bevidst over for rødt… Hvordan de kan komme frem til én måneds fængsel, forstår man ikke. Det fjerner ens retsfølelse. Det var virkelig et chok.'”

(Åby Ringvej/Edwin Rahrsvej, hvor 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen blev trafikdræbt)

“Kvinden døde umiddelbart efter at være blevet ramt af den tiltaltes Hyundai Getz. Derudover kræver anklagemyndigheden en ubetinget frakendelse af den tiltaltes førerret. Hvis straffen bliver på mere end et år, skal der tages stilling til en eventuel udvisning af Danmark. (Newsbreak, 20. februar 2019)

Oploadet Kl. 01:03 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115072/trackback

30 Comments »

 1. Ghettomigrant = Audi S8
  Indfødt vantro = cykel

  Dømt til at gå galt allerede før ulykken indtraf.

  Kommentar by Skatteyderen — 19. november 2020 @ 01:09

 2. EN CHOK-DOM. Ja, mon ikke! I betragtning af trafik-bøllens fortid, burde straffen have været ti års fængsel for trafik-mord. Eller bedre endnu i en arbejdslejr med hård disciplin.

  Men RETSSTATEN ER DØD ELLER DØENDE! Dommen her er en hån mod ofret og familien. Dommeren kunne næsten lige så godt i bogstavelig forstand have pisset og spyttet på ofret og de efterladte.

  Dommen vil være en opmuntring til alle kulturfremmede trafik-forbrydere. Nu véd de at det er nærmest gratis at trafik-dræbe danskere.

  Om pigen gik eller cyklede over er underordnet. Iflg. det oplyste kørte trafik-morderen over for rødt, og påkørslen skete i et fodgængerfelt.

  Var det en kvindelig dommer? Hvorfor appellerede anklagemyndigheden ikke dommen? Var det en flok kvinder m/k der syntes at den latterlige dom var retfærdig?

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 01:38

 3. Var der egentlig ikke tale om vanvids-kørsel og en racistisk had-forbrydelse mod en dansker? Trafik-drabet senere i samme kryds hvor endnu en dansk kvinde blev dræbt, skete måske fordi alle hårdkogte trafik-bøller i kvarteret har fået sig et godt grin over den latterlige dom.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 01:42

 4. @kim møller: Medierne gør det næppe, men måske kunne du gøre det til en vane at skrive navnet på dommeren i den slags sager? Jeg ser ingen grund til at gøre dem nogen tjenester..

  Kommentar by Per — 19. november 2020 @ 02:28

 5. Fede Bosse stiller sig til rådehed, hvis koran-terroristen savner vantro at køre ind i. Eller gør hun?

  Kommentar by Iznogut — 19. november 2020 @ 03:53

 6. at få navnene frem på dommerne hvergang der afsiges ,- især ,- de her typer af domme , ville være en god ide.når virkeligheden også ramme vores radikal venstre dommere , – hvad sker der så?

  Kommentar by heisahero — 19. november 2020 @ 05:33

 7. “Hvordan de kan komme frem til én måneds fængsel, forstår man ikke. Det fjerner ens retsfølelse. Det var virkelig et chok.’” Siger moderen.
  Tjahh, hvis ellers moderen havde fulgt lidt med i virkeligheden, ville hun have mistet sin retsfølelse for mange år siden.

  Kommentar by Danskeren — 19. november 2020 @ 06:05

 8. Danmark er et lille land
  jeg har fælles fjerne bekendte med den dræbte
  kendte hende dog ikke selv
  forfærdeligt
  de allervarmeste tanker til familien
  ubærligt at miste en så smuk datter som står foran et helt liv
  ingen straf hjælper på det tab
  fader vor
  mystisk at straffen er så kort når gerningsmanden har en historik med farlig og ulovlig kørsel

  Kommentar by Carsten Thrane — 19. november 2020 @ 06:50

 9. De fleste læsere af bloggen her har nok den samme følelse af at straffen skulle stå mål med forbrydelsen. Ingen udvisning nødvendig. Undtagen naturligvis af hans forældre,børn og kusiner/fætre.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2020 @ 08:07

 10. De fleste læsere af UP vil nok være enige med mig i at straffen skulle stå mål med forbrydelsen. Ingen udvisning nødvendig i sådan en sag,undtagen naturligvis af hans familie.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2020 @ 08:11

 11. Du glemte at tage BT’s pointe med, Kim Møller, nemlig at straffen på én måneds ubetinget fængsel er den samme som en 26-årig mand fik, da han udgav sig for politibetjent og klippede armbåndet på 8 festivalgæster i Roskilde.

  Kommentar by Træt — 19. november 2020 @ 08:23

 12. Jeg kan berette om en ung kvinde jeg kender der netop har fået 4 måneders UBETINGET fængsel, for angiveligt at skulle have forfalsket 3 lønsedler. Direktøren for det firma hun havde arbejdet for i tre gange 8 timer mødte i retten, og bekræftede hendes forklaring, men det valgte retten at se bort fra, og dømte hende 4 måneders ubetinget fængsel. Det skete ved retten i Roskilde. Man får normalt 4 måneders ubetinget fængsel for grov vold. På intet tidspunkt i retssagen blev hverken hendes advokat eller kvinden selv præsenteret for beviser for anklagen. Kun dommeren blev præsenteret for beviserne fra anklageren.

  Man skal være mere end almindelig socialistisk ideologisk hjernevasket for ikke at kunne se, at systemet bekæmper sine egne borgere, og støtter muslimer.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 19. november 2020 @ 08:30

 13. Hvem stemte ofret og hendes mor på ved seneste valg?

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 19. november 2020 @ 08:52

 14. Lad os for dommerens navn på sådan en sag her… Jeg er ved at lave en liste.

  Kommentar by ET — 19. november 2020 @ 10:04

 15. Jesus advarede os om de sidste tider, “der vil være krigslarm og krigsrygter, folk vil rejse sig mod folk. . Der vil være jordskælv både her og der. . Og lovløsheden vil tage til og kærligheden vil blive kold hos de fleste. . “ https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/matt/24. Hvis folk tror, det ikke kan blive værre end i år, så vent til næste år. The time of Sorrows er ved at være over os.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. november 2020 @ 10:21

 16. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede i landet end at danskerne kan leve trygt i deres eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. november 2020 @ 11:01

 17. I Canada var han blevet udvist.

  Kommentar by Per K. — 19. november 2020 @ 12:30

 18. @ Løsriv Jylland: “Hvis folk tror, det ikke kan blive værre end i år, så vent til næste år”

  Fuldstændigt korrekt, det bliver meget værre! og dem der naivt stadig tror, at vi har et Retssamfund/Retsstat, demokrati(haha)samt vi kan forvente hjælp fra Regimet, glem det!

  Regimet er bakket op af EU/FN, Bilderbergerne, Soros & Gates. De vil udrydde nationalstaterne, udslette befolkningerne og tage vores rigdom.
  Arabere(islamister) og sandniggers skal føle sig velkomne, tage deres stamme-ritualer med og fortsat komme i tusindetaL, på danskerne regning. Også selvom det koster os livet!

  OG, “die dumme dänen” sidder på den fede og tænker: bare det ikke rammer mig, går det nok over.
  Vi gider ikke lette røven, for at bevare vort land samt vores rigdom.
  Vi sidder hellere “selvfede” og brokker os bag skærmen uden risiko, når vores nabo er blevet halshugget.
  NæNæ, vi gør sandelig ikke oprør; hvor Udansk! så hellere tage risikoen og blive halshugget.
  Hvornår er nok, NOK? Er der nogen patrioter tilstede?

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. november 2020 @ 13:38

 19. Vi ser jo allerede nu hvordan politikerne skider på grundloven og politi og militær hjælper til med at udføre lovbrud.

  helt efter planen

  Kommentar by redneck — 19. november 2020 @ 13:48

 20. @ RedNeck: hvad vil du gøre ved det?
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. november 2020 @ 15:06

 21. Et år i fengsel ville være en latterlig mild dom, men en måned?

  Kommentar by Oslo/Norge — 19. november 2020 @ 15:30

 22. “Hvis straffen bliver på mere end et år, skal der tages stilling til en eventuel udvisning af Danmark.“

  Så giver det sig selv
  med alle de lattelige lave straffe til berigerne. Dommerne skulle nødig blive arbejdsløse.

  Kommentar by tavsen — 19. november 2020 @ 15:36

 23. Jo tættere man kommer på City Øst, jo flere sorte Audier, BMWer, Mercere med ofte næsten lige så sorte førere der åbenbart allesammen er rød-grøn-farveblide og åbenbart ikke kender til selv basale trafikregler eller definitionen af hastighedsgrænse.
  Har selv oplevet den slags samfunds-pestilenser flere gange ud af Silkeborgvej.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 19. november 2020 @ 16:45

 24. If you pay attention you can see that some have no clue about the traffic laws, regulation and if you have a drivng license they test that you are observant and pay attention in traffic. But if you have not got your drivers license as everyone else then you you have a fake license or the beta cucks that are police allowed you to transfer a muslim fake id to Danish license. So you drive as the inbreeded muslim you are and think that all whites should adapt to your mercedes or bmw driving because you should be given respect like you are goiven in the ghetto where you sell drugs, that is hy you can drive a luxury mercedes w/o a real driving license, and that is why muslims drive when the traffic lights tells everyone with a real driving license to stop. That red light means something in brains that are normal intelligent.

  every trauma, tragedy that happen is on that commie slut mette fredriksen, her buddy the rapist pedophile and the illiterate somali piece of shit garbage, the retarded somali asswipe. they allow this to happen together with all the rapes, shootings, drug dealing.

  so wake the hell up if you have not. just to sit and send comments and refer to some ancient history degree or reference that is 100 years old is mentally retarded. Time is changing and it is high time to change your behavior and learn how to defend yourself and your own unless you know those skills. If some ape creature does something, then you should be able to pay them pay with the same amount and interest. that is the only way the team apes will learn.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 19. november 2020 @ 17:14

 25. Man får hvad man stemmer på.

  Muslimerne er hastigt på vej til topjobs ved domstolene. Glæd jer, det bliver festligt.

  Kommentar by Polka — 19. november 2020 @ 17:54

 26. Vores ledere hader os

  Kommentar by mvjensen — 19. november 2020 @ 18:04

 27. En ren klimakteridom af en kvindelig dommer.– Strafferammen er fastsat af landets politikere til 8 år.- Straffeloven. -Dommeren skulle som tak bankes til lirekassemand(kone)- Som alternativt medie burde ” Urias” altid fremhæve navne i den type indlæg. Gerne med addresse.

  Kommentar by dansker — 19. november 2020 @ 18:14

 28. Det komplette vanvid, disse dommere spørger jo ligefrem efter et folkeligt oprør…

  Kommentar by LarsB — 20. november 2020 @ 00:02

 29. Få nu droppet medlemskabet af statsløse-konventionen og alle andre latterlige, landsskadelige konventioner forrædere gennem de sidste 40-50 år har fået os smurt ind i!!!

  Derefter genindfør begrebet og straffen FREDLØS!

  Udvis dernæst de fremmede lavintelligente delvis forkullede eksistenser, som ikke magter at leve blandt civiliserede hvide mennesker!

  Alene “straffen” for dette trafik-DRAB skriger til himlen!

  Muhammedanerne er jo åh så glade for shariaens velsignelser!!

  Så kap hovedet af dem eller gør dem fredløse!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 20. november 2020 @ 10:32

 30. Når der til gengæld sidder en dansker bag rattet, og den dræbte var passager i bilen, tydeligvis med dødsønske, da hun ikke brugte sikkerhedssele, og principielt havde mulighed for at forhindre den vilde kørsel, så hedder det 16 måneders ubetinget fængsel.
  https://www.bt.dk/krimi/17-aarig-blev-draebt-i-trafikulykke-nu-er-faengselsdommen-blevet-seks-gange-stoerre

  Kommentar by Træt — 27. november 2020 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper