19. november 2020

Karen Syberg om afholdsmanden Trump: Deler uattraktiv maskulinitet med mænd der begår ‘drukdrab’

Feministen Karen Syberg kommenterer i Dagbladet Information. Hun indleder med at revse Mette Frederiksens fokus på utryghedsskabende indvandrere, og fortæller så, at langt de fleste drab begås bag hjemmets fire vægge. Af mænd, mænd som Trump. Afholdsmanden Donald Trump personificere mænd med en uattraktiv maskulitet, mænd ‘der begår drukdrab’. Fra Information.dk – Trump har den uattraktive maskulinitet til fælles med de mænd, der begår drukdrab.

‘Ikke stoffer, men alkohol,’ fastslår de britiske kriminologer Rebecca og Russel Dobash i Information den 24. oktober.

‘Det er hovednøglen til at forstå, hvorfor det indimellem går galt.’ ‘Det kan være, at en kommer til at spilde øl på gulvtæppet, eller der bliver talt grimt om en andens hund eller fodboldklub, så tager det ene ord det andet, og så bliver der stukket med kniv eller trampet på,’ forklarer Hedegård Thomsen, og Russel Dobash uddyber: ‘Svaret på, hvorfor mænd begår drab, ligger i deres opfattelse af maskulinitet. Det handler om, hvem der styrer showet, hvem der er den stærkeste, og hvem der bestemmer i et givet øjeblik.’

Vi kender udmærket den side af maskuliniteten. Det er den, vi i den seneste tid er blevet konfronteret med på tv, når rasende Trump-støtter kræver omvalg eller stop for optællingen og brøler til reporterens mikrofon, at valget er blevet stjålet af en alzheimerpatient, der ikke har forladt sin kælder under hele valgkampen. Det er den side, Donald Trump selv brovtende inkarnerer, og som får så mange kvinder til at føle afsky for ham. Tjek selv på Facebook.

Trump føler sig svigtet, han er tvunget til skilsmisse fra præsidentposten, og hans ego er rasende jaloux. Han er hævngerrig og fuld af had. Hans tilhængere føler det samme.

Men når den side af mandligheden viser sig, føler jeg, at det er selve maskuliniteten, der bliver stjålet – fra os kvinder, der er til mænd. Vi tænder på den sexede, attraktive maskulinitet, men når mænd skal manifestere deres maskulinitet som aggressiv dominans og frådende overgrebsvold, så frastødes og væmmes vi.”

(Dagbladet Information, 16. November 2020, 1. sektion, side 2)

Oploadet Kl. 01:34 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115083/trackback

20 Comments »

 1. MÆNGDEN AF RABLENDE GALE FEMINISTER M/K synes at være uendelig lang. Det som Karen Syberg, Rebecca og Russel Dobash og tusindvis af lignende radikale og marxistiske aktivister og “frontkæmpere” lægger frem som deres tanker og meninger om verden, er så syret og forrykt, at man skulle tro de var på både hash og svampe på samme tid.

  De leverer ikke andet end nonsens, men er alligevel farlige for normale mennesker. I kraft af deres antal. De stemmer på radikale og rabiate partier, eller de går ind i politik. Hvor de påvirker alt med lovgivning og forvaltning i en negativ retning.

  Det viser noget om hvor dybt Mis-information er sunket, at de lader tosser fylde spalterne. Medmindre det er for at tosserne kan afsløre sig selv.

  Læs “Why Women destroy Families, Nations and Civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 02:05

 2. PS: Hvad Trump angår, ser det mere og mere ud til at han har vundet valget. Afsløringerne af valgsvindel vælter frem. En flyvergeneral og mange andre fortæller om computer-svindel med 3-5 millioner stemmer. Beviserne begynder at hobe sig op.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 02:10

 3. Det forklarer jo alle de breve som peter madsen og peter lundin får fra fremmede kvinder i fængslet, eller at rockere og bandemedlemmer altid svømmer i kvinder….

  Definitionen på en moderne feminist er først og fremmest virkelighedsfornægtelse.

  Ang trump, så er det nok værd at holde med hans advokat sidney powell, som på det de kalder “det nye fox news” newsmax har givet flere interviews, hvor hun fortæller om hvordan de strmmeoptællingsmaskiner kan programmeres til at give præcist det resultat man ønsker, og at de ifølge hende skulle have masser af beviser for det. Kan de få dem frem i lyset, så er der rigtigt mange medier og TDS-ramte typer som hende der står med et massivt forklaringsproblem ifht deres nuværende (og de sidste 4 års) anklager imod trump.

  Kommentar by Per — 19. november 2020 @ 02:12

 4. Jeg vil lige understrege at jeg og Bent A ikke er den samme person, selvom vi altid syntes at skrive indlæg samtidig:)

  Men seriøst, find de interviews med sidney powell. Det er interessante sager, mildt sagt.

  Kommentar by Per — 19. november 2020 @ 02:15

 5. Det er for vanvittigt med det valg i USA der trækker i langdrag, håber virkeligt at Trump vinder. De der feminazier gider man ikke rigtigt at bruge tid på.

  Kommentar by Draugr — 19. november 2020 @ 03:05

 6. Information overgår her alligevel Berlingske i aggressiv feminisme.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 19. november 2020 @ 04:14

 7. Man må tage sig til hovedet over denne Karen Syberg. Men når man tænker at Information nærmest er en kopi af Politiken,går der måske en tråd i galskaben.

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2020 @ 07:54

 8. Dumhed har dæleme mange fremtrædelsesformer; fr Syberg er en af dem.

  Kommentar by ino — 19. november 2020 @ 08:07

 9. Feministen Karen Syberg er langt ude. Det er det rene ævl. Man har lov til at ævle. Det sikrer ytringsfriheden.

  Hvad er en feminist? Hvad er feminisme? Ifølge Den Danske Ordbog er det en “ideologi og bevægelse som arbejder for ligestilling mellem kønnene, herunder forbedrede økonomiske, politiske og sociale vilkår for kvinder”. Det lyder da OK?

  Ordet ‘ligestilling’ er måske problemet. Mænd kan ikke føde børn. De er også højere. I dag er gennemsnitshøjden for danske mænd og kvinder henholdsvis 181,4 cm og 167,2 cm. Er det ligestilling?:-)

  Kommentar by Amad — 19. november 2020 @ 08:19

 10. Feministen Karen Syberg beskriver den muslimske maskulinitet fremragende.
  Hun rammer dog ved siden mht. Donald Trump – han er jo muslim. Hans forgænger Barack Hussein Obama var som modsætning skabsmuslim.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 08:30

 11. Sorry – et ‘ikke’ faldt ud. Trump er antimuslimsk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 08:31

 12. Helledusseda.

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2020 @ 09:02

 13. Måske er det bare ikke nogen sindssyg god idé, at fare i blækhuset når man er præmenstruel? Man kommer som kvinde meget let til at fremstå som en rabiat mandehader, mens man forsøger sit bedste for at dække over det, ved kun at angribe én bestemt mandetype.

  At Karen Syberg så samtidigt fremstår som himmelråbende uoplyst, om det emne hun udtaler sig om, hjælper bestemt heller ikke på tingene.

  Det forholder sig nemlig sådan, at kvinder initierer volden i hjemmet i 70% af tilfældende, i følge en lang række studier udført af bl.a. Harvard University. Det vil sige, at i de tilfælde hvor en konflikt mellem en mand og en kvinde har udviklet sig voldeligt, har hun slået først i de 70% af tilfældende.
  Det er så ved siden af også at være den forælder, der udøver størstedelen af volden mod børnene, specielt mod drengene. (Det samme gælder i øvrigt volden mod ældre, men det er så ikke relevant her, og kun medtaget for at vise et mønster, hvor man går efter den man opfatter som svagere.)

  Ser man nærmere på forholdende omkring volden i hjemmene, har det yderligere vist sig, at de mænd der ender med at slå deres koner ihjel, meget ofte har været udsat for vold fra ægtefællen igennem en længere periode, sommetider endda i årevis, uden at have reageret på den.
  Det opfattes generelt som være dybt nedværdigende og skamfuldt at blive tævet af en kvinde, så meget få mænd rapporterer det, hvorfor det altså ikke optræder i statistikkerne i det omfang, som det egentligt finder sted i.

  Alkohol er altså som sådan ikke årsagen, men den katalysator der til sidst ‘trigger’ en reaktion på en længerevarende, ensidig vold.

  Og vanen tro, så er det her at feministerne vælger at se bort fra faktorer, der modbeviser deres konsekvent ensidige research, i dette tilfælde ved, (igen-igen), at fremstille kvinder som de evigt uskyldige ofre.
  (Der er nemlig ikke ret meget statsstøtte at hente, i forskning der faktuelt beviser, at egentlig vold mellem kvinder og mænd er nogenlunde lige fordelt.)

  Faktum er, at der er tale om en forsvindende lille procentdel af mænd, ca. 2%, som i forvejen gør sig bemærkede i en hel række af kriminalstatistikkerne, fordi de i forvejen er bærere af socio- og psykopatiske karaktértræk. Det er denne lille gruppe, som feministerne konsekvent fremstiller som majoriteten af mænd.

  Men langt den overvejende del af mænd, føler direkte fysisk afsky ved tanken om at slå på en kvinde, p.gr.a. en “sikkerheds- og selvforsvarsprogrammering” lagt ind i mænds psyke, i budskabet ‘man slår ikke på piger’, der hamres ind i dem igen og igen, af den store majoritet af mødre, barnepiger, børnehavepædagoger, etc. i deres tidligste udvikling.

  Konklusionen må så altså nødvendigvis være, at ønsker kvinder ikke at blive slået på, i de værste tilfælde blive slået ihjel, så var det måske en idé at overveje, ikke at slå på en modstander, der generelt har 40% mere overkrops-styrke end man selv har, og derudover har et bedre udviklet reaktionsmønster, og derfor kan bevæge sig væsentligt hurtigere.

  Og så selvfølgelig at lade være med at lære drenge, at vold mod den svagere part er okay og acceptabelt, igennem sit eget eksempel, ikke?

  Kommentar by Kimski — 19. november 2020 @ 11:43

 14. Mis-Information undrer sig næppe over, hvorfor muslimske barbarer har begået bestialske drab i 1400 år.

  Kommentar by Iznogut — 19. november 2020 @ 13:03

 15. Feministen Karen Syberg er dybt skuffet, fordi ingen mand gider give hende en røvfuld. Hun ville sandsynligvis nyde at få smæk, siden hun hele tiden angler efter det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 14:26

 16. Feminists, radicals, commies and other garbage would be single unless some beta cuck male scoops them up and relieves normal males from these ape like female creatures, that fucked their way to a job in pyublic sector. that is why i hate all journalists, police and politicians, low iq garbage is a waste of time for people that have higher iq. that is why they rage in legacy media. no one else besides beta cucks will read the garbage they have to vent. legacy media, legacy newspapers are good for wiping my ass.

  Kommentar by Erwache — 19. november 2020 @ 16:52

 17. En psykolog ville moské gribe hendes udgydelser lidt anderledes an.

  Kunne artiklen være endnu et uafsluttet opgør med (Karen, LOL) Karen Syberg egne daddy-issues?

  Er Karens far alkoholiker?
  Blev Karen tævet af sin berusede far?
  Eller blev Karen udsat for seksuelle overgreb?

  Jeg ved godt det er uretfærdigt og svinsk at stille disse spørgsmål men det er Karen Syberg angreb på Donald Trump også!

  Kommentar by Santor — 19. november 2020 @ 17:05

 18. Karen Syberg.
  Hold dig fra flasken og gå i behandling.
  Så har du også mulighed for at se tingene klart.

  Kommentar by B. Christiansen — 19. november 2020 @ 20:08

 19. www.
  b
  i
  t
  chute.com/video/8oNWNllLkTIA/

  Stefan Molyneux på bitchute.

  Kommentar by Peter Buch — 20. november 2020 @ 21:39

 20. https://ekstrabladet.dk/112/flere-stukket-ned-i-kirke-i-usa/8376216

  Kommentar by Anonym — 23. november 2020 @ 08:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper