19. november 2020

Politisk hærværk mod eventbureau i Mejlgade: Historisk facade med teksten ‘Kolonial-Lager’ overmalet

Mejlgade er det røde Århus, og det pågældende eventbureau er et sted med overvægt af Elbæk-typer. Adrian Matthew Fey, kreativ direktør i eventbureauet CultureWorks, skriver på Facebook.

“Okay hvad f*** sker der lige her ☠️☠️ henover weekenden er der nogle som helt systematisk har malet henover vore historiske facade, hvor der stod KOLONIAL LAGER. Er vi kommet derud hvor blot ordet Kolonial på en historisk bygning, er så forkert og historisk nedsættende, at det skal slettes fra virkeligheden? Er rimelig baffled, og er dette politisk eller blot hærværk? Hvis nogle har set eller hørt noget af relevans hertil, så skriv gerne.” (16. november 2020)

(CultureWorks, Mejlgade 72, 8000 Århus C; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 02:53 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115095/trackback

46 Comments »

 1. Der skal nok være nogle røde pøbel-typer som ikke kender forskel på en kolonial-handler = en købmand, og så en slavehandler. De underbegavede hash-typer har troet at der foregik køb og salg af slaver inde i butikken, og har villet tilkendegive at det ikke længere var politisk korrekt. Nu er det vel salg af sukker og mel, sodavand og kiks, havregryn og mælk der er foregået, men pøbelen har vel ment at det muligvis kun har været for at skjule at i baglokalet var det slavehandel man havde gang i.

  Men hellere henrette 1000 uskyldige end lade een skyldig gå fri, er det ikke sådan de røde plejer at drive justits?

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 03:09

 2. Uha tænk når de opdager kolonihaverne

  Kommentar by Marius — 19. november 2020 @ 06:45

 3. Historisk nedsættende… Hmm, her er et par kloge ord om socialisme (på engelse) af den altid velformulerede Cris Rossini http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/imagination-cannot-negate-reality

  Kommentar by Nielsen — 19. november 2020 @ 07:43

 4. – De fleste sjakaler har udenlandsk baggrund, men der findes enkelte ”gale hunde” af etnisk dansk herkomst. De er enten vokset op det forkerte sted, eller er blevet tiltrukket af den respekt (læs frygt) som sjakalerne, men i høj grad også politi og presse, har skabt omkring sjakaltilværelsen.

  – Langt de fleste sjakaler er muslimer, i hvert fald når de er hjemme hos far eller taler med præsten. De foregiver at tro på Gud og at de følger koranen. De påkalder sig ofte Allah – særligt når de sidder i fængsel og er alene og bange. I det daglige kniber det dog med at følge troens sande vej: De ryger hash, tager stoffer, begår kriminalitet, drikker alkohol, slås, bander og svovler, knepper udenom, og de kan i hvert fald ikke beskyldes for IKKE at tage renter!

  Det eneste som de fleste følger fra deres tro er, at de holder sig fra svinekød og prøver at følge Ramadanen så godt som de kan, ellers er Gud og troens retningslinjer kun en trøst, når de er væk fra flokkens sikkerhed. Denne form for tro og trøst bruges af flokkenes ledere som et magtredskab og til at holde samling når der ikke er anden fornuft bag deres ønsker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. november 2020 @ 07:51

 5. Gad vide hvorfor den kreative direktør føler sig baffled, og gad vide om det er hans eget hjemmelavede sprog – man er vel kreativ, ikk’?

  Kommentar by ino — 19. november 2020 @ 08:02

 6. Sikkert nogle “kunstnere” på evig forsørgelse, pga deres store kunst?

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2020 @ 08:12

 7. Nogle tror nok, at et kolonial-lager er et opbevaringssted for negerslaver. Her kan de danske ejere af vidtstrakte bomuldsplantager købe billig arbejdskraft hentet ind fra de danske slavekolonier. Arabiske og sorte høvdinge indfangede landbefolkningen der og solgte dem til de europæiske kapitalister som slaver – altså undtagen dem de slæbte hjem til arabistan til frit seksuelt og arbejdsmæssigt misbrug.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 08:19

 8. Sprognævnet må snarest rense vores gode danske sprog for de racistiske tegn kolon og semikolon.

  Kommentar by Bastardo — 19. november 2020 @ 08:53

 9. Kolonialvarer betyder varer fra kolonierne, så nogen kunne mene at det krænker. Håber de selvsamme er konsekvente nok til at droppe kaffe, the, sukker(- roesukker), cacao, rom, tobak, …fortsæt selv listen. I det hele taget håber jeg for alle SJW , at de er skudsikre og usårlige i deres moralske hovmod, for ellers er det jeres tur næste gang…

  Kommentar by Frafalden Moderat — 19. november 2020 @ 09:12

 10. Kommentar by ino — 19. november 2020 @ 08:02

  ‘baffled’ ja, havde den kreative direktør sagt, at han var paf, målløs eller chokeret, havde folk forstået ham og følt med ham.

  Men når han foretrækker at udtrykke sine følelser med et engelsk ord, som ikke er normalt kendt på dansk, så kan det give det bagslag, at folk ikke rigtig tager ham alvorligt: Så er han bare endnu en tosse fra den kreative klasse, der hellere vil vigte sig med smarte ord end føle noget over hærværket.

  Kommentar by traveler — 19. november 2020 @ 09:13

 11. (ironi begynd) Det undrer mig, at de ikke også har malet ordene “kød” og “kød” over! Kød er jo simpelthen en klimaforbrydelse uden lige! Hvorfor ikke også bare smadre hele butikken – den tjener jo penge og er kapitalistisk! Ja, hvorfor ikke bare smadre hele byen, for urbanisering og asfalt er bare så racistisk og udtryk for hvidt overherredømme og strukturel racisme, når de fattige negre i Afrika stadig skal køre rundt på grusveje eller endda gå til fods, ligesom dengang de var slaver i 1600-tallet! Alting er bare så racistisk. Det er utroligt, at der er nogen, der stadig ikke kan se det. Og hvorfor overhovedet tale et sprog! Det er jo synd for dyrene, som ikke har noget sprog! Helt vildt antropocentrisk og et overgreb mod dyr. Dyrene er jo lige så meget værd som os. Fat det dog! (ironi slut)

  Alting går jo helt grassat i idioti og revolutionær vold. Det var ikke gået syd for grænsen i 30’erne, siger jeg bare.

  Kommentar by tilfældig — 19. november 2020 @ 10:43

 12. tilfældig — 19. november 2020 @ 10:43:

  Ironi bliver altid meget sjovere, når man eksplicit skriver, at der er tale om ironi …

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. november 2020 @ 11:16

 13. Vandaler

  Kommentar by Ronkedor — 19. november 2020 @ 11:32

 14. Ja, det bliver sådan lidt dobbelt-ironisk og postmoderne. Men i disse tider er tingene så åndssvage, at det for mange er svært at skelne mellem oprigtigt og ironisk. Man kan smide en buste i havnen og kalde det kunst. Sådan er der så meget.

  Kommentar by tilfældig — 19. november 2020 @ 12:12

 15. Den krudtstive direktør kan jo spørge omkring, når han jagter racister i vores gader, sammen med segmentet som elsker kreative udfoldelser med maling og spray dåser.

  Kommentar by Iznogut — 19. november 2020 @ 12:58

 16. – På trods af at de næsten alle er født og opvokset i Danmark benytter de et tabersprog med en stærk påtaget accent. Denne talemåde har de tillagt sig fordi de hader alt dansk, også sproget, og fordi de er imponeret over det sprog som de sorte i USA’s ghettoer taler. De ønsker at markere; at de står udenfor samfundet og er gangstas. På den måde identificerer de sig med hinanden og dén virkelige racisme som sorte har været ud for. De påtager sig offerrollen – den er central i deres livsopfattelse.

  – De har alle en kvindeundertrykkende mentalitet som de kun lige magter at dæmpe, når de skal score, eller hvis de befinder sig på udebane. Denne mentalitet stammer formentlig fra en opvækst og opdragelse, hvor de allerede fra seks-syv års alderen har fået lov til at bestemme over deres mor og ældre søskende af modsatte køn.
  – De foragter de danske piger, deres selvstændighed og frisind, med mindre de gør hvad de beder dem om, indlader sig med dem eller konverterer til islam. Gør de ikke det så betragtes de rask væk som ludere og det er ikke med et kærligt glimt i øjet! Dette kommer ofte til udtryk ved; tilfældige møder på gaden, på diskoteker, i forbindelse med gruppevoldtægter, når piger forsøger at slå op med dem og ved ekskæreste-situationer generelt.

  – Hvis de mener at deres egne søstre, kusiner, mødre eller sågar ekskærester; går forkert klædt, går for meget i byen, nyder alkohol eller taler for meget med vantro, lægger de pres på dem. Retter de ikke ind risikerer de udstødelse, trusler, vold eller det der er værre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. november 2020 @ 12:59

 17. Jeg elsker tilfældig ironi.

  Kommentar by Iznogut — 19. november 2020 @ 12:59

 18. LOL

  Kommentar by Vagn Henning — 19. november 2020 @ 13:00

 19. Er det ikke politisk hærværk, når venstrefløjen i Århus vil placere flere gigant vindmøller på havnefronten ?

  Fra mit stuevindue kan jeg se de blinkede røde lys på et af de fire møller der står på Frederikshavn erhvervshavn – de er ca 14 km væk.

  Tænk så på, at masser af de nye boligblokke Århus Ø risikerer kæmpemøller lige uden for lejligheden.
  Venstrefløjen skider på folks liv og livskvalitet

  Kommentar by k.m. — 19. november 2020 @ 13:01

 20. Nå, nu forsvandt en del linjer pga. min pc’s ustabiliet. Så her kun en ny og kort version.

  Sagen med hærværk i Århus er en lille sag. Men der er også kæmpestore sager. F. eks. skandale-minister Mette Fs håndtering af mink-branchen.

  Mette F har optrådt som diktator, og har vendt ryggen til demokratiet. Hun har på et ulovligt, usagligt og grundlovsstridigt grundlag sendt politi og militær ud mod fredelige folk. Det må ALDRIG ske i et demokratisk samfund.

  Det skete alligevel, og det er sket uden et sundhedsfagligt grundlag. Selvom Pelle Dragsted fra Enhedslisten påstår noget andet, fordi det passer ham og listen fint at et erhverv og noget “kapitalistisk” blev udslettet.

  Mette F bør gå af. At Mogens Jensen blev syndebukken frikender ikke Mette F. Hendes optræden var ikke bare en “fejl”. Det var noget meget værre end det. Og Mette F afslørede at hun ikke er tilhænger af demokrati og folkestyre, men foretrækker diktatur og vilkårlighed.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 13:41

 21. Adrian Matthew Fey, kreativ direktør i eventbureauet CultureWorks, er næppe medlem af enhedslisten, for så ville han selv for længst på eget initiativ have fjerne ordet ‘kolonial-lager’. ‘Kolonial’ giver jo associationer til den forfærdelige kolonitid, og ‘lager’ giver associationer til konzentrationslager. Begge ord må forbydes.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. november 2020 @ 13:44

 22. Black Paint Matters

  Kommentar by redneck — 19. november 2020 @ 13:47

 23. Ang. minkskandalen: Ingen af journalisterne eller politikerne nævner, at både socialdemokraterne, SF og enhedslisten, længe før covid-19 opstod i Wuhan, har foreslået, at afvikle minkavl i Danmark. Man merkt die Absicht und wird verstimmt!

  Kommentar by Ole Madsen — 19. november 2020 @ 13:53

 24. Der er åbenbart nogle uvidende og virkelighedsfjerne skabstosser, der helt har misforstået, hvad ordet “kolonial” betyder i denne sammenhæng 😂

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2020 @ 13:58

 25. Der er åbenbart nogle uvidende og virkelighedsfjerne venstreflippede skabstosser, der helt har misforstået, hvad ordet “kolonial” betyder i denne sammenhæng 😂

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2020 @ 13:59

 26. Alle hvide mennesker og alle muslimer skal straks have opereret deres tyktarm væk – den hedder nemlig ‘colon’ på latin.
  POC (People Of Color) må gerne beholde den, da de er permanente ofre af offerklasse AAA1, som klassificeret af FN, bedstemødre for asyl, forbundet af socialdemokratiske blomsterplukkere og foreningen for bukser til køer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. november 2020 @ 14:14

 27. PS til 13.41:

  Man snakker nu om en advokat-undersøgelse eller en kommisions-ditto. Hvorfor ikke en offentlig høring om sagen i næste uge, eller en særlig komité til indenfor 1, 2 eller 3 mdr. at fremlægge en rapport om skandalen. De to andre forslag kan nemt blive syltekrukker. En kommision kan trække tiden i årevis, og en “papirundersøgelse” kan også vare meget længe. Et resultat om 2-5 år kan jo ikke bruges til ret meget.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 14:16

 28. #9 Ja, men det var typisk ikke fra danske kolonier i de fleste tilfælde, men derimod britiske, hollandske eller franske etc. – altså bare nogle eksotiske varer, der kom langvejs fra.

  Kommentar by Bjovulf — 19. november 2020 @ 14:41

 29. Der er tale om et grusomt magtmisbrug, skrives der nu på 180%, og andre steder på nettet lægges der heller ikke fingre imellem.

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 14:42

 30. venstrefløjs-sygen er ude af kontrol og er i virkeligheden det der burde vaccineres imod.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. november 2020 @ 14:43

 31. Der er næppe mange sorte i USA, der ville bruge ordet “baffled”.

  Man ville nok snarere støde på ordet i et universitetsmiljø, hvor alle naturligvis kører Saab eller Volvo for at signalere afstand til egen (pøblens) amerikanske kultur.

  To kontinenter. Samme type idioter.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. november 2020 @ 14:49

 32. Uha tænk når de opdager kolonihaverne

  Kommentar by Marius — 19. november 2020 @ 06:45

  Det danske sprog er en svær én. Kolonihaver må fremover betragtes som besatte områder, i solidaritet med Palæstina

  Sprogforbistring vil blive dagligdag.

  https://www.tv2lorry.dk/fredensborg/stavefejl-sneg-sig-ind-i-nyt-vejskilt-det-er-en-menneskelig-fejl
  Kokkedal var pludselig blevet til ‘Kokkeldal’ på et nyt vejskilt.

  Kommentar by tavsen — 19. november 2020 @ 15:22

 33. Er det en muslim?

  Kokkedal var pludselig blevet til ‘Kokkeldal’ på et nyt vejskilt.
  Kommentar by tavsen — 19. november 2020 @
  15:22

  Det nye skilt skulle til, fordi der skulle flere serviceinformationer på, men hos leverandøren er de kommet til at lave en stavefejl.

  – Den har de ikke selv opdaget, fordi de ikke bor i området. Og ham, der har sat skiltet op, han har åbenbart heller ikke lige opdaget det, siger Jacob Wrisberg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 19. november 2020 @ 15:43

 34. I må jo forstå at i den hashtilrøgede selvfrelste politiske hjerne kan man jo som kolonimagthaver ikke tillade sig at have et lager af Kolonier til salg. Kolonimagterne var så onde onde onde onde i det Røde eventyr, og det var selvfølgelig KUN Vesteuropa og USA. Hvad Det ottomanske rige angår eller det Kinesiske eller andre regimer, som ikke tilhøre Vesteuropa og USA er flintrende ligegyldigt, men de brovtende Europærere og især Det britiske regime, som satte inderne fri af Muhammedanere, og andet undertrykkelse, og som var så frække at bygge Jernbaner og sætte grænser for intern vold etc etc etc,…..og det var Kun De europæiske regimer som lavede civilisation der hvor de undertrykte, der opstod befrielsen til glæde for Robert Mugabe, og selvom de Vesteuropæiske regimer senere både bekæmpede slaveriet (som de selv havde haft), og selv var med til at bekæmpe apartheid og racisme både imod det National-Socialistiske regime og Sydafrika, så skal de så sandelig ikke tro de slipper så let (som Det ottomaniske og kinesiske) for at have dårlig samvittighed overfor nogle selvfrelste Venstreekstreme kulturradikale på hash og extasi og andet godt til hjernen. Der er ingen der skal komme og sælge koloniområder til Gud og hvermand i Mejlgade!!! (Ka I da godt forstå ik?):-) :-) :-) :-) ;-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2020 @ 15:47

 35. I nattens mulm og mørke vedtager Mette Frederiksen og støttepartier ne hastelov, der pålægger virksomheder at tvangsteste medarbejdere.

  Det vil sige staten går ind og overtager ledelsen. Normalt er det virksomhedsejers ret og pligt til at lede og fordele arbejdet, ligesom hvem man ønsker ansat eller fyret.

  Mette Frederiksen mener det fint at Rigspolitiet beklager den ulovlige trussel mod minkejere. Hun mener ikke det bør få konsekvenser.

  Jeg forventede ikke at opleve diktatur i Danmark i min levetid, men det har vi nu, så længe Mette Frederiksen enehersker blæser på Grundloven og mennesker ret til at bestemme over egen krop.

  Kommentar by k.m. — 19. november 2020 @ 15:49

 36. I må jo forstå De selvfrelste røde idealister føler sig -krænket- over at der er kolonilande til salg i Mejlgade :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2020 @ 16:38

 37. Og hvad man ikke forståer eller kapere et klap af…..Jamen det smadre man da bare :-) :-) :-). Ligesom smadremanden i Cirkus Nemo. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2020 @ 16:39

 38. I have not followed the happenings, there are gaps in my updates. I have been busy.

  —–> Why is Uwe Max Jensen called: “Negerkongen”?

  why is the window with the text smashed? Because garbage have low iq and have major problem to think. what does the text mean in the context and why is the font so “out of date”? when you job get your job without having to show any merits at the unemploy,ent office then you think you are smart, smarter than anyone else and when this garbage roams around amongst everyone else then you see garbage behavior, ghetto creatures that should be sent to some shithole where they belong.

  Erwache jetzt!

  Time to wake up if you have not yet. Garbage right wing politicians will not look out for you, they are politicians, police, journalists because of their own self interest.

  Kommentar by Erwache — 19. november 2020 @ 17:02

 39. OT: PS til 13.41: Hvis det er forstået rigtigt, så får seks ministre plus Mette F at vide ved det afgørende møde, at det ikke ville være lovligt uden videre at udslette mink-branchen. Det stod der i de mødepapirer der blev fremlagt. Men alle syv ministre ignorerede tilsyneladende oplysningen om manglende lovlighed, ligesom de forsømte at undersøge og overveje om der var andre løsninger på problemerne. Eller satte de sig ikke ind i hvad sagen drejede sig om? Opdagede ikke een af ministrene advarslerne? Vidste Mette F som tidligere justitsminister ikke at ekspropriation kun kan foretages i henhold til loven og mod fuld erstatning? Forstod ingen af de tilstedeværende sagens alvor? Eller blev de så totalt domineret af Mette Fs hysteriske misforståelser at de blev stumme og handlingslammede? Fik hendes panik smittet hele mødet med panik? Turde ingen sige hende imod?

  Eller er Danmark bare blevet en bananstat, et diktatur, og Christiansborg een stor gummicelle, siden årsskiftet?

  Iflg. Bjarne Corydon har ministrene ikke passet deres arbejde. End ikke i en sag der gjaldt 7000 eller 10.000 arbejdspladser. Han sagde at Mette F havde hovedrollen, og at alle de øvrige ministre kun var statister i biroller.

  Eller er der nogen med i regeringen som ikke er rigtig kloge?

  (en pudsig ting: SFs Pia Dyhr blev i P1 omtalt som Mettes politiske papegøje)

  Kommentar by BENT A — 19. november 2020 @ 17:46

 40. :-) :-) :-). Man må jo også (lære at) betragte det som KUNST. Ligesom hende kunstneren Holmfeldt, som smider statshuer i vandet etc etc. Når man føler sig -krænket-, eller -provokeret-over noget fra fortiden uden forståelse for ordet, og uden at forstå fortidens præmisser, fordi man alligevel ikke fatter, hvad man har med at gøre…..Jamen så er det jo Ligesom -Smadremanden i- cirkus Nemo-. Det også stor kunst! Med alvorsfuld mine, og så er det selvfølgelig helt ok på DR og TV2, niveau. Selvretfærdigheden for debile Venstrefløjshjerners hoveder-længe leve :-) :-) :-). Giv Mejlgade en Statshue af Stalin :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2020 @ 19:36

 41. Arrest af corona skeptisk læge mens han livestreamer

  https://twitter.com/disclosetv/status/1329442471223373824

  Kommentar by B — 19. november 2020 @ 19:59

 42. Corona er vist en del af planen med The Great Reset, indførelse af global kommunist diktatur

  Kommentar by k. m. — 19. november 2020 @ 20:50

 43. Det kan da kun være venstere-fløjens etniske danske idioter der står bag*, for m´Slimerne er jo i fuld gang med at at få os “koloniseret”, så i deres optik må Koloni-ord jo være positive**?

  * – de slugte alt råt gennem deres opvækst, men alle som e´n var de fraværende de dage i skole/uddannelse, hvor stod KRYDSTJEK på skemaet.

  ** AV for den; kommer venstrefløjen nu i uføre for iSlammet, når de så markant vil bekæmpe kolonisering???

  – Opråb til Muslimer i Danmark: Pas på!, for den politiske venstrefløj tager afstand fra kolonisering!! og, som det ses her, bekæmper de deres områder i bedste stil, med nederste rang af Allahens sønner på gademission!!!

  Ps.
  Jeg glemte at sige, at venstrefløjen jo dermed også bekæmper dem, der der gør det muligt, at leve uden at arbejde i Danmark.
  IQ?
  -spørg dem selv!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. november 2020 @ 22:06

 44. Det er godt at man kan glæde sig over hvor dumme og uvidende disse aktivister er, skønt det er irriterende og skammeligt med hærværk på andres ejendom. Men de afslører tydeligt, hvor galt det har stået til med historieundervisningen i skolerne.

  Kommentar by JC — 19. november 2020 @ 22:50

 45. Landsskadelige elementer angrebet af landsskadelige elementer. Dummark er ubetinget landet med verdens dummeste og mest skadelige folkefærd.

  Kommentar by piphans — 19. november 2020 @ 23:27

 46. Politisk hærværk. Er det ukke at vælge en underbegavet skolepige til statsminister og en halvneger til minister for perkeres import til Danmark?

  Kommentar by Nielsen — 21. november 2020 @ 06:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper