20. november 2020

LGBT-forening om satire: “Som programmet vinkler humoren.. fremstår satiren snarere som mobning.”

Signe Moldes tilgang til LGBT-miljøet er typisk dansk, og vel egentligt et tegn på inklusion. Hun foregiver ikke at det er normalt med 67 kønsidentiteter eller mænd på et kvindehold, og det er selvfølgelig et problem for folk der mener alt drejer sig om skoling i minoriteters følelser. 1-0 til Signe Molde. Fra JP.dk – Nyt DR-program får kritik: Satiren fremstår som ‘mobning’.

“Interesseorganisationens sekretariatschef Susanne Branner medvirker selv i det første program om det danske LGBT-miljø. LGBT+ Danmark skriver nemlig på sin hjemmeside, at:

‘…. Desværre er elementer i programmet vinklet på en måde, som ikke stemmer overens med LGBT+ Danmarks værdier og ramme for, hvad der er sjov eller respektfuld satire.

LGBT+ Danmark ærgrer sig over jargonen og klipningen i programmet, der bl.a. handler om transkønnede sportsudøvere. Organisationen mener, at transkvinder i kvindesport bliver gjort til ‘objekt for spot og forargelse’, og at vittigheder, hvor transkvinder omtales som mænd, fremstår stødende.

‘Når Signe Molde på denne måde aftvinger befolkningsgruppers selvironi, havde vi derfor håbet på, at hun ville have lavet jokes om LGBT+ personer til LGBT+ personer fremfor til et forudsætningsløst publikum. Som programmet vinkler humoren om LGBT+ personer og i særdeleshed transkønnede, fremstår satiren snarere som mobning,’ skriver landsforeningen på sin hjemmeside.

(Callum/Hannah Mouncey, australsk håndboldspiller; Foto: Twitter)

“Det her er et billede af det australske kvinde… håndboldhold… Altså, de har jo ikke en chance. De andre damer. Altså, det er jo ikke fair. Kønsskifte det er uden tvivl den mest effektive og eneste lovlige form for doping. (Signe Molde, DR.dk, 19. november 2020)

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115099/trackback

14 Comments »

 1. Sygt.

  Kommentar by Nielsen — 20. november 2020 @ 01:06

 2. MASSEMEDIERNE HAR SKABT EN TIDSÅND der er formørket, forrykt og pervers, og så fjendtlig overfor majoriteten af normale mennesker, at denne tidsånd baner vej for fascistiske, feministiske og marxistiske bevægelser som ønsker at omstyrte samfundet og lægge majoriteten i lænker.

  For hvis de røde og brune ideologier vinder, vil demokratiet forsvinde, og borgerne vil blive statens fanger, stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg under et diktatorisk system hvor enhver person blot er et nummer uden rettigheder. En kafkask retsløshed vil herske overalt, og staten vil blive en iskold og umenneskelig mastodont, som kun korrupte politikere vil kunne trives med.

  Og hvis de røde, feministiske og brune bevægelser yderligere er så kortsynede, at de først for sent opdager at en sort ideologi kan tage dem alle tre ved vingebenet og besejre dem fuldstændig, vil Vesteuropa synke ned i et totalitært og blodigt mareridt af barbari og blodbade, ned i slaveri og tyranni, ned i en tusind års nat.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2020 @ 01:12

 3. Det klares nemt, de transkønnede og andre afvigere starter bare deres egne hold præcis som dame og herre holdene gjorde det i tidernes morgen, hvorfor skal normal adfærd forstyrres af afvigere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. november 2020 @ 01:12

 4. PS: Regeringens og Mette Fs DIKTATORISKE optræden gennem de senere uger, bør nok være et vågn-op-kaldesignal. Noget tyder på at vi på ganske kort tid kan gå fra demokrati til diktatur, hvor man på ulovlig og grundlovsstridig vis sender politi og militær ud mod fredelige og lovlydige borgere. Nok den største demokratiske skandale i mange år.

  Hele sagsforløbet i denne sag er så grotesk og barokt, uhyggeligt og landsskadeligt, at man kommer til at tænke på gyser-film som “Motorsavs-massakren” og “Ondskabens hotel”.

  Mette F har været hoveddrivkraften i det vanvittige forløb, og en rigsret-sag bør indledes.

  DRs P1 har dækket sagen fint og grundigt, og har klarlagt at det er meget usandsynligt at regeringen ikke vidste at der manglede lovhjemmel til det dramatiske angreb på et helt erhverv og tusinder af familiers velfærd.

  Og der er påvist “tre rygende pistoler” ved det møde hvor dødsdommen over erhvervet blev afsagt på ulovlig vis.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2020 @ 01:44

 5. Vi mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc.

  Et parti, som vil gøre op med ikke blot massindvandring og multi-kultur, men også promoveringen af degenereret (usund/unaturlig) adfærd og værdier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. november 2020 @ 01:52

 6. PS: Vil lige tilføje at hvis Mette F havde talt med diverse virus-eksperter, mink-branchen eller andre partier, ville hun have opdaget at der var andre muligheder end nedslagtningen af 17 millioner mink samt flere tusind familiers levebrød. Massiv mangel på dømmekraft plus lyst til at lege diktator, er hvad der er tale om i denne sag.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2020 @ 02:29

 7. # Peter Nielsen: Vi er enige. Det er et sådant parti der er brug for, hvis Danmark skal overleve. Liberale og skabsradikale partier er alt for vattede og globalistiske.

  Millioner af mennesker har de sidste par dage demonstreret i gaderne til fordel for Trump, under mottoet: demokrater – I får ikke lov til at stjæle valget. Det kan nu med 99 procents sikkerhed forudsiges at han vinder valget.

  På nettet ses også film som viser den uhyggelige hjernevask af små og mindre børn i koran-skoler.

  Kommentar by BENT A — 20. november 2020 @ 02:40

 8. Ja ironi , selvironi, og satire kan vi jo ikke tåle. Som jeg plejer at sige. jeg går ind for ytringsfrihed, og hvis folk er imod ytringsfrihed skal de cencureres :-) :-) :-) ;-). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. Holder nok en pause. God fredag og weekend. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. november 2020 @ 07:54

 9. Satire skal jo netop ikke være respektfuld men ondskabsfuld, ellers er det jo ikke sjovt. Hvad for en del af satire er det LGBTQIXYZ-alfabetsuppen ikke fatter?

  Kommentar by Hertz — 20. november 2020 @ 11:20

 10. sex change, is a sign of being mentally ill, having mental disorder and the question is if you did not succeeded as a man, will it be better if you changed your sex and seek fame and success as a women?

  Because you could have been an athlete as a man.

  In the commie shithole Sweden there was a story that was not picked up by Danish legacy media. A latinamerican garbage wanted to change his sex to female. So he did the expensive procedure paid for and someone that needed medical attention had to wait. When female the creature figured out that it was not happy with being a female so he wanted to switch back.

  low iq has always been linked to mental illness. Just like that kurdish female that stabbed her swedish boyfriend in the heart that legacy media in Denmark also failed to pick up because she is a muslim and the nes with the lowest iq are mentally sick.

  instead of keep writing of same old things over and over again, cover the massive increase in murders, rapes, drug selling, welfare fraud and shootings that white males are blamed for. white males are always the problem and do all kind of atrocities.

  so if you have not read the pedophile handbook, you should. read what the pedophile himself recommend that a muslim should do against the ones that are not muslims.

  Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 20. november 2020 @ 12:07

 11. Kæft hvor er jeg glad for at håndbold ikke interessere mig det fjerneste.

  Selvfølgelig ud over det indlysende tåbelige i at lade en 100 kilo “pige” kvase en 50 – 60 kilo ditto ned i bane og så kalde det sport, alt sammen i tolerancens og inklusionens navn.

  Om et år eller to er der ikke en eneste kvindesports-rekord der indehaves af en fysisk kvinde, så kan i lærer det.

  Kommentar by Santor — 20. november 2020 @ 12:29

 12. Når jeg er ude at gå i naturen undgår jeg bevidst at træde i en kolort. På samme måde undgår jeg bevidst at åbne for Danmarx Ramadanradio. Jeg har derfor aldrig hørt om Signe Molde eller det omtalte satireprogram. Det må da være en “smutter” at Ramadanradioen har sendt et program pm LGBT-miljøet ,der var bare mildt satirisk. Jeg forstår godt at LGBT’erne er rystede.

  Heldigvis stiller Aarhusudgaven af Politiken, avisen der er så fræk at den stadig kalder sig Jyllandsposten, gerne en skulder til rådighed som de krænkede LGBT’ere kan græde ud ved.

  Kommentar by bjarne binee — 20. november 2020 @ 13:24

 13. stop going to sports, stop paying for any sport merchandise.

  so how do you know if the sport has been kidnapped by feminist and radical commie retards? you see the rainbow flag outside the stadium.

  stop getting legacy newpapers and stop watching tv, where all the pedophiles and rapist traitors work and promote other garbage.

  Kommentar by Erwache — 20. november 2020 @ 16:17

 14. BENT A — 20. november 2020 @ 02:40

  “Liberale og skabsradikale partier er alt for vattede og globalistiske”.

  Enig. NB er måske de mindst dårlige i forhold til fremmedpolitikken, men de virker desværre ret ukritiske i forhold til moderne, vestlig, hyper-individualistisk, hedonistisk, depraveret adfærd og kultur.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. november 2020 @ 16:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper