27. januar 2010

Uriasposten: Somalierne er hårde ved flertal

Klokken 04.41 i morges fortæller Ritzaus Bureau med henvisning til Politiken, at…

Danmark topper listen over lande, hvor de groveste hadeforbrydelser finder sted… I rapporten, der baseres på 27.000 interview, svarer hver tredje somalier ja til at have oplevet alvorlige racistiske overfald, grov chikane eller trusler – i gruppen af de groveste hadeforbrydelser.”

(Politiken, 26. januar 2009: Danskere er hårde ved mindretal)

Morten Kjærums undersøgelse bundter somaliske følelser med ‘alvorlige racistiske overfald’, der stort set er ikke-eksisterende. Forleden forsøgte en somalier at myrde Kurt Westergaard, og selvom jeg har beskæftiget mig indgående med racisme-statistikken i otte år, så husker jeg ikke et eneste mordforsøg på somaliere – begået af danskere.

Tre-fire timer efter Politikens abonnenter i det midtjyske havde fået dagens avis i postkassen, blev en sagsbehandler myrdet foran jobcenteret i Holstebro. Politiken.dk (ved Flemming Ytzen) vælger at afetnificere historien, så jeg citerer her fra Jyllandsposten – Sagsbehandler stukket ihjel.

“Drabet på den 56-årige kvinde skete på en parkeringsplads ved Holstebro Jobcenter foran en lang række vidner…

En 28-årig mand med somalisk baggrund er blevet anholdt og sigtet for drabet… Manden nægter sig skyldig i drabet.

“Noget tyder på, at han var klient hos den dræbte,” siger Michael Kjeldgaard til jp.dk.”

Den dræbte Birthe Christiansen blev sidste år valgt ind i Struer byråd for Socialdemokraterne. Som socialrådgiver var hun teamleder på integrationsområdet i Holstebro.

Opdate 17.00. DR Online har foreløbigt skrevet tre artikler om sagen, men har intet om etnicitet på gerningsmanden (Pia Dramshøj, Randi Isager).

Opdate 28/1-10. Flere detaljer kommer frem.

 • 27/1-10 Ekstra Bladet – Drabssigtet var utilfreds med aktivering.
 • 27/1-10 Politiken – 28-årig mand er fængslet for drab på sagsbehandler (adskillige knivstik).
 • 27/1-10 (22.00) TV2 Nyhederne (bekendt fra jobtræningen fortæller, at han holdt sig for sig selv).
 • Faiso Jeylani Muradi: Han blandede sig ikke med somalierne. Han har en anden religion. Vi andre somaliere er muslimer. Han fortalte, at han var kristen.

 • 29/1-10 Jyllandsposten – Politi: Bristede drømme bag Birthe-drab.
 • “Hans plan var at blive selvforsørgende, så han kunne få lov at få sine forældre herop” (Anders Buch, bekendt)

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/11515/trackback

  54 Comments »

  1. Somalisk lystløgn (Taqiyya) i verdensklasse!

   Kommentar by Ab initio — 27. januar 2010 @ 15:50

  2. Historien om danskernes hetz mod somalierne fylder næsten en side inde i politiken og er blandt andet suppleret med en tudehistorie fra en palæstinensisk pige, med udtalelser af Bashy Qureshi og så en mand fra det somaliske miljø der beretter at i Jylland er det flere hverdagsbegivenheder for somalierne.

   Intet mindre. Så voldsom er racismen. Og alligevel er der ingen der gider anmelde den, ingen der ender på sygehuset med skader, ingen der bliver anholdt af politiet, ingen somaliere der rejser til den islamiske verden for at bo, ja faktisk ingen dokumentation udover; Kjærums spørgeskemaer.

   Og løsningen for Kjærum; majoritetskulturen skal lære om diskriminerende adfærd.

   Ikke et ord om adfærd blandt indvandrere. Ikke et ord om hetz den anden vej. Ikke et ord om anti-diskriminerende adfærdskursus til minioriteter.

   Er der monstro nogen af de mange unge kvinder på politiken der har fået et lille racistisk pift med på vejen efter en tur i byen ????

   Kommentar by Superman — 27. januar 2010 @ 15:59

  3. Tragisk.

   “Heldigvis” var hun socialdemokrat, så vil drabet blive taget alvorligt.

   Havde hun været fra DF, havde hun nok selv været ude om det.

   For vi ved jo, hvordan de begår racistiske overfald iflg. Polletikken. Og det ville bare være endnu en tragisk hændelse, der hurtigt ville gå i glemmebogen

   Kommentar by tavsen — 27. januar 2010 @ 16:02

  4. Indtil videre er det vist kun Polemikken der har valgt at afetnificere, da jeg kontrollerede EB, BT, Amtsavisen og Stiften samt Den Tandløse(berlingeren), stod det alle steder tydeligt at den anholdte er af somalisk baggrund.
   Noget andet er, uden at jeg vil forsvare gerningsmandens handlinger, at sagsbehandlere i det offentlige kan være nogle frygtelige møgsvin over for folk. Jeg har selv oplevet at blive svinet til og mistænkeliggjort og nedgjort af sagsbehandlere og jeg kender adskillige der har prøvet det samme. Men hvis man som sagsbehandler vælger at udsætte folk med en ultrakort lunte og nogle særdeles primitive holdninger til forbrydelse og straf, for den behandling jeg f.eks. selv har oplevet, skal det resultere i en voldsom reaktion.
   Men hvis man nu blot lod være med at importere disse mennesker, ville vi nok selv kunne løse problemerne på mere fredelig vis.

   Kommentar by Tony Albers — 27. januar 2010 @ 16:04

  5. Sørgeligt!
   Hvorfor sker overfaldene ikke inde på kommunen?
   De venter simpelthen på ofrene udenfor. Ja, de har vel snart deres privat adresser også. Føj for satan et land.
   En offentlig ansat varetager bare statens eller kommunens regler, der nu er på de pågældende områder. At nogle ser sig gale på de ansatte går over min fantasi. Om det så gælder penge eller andet, må man nu følge de regler, der er.

   Kommentar by flaben — 27. januar 2010 @ 16:16

  6. Da jeg hørte om den myrdede socialdemokratiske politiserende sagsbehandlerskes mord tænkte jeg: ”Fint – så kan kællingen smage den medicin hun har tiltænkt os andre – lede møgso!” Nå – den holder ikke så længe den vrede. I stedet erstattes den af afmagt. Afmagt over, at de bestemmende i Danmark ikke ejer hjerne nok til at indse, at det ikke går at save grenen over, som man selv sidder på.

   Og igen må vi tilbage til udgangspunktet: Hvad gør vi for at redde sagsbehandlere og andre kvinder fra sig selv? Er tidspunktet kommet for Helle&Villy til at køre Danmark det sidste stykke ned i sumpen. Er det ikke bedre, at de gør det en Løkkelars og Pia? Er det ikke bedre at få det overstået end at trække pinen ud?

   I USA har vi set, hvorledes Obama overtog på det helt rigtige tidspunkt. Der går 1000 år før en neger igen rykker ind i det Hvide Hus. Skulle Helle med de grådige svigerforældre og Villy Løgn ikke brække halsen nu? Tidspunktet er optimalt. Gør de som deres vælgere vil, så går Danmark rabundus med et klask, og deres vælgere slagter dem. Gør de som situationen kræver, så slagter deres vælgere dem under alle forhold.

   Kommentar by Børge — 27. januar 2010 @ 16:25

  7. (D)DR afetnitificerer også – kunne man vente andet?

   Kommentar by ETB — 27. januar 2010 @ 17:02

  8. Som socialrådgiver var hun teamleder på integrationsområdet i Holstebro.

   Av! Det kunne tyde på et politisk motiveret mord. Det er alvorligt, uanset om offeret er S eller DF.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 27. januar 2010 @ 17:04

  9. vil bare nævne at JP har historien fra Dagbladet Holstebro-Struer – ja, de skrev nærmest ordret af, efterhånden som Dagbladet opdaterede sin artikel. (der nu er blevet til flere)

   Rart at lokalaviser har en plads, stadigvæk.

   Kommentar by MIkkel — 27. januar 2010 @ 17:08

  10. Det kunne være interessant at høre hvad en historiker som f.eks. Bent Jensen har at sige om den situation vi er havnet i, hvor danere igen viser sig som nyttige idioter for en ideologi.

   Sidste gang der var sådanne på scenen var under Sovjet-perioden, hvor de var travlt beskæftigede med at omdanne Danmark til en sovjetisk satellit-stat.

   Er det de samme + deres efterkommere der er i sving nu ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. januar 2010 @ 17:09

  11. Henrik:
   >Som socialrådgiver var hun teamleder på integrationsområdet i >Holstebro.

   >Av! Det kunne tyde på et politisk motiveret mord. Det er alvorligt, >uanset om offeret er S eller DF.

   Politisk motiveret? Hvordan?

   Kommentar by Tony Albers — 27. januar 2010 @ 17:25

  12. Det der er ved at ske er, at Europa langsomt bliver koloniseret af Islam. Og overalt sidder der hjernedøde danskere og hjælper til, fuldstændig ude af stnd til at fatte, hvad der foregåromkring ørerne på dem. Morten Kjærum er en af de værste. Blind og fuld af had mod sine egne landsmænd.

   “Chikane, trusler og overfald.” Det er simpelthen løgn.

   Kommentar by dommedag — 27. januar 2010 @ 17:31

  13. PS

   Når medierne bevidst fraholder offentligheden viden om etniciteten så snart det drejer sig om en muslim optræder de som kollaboratører for islam.

   Hvorfor denne specielle hensyntagen til medlemmer af islam ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. januar 2010 @ 17:35

  14. Politisk motiveret? Hvordan?

   Utilfredshed med integrationsrådets politik og et forsøg på at skræmme dem til at gøre noget andet.

   Jeg kender ikke detaljerne, men sporet burde lige undersøges.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 27. januar 2010 @ 18:32

  15. 12.dommedag

   Morten Kjærum står for mig som en udgave af, en repræsentant for, de danere der er villige til at “sælge” deres land og landsmænd.

   Hvor i alverden har han dog fået dette had til eget land og egne landsmænd fra ?

   Det er stygt det politiske system har placeret et menneske som Kjærum i den stilling som han beklæder i EU.

   Ingen har efter hans meritter i Danmark kunnet undgå at vide hvad det er for en mand man har valgt til posten.

   Så det ligner da en tanke at det netop blev ham, der fik den EU-post.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. januar 2010 @ 18:33

  16. Mon ikke der snart kommer en forsker, og forklarer, at mordet var kulminationen på længere tids frustration, over at Jobcenteret ikke kunne tilbyde ham et job. Indirekte fremstår han således som symbolet en på en velintegreret indvandrer, som vi ikke gav en chance.. Rant slut.

   Kommentar by Kim Møller — 27. januar 2010 @ 18:38

  17. Den der rapport fra Kjærums tankepoliti, er såvidt det fremgår basewret på spørgeskemaer. Der findes også aktindsigt i EU, det vil sige man kan få adgang til grundmaterialet, onm ikke andet til forskningsbrug. Hvordan gør man det?

   Tiden hvor fløjlshandskerne skal af, er passeret. Nu skal de have kamp til stregen.

   Kommentar by PeterK — 27. januar 2010 @ 18:44

  18. Der går 1000 år før en neger igen rykker ind i det Hvide Hus.

   At du paastaar saadan noget viser du har ikke en brik forstand paa amerikanerne.

   Og nej, jeg er ikke en af dem der stemte for manden.

   Kommentar by jdm — 27. januar 2010 @ 19:10

  19. Jeg har af forskellige årsager gennem de senere år haft en del kontakt med kommunale sagsbehandlere.

   Min erfaring er, at hvis man er venlig, empatisk og imødekommende over for sagsbehandlerne, ser de nærmest glade ud, fordi de er vant til at blive spyttet på, råbt ad og truet.

   Og sådan er det vel i almindelighed: Hvis man – i supermarkedet – siger hej til ekspedienten, vender varerne med stregkoden opad og siger pænt tak efterfølgende, får man et smil og en god behandling.

   Hvis man – uanset hvor – råber og spytter, truer: “Jeg ved hvor du bor” osv., får man nok ikke en superimødekommende behandling, trods en enorm professionalisme blandt de offentligt ansatte sagsbehandlere.

   Det rigtig sjove er, at jeg ikke husker den slags ekstrem adfærd over for offentligt ansatte i min ungdom i 70’erne og dele af 80’erne.

   Konkluderer, at trusler mv. er taget til proportionalt med mængden af indvandrere fra islamiske lande. Men er villig til ydmygt at ændre konklusion, hvis nogle kan belære mig?

   Kommentar by hp — 27. januar 2010 @ 19:28

  20. Apropos Kjærums rapport:
   “Malta, Grækenland, Finland, Tjekkiet, Irland, Ungarn, Slovakiet, Italien, Finland”

   Mærkelig lande at samenligne Danmark med. Hvor mange somaliere er der lige i Tjekkiet ?

   Kommentar by wied — 27. januar 2010 @ 19:31

  21. Jamen politiken og Kjærum har jo nok ret. Racismen fylder overalt, og så er det jo godt der er kunstnere til at sætte fokus på den.

   Se nu bare her;

   http://kpn.dk/article1960570.ece

   Ja, sådan kan det gå. Hvis der ikke er racisme, så kan man da bare opfinde noget. Det skal ihvertfald ikke stoppe hetzen og anklagerne.

   Kommentar by Superman — 27. januar 2010 @ 20:15

  22. @ 20

   Og hvor mange somaliere er der i Finland og Irland?

   Begge lande har med held formået at holde muslimsk indvandring på et minimum. Danmark kunne lære lidt af dét, tror jeg.

   Kommentar by hp — 27. januar 2010 @ 20:17

  23. Trusselssamfundet rykker et skridt nærmere. Bare vent, dette er kun begyndelsen.

   Kommentar by Klaws Klump — 27. januar 2010 @ 21:22

  24. #22: Finland har rent faktisk et stort antal flygtninge fra Afrika. Der er visse områder der er stærkt ghettoficerede.

   Kommentar by Klaws Klump — 27. januar 2010 @ 21:26

  25. 27.000 interviews, og de er selvfølgelig alle sande.

   Hvornår mon der kommer en undersøgelse, der fortæller om de mange overfald og trusler, danskerne bliver beriget med??

   http://ekstrabladet.dk/112/article1289885.ece

   “De to gerningsmænd har muligvis arabiske rødder.”

   Det pudsige er, at danskerne vedbliver at stemme på socialisterne. Selv i meningsmålinger. Utroligt der kan være så mange masochister i et lille land.
   ——-

   En 37-årig narkoman fra Vollsmose stak sin 26-årige sambo i låret og armhulen under et voldsomt skænderi.
   http://ekstrabladet.dk/112/article1283956.ece

   Jeg troede, at sambo var blevet ukorrekt??? Endda skrevet med lille. Virkelig en journalistisk smutter i ordvalg.

   Men ellers er det rart at se, der stadig findes modige journalister, der tør udøve religionskritik

   http://www.bt.dk/danmark/biskopper-fester-en-formue

   Kommentar by tavsen — 27. januar 2010 @ 21:39

  26. […] Uriasposten 27 januar 2010 – Uriasposten: Somalierne er hårde ved flertal […]

   Pingback by EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU » Balder Blog — 27. januar 2010 @ 21:49

  27. Det tåbeligt at bestemme omfanget af “hadeforbrydelser” på grundlag af interview med somaliere. Somalierne er de mest umulige og upålidelige at have med at gøre inden for sagsbehandlernes verden. Det ved sagsbehandlerne. Spørg dem!

   Kommentar by Niels P. — 27. januar 2010 @ 21:57

  28. 6#
   Jo da, sådan synes de jo dem, der elsker at se Kurt Westergaard myrdet. Men de nåede ikke at reflektere før de kastede sig over alle, der forsvarede ham.

   Karen Thisted er forhåbentligvis færdig i alle ordentlige sammenhæng!

   Kommentar by Hans Erling Jensen - Eticha - — 27. januar 2010 @ 22:03

  29. Tøv en kende – ifølge TV2-Nyhederne er gerningsmanden kristen somalier. Aner ikke om det passer.

   Kommentar by Hodja — 27. januar 2010 @ 22:31

  30. Drabssigtet var utilfreds med aktivering
   http://ekstrabladet.dk/112/article1290037.ece

   alle ved jo at Somaliere ikke er de kvikkeste og arbejdsommeste mennesker, men at nogle af dem er så dovne at aktivering ligefrem fører til drab beviser jo bare at de intet har et gøre her i landet.
   Men der skal nok flyde meget mere blod før der tages mere effektivt fat om problemerne

   Kommentar by J B — 27. januar 2010 @ 22:45

  31. Ad 29, Hodja.

   Det er ikke i denne tråd at vi diskuterer mordet på en sagsbehandler! Vi diskuterer bl.a. at man har bestemt omfanget af hadeforbrydelser ved at interviewe somaliere. Gyldigheden af en sådan undersøgelse anser sig for ikke eksisterende.

   Kommentar by Niels P. — 27. januar 2010 @ 22:52

  32. ad 31. Rettelse til:

   Gyldigheden af en sådan undersøgelse anser jeg for ikke eksisterende.

   (Ved gyldighed forstår jeg at man måler det man tror man måler. Det kræver at andre måleresultater sættes op med en given undersøgelse. Fx iagttagelser, politianmeldelser, domsafsigelser).

   Kommentar by Niels P. — 27. januar 2010 @ 22:59

  33. Kristen eller Muslim,
   Det er helt ligegyldigt.
   Kulturen er den samme.
   De føler sig superiore fordi deres religiøse billede stemmer overens.
   Man kan ikke blande det der på en normal måde ind i vores velpolerede samfund. At tro det er naragtigt idioti eller rablende naivitet!

   Kommentar by Hans Erling Jensen - Eticha - — 27. januar 2010 @ 23:00

  34. Enhver utilpasset somalier – og dem er der fandme mange af – ville skrive negativt og lyve ad helvede til, når de fik et spørgeskema stukket op i snuden. Spørgeskema undersøgelser omkring racisme er fuldstændig ubrugelige. Selvfølgelig er der ikke nogen dansker, der går rundt og chikanerer og slår somaliere ned.

   Hvad med et spørgeskema undersøgelse i Gellerup. Eksakt videnskab, når den er bedst.

   Kjærum har vist gang på gang, at han simpelthen er en af de dårligst egnede til at skrive objektivt om religion. En ren karriererytter, som kun får sit job, fordi folk ved, hvor de har ham.

   Han er simpelthen en af Danmarks dummeste religionsforskere. Ligesom Tim Jensen og de fleste religionsforskere. Det er egentligt fantastisk, at velbegavede folk ikke kan gennemskue den virkelighed, de står i. Men 80% gør det, fordi de vil være politisk korrekt. Jeg ved det, for jeg har personlig kendt mange af slagsen. Deres hjerner bliver fra starten skruet i den rigtige retning. Det gælder frem for alt i verden at se på karriere mulighederne. Selvfølgelig forståligt.

   Spørgeskema undersøgelser er i forvejen den dårligste måde at få noget at vide om mennesker på, fordi de ikke altid fortæller sandheden. Ofte ubevidst.

   Kommentar by dommedag — 28. januar 2010 @ 02:11

  35. Har et par gange været udsat for stenkast fra somaliske teenagere – gætter på at det modsatte kun forekommer i et parellelt univers.

   Kommentar by danois — 28. januar 2010 @ 03:43

  36. Ved du hvad Fatso Muradi, dit udsagn om at morderen er kristen har inspireret mig til at tro, at somalieforeningen i Holstedbro/Struer området har rottet sig sammen til at lukke kæften på en emsig sagsbehandler, trukket lod om hvem af jer, der skulle udføre “dåden” og samtidig lide den tort at blive kaldt “kristen” – hvordan lydet den teori i dine ører, Fatso?

   Ligesom hos mafiaen kommer morderens familie sikkert ikke til at savne noget og han heller ikke de mange år i spjældet – og skulle han blive udvist efter endt straf(hvad sikkert ikke sker), står der en velkomstkomite parat hjemme i taberland.

   Narkotiseret, arbejdssky nasserøve det er hvad I er, ikke en gang mord går I af vejen for i jeres svinestreger.

   Kommentar by Bodil — 28. januar 2010 @ 08:16

  37. Der forekommer ingen hadeforbrydelser i Danmark begået af etniske danskere udover meget få småting som nedsættende bemærkninger og negative kommentarer til hijab o.l. Det kan enhver konstatere, der gider at undersøge det. Der er såvidt jeg ved ingen etniske danskere, der er dømt for racistisk vold eller drab, mens megen muslimsk vold og voldtægt rettes mod etniske danskere. Det virker nærmest som om Morten Kjærum, Ritzaus Bureau og Politiken længes efter at kunne berette om etniske danskere, der begår racistisk vold eller drab? En ret sygelig tilbøjelighed. Man må ikke håbe deres drømme går i opfyldelse?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. januar 2010 @ 09:24

  38. Er Somalia ikke 100 procent islamisk?

   Det lyder underligt, at personen skulle være kristen.

   Kommentar by wallah — 28. januar 2010 @ 09:55

  39. tidl. kom.
   alle ved jo at Somaliere ikke er de kvikkeste og arbejdsommeste mennesker, men at nogle af dem er så dovne at aktivering ligefrem fører til drab beviser jo bare at de intet har et gøre her i landet.
   Men der skal nok flyde meget mere blod før der tages mere effektivt fat om problemerne.

   I dette tilfaelde Somalieren 2010= Joeden 1940

   Danske Nazister syn paa joden 1938
   Had mod jøden, fordi de ses som en genkendelig subkultur, der påstås at gøre sig skyldig i forskellige økonomiske og sociale overgreb.

   ‘Uriasposten er en dansk Nazistisk politisk blog redigeret og skrevet af historiker Kim Møller’.

   Caddow Kim jeg har forstaet paa din valg af artikler at du har et saerligt had til muslimer og specialt til os somalier. Jeg holder nojen med hvad du skriver.Og vent paa den dag du og og den lille kerne af Neonazister begynder at fortaele for at slaa muslimer Ihjel idanmark.

   Tiden for hvornaar Die Endlosung begynder kan sikkert laesses paa UriasNazi Post.

   Med de bedste Hilsner
   Badacas

   Kommentar by Badacas — 28. januar 2010 @ 13:05

  40. 21.Supermand

   Ved du hvad jeg vil kalde denne kunstner ?

   Et virkeligt, dumt svin !

   Føj for en kar´l !

   Kommentar by Vivi Andersen — 28. januar 2010 @ 16:20

  41. 39. Badacas

   Og DU er et tarveligt menneske, der ikke tør skrive dine svinerier under eget navn!

   Et individ der har en masse skidt at læsse af, men gør det i nattens mulm og mørke, så ingen skal opdage at det lige præcist er DIG !

   Kommentar by Vivi Andersen — 28. januar 2010 @ 16:31

  42. Til vivi.
   Vi har set hvordan Die Endlosung endte.Derfor kan og vil jeg aldrig acceptere en gentaelse.Hverken af dig eller de andre hadets born.

   Dansk Folkiparti, Uriasposten.SapNaziposten.Giodane Bruno.Dansk Front. Dansk Forening imod islamesering. Dansk Nazisti TrykkeFrihed Selskab og de andre utallige foreninger og underforeninger bliver nojet holdt oje med.I er Et og det samme .

   Til Kim moeller

   Wallahey Adiga iyo dhaman daniskaa naZista waa leeyskaa dillah eef iyo akhiraa.
   . Dovne, ikkeKvikke iyo Svine etc. sidaas haa inoo ahaatoo.
   Wallaheey Cadow Kim Moeller waan kulla soocdaa sifcaan.

   Kommentar by BadaCas — 28. januar 2010 @ 17:40

  43. Den gode Hr. Morten Kjærum er moské ikke klar over, at er der nogen, som islamtroende snyltegæster ser ned på, er det netop somaliere. I en arabers øjne er selv en lyserød grise-dansker bedre end en somalier.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 28. januar 2010 @ 18:28

  44. @BadaCas
   Må jeg foreslå at du skriver “nazist” som hvert andet ord i alle dine sætninger fremover? Os her på Uriasposten er ikke helt så snu, så vi kunne jo gå glip af pointen! Nazisterne kunne jo heller ikke lide jø… øhh muslimerne… hør hov? Nå, det må komme ud på et.

   Det gode er, at dine indlæg totalt afkræfter de værste fordomme folk her har om somaliere. Keep up the good work!

   Kommentar by Svend P — 28. januar 2010 @ 19:24

  45. Bliver det kategoriseret som en hadeforbrydelse når en sagsbehandler og politiker bliver knivdræbt, som det skete i Holstebro? Bliver det kategoriseret som hadeforbrydelse når politibetjente, brandfolk, ambulancefolk og hjemmehjælpere bliver overfaldet og chikaneret? Bliver det kategoriseret som hadeforbrydelse når politikere må leve med politibeskyttelse døgnet rundt og journalister bliver overfaldet etc.? Bliver det kategoriseret som hadeforbrydelse når borgere bliver kaldt for vantro, kafir og kuffar? Og når kvindelige folkeskolelærere chikaneres? Bliver det kategoriseret som hadeforbrydelse når kvinder uden tørklæde bliver kaldt for luder? Blev det kategoriseret som hadeforbrydelse da grønlændere blev jaget ud af Gellerup?

   Kommentar by Liva — 28. januar 2010 @ 19:34

  46. Borgerkrigene i bl.a. somalia, libanon og ex-jugoslavien er ophørt for flere år siden. Den danske stat må derfor sørge for at repatriere borgerkrigsflygtninge(og deres familimedlemmer) fra de nævnte stater. De hjemsendte borgerkrigsflygtninge kan være med til at bygge deres land op.

   Kommentar by Anonym — 28. januar 2010 @ 20:23

  47. De herboende somaliske, bosniske, kosovoalbanske og libanesiske flygtninge(og deres familier) bør repatrieres. Borgerkrigene i deres hjemlande er ophørt for flere år siden. De repatrierede borgerkrigsflygtninge kan hjælpe til med at opbygge deres land.

   Kommentar by Jørgen — 28. januar 2010 @ 21:02

  48. Saa tage vi den lige sidste gang.

   Til Anne Lyttiger. Du kalder araberne for Snylte gaester og danskerne for lyserode Svine.
   Derfor
   Siden du ikke snakker om mennesker men om grise etc fortjener du ikke en kommentar.

   Til Svend P.
   Folks fordomme er optil dem selv. Min samligning mellem Danske nazister holdninger paa Joeden ano 1940 og deres syn paa somalieren 2010 ligner hinanden meget og det er sikkert de samme organisationer der staa bag disse udtagelser og haendelser.

   Bare kigge laenge oppe i denne traade og se havd de kalder den amerikanske praesident.

   Til sidste til Liva.
   Du spurgte fakisk et rigtigt godt spr. Jeg forstaer dit sporgsmaal til at vaere hvorfor er der nogle mennesker der laver kriminalitet.

   Dette er der mange grunde til og der er typiske flere faktorer der spiller inde. Men i de fleste grund er disse kriminelle menneske syge mennesker som er pyskisk uvaegtige. D.vs.s det har ikke noget med deres race,religion eller efternaven som denne blog ellers proeve at bevise.
   Lad os se paa to sager i denne uge.
   Den ene er der en kriminel person der draber en 20-arige kvinde ( marie-sagen) .
   Denne ser bliver ikke bragt op i urias debatten fordi drabesmanden er alm. dansker

   I den anden sag er der en fremmede(holsterbro-sagen) der staa bag og gaet hvad denne sag er bragt i uriasposten med de typiske faste kommentator der lige skal skriv om persons bagrund og +ractiske tilsvininger.

   I sidste ende. pas nu paa at hadet og frygten ikke tage jer specialt til de daglige kommentatoer/laeser der ser en konspiration overalt.

   De bedste hilsner
   Badacas

   Kommentar by Badacas — 28. januar 2010 @ 22:05

  49. Bashy Qureshi er gode venner med OIC, der med sin tyrkiske generalsekretær Ekmeleddin Ihsanoglu arbejder på at udvide Tyrkiets status som islamisk foregangsland.

   Det er værd at holde nøje øje med hans aktiviteter og forbindelser.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 28. januar 2010 @ 23:44

  50. 48.Badacas

   Hvordan kan det gå til at du befinder dig lige præcist i Danmark ?

   Det må være lande tættere på dit oprindelsesland der kunne give dig husly.

   Hvad er årsagen til at det blev Danmark ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 29. januar 2010 @ 08:35

  51. 48

   ”Den ene er der en kriminel person der draber en 20-arige kvinde ( marie-sagen) .
   Denne ser bliver ikke bragt op i urias debatten fordi drabesmanden er alm. Dansker”

   Har du lagt mærke til vedr. sagen om Marie, at der har en dansk avis vist foto af den mand der først var mistænkt for at tage livet af Marie. Det samme er ikke sket med den person der er mistænkt for at have taget livet af kvindelig sagsbehandler og politiker i Holstebro. Han får lov til at være helt anonym. Det gjorde den danske mistænkte ikke. MSM i Danmark har et væsentligt problem og det prøves der at gøre opmærksom på her på bloggen. Og det er nødvendigt.

   Kommentar by Liva — 29. januar 2010 @ 10:44

  52. Badacas:

   Som Svend P skriver, dine indlæg er af en usædvanligt høj intellektuel standard. Det varmer ens hjerte at se din fremragende beherskelse af det danske sprog, med benyttelse af et dansk tastatur. Især er vi glade for at du ikke, som vi i vores fordomme eller mener at din slags gør, benytter dig af slet indpakkede trusler mod liv og helbred:

   “bliver nojet holdt oje med”

   Din sprogbeherskelse formidler jo uden for enhver tvivl, at du her mener “holder øje med jer fordi jeg elsker mit nye fædreland, og kun ønsker at vi skal berige hinanden i dialog til alderen os indhente”. Vi skulle have flere af din slags, og jeg vil øjeblikkeligt kontakte Marianne Jelved og Johanne Schmidt-Nielsen for at høre om vi ikke kunne sende et par Hercules transportfly ned til Somaliland efter friske forsyninger af håbefulde nydanskere.

   Tak, tak, tak, Badacas, fordi du formår den intellektuelle abstraktion det er at fatte at ‘forbrydelse begået af dansker’ gør ‘forbrydelse begået af importeret pak, der kunne være undgået ved ikke at importere pakket’ – TRAT-TRATTERA-TRATRAAA – til nøjagtigt det samme. Ja, mordet på Maria har den logiske konsekvens at vi nu slår grænserne op på fuldt gab og etablerer en luftbro til Somaliland. Intellektuel stringens er en mangelvare, og vi er heldige at have dig gående iblandt os!

   Tak, tak, tak, Badacas, fordi du udviser denne respekt for din nye hjemstavn, og fordi du her viser uden for enhver tvivl at du sætter det sekulære demokrati højere end religiøs formørkelse, og at man derfor godt kan regne med at du finder det helt i orden at kritisere muhammed (uswa hasana, al-insan al-kamil) for at gifte sig med og kneppe lille 9-årige Aisha (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236), og for at beordre stening af et par der var dømt skyldige i ‘hor’ (Bukhari, vol. 4, bk. 56, no. 829).

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 29. januar 2010 @ 11:53

  53. Badacas, du er sgu da ikke for kvik hva!

   “Min samligning mellem Danske nazister holdninger paa Joeden ano 1940 og deres syn paa somalieren 2010 ligner hinanden meget og det er sikkert de samme organisationer der staa bag disse udtagelser og haendelser.”
   “De samme organisationer”? Lad os lige få navn på disse organisationer, så folk kan få noget at grine af.

   “Bare kigge laenge oppe i denne traade og se havd de kalder den amerikanske praesident.”
   Han bliver kaldt “neger”. Hvad er problemet?

   “Dette er der mange grunde til og der er typiske flere faktorer der spiller inde. Men i de fleste grund er disse kriminelle menneske syge mennesker som er pyskisk uvaegtige. D.vs.s det har ikke noget med deres race,religion eller efternaven som denne blog ellers proeve at bevise.”
   Påfaldende så mange psykisk syge mennesker, der kommer fra den muslimske verden og de muslimske miljøer i vesteuropa. Kunne det have noget med kultur at gøre? Nej, vel!

   “I sidste ende. pas nu paa at hadet og frygten ikke tage jer specialt til de daglige kommentatoer/laeser der ser en konspiration overalt.”
   Hvordan var det med dine “organisationer” og så, det med at se konspirationer?

   Tåbe. Rejs hjem, hvor du hører til.

   Kommentar by Peter R — 29. januar 2010 @ 15:22

  54. Repatrieres bør også de mange “flygtninge”(det er bl.a. “flygtninge” fra irak, afghanistan, libanon, somalia, iran og bosnien), som ofte tager på lange besøg i det land, de flygtede fra.

   Kommentar by Jørgen — 29. januar 2010 @ 21:21

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper