23. november 2020

Plakat associerer Mette F. med Hitler: MSM angriber Vermund – Var du gået, hvis du havde set skiltet?

‘Vi skal have drænet sumpen fyldt med Mette Frederiksens magtarrogance’, lød det fra Inger Støjberg under en tale ved lørdagens traktordemonstration i Aarhus, og den går naturligvis ikke. For selvom ‘drain the swamp’ er et begreb som bruges apolitisk i USA, så kender Politiken & Co. kun begrebet fra Donald Trump.

Helt i samme boldgade, så angriber Ekstra Bladet Nye Borgerliges Pernille Vermund, og afkræver hende en undsigelse af nedenviste banner fra ‘Agerskovgruppen’. Enhver toneangivende politiker på højrefløjen er de sidste tre årtier er blevet associeret med nazisme, men nu er det lige pludseligt et problem, når det går ud over en statsminister der bryder Grundloven. Fra EB.dk – Mette udstillet som nazist: – Jeg er ikke smagsdommer.

“Der var fint besøg, da Agerskovgruppen – en samling landmænd fra Sønderjylland – forleden holdt traktordemonstration. Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige, og Kristian Thulesen Dahl, DF-formand, buldrede blandt landbrugsmaskiner og arrige bønder mod regeringens manglende lovhjemmel til aflivningen af alle mink.

Ved demonstrationen blev dog også anvendt en mere harsk politisk agitation. Statsminister Mette Frederiksen (S) blev på et skilt fremstillet som nazi-diktatoren Adolf Hitler.

‘Løgner, lystmorder – det står jeg for,’ lød teksten på den fotomanipulerede plakat, hvor Mette Frederiksens ansigt var klippet ind på et billede af nazi-lederen. I baggrunden blev Pia Olsen Dyhr (SF), Pernille Skipper (EL) og Morten Østergaard (R) ligeledes hængt ud som brunskjortede nazister. …

– Så det er også helt i orden at kalde Mette Frederiksen diktator? …

– Nu spørger jeg dig, synes du, det er okay at kalde hende diktator? …

– Synes du så, det er i orden at kalde hende nazist? …

– Så du var blevet til demonstrationen, hvis du havde opdaget skiltet?

(Foto: Agerskovgruppen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115150/trackback

137 Comments »

 1. DRJLIGT der bruges samme medicin som højrefløjen har måttet acceptere i årtier.

  GO FOR IT, afslør de argumentsløse, for de har aldrig haft andet end racisme og nazibeskyldninger.

  Kommentar by tavsen — 23. november 2020 @ 11:28

 2. Mette Frederiksen og hendes stormtropper i pølletiet virker da som som ⚡️⚡️ eller Geheime Staatspolizei, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:28

 3. Og i Politiken i går blev amerikanske Antifa kaldt “Trumps hadegruppe”. Medierne kan bare ikke lade være med de ufine hentydninger.

  Kommentar by ino — 23. november 2020 @ 11:36

 4. venstrefløjen har et fuldstændigt ubevidst forhold til egne totalitære tilbøjligheder. de associerer sig selv med godhed , og højrefløjen med ondhed , og behøver derfor ingen eftertanke, argumenter el .lign. for egne holdninger og adfærd er altid legitimeret ved det enkelte forhold , at venstrefløjen går ind for det gode og nogle andre står for det modsatte. det legitimerer tilgengæld magt for magtens skyld ,- og den absolutte uskyld og ansvarsfriholdelse. det er kun virkeligheden der altid lægger sig på tværs ,- og det skulle den være ordentlig nok til at lade være med at gøre. virkeligheden- og de, der anerkender den- , skulle skamme sig.

  Kommentar by heisahero — 23. november 2020 @ 11:37

 5. https://www.dr.dk/nyheder/indland/pia-kjaersgaard-haengt-ud-som-nazist-kendte-sfere-bakker-op?fbclid=IwAR1zGrAtfgMJwtcOdhb53ImQq4mcLMR0s3R7EQUqvsR0UUu7F-HIg_oSMcs

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 11:45

 6. Jeg håber alle minkavlere vender Mette Frederiksen ryggen og afviser at få besøg af hende på deres tvangslukkede virksomhed.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 11:47

 7. VIGTIG OPDATERING: Johannes Kinckel, der er Katrine Dirckinck-Holmfelds tiptiptipoldefar har både købt og solgt slaver

  Den netop bortviste institutleder fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Katrine Dirckinck-Holmfeld, har indrømmet, at det var hende, der skubbede busten af Frederik V i Københavns Havn. Samtidig viser dokumenter fra Rigsarkivet og Dansk Adels Aarbog imidlertid, at en af hendes egne forfædre holdt slaver på St. Croix i Dansk Vestindien.

  »Det er klar dokumentation for, at Johannes Kinckel (Katrine Dirckinck-Holmfelds tiptiptipoldefar, red.) har både købt og solgt slaver. Det er registreret til pantebogen, som var en slags tinglysningsbog, hvor myndighederne registrerede, hvem der har pant i hvilke ting, og da slaver også var en form for ejendom, der kunne sælges og pantsættes, blev pant i slaver også registreret,« siger Erik Gøbel, der er tidligere seniorforsker på Rigsarkivet og ekspert i Dansk Vestindiens historie,

  Anna von Lowzow, der er formand for Dansk Adels Forening, mener, at man godt kan protestere mod kolonisering, selv om en af ens forfædre har været en del af den samme kolonisering. Men Katrine Dirckinck-Holmfeld burde starte med at protestere mod sig selv i stedet for at ødelægge andres ejendom, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 11:49

 8. Formanden for Agerskovgruppen Jens Peter Aggesen er bestemt ikke begejstret for det banner.

  – Det er bestemt ikke noget, som jeg bryder mig om overhovedet. Vi er sønderjyder. Vi kender om nogle til nazismen. Det er sgu en idiot, der har haft det med, men vi ved ikke, hvem han er, siger Jens Peter Aggesen.

  – Det var en yngre lille fyr. Vi ved sgu ikke, hvem det er. Vi kender jo ikke dem alle for fanden. Vi spurgte ikke, hvad han hed, men jagede ham bare væk. Vi var egentlig ligeglad, hvem det var. Bare han kom væk, siger Jens Peter Aggesen.

  Bare lige for, at få det på plads.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 11:49

 9. Jeg kørte engang med en bus i København. Jeg betalte, da jeg gik ind, med mit rejsekort og kørte ca 12 km med bussen hjem. Det skulle jeg nok ikke have gjort? Jeg tror, der på en tidligere tur havde siddet en nazist på det selvsamme sæde, jeg sad på! Kan jeg være blevet smittet med nazisme ved at have siddet på det samme sæde de 15km i bussen hjem? (En bekymret voksen:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 11:53

 10. Det er til overflod et tudsegammelt meme, der blot er genbrugt til lejligheden. Det er ikke “Agerskovgruppen” der har fundet på det, og det har absolut intet med hverken Vermund eller nogen anden politiker at gøre. Vil ikke lægge hovedet på blokken, men det foresvæver mig at memet kom frem i forbindelse med Morten Østergaards dumsmarte bemærkning om et “rødbrunt kabinet”. Det affødte for en gang skyld reaktioner, men naturligvis kun fordi SF blev inddraget i nazi-referencen.

  Kommentar by DavidK — 23. november 2020 @ 11:58

 11. Burde der ikke være henvist til nogen venstrefløjs symboler ?

  Jeg ved ikke hvem der står bag, men det kan være false flag, for at give regeringen ammunition til et angreb på landbruget

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 12:06

 12. Den bliver nok debunked som fake news. Der er noget, der ikke stemmer.
  Der står “jeg (..)kørte ca 12 km med bussen hjem” men et faktacheck viser, at der til sidst står “15km i bussen hjem”. Det afslører et ekstremt højreradikalt – måske neonazistisk? – forsøg på at sprede misinformation. Så til alle trollene, der efterhånden myldrer her på Uriasposten: I behøver ikke at spinne på den, vel?:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 12:07

 13. Den eneste lighed jeg finder mellem Mette og Adolf er, at begge benytter/-ede sig af håndtegn if offentlig kommunikation, men det det også ret skræmmende at der foregår en hemmelig kommunikation som er hemmelig og kun for initierede lige op i ansigtet på os.

  Det er sørgeligt og afskyeligt at der benyttes så svinsk manipulation af vore folkevalgte, når vi bryster os af at være et åbent demokrati med gennemskuelighed.

  Journalisterne er såmænd fuldt bevidste om det dette som også foregår åbenlyst i EU og FN, men ofte bliver fraklippet inden det når vor 6 skærme.

  Der er noget grueligt galt her.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. november 2020 @ 12:10

 14. Det er da i orden, at de roede faar tilbage af samme skuffe. Hvem er det forresten, der har sine egne sortskjorter til at goere beskidt arbejde? Bare spar os for jammeren, hykleriet og det forurettede aevl, den her var helt og holdent velfortjent.

  Kommentar by krassisten — 23. november 2020 @ 12:15

 15. Men stor opbakning til tegning af Lars Løkke som nazist…

  “Danske bladtegnere: Løkke må finde sig i nazi-tegning
  Ekstra Bladet har talt med tre bladtegnere, som alle mener, at Løkke må kunne tåle mosten

  Men det er åbenbart for skrap kost for diktator Mette Frederiksen?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/danske-bladtegnere-loekke-maa-finde-sig-i-nazi-tegning/5931197

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. november 2020 @ 12:18

 16. Men da DSU i 2009 fremstillede Odenses konservative borgmester, Jan Boye, som Hitler var det sjovt.

  “Vi plejer altid at lave de her filmplakater, og det gør vi for at gøre politik lidt mere sjovt.”

  https://www.berlingske.dk/politik/dsu-fremstiller-borgmester-som-hitler

  Kommentar by wilty — 23. november 2020 @ 12:30

 17. Jeg synes det er en flot og meget sigende plakat – en skam kunsteren bag blev udskammet af hans egne.

  Kommentar by redneck — 23. november 2020 @ 12:33

 18. “Mette Frederiksens ansigt var klippet ind på et billede af nazi-lederen. I baggrunden blev Pia Olsen Dyhr (SF), Pernille Skipper (EL) og Morten Østergaard (R) ligeledes hængt ud som brunskjortede nazister”

  Som ikke-socialist, må jeg indrømme, at jeg synes plakaten er sjov og relevant satire. Den kunne med borgerlige politikere som nazister være tegnet af den emininte Herluf Bidstrup i Land og Folk i sin tid.

  Jeg husker beretningen om en tysk nynazist, der for ½ hundrede år siden flyttede til Danmark og fandt ud af, at han skulle melde sig ind i Socialistisk Folkeparti, fordi de – ifølge hans granskning af partiprogrammerne – svarede bedst til hans politiske holdninger. Jeg husker ikke de videre detaljer, men jeg mener, han gjorde en fin karriere i SF? Den historie er måske gravet ned, men den kan graves frem igen, hvis nogen orker?:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 12:34

 19. Bæredygtigt Landbrug politianmelder Fødevarestyrelsen

  Foreningen Bæredygtigt Landbrug vil have Fødevarestyrelsens kontrollanter til at fremvise negative corona-test. 27. okt 2020”

  Og så gik der panik i Mette. Smittebæreres etnicitet skulle skjules, som Brøndby kommunes flotte smitteoversigt på nettet, den var for afslørende, væk med den og væk med verdens største pelseksportør.

  Mogens Jensen samarbejdede med et vikarbureau, der skaffede rumænere til Danmark for at udrydde mink. Hvor mange arbejdsløse har vi?

  27. okt. 2020 — 30 rumænske løsarbejdere, der skal stå for indfangning og aflivning af de smittede mink.

  28. okt. 2020 — Men de rumænske løsarbejdere var selv smittet

  12. nov. 2020 — 78 dyrlæger har sammen indgivet en politianmeldelse af Fødevarestyrelsen

  Mink i Vadum blev syge efter kontrolbesøg: Nu melder ejere Fødevarestyrelsen til politiet

  – De har slet ikke styr på mink-situationen, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug, der nu melder Fødevarestyrelsen til politiet, på vegne af nordjyske minkfarmere
  https://nordjyske.dk/nyheder/erhverv/politianmelder-styrelse-de-har-slet-ikke-styr-paa-minksituationen/40f0eafa-ea34-4ff9-abdd-8f7bff9702fc

  KAN DE LUKKEDE MINKFARME bruges til chinchillaer, som også har en utrolig smuk pels?

  Kommentar by tavsen — 23. november 2020 @ 12:43

 20. Ja, det er jo ikke fordi venstrefløjen holder sig tilbage med nazi-beskyldninger. Det er stadigvæk tåbeligt men er det efterhånden ikke bare kutyme?

  Udover det, så er der tilsyneladende begået lovbrud med henrettelsen af alle de mink så det skal selvfølgelig afklares og har statsministeren overskredet sine beføjelser skal hun straffes som alle andre der begår lovbrud.

  Det største problem er stadig at venstrefløjen med et slag har ødelagt, som de altid gør, et stort erhverv i Danmark hvilket kommer til at koste på alle budgetter i fremtiden. Tak for det – Røvhuller!

  Kommentar by Santor — 23. november 2020 @ 12:47

 21. Forkerte associationer.
  Hitler hadede sgu ikke bønderne. Det gjorde til gengæld Stalin og Lenin, der ikke kunne få udryddet “Kulakkerne” hurtigt nok.

  Kommentar by Finn A. Skov — 23. november 2020 @ 13:20

 22. HUNDREDER, ELLER RETTERE SAGT TUSINDER AF DANSKERE, er med eet slag sendt ud i arbejdsløshed. Og der er slået et stort hul i statskassen, vor pengene vil strømme ud til erstatninger og arbejdsløsheds-understøttelse til et hidtil fuldstændig selvhjulpent erhverv, hvor folk tjente deres egen løn og skaffede MILLIARDER af kroner til gavn for alt med sundhed, velfærd og infrastruktur.

  Det som er foregået har været det rene vanvid. Et rødt vanvid som hverken tog hensyn til det juridiske, det sundhedsfaglige eller det økonomiske. Og kritikken har været hård. Hans Engell skrev om slendrian og et lavpunkt i vor politiske historie. Week-end avisen skrev om det Mette styrede forløb: En cocktail af panik, kaos, IN-kompetance og magtbrynde.

  Andre brugte ord som Mao-Mette, diktator-Mette og fjollet tøs.

  Ihvertfald er det ildevarslende at være undergivet et skørte-regime med så røde ministre. Læs selv den korte om de ministre som Mette er omgivet af, og som alle er lige så røde som Mette selv.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 13:26

 23. https://www.dr.dk/nyheder/indland/politikere-undskylder-df-hadegruppe

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/pia-kjaersgaard-haengt-ud-som-nazist-kendte-sfere-bakker-op

  Kommentar by KineserSnot — 23. november 2020 @ 13:26

 24. vor skulle være: hvor pengene vil strømme ud….

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 13:28

 25. Husker at Politiken for nogle år siden bragte en “satiretegning” af Inger Støjberg, der pynter sit juletræ med døde flygtninge.

  Og alle de “anstændige” kulturradikale tosser sad og klappede i deres små buttede hænder…

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2020 @ 13:30

 26. mere tvang, godt nok med udløbsdato – men den glemmer diktaturet så snart blækket er tør

  msn.dk Siden fredag har en ny lov gjort det muligt for arbejdsgivere at tvinge ansatte til at få taget en coronatest og derefter oplyse om testsvaret.
  Lovforslaget står til at gælde frem til 1. juli 2021, hvor loven ophæves.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 13:32

 27. “et stort erhverv i Danmark” 🤣

  https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2020/2020-10-28-fakta-om-minkbranchen-i-Danmark#

  Nej vel!

  I minkopdrættet alene er der er knap 3.000 beskæftigede(ca. 2.600 heltidsbeskæftigede) ifølge DST.

  Og der er, ifølge minkbranchen, omkring 6.000 mennesker ansat i mink-erhvervet incl.følgehvervene

  En del af de ansatte, knap 40 procent, er udlændinge, primært fra Østeuropa (Ukraine, Litauen og Rumænien) viser tal fra Beskæftigelsesministeriet, der har set på beskæftigelsen fra august 2019 til august 2020. I den periode var der igennemsnit ansat 1.050 danskere og 750 udlændinge.

  Prisen på de danske minkskind er faldet fra ca. 600 kroner per minkskind i 2013, hvor prisen på minkskind nåede sit højeste niveau, til cirka 200 kr. pr. skind i 2019.

  Det koster mellem 250 og 290 kroner at producere et minkskind, så minkproduktion er altså pt. en direkte underskudsforretning.

  I 2019 havde pelsdyrbedrifter i Danmark et underskud på 0,7 mio. kr. pr. bedrift i gennemsnit.

  Ifølge Danske Bank udgør den totale værdi af minkbranchen under 0.1% af Danmarks bnp.

  Allerede i 2019 faldt produktionen 26% i forhold til 2018 pga. manglende dækningsbidrag hos farmerne til produktionen.

  https://finans.dk/erhverv/ECE11601494/milliarderne-fosser-ud-af-den-danske-minkbranche/?ctxref=ext

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 13:43

 28. Ekstra bladet fortsætter stilen i deres leder: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/draen-stoejberg/8376070

  Igen: Der er åbenlyst ikke store krav til mediestøtten. Hvem bliver den første fra højrefløjen der benytter sig af det og giver de idioter noget organiseret modstand de rent faktisk kan mærke?

  Kommentar by Per — 23. november 2020 @ 13:47

 29. Det forlyder at S har afsat 3.8 milliarder til erstatninger til de tusinder som nu har mistet deres levebrød. Men det rækker jo slet, slet ikke. Og for mange kan arbejdsløsheden blive permanent.

  I betragtning af at 1: EU nu skal have 4.5 milliarder kr. mere i kontingent fordi Mette ikke sagde nej til en forhøjelse, (nu ialt 25 milliarder kr.), 2: corona-pesten har kostet mange milliarder, 3: man vil til at bruge andre milliarder på den nytteløse kamp mod co2, 4: man vil bruge milliarder på “grøn” omstilling, 5: man vil fortsætte med at bruge milliarder på indvandring og “integration”. Det sidste er endnu et bluff-nummer.

  I Sverige er den feminiserede BIG-MOTHER-STAT på vej mod statsbankerot , anarki og en skrækkelig fremtid. Også Danmark er på vej mod fattigdom og ulykkelige tider.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 13:55

 30. Tja – Når nu venstrefløjen i årevis har kaldt højrefløjen nazister, så er der vel ikke noget galt i at venstrefløjen må smage sin egen medicin. Nu har venstrefløjen jo noget uberettiget haft definitionsmagten længe og det er lykkedes dem at pådutte de venstreorienterede ideologier Fascismen og NationalSocialismen på højrefløjen, så ideologierne er såmænd bare vendt hjem!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. november 2020 @ 13:56

 31. Berlingske idømt bøde på 285.000 kr for satiretegning af Den Lille Havfrue.

  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-11-23-berlingske-chef-faar-boede-for-brug-af-billede-af-den-lille-havfrue

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 13:57

 32. Det her “muh naahtzees” er total boomer cringe, hold nu op!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. november 2020 @ 14:01

 33. Minkbranchen et stort erhverv i Danmark?

  Nej vel!

  I minkopdrættet alene er der er knap 3.000 beskæftigede(ca. 2.600 heltidsbeskæftigede) ifølge DST.

  Og der er, ifølge minkbranchen, omkring 6.000 mennesker ansat i mink-erhvervet incl.følgehvervene

  En del af de ansatte, knap 40 procent, er udlændinge, primært fra Østeuropa (Ukraine, Litauen og Rumænien) viser tal fra Beskæftigelsesministeriet, der har set på beskæftigelsen fra august 2019 til august 2020. I den periode var der igennemsnit ansat 1.050 danskere og 750 udlændinge.

  Prisen på de danske minkskind er faldet fra ca. 600 kroner per minkskind i 2013, hvor prisen på minkskind nåede sit højeste niveau, til cirka 200 kr. pr. skind i 2019.

  Det koster mellem 250 og 290 kroner at producere et minkskind, så minkproduktion er altså pt. en direkte underskudsforretning.

  I 2019 havde pelsdyrbedrifter i Danmark et underskud på 0,7 mio. kr. pr. bedrift i gennemsnit.

  Ifølge Danske Bank udgør den totale værdi af minkbranchen under 0.1% af Danmarks bnp.

  Allerede i 2019 faldt produktionen 26% i forhold til 2018 pga. manglende dækningsbidrag hos farmerne til produktionen.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 14:06

 34. Det begynder at se ud som om Jack Achaius er socialdemokrat eller fra et af de andre røde partier der også er vældig tilfredse med aflivningen af et helt erhverv, der stod overfor pæne stigninger i sin indtjening i nær fremtid. Nu ryger erhvervet så til Kina.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 14:16

 35. Umulius har ringet efter forstærkning til at samme Uriasposten med rød propaganda

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 14:26

 36. BENT A

  Overhovedet ikke, jeg synes da det er en skam men, at gøre det til et stort dansk erhverv bob bob..

  Med hensyn til Kina ejede/ejer de jo allerede en stor del branchen her hjemme.

  “Timingen har været tæt på maksimalt dårlig for tre kinesiske investorer og en hollænder, der siden 2012 har opkøbt 22 store danske minkfarme”

  https://finans.dk/erhverv/ECE12572078/udenlandske-ejere-har-tabt-stort-paa-danske-minkfarme/?ctxref=ext

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 14:28

 37. Man lukker ikke samtlige maskinfabrikker fordi enkelte har underskud i en periode.

  Det er røvsygt at høre den samme påstand hele tiden om gennemsnitsindtjening i minkbranchen.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 14:33

 38. Dem der glæder sig over massakren på minkbranchen må alle være veganere.

  Minkbranchen er kun første step – næste gang står svineproducenterne for tur.

  Læs Ritt Bjerregaards klumme på EB.dk, hvor hun advokerer for at lukke ned for al svineproduktion i Danmark.

  Måske man skulle købe flæskestegen til jul allerede nu?

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2020 @ 14:36

 39. Hvad står der i taleboblerne i plakaten hvor psykopaten Adolf H. spiller børneven til ære for fotograferne. (Sidenhen udryddede “børnevennen” som bekendt millioner af børn)

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 14:37

 40. Findes der overhovedet noget i Danmark som Christiansborgs zombier ikke er villige til at sælge eller forære væk til Kina, Tyskland eller Holland?

  Som vi véd, forærede tre kvindelige ministre vaccinefabrikken og serum-institutet væk til S-Arabien. Og danske bondegårde og kyststrækninger mv. må gerne opkøbes af udlændinge. Og 12.7 MILLIARDER KRONER blev af skattevæsnet foræret til udlændinge, iflg. DR.

  Igår jøderne, i dag danskerne.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 14:46

 41. Hvordan kan det være en påstand k.m. ?
  Der har været underskud for farmerne siden 2013 altså 7 år!

  Men jo kineserne har tjent godt på mink i Danmark også de sidste 7 år.

  Kopenhagen Fur og flere pelserier er ejet af farmerne i andelsforeninger har heller ikke formået, at genererer overskud til farmerne siden 2015.

  Når produktionen sættes 26% ned fra 2018 til 19 pga. manglende dækningsbidrag er det mere end en periodisk nedgang eller hur?

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 14:53

 42. Facebook, Google, Apple, Nestlé, Unilever, Pfizer, McDonalds og alle olieselskaberne har også rygende underskud i Danmark.

  Kommentar by Træt — 23. november 2020 @ 15:02

 43. Pas på de røde trolle, der er myldret ind på Uriasposten! De vil os det ikke godt!:-)

  Det National Socialistiske Folkeparti (DNSF) svarer på socialisme skalaen nærmest til Socialistisk Folkeparti (SF). Man behøver blot at sammenligne deres partiprogrammer gennem tiderne for at se det.

  National Socialisten Hitler var vegetar og hvem er det, der udrydder minkavlere og ikke-økologiske landmænd osv? De venstreorienterede. De udrydder også deres politiske modstandere!

  Husk dyreværns-aktivisten, der skød den åbent homoseksuelle politiker Pim Fortuyn fra Pim Fortuyns liste eller LPF, der næsten stod til at vinde parlamentsvalget i 2002. Mordet var det første politiske mord i Holland i over 300 år.

  Fortuyn blev myrdet af dyreværns-aktivisten Volkert van der Graaf under valgkampen i forbindelse med parlamentsvalget i 2002. Volkert van der Graaf hævdede i retten, at han havde dræbt Fontuyn for at stoppe ham i at udnytte muslimerne som “syndebukke”.

  Pim Fortuyn var uddannet sociolog og var professor i sociologi ved universitetet i Groningen. Fortuyn var hadet af vesntrefløjen og muslimerne, fordi han kritiserede islam og ønskede at begrænse indvandringen til Holland. Æret være hans minde.

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 15:05

 44. Jack A er enten hardcore dyreaktivist eller venstreorienteret minkhader – evt begge dele.

  Sund fornuft er en mangelvare i de kredse

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 15:06

 45. Nej det er en pervertering at sammenligne nutidens Demokratiske politikere med fortidens (bevares valgte i det her eksembel) Diktatorer. Det gælder selvfølgelig også Pernille Vermund.
  Når Rasmus Paludan bliver spurgt til – om han er Nazist- svare han….Nej jeg er ikke Socialist ( National- Socialisme) :-). Jeg kan være enig eller uenig med Mette Frederiksen men jeg gider ikke være med til at pervertere begreberne med et grotest bizart sammenligningsgrundlag.

  Det bekymre mig, ud fra det jeg har skimtet på Youtube (hvis det passer), at Mathias Tesfay vil bruge Mooskeerne til at bekæmpe…Islamisme (inddrage dem)….(Tulle er imod). Det er det samme som at bruge krokkediler til at kæmpe for vegetarisme. De har totalt fremvist at de ikke aner hvad de har med at gøre, eller også er det bare et stupidt idiotisk idegrundlag….(Svært at kommentere det jeg har set med de rette nedladende superlativer…..men ovenpå et svagt håb fra Tesfais side…..må jeg totalt fyrer ham fra håbet med dette idiotoplæg), men dyk lidt nærmere og præcist mere ned det.

  Kommentar by Michael Unna — 23. november 2020 @ 15:13

 46. Amad — 23. november 2020 @ 15:05

  Kærlighed til dyr og naturen; ham Adolf Hitler lyder meget fornuftig, haha

  Kommentar by Børge-Muhammed — 23. november 2020 @ 15:14

 47. Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 14:06

  Yah, minkavl er ikke et stort erhverv, så det i sig selv retfærdiggør overgreb – eller hva’? Ikke bare er folks livværk og stolthed ligegyldigt, også skide være med Grundlov og rettigheder. Og forsvinder der eksport til en værdi på over 5 milliarder kr. (2019), er det jo ingenting, kun 0,8 pct. af den danske eksport i alt. Næppe interessant i et Excel-regneark.

  Tænk hvis det havde været en lille bitte LGBT+-gruppe, der var blevet lukket pga. for risikofyldt seksuel adfærd, der kan sprede sygdomme ud i samfundet. Organisationen har ingen økonomisk værdi for samfundet, men tænk på Grundloven, deres menneskerettigheder, de stedfortræder-krænkede, Danmarks anseelse, osv. Så var det fuldkommen ligegyldigt, hvor små og ligegyldige de var.

  Kommentar by traveler — 23. november 2020 @ 15:15

 48. Jack Achaius vil kun snakke økonomi i minkavl –

  ikke et ord om regeringens superfarlige politik, hvor man ulovlig smadrer et helt erhverv, hvor politi og militær fortsætter den ulovlige afpresning af minkavlere

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 15:16

 49. Mink-branchen er snart 100 år gammel, OG HAR KLARET SIG SELV, trods meget svingende indtægter. Og hvor meget Achaius end søger at bortforklare, så var Mette Fs diktatoriske nedtromling og udslettelse af branchen ulovlig, grundlovstridig, usaglig, hysterisk og til skade for Danmarks økonomi og sociale velfærd. Men fordi enhedslisten, de radikale og SF er lige så erhvervsfjendske, kan Mette fortsætte som om intet er sket.

  Af ideologiske årsager vil der komme mange flere afgifter, skatter, regler og angreb på virksomheder, landbrug og fiskeri m.m. Klima-vrøvlet og andet vrøvl samt corona og indvandring vil blive brugt til at vende op og ned på hele samfundet, så Danmark hurtigst muligt
  kan komme til at ligne DDR og Nordkorea, eller Sverige og Somalia.

  Set over en ti-års periode har Mettes diktator-optræden på få timer kostet Danmark 40-50 MILLIARDER KRONER eller mere. Og op mod 300.000 danskeres livskvalitet er blevet forringet væsentligt.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:16

 50. Et er at blive kaldt, et andet at blive sammenlignet med og et tredje at være.
  Lande der bruger et parti,person diktatur. Politi og militær, tæskehold.
  Er det blå blok er alt tilladt. Men rød blok uha….
  Stod hun ikke i folketinget og frabad sig ordet facisme som modsvar på spørgsmål!!??

  Kommentar by Anonym — 23. november 2020 @ 15:18

 51. Sund fornuft er heller ikke ligefrem det som kommentarfeltet på uriasposten er kendt for vel k.m, og at angribe nogen fordi de forsvarer dyr overfor mennesker der har gjort det til en levevej at pine dem hjælper ikke ligefrem på det. Man kan helt sikkert sige meget dårligt om venstrefløjens politik, men ofte lige så meget om højreorienteredes personlige træk.

  Kommentar by Per — 23. november 2020 @ 15:19

 52. PS: Når der mangler mange milliarder af kroner i en statskasse, går det jo ud over sundhedsvæsnet og meget mere, så antallet af berørte danskere efter mink-skandalen vil blive langt over 100.000.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:24

 53. Pers argument 15.19 holder ikke vand. Dyrene i Danmark har det i gsnit bedre end i Kina og Asien, som nu overtager mink-branchen.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:27

 54. En hund der får tæsk har det også bedre end mange hunde i asien der bliver flået levende og kogt, det er sgu ikke noget argument bent.

  Kommentar by Per — 23. november 2020 @ 15:37

 55. Hvad er sund fornuft Per 15:19. Socialisterne udryddede ikke mink, men 100 mio af deres egne medborgere, fordi de var uenige i socialismen. De arbejdede dem bl.a ihjel i Gulag, som de kaldte deres kz-lejre i Sovjet, som venstrefløjen hyldede ofte stående med udstrakt arm og knyttet hånd. Rød Front! De står der sgu’ endnu!:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 15:45

 56. Per glemmer vist også, ELLER KENDER IKKE TIL, at danske minkfarme-mink ikke er ligesom vilde mink, men er domisticerede mink, dvs. tamme mink. I Kina osv. får husdyr oftest en langt hårdere behandling end her i Danmark.

  Nogle dyrevenner (nok ikke Per) går iøvrigt meget mere op i om dyr har det godt, end i om mennesker har det godt. Der har været mange demonstrationer og aktioner til fordel for dyr, mens nærmest ingen gider løfte en finger for de tusinder af danske skilsmisse-børn og tvangsfjernede børn som gøres retsløse, faderløse/forældreløse og ulykkelige af det kommunist og feminist styrede familie-bureaukrati. Danskernes børn må gerne udnyttes, pines og mishandles og fratages menneskerettigheder, eller udleveres til kulturfremmed hverdags-terror, det er da ligegyldigt.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:46

 57. Per, 15.37: Hvis det nu var danske farme med hunde som det drejede sig om, og disse hunde så ind i mellem fik nogle slag, ville du så også arbejde for at de danske hunde-farme skulle udslettes, så erhvervet blev flyttet til Kina hvor hunde, som du skriver, bliver flået levende og kogt levende?

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:51

 58. Jackass = Pelle “AFA” Dragsted

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2020 @ 15:54

 59. Tillæg til 41) (mit). Det kan granskes mere nøjagtigt i “Den korte avis”

  Kommentar by Michael Unna — 23. november 2020 @ 15:58

 60. Unna 15.13: Er det nu også det? Glemmer du ikke at tage i betragtning at de radikale, de røde og feministerne/”humanisterne” er ved at foretage en folkeudskiftning?!!!

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 15:58

 61. Nu har regeringen fået blod på tanden til at lukke andre erhverv, det gik jo fint med mink, og alle de røde røvhuller herinde der forsvarer den politik fortjener ikke pæne ord.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 16:03

 62. Jeg skriver ingen steder, at jeg synes det er i orden det regeringen har foretaget sig. Jeg skriver derimod, at jeg synes det er en skam. Jeg har intet imod minkavl og for de enkelte avlere er det deres liv og sjæl.

  Men branchen som sådan er gennemsyret af lyssky råddenskab og betyder meget lidt for dansk økonomi. Kineserne derimod har hentet milliarder ud af Danmark på erhvervet selv i de dårlige år.

  Den dansk producerede mink havde verdens højeste kvalitet og alle er enige om, at det var på grund af andelstanken. Men sammenholdet der er gået ned af bakke før corona Ja for længst!

  Storbønder og udenlandske investorer har i mange år ført avlsdyr ud af landet til Baltikum, det øvrige Østeuropa og Asien. Avlsdyr der i generationer var fremavlet i fællesskab via andelsforeningerne.

  Det har betydet, at kvaliteten i Danmark de sidste 5-7 år ikke er væsentligt bedre end i flere andre andre lande, i hvert fald ikke bedre end, at prisen er faldet fra 600 kr til 200 kr.

  Det har igen betydet, at omkostningerne ved opfordring, pasning, pelsning osv. kun kan holdes nede med billig udenlandsk arbejdskraft.

  Sidst men ikke mindst, tror I virkelig, at minkavlerne og folkene bag er så dumme, at de ikke ville stå på deres juridiske ret/ejendomsret og køre den hele vejen til enden hvis ikke det var fordi de kompenseres langt mere end hvad de kunne tjene eller selv kunne afholde af udestående?

  I så fald er der nogen der skulle have skolepengene tilbage!

  Der er faktisk et ganske godt sammenligneligt eksempel. I midten af 90erne nægtede flere benmelsproducenter og foderstoffirmaer, at destruere deres benmel pga. mistanke om prioner i råvarerne der kunne give Creutzfeldt-Jakobs sygdom. Kvalitetskontrol mm. var ikke så omfattende dengang og ofte anede man ikke hvor eller hvad råvarerne kom fra.

  Det betød i første omgang, at foder og fødevareproducenter boykottede foderstoffirmaer og benmelsproducenter og først sidenhen EFTER flere af disse producenter gik konkurs blev der indført omfattende kvalitetssikring og sporing af benmel. Producenterne der havde holdt på deres juridiske ret fik ZERO! i kompensation!

  Regeringen har i disse dage gjort i nælderne, men tror man alle minkavlerne blev taget på sengen i forhold til det makværk af påbud og retningslinjer der blev sendt ud, så er man simpelthen for dum!

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 16:05

 63. https://www.bt.dk/politik/regeringen-vil-aflive-ordet-ordre-i-mediers-omtale-af-minksag

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 16:06

 64. Men du er heller ikke for klog K.M.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 16:09

 65. Det er til at brække sig over røde kværulanter der lirer den samme plade af hele tiden.

  Som skrevet i ovenstående link, vil statsministeren også bestemme hvad medierne skriver, og forbyder bestemte ord

  Fy faen hvor det lugter af afpresning

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 16:14

 66. OT: LIGESTILLINGSRÅDET, INSTITUT FOR MENNESKERETTIGHEDER OG DR har pt. mægtig travlt med at nogle kvinder angiveligt er blevet diskrimineret og har fået for lidt udbetalt fra deres forsikrings-selskaber.

  HVORFOR har de tre foretagender nærmest aldrig interesseret sig for de overgreb, den diskrimination og de menneskeretskrænkelser som tusinder af danske børn, mænd, familier og forældre udsættes for hver eneste dag året rundt???

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 16:23

 67. Jeg forstår ikke den oprørske stemning blandt de mennesker, der selv har sørget for, at “nazist” er noget man kalder folk, man er uenige med.

  Iøvrigt er der da ligheder, der er værd ikke at overse. De er alle 4 (3 på billedet og Adolf) socialister og går på hver sin måde ind for et forenet Europa fra Nordkap til Gibraltar.

  Skal man være lidt fræk, kan man tilføje at Hitler var dyreven, men så kommer vi nok over i noget med “muh folkesundhed”. Som om folket nogensinde har ligget de damer på sinde.

  Kommentar by Kommunisten — 23. november 2020 @ 16:26

 68. Enig k. m. 16:14. Tak for linket til BT-artiklen. Nu er en ordre ikke længere en ordre (en spade har jo længe ikke været en spade:-) Der er trængsel ved den socialdemokratiske håndvask. ’Vi vidste det ikke’. Har vi hørt den undskyldning før fra andre, der måske/måske ikke vidste, det de gjorde var ulovligt. Måske/måske ikke dem, der er vist på plakaten?:-)

  Kommentar by Amad — 23. november 2020 @ 16:31

 69. The Great Reset er ved at blive implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2020 @ 16:38

 70. # k.m. 16.06: Hvis Mette F vil og kan forbyde ordet “ordre” er der da virkelig tale om diktatur ned i små detaljer.

  Lige nu vil nogle naive og rabiate ungdomspolitikere fra SF og R have en grundig kommissions-undersøgelse af mink-skandalen. Men hvis den tager den sædvanlige tid, 3-7 år, er vi da ovre i idioti. Hvad pokker kan man bruge resultatet til om så lang tid? (og de fleste af den slags undersøgelser ender som syltekrukker/ løber ud i sandet)

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 16:39

 71. Jeg skriver jo, at regeringen har gjort i nælderne ikke!

  Med hensyn til afpresning er der den meget omtalte instruks fra politiet hvis minkavlerne ikke ville aflive deres mink.

  Den lød “- Det er jeg ked af at høre, men beslutningen er truffet. Manglende medvirken vil derfor betyde, at du ikke får mulighed for at opnå bonussen, og du kan forvente, at myndighederne så kommer og foretager tømning af besætningen alligevel. Jeg vil derfor høre, om dette får dig til at ændre beslutningen?”

  Af de flere hundrede farmere politiet ringede rundt til eller besøgte kom instruksen ikke EN ENESTE gang i brug. Derimod har flere minkavlere udtalt, at hvis de havde fået den besked havde de bedt politi og militær om, at fjerne sig og gå ad helvede til.

  Afpresning jo det kan man sige, men det eneste tilfælde hvor en minkavler nægtede politiet adgang på sin farm var episoden på Gjøl hvor kompensation og tillæg ikke var helt på plads, og det var før politichefen fandt på ordlyden til omtalte instruks, der altså aldrig kom i brug.

  Igen regeringen og måske også politiledelsen har gjort i nælderne, men minkavlerne har udemærket været klar over deres juridiske ret og havde stået på den var de ikke blevet kompenseret.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 16:40

 72. Jack A er et røvhul der nægter at forholde sig til fakta.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 16:52

 73. Det er mere præcist at associere skrigeskinken Mette med tjener Manuel fra serien “Halløj på badehotellet”. Både Manuel og Mette er lige bøvede og uforstående overfor deres omgivelsers ageren. Ligesom A. Hitler havde sin hund, schæferen ‘Blondi’, har Adolf H.’s arvtager i Berlin A. Merkler sin skødehund ‘Mette’ aus Provinz Dänemark. Den adlyder altid kommandoer fra sin tyske ReichHundeFührer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. november 2020 @ 17:10

 74. Simon73

  Kommentar by Træt — 23. november 2020 @ 17:11

 75. K.M.

  Så slap argumenterne helt op var? Jeg forholder mig netop til fakta hvilket bla. er, at regeringen juridisk ikke kunne tvinge minkavlerne til, at aflive deres mink hvis de ikke var syge.

  At ingen minkavlere har nægtet politi, militær eller andre myndigheder adgang på deres ejendomme/farme efter, at kompensation og tillæg kom på plads.

  At få minkfarme har afslået den del af kompensationen der dækker produktionstab og frosset deres ikke syge aflivede mink ned for senere pelsning.

  At pelsdyrforeningen afslog forslaget om en pulje af avlsdyr i Danmark, med begrundelsen i, at danske avlere allerede har en sådan pulje i udlandet.

  At danske minkfarme ikke er juridisk nedlagte, men der er et produktionsstop indtil videre gældende til 2022.

  At alle avlere får kompensation for produktionstab og, at der er mulighed for ekspropriation.

  At nogle avlere frivilligt har nedlagt deres virksomhed og andre har flyttet den incl. dyr til udlandet.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 17:17

 76. Alt gælder….
  https://www.bt.dk/politik/billede-af-pernille-vermund-vaekker-kritik

  Kommentar by Islamarebad — 23. november 2020 @ 17:17

 77. Jeg mangler ikke argumenter, konstatere blot at Jack A. er et røvhul der forsøger at snakke sig fra regeringens Grundlovsbrud

  og – politi og militær der ulovlig fortsatte med at true minkavlere til at aflive dyrene.

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 17:51

 78. Det hele kan iflg. Achaius koges ned til at der SLET IKKE var tale om tvang, trusler eller ordrer, men blot en høflig forespørgsel om den kære mink-branche evt. kunne have lyst til engang ved lejlighed at aflive sig selv og 17 millioner mink? Mettes krasbørstige ord om at sagen hastede helt vildt og ikke var til forhandling, var naturligvis kun humoristisk ment, og politiets henvendelser var kun for sjov. At branchen blev udslettet, skyldes kun at mink-ejerne manglede sans for sproglige finesser og derfor misforstod det hele.

  Teoretisk set kan Mette også have misforstået temmelig meget, men det er selvfølgelig ren teori. For Mette er jo den ufejlbarlige landsmoder. Hurra, hurra!

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 17:52

 79. off-topic, men vover alligevel

  Joe Biden says he doesn´t need voters to get elected.
  https://www.youtube.com/watch?v=v3mv6XOUBdM

  Mette Frederiksen behøver måske heller ikke vælgerne i Danmark for at beholde magten eller blive genvalgt

  Får vi diktatur i julegave ?

  Kommentar by k.m. — 23. november 2020 @ 18:01

 80. Noget som IKKE ER TIL AT MISFORSTÅ, er at de røde partier, med co2-løgnen og klima-galskaben som udgangspunkt har tænkt sig at brandskatte virksomhederne, landbruget og skatteborgerne endnu mere fremover.

  Man er allerede begyndt på den ekstra udplyndring. Jeg har et job med at hjælpe folk med juridiske og økonomiske problemer mv., og kan se at bøde-antallet stiger og at skatte-inddrivningen er ved at blive effektiviseret, i et omfang så man er begyndt at forgribe sig på de beløb som folk har brug for, hvis de skal kunne klare sig nogenlunde ordentligt. F.eks. annullerer/konfiskerer man uden videre boligsikring og gør indgreb i erstatninger, pensioner, folkepensioner. Selvom de uretmæssige indgreb foretages på grundlag af komplet forkerte regnefejl, skøn og gætterier. De ramte borgere er nærmest retsløse, eller pålægges en masse besvær med at dokumentere en masse som tidligere var selvfølgeligheder.

  F.eks. kan man finde på at forlange at pæredanske borgere som har været i Danmark hele deres liv, skal dokumentere at de har været her UAFBRUDT i mange år. Det kan være ret vanskeligt at bevise, og det virker helt skørt at man pludselig som pæredansk skal til at bevise at man har ret til at være her. Eller at man har ret til at være kunde i den bank man har været kunde i de sidste 10-25 år, og som kender en som ugentlig eller daglig kunde.

  Og se Danske Spil A/S som nu vil have et nærgående personligt kendskab til hver eneste dansker der spiller på tips eller oddset. Er det for at kunne blokere for de oddset spillere der er dygtige nok til at få overskud ud af deres spil? D-S vender jo hver en fem-øre. Se Trust Pilot med de vrede kommentarer om D-S kundebehandling.

  Man er tilsyneladende i gang med at afskaffe både privatlivet, erhvervslivet og familielivet. Christiansborgs politik er ikke bare vanvittig, den er direkte asocial, udemokratisk og folkefjendsk.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 18:29

 81. Hmm, det er nok lidt i overkanten…
  De resterende danske minkavlere tænker nok mere på hende, som en nordjysk udgave af Pol Pot.

  Kommentar by Kimski — 23. november 2020 @ 18:31

 82. Kommentar by heisahero — 23. november 2020 @ 11:37.

  Der findes ikke farligere mennesker, end dem der er overbeviste om at de gør det rigtige, og samtidigt mangler evnen til at selvreflektere.

  Kommentar by Kimski — 23. november 2020 @ 18:41

 83. Prøver lige igen til ære for langsomt omfattende K.M. Og BENT A.

  “Jeg forholder mig netop til fakta hvilket bla. er, at regeringen juridisk ikke kunne tvinge minkavlerne til, at aflive deres mink hvis de ikke var syge.”

  Tvang, trusler eller ordrer. I tre dage fra 6 til og med 8 november ringede politiet rundt med den ulovlige ordre, skrivelse, trussel eller actioncard til 250 minkavlere.

  Der var åbenbart 8 ud af de 250 der over telefonen nægtede politiet adgang og derefter blev foreholdt den ulovlige ordre om, at så ville politi, militær og myndigheder tvinge sig adgang til farmen.

  Jeg var af den opfattelse, at politiets talepapir aldrig kom i brug, det gjorde det altså så 8 gange ud af 250 opkald(my bad), men truslen blev aldrig effektueret i løbet af de 3 dage hvorefter regering og politi erkendte, at der ikke var lovhjemmel i det såkaldte actioncard.

  Kun i et tilfælde har en minkavlerne ikke ladet politi og myndigheder adgang til sin farm og det var før omtalte actioncard kom i brug og handlede om, at kompensation og tillæg
  endnu ikke var på plads.

  I alle andre forhold hvor politi, militær og myndigheder i øvrigt har været på minkfarme har det været i forståelse med avlerne.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 19:22

 84. Mette er da ikke nationalsocialistisk lystmorder. Hun er ‘pink’ minkmorder, da hun kun gasser mink – og en flink mink kan vel ikke være specifik jødisk i rimeligt omfang.
  I øvrigt er der ingen love, der garanterer sugarbabes og rige enker ret til bære mink. Sugardaddies og gifte ældre rigmænd kan let finde andre dyrs hud at forære væk til deres hunner – sjakaler og hyæner bærer pæne skind, som naturligt vil klæbe til kroppen på sugarbabes og rige enker.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. november 2020 @ 19:23

 85. Det røde vortesvin Skrigeskinken vil nu forbyde alle medier at bruge ordet “ordre” om hendes kriminelle grundlovsbrud.

  Mon hun også vil sende politi og militær ud for at tvangslukke de medier, der nægter?

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2020 @ 19:36

 86. Jack A. det røde røvhul er uden for pædagogisk rækkevidde
  Kommenter 19:22 viser han ikke fatter en brik af hvad han skriver

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 20:10

 87. Achaius bruger mange ord, men de kan kortes ned til: Søde Mette har ikke gjort nogetsomhelst galt, for hun er for demokratiet hvad Merkel er for EU: den ufejlbarlige top-figur.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 20:13

 88. Stod hun ikke til en af høringerne og sagde at, der er ingen love over den danske grundlov.
  Ja undtagen sharia!
  Det kunne vi se da støjberg ville skille barnebrude fra pædofile muslimer.

  Kommentar by Islamarebad — 23. november 2020 @ 20:16

 89. Kun een debatstribe i dag. Lidt ærgerligt, for mange andre emner trænger til belysning.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 20:17

 90. Der er ingen tvivl om at man er lystmorder,når man slår en besætning ned,for sjov,det er jo hvad de synes det er. Ofentlig virksomhed er og bliver unyttigt for mennesker. De opfinder alle muligre sygdomme,så de kan fratage landmænd deres dyr som de lyster. Fødevarestyrelsen og sundhedsministeren aner ikke en fløjtende fis om hverken fødevaresikkerhed eller sundhed. De gør bare hvad de får besked på af global government=moneyprinters. På toppen af deres cirkus sidder en uduelig dårligt begavet møgtøs,som giver en rigspolitichef ordre til at trænge ind på privat ejendom,med henblik på at stjæle ejendomsejerens husdyr.
  Føj for nogle landsforræddere.
  Jeg hørte at en 62-årig var kørt ind i en lastbil i nærheden ad Sindal. Var han et offer for Mogens “gør pæads til islam i Danmark” Jensen’s Sindssyge adfærd?

  Kommentar by Nielsen — 23. november 2020 @ 20:34

 91. Hitler slog et sted mellem 25 og 50 mio. ihjel Mette har kun slået 17 mio. ihjel!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. november 2020 @ 20:35

 92. Ingen. INGEN nationale eller nationalkonservative danskere støtter de tosseliberale minkavlere eller demonstranter.De 2 grupper er aktivt førende i befolkningsudskiftningen og salget af Danmark til udlændinge.- I de sidste par år har de solgt jord og landbrugsbedrifter ialt 66300 ha dyrkbar jord til udenlanske (tyske) kapitalfonde og udlændinge. Dvs over 5% af den dyrkbare landbrugsjord. I grundlovens P 44 stk 2 står der “Om udlændinges adgang til at blive ejere af fast ejendom fastsættes regler ved lov “. Grundlovens fædres intentioner var at et salg kunne tillades engang hvert 10. eller 20. år, så Dk ikke endte i samme situation som før Valdemar Atterdag. Men det blæser politikere og i særdeleshed tosseliberale køteres grådighed på.De landmænd der demonstrerede solgte såmænd gerne hele landet til udlændinge for ussel mammon.

  Kommentar by dansker — 23. november 2020 @ 20:39

 93. De danske svineproducenter gør alt for at udskifte den danske befolkning. C 33% af de ansatte på slagterierne og c 50% i primærproduktionen er udlændinge.De (alle) sendte ifølge nationalbanken c 20,5 mia ud af landet i 2019.Samtidig modtog svineproducenterne c 4-5 mia i statsstøtte.

  Kommentar by dansker — 23. november 2020 @ 20:48

 94. Nu skal svineproduktionen også stoppes:

  https://www.denoffentlige.dk/folketingsmedlem-luk-de-konventionelle-svinefabrikker?fbclid=IwAR1B7Wqv9ls-g8CQHb-W1FF9RLylorXzNfF6zY7WWLbqLX2vzDEKWyxcs_g#.X7t3qZrJ2QU.facebook

  Kommentar by FranklyFrank — 23. november 2020 @ 20:51

 95. Mange firmaer har udenlandske ejere, også uden for landbruget, så stop venligst hetzen mod landbruget, men det er da nok regeringens plan at nedlægge det hele, så der igen skal trykkes rationeringsmærker

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 20:53

 96. FranklyFrank
  Og det kommer fra en muslim

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 20:55

 97. K.M.

  Din kælemuslim der er ellers klar til, at bringe Mette Frederiksen i mistillid i minksagen. bette røvfikserede bøssekarl 🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 21:13

 98. Gamle nyheder..Østergård er m på plakaten- viser bare hvor langt bagud EbberBladet er.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. november 2020 @ 21:21

 99. Sjovt som de røde røvhuller altid hidser sig op over sandheden

  Kommentar by k. m. — 23. november 2020 @ 21:28

 100. For sådan cirka 55 år siden, fik vi i skolen, at vide, af vore skolelærere, at vi skulle passe på, hvad vi læste i statsstøttede medier, hvad der stod i aviserne.
  Dengang var det Izvestia, Pravda og vist nok også Aktuelt incl.
  Jeg tænker hvad de i dag vil sige om vore dagblade og DR og TV2, kan man kun gisne om.

  Kommentar by Jsch. — 23. november 2020 @ 21:30

 101. Nov. 23, 2020, 1:10 PM CET / Updated Nov. 23, 2020, 4:57 PM CET
  By Allan Smith, Geoff Bennett and Carol E. Lee

  President-elect Joe Biden made official his picks for a number of high-level administration and Cabinet positions on Monday, including tapping former Secretary of State John Kerry to be his special presidential envoy for climate and Antony Blinken as secretary of state.

  Biden also plans to nominate Janet Yellen to be Treasury secretary, CNBC reported Monday. Yellen, a former chairwoman of the Federal Reserve, would be the first woman to hold the job if she is confirmed by the Senate. As Treasury secretary, Yellen would lead the administration’s effort to get the economy back on its feet after the devastation caused by Covid-19.

  Biden also announced his intention to nominate Alejandro Mayorkas as his Homeland Security secretary, Linda Thomas-Greenfield as U.S. ambassador to the United Nations and Avril Haines as director of national intelligence. Jake Sullivan, a former Clinton State Department official, will serve as Biden’s national security adviser.

  Mayorkas is the first Latino and immigrant picked to head Homeland Security and Kerry’s position marks the first time that the National Security Council will include an official dedicated to climate change.

  “We have no time to lose when it comes to our national security and foreign policy,” Biden said in a statement. “I need a team ready on Day One to help me reclaim America’s seat at the head of the table, rally the world to meet the biggest challenges we face, and advance our security, prosperity, and values. This is the crux of that team.”

  Biden transition announces national security team selections
  “These individuals are equally as experienced and crisis-tested as they are innovative and imaginative,” he continued. “Their accomplishments in diplomacy are unmatched, but they also reflect the idea that we cannot meet the profound challenges of this new moment with old thinking and unchanged habits — or without diversity of background and perspective. It’s why I’ve selected them.”

  Biden is slated to deliver remarks about his leadership picks Tuesday afternoon. A Biden transition official told NBC News that all Cabinet nominees will join Biden at the announcement in Wilmington, Delaware. The official stressed that the event will follow coronavirus safety protocols, including social distancing.

  In a separate statement, Vice President-elect Kamala Harris said the individuals “represent the best of America.”

  “They come from different places and reflect different life experiences,” she said. “But they all share an unwavering belief in America’s ideals and an unshakeable commitment to democracy and the rule of law. And they are the leaders America needs to help meet the challenges of this moment — and those that lie ahead.”

  Kerry, the 68th secretary of state and a longtime senator, helped to bring about the Paris Climate Accord, which Biden has pledged to rejoin once he takes office in January.

  “America will soon have a government that treats the climate crisis as the urgent national security threat it is,” Kerry tweeted. “I’m proud to partner with the President-elect, our allies, and the young leaders of the climate movement to take on this crisis as the President’s Climate Envoy.”

  Blinken previously served as deputy secretary of state under former President Barack Obama and, prior to that, served as Obama’s deputy national security adviser and then-Vice President Biden’s national security adviser. Mayorkas served as deputy Homeland Security secretary under Obama after earlier serving as director of U.S. Citizenship and Immigration Services, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 23. november 2020 @ 21:32

 102. bette røvfikserede bøssekarl

  Direkte fra Simon73’s håndbog for trolde

  Kommentar by Træt — 23. november 2020 @ 21:40

 103. Ha ha ha jeg hidser mig sgu ikke op, det har du derimod selv gjort adskillige gange. Jeg forsvarer heller ikke regeringen eller Mette Frederiksen, som jeg bliver skudt i skoen.

  Men ok bøssekarl er måske i overkanten, du må da rode alt det du vil med din analfiksering.

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 21:47

 104. Sjovt det her. Der er egentlig noget morsomt over, at Jack Achaius ikke forstår, at han fremstår som et gennemført røvhul, men tror at det hele bare drejer sig om at belære de dumme modkommentatorer.

  Man kan jo prøve at forklare, selvom det sikkert er tidspilde:

  Når man er lille selvstændig og ikke ligger i ske med staten, ser man verden på en anden måde. Man retter sig selvfølgelig efter øvrigheden, den udøvende statsmagt, men vil helst være fri for juristeri. Så påstanden med at avlere bare kunne bruge ‘deres juridiske ret’, må virke lodret krænkende. Man døjer i forvejen konstant med den notorisk fjendtligt indstillede politiske venstrefløj, kontrol-Danmark ånder i nakken, cirkulærer og direktiver.

  Når man er selvstændig og ikke ligger i ske med staten, er man klar over, at man er udsat for konkurrence. Vilkår der gør, at man periodisk kan være på randen af fallit. Konkurrenter vil altid kopiere succes, hvilket sætter enhver branche under pres. Enten går man fallit, eller man styrker udvikling og kvalitet. Sådan er minkbranchen også.

  Med den selvstændige livsstil drejer det sig ikke bare om at få kompensation i stedet. Der skabes unikke omgivelser omkring branchen, som går tabt ved dens død. Man kan nævne: Udvikling af foder, teknologi og produktionsmetoder, Kopenhagen Fur Diagnostik til sikring af sundhedstilstand, WelFur-certificering af dyrevelfærden, designudvikling med designskoler og den unikke designpris Den Gyldne Pelsnål, og meget mere. Tag bare en stak medlemsblade og læs om den kæmpe og danske udvikling omkring en sådan branche. Som fjendtligt indstillede politikere kan aflive med et fingerknips.

  Kommentar by traveler — 23. november 2020 @ 21:49

 105. Ja, Mette Fuckeriksens ér Hitler, og Inger Støjberg og Pernille Vermund ér guds gave til os danskere.

  Kommentar by piphans — 23. november 2020 @ 21:51

 106. Kommentar by dansker — 23. november 2020 @ 20:48
  Der er absolut ingen grænse for idiotien i Mohammedanmark, kendte selv en dansker der blev udskiftet med en østperker fordi østperkerne var billigere for slagteriet.
  Luk Lortedanmark.nu

  Kommentar by piphans — 23. november 2020 @ 21:55

 107. Vermund, is a low iq garbage piece of shit that has no interest in the voters, besides copying ehat others have said, beg for money on internet like a piece of shit and then use that money to publish text she stole from internet, publish it with corrupt asswipes, liars and thieve at legacy media sp they get traffic, money and can monitor who is visiting their site, mapping visitors ip addresses. so if vermund os smart? she is just a stenchy piece of shit, a garbage with the lowest iq that thinks she is smart.

  what about the garbage commie mette fredriksen? she is also a piece of shit, and i always wonder what the ones that votes for this ape creature thinks when they understand that she knew that jeppe was a rapist that raped a minor at his employers premesis, a pedophile in mordern wording and made him a foreign minister., or that a retard from somalia that has no loyality to denmark and lies all the time traded services with metter fredriksen to get the minister job but i guess those that trade services for public sector jobs are many, they think it is normal because they lack iq and talents, so this is totally normal to them.

  these are nothing but corrupt stenchy garbage and asswipes that could not make it in any other way so they became politicians, police and journalists. these pedophiles, satanists, traitors, and criminal scum. i think of them when i have to take a shit and that way i do not have to spend too long time there. so they bring something “good” and i use legacy nespapers as toilet paper because that is what legacy newspapers are good for. nothing else.

  i meet you at the high ground. the rest, the beta cucks can fuck off.

  Aufwachen jetzt!

  Kommentar by Erwache — 23. november 2020 @ 21:57

 108. i wonder where all the clips that were posted on jewtube have gone, showing biden being a pedophile. who votes for a known pedophile unless you are a pedophile yourself and who hires a pedophile unless you are a pedophile yourself and part 0f the pedophile network like metter fredriksen is? uglier creature is difficult to find, so i always wonder to tags into a ugly piece of shit no normal man wants or needs? Must be a cuck beta that no normal white female cares about.

  Kommentar by Erwache — 23. november 2020 @ 22:02

 109. saw a clip from the night when kyle was attacked by antifa thugs. these commie garbage openly showed hate towards the police, because commie criminals hate police but when he discharged his weapons in self protection the commies called for the beta cuck police. commie hyrpocrites and liars, thieves. no wonder normal people hate politicians, journalists and their underlings, the police.

  Kommentar by Erwache — 23. november 2020 @ 22:07

 110. 84- K:M:- Det har grådige antinationale danskere sørget for, bistået af naive tossegode politikere. Vores råstoffer er ejet af udenlandsk kapital. Olien- Frankrig- Norge. Cementen Italien. Saltet – Holland. Moleret .- Frankrig- Belgien. Kalken- Frankrig ( næsten). Et u-land værdigt. Og det bedste. Danskerne har nu verdens største private gæld/indbygger. Her 5,85 mill. Altså indklusiv 1,2 mill udlændinge.- Overskuddet fra råstofferne forsvinder til udlandet. Men indregnes i Dks BNP.

  Kommentar by dansker — 23. november 2020 @ 22:20

 111. @ Erwache! tror du selv på at nogen gider/orker, endsige interesserer sig for, eller læse dit ordbræk?
  Kan du dansk? så skriv på dansk, det er et dansk hjemme-side, det er en dansk blog, af en udmærket dansker, med Danmark på hjertet, ville klæde dig at respekterer dette!
  Dit engelske er grammatisk på begynderstadiet, ligeså dit sprogbrug.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 23. november 2020 @ 22:33

 112. Traveler

  Ja sjovt det her. Lige efter dit indspark kommer 5 kommentarer der med AL TYDELIGHED viser, at det nok ikke er mine holdninger der er det største problem ej heller i forhold til minkbranchen i Danmark:-)

  Jeg kender udemærket til minkbranchen i Danmark, faktisk igennem 40 år. Nu nævner du ikke andelstanken, men det lyder som om du ved lidt om minkbranchen og ved selvfølgelig også derfor, at dansk minkavl er bygget netop på andelsforeninger, ja ikke bare avlen men foderproduktion, pelsning og salg via Kopehagen Fur der også var en andelsforening.

  Du ved selvfølgelig også, at udvikling, produktionsmetoder, forædling og teknologi i øvrigt er udviklet i selvsamme andelsforeninger. Og selvfølgelig ved, at storbønder og udenlandske investorer begyndte, at købe sig ind i branchen i begyndelsen af nullerne hvilket akumulerede med stærk utilfredshed blandt farmerne i andelsforeningerne først i forhold til Kopenhagen Fur og siden i forhold til de to største pelserier, der idag ikke ejes af minkavlerne selv. Og ja jeg glemte lige hedengangne Jyfodan i forhold til foder og udvikling heraf.

  Så du kan stikke din forlorne forudindtagethed omkring min viden om minkbranchen og hvorfor det er gået som det er gået op et vist sted bette krøllefrans du kan hverken lære mig noget om, at være selvstændig eller hvorledes forholdene i den danske minkbranche har udviklet eller hvorfor!

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 22:33

 113. # Piphans, 21.55: Man kan være tilbøjelig til at give dig ret. I vide kredse er idiotien næsten 100%. Tænker de nogensinde en selvstændig tanke? Eller lider de af en slags dødsdrift?

  Har to gange været tæt på at køre folk ned der gik på kørebanen i sort fra top til tå, når det var buldermørkt. Sorte sko, bukser, frakke og hat. Næsten umulige at få øje på i tide.

  Og der er cyklister med el-cykler. Man cykler selv med 25-35 km i timen, men bliver så overhalet af en lydløs el-cykel der hører 40-5o km/t. De overhaler både højre og venstre om, og så tæt på at kommer man til at slingre, eller vil køre udenom en sten eller andet på cykelstien, vil der ske et sammenstød. Nærmest ingen af dem kan finde ud af at signalere at de er ved at overhale.

  Og så er der jo alle de idioter som tror at de gamle partier vil redde dem fra invasionen, BESÆTTELSEN, islamiseringen, afrikaniseringen, hverdagsterroren og velfærdsstatens kollaps. De fatter ikke at det netop er de gamle partier og medier som sørger for og sikrer at Titanic-Danmark kæntrer og går til bunds indenfor en ganske kort årrække.

  End ikke de dystre tider i Sverige siger dem noget. End ikke de kommunistiske og islamistiske terror-aktioner og massemyrderier i en lang række lande har givet dem noget at tænke over.

  Kommentar by BENT A — 23. november 2020 @ 22:37

 114. Det drejer sig ikke “kun” om minkskandalen!
  – regeringen/Statsminister Mette Frederiksen HAR BEGÅET BRUD PÅ GRUNDLOVEN!!
  Og TAK til, at landbrugets og fiskernes hårdtarbejdende gæve folk, slog sig sammen (for os alle) og dermed gav håb om, at der stadig er fornuftige folk i landet, der formår at samle sig/os IMOD regeringens(Mettes), enerådende, diktatoriske fremmarch!!!

  ….

  https://denkorteavis.dk/2020/fuckfingeren-fra-s-netvaerk327028/

  “Kun få indser dog, at den socialdemokratisk et-partis regering består af tidligere folkesocialister og enhedslistekommunister – altså den ekstreme venstrefløj. Og tilsyneladende har de ikke lagt deres oprindelige politiske tankegods helt til side.
  Pernille Rosenkrantz-Theil (A)
  Børne- og Undervisningsminister (A)
  Tidligere mangeårigt medlem af Folketinget for Enhedslisten (Ø)
  Mattias Tesfaye (A)
  Udlændinge- og integrationsminister,
  Tidligere næstformand for Socialistisk Folkeparti (F)
  Før det var han medlem af Enhedslisten 2005-2008. (Ø)
  Tesfaye startede sin politiske karriere i Danmarks Kommunistiske Parti Marxister-Leninister[4].
  Astrid Krag, Folkesocialist (A)
  Social- og Indenrigsminister
  Tidligere mangeårigt medlem af Folketinget for Socialistisk Folkeparti (F)
  Jesper Petersen (A)
  Tidligere politisk ordfører for Socialistisk Folkeparti (F)

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. november 2020 @ 23:11

 115. Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 22:33

  Fordi jeg ikke nævner branchens opbygning i andelsforeninger, så betyder det ikke, at jeg ikke kender til andelsforeninger. Jeg kender i den grad til andelsforeninger – gennem 35 år, men det slår selvfølgelig ikke dine sure 40 år.

  Andelsforeninger er unik dansk kultur på godt og skidt, og som EU kæmper for at få gjort kål på. At den danske regering går forrest i kampen mod andelsforeninger for at være duksen i EU, er grimt og tragisk at se på.

  Kommentar by traveler — 23. november 2020 @ 23:12

 116. Noget kiksede i mit udsnit af DKAs artikel, men læse den selv:

  https://denkorteavis.dk/2020/fuckfingeren-fra-s-netvaerk327028/

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. november 2020 @ 23:23

 117. “Borders and oceans don’t divide us. They connect us!”

  – gå hjem, højrefløj, du er fuld https://www.information.dk/kultur/2020/11/gaa-hjem-maersk-fuld i sælger reb som aldrig før.. sådan er kapitalismen.. eller er det liberalismen..? https://www.information.dk/kultur/2020/11/gaa-hjem-maersk-fuld

  Kommentar by anno — 23. november 2020 @ 23:35

 118. Ro på piphans. Er du sikker på at ikke støjsenderen og vermouth begge er nazister? For de ligner s’gu da alle tre hinanden til forveksling.

  Kommentar by Nielsen — 23. november 2020 @ 23:48

 119. Traveler

  Alligevel blev du sat på plads krøllefrans, alt minkbranchen nogensinde har opnået af succes herhjemme er bygget på andelstanken, alt!

  Det blev smadret af liberale storbønder i nullerne, det kan du sgu ikke pådutte regeringen krøllefrans!

  Kommentar by Jack Achaius — 23. november 2020 @ 23:50

 120. 107 Jack Achaus.– Både og. Ikke helt korrekt. Det ” gamle ” Sovjet producerede indtil 1990 o 40% af verdens minkskind samt utallige andre skindtyper.Men det meste ophørte i Yeltsinliberalismens stortid. Idag er minkpelsproduktionen stærkt på vej tilbage. Avlsbestanden er på c 1,3 mill stk.

  Kommentar by dansker — 24. november 2020 @ 00:15

 121. Når der er mangel på debat-oplæg, bliver kommentar-sporene så lange at det er næsten uoverkommeligt at læse dem, og de enkelte indlæg drukner i mængden, hvorfor det til sidst kan blive ligegyldigt om man er med eller ej. Noget af det samme kan ses hos hodjanerne, hvor det nærmest er spild af tid at kommentere, fordi der er en rivende strøm af oplæg. For lidt og for meget fordærver alt.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2020 @ 00:32

 122. Dansk donation af respiratorer til Ukraine til brug for behandling af COVID-19
  11.11.2020 14:30

  Ukraine modtager i november 50 respiratorer fra Danmark til brug for behandling af COVID-19 patienter.

  So draconian laws are imposed on white people that have real jobs (excluding the public sector) and one is told to stay inside or at home but if you pay tax which is high, I would expect that the commie garbage can provide health care to the tax payers just like any other service the commies have promised (and not kept).

  Now the garbage and rapist at the foreign ministry would say that those ventilators given away are second hand and old. I doubt any country would accept machines that were not useful and new, and on the same level as the machines used in Danish hospitals. So the traitors and pedophiles give away inventory that could have been used to help citizens in Denmark durng a pandemic and which are have been paid by the Danish taxpayers. Unless it is all a hoax, a massive lie by criminals and traitors.

  This is the difference between having a rapist that rapes minors and a pedophile as “minister”. who gives the job to a pedophile unless you are a pedophile yourself and approves of raping kids? Just like any other decision bastards and commie garbage take, not enough iq to understand the big picture and they do not care, just give away everything so that your own self interest and pedo network will gain.

  Kommentar by Erwache — 24. november 2020 @ 00:40

 123. Ekstra bladet har nu fundet manden som sammenlignede socialister med andre socialister, og forsøger at udstille ham så ingen igen drager den sammenligning: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/soenderjysk-landmand-bag-nazi-skilt-af-mette-frederiksen/8376771

  For socialister er nemlig højreorienterede når de tager uniform på og går over stregen, det har de brugt 80 år på at lære os så det skal der IKKE stilles spørgsmålstegn ved!

  Nu brainstormer jeg bare: Tænk hvis der var et alternativt medie som kunne fortælle danskere den historie?

  Kommentar by Per — 24. november 2020 @ 00:49

 124. Kommentar by Piotr — 23. november 2020

  you are just a loser like the other beta cucks that have opinions that are already obsolete or copied straight from legacy media. that is the best you can and know. inbreeded and retarded beta cucks usually have comments about my grammar, and other meaningsless things. that is the best they can and know with their low iq.

  I told you before shove your comments where sun does not shine. no one forces you to read comments that provokes you because you do not agree or understand. i told you before that if you are so upset that you can not handle it we can meet and resolve it like men. bring the few friends you have.

  Kommentar by Erwache — 24. november 2020 @ 00:53

 125. # 23.11: Ja, der er ikke meget socialdemokratisme tilbage i den nuværende regering. Dens politik er en blanding af SF-, enhedsliste- og radikal politik, dvs. vi har fået os en kommunistisk regering. Den er endnu ikke helt stalinistisk, mao eller pol-pot agtig, men det kan jo komme. Ambitionerne fejler vist ikke noget.

  Det politiske vanvid er ihvertfald i hastig vækst. Det har ikke en kæft betydning for klodens klima om Danmark udleder noget uskadelig co2 fra eller til.

  Men propagandaen når hver dag hysteriske og sindssyge højder. Nu betegnes co2 som en drivhusgas, og åndssvage svenske kællinger citeres af DR for at være glade og lykkelige over at Sverige nu har verdens højeste co2 afgifter. Og der tales om at “Vi har kun een klode, og klimaet venter ikke”.

  Andre DR klima-tosser taler om dommedag, hvis vi ikke når klima-målet på 70%. Solens indflydelse og svingende udstråling er der ingen der tager i betragtning. Uvidenhed og dumhed, fanatisme og hysteri triumferer.

  Gå ud i det danske vejr. Det er som det plejer at være. Læs om vejret 100-500 år tilbage, læs bøger om hvordan solen varierer klimaet.

  Og husk en ting: Kommunisme, invasion, besættelse, kriminalitet og sygdom kan gøre kål på os langt hurtigere end co2.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2020 @ 01:00

 126. “I Frie Grønne er vi ikke imod, at mennesker spiser kød og vi er heller ikke imod produktionen af kød, hvis den er bæredygtig, skånsom og tager dyrevelfærdshensyn, men vi er imod en produktion, der er uværdig for både dyr og mennesker og vi ønsker ikke, at vi via vores skattekroner skal give støtte til et erhverv, hvis hensyn til natur, miljø og dyrevelfærd kan ligge på et meget lille sted.”

  -Stod der i det link som en eller anden skovl satte ind længere oppe og råbte “nu skal svineproduktionen også stoppes”.

  Der er en del typer herinde der burde google begrebet “empati”, og måske tænke lidt over om de bidrager til at bekræfte samtlige fordomme om højreorienterede som nogle kyniske egoistiske røvhuller der kun tænker på penge. Jeg ved godt at det sidste er meget at forlange, men når en pakistansk islamist virker mere sympatisk end jer, så burde i måske overveje det alligevel.

  Kommentar by Per — 24. november 2020 @ 01:09

 127. @Bent A og alle andre: Prøv at gå ind på youtube, find paul joseph watson, og se hans videoer om “the great reset”, samt den nyeste der hedder noget i stil med “they think we are idiots”. Jeg har ikke dykket så langt ned i det, men det er noget med at globalisterne vil bruge coronaen som en mulighed til at omdanne kapitalismen til en form for global DDR-light, hvor vi ikke ejer ting men istedet lejer dem af store formaer som amazon og meget andet, og dermed gør os selv ekstremt afhængige af staten. Der er meget mere i det, men det interessante er at politikerne kalder det for en konspirations teori hvis man er imod, og giver dig et foredrag om alle fordelene hvis du er for..

  Man kunne godt se mink sagen i det lys også = at regeringen også i danmark forsøger at bruge coronaen som en undskyldning til at ændre andre ting der ikke har noget med corona at gøre, med et mere kommunistisk samfund for øje. Det er uanset hvad en interessant teori, og nok ikke utænkeligt at venstreorienterede skulle opfatte magt som en mulighed til at “resette” alt muligt andet end det de blev ansat til. Prøv at se de videoer.

  Kommentar by Per — 24. november 2020 @ 01:23

 128. BENT A — 24. november 2020 @ 00:32:

  Nu du selv siger det, kan vi andre vel forvente mere substans i dine kommenterer ift. Blogtema?

  Og hvad siger NotariusUmulius og Erwache m.f. til en sådan kommentar?

  – i øvrigt en kommentar flere af vi andre har fremført her på sitet siden tp-erne tog over , men fik på puklen for.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. november 2020 @ 03:33

 129. Per er endnu en nyttig idiot der ikke gennemskuer Frie Grønne
  Per mener det er klogt at lytte til en Pakistansk islamist

  Det er vist ikke tilfældig, Uriasposten blev oversvømmet af regeringsvenlige “stikkere”, samtidig med nedlukning af minkerhvervet – hvor man forsvarer regeringens vanvittige handleplaner

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 07:59

 130. Okay gutter, hvor mange var så til Demo i lørdags? jeg var i Århus sammen med kone og vores 4 børn i alderen 6-14år.

  Hvor mange af jer “krigere” gad kigge forbi Århus eller København?

  Et fåtal gætter jeg, det småregnede og der var sikkert også andre ting der lige skulle kigges til.

  Jeg er fandme flov over kampgejsten hos højrefløjen

  Kommentar by redneck — 24. november 2020 @ 11:25

 131. Jeg er nu helst fri for både pakistanske islamister og højrefløjens socialklasse 5 dyremishandlere k.m, og jeg gør hvad jeg kan for ikke at blive sat i bås med nogen af jer. Eller små bure, hvor begge grupper hører hjemme.

  Kommentar by Per — 24. november 2020 @ 11:29

 132. The “engine” that drives the corona hoax is commie jerkmany, that paces ehat all other eu membership countries should do and are allowed. the commie general murkal with the fake phd title is dictating oppression in true DDR style, that is what she know and can best, stright out of the commie handbook. that is where you start, to find out what the next step is in the ugly sluts mette fredriksens “tactic”, what imposed totalitarian draconian law is around the corner and the reason why the shells at grocery stores are empty. soon isle will be empty.

  if you do not know where to start and you do not know “Jerkman”, when it comes to weed through the news material I can help you direct you temporarily and then it is up to you to look for better sources.

  Kommentar by Erwache — 24. november 2020 @ 16:53

 133. Ask yourself why do muslims have dogs and other animals as pets when they are according to the pedophile handbook banned. islam is for life and according to the muslims “religion of peace”.

  Kommentar by Erwache — 24. november 2020 @ 16:55

 134. @ erWacke #: du er da totalt HD, prøver du at blive sozialdemokrad!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Ud af EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. november 2020 @ 18:06

 135. Meget enig i det du siger traveler den 23. 21:49. Som selvstændig erhvervsdrivende kan man gå nedenom og hjem. Det er jo vilkårene for alle selvstændige, at de nærmest med øjebliks varsel kan være out-of-business. Det må de leve med. Der går f.eks stadig mange tidligere købmænd rundt iblandt os, der er blevet udkonkurreret af supermarkeder. Fortsæt selv listen. Marxisterne kalder det “den faldende profitrate”, men det er den, der giver innovation, nye jobs, økonomisk vækst og stigende velstand. Men “den faldende profitrate” er en glubsk hund, der bider efter alle og det er der jo ingen der bryder sig om:-)

  Som mangeårigt medlem af ‘produktionsdanmark’ kan jeg kun være enig i at ‘fjenden’ – ud over ‘hunden’:-) – ofte er ’staten’, der i dag har stadig flere ansatte til at kontrollere ‘produktionsdanmark’.

  Tallene taler for sig selv. Mens der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, er der i dag kun 2 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.

  Parkinson bruger statsadministrationen som eksempel på, at der ikke er nogen sammenhæng mellem omfanget af det udførte arbejde og antallet af personer, der udfører det. Han hævder videre, at det vil føre til en stadig vækst i administrationen. Det skyldes at embedsmænd ønsker at forøge antallet af underordnede og embedsmænd skaber arbejde for hinanden ved at lade en sag gå fra mand til mand for at belyse flere forskellige sider. Den oprindelige embedsmand skal nu bruge sin tid på at planlægge sine underordnedes arbejde, ferier og andet. Parkinson konstaterede, at ministeriernes embedsvæsen havde en indbygget vækstmotor på 5-6% om året. Parkinsons første lov.

  Kommentar by Amad — 25. november 2020 @ 11:35

 136. Kommentar by Amad — 25. november 2020 @ 11:35

  “Karl Marx’ faldende profit”, som vi i ungdommens ‘kådhed’ kaldte
  “Preben Wilhjelms faldende potens”, er mig bekendt aldrig blevet statistisk eftervist. Det er venstrefløjens teoriapparat i en nøddeskal: At himle op om teorier, som er umulige at eftervise i virkelighedens verden.

  Hvad der derimod kan eftervises, er kapitalismens enorme innovationsevne. Og det kan venstreorienterede politikere slet ikke håndtere i deres firkantede teoriskolede hoveder.

  Kommentar by traveler — 26. november 2020 @ 18:00

 137. Karl Marx og marxisternes “den faldende profitrate” er, såvidt jeg ved, en del af KM’s ‘politiske økonomi’ i Das Kapital. Den udtrykker egentlig blot konsekvensen af priskonkurrence, som det frie marked udsætter alle virksomheder for.

  Det er en del af idéen i kapitalismen. OK, kapitalismen er i virkeligheden ikke er en idé, men en slags naturlov om, hvordan frit køb og salg altid vil foregå. Folk betaler ikke mere for en vare end de er nødt til. Gør du?:-)

  Som nævnt: Som selvstændig erhvervsdrivende kan jeg gå nedenom og hjem. Det må jeg leve med. Og “den faldende profitrate” er en glubsk hund, der bider efter alle og det er der jo ingen af os selvstændige, der bryder os om. Derfor kan vi ikke lide konkurrenter, der trykker priserne. Vi frygter dem, men vi kan ikke gøre noget ved dem andet end hele tiden sørge for at vores varer og ydelser er konkurrencedygtige evt vha af indførelse af ny teknologi i virksomheden, der sparer omkostninger. Så simpelt er det.

  Kommentar by Amad — 2. december 2020 @ 11:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper