24. november 2020

Venstreradikal happening (med TV2 Echo, KaosTV): ‘Fordi Danmark årligt producerer 33 millioner svin’

Næppe er minkene aflivet, før den yderste venstrefløj vejrer morgenluft. Hos POV International fortæller en skribent, at hun hverken støtter minkavl eller produktion af burhønseæg. Her en aktion mod svineproduktion foretaget af ’skralderen’ Fabian Vennekilde, der ofte laver videoer sammen med KaosTVs Karl Villemoes. Fra TV2 Online – Døde smågrise placeret rundt om i København.

“Natten mellem søndag og mandag har aktivister spredt flere døde smågrise rundt om i København.
Ved DR Byen er der fundet fire grise, ved Politikens Hus tre, og ni grise er fundet ved Landbohøjskolen. Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

Ved de enkelte steder er der blevet fundet plastikkasser med et mindre antal døde smågrise i. Sammen med plastikkasserne har der stået skilte med teksten: ‘Her dør 24.000 smågrise om dagen’. …

TV 2 ECHO’s kamerahold var med under aktionen efter at have modtaget en pressemeddelelse natten til mandag. Optagelserne indgår i dokumentaren ’Klimakæmperen’, som udkommer på TV 2 PLAY mandag. Klimakæmperen er aktivisten Fabian Vennekilde. …

Aktivisterne skriver i pressemeddelelsen, at de har lavet aktionen, fordi Danmark årligt producerer 33 millioner svin, og at de ‘bliver mishandlet, misbrugt og ødelagte systematisk’.

(t/h Fabian Vennekilde, gæst hos Veganerpartiet, 2. september 2020)

(Klimaaktivist og Karl Villemoes: “Inden aktionen tippede aktivisterne KaosTV…”; Foto: FB)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115171/trackback

30 Comments »

 1. Det tog 30 år før dyre-værnsfolket og deres aktivisme fik bugt med minkavlerne. Og det var uden om det parlamentariske grundlag, selvom det blev massivt nedstemt med det parlamentariske grundlag senest i 2019.

  Nu er turen kommet til svin. De har nok ikke hel inden for det parlamentariske grundlag de næste 30 år, men nu ved vi jo at socialisterne kan bruge kriserne til hvad som helst, når der skal kastes perler til deres svin.

  Venstre radikale ANIMA afleverede 20.000 Underskrifter i September også kørte bussen, da man med dette troede at man havde befolkningen med sig.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2020 @ 01:59

 2. TV2 startede ECHO for at fange de unge, men det er 110% identitets-politisk venstreradikalisme. Jeg håber ikke de modtager mediestøtte på den baggrund.

  Kommentar by KineserSnot — 24. november 2020 @ 02:01

 3. De mennesker de stopper simpelthen ikke, før ozon laget er ødelagt af syv millioner vegetarers kålprutter, og hudcancer er den mest udbredte folkesygdom.

  Kommentar by Kimski — 24. november 2020 @ 02:48

 4. Man kan ALTID FINDE NOGET at kritisere ved landbruget, industrien, politiet, demokratiet, kernefamilien, nationalstaten og den enkelte dansker. Så vi må hellere afskaffe det hele og dem alle sammen. Det er sådan røde betonhoveder “tænker” i både Danmark, Sverige, Europa og USA.

  Fortsætter de mere fornuftige og selvstændigt tænkende med at snorksove, ender det med at Vesten går ned i flammer og forvandles til et meget mørkt og blodigt landskab.

  Bare se hvad der sker i Frankrig, Tyskland, England og Sverige af barbari og terror, efter at pladderhumanisterne med Merkel i spidsen har haft magten i omkring ti år.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2020 @ 02:56

 5. Jeg synes egentligt at det er langt mere tragisk, at den danske undervisningssektor producerer hundredetusindvis af indoktrinerede, funktionelle tåber, for hver ny generation…

  Kommentar by Kimski — 24. november 2020 @ 03:11

 6. Hvad vil de mange på venstrefløjen mon leve af, når de har fået alle deres “godheds-glorier” pudset og lagt dansk erhvervsliv i ruiner?

  De kan sq da ikke leve et liv/drage omsorg for andre, ved at pudse hinandens glorier??

  Og hvem skal luge ukrudt i de “økologiske” grønsagsmarker/betale for det, når de end ikke selv føler sig kaldet, når landmændene råber på arbejdere til kartoffelhøst og jordbærplukning???

  – for slet ikke at tale om, hvor meget grøntfoder der skal til, for at mætte et menneskes daglige proteinbehov!

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. november 2020 @ 03:12

 7. Jeg funderer over, om de rigtig gode mennesker på venstreoverdrevet har en prioriteret dødsliste. Og om hvide mænd skal slås ihjel før eller efter burhøns.

  Kommentar by Lider af danskhed — 24. november 2020 @ 06:01

 8. I Danmark lever der omkring 20 millioner svin. De 15 millioner af dem er firbenede og ½ million af dem er af udenlands afstamning.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. november 2020 @ 08:23

 9. Follow the Money! Socialisterne i Folketinget bevilliger penge til venstreradikale loonies, der laver nyheder til de med mia kroner skatteyder finansierede altdominerende elektroniske massemedier.
  Statens medier regerer samfundet. Tag skatteyderbetalingen fra dem, så dør de en naturlig død.

  Kommentar by Amad — 24. november 2020 @ 08:32

 10. Medieverdenen er fuldstændigt overtaget af venstreradikale og derved gør de sig inderligt ligegyldige!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. november 2020 @ 08:36

 11. Venstrefløjen er en dødskult, der hjernevasker til kollektiv selvmord

  Ingen socialistiske samfund har fungeret ordentlig. Det har kørt med tvang, trusler, korruption og fattigdom

  Det er bare synd de trækker alle andre med ned

  Hør fx Pakistaneren fra Frie Grønne der taler med to tunger om husdyrproduktion –

  Nu viser det sig at døde mink i massegrave svulmer op så de kommer til syne på overfladen – og venstrefløjen snakker om miljø og dyrevelfærd ! tænk at bo lige ved siden af sådan miljøbombe og et forfærdeligt svineri af rådne dyr

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 08:37

 12. Flere “kunstnere” og nazirøve på min regning?

  Kommentar by Hul igennem? — 24. november 2020 @ 08:45

 13. At disse bumser og offentlige snyltere kan gøre fuldstændig som det passer dem for vores skattekroner viser bare hvor færdig Danmark er.
  Luk lorte Danmark nu og spar vores efterkommere fra at blive voldtaget, stukket ned og smadret af disse idioter og det importerede slam fra samtlige Shithole countries i verden.

  Kommentar by piphans — 24. november 2020 @ 08:47

 14. https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2020-11-23-ny-dansk-musikvideo-forarger-paa-christiansborg-kaldes-grov-provokerende-og

  Vollsmose rapper med våben

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 08:54

 15. Kommunister smadrer alt på deres vej. SÅDAN ER DET IKKE HVER GANG, MEN HVER ENESTE GANG!!! I samtlige lande, over 35, hvor de kom til magten, endte det i tyranni, vanvid, statsterror, fattigdom, undertrykkelse og massedød.

  Når man stemmer på røde partier, radikale partier og falske borgerlige partier, så ender man som befolkning i den sorte gryde. Det har nu vist sig at de kunstigt og systematisk fordummede danskere har stemt sig frem til et rødt skørte-regime magen til det svenske.

  Så megen dumhed ender med at blive straffet hårdt. Ikke hver gang, men hver eneste gang.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2020 @ 09:19

 16. https://www.bt.dk/samfund/tre-laeger-var-bange-for-corona-og-ville-ikke-tilse-poul-nu-er-han-doed

  Sådan er velfærdssamfundet i dag, og vores skide regering sagde coronabehandling ikke må gå ud over andre patienter

  dr.dk
  “Når vi ser så stort et fald, kan det tyde på, at der er nogle patienter, som ikke har søgt læge, og som måske burde gøre det.
  SØREN BROSTRØM, DIREKTØR, SUNDHEDSSTYRELSEN”

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 09:45

 17. Venstrefløjens aktioner føres gerne ud i ekstremerne, man tager ikke hensyn til noget som helst.

  Bruge Koranen som fodbold er strengt forbudt, døde svin foran Christiansborg er OK

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 10:00

 18. https://jv.dk/artikel/efter-kommentarer-om-st%C3%B8vletramp-og-tyskland-nystiftet-esbjerg-parti-skifter-navn-i-en-fart

  For halvanden uge siden stiftede forhenværende DF’er og daværende løsgænger i Esbjerg Byråd, Hans K. Sønderby, et nyt parti ved navn De Nationalkonservative. Men nu omdøbes partiet,

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 10:10

 19. NOGLE HOSPITALER står der endnu, og nogle afdelinger fungerer stadig fint. Så overfladisk set fungerer sundhedsvæsnet stadig udmærket. Men går man mere i dybden, vil man opdage at de gamle partier har forringet store dele af S-V meget betydeligt. Læs om S-V storhed og fald, (overlæge Niels Højlund), læs selv om en række lægers og patienters uhyggelige erfaringer med S-Vs store nedtur, læs om skjulte rædsler og skandaløse forringelser. Det findes altsammen på nettet.

  Kommentar by BENT A — 24. november 2020 @ 10:12

 20. At 16:
  Når Mor har sagt, at der ikke må dø en eneste relateret til kineservirusen, så må folk jo dø af noget andet. Sådan er det jo. Beklageligvis.

  Kommentar by Bastardo — 24. november 2020 @ 10:27

 21. Det er det, der hedder “forsigtighedsprincippet”.

  Kommentar by Bastardo — 24. november 2020 @ 10:32

 22. Off topic er som den er, så her: Kendt Tv2 journalist holder foredrag om hvorfor han elsker muslimer: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/11/tv-2s-rasmus-tantholdt-vil-lovprise.html

  Det vil jeg gerne høre et referat af, det er vist i morgen.

  Kommentar by Per — 24. november 2020 @ 11:21

 23. Ja, hvad sagde jeg? De vil udrydde kødproduktionen. Helt seriøst. Skide globalister 😡 Når de på få dage kunne eliminere minkindustrien, så vil de også kunne gøre andet. De vil hjernevaske folk til at acceptere protein bars lavet på knuste fårekyllinger. Det er ikke nyt at spise insekter, men mig får de ikke til det. https://www.google.dk/amp/s/www.entrepreneur.com/amphtml/271951

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. november 2020 @ 11:29

 24. @Løsriv Jylland
  Insekter er hverken halal eller kosher. Gæt selv hvilke religioner, der med garanti ikke får hevet insektfoder ned over hovedet.

  Kommentar by O — 24. november 2020 @ 11:42

 25. også off-topic
  har lagt mærke til flere DR reportere der siger “endelig kan Biden komme i gang med at danne regering”

  Ja klart, nu har de hetzet Trump i 4-5år så de er vel i ekstase over at få den senile gramser til magten

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 11:48

 26. https://nordjyske.dk/nyheder/hjoerring/a-z-siger-nej-til-traktordemonstration/fbb568f6-4b08-48ad-b905-fa78696efa17

  “Kasper Reggelsen understreger, at det er en principiel holdning hos Salling Group, der ligger bag afvisningen.

  – Vi har ikke sagt ja til, at den planlagte politiske forsamling kan bruge parkeringspladsen ved varehuset. Og hvis vi var blevet spurgt, vil svaret under alle omstændigheder have været nej. For vi lægger helt generelt ikke plads til demonstrationer eller politisk happenings – uanset politisk ståsted eller sag, siger Kasper Reggelsen.” citat slut

  Det var noget andet under Muhammedkrisen, da kunne multinationale selskaber godt blande sig i politik

  Kommentar by k.m. — 24. november 2020 @ 11:55

 27. Kommentar by Løsriv Jylland! — 24. november 2020 @ 11:29:
  Jylland er løsrevet. Det blev Jylland, da burgøjser-prøjserne gravede Kielerkanalen i 1895; lige op ad Ejderen. Denne kanal gjorde teknisk set Jylland til en ø.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. november 2020 @ 13:54

 28. Fint med mig, også godt at minkerhvervet langt om længe er væk, det var ikke et sekund for tidligt. Har i den grad tænkt mig at stemme på liste G.

  Kommentar by LarsB — 24. november 2020 @ 17:58

 29. LarsB — 24. november 2020 @ 17:58:
  Det gør du så bare!
  -men lige to spørgsmål, til din egen overvejelse:
  1. betaler du dine udgifter via skatteyderne eller gennem løn fra regulært arbejde i den private sektor?
  2. Hvordan vil du refinansiere det tab, som vi nu mister på statsbudgettet, når Danmark ikke mere kan sælge minkskind?

  Ps. se også gerne kommentar nr. 6:
  M.S. Carstens — 24. november 2020 @ 03:12

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. november 2020 @ 21:30

 30. Det er sgu komisk at tænke på, at TV2 var tænkt som et alternativ til den røde løgnefabrik DDR tilbage ved starten i 1988.

  I dag kan man blot konstatere, at TV2 om muligt er endnu mere woke og kulturradikal end den gamle kulturmarxistiske mastodont ude i Plørestaden…

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2020 @ 13:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper