25. november 2020

Røde lærerstuderende kritiserer Mette F.: “Ord skaber virkelighed, og derfor mener vi, at retorikken…”

For et par uger siden græd 19-årige Ibrahim El-Hassan ud over en helside i Politiken. Mette Frederiksens ord om utryghedsskabende indvandrerdrenge stigmatiserede folk som ham, men ‘hun skal ikke have ret til at definere, hvad der er utrygt’, og derfor er han nu begyndt at gå med dynejakke ‘meget mere end før’.

I dagens udgave af Alis integrationsland var emnet et åbent brev til Mette Frederiksen skrevet af fire kvindelige lærerstuderende, der ligeledes var bekymret over statsministerens retorik. Næsten 600 havde skrevet under på opråbet. I studiet var Nina Ravnholt Christensen, og over telefon medvirkede en Mikkeline Sofie Larsson. Sidstnævnte mente ikke bare det var tonen i debatten, der var problematisk, det drejede sig også om lovgivningen – og ganske rigtigt: En blodrød venstreradikal, af typen der støtter Black Lives Matter og Marronage, linker til Redox, og rutinemæssigt deler et opslag fra Feministisk Parti henvendt til Mette F.: ‘Ud med racisterne’.

At vi er langt ude på venstrefløjen, fremgår klart af pigernes SoMe-ageren. Den tredje skribent Helene Joanna Carmen Plett Forchhammer bor på Christiania, gik i skole på Det Frie Gymnasium, og anskuer ‘racisme og sexisme som en del af samme kamp’. Både Nina og Helene ses i øvrigt med islamisk tørklæde i forbindelse med rejser til Malaysia og Tyrkiet. Det lykkedes mig ikke at finde en profil på den sidste skribent Lea Cornelius, men det skulle undre mig, hvis hun var til højre for Enhedslisten. Folkeskolen har et problem med svenskrøde socialkonstruktivister.

Fra Folkeskolen.dk – 578 lærerstuderende til statsministeren: Din retorik gør vores opgave sværere.

“‘Du gik til valg på, at du ville være børnenes statsminister. Dog har dine udtalelser den seneste tid gjort det klart, at dette privilegium kun tilfalder nogle børn’.

Sådan indledes et åbent brev adresseret til statsminister Mette Frederiksen, som fire lærerstuderende formulerede og lagde på Facebook og Instagram den 24. september. Siden har tæt på 600 andre lærerstuderende valgt at skrive under på brevets budskab. …

I brevet skriver de lærerstuderende, at de mener, at det er deres pligt som kommende lærere at gøre opmærksom på, at statsministerens ‘ekskluderende sprogbrug vil have konsekvenser’

“Med dine seneste udtalelser om utryghedsskabende ‘indvandrerdrenge’, omskæringsdebatten og befolkningsgrupper, hvis etnicitet bliver sat i forbindelse med udbredelse af covid-19, bidrager du til en allerede tilstedeværende diskurs. Således bliver netop disse grupper generaliseret og udskammet på baggrund af din retorik’, hedder det i brevet fra de lærerstuderende. …

Ord skaber virkelighed, og derfor mener vi, at retorikken vil gøre det endnu sværere for os at løfte eleverne, når vi kommer ud i folkeskolen’, siger Nina Christensen.”

(Mikkeline Sofie Larsson på Facebook, 29. juni 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115200/trackback

24 Comments »

 1. Set som enkelt individer kunne man måske slå det hen med, at det bare drejer sig om forvirrede pigebørn, der vokser fra det.

  Problemet er bare, at vores land ledes af én af fuldstændigt samme slags, og hun er som hardcore feminist yderst lydhør overfor den slags mentalt forstyrrede “løftere”.

  Kommentar by Kimski — 25. november 2020 @ 02:57

 2. “Ord skaber virkelighed”

  Det samme mantra kører uafbrudt på de teoretiske medier for at friholde det enkelte menneskes handlinger. Hvor er det nemt og bekvemt for de kriminelle, sådan at give dem konstant fripas.

  I stedet for at kværne løs på internettet, skulle de muslimske piger begynde at bevæge sig ud i det offentlige rum og holde deres brødre i ørerne. På diskotekerne, i S-toge osv. alle steder hvor der findes visitationszoner eller andet importeret utryghedsskabende omstændigheder. Gad vide om tryghedsbarometeret står på storm?

  MEN det tør muslimske piger IKKE, for de kender deres plads i den muslimske rangorden.

  Kommentar by tavsen — 25. november 2020 @ 04:50

 3. Jeg håber de får rigtig mange små uregerlige, flabede perledrenge og nervesammenbrud, når de skal ud og undervise i folkeskolen.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. november 2020 @ 07:06

 4. Når 578 søde skolepiger har skrevet et kritisk brev til statsministeren, er der vel kun een ting for Mette Frederiksen at gøre: hun må træde tilbage og droppe alle sine politiske ambitioner. Overborgmesteren i Københavnstrup trådte tilbage pga. under 100 søde piger der havde skrevet at han var klam. Nu finder seks eller ti gange så mange kloge, søde og højt begavede tøser at Mette Fs politik er klam, ulækker, kritisabel, fejlagtig, småracistisk og børnefjendsk/skolefjendsk, og så må det jo passe.

  Og det PASSER jo!!! Mettes politik er skadelig, tarvelig og under lavmålet. Og det går jo ud over ikke bare indvandrerdrenge i dynejakker, guldure, guldkæder og trøjer til 8000 kr., det går jo også ud over millioner af danskere, lønmodtagere, mink-avlere, krakkede selvstændige, arbejdsløse og andre som må gå fra hus og hjem pga. Mettes politik.

  Så farvel til Mette. Synd at hun ikke nåede at blive færdig med sin plan om at hjælpe en masse børn ved at tvangsfjerne dem og gøre dem forældreløse, men det er jo bare ærgerligt.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 07:26

 5. PS: Nogen har iøvrigt beskyldt røde kvinder, feminister, “humanister”, kvindesags- og ligestillingsfanatikere samt politik-kvinder i bred almindelighed for at være magtsyge, herskesyge, mandsfjendske, navlepillende, hysteriske, lunefulde og arrogante/ignorante, men det er selvfølgelig yderst uretfærdigt. De politiserende kvinder kan et land som Danmark slet ikke undvære. Uden fruentimmere som Jelved, Zenia, Morten Østers, Sofie Carsten, Stine Bosse og alle Pernillerne osv. havde Danmark været ilde stedt.

  Uden den slags kvinder kunne Danmark være gået glip af både berigelse, multi-kulti, Merkels og Ursulas EU-direktiver, afrikanisering, islamisering, voldelige klaner og covid-19 reservoirer.

  Det kunne jo have ført til at millioner af danskere havde kedet sig ihjel, eller var blevet henvist til at leve i et Danmark med en fattig kultur, ingen åndelige udfordringer og ingen glorier der kunne pudses.

  Men her kom politik-kvinderne til og reddede Danmark og hele Europa fra at synke ned i barbari og idioti. Så hurra, hurra for Jelved & co.
  Vi har uendelig meget at takke dem for.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 07:58

 6. PS: Nogen har iøvrigt beskyldt røde kvinder, feminister, “humanister”, kvindesags- og ligestillingsfanatikere samt politik-kvinder i bred almindelighed for at være magtsyge, herskesyge, mandsfjendske, navlepillende, hysteriske, lunefulde og arrogante/ignorante, men det er selvfølgelig yderst uretfærdigt. De politiserende kvinder kan et land som Danmark slet ikke undvære. Uden fruentimmere som Jelved, Zenia, Morten Østers, Sofie Carsten, Stine Bosse og alle Pernillerne osv. havde Danmark været ilde stedt.

  Uden den slags kvinder kunne Danmark være gået glip af både berigelse, multi-kulti, Merkels og Ursulas EU-direktiver, afrikanisering, islamisering, voldelige klaner og covid-19 reservoirer.

  Det kunne jo have ført til at millioner af danskere havde kedet sig ihjel, eller var blevet henvist til at leve i et Danmark med en fattig kultur, ingen åndelige udfordringer og ingen glorier der kunne pudses.

  Men her kom politik-kvinderne til og reddede Danmark og hele Europa fra at synke ned i barbari og idioti. Så hurra, hurra for Jelved & co.
  Vi har uendelig meget at takke dem for.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 07:58

 7. Beklager at min ustabile pc sendte to gange.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 08:01

 8. Lærerstuderende!???

  De skulle have forbud imod at have med børn og unge at gøre.

  Kommentar by Bastardo — 25. november 2020 @ 08:05

 9. Nasseludere er der nok af..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. november 2020 @ 08:15

 10. “Således bliver netop disse grupper generaliseret og udskammet på baggrund af din retorik’, hedder det i brevet fra de lærerstuderende.”

  De lærerstuderende kommenterer aldrig “disse gruppers” udskamning, nedgøring, had og vold mod kristne danskere. Det på trods af, at ‘grupperne’ er kommet som bondesnu muslimske tiggere her til Danmark. Det eneste de ved om Danmark når de invaderer, er adressen på det nærmeste socialkontor. De kommer med tomme lommer og hoveder med ét formål – at skubbe danskerne ud af reden. I Bumfuckingstan må gøgen være landets nationalfugl. Hvorfor mon det?
  Seminarier kaldes for universiteternes skraldespand. Hvorfor mon det?

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. november 2020 @ 08:23

 11. Der er ikke en eneste af de 578 lærerstuderende der kommer gennem deres fremtidige job uden mærkbare ar på psyken og moské endda kroppen, vel at mærke af det selvsamme segment de her forsøger at “beskytte”.

  Velbekomme kællinger!

  Kommentar by Santor — 25. november 2020 @ 08:42

 12. Hvad skal man sige andet end nogle Islamleflende Folkeskolelærer, som vil cencurere det som de ikke kan lide fra virkeligheden af. Det minder mig om en soapserie, hvor de I Deres selvforståede etiske og moralske råddenskab ikke vil tale om lort, når der fremvises en septiktank :-). Vil anbefale dem at se uriasposten fra 24 november, om nogle stakkels drenge som bliver racistisk behandlet, bare fordi de prmovere bandemiljøet :-) :-) :-) (Ja ja ja. Sort humor). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2020 @ 08:59

 13. Både Nina og Helene ses i øvrigt med islamisk tørklæde i forbindelse med rejser til Malaysia og Tyrkiet.

  Hvilket der i sig selv ikke er det mindste galt i: jeg ville ønske at alle besøgende til Danmark viste samme respekt for vores kultur.

  Kommentar by Felix Krull — 25. november 2020 @ 09:42

 14. 57.000 DANSKERE har nu appelleret til Christiansborg om at skærpe straffen for vanvidskørsel med dødelig udgang til noget med minimum tre års fængsel. Det er da heller ikke for meget for en så grov forbrydelse som at køre 100-150 km/t i den indre by, og derved ramme og dræbe tilfældige og sagesløse fodgængere, cyklister eller bilister.

  Justitsministeren har foreslået at hæve de nuværende latterlige småstraffe med 50 procent. Men når forbrydere er hårdkogte kriminelle griner de bare ad små straffe. Fem år var ikke for meget for trafik-mord som nærmest er overlagt mord når man kører totalt hensynsløst afsted, med stor risiko for at udslette en flok cyklister, en hel familie i en bil eller på vej over gaden.

  Og så burde der oprettes arbejdslejre med streng militær disciplin, hvor fangerne ikke kan hygge sig med mørke net-sider og med at radikalisere hinanden. Det nuværende slappe og slatne system koster danske liv med korte mellemrum. (hvad med at leje fængselsceller i Estland eller Rusland? Det kunne spare mindst 100 mill. kr. pr. år)

  Og vanvidsbilister samt hjemmerøvere osv. bør altid udvises.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 10:15

 15. OT: Er den berygtede Sundheds-styrelse igen i gang med at dumme sig? Noget tyder på at den lægger op til en centralisering af behandlingen af børn der er kræft-syge. Muligvis vil S-S anbefale at al behandling skal foregå i København. Der er intet sundhedsfagligt belæg for at det skulle blive til gavn for børnene. Tværtimod vil det blive en voldsom belastning for både børnene og forældrene. Det er muligt at det kan spare statskassen for et par millioner kr., men det vil være meget hensynsløst overfor familierne. En svinestreg faktisk.

  Kommentar by BENT A — 25. november 2020 @ 10:45

 16. Forchhammer er et særdeles velkendt efternavn i venstreradikale kredse.

  Lukas Forchhammer o.s.v…

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2020 @ 12:12

 17. Så er der igen den med tonen i debatten, vi hører den til hudløshed, men det bliver den ikke mere rigtig af! Se på Sverige, der er på sammenbruddets rand, der har tonen de sidste 40 år været næste ubærlig politisk korrekt!
  Det er et problem når sandheden bliver kontroversiel! Det er uomtvisteligt at det er indvandredrenge eller efterkommere der er utryghedsskabende i den offentlige transport! Det er uomtvisteligt at der er drenge som får skader efter omskæring og det er uomtvisteligt at det er indvandretætte kommuner på vestegnen at Covid 19 spreder sig som en løbeild!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. november 2020 @ 12:32

 18. Tænk hvis Mette Frederiksen virkelig var så “fremmedfjendsk” som disse unge kommunister påstår. Så er det jo lige før at jeg ville overveje at stemme på hende! :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. november 2020 @ 14:01

 19. Den fra Politiken kendte Ibrahim El-Hassan tilhører samme familieklan som moster Asmaa Abdol-Hamid. Asmaas far har virket som imam. Klan-medlemmer er kendte som tørklæde- og bederumsaktivister. Klanen har i stort omfang nydt godt af pengestrømmen til Vollsmose-området. Klanen rummer dømte kriminelle. og arten af straffelovsovertrædelser spænder vidt.

  Kommentar by Henning — 25. november 2020 @ 15:33

 20. Ih ja selvretfærdige lærerstuderende, som gerne iklæder sig -tøtklædeundertrykkelsens symbol- imens de ser stort på alle de kvinder der har kæmpet (med livet som indsats) for at blive fri for det.

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2020 @ 15:35

 21. Først blev “Muhammedanere” forbudt
  Først blev “Perker” forbudt
  Så blev “Perle” forbudt
  Nu er “Indvandredrenge” forbudt

  I interview bliver indvandre drenge af Nina Christensen erstattet med “minoritetsdansk-kultur” og hos Henrik Dahl med “en bestemt gruppe drenge fra stor-mellemøsten som har en modstandskultur”.

  Los nu bare sprogets mangfoldighed, istedet for det her pis :D

  Kommentar by KineserSnot — 25. november 2020 @ 16:13

 22. Så er der endelig godt nyt til alle de hysteriske feminister:

  Flere medier fortæller, at Skotland som det første land i verden nu uddeler gratis bind og tamponer til alle kvinder.

  Mon ikke den røde feminazi-regering i Danmark snart følger trop?

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2020 @ 18:58

 23. “Ord skaber virkelighed, og derfor mener vi, …, når vi kommer ud i folkeskolen’, siger Nina Christensen.”

  OK – her kommer nogle ord, som jeg håber skaber virkelighed:
  Alle muslimer i Danmark skrubber af til deres taberlande inden årets udgang, således at Danmark igen kan blive fredeligt og harmonisk. Islam skal dø.

  Jeg håber at besværgelsen vil virke. Den består jo af ord – og de skaber virkelighed.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. november 2020 @ 19:18

 24. KineserSnot — 25. november 2020 @ 16:13:

  Alle udtryk som forbinder de fremmede med noget negativt vil med tiden blive forbudt. Det er en del af den Anti-Hvide agenda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2020 @ 19:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper