26. november 2020

19-årig: ‘Når vi falder i fordommenes fælde, fremmedgør vi dem, der har allermest brug for forståelse’

Det er ikke kun venstreradikale aktivister, der i disse år angriber Socialdemokraterne. Det er også naive 19-årige piger, der læser retorik på universitetet. Kommentar af en Anita Zhao set hos POV International – Mette Frederiksens retorik ansporer fremmedhad.

“I Folketingets åbningstale talte Mette Frederiksen ind i fordommene om ikke-vestlige indvandrere, da hun i udpenslingen af sin nye tryghedspakke malede et billede af, at mørkhudede unge mænd med guldkæder om halsen og dynejakker på ryggen er kriminelle, som gør samfundet utrygt. Men når man taler ind i fordommene, glemmer man forståelsen.

… Politikerne går mere op i at oversimplificere virkeligheden til egen fordel, end i hvordan vi skaber det mest velfungerende samfund for alle. Debatten burde i stedet være en pluralistisk smeltedigel, hvor vi i fællesskab finder socialt bæredygtige løsninger i stedet for at grave grøfter så dybe, at selv USA ville være misundelig.

For når vi falder i fordommenes fælde, fremmedgør vi dem, der har allermest brug for forståelse og inklusion. Vi må aldrig glemme, at fremmedgørelse avler fremmedgørelse…”

(Emil Elg, Om racisme, 2016. Forlaget NEMO)

“Det er især Socialdemokratiets pragmatiske racisme der står for skud. Her bliver racismen ikke målet, men derimod et påstået nødvendigt middel til at håndtere samfundsudfordringer ift. velfærd og integration. … Emil Elgs kritik af Socialdemokratiets højredrejning er højaktuel i en tid, hvor partiet nærmer sig Dansk Folkeparti mere og mere.” (Forlaget NEMO)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115218/trackback

17 Comments »

 1. DET ER NOK NÆRMERE DF som nærmer sig S, SF og de radiGALE. Tullesen har skruet op for retorikken, men det ændrer ikke ved at han er en af de værste vælgerbedragere i nyere tid. Og han har stadig ikke sagt fra overfor Marokko-traktaten.

  Emil Elg og Anita Zhao er uvidende, historieløse og indoktrinerede rødkålshoveder/skole-elever.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 01:32

 2. Det som de to tosser kalder fordomme, er der andre som kalder erfaringer. Eller meninger som skyldes iagttagelser af hvad nettet fortæller om forrykt og blodig hverdags-terror i Sverige, England, Tyskland og Afghanistan osv.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 02:26

 3. læser retorik på universitetet”

  Der må være mange faldgruber i den uddannelse. Især når ord skaber virkelighed.

  Kommentar by tavsen — 26. november 2020 @ 07:21

 4. Anita Zhao er ikke en naiv pige. Hun er en person hvis verdensforståelse er motiveret af hendes følelse af at være en etnisk “anden”.

  Kommentar by Realisten — 26. november 2020 @ 07:32

 5. Så synger vi alle i kot:

  Afrika

  Afrika

  Det bli’r bedre dag for dag

  Hvis vi gi’r e……

  Og genaralsirekyøren og Mimi Jakobsen har de store portemonneaiser fremme. Så DU via Statsradiofonien kan give til værdigt trængende.

  Mustafa Ali i den lokale rendesten er ikke værdig nok til at være trængende.
  Der til behøves en rigtig neger.

  Hvis det står meget slemt til,hvad det absolut ikke gør -se på mængden af negre- kan vi altid påkalde os nogle risgnaskere,der som gule mennesker kan give den som statelige tiggere.

  Gad vide om de forstår at vore penge aldrig har haft ærdi.

  :Richard Nixon 1971 -Skam være over ham

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2020 @ 08:37

 6. Som studerende i retorik, bør man som noget sf det første læse George Orwells 1984!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2020 @ 08:40

 7. Islam apologeterne glemmer altid, at danskerne aldrig er blevet spurgt om visdommen i modtagelsen af hadefulde griske muslimske horder.
  Muslimer skal ekskluderes og afsondres fra civiliserede mennesker. Politikerne slipper jo heller ikke sjakaler og hyæner løs på marker i Danmark med fredeligt græssende kvæg.
  Den pluralistiske smeltedigel hører kun hjemme i mellemstatslige omgivelser. I nationalt regi er voldsomme kulturelle forskelle kun benzin på et racistisk-religiøst bål, antændt af de anmassende griske muslimer.
  Danmark for danskere og Mekka for muslimer og de to grupper vil aldrig mødes. East is East and West is West – and never shall the twain meet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. november 2020 @ 08:59

 8. Anita Zhao kender ikke mig, så jeg er fremmed for hende.

  Hvis hun ikke straks sender mig mindst halvdelen af hendes SU og statslån, er hun jo fremmedhader.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. november 2020 @ 09:02

 9. Socialdemokratiets HØJREDREJNING? Ha ha ha. De to skøre kugler er så propfulde af fordomme og misforståelser, at de må være tæt på at at revne. Socialister er altså ikke socialister for sjov. Hvad Mette F lige har bevist. Og “højredrejningen” var kun FØR valget, og det var for at fiske stemmer fra naive og godtroende vælgere.

  I dag vil Mette F besøge et par tomme minkfarme. Tænk hvis hun havde besøgt dem i tide. Så kunne skandalen og katastrofen måske have været undgået? Rettidig omhu har aldrig skadet nogen.

  Der vil sikkert blive udtalt nogle hykleriske ord. Men fuld erstatning får mink-branchen og Danmark aldrig. Skaden er uoprettelig.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 09:02

 10. Fordommende kan man vel bevise ud fra virkeligheden. Men når Venstrefløjsidiotiet ikke vil forholde sig til den bliver de fremmedgjort overfor virkeligheden, som de ikke tør skimte, og derfor fordomsfuldt kalder det, de ikke vil se i øjnene, racisme, uden at forholde sig til den islamiske indflydelse. Derfor levere og lever de på en selvretfærdig løgn og forloren moral, som går ud over dem, som bliver ofre for virkeligheden som muhammedanere skaber. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God jul og god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2020 @ 09:07

 11. # Nielsen, 08.37: Den hjemløse dansker i lokal-området er heller ikke værdig nok til at få tag over hovedet. Han kan i stedet få en bøde og et opholdsforbud for at sove på et stykke pap på fortovet. De (skin)hellige “humanister”s næstekærlighed gælder kun for folk som bor mindst 2000 km væk. Eller som er kulturfremmede.

  Og det sidste nye er at skattevæsnet og bødekontorerne er begyndt at gøre indhug i fattige danskeres fattige økonomi, på basis af “skøn”, forkerte tal og fantasi-“beregninger”.

  Danmark er en bananstat hvor skatteyderne er til grin, hvor syge, svage, arbejdsløse, gamle og nødlidende danskere er på spanden, og hvor resten af befolkningen, de som endnu flyder ovenpå og stadig har det godt, efter planerne skal udnyttes, udsuges og udskiftes.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 09:26

 12. Hvis ikke den realitet, at Venstrefløjen har institutionerne konfronteres,så ser fremtiden sort ud. Vi befinder os på alle måder i en dynamisk situation.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. november 2020 @ 09:31

 13. Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 09:26 –
  Bureaukraterne kan granske pensionisterne, for at finde 15 kr. betalt for meget i sultepension. Samtidig kan skiderikker hente 15 milliarder ud af statskassen med fup og svindel – fordi skat ikke må kende identiteten på de svindlende spekulanter.
  Hvis skat kendte dem, ville de ikke købe danske værdipapirer, så derfor har politikerne forbudt skat at kræve identifikation af de internationale svindlere, når de stjæler fra skat.
  Mon skat stadigvæk ikke må kende svindlernes id, selv om deres tyveri af 15 milliarder er afsløret???

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. november 2020 @ 10:18

 14. Den små Anita har dog ret i én ting.

  Det er helt korrekt, at det efterhånden er komplet umuligt at se forskel på de to socialistiske partier Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2020 @ 12:08

 15. Er jeg den eneste, der har svært ved at lade være med at tænke på Bell kurven, under gennemlæsningen af Anita Zhao’s kommentar?

  Kommentar by Kimski — 26. november 2020 @ 16:07

 16. De fleste såkaldte “fordomme” om de fremmede er baseret på mange års erfaringer, statistik og mønstergenkendelse og indeholder derfor en høj grad af sandhed.

  Såkaldt “racisme” er et Anti-Hvidt skældsord, som næsten udelukkende bruges til at udskamme mennesker af vestlig herkomst. “Anti-Racisme” er således kodeord for Anti-Vestlig/Anti-Hvid/Anti-Dansk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2020 @ 16:19

 17. Du kan godt tvinge civiliserede danskere til at have muslimske naboer, men du kan ikke tvinge en civiliseret dansker til at tåle en muslimsk nabo.
  Derfor er elitens sindssyge inklusionsprojekt dømt til at mislykkes på forhånd. Det hjælper bestemt heller ikke når eliten ikke engang gider spørge civiliserede danskere, om de overhovedet vil have udenlandske fjendtlige naboer.
  Eliten og dens luderpolitikere har ingen respekt for de danske vælgere. Med deres opførsel demonstrerer luderpolitikerne, at de direkte hader danskerne og foretrækker primitive parasitter fremfor den danske kernebefolkning; men danskerne kan også hade.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. november 2020 @ 16:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper