26. november 2020

Mamadou Ba, SOS Racisme-leder: ‘It is necessary to kill the white man, murderer, colonial, and racist’

SOS Racisme er en flere venstreradikale organisationer, der officielt kæmper for udvalgte plus-ord, men i praksis er et koordineret frontalangreb på det bestående. Lederen af de portugisiske afdeling lyder til at være mere ærlig, end danske SOS Racisme, der ifølge hjemmesiden arbejder for ‘forståelse mellem danskere med forskellig kulturbaggrund’. En historie fra Breitbart – Concern After European ‘Anti-Hate’ Group Boss Discussed ‘Necessity’ of Killing White People.

“Mamadou Ba, head of the Portuguese ‘anti-hate’ group SOS Racismo, spoke of the need to ‘kill the white man’ at a recent online conference on “hate speech”.

Ba, a Portuguese citizen originally from Senegal, attended the conference on Saturday which was on the topic of ‘Racism and the Advancement of Hate Speech in the World’.

During the conference, which was attended by Portuguese speakers from Portugal and Brazil, Ba stated ‘it is necessary to kill the white man, murderer, colonial, and racist’ to ‘prevent the social death of the black political subject’.

According to a report from Portuguese daily newspaper Correio da Manhã, the statement was a quote from Algerian far-left anti-colonialist political philosopher Frantz Fanon, who openly advocated for violence during the French rule of Algeria in his seminal work The Wretched of the Earth.

The newspaper states that it is not clear whether Ba was quoting the far-left philosopher, but said it was presumed he did so in agreement.

‘Refutation is part of the proposition, but what matters most to combat hate speech is to propose a new narrative,’ Ba said during the online meeting.”

(Mamadou Ba, formand for ‘SOS Racismo’, live-debat, 21. November 2020)

Oploadet Kl. 01:21 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115229/trackback

22 Comments »

 1. I visse grupper der er inficeret af rød, brun eller sort HUNDEGALSKAB, (der som bekendt angriber hjernen og gør folk sindssyge) er der stor kærlighed til idéen om at angribe og nedslagte den hvide race, fordi den er så frygtelig racistisk. Verden bliver først et bedre sted når de hvide er udryddet i Europa og sidenhen Amerika.

  Derfor er det temmelig fast besluttede på at de “vil gøre en forskel”. Om det er en god eller dårlig, klog eller dum forskel, er ligegyldigt. Bare de kan forandre samfundet og efterlade sig noget der er smadret.

  Har de Mette F som forbillede? Aner det ikke, men hun har da gjort en forskel.

  PS: At det først og fremmest var arabere og negrene selv der bragte slaver og krigsfanger ud til Afrikas kyster for at sætte dem til salg, at det var den hvide mand der afskaffede slavehandel i Vesten, at der stadig foregår slaveri i ikke-hvide områder, at det var hvide som byggede veje, hospitaler, skoler og landbrug op i Afrika, til gavn for millioner af afrikanere, betyder naturligvis intet i de anti-hvide fanatikeres regnskab.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 02:00

 2. …er de temmelig fast besluttede på….

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 02:02

 3. BA ville nok have manglet både bøger, briller og og en del tænder hvis det ikke havde været for hvide mænds tandlægekunst og slibning af brilleglas. Havde han overhovedet været i live uden moderne medicin, eller lov og orden, udviklet af de hvide?

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 02:16

 4. Kritisk race teori er nynazisme.

  Kommentar by anno — 26. november 2020 @ 06:58

 5. Og så siges det at racisme er et begreb som er opstået blandt hvide mennesker. Tsk tsk. Hvis det er nødvendigt at dræbe den hvide mand -som jeg overaætter det skrevne,må det være lige nødvendigt at dræbe den sorte mand. Men hvor kommer den konflikt mellem mennesker fra (undtaget dette tilfælde)?
  Rt denne i Danmark fremtræfende neger bleven fejlfortolket? Eller er han blot en Balje Sørenseb-type,som latterligg’r dig selb,fordi han kan det? Eller er han gansje simpelt muslim?

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2020 @ 08:09

 6. Som hvid er jeg i nogen grad bekymret over sådan en udmelding. Jeg vil helst beholde hovedet på rette plads!
  Jeg er sikker på at de venstreradikale danskere, vil være behjælpelige. De skal såmænd bare skærer hovederne af dig selv! For de skal huske en væsentlig detalje, de er selv hvide!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2020 @ 08:38

 7. Når de såkaldte antiracister bliver til racister- er Portugals afdeling:-). Mamadouba er et udsøgt eksembel på Racisme i egne rækker……Ud over det, er det ikke Hadtale imod en race af mennesker (Mennesker med hvid hudfarve)?. Så jeg kan forstå at Black Life matters- White doesnt :-). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2020 @ 09:00

 8. Endnu en sort racist.

  Hvornår begynder de såkaldte anti-racister at kikke lidt indad?

  Kommentar by Santor — 26. november 2020 @ 09:12

 9. Den Danske regering har netop foræret Etiopien kr. 60 millioner, det må betragtes som landsforræderi. forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. november 2020 @ 09:49

 10. Ja, 60 millioner til Etiopien er lovlig ifølge EU men ikke til et lovligt nedlagt pt. ulovligt erhverv i Danmark…..

  Kommentar by Moth — 26. november 2020 @ 11:08

 11. Men husk nu på, at Blæwer Sørensen og konsorter har belært os onde hvide heteroseksuelle mænd om, at der ikke findes “omvendt racisme”…

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2020 @ 12:03

 12. Så en sort lille nigger fra Afrika (umbaba umbaba), sidder trygt i et europæisk land, som højest sandsynligt har båret ham på hænder og fødder gennem livet, og snakker om hvordan hans yderst gavmilde værter skal dræbes.

  Kommentar by O — 26. november 2020 @ 12:43

 13. Den, der griber til sværdet, risikerer at omkomme ved sværdet. Det skulle hr. Bæ måske tænke lidt over.

  Kommentar by Crass Børsting — 26. november 2020 @ 14:18

 14. Just another monkey…

  Kommentar by jp — 26. november 2020 @ 14:33

 15. Endnu et mindrebemidlet individ, fra endnu et tusindårigt, fejlslagent forsøg på at stable en civilisation på benene, som tilsyneladende fuldstændigt har glemt, hvem det er der sidder på atomvåbnene, og samtidigt er ophavsmanden til den brændte jords taktik.

  Yeah, dat woud be dat dere white dude, skinny, ya don’t wanna piss him off..

  Kommentar by Kimski — 26. november 2020 @ 15:52

 16. Yes! Kom endelig med mere af den slags ærlige udmeldinger!

  Måske det på sigt kan bidrage til at vække de millioner af naive, hjernevaskede og selvhadende vesterlændinge, som ikke kan og vil fatte, at ikke-hvide hader dem og ønsker dem væk og borte.

  Hvis ikke hvide mennesker øger vores kollektive etniske bevidsthed, så er det kun et spørgsmål om tid før de anti-hvides voldelige fantasier om folkemord bliver til virkelighed.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2020 @ 16:06

 17. Kimski — 26. november 2020 @ 15:52:

  Hvad hjælper det at vestlige lande “sidder på atomvåbnene”, når vestlige mennesker bliver mindretal i vores egne lande?

  De ikke-vestlige indvandrere vil vælge ikke-vestlige regeringer og så bliver det disse ikke-vestlige politikere, som “sidder på atomvåbnene” i vestlige lande – er du tryg ved det?

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2020 @ 16:11

 18. De kan bare komme an…Kæmp for alt du har kært…dø om det så gælder…Det er snart der vi er

  Kommentar by Black Watch — 26. november 2020 @ 16:43

 19. Kommentar by Peter Nielsen — 26. november 2020 @ 16:11.

  Vi har bare ikke mistet nok endnu, men det kommer, (det skal muslimerne nok selv sørge for), og så kommer responsen også. Og du må hellere holde godt fast på hat og briller, når det endelig sker. Lad være med at begå den fejl at tro, at de højtråbende repræsenterer flertallet. Det gør de ikke, og slet ikke i landområderne, hvor majoriteten af etniske danskere jo altså stadigvæk bor. Det samme er tilfældet i de andre vestlige lande. Og ovre mod øst, i den muslim-fri zone, har de ingen intentioner om at lade vestens atomvåben falde i hænderne på Islam, for det betyde enden på dem selv. Og for dem er feminiseringen af mænd noget man læser om, og dårligt nok tror på.

  Kommentar by Kimski — 26. november 2020 @ 17:08

 20. Det er ret tankevækkende at frau Merkelig stadig ikke er stemt ned fra sin kanslerpost, selvom det længe har været indlysende at hun er en stor pladderhumanist m.m. Det er også tankevækkende at danskerne trods årtiers advarsler mod kommunisme, feminisme og indvandring, bliver ved med at fylde Christiansborg med kommunister, feminister og tilhængere af multi-kulti.

  Er det et tegn på at tyskerne, europæerne og danskerne lider under en slags ubevidst dødsdrift/selvmordslyst, eller på at når bare man hjernevasker folk fra de første skoleklasser af, og siden med radio og tv, kan man forvandle dem til en flok får ?

  At den nuværende EU-politik plus Christiansborgs vanvidspolitik vil føre til hverdags-terror og social elendighed i konstant stigende omfang, og sidenhen danskernes udryddelse, burde være krystalklart for enhver.

  Kommentar by BENT A — 26. november 2020 @ 20:51

 21. En lille neger fra Afrika

  https://youtu.be/HvOtbJ1PxRU

  Kommentar by Ronkedor — 26. november 2020 @ 21:59

 22. …overordentlig høj IQ i fri udfoldelse… Unbeatable..

  Kommentar by Erik — 27. november 2020 @ 10:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper