27. november 2020

Ali & Co. afstraffede 22-årig: “… pisk med et bælte, slag, spark, tramp i hovedet og et knivstik i låret”

For nogle uger siden kommenterede jeg en Politiken-historie, der problematiserede det forhold, at danskerne foretrak at hyre ‘Ali’ fremfor ‘Anders’. Der kunne jo nok være rationale grunde til at holde distance til Ali’erne.

TV2 Online (Ritzau) fortæller i dag, at en ‘Ung mand fik trusler, dummebøder og pisk’, men glemmer lige at fortælle, at den 24-årige iraker Ali Adnan Hussein Al-Salait blev udvist. Han er tidligere dømt for gaderøverier/røverier. De øvrige dømte i sagen er 19-årige Ismail Abbas Hasaj Ali Al-Zamel og 20-årige Abdullah Abdul Sattar Yasir. Alle ankede til Landsretten.

Flere detaljer hos Horsens Folkeblad – Tre mænd dømt for afpresning, vold og frihedsberøvelse (kræver login).

“En 22-årig mand fra Horsens gennemlevede noget af et mareridt, da han flere gange i januar blev tvunget ind i en bil og kørt til øde steder bl.a. ved Bygholm Sø og Nørrestrand, hvor han blev afstraffet…

Årsagen til afstraffelsen var en gæld på 20.000 kroner, der på få måneder var vokset til en gæld på knap 200.000 kroner. Onsdag blev tre unge mænd, 20-årige Abdullah Abdul Sattar Yasir fra Horsens, 24-årige Ali Adnan Hussein Al-Salait fra Odense og 19-årige Ismail Abbas Hasaj Ali Al-Zamel fra Horsens, ved Retten i Horsens idømt fængselsstraffe på henholdsvis tre år og tre måneders fængsel, to år et halvt års fængsel og tre et halvt års fængsel i sagen. Derudover blev Ali Al-Salait, der er irakisk statsborger, udvist af Danmark for bestandigt.

Mændene er dømt for afpresning af særlig grov beskaffenhed, grov vold og frihedsberøvelse af den 22-årige mand, som skyldte den 19-årige penge. Gælden voksede eksplosivt, og mændene forsøgte at inddrive den med hjælp af det, sagens anklager kaldte ‘ekstremt grænseoverskridende’ metoder. …

… det endte med, at han fem gange i løbet af to uger i januar blev opsøgt af mændene, som kørte ham til forskellige øde steder i Horsens-området, hvor han blev udsat for forskellige former for afstraffelse i form af bl.a. pisk med et bælte, slag, spark, tramp i hovedet og et knivstik i låret.

Han blev også forsøgt kvalt i sin egen hættetrøje, han fik stukket en pind op i anus uden på tøjet, og han blev tvunget til at holde et kanonslag i hænderne, mens hans overfaldsmænd truede med at tænde det.”

(Område ved Bygholm Sø, Horsens; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:11 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115245/trackback

15 Comments »

 1. Kun voldelige og repressive regimer kan sætte sig i autoritet hos disse kulturer, men det strider jo imod menneskerettighederne og de “internationale”(vestlige vedtagne) konventioner, som er det juridiske grundlag for de er kommet her.

  Kommentar by CCC — 27. november 2020 @ 01:25

 2. Det Danmark du kender…

  Minder lidt om de videoer af tilfældigt dyreplageri, som orkerne plejede at smide op på youtube før i tiden, hvor de også var ved at kvæles af grin over lidelserne i kommentarerne.

  Psykologen Nikolaj Kennels har forfattet nogle ret oplysende studier om konsekvenserne af langvarigt indavl, (selv om det retfærdigvis skal nævnes, at det ikke var det han satte sig for at undersøge, det var nærmest en slags ekstra-bonus), hvis nogen skulle være interesserede.
  Landets folkevalgte, for eksempel..?

  Kommentar by Kimski — 27. november 2020 @ 02:19

 3. Det passser fint at den 19-årige er samme tredjeperson der i 2016 omtales med “I forbindelse med fire af røverierne har politiet næret mistanke til en tredje person, men han har ikke kunnet retsforfølges, fordi han er under den kriminelle lavalder..

  Men skæbnenn gik sin gang, og så fik han to år og seks måneder her i 2020 i stedet. For vi straffer ikke “børn”, nej vi gør ej, nikke-nikke-nej. Vi forebygger, integrerer og resocialiserer, det virker – hver gang!

  Kommentar by DavidK — 27. november 2020 @ 05:16

 4. HVORNÅR går det op for svenskernes flertal, at de allerede i årevis har levet under et RÆDSELS-REGIME..? Et rødt og feministisk regime som hjælper afrikanske og arabiske indvandrere, fup-flygtninge og terrorister med at overtage, ruinere og ødelægge deres land. Et regime som domineres af sinker, psykopater og korrupte landsforrædere. Der lystigt er i gang med at plyndre, terrorisere, udskifte og udrydde svenskerne.

  Også herhjemme er det politiske hykleri massivt. Også herhjemme manipulerer medierne mere end de oplyser. Også herhjemme har vi kurs mod rædsler og undergang. Hvornår forstår vælgernes store flertal at vi ikke kan overleve som folk hvis kursen ikke lægges om..?

  Danmark vil blive udslettet som danskernes hjemstavn og folkehjem, hvis de gamle partier ikke får nogle kraftige vælgerlussinger. Så enkelt er det.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 05:36

 5. PS: Den kriminelle lavalder bør nedsættes til 12 år. Så kan man give ungdoms-sanktioner der kan mærkes. Hvorfor blev den nu 19-årige, der i 2016 var tæt på 15 år, ikke anbragt i en lukket institution indtil hans fjendtlige og kriminelle holdninger var forsøgt pillet ud af ham? Man har jo ingen betænkeligheder ved at tvangsfjerne danske børn fra deres forældre. Mette F ønsker mange flere tvangsfjernelser.

  Hvor længe endnu vil man tillade banderne at dominere fængselslivet?

  Nå, det er nok ligegyldigt hvad man skriver. Christiansborgs flertal er bedøvende ligeglade med vi danskeres fremtid.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 05:50

 6. Lad for helvede ham dog være. Han var bare en tilfældig fodboldspiller,for et tilfældigt land,som tilfældigvis var god til bold.
  Kunne han sniffe kokain? Faldt han til patten hos promotoren? Var han en brasiliansk nationalist?
  Fattede han og hans stakkels familie en tøddel af økonomi?
  Fatter nogen hvor penge kommer fra?
  Må han hvile i fred her til takgivning,som varer lige til pinse.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2020 @ 05:55

 7. Kriminel lavalder bør fjernes.

  Kommentar by Peter Buch — 27. november 2020 @ 06:38

 8. Næsten alle domme over udlændinge bliver anket.
  Det betaler jo reelt aldrig de ekstra sagsomkostningerne derved. Men forsvarsadvokaten får altid sin betaling, via offentlige (=dine og mine) kasser. Advokatbranchens griskhed elsker enhver anke, betalt af offentlige midler.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. november 2020 @ 08:29

 9. Kommentar by Oppenheimer fan — 27. november 2020 @ 08:29.

  Jamen, alting er jo Allan’s Vilje, ‘inshallah’, så derfor bliver dommene altid anket. De kan skam ikke sådan holdes ansvarlige for deres handlinger, for var det ikke Allan’s Vilje, så var det jo aldrig sket, vel?

  Sarkasme fra min side, men helt reelt den mentalitet vi er oppe mod fra Orkernes side. Det er faktisk kun ganske få, af de mange modbydelige ting de foretager sig, som ikke er sanktioneret af deres krigsmanual, i et eller andet omfang. De fleste af dem handler om gudsbespottelse, og selv dem kan man få syndsforladelse for, hvis man tager et par vantro med i døden, når man begår selvmord i anger.

  Som en vejledning gennem livet, er den ‘religion’ enhver psykopats våde drøm.

  Kommentar by Kimski — 27. november 2020 @ 09:15

 10. Det som den 22-årige dansker har været udsat for, er TORTUR. Noget juristerne i Danmark ikke tager særlig højtideligt. I Frankrig kan man få livsvarigt fængsel for at udøve tortur, og en overgang var der endda dødsstraf som en mulighed.

  Tortur mod en sagesløs er ren ondskab. Og burde straffes hårdt. Men når sagen kommer for landsretten, får slynglerne vel rabat fordi de er koran-soldater. Eller de løslades ret hurtigt ad fænglernes bagdøre, pga. mangel på plads og fængselsbetjente.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 09:59

 11. OT: Der var noget med en forside eller TV-historie, hvor man så diktator-Mette hulke og græde efter at hun havde været på besøg i en nedlagt minkfarm ved Kolding. Her var hun blevet ramt af konsekvenserne af sin egen politik. Men var det krokodille-tårer?

  Eller havde hun fået en åbenbaring der fik hende til at forstå at hun er et kæmpekvaj der har kvajet sig helt enormt, og som burde få hende til at droppe statsminister-rollen og søge over i et andet erhverv som syerske, vaskekone, kassedame eller køkkenassistent?

  Man kan vel godt græde over sig selv, hvis man pludselig erkender at man er i et job man slet, slet ikke har evner til at bestride på ordentlig vis.

  Men mon ikke Mao-Mette hurtigt genvinder sin sindsro? Så hun igen bliver den top-arrogante Mette der med hovedet under armen udsteder ordrer der forårsager uoprettelige ulykker for tusindvis af danskere.

  Da der var hørings-debat i FT, snakkede hun udenom eller nægtede at besvare spørgsmål.

  Det får nok ingen konsekvenser for Mette-damen, da de øvrige partier ikke har lyst til et valg om kort tid.

  DR er nu begyndt at skildre mink-branchen som et erhverv der alligevel var ved at gå fallit. Selvom den stod overfor stigende priser og gyldne tider i 2021 og 2022.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 10:23

 12. Denne sag demonstrerer tydeligt, selv for radikale og socialakrobarer, hvad der venter danskerne når de muslimske besættere bliver mange nok. I Sverige krævede muslimske demonstranter overholdelse af sharia for alle i Sverige og truede med selv at gennemføre sharia, hvis svenskerne ikke frivilligt gør det.
  Da svenskerne i praksis har overgivet sig til islam, kan de lige så godt påbegynde obligatoriske gymnastikkurser i den kunsten at stikke bagdelen i vejret 5 gange i døgnet. Den svenske rigsdags medlemmer starter øvelserne. De vil samtidig indføre sharia lov i den svenske grundlov og kalde deres statsminister for ‘StorMufti’ – bare for at vise underkastelse. Goodbye Sweden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. november 2020 @ 11:03

 13. Tillykke kære regeringer siden 1983.
  Det er lykkedes jer at gøre hvad ingen tidligere har formået, nemlig at skabe en mafia i Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. november 2020 @ 08:05

 14. Lad mig minde om, at 100% af den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet.

  Men det er tydeligvis vigtigere for politikerne, at vi har fremmede i landet end at danskerne kan leve trygt i deres eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 16:33

 15. Når man går udenfor i dagens Danmark, bør man altid være beredt på det værste…der i bedste fald ender uheldigt for banditterne. Tak, usle korrupte politikere for ødelæggelsen af landet, hvordan I stadig kan få stemmer ved valg, må guderne vide. Formentlig kun via valgsvindel, som ovre hos storebror Amerika.

  Kommentar by LarsB — 29. november 2020 @ 21:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper