27. november 2020

‘Videnskab’.dk: “Muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier, lige så højt som kristne gør.”

Jeg har gennem årene blogget en del artikler fra Videnskab.dk. Mediet er statsfinansieret, og burde som sådan ikke være en akademisk udgave af Politiken. Det er et medie der fortæller lægfolk, at parallelsamfund ikke eksisterer, at efterkommerne ikke går op i religion, at ‘kriminaliteten’ er faldende, at ‘klimabenægtelse’ er farlig, at danskheden ikke er dansk, at historieundervisning gør os nationalistiske, at journalister er mere midtsøgende end befolkningen, at autonome er helt almindelige lovlydige borgere, at nazisterne har aflagt skråremmene af markedsføringshensyn, at hatecrime er skjult bag mørketal, at Trumps isolationisme kan starte 3. Verdenskrig, og at der i øvrigt var en irrationel islamofobi i Europa i 1529.

Det stopper aldrig. I denne uge er det ph.d.-studerende Arzoo Rafiqi, der på baggrund af et empirisk studie fortæller alle os uvidende, at muslimer i virkeligheden er ligeså demokratiske end kristne. Der må være korrigeret for virkeligheden, og et hurtigt tjek fortæller da også, at hun for fem år siden, som formand for et integrationsråd, deltog i en islamofobi-konference i Århus arrangeret af Bashy Quraishys ENAR-Denmark og ‘Enhedslistens Antiracismegruppe’. Hun er muslim, hvis nogen skulle være i tvivl.

Arzoo Rafiqi på Videnskab.dk – Forsker: Muslimer er lige så glade for demokratiske værdier som kristne.

“På den ene side står de, som mener, at muslimer ikke vil støtte demokrati og dets værdier. … På den anden side står de, som argumenterer for det diametralt modsatte: Muslimer kan lige såvel som andre religiøse grupper være tilhængere af demokrati. …

Det er dog til syvende og sidst et empirisk spørgsmål, hvilket af disse standpunkter som stemmer overens med virkeligheden. Jeg har derfor lavet et omfattende empirisk studie, som undersøger, hvorvidt der er forskel på muslimers og kristnes støtte til demokrati.

Konkret finder jeg, at der ikke er en systematisk forskel. Muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier, lige så højt som kristne gør. Det gælder også meget religiøse og praktiserende muslimer.

Mine empiriske analyser afkræfter påstanden om, at muslimer grundet deres religion er antidemokratiske.

… Der er ingen systematisk forskel, uanset om man ser på dem, der er meget religiøse, eller dem, der ofte praktiserer deres religion, for eksempel ved at bede tit eller gå meget i kirke eller moske. …

Der er ikke systematisk forskel mellem de to religionsgruppers præferencer for demokrati, uanset hvor meget de praktiserer deres religion.

Ikke-praktiserende muslimer støtter demokrati mindst ligeså meget som ikke-praktiserende kristne. Der er heller ikke en systematisk forskel mellem meget praktiserende muslimer og kristne. Eller systematisk forskel blandt ikke-praktiserende og praktiserende. …

Evidensbaseret og empirisk forskning om muslimers holdninger til demokrati er generelt en mangelvare. Debatten – både den offentlige og den videnskabelige – er derfor ofte præget af teoretiske påstande og formodninger.

Mit studie står således i stærk kontrast til de teoretiske debatter såsom Huntingtons føromtalte tese…”

(- ikke-religiøse muslimer er mere demokratiske end ikke-religiøse kristne)

(Arzoo Rafiqi, Clash of Civilizations? Muslims, Christians and Preferences for Democracy, 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115255/trackback

52 Comments »

 1. Den slags undersøgelser er kun valide, hvis de adspurgte ved og forstår hvorledes ‘demokrati’ er forskellig fra islam. Skal man efterkomme islams krav, kan ikke samtidigt efterkomme demokratiets krav. Islam og demokrati er hinandens modsætninger, som ikke bare kan afskaffes ved at stille ’smarte’ spørgsmål til ukyndige civile. Som man spørger, får man svar.
  Demokrati anerkender ikke en monoman politisk/religiøs førerhund og hans sekulære/religiøse love. Uenighed hedder blasfemi på islamisk; i demokratier er uenighed en forudsætning. Fat det.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. november 2020 @ 11:20

 2. I over 100 år har den danske kong Christian IX stået midt i en park på øen Skt. Thomas i Det Caribiske Hav.

  Men nu skal busten af kongen fjernes, mener aktivister, der har sat gang i en folkelig bevægelse, og nu er et lovforslag på vej. Det skriver Politiken.
  Kritikken af kongebusten har særligt noget at gøre med placeringen, for statuen står midt i Frigørelsens Have, hvor der blandt andet blev holdt store slaveauktioner i 1700-tallet.

  Symbol på undertrykkelse
  Initiativtageren til bevægelsen er Michael D. Vante, der er født og opvokset på øen. For ham handler det om, hvad busten står for.
  – For os i De Amerikanske Jomfruøer repræsenterer busten af kongen den undertrykkelse og underkuelse, som blev påtvunget os af den koloniale magt, han repræsenterer, siger han til Politiken, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 27. november 2020 @ 11:25

 3. Danmark er til grin med statsstøttet løgn

  Kommentar by k.m. — 27. november 2020 @ 11:46

 4. Det er Bonnier røvpulerne igen igen. De har ingen skrupler og moral er noget de tilskriver brændenælder eller saab og volvo. De som skriver deri kan næsten ikke finde ud af at stave til Anders And. Ja,og Kalla Anka. Men statsanklageren læser flittigt billederne,som i readers digest eller vagttårnet.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2020 @ 12:06

 5. Efterhånden en del år siden jeg stoppede med nyhedsmails fra det medie. Deres pseudovidenskabelige artikler blev for brogede. Men hvad kan forvente, når så mange muslimer infiltrerer institutionerne.

  Mon Arzoo Rafiqi har hørt om den store demonstration på Rådhuspladsen søndag den 3. november sidste år? Over 1000 muslimer demonstrerede for at sharia skulle stå over Grundloven. Demokratisk??

  Selvom det foregik under EB’s vinduer var avisen tavs. OVER TUSINDE MUSLIMER kunne den statsstøttede avis ikke få øje på. Der var tavshed over hele den statslige linje. Men det blev oplyst på nogle af de frie medier på nettet. De har ikke pantsat deres ytringsfrihed hos islam.

  LÆS KORANEN siger den noget om demokrati?

  Kommentar by tavsen — 27. november 2020 @ 12:36

 6. Emperi og emperi, en sang fra de varme lande!
  Helt ærligt så tror jeg ikke på det, når man nu ved hvordan venstreradikale uddeler akademiske titler til hinanden og på den måde holder en venstreradikalt agenda kørende generation efter generation! På samme måde holdes nu en islamistisk agenda kørende!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. november 2020 @ 12:47

 7. Arzoo Rafiqi burde læse her

  http://www.uriasposten.net/archives/105669

  En Urias-læser har sendt mig en række mobilfotos fra en islamisk-religiøs demonstration på Rådhuspladsen, søndag aften. Jeg kan intet finde i medierne, og der vil intet komme, med mindre en dansk buschauffør kører forkert eller en DF/NB-politiker problematiserer islamiseringen på Facebook.

  Kommentar by tavsen — 27. november 2020 @ 13:05

 8. # 4 Nielsen. Kunne du ikke fortælle os lidt mere om hvad Bonnier har at gøre med “Videnskab.dk”?
  Bonnier udgiver et blad ved navn “Illustreret Videnskab”, bliver du forvirret over at ordet videnskab bruges i mere end en sammenhæng?

  Kommentar by bjarne binee — 27. november 2020 @ 13:13

 9. VIDENSKAB.dk burde tage navneforandring til FALSK VIDENSKAB.dk. De 12 eksempler på påstande fra net.mediet der er i første afsnit af debat-oplægget, er 12 eksempler på tykke, sorte, vildledende løgne. Virkelighedsfornægtelse hele vejen igennem.

  De samme løgne gengives med korte mellemrum af DR, Pølletiken og tv 1+2.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 13:49

 10. Arzoo Rafiqi står for den undersøgelse…Mit gæt er at det er en muslim….OK Krokkedillen er ligeså meget vegetarianer som Geden.
  “Jeg Stoler aldrig på statestik som jeg ikke selv har forfalsket :-)” såvidt jeg husker et citat fra Churchill. Kan huske Imam Wahid Petersen udtale, -at selvfølgelig går Muslimer ind for demokrati. Men når de så er i flertal er det jo så op til dem, hvad de vil med det-.
  Pågældende undersøgelsessubjekt forholder sig selvfølgelig ikke til at Islam er og bliver en- usekulær Diktatorreligion med en Førerprofet til ideal (Ganske som Hitler). Han forholder sig heller ikke til den endimensionelle Sharialov (med 4 retskoler, som kun har småting der adskiller dem). Han forholder sig ikke til virkelighedens konflikter som Islam skaber overalt, hvor den grænser op til andre religioner. Han forholder sig overhovedet ikke til Grimhøjmooskeen eller de andre udenlandske financierede mooskeer. Han forholder sig ikke til Hitz Buth Tahir…..Men ok. han skriver…Ikke religiøse muslimer (????)……hvilket selvfølgelig er en selvmodsigelse….Måske de er født ind under Islam men bevist er frafaldne…Hurra for det….www.Frafalden.dk.
  Men ellers er det en gang fusk med realiteterne. At et medie der kalder sig Videnskab.dk vil bruge den slags indlæg i sit navn, devaluere det til nul og nix (Oliepenge? Politisk korrekthedsløgn Tayqiaa?. Politikens forlag? ) Men ok. Folkekirkens nødhjælp har jo heller intet med Folkekirken at gøre. At en medie der kalder sig ” Videnskab” vil lægge navn til dette yderst beviselige fusk og løgn, er med til at devaluere begrebet til fusk og løgn.

  Kommentar by Michael Unna — 27. november 2020 @ 14:04

 11. Vi skal hele tiden huske at forskningsresultater inden for humaniora ikke er absolutte, dvs. at resultaterne er til diskussion og at resultaterne oftest får et præg af politisk korrekthed, det er bedst for karrieren!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. november 2020 @ 14:09

 12. Her yderligeligere ni eksempler på KLASSISKE LØGNE fra MSM:

  Løgnen om at indvandringen er berigende,

  løgnen om at “humanisternes” næstekærlighed omspænder hele jordkloden,

  løgnen om at danske kvinder er undertrykte og mangler en masse i ligestilling,

  løgnen om at vi stadig har et demokratisk og velfungerende velfærdssamfund,

  løgnen om at Danmarks medier er sandhedssøgende og på danskernes side,

  løgnen om at familie- og skilsmisse-bureaukratierne mv. hjælper familierne og børnene,

  løgnen om at Danmark er en retfærdig retsstat,

  løgnen om at det vi betaler i skat, gebyrer, bøder, afgifter, moms og arvejdsmarkedsbidrag osv. mest går til at opretholde velfærden og sundhedsvæsnet,

  løgnene om at kommunisme og feminisme er vejen til et bedre og lykkeligere samfund,

  Alle disse løgne og flere til er i årtier blevet brugt til at holde danskerne så groft for nar, at samfundet nu er så svækket, splittet og destabiliseret, at vi risikerer at Danmark om få år synker ned i den rene elendighed med anarki, fattigdom, sygdom, hverdags-terror, blodbade og diktatur.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 14:27

 13. “Hun er muslim, hvis nogen skulle være i tvivl.”

  Ja, og så har muslimerne for længst luret, hvor gennemført gynocentrisk Vesten er, så de bruger deres egne kvinder som oratoriske stødtropper, i deres systematiske afvikling af de politiske og kulturelle normer der er fremherskende, i de lande der har valgt at tage dem ind.

  Vores eget folketing, og det amerikanske senat, har begge nogle stykker af slagsen, og der er al mulig grund til at antage, at de modtager deres ordrer direkte fra den lokale Imam.

  I øvrigt er det ikke specielt vanskeligt at nå frem til Arzoo Rafiqis “empiriske data”, når nu det adspurgte segment mangler den helt basiske forståelse der kræves, for at kunne forholde sig realistisk til det de bliver spurgt om.

  ..Det er så rent bortset fra den massive omgang taqyyia vi her præsenteres for. Business as usual fra den front.

  Kommentar by Kimski — 27. november 2020 @ 14:40

 14. Det er virkelig højeste videnskab at tegne to streger med en lineal i et koordinatsystem. Kim Møllers indledning til blogposten er som altid rammende.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. november 2020 @ 14:45

 15. Så er der også den STORE KÆMPELØGN som DF har bygget op omkring sig selv. Partiet har i 25 år ført sig frem som forkæmper for Danmark. “Der er så meget vi skal passe på” og så to hænder omkring det danske flag. Og en smilende DF-Tullesen der gav den som danskernes bedste ven.

  Nu er hans sande ansigt kommet frem. Nu har vi set hvilken hykler og vælgerbedrager han er. Har han nogensinde været andet end en rød infiltrator? End ikke Marokko-traktaten kunne han finde ud af at sige nej til.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 14:49

 16. God og morsom opsummering af venstrefløjsernes nye virkelighedsflugt i blogteks indledningen ovenover: “at parallelsamfund ikke eksisterer osv”

  Universiteternes nuværende såkaldte samfundsforskere fortrængte de forskere (og studerende) der dyrkede og bekendte sig til den klassiske empirisk baserede samfundsvidenskab. Den som studentermarxisterne kaldte ‘borgerlig’ og forkastede og fik deres marxistisk rettroende ‘kammerater’ ansat i stedet.

  1968 var som bekendt før 1989, hvor jerntæppet og kommunismen i østeuropa imploderede med et suk. Men da var det for sent og studentermarxisterne havde erobret universiterne. De blev den kolde krigs fortsættelse. Sandheden er som bekendt krigens første offer. Sådan ligger landet stadig. Så vent ikke noget godt fra den kant. Alle der er kommet ind vha af en marxistisk badebillet bør straks afskediges. Vi mangler stadig en udrensning af marxisterne og deres hjernevaskede barnesoldater fra universiteterne.

  Kommentar by Amad — 27. november 2020 @ 15:02

 17. Nu har jeg været inde på deres hjemmeside. Det er jo som at læse Politiken (hvis man kan finde en side, der ikke er annonce).

  I øvrigt: Læs koranen, der står det hele.
  Og 1,5 milliard muhamedanere står klar til at bakke det op.

  Kommentar by Bastardo — 27. november 2020 @ 15:15

 18. Endnu en såkaldt ph.d.-studerende – Arzoo Rafiqi – med snabelen ned i de offentlige kasser, betal af skatteslaver.

  Dem med den rigtige PK-mening bliver nemt betalt med en et eller flere Phd legater. Jo mere sindsygt og realitetsfjernt projektet lyder jo større legater. Fx. “Tykfobi i religionen”.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. november 2020 @ 15:21

 19. OT: Vores allesammens kære marxistiske veninde, Merkel, forstår hvad politik går ud på. Det tyske efterretningsvæsen har advaret om stigende mængder af venstreekstremistisk vold. Merkels reaktion? Jo, hun har nu fået vedtaget at der fremover skal bruges en ekstra MILLIARD euro på at bekæmpe højreekstremisme. Feministisk logik på højeste niveau.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 15:48

 20. Påstand: “Muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier, lige så højt som kristne gør.”

  Styreform A) ‘Demokrati’ er mest politik – religion indgår som en kontrolleret underordnet faktor.
  Styreform B) ‘Islam’ er mest religion – politik indgår som en kontrolleret underordnet faktor.

  Demokrater vælger A som Styreform og aldrig B. Påstanden er, at muslimer vælger både Styreform A og B, selv om de er antiteser. Påstanden er hermed afvist som humbug, fordi muslimer aldrig har levet i ægte demokratier og derfor er afvisende overfor demokrati som enerådende styreform.

  Iran er et typisk eksempel: Iran har et formelt demokrati; men et religiøst styret “vogternes råd” sikrer at parlamentet altid agerer islamisk efter koran og sharia loven.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. november 2020 @ 16:02

 21. Danmark som nation, er i dag baseret på udbredt løgn og bedrag på alle planer og er sågar iscenesat og sanktioneret af stat og myndigheder…

  Så når du hører fraserne om krystalklar gennemsigtighed, transparens og grundige undersøgelser og ekspertviden…så skal du rigtig spidse øren og slå din indre mistænksomhed til…for så er der i dette indlagt en eller flere løgne og bedrag…i hvert fald udeladelser, bortforklaringer og manipulation, der skal lede dig i den bestemte ønskede retning…!

  Derfor har det i årtier været muligt at hjernevaske de fleste skolebørn, studerende og den “almindelige” dansker 24/7.

  Resultatet kan mange se i dag…Et land i hastigt forfald…måske ikke økonomisk, forbrugsmæssigt og bnp-resultatmæssigt, men helt sikkert på vej mod landets ophør som det 1000-årige rige vi på godt og ondt har kendt til!

  Det Danmark vi har i dag er forandret til ukendelighed og er uigenkaldeligt tabt for de kommende etniske danske generationer!

  Ufatteligt… og så på bare 40-50 år!!!

  Kommentar by Black Watch — 27. november 2020 @ 16:24

 22. Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 14:49

  DF har i alle årene fremsat 100-vis af lovforslag m.m….de er vel alle blevet stemt ned og ofte lagt for had!

  De virkelige snydere og hyklere er alle de andre partier, medierne osv!

  Ikke mindst er det hovedparten af befolkningen der konstant år efter år har stemt DF og uden for reel indflydelse!

  Det er sådan demokratiet virker…et demokratisystem der i dag ikke er opgaven voksen til at modstå organiseret manipulation, ensretning, snyd, løgn, bedrag og at vikle sig ud af selvmodsigende, hyklerisk dobbeltmoral manifesterende sig i et utal af ødelæggende konventioner i alle afskygninger!

  Den sunde fornuft har svære vilkår og er fortsat ikke eksisterende på de fleste planer!

  Jeg tror det er disse forhold der har ført til folkets opgivende engagement i Danmarks fremtid…”brød og skuespil” er nok for de fleste…og man orker ikke at høre på DF mere!

  NB har derimod evnet at italesætte den sunde fornuft og fremtidsvisionerne for den gamle DF-garde…sådan nogen som os!!

  Men vi er en uddøende race…såååeee…de nye generationer kender ikke til andet end det de har oplevet og erfaret de sidste 20-30 år…derfra deres verden går…og derfor går den ad helvede til…i vores univers…men måske ikke for de her nye generationer…der er jo snart Vild Med Dans…gadagung du…her går det godt!!!

  Kommentar by Black Watch — 27. november 2020 @ 16:51

 23. OT: Har fået en meddelelse fra Google om at Uriaspostens sikkerheds-certifikat er udløbet for over to måneder siden. Passer det?

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 17:42

 24. Tjae – månen er lavet af ost, jorden er flad og muslimer demokratiske.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 27. november 2020 @ 17:45

 25. Som der er ud nu er demokratiet er godt værktøj til at få Islam indført, så jeg kan godt forstå de “demokratiske”.

  Kommentar by KineserSnot — 27. november 2020 @ 17:58

 26. Bent A
  Forsøger Google at skræmme kunder væk fra Uriasposten

  Kommentar by k. m. — 27. november 2020 @ 17:58

 27. Igen må man spørge hvorfor partier på højrefløjen ikke har fået stoppet denne her underlødige forskning for længst. Det har jo været igang siden 90erne…

  Kommentar by KineserSnot — 27. november 2020 @ 19:44

 28. # Kineser 19.44: Den enkleste forklaring er vel at det er EU-tilhængere, landsskadelige og folkefjendske typer som pape, lars uløkke og DF-tullesen mv. som har været i spidsen for K, V og DF. Uden de tres gigantiske svigt havde de borgerlige haft flertal i dag.

  Ikke eet af de gamle partier er fem øre værd. De er alle skabsradikale.

  Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 20:45

 29. Nu må den danske befolkning snart forstå, at vi skal have alle muslimer ud af landet, altså hver og en. Vi er så dumme, vi skal kæmpe nu ligesom under 2. verdenskrig.

  Kommentar by IES — 27. november 2020 @ 22:00

 30. Hej Bent A og andre…(Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 14:49)!

  Se her modtagelsen af endnu et af DF´s arbejde for Danmark og danskerne…

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12591489/blaa-partier-tager-afstand-fra-dfforslag-det-er-unoedig-diskrimination/

  Og som sædvanligt er der ingen opbakning fra de såkaldte blå partier, som i deres ageren og virke hele tiden og aktuelt, er en del af problemet. Deres bidrag er ikke eksisterende…det er kun snak og blålys…de er reelt de største fjender…da de foregiver at vil stække islam og deres indflydelse og fremtid i Danmark!!
  De røde svin og konsorter ved vi hvor er og at de hele tiden har og altid arbejder for at islam får et kommende afgørende bestemmelse i Danmark! De håber på en plads ved islam´s side!!

  Så hvem er egentlig de største landsforrædere i Danmark? Dem som klart tilslutter sig forræderne…eller dem der i det skjulte og under falsk flag selv bidrager til forræderiet?

  DF gør mange fejl…det gør alle parter og mennesker…men de har dog i 25 år prøvet at råbe befolkningen op! Det er ikke lykkedes kva nogle af de mere graverende fejl gennem tiden, som de har afstedkommet.

  Kommentar by Black Watch — 27. november 2020 @ 23:28

 31. Selvfølgelig er de glade for demokrati. Og for kollektiv velstand. Og alt det, vi kan give dem gratis, og som de ikke kan producere i deres egne lande. Fordi de ikke er demokrater, og ikke er generøse.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. november 2020 @ 23:30

 32. Det groteske er ikke de fordrejede, pseudovidenskabelige ideer. Det groteske er at den slags studier og forskning er statsfinancieret. Universiteterne burde være templerfor den dybeste visdom og de højeste sandheder, men er det modsatte. Man får mindre og mindre respekt for phd-ere, uanset om de kommer fra RUC eller KU.

  Mon ikke de muslimer der har deltaget i undersøgelsen, har misforstået hvad demokrati er. De tror i deres uvidenhed, at demokrati er det samme som velfærd.

  Kommentar by JC — 27. november 2020 @ 23:40

 33. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE12591497/radikal-partiafhopper-i-aarhus-rabih-har-svigtet-personligt-politisk-og-som-leder/

  Og en radigal kælling der nu fandt ud af hvad en muslimsk mand er for en størrelse…HA!

  Kommentar by Black Watch — 27. november 2020 @ 23:46

 34. Der er alpehuen igen med steningsPedersen i baggrunden
  Muhammedanere skal udvises!!!

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 01:12

 35. # Black Watch, 23.28: Ja, det er fuldstændig rigtigt at V og K har svigtet totalt hvad indvandringen angår. De er kun borgerlige udenpå og på enkelte punkter. De ligger på maven for EU, for indvandrings- og godhedsindustrien, og for massevis af kultur-radiGALE og røde idéer. Jvf. Lars Quislings valgbedrageri om straks-stop. Istedet deltag Lars Q i importen af yderligere mindst 100.000 kulturfremmede, plus at han skrev under på Marokko-traktaten. Lars Q har personlig været skyld i at Danmark er kommet endnu længere ud i det hængedynd som nu både Danmark og Sverige er ved at synke til bunds i.

  Hvad DF angår, er det rigtigt at de har søgt at råbe danskerne op i årevis. Og i mange år har flertallet af vælgere opført sig som om de var døve og blinde. Allerede i 2000 burde DF have været en kæmpe-succés. Det begyndte de så først at blive i 2015. Men bedre sent end aldrig.

  Men makkerparret Tullesen og Pia K havde så travlt med at være stuerene, flinke og føjelige, at DF nærmest intet udrettede i fire år i træk, 2015-19, trods 37 mandater, og større styrke end V. Resultatet blev en velfortjent vælger-lussing, eller et knock-out.

  DF forhindrede ikke at V slagtede løs på sundhedsvæsnet, på den sociale velfærd og på boliger af mange slags. DF forhindrede heller ikke den fortsatte indstrømning. Og stoppede ikke Lars Q i at rejse til Marakech i Marokko. Mange andre svigt kunne nævnes. Aldrig var DF på barrikaderne. Man hørte nærmest intet til dem i fire år. De syge, voldsofrene, børn og unge, folkepensionisterne, de retsløse, arbejdsløse og hjemløse, retsstaten og infrastrukturen fik det ikke bedre. Folkepensionen mv. er nu udhulet til en ubeskyttet sultepension, patienternes vilkår er kraftigt forringet, de hundredtusindvis af ofre for indvandringens omkostninger og konsekvenser osv. er stadig til grin.

  DF snorksov i fire år. Resultatet er en katastrofe. Partiet kunne i dag have haft 40-50 mandater hvis det havde kæmpet for Danmark. I stedet har Tullesen reduceret partiet til nærmest nul og niks. Han lå i fire år ved Larses fødder som en kælen hundehvalp der var tilfreds med en kvart hundekiks i ny og næ. Han har vist sig at være komplet uduelig, men Pia K synes stadig at han er “fantastisk dygtig”.

  Men får DF snart en ny top, og en ny leder, der ikke kan undgå at være bedre end Tullesen, er der måske stadig håb for DF. Men indtil videre er der kun NB og Hard Line at håbe på.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 01:15

 36. Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 01:12
  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 01:15
  Jeg er fuldstændig enig.

  Kommentar by piphans — 28. november 2020 @ 01:21

 37. PS: Tullesens og Pias svigt er utilgivelige. Og at han nu også er hoppet på co2- og klimahysteriets vogn, viser at han enten er en kynisk eller tåbelig politiker.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 01:25

 38. Black watch 23:46 – “Det nye medlem af partiet … rykker nu op som nummer to på Radikale Venstres liste til kommunalvalget” https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/afviser-sexchikane-melder-sig-ud-af-radikale-paa-grund-af-raadmand han er tidl. Socialdemokrat altinget.dk/artikel/byraadsmedlem-forlader-s-i-protest-mod-frederiksens-udlaendingepolitik

  Kommentar by anno — 28. november 2020 @ 05:21

 39. Bjarne Binee 13:13
  Ja det kan nok være at jeg lige tog fejl der. Jeg undskylder venligst fejltagelsen. Den skyldtes at det er så mange år siden jeg sidst bladrede i smudslitteraturen.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 08:53

 40. Meget fint indlæg A-mad (15:02)

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 09:20

 41. Nazzerøve hører hjemme, som altid, i Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. november 2020 @ 10:00

 42. Det er næsten lidt underholdende at bevidne de sproglige glip. En ting er hendes brug af adjektiver, som er temmelig usikker. Et spørgsmål er ikke empirisk; det lugter langt væk af at der skal bruges tillidsvækkende ord. Rigtig morsomt bliver det i opstillingen af undersøgelsens formål. Det er ikke et spørgsmål om hvorvidt islam er antidemokratisk men om islam tillader at man går ind for demokratiske værdier. Det er en grotesk formulering. Islam først og sidst, demokrati som pynt.

  Kommentar by Høgsbro — 28. november 2020 @ 10:35

 43. Åh jamen alle troende muslimer går skam ind for islamisk demokrati, men islamisk demokrati er noget helt helt andet end liberalt demokrati, faktisk er det det stik modsatte af liberalt demokrati.

  Prøv at ligge mærke til, at hver gang den slags påstande dukker op i debatten, og det er ikke første gang, så bliver det aldrig specificeret præcis hvordan forskellige grupper definerer demokrati.

  Der er naturligvis heller aldrig en journalist der stiller det oplagte spørgsmål….hvad mener du med demokrati? Man skal jo som bekendt ikke spørger, når man ikke ønsker at høre svaret.

  Jeg stillede selv engang spørgsmålet til en repræsentant for islam, og svaret var informativt….flertalsafstemning er fint, så længe der ikke afviges fra de rammevilkår der sættes af sharia, var svaret.

  For de tungnemme, så lad mig skære det ud i pap. Islamisk “demokrati” er gudestyre, hvor uvigtige detaljer overlades til undersåtterne.
  Liberalt demokrati er derimod folkestyre, hvor mindre vigtige detaljer overlades til politikerne.

  Lad mig desuden gøre det klart, at det vi Idag har i Danmark IKKE er et liberalt demokrati, men snarere et form for kollektivistisk socialistisk demokrati

  Kommentar by Mackety — 28. november 2020 @ 10:45

 44. Kommentar by anno — 28. november 2020 @ 05:21

  Ja så er der 2 muslimer på de 2 første pladser på R´s opstillingsliste til det kommende kommunalvalg!

  Hvad mon andre hvide R medlemmer siger til det?

  Der bliver vist ballade når valgdagen nærmer sig.

  Kommentar by Black Watch — 28. november 2020 @ 11:05

 45. Flemming Rose har i WA den tankevækkende artikel ‘Sidste udkald for Vesten’ om demokratikrisen i Vesten. I Freedom Houses karaktergivning af demokrati er USA nu placeret som nr. 33 mellem Slovakiet og Argentina, men et stykke efter Chile og Letland.

  Minkskandalen er et godt eksempel på, at Vestens demokratikrise også smitter af på små lande som Danmark: En statsminister og regeringsapparat, der tror, at de gennem magt og vildledning kan slippe afsted med at bryde Grundloven.

  Årsagerne til denne krise får Flemming Rose måske ikke fuldt belyst, men den statsfinansierede videnskab.dk er også et symptom på en krise, hvor en fordummende blanding af syrede venstreradikale dogmer fra humanistiske fakulteter og islamsk ideologi og simpelthen gemene løgne forklædes som videnskab og præsenteres som objektive sandheder.

  Man skulle ikke tro, at det var så svært at få GPS’en til at guide én fra position A til B, men hvis GPS’en vildleder én, bliver det en besværlig og farefuld færd at nå B, hvis det da overhovedet lykkes. For folk der gerne vil guides mentalt lidt i livet, er videnskab.dk en sådan vildleder.

  Kommentar by traveler — 28. november 2020 @ 11:08

 46. Det er næsten lidt underholdende at bevidne de sproglige glip. Høgsbro — 28. november 2020 @ 10:35

  En nylig afmeldelse resulterede i denne sproglige fornyelse
  “Du vil ikke modtage nogen mere e-mail marketing fra denne liste”

  Som gammel dansker i mindretal føler jeg mig beriget på alle niveauer.

  Kommentar by tavsen — 28. november 2020 @ 11:09

 47. Så er der også den STORE KÆMPELØGN som DF har bygget op omkring sig selv. Partiet har i 25 år ført sig frem som forkæmper for Danmark. “Der er så meget vi skal passe på” og så to hænder omkring det danske flag. Og en smilende DF-Tullesen der gav den som danskernes bedste ven.

  …Kommentar by BENT A — 27. november 2020 @ 14:49

  Mig bekendt har DF aldrig brugt det logo.

  Du tænker formentlig på Den Danske Forening eller kort DDF, som blev stiftet 18. marts 1987.

  Denne forening blev således stiftet lang tid før Dansk Folkeparti skilte sig ud fra Fremskridtspartiet i 1995, men DF kunne lukrere på forarbejdet udført af DDF for at sætte indvandringsspørgsmålet på dagsordenen.

  Teksten brugt i forbindelse med ovennævnte logo er “Pas godt på Danmark”.

  Kommentar by T. H. — 28. november 2020 @ 13:14

 48. KineserSnot — 27. november 2020 @ 19:44 skrev:

  “Igen må man spørge hvorfor partier på højrefløjen ikke har fået stoppet denne her underlødige forskning for længst. Det har jo været igang siden 90erne…”

  Fordi de såkaldt “borgerlige” partier blot er en slags godkendt opposition, som reelt ønsker den samme katastrofale udvikling, blot i en anelse langsommere tempo.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 16:49

 49. Det spiller ikke nogen rolle hvad en majoritet af muslimer siger de mener. For det er altid en minoritet intolerante muslimer som gør sager, terrormord, klager over at de skal overholde danske love, truer folk med at myrde dem osv osv, og majoriteten har ikke det mindste at gøre med det.
  Det er hvad majoriteten muslimer GØR og ikke GØR som har betydelse.

  Den dag en stor gruppe muslimer forlader islam i protest mod mordene som gøres i deres navn, så kan man måske tro på de mener hvad de siger. Så længe de ikke i gerning viser hvad de mener, så er de moralsk medskyldige i alt svineriet. Hvad de siger er helt irrelevant.

  Kommentar by Jørgen — 28. november 2020 @ 19:58

 50. Hvorfor ligger muslimer på rad og række lige bag ved hinanden og kigger lige ind i den foranliggendes løftede bagdel? Det minder om en gay parade med herlighedsværdi i udsigten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 08:58

 51. Har denne Rafiqi afstemt sine skriblerier med sine trosfæller fra Hizb ut-Tahrir?

  Hizb ut-Tahrir vil som bekendt skylle demokratiet ud i lokummet ved først givne lejlighed…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 19:02

 52. Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 16:49

  Du behøver ikke svare mig hvergang, vi nok nogenlunde enige. Men det vigtigt at stille disse spørgsmål, det kan være at de andre der tror at kun Islam er problemet, kan vågne op.

  Venstre, Konservative og LA er til at lukke og på skide i DF og NB skal holdes i kort snor.

  Kommentar by KineserSnot — 2. december 2020 @ 15:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper