28. november 2020

Trump afviser MSM-beskyldninger om igangværende statskup – BT-vinklen: “Trump hånes på nettet…”

Torsdag afholdt Donald Trump et pressemøde i Det Hvide Hus, og det er nok så interessant, nu hvor kommentariatet i en lille måned har talt om det igangværende statskup. Her fortalte Trump, at han naturligvis ville overlade Det Hvide Hus til Biden, såfremt Valgmandskollegiet vælger ham. Kommentaren faldt i naturlig forlængelse af en Twitterbesked dagen forinden, hvori han pointerede at man følger ‘initial protocols’. “Der bliver alligevel ikke borgerkrig…”, skrev Naser Khader på Facebook, og blev ædt levende af Twitterlands ‘fencewalkere’.

Jeg har ikke kunne finde en eneste artikel på BT eller BT.dk om Trumps ord under pressemødet, men BT ved godt den fandt sted. Overskriften blev: Trump hånes på nettet… Da pressemødet officielt var en Thanksgiving-telekonference henvendt til militæret, foregik det ikke som normalt i Det Ovale Værelse. Bordet var mindre end det sædvanlige. Twitterland flippede, BT fik sin vinkel. Det koster i år danskerne 17,3 mio. skattekroner

Q: So, if the Electoral College does elect President-Elect Joe Biden, are you not going to leave this building?

Donald Trump, POTUS: Just so you — certainly, I will. Certainly, I will. And you know that. But I think that there will be a lot of things happening between now and the 20th of January. A lot of things.

(BT.dk, Jeppe Elkjær Andersen, 27. november 2020: “Trump hånes på nettet…”

“Lederen af den frie verden og af landet, der står som demokratiets vogter, kaster nu om sig med konspirationsteorier og grundløse anklager. Det er så milevidt fra demokratiets grundregler, og er vel ikke langt fra at kunne betragtes som forsøg på et statskup.” (Jan Schouby, Århus Stiftstidende, 4. november 2020)

“Med militær præcision slog han til lige på det tidspunkt, hvor sejrspilen forsigtigt pegede på ham selv. Deklarerede sejr og erklærede, at han ville bede USA’s højesteret om at stoppe optællingen af de resterende stemmer. Komplet vanvittigt og svært at beskrive som andet end et ønske om at begå et regulært statskup.” (Christine Egelund, JP.dk, 5. november 2020)

“Men der er Ingen sump i Danmark, sammenlignet med USA, hvor penge og politik er sovset sammen, og der lige nu nærmest pågår et statskup…” (Kristian Madsen, Politiken, Twitter, 22. november 2020)

I dette repetitionskursus i statskup kan vi læse, at Goebbels målbevidst – og med stor succes – sigtede på at bringe det værste frem i tyskerne, mens Roosevelt omvendt bestræbte sig på at bringe det bedste frem i sine landsmænd. Bodanis omtaler ikke Trump, men hvert eneste trin på Goebbels himmelstige har sit præcise modsvar i Trumps regimente af løgn.” (Peter Wivel, Politiken, 23. november 2020)

“Det fyger med beskyldninger om snigende statskup og massive forfalskninger efter USA’s valg. Nogle mener, situationen minder om Tyskland i 1920’erne… En desperat præsident gør klar til et statskup for at forbigå valgets utvetydige vinder.” (Poul Funder Larsen, Jyllands-Posten, 23. november 2020)

Oploadet Kl. 11:05 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115278/trackback

45 Comments »

 1. Bidens afdøde stemmer roterer i gravene , og de levende af Bidens stemmer ,risikerer at miste den sidste rest af sans og sund fornuft og samling , – hvis det viser sig , at være sandt hvad der tegnes op af vælger svindel. hvis det sker …..kommer der så en eller anden militær invention ? har nogen et bud?

  Kommentar by heisahero — 28. november 2020 @ 11:13

 2. En kæmpe fiasko for mediestanden, at de ikke kunne omgøre valget for 4 år siden, hvor det var russerne, der valgte Trump. Impeachment osv. kunne heller ikke. Og de danske statsansatte journalister fremturer i deres ubændige had. De nævnte citater er en skammelig afsløring af korrupte journalister.

  SKROT MEDIESTØTTEN som er en sovepude for politisk korrekte dagdrømmere, der ikke er i stand til at lave et produkt, som mennesker vil købe.

  Forhåbentlig skriver Trump en bog om de 4 år, så alle Trumphadende journalister kan fortsætte de “gode” takter

  Kommentar by tavsen — 28. november 2020 @ 11:30

 3. De amerikanske valgsvindlere må kigge på Danmark med stor misundelse. Her har diktatorerne jo valgnævnet til at forhindre uønskede partier i at stille op. Det er da langt nemmere, end at skulle bøvle med at trykke stemmesedler midt om natten.

  Kommentar by Lider af danskhed — 28. november 2020 @ 11:46

 4. Christine Egelund, JP.dk, har sgu da, vanen tro for den mindrebemidlede journalistiske underklasse af homo sapiens, formået at få vendt fuldstændigt op og ned på den faktuelle virkelighed:

  Det var de Demokratiske ledede valgsteder, der pludseligt stoppede med stemmeoptællingerne, noget der aldrig er sket før i nyere politisk historie.

  Og jvfr Godwin’s Law, så har Peter Wivel og Poul Funder Larsen allerede tabt debatten.

  Så er der kun Jan Schouby tilbage, og han projicerer så gennemført Demokraternes egne handlinger over på oppositionen, at man næsten fristes til at tro, at han er en af dem.

  Men når kun sølle 85% af de danske journalister stemmer til venstre, for en allerede stærkt venstredrejet midte, så kan det da ikke passe…
  /sarc off.

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 11:46

 5. Trump bliver genindsat den 20. januar 2021 til fire år mere, det har jeg selv læst i kommentarsporet på Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. november 2020 @ 11:52

 6. En magtfuld forbryderhær skabte ‘Russian Collusion’ krydret med Ukraine-gate og det politiske attentatsforsøg på Kavanaugh m.m. Nogle er villige til at gå meget langt for at få Trump ned med nakken og mener, at deres egne løgne og forbrydelser er retfærdiggjort alene fordi de går rundt i et stort ekkokammer, der afskyr Trump.

  En så magtfuld forbryderhær eller Deep State giver ikke sådan op, og det er i det lys, at man bør se det besynderlige præsidentvalg i USA på. Når Trump kæmper tilbage, står forbryderhæren som sædvanligt klar med alverdens anklager mod ham for at dække over deres egne forbrydelser.

  Fantastiske Sidney Powell dukker pludseligt op på scenen som en moderne Jeanne d’Arc for at bekæmpe Deep State og dets rådne forbrydere.

  Kommentar by traveler — 28. november 2020 @ 12:01

 7. Umulius er tilbage for at fortælle mere om, hvor fredeligt og godt socialisme bliver for USA.

  Kommentar by Lider af danskhed — 28. november 2020 @ 12:14

 8. Dette citat siger vel i virkeligheden alt: “So, if the Electoral College does elect President-Elect Joe Biden, are you not going to leave this building?”

  Det kan oversættes direkte til: “Hvis de officielt vælger ham som vi i medierne allerede har valgt som præsident, forlader du så posten?”

  Men det er faktisk tæt på at jeg håber at det sker, for medierne vil dermed have slagtet den høne der lagde alle deres guldæg. Hvem fanden gider at se CNN eller læse EB/BT om amerikansk poltik længere, hvis alle artikler bare er dem der forsøger at dække over en senil gammel mand?

  Hvis man tror at disse mediers troværdighed er lav nu, så bare vent til de har brugt de næste 4 år på det projekt!

  Kommentar by Per — 28. november 2020 @ 12:53

 9. Enig tavsen 11:30. “En kæmpe fiasko for mediestanden (..) Og de danske statsansatte journalister fremturer i deres ubændige had. De nævnte citater er en skammelig afsløring af korrupte journalister.
  SKROT MEDIESTØTTEN som er en sovepude for politisk korrekte dagdrømmere”.

  Præsidentvalget 2020, var jo “milevidt fra demokratiets grundregler”!

  Det var ikke et normalt præsidentvalg, fordi halvdelen af stemmesedlerne blev i totalt ubevogtede postkasser. Der ingen kontrol af om dem, der puttede dem i, var beretttiget til at stemme og heller ikke nogen kontrol af hvor mange stemmesedler de puttede i.

  De sandsynligvis falske rekordhøje stemmetal viser, at det var et enestående valg. I de demokratisk styrede byer brugtes postkasserne i høj grad som ukontrollerede valgsteder, fordi demokraterne vidste at den ukontrollerede afstemningsform ville gavne Biden og det Demokratiske Parti. Det var forudset af de fleste valgeksperter og sådan gik det. Længere er den sådan set ikke.

  Det var smart af det Demokratiske Parti. Nu triumferer sejrherrerne over deres vellykkede brug af en udemokratiske afstemningsmetode. Og MSM her og derovre jubler. Fupnummeret lykkedes.

  Måske burde de hellere undre sig over det helt udsædvanlige valgresultat? Hvor er den kritiske presse? Hvor er vagthunden* dvs medierne som man ved feslige lejligheder kalder for “den fjerde statsmagt”?:-)

  *”Når journalister tager en sag op og retter kameraer og spørgsmål mod ansvarlige politikere eller andre magtfulde personer, får de tit sat fart i udviklingen. Derfor er frie og uafhængige medier nødvendige for et velfungerende demokrati.
  Når medierne er bedst, kan man sammenligne dem med en vagthund, der giver hals, når magthaverne handler forkert. Af samme grund kalder man også medierne for “den fjerde statsmagt”, fordi de ideelt set sikrer, at Regeringen, Folketinget og domstolene gør deres arbejde ordentlig og ikke misbruger deres position.
  Fordi medierne er vigtige for demokratiet, er både ytringsfriheden og den frie presse i Danmark sikret gennem Grundlovens paragraf 77.”
  (DR 15. OKT 2013)

  Kommentar by Amad — 28. november 2020 @ 13:02

 10. TO KOMPLET MODSATTE meninger om USA-valget tørner nu sammen. Iflg. de danske MSM er valget forløbet på perfekt demokratisk vis, og Trump er bare en sølle og ussel taber, oveni at han er den værste USA-præsident nogensinde.

  Helt modsat ser det ud hos hodja og andre netsider. Her fremlægges eksempler på valgsvindel i kæmpestort omfang. Og det sandsynliggøres at stemmeoptællings-computere har flyttet rundt på millioner af stemmer. Og der vises billeder af millioner af Trump-fans der er på gaden for at demonstrere mod valgsvindel.

  Meget tyder på at valget ender med at blive afgjort af højesteret, og så kan Trump antagelig fortsætte som præsident. Men i den kaos der er opstået, kan der også komme vilde overraskelser.

  11.46 har ret i at USA-“demokraterne” nok burde have foretaget et telefon-opkald til Astrid Krag og valgnævnet for nogle måneder siden. Hvis republikanerne ikke havde fået lov til at stille op til valget, kunne “demokraterne” nok have vundet valget med lige så mange stemmer som Stalin i sin tid, nemlig 99.7 procent.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 13:05

 11. …det kaos der er opstået…

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 13:08

 12. Se “Lider af danskhed, 11.46…

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 13:12

 13. Kommentar by NotariusUmulius — 28. november 2020 @ 11:52.

  Here we fucking go again…du kan simpelthen bare ikke kontrollere det der irrationelle had, hva’, knægt?
  Har du overvejet en indmeldelse i KVINFO?
  De excellerer også i emotionelt baseret tankegang og rationaliseringer, du vil passe fint ind i flokken af hysteriske madammer derovre…

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 13:16

 14. Trumps grædekoner er simpelthen blevet for patetiske de hyler og vræler over at samtlige(pånær 2 vælgere der blev afholdt fra at stemme i Pennsylvania) løgnagtige påstande slynget ud på interimistiske pressemøder på parkeringspladser, er blevet skudt ned af en dommer i retten.

  Ja det stopper ikke engang der, sagførerne under Giuliani fremlægger jo ikke engang de latterlige påstande for dommerne. Måske fordi der er forskel på, at hive løgne ud af røven under cirkus Trumps forestillinger og så, at gøre det under ed fremfor en dommer i en retssal.

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 13:43

 15. Det egentlige statskup er det demokraterne har tænkt sig at fuldføre i Georgia i begyndelsen af januar, når de ved valgsvindel vinder 2 senatspladser. Derefter vil USA udvikle sig til et woke diktatur, hvor alle med forkerte meninger bliver straffet hårdt. Et land der i censur og social kontrol kommer til at ligne Kina.

  Kommentar by Michael — 28. november 2020 @ 14:13

 16. Tja Jack Achaius, jeg skulle mene, at ligesom med den “røde” presse, så ville du ikke se samme beviser om så disse lå lige foran dig.
  Men et grelt eksemple på svindel – som kom frem for dagens lys under en valgmands høring – må vist være den “valgkreds” i Pensylvania der har udstedt lige under 1.8 million brevstemmer og som “sjovt” nok har optalt omkring 2.5 million.

  Kommentar by Erik Øhle — 28. november 2020 @ 15:55

 17. “On Tuesday, the Democratic Party’s mainstream media was giddy over the news that Pennsylvania would certify their state’s November election results. But on Thursday, in a surprising development, Commonwealth Judge Patricia McCullough ordered the state to not take any further steps to complete the certification of the presidential race. She also blocked the certification of all the other election results.
  Robert Barnes of Barnes Law was first to break the news with a link to the opinion of Judge Patricia McCullough via Mark Levin. Now, in another surprising move, the PA Trial Court has ruled the 2020 election was likely unconstitutional in PA and that gives the state legislators the power to choose electors.”

  Så monstro om de såkaldte beviser ikke var store nok?

  Kommentar by Erik Øhle — 28. november 2020 @ 16:01

 18. Erik Øhle

  Igen løse påstande fra Gale Giuliani fremført foran republikanske lovgivere. Hvorfor fremlagde de ikke disse påstande under ed foran dommer Matthew Brann igår?

  Rablende Rudis fantasier blev fremført til valgmandshøringen i ONSDAGS!, så man må gå ud fra, at havde der været skyggen af bevis var det også blevet fremført igår.

  Så stik din “røde” presse op i røven og forhold dig til kendsgerningerne!

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 16:16

 19. En prøveret der udsætter valgresultatet og giver lovgiverne magt til, at vælge valgmænd gør ingen forskel i forhold til, at valgmændene stadigvæk skal tildeles efter resultatet. At det er udsat har intet med beviser for stemmesvindel at gøre. En genoptælling kan muligvis komme på tale, men det er stadigvæk resultatet der bruges i tildelingen af valgmænd.

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 16:27

 20. Som jeg skrev tidligere – om disse så lå lige foran dig ville du ikke se. Så du skal ikke komme her med “kendsgerninger” – for du vil jo ej forholde dig til samme alligevel…….

  Kommentar by Erik Øhle — 28. november 2020 @ 16:28

 21. Vi så jo hvordan det gik med genoptællingen i Wisconsin….

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 16:31

 22. Erik Øhle du roder rundt i hvad der er beviser! Og når det kommer til hvad der er beviser, skal de fremgå af et anklageskrift der forelægges en dommer. Det er ikke sket tværtimod!

  Forhold dig til det du eller stik piben ind!

  Lovgiverne kan som sagt ikke bare udpege valgmænd som de lyster, det skal være på baggrund af resultatet. Og resultatet kan kun stadfæstes på ny via genoptælling og sidenhen en domskendelse.

  Indtil videre er det ikke sket, men lad os da se om sker og om hvorvidt det ændrer noget….

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 16:38

 23. Erik Øhle

  I øvrigt som skrevet sætter du dig IKKE IND I TINGENE! Du har ikke en SKID STYR på kronologien i det her! Afgørelsen i prøveretten om udsættelse af valgmandstildelingen er appelleret til højesteret af den højeste føderale domstol i Pennsylvania.

  En appel der er formalia hvis ikke prøveretten fremlægger beviser inden 10 dage.

  Få dog styr på dit ÆVL!

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 16:54

 24. Der er tonsvis af retsligt gyldig evidens på systematisk valgsvindel, hvor Sidney Powell allerede har startet sagerne i Georgia og Michigan. Vi er vist ved at være så højt oppe i retssystemet at sagerne ikke behandles af dommere man undrede sig over Soros brugte mia. af dollars på at få valgt.

  Vil nogen forstå konspirationen, hvoraf valgsvindlen er en detalje, så forklarer Lori Gregory det ret tydeligt:

  https://www.brighteon.com/6068f8ed-6fb5-408c-b7c9-c90038ee445b

  How Big Tech And Big Pharma Are Combining Forces To Enslave The World

  Lori Gregory, producer of 1986 the act, joins Harrison Smith on the War Room to break a huge revelation about Microsoft’s involvement in the election.

  Kommentar by perhag — 28. november 2020 @ 17:08

 25. perhag

  “Der er tonsvis af retsligt gyldig evidens på systematisk valgsvindel”

  Der er ZERO! af retslig gyldig evidens på systematisk valgsvindel!

  ZERO! NUL! NOTHING! INTET!

  Ps. Sydney Powell har ikke EN ENESTE sag igang i retten! IKKE EN! Hendes obskure påstande er heller ikke en del af Trumps advokat teams anklager længere.

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 17:18

 26. Er det dig Steffen Kretz?

  Kommentar by Lider af danskhed — 28. november 2020 @ 17:35

 27. Jack Achais er “np”s afløser, ganske enkelt. Men fred være med det, for vores skriverier her påvirker ikke valget i USA det mindste.

  Men at der er foregået valgsvindel i USA i et helt enormt omfang er uden for al tvivl. Om “demokraterne” så lykkes at komme igennem med det, er endnu svært at sige. Der vil være tvivl om det endelige resultat et stykke tid endnu. Men iflg. hodjanerne vinder Trump.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 17:43

 28. Hvis det ender med at Trump kan fortsætte, så bliver det absolut episk at skulle høre ramaskriget fra nærmest samtlige vestlige mainstreammedier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 17:55

 29. Alene ved at samle ind fra netbrugere som sender bevismateriale til https://hereistheevidence.com/ har Robert Barnes allerede sorteret en hel del efter hvor vægtige beviser og indicier det er.

  Kommentar by perhag — 28. november 2020 @ 18:01

 30. Beviser er noget der stadfæstes af en dommer i en retssal. Det er ikke noget der stadfæstes på en blog, en hjemmeside eller en Youtube video.

  Sidney Powells omfattende anklager og påstande er anklager og påstande indtil de kommer for en dommer i en retssal. Kommer de det, er det først der træffes juridisk afgørelse til om der er beviser.

  Det samme er gældende for Trumps advokat team, nemlig påstande og anklager der ikke er beviseliggjort for en dommer i en retssal.

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 18:22

 31. SJOVT AT ACHAIUS MODSIGER SIG SELV. Først fastlår han at det er en klippefast, urokkelig og indiskutabel kendsgerning at der ikke i eet eneste tilfælde er foregået valgsvindel. For HVIS der var ville Achaius have vidst det. For Achais véd ALT om USA-valget, for Achaius har nemlig direkte tlf-forbindelse med DRs, Pølletikens, JPs og Mis-informations røde og Trump-hadende redaktioner. (16.16 – 17.18)

  Men så pludselig har Achaius skiftet mening og skriver at beviser først er beviser når de er stadfæstet af en dommer. (18.22) Men hvad er der så tilbage af Achaius’ mange påstande om at der absolut IKKE er begået valgsvindel i nævneværdigt omfang?

  Så er Achaius’ påstande jo reduceret til at Achius mener, synes, tror, formoder, antager og gætter på at der ikke er sket en flytten rundt med tusindvis eller millioner af stemmer. For ingen af Achaius’ påstande er jo stadfæstet af en dommer. Achaius har ingen beviser, og hans meninger er derfor blot en mening blandt mange andre meninger.

  Det kan være at Achaius har ret. Det kan også være at han har uret. Og iflg. hodjanerne er det sidste langt det mest sandsynlige.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 19:46

 32. Der findes nok ikke nogen, der ved så lidt om amerikansk politik, som danske MSMs amerikakorrespondenter. Men de er gode propagandister.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:22

 33. BENT AWEKAT

  Jeg påstår ingen steder, at ” Der absolut IKKE er begået valgsvindel i nævneværdigt omfang” IKKE et sted påstår jeg det bette skidespræller!

  Jeg skriver DER IKKE ER FREMLAGT ET ENESTE BEVIS for noget sådan i en retssal og for en dommer!

  Få hovedet ud af røven hvis du vil tages seriøs bette ven!

  Kommentar by Jack Achaius — 28. november 2020 @ 22:07

 34. Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 19:46.

  Præcis.

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 22:12

 35. Jeg vil vædde en del på, at hvis USAs højesteret virkelig skal tage stilling til nogle af disse klager over valget, vil Trumps tilhængere blive skuffede. Højesteret er ikke et 3. kammer i kongressen. Selv om dommerne har personlige politiske synspunkter, agerer de sagligt og professionelt, når de arbejder. Trump er allerede blevet skuffet over de første dommere, han udnævnte, og hvis det kommer dertil, vil jeg som sagt vædde på, at han bliver skuffet igen.

  Men lad os nu se, hvad der sker.

  Kommentar by Gunnar Biering — 28. november 2020 @ 22:47

 36. Objektive og uafhængige journalister burde sammenligne evidensen for valgsnyd i Hviderusland og USA. Højesteret i Hviderusland har godkendt valgresultatet, og hvis der faktisk er beviser for valgsnyd er det i sandhedssøgningen vigtigere end hvad dommere bestemmer.

  Men det eneste konkrete jeg har hørt journalister komme med for at støtte påstanden om valgsvindel er at nogen har set stemmesedler komme gennem et vindue. Hvis det er en underskrevet vidneudsagn er det bedre end ingenting men ikke nok til at løfte den bevisbyrde den samlede vestlige presse burde gøre for at blive taget seriøst i Hviderusland.

  Men hvis der ved valgene er brugt valgmaskiner med de oprindeligt venezuelanske programmer, så er det i sig selv et meget kraftigt indicium på valgsnyd, især efter afsløringer allerede bragt om dette ved valget i USA, foruden det som Sidney Powell fortalte på pressemøde 19 november.

  Kommentar by perhag — 29. november 2020 @ 00:53

 37. Til journalisterne herinde og evigt sovende Gunnar Biering – pas på med, at blande jer i Amerikanske valg. Især hvis i har jeres habengut og blodpenge kær.

  Satanist-Mogens og Porno-Mette følger Pedo-Frank ud af vagten.

  Kommentar by Iznogut — 29. november 2020 @ 01:28

 38. ACHAIUS er nok bare en ubehøvlet gadedreng, net-trold og rød skurk.

  Kl. 17.18 skriver han bl.a. ZERO!, NUL!, NOTHING!, INTET! Sammenholdt med hans øvrige skriverier eller rablerier viser det at han fuldstændig afviser at der kan være foregået valgsvindel. Men det kan jo kun være gætteri eller en påstand fra hans side. Når han så også i mangel af argumenter anvender skældsord overfor medbloggere der har deres tvivl eller egen mening om USA-valget, er det nok klart for de fleste at han er en useriøs type man ikke kan tage alvorligt.

  Med sin grove sprogbrug gør han sig selv utroværdig.

  Kommentar by BENT A — 29. november 2020 @ 01:47

 39. Enig BENT A den 28. 17:43. “Jack Achais er “np”s afløser, ganske enkelt” En troll som ikke bør fodres. Han er her kun for at sætte lus i skindpelsen.

  Eksempel. Kommentar by Jack Achaius den 28. 16:27. Rablende beskyldninger mod Rudy Giuliani, advokat og tidligere borgmester i New York, valgt for det republikanske parti. Som bekendt: rigtige danskere hader amerikanske republikanere. Det har vi lært både i skolen, på universitetet og i statens tv:-)

  MEN sandheden er IKKE en flertalsbeslutning, så man har lov til at mene, at det amerikanske præsidentvalg 2020 var udemokratisk, fordi det ikke overholdt alle de demokratiske grundregler. F.eks var der ikke valghemmelighed, som kræves i et demokratisk valg.

  Hvorfor er der krav om valghemmelighed? Fordi manglende valghemmelighed påvirker udfaldet, selvfølgelig. (Det var bl.a mediepropaganda og den manglende valghemmelighed, der gjorde, at Enhedslisten i DDR kunne opnå 98% af stemmerne!:-)

  Det undrer, at ingen af de ekstatiske anti-Trumpere ønsker at forklare, om den helt enestående høje valgdeltagelse har noget med valgresultatet at gøre? Hvem var det, der stemte? Og hvorfor?:-)

  Kommentar by Amad — 29. november 2020 @ 09:31

 40. Også ad Jack Achaius den 28. 16:16

  Kommentar by Amad — 29. november 2020 @ 09:41

 41. Som skrevet, det var formalia!

  https://www.bt.dk/nyheder/ny-nedtur-for-trump-hoejesteret-i-svingstat-forkaster-afgoerelse

  Kommentar by Jack Achaius — 29. november 2020 @ 11:48

 42. MAGA 2024!

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 17:10

 43. Jeg tror vi har fået os lidt af en bimset rød troll i Jack Achaius…

  Kommentar by LarsB — 29. november 2020 @ 20:12

 44. Trump vandt valget. Stort.
  Der tales om 80 mio. stemmer mod 40-50 mio. til Biden.
  Biden bliver ikke præsident. Tro ikke på noget som helst af det MSM skriver.
  Følg med de næste dage! Der kommer til at ske ting og sager.
  Arrestationer etc.
  Hav popcorn og cola parat…

  Kommentar by Jern Henrik — 30. november 2020 @ 19:28

 45. Kommentar by Jern Henrik — 30. november 2020 @ 19:28

  🤦🏻🤦🏻 Lad nu være, du er ikke et barn længere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. november 2020 @ 20:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper