28. november 2020

Foto: Roskilde-biskop Peter Fischer-Møller fotograferet med 15 tyrkiske imamer… og en dydig kvinde

15 tyrkiske diynaet-imamer har været på besøg i Roskilde Domkirke, hvor biskop Peter Fischer-Møller glad tog imod dem. Der var også en kvinde i selskabet, og som man kan se på det medfølgende foto, så kendte hun sin plads, da de skulle fotograferes foran Museum for Samtidskunst, et stenkast fra domkirken.

“‘Jeg glæder mig over lejligheder som disse, hvor vi kan mødes og drøfte religion og medborgerskab uden at lægge skjul på de religiøse forskelle mellem kristendom og islam,” siger Peter Fischer-Møller.

Som tak for værtskab, kaffe og dialog modtog biskoppen et lille maleri af et tyrkisk tegn, der betyder ‘ingenting’.” (Roskildestift.dk)

(Foto: Roskildestift.dk)

Oploadet Kl. 11:31 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115285/trackback

28 Comments »

 1. Ih , hvor er det dog flot og nyttigt, og hvad kan det dog ikke bruges til ?

  Kommentar by hartvig jensen — 28. november 2020 @ 11:35

 2. så kendte hun sin plads”

  Et billede afslører glansbilledet om ligestilling i islam. Med bøjet hoved erkender hun sin plads.

  Hvis en handel er gyldig, skal den bevidnes af 2 mænd. Er der ikke 2 mænd, så 1 mand og 2 kvinder.

  LÆS KORANEN

  Kommentar by tavsen — 28. november 2020 @ 11:37

 3. HAHAHAHA
  Som tak for værtskab, kaffe og dialog modtog biskoppen et lille maleri af et tyrkisk tegn, der betyder “ingenting” – Der pissede de lige Peter Fischer-Møller op og ned af ryggen

  Peter Fischer-Møller er ikke andet end en nyttig idiot, der føler sig meget mere end den almene dansker og han bør smides ud af kirken på røv og albuer

  Kommentar by Bjarne Jensen — 28. november 2020 @ 11:46

 4. Hovedløs, selvmorderisk idioti er tilsyneladende det eneste, der ikke anerkender grænser, racer, og religion, men nogen stod helt klart forrest i køen, da det blev uddelt.

  Kommentar by Kimski — 28. november 2020 @ 12:01

 5. Biskop Peter Fischer-Møller forsøger at overhale Gammeltoft-Hansen inden om, når det gælder landsforræderi i Danmarkshistorien.

  Kommentar by M.P. — 28. november 2020 @ 12:06

 6. FOLKEKIRKENS PRÆSTESKAB er infiltreret af kommunister, feminister og radikale. Tre grupper der består af totalitære betonhoveder samt blinde og døve tosser.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 12:10

 7. * BENT A 12:10
  Ikke langt fra sandheden!
  Præster og andre teologer tilhører som regel den fornægtende klasse! De er i dag som regel venstreorienterede og fornægter mere end noget andet deres egen religion! De tilhører oftest den globalistiske og multikulturelles klasse!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. november 2020 @ 12:39

 8. Jeg kan efterhånden bedre lide tyrkiske imamer end danske præster, for de går ikke på kompromis med noget som helst, i modsætning til præsterne der ikke kan sælge ud hurtigt nok. Og indirekte at fortælle præsten at han/kristendommen ingenting er værd på den måde er sgu genialt. De kunne lige så godt have skidt i døbefonden og bildt ham ind at det var en islamisk tradition, og han ville sikkert have troet på det.

  Koranen vers 5:51: “I der tror, tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Er du af uransagelige grunde stadig kristen, så er det din forbandede pligt at viderebringe det vers til hele din menighed!

  Kommentar by Per — 28. november 2020 @ 12:41

 9. “Medborgerskab” forudsætter, at folk associere sig med hinanden. At folk deler en religion er faktisk en svag basis for association. Mange kristne samfund er stærkt segregeret langs etniske og racemæssige linjer som man f.eks ser det i USA. Islam har heller ikke formået, at skabe et transcenderende fællesskab/“medborgerskab” mellem stammer og klaner. Men, at utopier i religøse rammer har slået fejl gør blot, at man finder på en utopi som er mere omfattende og magalomanisk end dem som slog fejl. Nu skal folk, der hverken deler etnicitet, religion og som reelt set ser hinanden som stærkt fremmede dele samfund og “medborgerskab”

  Kommentar by CCC — 28. november 2020 @ 12:47

 10. Skulle der ikke have stået 16 imamer?

  Kommentar by Skatteyderen — 28. november 2020 @ 13:01

 11. Roskildebispen Jan Lindhardt udtalte engang, at angrebet den 11. september på TWC var et udslag af religionskrig. Han sagde endvidere, at når nogen erklærer krig, skal man naturligvis give et svar.
  Imamernes besøg var ligegodt et stift stykke. Kom de for at spionere på arvefjenden og vurdere domkirkens egnethed som fremtidig moské?
  De kom ihvertfald ikke, for at blive belært om kristendommens uomtvistelige overlegenhed over islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. november 2020 @ 14:49

 12. Danmark har 10 biskopper samt en yderligere på Grønland. De er alle en skændsel mod kristendommen. Konkurrencen om at være den mest rædselsfulde af de 10 danske biskopper er benhård, men der er næppe tvivl om biskoppen i Roskilde ligger helt fremme i førerfeltet sammen med biskoppen i Haderslev.
  Da biskopper vælges af stiftets præster og menighedsrådsmedlemmer så er det soleklart at der er noget aldeles galt med vores folkekirke.
  Den er som så meget andet erobret af venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte.

  Kommentar by bjarne binee — 28. november 2020 @ 14:49

 13. De er sgu ikke helt uden evner de imamer – ingenting!

  Kommentar by Santor — 28. november 2020 @ 15:31

 14. FOLKEKIRKENS elendighed og afkristning startede med feminiseringen fra 68 og opefter. Der står i bibelen: kvinder skal tie i forsamlinger. Der tages også afstand til bøsser. Men nutidens præsteskab siger: Ind med marxismen og til helvede med bibelen. Marx er deres nye Gud, frelser og profet.

  1: Ligestilling/kvindekamp, 2: masseindvandring/multi-kulti og 3: kamp mod klimaet/co2, er den nye hellige tre-enighed.

  Kommentar by BENT A — 28. november 2020 @ 17:22

 15. “Islam Is Right About Women”

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. november 2020 @ 18:37

 16. Islam is right abut nothing.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2020 @ 19:03

 17. Er det sådan man opfylder sin missionsforpligtelse?

  Han benyttede forhåbentligt lejligheden til at tilbyde dem at blive døbt?

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2020 @ 20:13

 18. Når danskerne er kommet i mindretal i forhold til muslimerne, skal de huske én vigtig ting.
  Al dansk og vestlig kultur vil forsvinde. Islam kender intet til klassisk musik, teater, opera, malerkunst, ballet, billedhuggere, biblioteker, filosofi, kristendom, velgørenhed, faglig aktivitet, teknisk og humanistisk forskning, socialt sammenhold og demokrati.
  Tilværelsen vil blive en ørkesløs vandring mod døden, kun afbrudt af morbide religiøse seancer uden mening og indhold. Du tillades kun eksistens i kraft af dine evner som underkastet troende bønnebærer.
  Islam tillader kun religiøse zombier=levende døde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. november 2020 @ 20:38

 19. Understreger de nominelt borgerlige partiers EKLATANTE SVIGT!

  Imamerne besigtiger domkirken, som de – usagt – naturligvis ønsker at omdanne til moske, når islam uundgåeligt overtager – hvad fanden laver den stupide biskop?

  Det islamleflende Møgdyr, ‘biskop’ Peter Fischer-Møller, bør fyres uden ret til optjent pension!

  Skiltet, som angiveligt betyder ‘ingenting’, er nok et symbol for, at de, imamerne og muslimaen, mener, at kristendommen er tom og betyder ‘ingenting’. – Og her forudsætter jeg, at det er tilladt for en muslima, i islam og blandt imamer, at have en holdning til noget som helst.

  Det er så vanvittigt, at vores præster er så hjernedøde – at vores politikere er det, er vel nærmest forventeligt.

  Kommentar by Polka — 28. november 2020 @ 22:59

 20. Gad vide om der roerer sig noget mellem orene paa biskoppen,hvis nogen naevner Coptere i Mellemoesten eller Kristne i Pakistan eller Nigeria

  Kommentar by dunk — 28. november 2020 @ 23:53

 21. Som præst i folkekirken underskriver man på at fordømme muhammedanerne ifølge Confessio Augustana fra 1530……

  Kommentar by Moth — 29. november 2020 @ 00:20

 22. Hvorfor? Er det ren misundelse over at imamen kan få muslimer til bøn flere gange i døgnet?

  Kommentar by Islamarebad — 29. november 2020 @ 08:10

 23. Vi savner i den grad biskop Absalon. Han brændte guden ‘Svantevit’ af i Arkona på Rügen.
  Roskildes biskop kan ikke engang afbrænde en koran på domkirkepladsen i Roskilde, selv om det er hans kristne pligt at bekæmpe de muslimske hedninge – også i Danmark. Udnævn Rasmus Paludan til Ærkebiskop af Danmark og Sverige – med ærkedomkirke i Lund. Han kan sætte fut i tingene.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 08:49

 24. Salig borgmester og MF’er Erhard Jacobsen, stifter og ejer af det afdøde parti Centrumdemokraterne, sagde i sin vilde kommunistiske ungdom: “Vi tager generalerne og biskopperne og slæber dem på deres bare røv hen over brostenene”.
  Nogle gange savner man helt vildt Erhard Jacobsen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. november 2020 @ 11:37

 25. Koranen og dermed islam har jo ret mht. Kvinder.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 29. november 2020 @ 13:47

 26. De tog den i øjesyn for at se, hvordan de vil indrette den som stor-moske snart.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. november 2020 @ 16:50

 27. Fischer-Møller er en af de første, der får savet hovedet af, når Kalifatet er fuldt ud implementeret i Danmark.

  Men det har naturligvis intet med dødskulten Islam at gøre…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2020 @ 18:58

 28. Ifølge Præsteløftet er præsterne selvfølgelig forpligtiget på at bekæmpe Muhammedanisme. Islam er som bekendt drevet af Had til alle andre der tillader sig at have den frihed, som ikke hører under Islams selvforståede religiøse mentale univers. Jeg vil ikke nævne alle Islams meritter overfor andre her….Der er rigelig med dokumentation, og vi skal også have MegaBytes plads og tid til andet.

  Hvis vi ser på Lukasevangeliet, som er det eneste evangelie, som fortæller om Jesusbarnets undfangelse,….så rent logisk og Farisæisk er Josef jo ikke Fader til barnet. Hvis vi ser Farisæisk lovhelligt ud fra Moseloven, som er en mild udgave af Sharialoven, som ellers er en Kopi af en del fra Moseloven, men strengere undertrykkende, Skal Maria vel stennes ihjel for -hor- eller -utroskab-….ligesom Catherine Mulligan, som godt nok blev voldtaget, men som selvfølgelig ikke kunne skaffe 4 vidner. Det blev godt nok dokumenteret at hun havde haft sex, så derfor blev hun dødsdømt pga hor. Nuvel det sidste eksembel er filmatiseret med skuespillere men igen kopiinspireret fra Virkeligheden, og på DVD (Hvilket så forhindre cencur i fremtiden på Youtube og Google).

  MIN TOLKNING: Her kommer så -logisk- Helligånden ind i billedet, som fortæller at på trods af den strenge udgave af Moseloven, så kan Jesus godt kaldes GUDS SØN. TROR MAND SOM KRISTEN OG JØDE PÅ AT GUD HAR SKABT OS ALLE I SIT BILLEDE (Jorden, planter, dyr og os…dig og mig), SÅ ER VI JO LOGISK ALLESAMMEN GUDS BØRN-SØNNER OG DØTRE. rent social logik. Hvis man ikke tror på det kan Gud jo nok heller ikke kalde en for ens søn og datter, da gud jo så ikke eksistere….logisk.

  MEN JESUS TROR, SIKKERT OPDRAGET AF ESSERENE,SOM HAN VAR LOGISK NOK VAR BORTADOPTERET TIL (uægte barn?). Børn blev ofret- se Esajas- til guden Molok på den tid. Mit gæt er at det har været-uægte børn, født udenfor de lovmæssige ægteskabelige rammer inden for Jødedommen. Helligånden er for mig at se kærligheden til livet udenom loven. Kærligheden til barnet. Kristendommen er en kærlighedsreligion. Som selvfølgelig også kræver beskyttelse imod ondskaben. En sætning jeg har hørt et sted: Loven kan kun være en skygge af retfærdigheden. Imellem retfærdigheden og loven er der en gråzonen, hvor mennesker på godt og ondt kan komme i klemme. Vi kan altid etisk sigte loven hen imod retfærdigheden, men vi kan aldrig ramme retfærdigheden. Klart når vi ser etisk forskelligt på den, og især når forskellige religioner har forskelligt udgangspunkt.

  Læg mærke til at Jesus i SAMTLIGE EVANGELIER, er i dispurs med især de lovhellige Farisærere og andre. Han søger bevidst at reformere Jødedommens lovhellighed til en mere menneskevenlig lov.

  Det ender som bekendt med at Jesus bliver (Døds)Dømt for blasfemi. Igen Lukas evangeliet…..overfor kafias-Du siger det selv- (Hvem er blasfemisk? Dig eller mig?). Pilatus kan ikke forstå Hebræisk, og fatter ikke hvorfor. Hvad har de indfødte gang i????. Derfor får folket selv lov til at vælge af ham. Barnabus eller Jesus? Den tids politiske korrekthed, ophidset af Rabbinerne. Selvfølgelig Barnabus. Resten kender I.

  Men Biskoppen lefler såvidt jeg tolker det, for en religion, som er langt strengere end den Farisæiske lovhellighed….Dermed prisgiver han vel fremtidens børn i at kunne leve under den kristne frihed, som har er ansat til at våge over.

  Jeg behøver vel ikke at skrive om, hvad jeg mener om det.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com

  God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 14:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper