30. november 2020

TV2 hylder kommunist: “.. har noget på hjerte. De synger og spiller for at gøre verden til et bedre sted”

Jeg hører en del Spotify, og når jeg ikke lige har tid til at skifte mellem favoritalbums, så styres de efterfølgende numre af en algoritme. Når jeg hører et Søren Huss-album, ender jeg efter nogle numre med Anisette og Savage Rose. Der findes ikke dage, hvor jeg gider høre den slags. Lørdag modtog Anisette Danish Music Awards såkaldte ‘ærespris’. Hun benyttede lejligheden til at politisere, og intet indikerer at hun ikke stadig er troende stalinist.

Den slags er naturligvis ikke kontroversielt for TV2, der lader journalist Marie Holm Mathiasen hylde hende i en længere artikel i forbindelse med æresprisen. Hun er blot venstreorienteret, og en aktivist, der ‘kæmpede for en bedre verden’. Hun var mere kompromisløs end pladeselskaberne kunne acceptere, og derfor måtte hun ‘gå på bistand eller tage dagsarbejde’. Hun kunne også have spurgt Anisette om hun stadig var kommunist, men det virker så grimt på skrift, og for skolede journalister er der som bekendt ingen fjende til venstre.

Fra TV2 Online – De takkede nej til pladekontrakt, fordi de skulle spille for amerikanske soldater – nu hædres de.

“The Savage Rose sad over for to agenter på det amerikanske pladeselskab RCA Records. Bandet havde kun eksisteret i få år, men allerede nu havde de unge danskere opnået anerkendelse herhjemme og i det store udland.
De var unge, oprørske og klar til at indtage USA med deres helt særlige lyd og venstreorienterede protestsange. …

… Lørdag aften modtager The Savage Rose DMAs Ærespris – ikke som band, men som fænomen, der har bevæget sig gennem tid og sted. Selvom tiderne har skiftet, og bandmedlemmer er kommet til og fra, har The Savage Rose altid været et band, publikum kan mærke. For The Savage Rose har noget på hjerte. De synger og spiller for at gøre verden til et bedre sted.

De spillede for indsatte på forvaringsanstalten i Herstedvester Fængsel, i palæstinensiske flygtningelejre i Libanon og til støttekoncert for den sorte, militante borgerrettighedsbevægelse Black Panther Party. De støttede DKPML, fristaden Christiania og protesterede mod Irakkrigen. …

. – Man kan vælge at stå på sidelinjen eller tage stilling til folks hverdag og liv. Vi syntes ikke, vi kunne se bort fra de problemer, vi så i verden. Vi havde et ønske om at fremme fred og kærlighed i verden, fortæller Annisette Koppel.

hun synger stadig for kærlighed og frihed.”

(Collage: Marie Holm Mathiasen & venstreradikal vold)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115328/trackback

21 Comments »

 1. Gennem mange år støttede den lille skrigeballon og hendes usoignerede spillemænd ihærdigt det albanske kommunistdiktatur. Det var deres aktive kamp for “fred og kærlighed” og for “en bedre verden”.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. november 2020 @ 11:29

 2. Hvis journalist Marie Holm Mathiasen ikke hylder venstreekstremisme bliver hun jo udskammet, minoritetsgjort og fyret og må derfor gå på bistand eller tage dagsarbejde.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 30. november 2020 @ 11:33

 3. De synger og spiller for at gøre verden til et bedre sted.”

  Mon der findes musikere, der synger og spiller for at gøre verden til et dårligere sted?

  Savage Rose tilhørte DKP/ML som nævnt, dermed var Enver Hoxha den store profet og Albanien deres mønsterstat

  Gruppen jublede, da landet holdt stand længere end de andre kommunistiske lande. Men til sidst smuldrede også de lerfødder, og gruppen flyttede til USA, den store satan.

  http://medderesegneord.blogspot.com/2009/09/thomas-koppel-om-albanien-1990.html
  “- Ja, der er da bestemt demokrati i Albanien, siger musikeren og komponisten Thomas Koppel , der sammen med sin kone Annisette har besøgt Europas indtil videre mest isolerede nation to gange.
  >>>
  Hvad med Jeres tidligere lovprisning af Albanien, hvor befolkningen i øjeblikket vel nærmest stemmer med fødderne ved at flygte ud af paradiset over hals og hovede?
  – Nu er det fem år siden, vi har været der, og dengang var der ikke sult og elendighed i landet. Det er der nu, fordi de, der regerede, har svigtet deres forpligtelser, og så reagerer befolkningen ved at flygte.
  medderesegneord.blogspot.com/2009/09/thomas-koppel-annisette-om-albanien.html

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 11:34

 4. – Nu er det fem år siden, vi har været der, og dengang var der ikke sult og elendighed i landet.”

  Alle besøgende i kommunistiske lande blev ført i snor af uddannede turistførere. Allerførst i 70’erne spurgte en god arbejdskollega om, jeg ikke ville med til Østtyskland. Jeg var lidt tilbageholdende, så han solgte ideen med at fortælle, der var masser af vin og dejlige damer. Så skulle jeg absolut ikke med. Det lød som bestikkelse.

  Kommentar by tavsen — 30. november 2020 @ 11:42

 5. Den gamle græske fortælling om de syngende sirener, smukke kvinder som sang vidunderligt smukt ud over havet, og som derved lokkede sømænd til at strande på dødens kyst, har åbenbart evig gyldighed.

  Nu om dage er det ikke sirener, men feminister og politik-kvinder som lokker europæerne danskerne i fordærv. De kan fylde vælgerne med klog udenadlært snak og søde ord, hvorefter naive vælgere stemmer på dem, så de røde kvinder kommer til at fylde godt op i Merkels, Ursulas og Ylvas partier samt enhedslisten, V, K, SF og R.

  Verden VIL bedrages, og vælgerne VIL have deres lande og hjem fyldt med elendighed og dødbringende politik.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 11:59

 6. Skulle måske have skrevet politik-kvinder m/k…

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 12:15

 7. Godt kriminalpræventivt arbejde!

  Hvis det rygtes, at man skal høre Anisette hvis man sidder i Herstedvester, så vil forbrydelsernes grovhed falde et par takker.

  Kommentar by Bastardo — 30. november 2020 @ 12:19

 8. https://fyens.dk/artikel/tv2-sagde-blankt-nej-til-the-julekalender-hun-syntes-det-var-noget-jysk-bondelort

  Tak – men nej tak
  I foråret 1991 præsenterede Hans-Erik Saks fuld af gåpåmod oplægget for TV2’s souschef, Feline Munck.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 12:39

 9. Fordi de RØDE DAMER så gerne vil gøre verden til et bedre sted, fyldt med kærlighed, frihed og menneskerettigheder, er de mere end parate til at oversvømme hele Europa og Norden med arabere og afrikanere, med islamister og anti-hvide evighedsturister.

  De røde damer ofrer gerne samtlige europæeres frihed og menneskerettigheder på at gøre verden til et bedre sted. Og med fri, uhæmmet og ubegrænset masseindvandring vil de sørge for at europæerne får kærligheden at føle, efterhånden som Europa synker ned i et dybt middelalderligt mørke.

  Når bare andre betaler for løjerne, er de politiserende kvinder villige til at være uendeligt gavmilde og generøse overfor de kulturfremmede.

  Bare se på Merkel, Rosa Lund, Eva Flyvholm, Johanne S-N og Stine Bosse osv. De er alle villige til at bruge astronomiske beløb på “berigerne” fra Afrika og Arabien.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 12:56

 10. Mange venstrefløjs kvinder er som muslimske mænd. De vil have al magt for sig selv – og gøre andre til 2. eller 3. klasses mennesker.

  Kommentar by k.m. — 30. november 2020 @ 14:05

 11. Sludder, hun synger ikke for en bedre verden, hun synger for en værre verden. Kommunisme har kun ført ondskab, sult, ufrihed, tyranni og folkeudrydelse med sig!
  Det er også sigende at når man som venstreorienteret musiker havde succes, så søgte man mod vest, mod USA ikke mod Øst mod Sovjetunionen! Hvorfor mon?

  Kommentar by Den Nervøse — 30. november 2020 @ 14:10

 12. Godhed og uklogskab er en skrækkelig cocktail. Det er kun ondskab og klogskab der er værre. Den bedste kombination er godhed og klogskab.

  Mange “gode” og tåbelige mennesker har i tidens løb skabt mange humanitære katastrofer. Tænk blot på resultaterne skabt af Lenin, Stalin, Mao og Pol Pot. Disse var i virkeligheden onde og egoistiske psykopater (og dermed kloge), men deres trofaste støtter og disciple var godhjertede, men dumme.

  Kommentar by JC — 30. november 2020 @ 17:17

 13. Annisette og Thomas Koppel (kernen i Savage Rose) hyldede og besøgte Albaniens kommunistiske diktatator Enver Hoxha (det morede vi os en del over dengang og vi sagde i spøg, at vi skam også hver dag lyttede til Radio Tirana*:-)

  “Enver Hoxha: Albanian dictator quoted by Jeremy Corbyn killed up to 100,000 of his own citizens. Some self-styled Marxist Leninists believed Albania under Hoxha’s rule was the one place pure socialism was applied”
  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/enver-hoxha-albanian-dictator-quoted-jeremy-corbyn-killed-100-000-his-own-citizens-a6767246.html

  *https://www.youtube.com/watch?v=UEx_Qgp_YVs

  Kommentar by Amad — 30. november 2020 @ 17:30

 14. EN MEGET STOR DEL af den amerikanske befolkning vil modsætte sig at “demokraterne” (som i realiteten er en ekstremistisk venstrefløj) får lov til at omdanne USA til et Kina eller Nordkorea version II. Men hvis Trump bliver afsat, vil amerikanerne være tæt på et rødt diktatur. Som de måske aldrig slipper ud af igen.

  Der står rigtig meget på spil, for når først en diktatur- og overvågningsstat er etableret, er folket så at sige lagt i spændetrøje og lænker. Og dem som ønsker frihed, demokrati og en stat der er til for borgernes skyld og ikke omvendt, kan blive tvangsindlagt i psykiatriske fængsler og gøgereder, hvor de vil få indsprøjtet kemikalier der gør dem syge, hjælpeløse og ude af stand til at tænke klart. Eller man tvinger dem bare til at drikke 30 øl eller en halvflaske snaps om dagen.

  Amerikanerne er klar over at det vil være en katastrofe, hvis de røde “demokrater” vinder. Men hvis man kan tro hodjanerne er der nu stærke beviser i massevis for valgsvindel med millioner af stemmer. Så Trump er ikke slået endnu, og det begynder at se ud som om han vil vinde valget i ret overlegen stil.

  Men ethvert retssystem lever sit eget liv, så intet er endnu 100% sikkert.

  Amerikanerne er vågnet. Mens europæerne og skandinaverne vist sover videre? Mange synes endnu ikke at have forstået at Merkel, Ursula og Ylva er et trekløver som fører en særdeles hasarderet og irrationel politik som bringer alle europæeres liv og sikkerhed i fare.

  Og hvad med vores egen Mette F og hendes medløbere i enhedslisten og det radigale parti mv.?

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 17:38

 15. STØRSTEDELEN AF VORES HJEMLIGE kommunister og journalister ser også ud til at være irrationelle. De støtter EU og alle mulige former for totalitær, udemokratisk og folkefjendsk politik og forvaltning. Det kan meget nemt ramme dem selv en dag som en hårdtslående boomerang. Og hvis det lykkes dem at islamisere Danmark vil mange af dem ende i fængsler, torturkamre og hængende fra byggekraner og lygtepæle.

  Hvis man selvskadende, hvis man saver i den gren man selv sidder på, hvis man i årevis medvirker man til at omdanne samfundet til en jungle og et rædselskabinet, er det ikke usandsynligt at man er irrationel.

  I journalisters og politik-kvinders tilfælde mv. er der vel oftest tale om simpel, tyk og gammeldags uvidenhed og dumhed kombineret med korruption.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2020 @ 17:59

 16. “For The Savage Rose har noget på hjerte. De synger og spiller for at gøre verden til et bedre sted. …”

  Jeg var engang til koncert med Savage Rose. Da de holdt op med at synge til slut, blev verden et meget bedre sted – og mine ører fik det bedre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. november 2020 @ 18:16

 17. Kun de mest tykskallede, har endnu ikke opdaget at TV2 er mere røde end selv D-DR…

  Kommentar by LarsB — 30. november 2020 @ 19:29

 18. I marxismen og socialismen findes der ikke kærlighed og da slet ikke frihed. Bare spørg Mette Fup.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 30. november 2020 @ 22:52

 19. Der findes ikke eet eneste massemedie i Danmark der ikke er inficeret med marxister af den ene eller anden art. Slå dog TVtooo og Dhamnmarx Radio sammen. Der er jo INGEN forskel melllem kanalerne, ud over tåbelige reklamer.

  Kommentar by Bilka — 1. december 2020 @ 00:10

 20. Igennem flere generationer har Annisette og Savage Rose tordnet mod det fascistiske og ondskabsfulde kapitalistiske USA.

  Da Annisette så fik kræft for nogle år siden, og var dødeligt syg, søgte hun hjælp og fik behandling i… USA!

  Hvem sagde hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2020 @ 07:19

 21. Familien Koppel har kapitaliseret sig med hjælp fra de Danske skatteydere da de har besat høje stilling inden for musik konservatoriet og jobs i skatteyder finansierede statsmedier, det er også reklame for familien, de er skabskommunister, kommunister det er deres eneste kundekreds, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. december 2020 @ 16:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper