1. december 2020

J. Fritzen: “Jeg håber, at vi fremover også vil diskutere, hvordan mænd er ringere stillet i samfundet.”

Torsdag den 19. november var den internationale mandedag (og ‘minoritetsmandens kampdag’), men det var ikke noget der gav genlyd i medierne. Mænd skal bare tage sig sammen, kvinder skal hjælpes med særrettigheder. God kommentar af kandidatstuderende Johan Fritzen i Berlingske – Kvinder taler om glasloft – men hvad med mændenes betonkælder?

“Mænd udråbes som de store vindere i dagens samfund. Men vi er også de store tabere. … Det er svært at være uenig i, at kvinder skal have ret til på lige vilkår at udfylde alle stillinger, de stræber efter. Men kun at rette blikket opad, kun at fokusere på hvor kvinderne er forfordelt, er en ensidet tilgang. …

Mændene dominerer, groft sagt, både toppen og bunden af samfundet. Hvad enten det drejer sig om selvmord, levealder, utilfredshed med sit familieliv og sociale relationer, fængselsdomme, arbejdsulykker, hjemløshed eller stofmisbrug, er det et dårligt udgangspunkt at være mand.

Og det er endda inden, man medregner lovgivning i kvinders favør: Kun mænd tvinges til militærtjeneste og har ringere adgang til psykologhjælp og barsel. … Jeg håber, at vi fremover også vil diskutere, hvordan mænd er ringere stillet i samfundet.

End ikke denne ene dag om året vurderes mændenes rettigheder at være mål og middel i sig selv.
Lad os kæmpe for, at alle har lige rettigheder og muligheder i vort samfund. Det kræver, at vi inkluderer hidtil oversete fokusgrupper.

Grupper, der befinder sig i betonkælderen under vort samfund, og som skal styrkes med helt andre metoder end kønskvoter og offentliggørelse af lønninger. Men måske er det for deprimerende og abstrakt at tale om overdødelighed frem for lønsatser? Lad os nuancere debatten! …”

(19. november 2020: ‘Minoritetsmandens kampdag’ ved Mino Danmark; Foto: FB)

Oploadet Kl. 00:41 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115347/trackback

8 Comments »

 1. LIGESTILLINGEN ER GÅET LANGT OVER GEVIND!!!:

  Som følge af kommunistisk del og hersk politik, hvor mænd og kvinder spilles ud mod hinanden. Hvor mænd og kvinder søges ensrettet og gjort ens. Hvor rabiate radikale og beton-kommunister bruger alle midler for først at lokke vælgere, så de kan skrabe stemmer og magt til sig. Hensigten helliger midlet, mener de røde.

  Men hensigten er ikke et bedre og mere retfærdigt samfund. Hensigten er at opbygge et diktatur. Proletariatets diktatur hedder det sig, men i realiteten menes “elitens” diktatur.

  Og det kunne måske forsvares, hvis eliten virkelig var en moralsk og intellektuel elite. Men i alle røde, brune og sorte socialiststater viste det sig at “eliten” nærmere var pøbel eller samfundets værste og mest kriminelle bundfald.

  Det har været verdenshistoriens dom over regimerne i Sovjet-unionen, i Nazi-Tyskland, i Kina, i Cambodia, i Rumænien, i Albanien osv.

  Kommunisme/fascisme/nazisme er bare opskriften på hvordan man skaffer sig magt ved brug af tomme løfter, storslåede “visioner”, valgflæsk, løgnekampagner, infiltration, hetz samt smiger, hykleri, korruption, vold og iskold kynisme.

  Kommunisme har aldrig været andet end en slangerede af løgne. En manual for etablering af rå magt og undertrykkelse af befolkninger. Kommunisme ender altid i tyranni, statsterror og gangstervælde.

  Det er mere end 30 landes erfaringer.

  Kun et ægte og direkte demokrati med ytringsfrihed kan bevare frihed, fred, velstand, sundhed og tryghed.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 01:40

 2. …for først at lokke vælgere til sig, så de efterfølgende kan skrabe stemmer og magt til sig.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 01:43

 3. FORSKELLEN på danske, tyske, russiske og rumænske kommunister er minimal. Mange danskere lader sig narre af at enhedslisten stiller unge piger frem som front-figurer. Eller af at de radikale påstår at de går ind for en fornuftig økonomisk politik. Eller af at SF snakker meget om solidaritet med vanskeligt stillede danskere. Osv.

  Men alle de gamle partier er tilhængere af EU-fjernstyring, af masseimport af “berigere”, af rød og pilrådden familie- og børnepolitik, af diskrimination af danskerne i forhold til indvandrerne, af købte og betalte DR-stationer og andre MSM, af usaglig og vidtløftig klimapolitik, af UDSKIFTNING af danskerne med kulturfremmede. Osv.

  Og de er i fuld gang med at forære vores land, byer, boliger, kvinder, penge, værdier, kultur og demokrati væk til fremmede grupper.
  Og årtier efter at kvinderne fik ligestilling, ævles der stadig løs om at danske kvinder lider under undertrykkelse.

  Tusinder og atter tusinder af mænd, familier og børn er blevet tyranniseret og gjort til tabere af Christiansborgs politik. Utallige grusomme tragedier er følgen af underbegavet og menneskefjendsk politik overfor det danske folk.

  Det næste kan blive en ustoppelig og uoprettelig katastrofe, hvor hele Danmark synker ned i barbari og død.

  Bare se hvad der foregår i Sverige, England, Frankrig og en række andre lande hvor de oprindelige befolkninger er jaget vildt.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 02:09

 4. De sidste årtiers propaganda og FEMINIST-FLÆBERI har konstant opstillet kvinderne som ofre, og mændene som undertrykkere og patriarker. Derved har man skabt et samfund hvor næsten alt foregår på kvindernes præmisser. Kvinderne er de evige ofre.

  Når man ikke kan påvise at mændene undertrykker kvinderne, tager man sin tilflugt til forskruet snak om glaslofter og påståede krænkelser. Kvindesagskvinderne og feministerne får aldrig nok. Deres grådighed efter privillegier, kvoter, særlige rettigheder, fordele og positiv særbehandling er uden ende. De er umættelige.

  Kommunisternes idealsamfund er fyldt med enlige mødre og faderløse børn, eller helt forældreløse børn. Lovgivning og forvaltning har skabt et samfund hvor opløste og splittede familier er det normale. Og hvor skilsmissebørn og fraskilte mænd er retsløse. Og hvor det er lettere at konfiskere børnene end det inventar der er i hjemmet.

  Og i familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne dominerer kvindesagskvinder og ligestillingsfanatikere. Der kun udadtil går ind for ligestilling, mens de i virkeligheden går ind for at mænd skal nedværdiges og være retsløse personer som fraskilte kvinder kan udnytte og udplyndre med børnene som gidsler.

  Skilsmisse-systemet er de dårlige mødre mod de gode og ansvarsbevidste fædre. For de gode ordentlige mødre bruger ikke systemet, og de dårlige ligeglade fædre holder sig væk.

  Børnene pisser bureaukraterne også på. Deres mening tæller ikke. Om de så flygter hen til deres far igen og igen, kender feministerne i systemet kun een løsning: at lade politiet slæbe børnene tilbage til den mor de ikke vil være hos. I sådanne sager har politiet altid resourcer nok.

  Der er også tvangsfjernelser, hvor 90-95% af sagerne er propfulde af fejl, misforståelser og usandheder. Som påvist af diverse undersøgelser. Tusinder af børn er blevet udsat for ondskab og åndelig grusomhed fra systemets side. Men visse korrupte kliker foretrækker at børn uden videre kan tvangsfjernes fra deres hjem. Se videoen om hvordan Næstved kommune tvangsfjerner en 11-årig pige.

  Læs om børn der slæbes væk fra hjemmet på grundlag af helt skøre psykolog-erklæringer om “ubevidste fantasier eller forestillinger” om dit eller dat. Læs om hvordan lærere og pædagoger trues med fængsling, hvis de ikke indsender tilstrækkeligt mange observationer om børn der ikke “trives” , og som derfor muligvis bør tvangsfjernes. Et regulært “stikker”-system.

  Og læs om hvordan velfærdsstaten er blevet en taberfabrik, hvor ikke bare danske mænd diskrimineres og gøres til tabere, men hvor familierne som sådan undergraves, tyranniseres og nedgøres af diverse bureaukratier.

  Nutidens politik bygger meget langt hen ad vejen på manipulation, feminisme, humbug, hetz, løgn, magtmisbrug og bagvaskelse af de danske mænd.

  Vi lever under et skørte-regimente hvor alle maskuline værdier og familie-værdier konstant hånes og latterliggøres af dameblade og DR plus tv kanalerne.

  Hvis mændene ikke tager sig sammen og bliver bedre til i fællesskab at forsvare den retsstat og den civilisation de har bygget op, vil kommunisterne og kvindesagskvinderne osv. rive det hele ned, smadre alt, terrorisere alt og gøre hele Europa til en galeanstalt og rygende ruin.

  Husk det nu: NOGLE KVINDER ER SOM ENGLE. ANDRE ER SOM KÆLLINGER FRA HELVEDE.

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 09:25

 5. I øvrigt sidder kvinderne tungt på magten i begge de to statsejede Fake News-møgspredere DDR og TV2.

  Man hører sjovt nok aldrig dette forhold problematiseret af de præmenstruelle feminazier…

  Kommentar by Revisoren — 1. december 2020 @ 09:30

 6. “Hvad enten det drejer sig om selvmord, levealder, utilfredshed med sit familieliv og sociale relationer, fængselsdomme, arbejdsulykker, hjemløshed eller stofmisbrug, er det et dårligt udgangspunkt at være mand.”

  Alene disse eksempler viser at samfundet (desværre) ikke er patriarkalsk, men snarere matriarkalsk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. december 2020 @ 16:49

 7. Det handler om RØDFASCISTISK FAMILIEPOLITIK som har opløst og splittet hundredtusindvis af familier. Især mændene og børnene er blevet snydt, udnyttet, tyranniseret og frataget menneskerettigheder. Og alligevel kun meget få kommentarer? Er de utallige nedværdigede og retsløse mænd så sløve og kortsynede, at de selv beder om at blive gjort til tabere, pariaer og udplyndrede udstødte fra det gode selskab ? Samtidig med at de blot ser passivt til mens systemet piner og invaliderer børnene ?

  Kommentar by BENT A — 1. december 2020 @ 18:26

 8. Citat om Kvinder- Kvinder ved ikke helt hvad det er de vil have,…men de er fast besluttet på at få fat i det – :-) :-) :-).

  Kvinder ved ikke helt hvor de vil hen….men de er fast besluttet på at nå dertil. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2020 @ 19:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper