2. december 2020

‘Ingen racister i vores gader’, skreg Bwalya & Co.: ‘Færgen går om en time’, lød det fra bornholmerne…

Tirsdag blev to bornholmske brødre dømt for mordet på Phillip Mbuji Johansen, hvad gav dem begge 14 års fængsel. Dommen blev anket på stedet, men det nu alligevelinteressant at et affekt-hævnmord for en gangs skyld giver en straf i den kaliber. Bwalya & Co. er stadig utilfredse, fordi der ikke var et racistisk motiv, men meget sigende for tidsånden, så klagede bornholmeren Henrik Jensen over at de dømte på grund af BLM risikerer at blive ’stemplet som racister’. Racisme er det ultimative kort. Værre end drab… må man forstå.

Godt 25 BLM-aktivister demonstrerede foran Retten i Rønne, og de blev mødt af en lokal moddemonstration, bestående af venner til både offer og gerningsmænd. Københavnerne, der ankom samlet i bus fra den venstreradikale højborg Folkets Hus, råbte ‘Ingen racister i vores gade’, hvad ifølge Jyllands-posten blev besvaret af lokale med ‘All lives matter’ og ‘færgen sejler om en time’. De ved ikke noget om sagen, pointerede 59-årige Susanna, en bornholmer der til dagligt er sprogven for flygtninge. En fyldt øldåse blev kastet gennem luften, skriver BT.

Senere på dagen forsamlede vennekredsen sig ved hytten i Nordskoven, hvor drabet blev begået. Bornholms Tidende har mere – Black Lives Matter blev mødt af tavse, skuffede bornholmere ved bålhytten.

“Da bussen med aktivister fra Black Lives Matter Denmark ankommer til Nordskoven, er knap 30 bornholmske venner og bekendte til den dræbte Phillip Mbuji Johansen allerede mødt op. De har tændt et bål og lagt roser, inden politiet beder gruppen trække sig væk fra hytten, hvor drabsofferet i juni blev mishandlet til døde. …

– Vi bruger det som et mindested. Vi kommer og lægger blomster her hele tiden. Men at de skal have lov til at komme herned og demonstrere, er på ingen måde i orden. Vi er her ikke for at demonstrere. Vi har moddemonstreret på torvet, men det er ikke derfor, vi er her. Vi er her, fordi vi ikke synes, det er retfærdigt, at de skal have lov til at ødelægge stedet for os, siger en berørt veninde til vicepolitiinspektør Henrik Schou…

Nu er aktivisterne nået til det symbolske punkt, hvor de lægger sig ned på skovbunden, men her blander de lokale sig.

– Er vi racister på Bornholm? lyder det pludselig fra en mandestemme.
– Nej, svarer de lokale i kor.

Kort efter gentages spørgsmålet, men denne gang tysser de andre venner, og resten af tiden er den ydre halvcirkel tavs. Aktivisterne reagerer ikke på bornholmernes tilstedeværelse omkring dem.

(Trine Marie Ilsøe på Twitter, 1. december 2020)

Lokale

“Jeg bliver irriteret over, at de bliver ved med at sige, at det er racistisk. Nu har de fået deres dom, og man kan læse alle steder, hvad der er sket, og jeg mener ikke, at der er et racistisk motiv.” (Nicolai Malmberg, ven af afdøde, Berlingske, 1. december 2020)

“Jeg synes ikke, at det er fair at stå og dømme de her to knægte uden for retten. På grund af Black Lives Matters så kan de her to drenge blive stemplet som racister, selv om der ikke er noget racistisk motiv til drabet…” (Henrik Jensen, bornholmer, Berlingske, 1. december 2020)

“Det er ikke racismerelateret. De var venner. Det var vi alle sammen. Jeg er halvt pakistaner, skulle de så også slå mig ihjel nu?” (Emma Saksaa, ven af afdøde, Jyllands-Posten, 2. december 2020)

‘Antiracisterne’

“Beviserne skriger til himlen, og racismen driver ned ad væggene. Men det eneste, man møder i det her land, er benægtelse, benægtelse, benægtelse.” (Bwalya Sørensen, Black Lives Matter, BT, 2. december 2020)

“To hvide snotunger hiver en sort mand ud og torturerer ham på den værste måde og lader ham ligge og dø. … Det kan ikke være rigtigt, at et racistisk motiv ikke er blevet taget i betragtning… Hvad med racistisk legitimeret vold?” (Karl Bille, skuespiller, Berlingske, 1. december 2020)

“I det 20. århundrede blev 3600 afro-amerikanere lynchet i USA. Hver fjerde af dem blev anklaget for seksuelle overgreb på hvide kvinder. Sådan er racisme… Hvis Philip var hvid, ville han så også været blevet tortureret ihjel på grund af et løst rygte? … Er det måske sådan, at drabsmændenes bekendtskabskreds står sammen om at dække over brødrenes racisme, mens Philips familie og nærmeste venner tier af angst for følgerne, hvis de siger sandheden? … Denne retssags egentlige formål er at frikende Danmark for racisme. Racisme er blevet det store tabu-ord i det selvretfærdige Danmark…” (Carsten Jensen, forfatter, 30. november 2020)

Mere

“Anklageren fremlagde i retten en sms fra Phillip til moren, hvor der stod: – Sover du (morens navn, red.)? Lyst til at putte lidt :) :)” (BT.dk, 1. december 2020)

“Brødrene er vokset op med en mor, der lider af adhd og har levet af overførselsindkomster hele deres liv. Begge brødre har selv adhd, og lillebroren lider af Aspergers, mens storebroren tidligere har fået konstateret en gennemgribende personlighedsforstyrrelse med autisme.” (Politiken, 2. december 2020)

Oploadet Kl. 01:26 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115383/trackback

35 Comments »

 1. At de to brødre har overreageret er soleklart. De har opført sig dumt og forrykt. Og de kommer til at fortryde mordet. Hvorfor meldte de ikke sagen til politiet? Hvis anklagen om voldtægt var rigtig, kunne den vel nemt have givet afro-danskeren mindst et år i fængsel?

  Der er påstande på nettet om at BLM er styret af eller infiltreret af marxister, afa og lignende ekstremister. Véd ikke om det er tilfældet her i Danmark, men i USA ser det ud til at være sådan det er.

  Bwala Sørensen synes at se racisme overalt.

  Men de fordomme som mange danskere har opbygget, er summen af dårlige erfaringer med somaliere og andre utilpassede “berigere”.

  Danske vælgere burde forlængst have opbygget fordomme mod de gamle partier og medier som har snydt og bedraget dem 25-35 år i træk.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 02:01

 2. At de to brødre har overreageret er soleklart. De har opført sig dumt og forrykt. Og de kommer til at fortryde mordet. Hvorfor meldte de ikke sagen til politiet? Hvis anklagen om voldtægt var rigtig, kunne den vel nemt have givet afro-danskeren mindst et år i fængsel?

  Der er påstande på nettet om at BLM er styret af eller infiltreret af marxister, afa og lignende ekstremister. Véd ikke om det er tilfældet her i Danmark, men i USA ser det ud til at være sådan det er.

  Bwala Sørensen synes at se racisme overalt.

  Men de fordomme som mange danskere har opbygget, er summen af dårlige erfaringer med somaliere og andre utilpassede “berigere”.

  Danske vælgere burde forlængst have opbygget fordomme mod de gamle partier og medier som har snydt og bedraget dem 25-35 år i træk.

  (gentagen kommentar, men intet kom på?)

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 02:02

 3. Lader til Bornholmerne har et bedre sammenhold end resten af befolkningen. Tænk at jeg skulle blive misundelig på Bornholmerne :(

  I den forbindelse, og lige nøjagtigt af den grund, bliver der nok afsat en god portion skattekroner til at promovere en lokalafdeling af BLM på Bornholm.

  Mindre kan vel ikke gøre det når nu Bornholmerne forsat forlanger at forholde sig til virkeligheden.

  Kommentar by Santor — 2. december 2020 @ 06:11

 4. “I det 20. århundrede blev 3600 afro-amerikanere lynchet i USA.

  Det er eddermaneme løgn, Carsten!

  Kommentar by Felix Krull — 2. december 2020 @ 07:14

 5. Hvis Carsten Jensen mener, at afrikanere risikerer at blive lynchet, når de kommer til Danmark, hvorfor kæmper han så ikke imod, at de emigrerer til Danmark. Hader han virkelig afrikanere så meget…

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 07:41

 6. Nogle personager har et nærmest fysiologisk behov for at forarges over ‘racisme’. Se de stakkels antifa’er og antiracere hulke over de udeblivende racister, frådende af raceri.
  Kunne De Radigale ikke betale en skuespiller for at spille ækel racist foran den racende folkemængde i Rønne. Med støvletramp, skrårem og spade over skulderen.
  Subsidiært kunne man forære antiracisterne en tur til Paris’s nogo-zoner, hvor den antihvide racisme blomstrer i fuldt flor. Men de bør kunne råbe ‘AllanErAkbar’, hvis de gerne vil hjem igen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. december 2020 @ 08:31

 7. Dommerne kan lægge straffen inden for et vist interval. Når der her vælges en streng straf, er det forhåbentligt ordentligt begrundet. Ellers får man det indtryk, at der ligger en skjult tillægsstraf for alt det, som ikke kunne bevises, nemlig beskyldningen om racisme.

  Nu er sådanne sager meget sjældne, så det er svært at vurdere om det her er et mønster hos domstolene. Men man kommer til at tænke på den stakkels slovak, der blev straffet helt overdrevent, alene fordi Papes kæreste havde beskyldt ham for hatespeech.

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 08:52

 8. ‘Racist!’ er det nye ‘nazist!’. Anti-racister er ny-nazister.
  Den eneste racist jeg personligt har mødt, var en neger for ½ århundrede siden, der på Speaker’s Corner* i London holdt en brændende, hadefuld tale om, at de sorte ville overtage samfundet og udrydde de hvide.

  *Speakers’ Corner is an area where open-air public speaking, debate, and discussion are allowed. The original and best known is in the northeast corner of Hyde Park in London, England (Wikipedia)
  https://en.wikipedia.org/wiki/File:Orator_at_Speakers_Corner,_London,_with_crowd,_1974.jpg

  Kommentar by Amad — 2. december 2020 @ 08:55

 9. Venstrefløjens identitet er baseret på at være imod en ydre fjende, så når nogen i flokken har råbt “ulv” så skal der bare være en ulv, ellers må de indrømme at have taget fejl. Og det sidste er værre for mennesker med et grænsepsykotisk ego som bwalya sørensen, carsten jensen, hele antifa osv, end at dø.

  Jeg har læst hvad de mennesker har skrevet og påstået her der og allevegne i et årti, om det er en kronik i politiken eller en tilfældig kommentar på facebook, og ALDRIG nogensinde har jeg hørt nogen af dem indrømme at have taget fejl, end ikke overvejet muligheden for det.

  Det er derfor venstrefløjens ideer altid fører til opløsning af samfundet og i sidste ende krig med millioner af døde, for de vil hellere ofre alt end at se indad.

  Humanister er de værste terrorister.

  Kommentar by Per — 2. december 2020 @ 08:55

 10. Spot on! Per 08:55. Tak.

  Kommentar by Amad — 2. december 2020 @ 09:10

 11. Black Lifes Matters er en racistisk organisation, som åbenbart mener at, hvis man er sort på huden, så er man mere værd end hvide, Gule eller brune. De har ved flere lejligheder (bl.a Deres Portugisiske formand sw længere nede, – drab på hvide retfærdiggøres? Dobbelt tjek det) fremvist en tydeliggjort racistik holdning til alle andre end Sorte. Deres moral er så pilrådden at de intet konstruktivt har at byde på andet end at destruere. Støt SIAD. http://www.saiddk.wordpress.com
  God jul og godt nytår. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. december 2020 @ 09:16

 12. Først på Uriasposten her: http://www.uriasposten.net/archives/115338#comment-5406914, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. december 2020 @ 09:45

 13. Vi tager den een gang til:
  “… Bekæmpelse af racisme er efterhånden blevet arbejdsløse venstrefløjspolitikeres beskæftigelsesterapi. De bruger begrebet terroristisk til at tyrannisere politiske modstandere med. Den rendyrkede racisme findes så godt som ikke i Danmark. Men jagten efter den er blevet en hel besættelse. Hvis der dukker nogle få eksemplarer op på uforfalsket racisme, opleves det nærmest som en lettelse. Så er der igen noget at bekæmpe og beskylde andre for, samtidig med at ens eget selvværd kan vokse. …”
  Kultursociolog Mehmet Ümit Necef,
  Weekendavisen 13-3-1992

  Kommentar by Nissen — 2. december 2020 @ 09:57

 14. #1 BENT.A det er en alm. Erfaring og antagelse , at voldtægt stort set ikke dømmes og når/hvis , så mildt at det ikke er værd at udsætte sig selv eller den man kender for. I praksis er voldtægt i dele af vores samfund at betragtet som stort set gratis. det tror jeg er en del af baggrunden for , at sønnerne tar sagen i egen hånd. Jeg er enig med dig i det principielle , jeg nævner bare det der ofte opleves i dagligdagen ,- dvs som det reelle , – på det handles der. Tror jeg.

  Kommentar by Heisahero — 2. december 2020 @ 10:34

 15. Jamen Rosa Lund fra kommunistiske Enhedslisten har da selv sagt at mordet var racistisk og så må hele den røde partipresse naturligvis følge trop!
  Husk på at racisme i dag kun kan begåes af hvide mod sorte, i dag er det modsatte ikke muligt!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2020 @ 11:55

 16. Enig. Færgen går om en time, og fra Kastrup går der endvidere også fly sydpå hver time. Hils dernede, når i når frem.

  Kommentar by Felix Krull — 2. december 2020 @ 07:14.

  100% sikkert. I bedste fald grebet ud af luften, i værste fald, en lodret løgn. Der er INTET historisk belæg for det tal at finde i noget af det accepterede kildemateriale. Hearsay, victim cards, eller links der ikke fører nogen steder hen, er venstrefløjens foretrukne “bevislige” argumentationsgrundlag, også i dette tilfælde.

  Kommentar by Per — 2. december 2020 @ 08:55.

  Det står der også på min nye t-shirt. ;)

  Kommentar by Heisahero — 2. december 2020 @ 10:34.

  Først og fremmest er strafferammen for voldtægt dikteret af race nu om dage, dvs. du kan ret sikkert se frem til en længere straf som hvid.
  I Sverige virker det nærmest som om, at man har taget den tid de farvede voldtægtsmænd skulle have haft, og smidt den oveni det en hvid voldtægtsmand får. The racism of low expectations, evidently.

  Dernæst er længden af straffen, for en stor dels vedkommende, dikteret af det meget høje tal af falske voldtægtsanmeldelser. Så ‘nogen’ har jo altså formået at score et selvmål af rang, når det juridiske system ikke længere vil risikere at dømme en uskyldig, når det senere kommer frem, at hun bare har villet have opmærksomhed, eller har bollet ved siden af og er blevet taget i det.
  -Hvilket, for det sidste punkts vedkommende, også var hovedårsagen til de mange lynchninger der fandt i sydstaternes USA, meget apropos, så falske voldtægtsanmeldelser er meget langt fra at være et nyligt opstået fænomen, og derfor sandsynligvis noget kvinder altid har gjort.

  Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 11:57

 17. Det var bare SÅ godt, at så mange Bornholmere mødte frem i går til moddemoer – herunder mange af den dræbtes venner.

  Jeg har ikke set, at bwadr og hendes blm og antifa kumpaner før har fået så meget modspil.
  Mindst 25 af Phillips venner plus ca ligeså mange anonyme Bornholmere råbte ALL LIVES MATTER.
  Dejlig stemning blandt os.

  Jeg tror ikke bwadr, Karl Bille og resten af de sorte supremacister følte sig vildt velkomne.

  Kommentar by Lotte — 2. december 2020 @ 12:09

 18. Til BENT A

  Bwadr sørensen lever AF og FOR racisme.
  Hun promoverer den overalt, fordi hun gerne vil skabe sig en karriere på at skamride racismekæphesten, som flere pseudoforskere og “undervisere” har gjort allerede.
  Bwadr har i årevis hængt ud med antifa og lign.
  BLM i USA har erkendt, at de er trænede marxister.

  Kommentar by Lotte — 2. december 2020 @ 12:14

 19. Det er tragisk BLM og venstrefløjen bliver ved med at udnytte det her mord..

  Kommentar by Martin — 2. december 2020 @ 12:27

 20. Bavian Sørensen burde sendes tilbage til junglen

  Kommentar by Jp — 2. december 2020 @ 12:58

 21. @ 20, Jp. Du skal blot ifoere dig et fantasifuldt kostume, en fjollet hat, haenge vasketoej til toerre i Faelledparken og sige: “Ongo bongo, gid hun var i Kongo” sytten gange efter hinanden, paa skift med fri improviseren paa diverse slagtoej, og du vil opleve, at ikke blot er Koebenhavn, men ogsaa omegnen blevet healet for uforklarlige udslag paa seismometrene…
  Forlyder der forresten noget om, hvorvidt den fede kurrekurredut naaede at faa smagt paa en Kroelle-Boelle-is under sin ekskursion til det skoenne Bornholm?

  Kommentar by krassisten — 2. december 2020 @ 13:22

 22. Den afdankede Christianit og gamle hashvrag Karl Bille har formentlig sikret sig en hovedrolle i en kommende TV-serie på DDR med sit reklamestunt.

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2020 @ 13:35

 23. BLM er en vaerre gang BS er totalt ligeglade med sortes,negeres trivsel

  Kommentar by dunk — 2. december 2020 @ 13:49

 24. Det afgørende i forhold til kriminelle handlinger burde være om gerningsmanden ved gerningen havde forsæt til at realisere gerningsindholdet i straffelovens bestemmelse om drab og IKKE om hans motiv var “racisme”, “jalousi”, “hævn”, “beruselse” eller andet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. december 2020 @ 14:36

 25. Farvel Blævre Sørensen – Black LIES matter – det sørger du selv for

  Kommentar by Pallemand — 2. december 2020 @ 14:37

 26. Bwalya Sørensen lever – alt for godt – af at skrige “racisme”.
  Det også at leve fedt – meget fest – af andres penge er det eneste hun kan. En selvforherligende og selvoptaget organisme.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 2. december 2020 @ 16:11

 27. PS. “racisme!” Det stempel bruges de løs af hos BLM, Antifa og de øvrige paranoide anti-racister. Herhjemme af f.eks forfatteren Carsten Jensen og det slæng.

  Men det gavner jo ikke mulighederne for fredelig sameksistens mellem hvide og sorte, at enhver interaktion mellem hvide og sorte per definition anses for at være racistisk. Tværtimod bliver det umuligt for hvide at omgås sorte, hvis alt, hvad de gør altid bliver, anset for at være racistisk? Min konklusion: jeg vil aldrig have noget at gøre med sorte. Det er simpelthen for risikabelt! Et klap på skuldren. En forkert håndbevægelse. Et forkert grin. Så bliver du arrestret og du skal sidde kortere eller længere tid bag tremmer! Tak for kaffe (selv foretrækker jeg min kaffe sort!:-)

  Kommentar by Amad — 2. december 2020 @ 16:27

 28. Har der en gang været en Hr. Sørensen?
  Stakkels mand.
  Både døv og blind.

  Kommentar by Erik — 2. december 2020 @ 17:14

 29. #27 by erik kl17.14 der blev spurgt efter hr sørensen på fb. lige da bawla begyndte at komme frem ,- der var en del forskellige bud. nogen mente at hun vel havde slugt ham , andre at hun havde slået ihjel , og andre at han var blevet i afrika mens hun var rejst hertil. nogen mente lidt kedsomligt at der havde været tale om et proforma ægteskab. spørgsmålet blev ikke afklaret. hvor er hr sørensen? og idag kunne man jo spørge om han er kurrekurredut eller blevet kurrekurredut?

  Kommentar by heisahero — 2. december 2020 @ 18:09

 30. Allerede før BLM blev en ting, stod det klart Bwayla er en tosse.

  Hvorfor giver MSM-forsat sådan en tosse taletid?

  Kommentar by KineserSnot — 2. december 2020 @ 19:55

 31. Blæwer Sørensen er ikke mere sort!
  – iflg. venstrefløjen og eliten er hun og hendes lige nu at betagne som kurrekurredutter!!
  BLM er yt, for nu hedder de sorte kurrerkurredut.
  hvem blev lige her snydt ;-?

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2020 @ 22:02

 32. Til Blæwer Soerensen:

  Tag dog lige hjem til dit eget land, og få dine negroidfæller til at være uracistiske overfor hvide.!!!

  Kommentar by Bastardo — 2. december 2020 @ 22:09

 33. Når “Jabba the Bwayla” siger “Black Lives Matter” mener hun i virkeligheen “Rapist Lives Matter”.
  Selv om jeg umiddelbart ikke er tilhænger af direkte dødsstraf for voldtægt hvis offeret er en voksen må jeg sige at jeg ikke græder mange tårer for den formodede voldtægtsmand Phillip Mbuji Johansen.

  Desværre synes BLM-folket at være blinde overfor deres egnes voldtægtsforbrydelser som i eksemplet nedenfor hvor en BLM-type har travlt med at skrige “racisme” blot for at måtte indse at hendes egen bror altså ikke er den lille uskyldige neger-dreng som hun gerne vil se ham som men derimod en hærdet voldtægtsforbryder.

  http://www.uriasposten.net/archives/102622

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 2. december 2020 @ 23:44

 34. De gør det hver gang, men at tendensen er kommet her til Danmark er et pudsigt tilfælde.

  https://www.youtube.com/watch?v=p1lRXzxruyw

  Kommentar by Kim — 3. december 2020 @ 17:45

 35. Fede negere på Bornholm, hvad er der galt med det billede…

  Kommentar by LarsB — 3. december 2020 @ 19:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper