2. december 2020

Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe i neger-fri oversættelse: ‘Pippis far bliver til ‘kurrekurredutkonge”

Sproget er dynamisk, og uanset hvad man oversætter ‘neger’ til, så følger aben med, så at sige. Det tager noget tid, men spreder forvanskningen sig, så bliver ‘kurrekurredut’ jo bare det nye ‘neger’. En historie fra Kristeligt Dagblad – Nu renses Pippi på dansk for ordet ‘neger’.

“Astrid Lindgrens ‘Pippi Langstrømpe går ombord’ og ‘Pippi Langstrømpe i Syd havet’, de to sidste bøger i Pippi-trilogien, som udkom første gang i 1940’erne, er fulde af ordet ‘neger’. Af ord som ‘negerkonge’, ‘negerbørn’ og ‘negersprog’.

‘Negeragtigt,’ hvisker Tommy på et tidspunkt til Annika, da Pippi Langstrømpes far, kong Efraim, sætter sig på gulvet og slår på tromme. … på torsdag er det slut med ukorrektheden…

‘Det er en nænsomt redigeret udgave, hvor ordet ‘neger’, dér hvor det optræder, er erstattet af andre ord. Pippis far bliver til ‘kurrekurredutkonge’, og de små, sorte børn bliver til ‘kurrekurredutbørn’,’ siger Lotte Hjortshøj, der er forlagschef for børneog ungeredaktionen på Gyldendal, der udgiver Pippi Langstrømpe-bøgerne i Danmark.

…. I ‘Pippi går ombord’ er der også en scene, hvor Pippi slås med sin far i køkkenet i Villa Villekulla, og Pippi bliver på et tidspunkt kastet over på komfuret af sin far, hvor hun bliver sværtet til i hovedet.

‘Ha ha, her har vi negerprinsessen i egen høje person’, siger hun i udgaven fra 2007 og det er altså ændret til ‘kurrekurredutprinsessen’i den nye udgave.”

(Astrid Lindgren, Pippi Langstrømpe i Sydhavet, 1948… Pippi Langstrømpe på Kurrekurredut-øen)

Oploadet Kl. 01:59 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115395/trackback

48 Comments »

 1. Hvorfor er ordet “neger” pludselig krænkende? Og hvorfor er det bedre at blive kaldt sort? Og hvorfor hetzes hvide mænd i stigende omfang? Endda af deres egne! (hvide feminister og rødkålshoveder i DR mv.)

  Læste jp papiravisen i dag. Det var som at læse pølletiken og mis-information. Utrolige mængder af vås og vrøvl.

  Jette Elbæk angreb Trump for endnu ikke at have overdraget embedet og magten til Biden. Men hvorfor skulle han skynde sig med det, når der er afsløret svindel med millioner af stemmer? Hvis hodja har ret, har Trump vundet valget overlegent.

  Så var der også noget klima-hysteri. Hvis man kan tro Prager U.com og andre kilder er der ingen co2-trussel, og el-biler, gigant-møller og solcelle-parker er spild af penge.

  Solens udstråling af varme varierer over perioder fra 11 til 500 år eller mere. Udstråler solen ekstra varme, bliver atmosfæren og klimaet varmere. I andre perioder mindskes udstrålingen og vi får kolde vintre. Det kan vi ikke ændre på. Er det svært at forstå?

  Klima-krisen er et udspekuleret fantasi-produkt. Co2 er en lille, uskadelig og nødvendig del af luften.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 02:26

 2. PS: Moderne børnebøger er ofte fordummende, eller de er blevet en del af den propaganda der skal nedbryde samfundet.

  Kommunister har lige siden 1917 haft travlt med at ændre eller udslette fortiden og de folkelige traditioner.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 02:29

 3. Der bliver rift om de overlevende eksemplarer fra før verden gik amok over i tåbelig godhed og politisk korrekt selvforståelse.

  Moské bliver det ligefrem investerings objekter ;)

  Kommentar by Santor — 2. december 2020 @ 06:02

 4. nænsomt redigeret udgave”

  Og så er det ikke så slemt at krænke ophavsretten.

  Kommentar by tavsen — 2. december 2020 @ 06:33

 5. Man kan sagtens opfinde nye termer, når de gamle bliver for belastede og politisk ukorrekte, men nissen flytter med hver gang. Til eksempel kan nævnes vandringerne:

  Negro => black => African american => people of color
  Indvandrer => AEH => minoritetsgjorte
  Tåbe => idiot => åndssvag => evnesvag => udviklingshæmmet

  Jeg tvivler dog på at “kurrekurredut” vinder indpas som det nye “neger”.

  Kommentar by Hertz — 2. december 2020 @ 07:29

 6. Ja, hvorfor er ‘neger’ blevet et krænkende og forbudt ord. En mærkelig skjult, totalitær magt sniger sig ind i samfundet og dikterer, hvad folk må sige og mene, uden at de forstår hvorfor.

  »Nogen måtte have bagtalt Josef K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.« skriver Franz Kafka i Processen.

  Når mennesker bliver underkastet et uforståeligt, livsfjendsk og absurd system, reagerer man med angst. Skabelse af angst er magtens våben. Som modtræk skabes en undergrundskultur, hvor folk udveksler forbudte tanker og bøger.

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 07:31

 7. Nå har ministeriet for sandhed været ind over! George Orwells bog 1984 burde være tvangslæsning på venstrefløjen. Det ministeriet for sandhed beskæftiger sig med er at omskrive historien, så den passer til det magthaverne ønsker der skal stå i historiebøgerne, for den der ejer historien har magten!
  De benytter sig af nysprog. Vi kender det fra andre sammenhænge, en Idiot må ikke længer hedde en idiot, nu er det udviklingshæmmet, og senere da de heller ikke længere lød pænt, så blev det mentalt handikappet, eller mentalt udfordret!
  En skraldemand er ikke længere en skraldemand men en miljømedarbejder eller senere igen miljøassistent! Og nu er det så negerkonge den er gal med! Gad vide hvornår kurrekurredutkonge bliver problemetisk? Den dag må ministeriet for sandhed på arbejde igen og finde på nye ord så nysprog igen kan repræsenterer magthavernes mening!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2020 @ 08:54

 8. “George Orwells bog 1984 burde være tvangslæsning på venstrefløjen.”

  Den har de da læst, de bruger den som en instruktionsbog.

  Kommentar by Per — 2. december 2020 @ 09:01

 9. Den er jeg med på.:-) Fra nu af hedder det ikke Neger eller Sort. Fra nu af hedder det -kurrekurredut-. Alle andre som bruger betegnelsen Neger eller Sort, og ikke bruger ordet- Kurrekurredut- vil blive dømt efter paragraf 266B for Racisme :-) :-) :-) :-). Undskyld til alle Kurrekurredutter- Kurrekurredutters lifes matters :-) :-):-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 2. december 2020 @ 09:20

 10. nænsomt redigeret udgave”

  Mon ikke der findes socialistiske værker, der trænger til at blive redigeret?

  Kommentar by tavsen — 2. december 2020 @ 09:38

 11. I Danmark siger vi: “Det er det rene pip”. I Sverige: “Det er det rene Pippi” – men det betyder det samme.
  Alle svenskere, som har læst Pippi som barn uden at protestere, bør nu stå frem offentligt og tilstå deres svinske latente hemmelige racisme tilbøjeligheder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. december 2020 @ 09:43

 12. BT gentager samtlige løgne, manipulationer, og fortielser om denne sag igen-igen: https://www.bt.dk/udland/hollywood-stjerne-hjaelper-anklaget-dobbeltmorder

  Findes der overhovet en form for kontrol med hvad mediestøtten bliver (mis)brugt til? For det virker som om der er 100% frit spil, så længe man angriber højrefløjen.

  Kommentar by Per — 2. december 2020 @ 09:52

 13. Som når Justitsministeriet ringer til et medie med besked på at slette ordet “ordre” fra beskrivelsen af aflivning af mink

  Kommentar by k.m. — 2. december 2020 @ 10:01

 14. PUHA, endelig, endelig kan vi begynde at slappe af. Alle vi der har været irriterede, bekymrede eller stressede over at EU og de gamle partier ville ensrette, afrikanisere og islamisere vores land.

  For det vil de slet ikke. Man vil bare HARMONISERE, KURRE-KURRE-DUTTE OG ISVAFLE-DIKKE-D0KKE-GOKKE vores samfund og fremtid. Og det er der vel ingen der kan have noget imod?

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 10:27

 15. Jeg må indrømme, at jeg tog imod nyheden med samme entusiasme som Michael Unna, faktisk kan jeg næsten ikke få armene ned af begejstring, over dette sidste nye påfund, fra det hjernedøde PC segment.

  Hvis “neger” er racistisk, så kan jeg dårligt forestille mig noget mere nedladende, end at blive omtalt som en “kurrekurredut”, men hvor er det dog uendeligt meget mere rammende.

  Man skulle næsten tro, at de har hentet inspirationen fra den gamle vits, om de to århusianere der er på jagt i Afrika.

  At jeg så ikke fatter, hvordan Lotte Hjortshøj har kunnet holde masken, mens hun afleverede den svada af rendyrket idioti, det må vente til en anden dag. Jeg vil nøjes med at gå ud fra, at vi har en kvinde gående rundt på Gyldendal, med et hidtil uopdaget og overset Oscar prisvinder potentiale.

  Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 11:22

 16. Trykkefrihedsselskabet har lagt en video ud på YouTube hvor de stille og roligt går rund i bydelen Whitechapel, de ville illustrerer at bydelen i dag er mellemøstlig. Det blev for meget for ministeriet for sandhed i YouTube land, og straks forsvandt videoen!
  Vi befinder os i dag i begyndelsen af det mareridt land George Orwell så præcist beskrev i 1984 og såmænd også i Animal Farm! Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige and andre!
  Det er rigtigt uhyggeligt når embedsmænd fra justitsministeriet ringer til pressen og fortæller dem at de ikke må skrive ordet ORDRE om minkordren! Der blev jo kun sagt SKAL 31 gange og efterfølgende blev både politi og militær sendt ud for at ikkeordren blev udført! Ministeriet for sandhed slår til igen og nysprog udvikler sig! Men danskerne ville stadig stemme rødt, de vader stadig som de umælende lam på vej til slagtebænken, historieløse som de er blevet gjort! Jeg ved ikke hvorfor jeg kommer til at tænke på rottefængeren fra Hameln?

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2020 @ 11:42

 17. Der er alt for mange negere. Negerpels, negerboller, negerpenge, neger pik, negerkusse, negernazzere…

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2020 @ 12:30

 18. …Negeraviser, negerbøger, negertv, negerradio, negerlakrids, negermacroner, negerpatter, negertur til Gambia, negerkunstnere, avisneger, negerrøv, negerhøvding…

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2020 @ 12:34

 19. Das Negerkapital, the rise and fall of the great neger, statistisk negerårbog, børnetv nu for negere, socialneger, negermaske, negermusik, negerlort…

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2020 @ 12:36

 20. Negerborgmester NegerNinna, søsatte en hel del negerarme i Negersund.
  Nu negre hun at vide noget om det der negernoget; jeg vidste ingen negerting, jeg holdt negerfest og så mange negere er svære at negligere i en negerhverdag på Negerbro i Negerhavn, siger negerborgmesteren fra Negerpartiet. “Det er virkelig negeren” siger hunnegeren og negger til vores negerspørgsmål. …En fortsat negerhistorie, læs næste afsnit i Neger And næste negeruge,

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2020 @ 12:41

 21. Merkel, Ursula og Ylva Johansson og tusinder af andre feminister m/k har sørget for at vi er kommet ind under et skørte-regimente. BIG-MOTHER-WATCHES-YOU. Det er meget heldigt for de mange danskere som synes at det er besværligt at tænke. Fra nu af kan de overlade tænkningen til søde, nuttede, næstekærlige, kloge, blide og milde politik-kvinder som kun går op i at mændene, familierne og børnene skal have det godt.

  Fra nu af vil alle borgere og vælgere blive behandlet som voksen-babyer, og Mette Fupsen vil være vores allesammens barnepige som vil sørge for at vi ikke kommer til skade og ikke bliver kede af det.

  De danske mænd vil sikkert også hellere regeres af kvinder, end selv gribe styreåren. Det er jo moderne at være selvudslettende bløde og artige vatnisser. Så hurra for MATRIARKATET. Politik-kvinder i tusindvis kan ikke tage fejl. Ved brug af intelligente, bæredygtige og supersmarte løsninger vil de redde økonomien, klimaet og hele Europa fra forvirring, ødelæggelse og undergang.

  Hvor var det heldigt at kvinderne fik stemmeret i 1920. Ellers havde vi virkelig haft kniven på struben og været slemt på spanden. Og Afrika og Asien havde måttet klare sig selv, helt uden hjælpepakker. Og berigelsen af vores lande var udeblevet.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 13:32

 22. Dybt godnat,ubedgribeligt,frastoendende,skamfuldt,og vi finder os i det

  Kommentar by dunk — 2. december 2020 @ 13:36

 23. Hvad bliver det næste?

  Emil fra Lønneberg springer ud som trans?

  Kommentar by Revisoren — 2. december 2020 @ 13:38

 24. Dybt godnat,ubegribeligt,frastoedende ,skamfuldt og vi finder os i det.
  keyboards er ikke hvad de har vaeret

  Kommentar by dunk — 2. december 2020 @ 13:40

 25. Nu lader det til Mette Frederiksen vil køre epedemiloven igennem KUN med sine støttepartier.

  Det er klart løftebrud, siden hun for få dage siden sagde der skulle startes forfra med åben drøftelse.
  Jeg kan kun tolke det sådan, at hun VIL forvandle Danmark til et helvede hvor borgere er retsløse.

  Der skal heller ikke betales andet end et par håndører til minkfarmere, ministeriet mener ikke det er ekspropriation

  Sådan fik man lige lagt et helt erhverv ned, og mange selvstændige risikerer at gå fra hus og hjem med gæld der hænger ved resten af livet.

  Kommentar by k.m. — 2. december 2020 @ 14:38

 26. “Kurrekurredut’er” hører ikke til i Danmark!

  Vi vil ikke udskiftes med arabere, asiatere og “kurrekurredut’er”!

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. december 2020 @ 14:40

 27. Ja, hvor går det godt i Danmark. Nu må private virksomheder opkræve 300 kr. i gebyrer hvis en kunde har problemer med at betale til tiden, pga. postvæsnets ufatteligt langsomme måde at fungere på, eller pga. corona-nedlukninger osv. Hvis man skylder 50 kr. kan regningen blive på 350 kr. (Tdligere måtte rykkergebyret kun være 30 eller 50 kr) Kommuner må forlange endnu mere.

  Og så vil Danske spil have overvågning og hård styring af spillerne. De skal, selvom de kun bruger småbeløb på tips og oddset, skrive under på en kontrakt på syv sider med tæt på 40 punkter og betingelser, hvis de vil fortsætte med at spille. Lidt hyggespil, og man skal have BIG MOTHER eller BIG MOTHER siddende på ryggen, så staten kan holde øje med hver en tier eller tyver der bruges på spil. Oveni skal man aflevere en kopi af pas eller kørekort eller lignende MED FOTO, og man skal opgive cpr-nummer, fornavn, efternavn, vejnavn, nr., postnummer og by samt telefonnummer. Den syv sider lange kontrakt oser i øvrigt af mistænksomhed, som om selv almindelige kunder KUN er ude på at snyde med tips 13 eller oddset. Nogen bagatelgrænse er der ikke. Men nu vil man have op til ti dage til at udbetale præmier, en klar forringelse.

  Det er fuldstændig til grin med at man kun allernådigst kan få lov til at spille med, og i adskellige tilfælde gider spillere ikke have mere med Danske Spil A/S at gøre. Hvis odds og præmier ofte er så små og usle, at firmaet nok aldrig risikerer underskud.

  Hellere farvel og tak end at skulle være til grin.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 15:19

 28. “Invandredrenge” bliver nu kaldt “Shababs-typer”, det mindste ligeså etnisk-ladet som f.eks. “Perker”. Men det altså det ord f.eks. en som Geeti Amiri bruger nu tildags om disse problembørn.

  Kommentar by KineserSnot — 2. december 2020 @ 15:26

 29. Hvis afroafrikanere skal hedde ‘kurrekurredut’, kan muslimerne hedde ‘VestenVestenKaput’.
  Svenskerne kunne kaldes ’skalleskalleskjuten’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. december 2020 @ 16:02

 30. Danmark ville være et godt land, hvis det ikke var for alle de kurrekurredutter.

  Kommentar by Arne Torp — 2. december 2020 @ 16:07

 31. Det her nærmer sig nazitiden, langsomt bliver vi mindet om hvad vi må sige og ikke sige, men jeg vil begynde at sige neger igen. Jeg vil skynde mig ned og købe negerboller og sige det højt.

  Kommentar by IES — 2. december 2020 @ 16:26

 32. * BENT A 15:19
  Det problem blev løst hvis folk ikke brugte flere penge end de tjener! Læg et budget og hold det! Lad være med at lade banken lægge et budget, for de indregner altid at du kan blive nødt til at låne, hvis køleskabet eller vaskemaskinen går i stykker eller en tand knækker og der skal laves en krone!
  Butikker og håndværkere kan ikke agerer bank for folk som ikke har orden i økonomien, rykkerprocedurer er tidskrævende og dyrt, du må hører på et hav af dårlige undskyldninger og mange overholder ikke de aftaler, som langmodige foretningsdrivende laver med folk, ofte stikker folk af fra regningen og på den måde bliver det igen den ærlige kunde, der svarer sit, der kommer til at betale!
  Meget ofte dækker de 300 kr langt fra omkostningerne ved at rykke dårlige betalere, og så er ærgrelsen og irritationen ikke regnet med!
  Beklager jeg kunne ikke være mere uenig med dig!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2020 @ 16:43

 33. Neger fri?!
  Ja det ord er racistisk i sig selv.
  Det er vel nogles drøm om danmark!

  Kommentar by Anonym — 2. december 2020 @ 17:09

 34. “Den nervøse: Du må gerne være uenig, og du må gerne trække eksempler på dårlige eller langsomme betalere frem. Men for mig at se er det ikke helt så enkelt som du fremstiller det. Jeg har et nærmest dagligt indblik i hvor nemt folk kan komme i problemer, og hvor tit de bliver udsat for urimeligheder og uretfærdighed. De behøver ikke selv at være skyld i hvad der rammer dem af økonomiske og andre ulykker.

  Bare tag folk som rammes af vold, indbrud, sygdom, brand, trafikulykke, skilsmisse eller corona-nedlukninger etc. Det kan skabe kaos i deres liv, samtidig med at deres sædvanlige handlekraft og overblik svækkes.

  Adskellige “systemer” vender den tunge ende nedad. De ramte og svækkede borgere kan oveni deres sygdom eller ulykke blive udsat for en masse ekstra-omkostninger og ekstra modgang. (At udsende standardbreve behøver ikke koste en kommune eller et stort firma 100 kr. pr. stk)

  Og når først mennesker er kommet i vanskeligheder, er de lettere at udnytte. Se hvordan gamle, fraskilte, konkursramte osv. kan blive udnyttet. (har du læst bogen om advokat-plyndringen af Boje Nielsen?) Du har ret i at det er fornuftigt at lægge et budget, men sygdom osv. kan jo vælte alle beregninger.

  Hvad er det du selv har oplevet, siden du er så uenig?

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 17:52

 35. kurrekuredut kommentar sporet idag , – har virkeligt været et af de mest underholdende jeg nogensinde har læst. jeg har grinet så jeg næsten har brækket mig. men jeg ved godt , at tragedie og komedie i bund og grund er det samme. vi griner , når vi ikke kan holde ud at græde.

  Kommentar by heisahero — 2. december 2020 @ 17:58

 36. Mon vi så skal sige kurrekurredut-unger i stedet for perkerunger?
  Og bliver Blæwer Sørensen så til kurrekurredut-flæsk?

  Hvad mon der skal stå i wikipedia om kurrekurredutterne?

  Mon der kommer et kurrekurredut-parti i Danmark?

  Av for den; har vi allerede kurrekurredutter i folketinget?

  Der sidder vist mange kurrekurredutter i flygtningenævnet, men de skal jo også kunne kurrekurredutte med alle de nye kurrekurredutter, som vi skal belemres med fremover.

  Mon kurrekurredutterne selv kan sige kurrekurredut?
  – det må kurrekurredut-me være svært for dem!

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2020 @ 18:04

 37. Flere debattører og islamkritikere på Uriasposten, der har det stramt med kvinder, skriver ofte: Islam is right about women.

  Bare lige for at slå det HELT FAST: Islam is right about ABSOLUTELY NOTHING, ZERO, NADA, ZILCH, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. december 2020 @ 19:13

 38. Efter Den Danske Ordbog betyder ‘kurre’ eksempelvis ’strid’, ‘misforhold’, uforenelighed, ‘kontrovers’ plus en hel masse andet. Ordet ‘Dut’ betyder ‘piben’, ‘bump’, ‘knagen’, ‘knæk’, ‘klir’ plus en hel masse andet.
  En ‘kurrekurredut’ kan derfor eksempelvis udlægges som ‘KontroversielStridKlir’; altså en “strid larmende person”. Er negre virkelig stride larmende personer? Det er da racisme, der vil noget.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. december 2020 @ 19:21

 39. https://www.youtube.com/watch?v=eJwzaXiYXMQ

  Kommentar by J — 2. december 2020 @ 20:00

 40. Den Nervøse, 16.43: I de senere årtier er mange danskere blevet fattige/pressede/økonomisk klemte, pga. en lang række af såkaldte reformer. Efterlønnen blev afskaffet af socialdemokraterne, postvæsnet , DSB, DR, folkesundheden og meget mere blev forringet af både røde og blå partier, og den sociale velfærd til syge, arbejdsløse, nedslidte, forulykkede og ældre/gamle er blevet meget forringet siden 1980, fordi flere og flere evighedsturister skulle forsørges osv.

  Og antallet af økonomisk klemte borgere vil stige og stige, efterhånden som Christiansborg flytter penge fra danskerne over i meget ambitiøse, utopiske og vidtløftige projekter, fra co2-hysteri til redning af Afrika, Fehmern-tuneller og nedrivning af tusindvis af boliger osv.

  Almindelige danskeres pengemangel er noget som også går ud over butiksejere og håndværkere. Så hvis du har oplevet kunder der ikke kunne betale, er der måske en sammenhæng med Borgens asociale politik.

  Er du også uenig i det med at totalitære og kafkaske tilstande er ved at snige sig ind på os?

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 21:08

 41. Hun må jo vende sig i hendes grav over de umådelige mængder af stupiditet hun kan se i Absurdistan.

  Kommentar by Nielsen — 2. december 2020 @ 21:38

 42. HALLO.
  Hvad lige med den der langstrømpe. Det er da noget af det mest ciskønsdiskriminatoriske i nyere tids børnelitteratur.

  Nu MÅ Joy Mogensen altså på banen overfor sin svenske kollega (som sikkert også er et femininum af en eller anden slags). Hvad får de deres løn og pension for?

  Kommentar by Bastardo — 2. december 2020 @ 22:02

 43. “Kurrekurredut” fandt jeg for lidt siden paa hjemsiden af et foretagende ved navn “Manta Bay Resorts and Yap Divers” Det er navnet paa en lille oe med delvist endnu uberoerte dykker-revirer. Jeg formoder at det svenske forlags gendigtnings og omskrivningseksperter har vaeret derude paa studietur og bedt om lov til at bruge navnet…

  Kommentar by krassisten — 2. december 2020 @ 22:18

 44. @ 41. Selv. Lille rettelse, “Kurrekurredut” er navnet paa en lokalitet, naermere betegnet et “dropoff” til store havdybder, paa vestsiden af en af de stoerre oe’er i Mikronesien (ca. halvejs mellem Palau og Guam). Det ser spaendende ud, for dykkere :-)

  Kommentar by krassisten — 2. december 2020 @ 22:34

 45. Hva´ rimer på kurrekurredut?

  Hutlihut!

  Og at det i Danmark er slut prut og et brunt bremsespor i underhylerne! Det er det vi er gode til, at glide i det brune lort vi har skidt ud over hele landet!

  Kommentar by Black Watch — 2. december 2020 @ 23:59

 46. Send Bwadr Sørensen til Kurrekurredutland.

  Kommentar by B. Christiansen — 3. december 2020 @ 16:33

 47. ……..de har fået kurrekurredut i kasketten alle sammen!

  …..og hvad mon alle negergerianerne i Negergeria siger til det?!

  ..det har de vist ikke lige tænkt over, hva?

  Dyt – båt – negersnot

  Kommentar by FranklyFrank — 3. december 2020 @ 18:05

 48. KurreKurreDut … opholdet i Vesten er slut!

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. december 2020 @ 04:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper