2. december 2020

Venstreradikale kræver gratis menstruationsbind, og ‘tidssvarende, normkritisk seksualundervisning’

Det et højsæson for politisk idioti, og der er desværre ingen vaccine på trapperne. Åbent brev i Information af 133 kvinder anført af Underlivet-bloggeren Emma Libner og Mary Consolata Namagambe. Fornyligt bloggede jeg om førstnævnte, sidstnævnte husker nogen måske som Black Lives Matter-aktivisten der anklagede medierne for at uberettiget at hænge hendes venindes søn ud som voldtægtsforbryder. Tre års ubetinget fængsel fik han sidste år.

Vi er langt til venstre for den sunde fornuft, og havde de her identitetspolitiske aktivister ikke været en nødvendig målgruppe for røde dagblade, så var det aldrig kommet på tryk. Det handler ikke om hygiejnebind, men om at presse en radikal venstre-ideologisk dagsorden igennem. Fra Information.dk – 133 kvinder i fælles opråb: Menstruation er politisk, Peter Hummelgaard.

“Kære ligestillingsminister Peter Hummelgaard

Hvor er vi ærgerlige over at læse din reaktion på nyheden om, at Skotland som det første land i verden har taget en skelsættende beslutning om at gøre menstruationsartikler gratis for landets menstruerende.

… Ud fra dit opslag lader det til, at du har glemt, at menstruation er en kropslig erfaring, som halvdelen af befolkningen har, og som vi er mange, der i det daglige gør os umage for at håndtere, så̊ vi kan indgå̊ som produktive medborgere i det danske samfund. … Du har aldrig prøvet at stå̊ i en situation, hvor du har skullet vende hver en øre for at få råd til et bind eller en tampon, så̊ du kunne leve frit i din krop uden blodpletter på tøjet.

Menstruationsartikler er en nødvendighed for halvdelen af befolkningen. Os, der menstruerer, har ikke selv valgt, at vi gerne vil bløde…

… Vi kan ikke undgå̊ menstruation, uanset hvor meget vi gemmer den væk. Af samme grund overlapper menstruation med så̊ mange samfundssfærer og rejser vigtige spørgsmål om alt fra ligestilling mellem kønnene, uddannelse, sundhed, økonomi og miljø. Med andre ord: Menstruation er politisk!

Hvis du fortsat mener, at spørgsmålet om gratis menstruationsartikler lyder lige lovligt krast, vil vi gerne foreslå̊ et alternativ: Skotland startede for et par år tilbage med at gøre menstruationsartikler gratis i alle landets skoler. Danmark kunne passende gøre Skotland kunsten efter.

Og i samme ombæring sikre en tidssvarende, normkritisk seksualundervisning – noget vi efterhånden er mange, der har efterspurgt og ventet på i årevis.”

(Emma Liebner og Mary Consolata Namagambe mfl., Dagbladet Information, 1. december 2020, s. 17)

Oploadet Kl. 20:49 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115401/trackback

30 Comments »

 1. Racistisk over for mænd!
  Vi vil have gratis køkkenruller!

  Kommentar by Anonym — 2. december 2020 @ 20:54

 2. Jeg er bange for, at vi i samfundet er ved at bevæge os ud i det absurde. hvor saglig debat er irrelevant.

  Kommentar by Søren — 2. december 2020 @ 20:59

 3. Så må vi mænd jo samtidigt kræve gratis barberings-grejer.

  Kommentar by Christian Sørensen — 2. december 2020 @ 21:15

 4. Det glæder mig at se, at alle de muslimske kvinder på listen har konverteret til kristendommen og valgt at skifte til dansk klingende navne. Så er der måske håb for integrationen alligevel.

  Skal skaldede mænd have gratis hårtransplantation?

  Skal vinterdepressive have gratis rejser til syden om vinteren?

  Skal folk med islamofobi have gratis flyttehjælp til at flygte til Ungarn eller Japan?

  Kommentar by kartoffeldansker — 2. december 2020 @ 21:16

 5. MENINGEN ER AT OPLØSE FUNDAMENTET FOR DEN VESTLIGE CIVILISATION, skrev Selsing. Og black pigeon og mange andre har advaret om det samme.

  Og hvis det ikke er meningen, så bliver resultatet af politisk idioti ihvertfald i længden samfundets opløsning.

  Mænd tjener pengene, og kvinderne bruger dem, sådan har det været længe. Og kvinderne i den radikale venstrefløj får aldrig nok af brugen af andres penge.

  De overser bare at det ikke er gratis at lade staten være barnepige for alle. Alt der skal styres og administreres af staten bliver langt dyrere end ellers. Og alle de såkaldte gratis-ydelser som staten leverer, kræver at skatteborgerne betaler. Nu vil tosserne Emma Libner og Mary Namagambe så have at skatte-citronen skal presses endnu mere.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 21:26

 6. Fri barbergrej til mænd!

  Gratis bleer til småbørn!

  Ekstra skat/moms på ALT andet
  – så er venstrefløjen vel tilfreds?

  nåå nej, jeg glemte lige at poientere, at staten da også skal have kontrol over kvindernes menses-dage, så de kan gribe ind, hvis …!?
  – hent dine menustrationsbind og kviter i appen :-/

  Hvem vinder den “offentlige” licitation, af hvad kvinder skal have mellem benene?
  – og er licitationen betinget af en hemmelig indbygget app, der også kan sende locations og eller samordne med …..? – Smittestop-appen f.eks?

  STOP venstrefløjens, indirekte, vandvidsovervågning/-diktaturiske forberedelser!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2020 @ 21:27

 7. Vi er ca. 7% af befolkningen, der lider af den kroniske fordøjelseslidelse “Colon irritabile”, der gør, at man skal meget på toilettet. Skal vi så også have gratis toiletpapir og tilskud til vandregningen?

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 2. december 2020 @ 21:31

 8. I bred almindelighed er politik-kvinder ikke ret interesserede i hvor pengene skal komme fra. De er meget mere optaget af hvad de kan bruges til. Og det må meget gerne være noget med globalistisk næstekærlighed, masseimport af spændende kulturfremmede, redning af klimaet, redning af “det grønne” og redning af “minoriteter”.

  Det er vel derfor politik-kvinderne er I FULD GANG MED AT RIUNERE OG DESTA ILISERE

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 21:33

 9. Ligestillings ministerium,integrationsministerium,transportministerium,undervisningsministerium og mange andre ubrugelige offentlige tiltag. Bortset fra at de koster os en masse penge og spilder ministrenes- og ikke mindst embedsmændenes tid. Hvor meget ødelægger de så for danskere og Danmark? Senest har en eller anden minister ødelagt et helt erhverv (minkpelsindustri). Samt fået en rigspolitimester godt og grundigt i fedtefadet. Kommer nogle af disse forbrydere nogen sinde til at stå til ansvar for deres ødelæggelser? Næh nej. De holder lav profil et halvt år og bliver så sat til et andet “arbejde” som de næppe heller har nogen erfaringer i.
  Et godt forslag er,at hvis en politiker bliver taget i at lyve,skal han ud Punktum.

  Kommentar by Nielsen — 2. december 2020 @ 21:35

 10. I bred almindelighed er politik-kvinder ikke ret interesserede i hvor pengene skal komme fra. De er meget mere optaget af hvad de kan bruges til. Og det må meget gerne være noget med globalistisk næstekærlighed, masseimport af spændende kulturfremmede, redning af klimaet, redning af “det grønne” og redning af “minoriteter”.

  Det er vel derfor politik-kvinderne er I FULD GANG MED AT RUINERE OG DESTABILISERE EUROPA OG SKANDINAVIEN.

  Læs også “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 21:36

 11. Kan de ikke bare skifte køn?
  Hvis der skal være så meget ballade.

  Kommentar by Bastardo — 2. december 2020 @ 21:54

 12. Emma og Mary kunne lige så godt kræve at hærskarer af statsansatte skulle forsyne samtlige borgere med “gratis” rundstykker hver morgen året rundt, og med “gratis” hjemmesko til alle. Det ville der i det mindste være en vis lighed i.

  Typer som de to er måske så idiotiske, at de ikke får anrettet de helt store ulykker? Men ellers er emsige, MAGTSYGE og HERSKESYGE kvindesagskvinder og politik-kvinder nok tidens største trussel mod europæernes økonomi, liv og sikkerhed.

  Sverige er allerede på vej mod både økonomisk og kulturel STATSBANKEROT, pga. feministerne. Og det er et stort spørgsmål om mændene kan nå at vende udviklingen, så at hele Europa ikke synker ned i idioti og kaos, afmagt og stenalder-barbari.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 22:08

 13. BAG KRAVET OM NORMKRITISK UNDERVISNING er også en rødfascistisk dagsorden som går ud på at alle familieværdier og alle traditioner skal smadres eller have et skud for boven. De rabiate radikale ønsker også at alle normale mennesker skal hjernevaskes med forskruede, perverse og outrerede radikale idéer. (via DR osv.)

  Hvis vælgerne vil gøre noget godt for sig selv og landet, dropper de al støtte til enhedslisten, SF og de radikale.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 22:24

 14. Venstrefløjen har meget længe været en bevægelse primært bestående af kvinder, der stemte for større adgang til produktive, opfindsomme, og hårdtarbejdende mænds penge. Indkomstskattens kønsmæssige fordeling er det bedste bevis, og det her understreger det bare yderligere.

  Hvis kvinder vil have flere penge mellem hænderne, så træf bedre uddannelsesvalg: Der er en 98% mandlig domination i de jobs der betaler ekstra meget, hvis man ellers kan fralægge sig sin ‘knee-jerk’ jamren, ‘jamen, det kan jeg da ikke!’, til alt hvad der bare ser lidt svært eller farligt ud.

  Så får man også udraderet den ikke-eksisterende lønforskel ved samme lejlighed. To fluer med et smæk.

  Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 22:46

 15. NB. Lønforskel skulle nok have været i citationstegn, for at understrege sarkasmen i den sidste sætning..

  Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 22:49

 16. Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 21:33.

  Ja, det virker som om de generelt har lidt svært ved, at bevæge sig videre end den alder, hvor der skal tegnes hjerter, sommerfugle, regnbuer, og kærestenavne på alting. Den globale politik er efterhånden blevet virkelighedens sidestykke til en 13-årig piges penalhus, i Greta Thunbergs meget lidt brugte skoletaske.

  Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 22:58

 17. Kommentar by Kimski — 2. december 2020 @ 22:58 👍 💕

  Kommentar by anno — 2. december 2020 @ 23:05

 18. Information får nok på puklen for overskriften.. som der står i en af kommentarerne til artiklen: “.. imponerende, at opråbs–forfatterne har undgået ’K-ordet’ så konsekvent ..”

  Kommentar by anno — 2. december 2020 @ 23:10

 19. Mænd har større behov for næring end kvinder. Jeg forlanger, at kvinderne finansierer en del af mit madforbrug.
  Kan vi snart vågne af det her venstreekstremistiske woke helvedesmareridt…

  Kommentar by Lider af danskhed — 2. december 2020 @ 23:14

 20. De fleste voksne har i deres personlige dannelsesrejse reflekteret over normer og valgt til, hvad de mener er meningsfuldt for deres liv og for deres nærmeste.

  Man tror derfor, at de normkritiske vil det samme, som de fleste alligevel genkender fra eget liv. Men det er ikke projektet for de normkritiske. De har alle de træk, som man kalder en sekterisk bevægelse. De har eget nysprog, er stærkt magtstyrende og manipulerende. Nogle samles også omkring en karismatisk kultleder, typisk på et humanistisk fakultet.

  Kommentar by traveler — 2. december 2020 @ 23:19

 21. “Vi er langt til venstre for den sunde fornuft, og havde de her identitetspolitiske aktivister ikke været en nødvendig målgruppe for røde dagblade, så var det aldrig kommet på tryk.”

  Bingo. 95% af alt det her woke-bullshit er medieskabt, både i danmark og (især) usa, men ingen holder dem ansvarlige. Medierne er som de dårlige forældre der giver deres adfærdsvanskelige børn deres fulde opmærksomhed hver gang de skriger, og resultatet er derefter: Barnet finder ud af at det virker og hæver sine krav for hver gang indtil det absurde, bare fordi de kan.

  Chefredaktørerne på de værste dagblade og tv kanaler burde efterhånden tiltales efter en eller anden terrorparagraf, og det mener jeg helt seriøst. Jeg aner bare ikke hvem der skulle gøre det.

  Kommentar by Per — 3. december 2020 @ 00:01

 22. BENT A — 2. december 2020 @ 21:36:

  Jeg kan tilslutte mig meninger om, at der virkelig er mange “politik-kvinder” på venstrefløjen/RV+ der agerer på højt plan (f.eks. i FT), uden at evne realistisk tankegang, men så må der jo stå nogle forbandede “mænd” bag dem, der er styrende for dem, for alene ville de vel ikke selv kunne magte opgaven, med den “intelligens” de lægger for dagen?

  Ud over dette, mener jeg, at du kunne fremme dine kommentarer, ved lige at bruge lidt tid, på at få sat lidt nuancer på dine udtalelser om “politik kvinder”,
  for vi er faktisk mange kvinder der agerer politisk, som bestemt ikke fortjener, at blive sat i hartkorn med din defination af af “politiske kvinder”.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. december 2020 @ 00:57

 23. Prøv at tænk på alle de ressourcer der kræves for at lave bind/tamponer, deres indpakning og fragt for bare at smide det væk. Hvis vi skal tænke grønt så må vi tvinge firmaerne til at udvikle genbrugelige bind/tamponer som bare skal vaskes.
  Så kunne alle kvinder/piger i menstruations alderen få tilsendt 10 bind hvert andet år

  Kommentar by Prebber — 3. december 2020 @ 05:21

 24. ØØhh, nu gik jeg lige og troede at køn bare var en social konstruktion.
  Altså at piger bare kan VÆLGE at være drenge og omvendt.
  Så hvad er problemet ??

  Kommentar by Danskeren — 3. december 2020 @ 06:14

 25. There ain’t such thing as a free lunch!
  Hold nu op, hvis ikke selv man betaler, så betales det over skatten. Intet er gratis! Det lader til aldrig at være gået op for danskerne og åbenbart heller ikke skotterne!
  Man kunne have lyst til at spørge er der en voksen til stede?
  I øvrigt normkritisk seksualundervisning, ja til venstre for den sunde fornuft!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2020 @ 07:10

 26. Joachim B. Olsen havde et projekt, hvor han ville finde materiel fattigdom i Danmark, men endte med et meget pauver resultat. Han fandt et Underdanmark plaget af misbrug, kriminalitet og vold, og det var også slemt nok, men ikke egentligt materielt fattige.

  Venstrefløjen brød sig selvfølgelig ikke om, at deres fupretorik om de fattige blev afsløret som netop fup. Man kunne ikke argumentere imod JBO på et sagligt grundlag.

  Så skulle man tro, at venstrefløjen havde taget ved lære af dette virkelighedstjek, men nej, alt er ved det gamle. Suk.

  Kommentar by traveler — 3. december 2020 @ 07:51

 27. Det er det man i militær terminologi kalder en nålestiksoperation. Det er en metode der bruges for at “fjenden” skal bruge abnormt meget tid på ligegyldigheder. Der er ikke et overordnet mål men hvis missionen lykkedes så har man scoret et billigt point og kan man udfører tilstrækkeligt mange angreb af den slags vil “fjenden” til sidst forbløde.

  Der er bare et problemet med den metode. Der er ingen fjende men kun Danmark og Danskerne og det er dem der kommer til at forbløde i venstrefløjens selvudslettende tåbeligheder der i længeden gør os alle fattigere, dummere og mere krævende. Hvilket netop er grunden til at ALLE socialistiske regimer ender i død og fordærv i en intern kamp for at overleve.

  Kommentar by Santor — 3. december 2020 @ 08:01

 28. Menstruation er politisk????? Jeg troede det havde noget med den kvindelige humane natur at gøre!!!!…Det har jeg altså så totalt misforstået. :-). Hermed vil jeg så anbefale kvinder at stemme -Jeg tror ikke mænd menstruere…gør de det??? Jeg har ikke menstrueret endnu….måske min kønsdiskriminerende fejl…:-)…Nej hermed vil jeg så anbefale kvinder på et parti, som skal nedsætte et lovforslag , som skal forhindre menstruation i at forekomme….det må snart opstå med den politiske intelligens der er på denne klode…:-) :-) :-). God jul og godt nytår fra Julemanden. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 10:17

 29. Jeg er chokeret over den brug-og-smid-væk kultur, der hersker på venstrefløjen. Kvindfolkene (m/k/t -find selv på flere bogstaver) skal da købe en menstruationskop; de holder i mindst 10 år, og koster ca. 240kr. Prøv fx. at se på kopperiet.dk
  Det er kun 2kr om måneden. Alletiders konfirmationsgave.

  Kommentar by Hertz — 3. december 2020 @ 14:11

 30. Hvad er ligheden imellem en ishockey puck og et polsk hygiejne bind?
  De bruges begge i tre perioder!

  Kommentar by Anonym — 4. december 2020 @ 06:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper