2. december 2020

Rosa Lund: Jeg er ligeså bange for ‘islamister’, som jeg er for ‘abortmodstandere’, ‘den katolske kirke’

Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor medierne betragter Enhedslisten som et demokratisk parti. Partiet ønsker en ‘revolution’, og når de taler om et ‘et socialistisk demokrati’, kan det vanskeligt forstås som noget, der lader sig forene med Grundlovens rammer for det folkelige demokrati. Eksempelvis noteres det i principprogrammet, at det af partiet ønskede samfund vil kæmpe for internationalt samarbejde mellem ‘forskellige fremtidige socialistiske demokratier’. Østblokkens kommunistiske utopi igen igen. Flere arbejdslejre. Flere massegrave.

At Rosa Lund må forventes at gå ind for et afskaffelse af Grundloven, hvis første kapitel definitivt blokerer for etableringen af et ’socialistisk demokrati’, afholder hende ikke fra at bruge demokrati som argument i politiske debatter. Fornyligt debatterede hun som ordfører et lovforslag ‘om forbud mod modtagelse af donationer fra visse fysiske og juridiske personer’. Her forklarede hun, at hun er ligeså bange for ‘islamister’, som hun er for ‘abortmodstandere og den katolske kirke i Polen’.

Bemærk hendes leg med ord. Islamister der vil afskaffe demokratiet, sammenlignes med abortmodstandere der undergraver/undertrykker/underminerer demokratiet. Der er solidt flertal for den vedtagne lovgivning i Polen, og den logiske slutning må være, at hun mener polakkerne blokerer for demokrati i Polen. Det må så være den socialistiske afart, landet var underlagt indtil Muren faldt.

Interview med Enhedslistens Rosa Lund i Kristeligt Dagblad – Folketingspolitiker: Jeg er lige så bange for abortmodstandere som for islamister.

“Hvorfor er du lige så bange for abortmodstandere som for islamister?

‘Fordi jeg er bange for alle, der undertrykker vores demokrati, og for alle, der undertrykker retten til egen krop. Det at undertrykke demokratiet er jo lige slemt, uanset om det er dig eller mig, der gør det. Det er jo ikke et nobelt formål at undertrykke demokratiet, det er noget møg.’

Er der ikke forskel på at ønske en konkret lov fra 1973 ændret og at modarbejde eller underminere demokratiet?

‘Jo, men jeg synes jo, at det at fjerne retten til at bestemme over egen krop er med til at undergrave demokratiet. Det, at vi selv bestemmer over vores kroppe, er da en central del af det at leve i et demokratisk land, der bygger på menneskerettigheder.

Det Etiske Råd har skrevet, at ‘den gravide kvinde og fosteret kan betragtes som to selvstændige individer, som begge er beskyttelsesværdige’. Underminerer man demokratiet, hvis man ønsker at beskytte fosteret frem for kvinden?

‘Jeg synes, det underminerer vores samfund, der er bygget på ligestilling mellem kønnene, at kvinden ikke kan bestemme over sin egen krop. … Jeg har den præmis, at jeg synes, det er rigtig godt, at vi har ret til fri abort i Danmark, fordi det styrker ligestillingen mellem kønnene, og jeg synes, det er vigtigt i et demokrati, at der er ligestilling mellem kønnene.'”

(Rosa Lund i Folketinget, 19. november 2020; Foto: FT.dk)

“… tak til fru Marie Krarup for en spændende tale, vil jeg sige. For det ligger vel indlejret i demokratiet og i de rettigheder, som vi har bygget Danmark op på, at man ikke gør forskel, altså at man netop ikke gør forskel; at man netop ikke siger, at de mennesker herovre, som vi er meget uenige med, må ikke donere, mens de mennesker derovre, som vi også er meget uenige med, gerne må. Jeg tænker f.eks. på meget stærkt kristne, som er modstandere af abort. Jeg mener, det er en grundlæggende rettighed, kvinden har til sin egen krop, og jeg mener da ikke, at vi skal tage imod donationer fra mennesker, som vil fremme den dagsorden, at kvinden ikke længere skulle bestemme over sin egen krop. Derfor synes jeg faktisk, det er ret vigtigt, at man ikke gør forskel. …

At sikre demokrati og menneskerettigheder er nemlig en dagsorden, som ligger os meget på sinde i Enhedslisten…

Misforstå mig ikke, for jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi sikrer demokrati og frihedsrettigheder, men jeg bliver bekymret over det her lovforslag, for jeg synes, det ligner en politiseret forbudsliste, og derfor synes jeg, det er vigtigt, at vi bliver mere præcise. Men jeg synes også, det er vigtigt, at vi tager en diskussion af, hvad det her egentlig handler om, for jeg vil sige, at ekstreme religioner og ekstreme ideologer er lige farlige, uanset hvor de kommer fra. Jeg er sådan set lige så bange for islamister, der undertrykker demokrati, som jeg er bange for Tyrkiet, der undertrykker demokrati, som jeg er bange for Kina, der undertrykker demokrati, som jeg er bange for abortmodstandere og den katolske kirke i Polen, der undertrykker demokrati. Det er vigtigt for mig, at vi forsvarer vores demokrati i Danmark mod alle disse trusler…” (Rosa Lund under L81-1. behandling, 19. november 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115414/trackback

38 Comments »

 1. At se Folketings-TV må betragtes som selvskadende adfærd helt på linje med at cutte i sig selv eller sluge piller. Så længe vi er tilsluttet alverdens konventioner og medlem af EU, er Folketinget en ren parodi.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. december 2020 @ 22:41

 2. Det er noget frygteligt vrøvl hun lukker ud. “Demokrati bygger på menneskerettigheder”. Det er noget vrøvl. Ser man på historiske demokratier bygger de på borgere og faktisk var stemmeretten ofte begrænset til, at man var besidder af ejendom. Det danske demokrati står på Jydske lov, hvor ejendomsretten er central. Menneskerrettigheder er reelt set noget som kommer ind i vestlig juridisk tænkning efter 70erne og har intet med retsstaten og borgerrettigheder, at gøre.

  Kommentar by CCC — 2. december 2020 @ 22:51

 3. Tandløs kritik.

  Kommentar by DavidK — 2. december 2020 @ 23:15

 4. Når ROSA LUND snakker om egen krop, lyver hun. For det er jo barnets krop det handler om, når rødfascisterne ønsker et ubekvemt barn slået ihjel. Siden 1973 har de røde sørget for at en million danske børn er blevet dræbt inden de så dagens lys. De røde véd godt at de fleste af de dræbte/myrdede børn lignede små babyer og komplette mennesker, inden de blev aflivet og de små lig blev smidt i en metal-container/affaldsspand.

  De røde har så gjort skaden ved den forbryderiske udryddelse af en million danske børn “god igen”, ved at importere en million kulturfremmede.

  Men kommunisternes evige blodtørst lader sig ikke skjule. Og næste kapitel i deres planlægnings-kalender er så udskiftningen og den etniske udrensning af danskerne, efterhånden som antallet af “berigere” vokser til to, tre, fire eller fem millioner osv.

  Det sidste behøver ikke vare længe, for Marokko-traktaten, regeringen og udlændinge-styrelsen går ind for fortsat indvandring. Og grænsen mod syd er stadig hullet som en si.

  En større trussel mod velfærd, fred, fornuft, liv og sikkerhed end Rosa Lund og hendes medsammensvorne, findes ikke.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 23:30

 5. Det er jo så også lige fordi Europa er blevet præget af katolske terror-angreb de seneste årtier.
  Rosa Lund er dansk politiks svar på Fugleskræmslet fra The Wizard of Oz: Hjernetom!
  https://www.youtube.com/watch?v=tCgpLROSNmc

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 2. december 2020 @ 23:34

 6. ROSA LUND er også et godt eksempel på en rød ordjonglør som kan snakke fanden et øre af, og fylde tilhørerne med så mange ord at de ofte forvirres og tror de har hørt noget klogt fra en klog kvinde. Men det har de ikke. Rosa Lund er en fanatisk feminist af samme slags som dem der er i gang med at ruinere Tyskland, Norge, Sverige og Frankrig.

  Angående sidstnævnte land er der en video hos hodjanerne om Tysklands svigt og hvad der skal til, hvis Frankrig vil undgå at de indvandrede islamister støttet af Tyrkiet starter en regulær krig mod befolkningen.

  Kommentar by BENT A — 2. december 2020 @ 23:44

 7. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE12598621/enhedslistens-har-den-store-sorte-haand-ude-efter-den-private-ejendomsret/

  Læs også den her fra MUJ i JP.

  Klar tale!

  Kommentar by Black Watch — 2. december 2020 @ 23:48

 8. Jeg er sådan set enig med hende ifht abort, men hun afslører sig selv som totalitær og antidemokrat når hun siger at folk der mener noget andet end hende er et problem på grund af deres holdninger, selvom de udgør et flertal i en demokratisk afstemning.

  På den anden side ville jeg nu nok mene det samme den dag der er 55% muslimer der stemmer for at afskaffe grundloven, og jeg tror de fleste herinde ville være enige. Og så kom vi heller ikke rigtigt meget videre i dag vel, og i morgen bygger de videre på 3-4 nye moskeer rundt omkring i landet imens vi ævler løs i hver vores ekkokammer på internettet.

  Man kan kritisere muslimer for meget, men vi kunne lære en del af deres engagement, sammenhold, og kompromisløshed. Hvis vi danskere havde bare 10% af det havde vi slet ikke alle disse problemer i landet.

  Kommentar by Per — 2. december 2020 @ 23:49

 9. – DavidK

  “Tandløs kritik.”

  Hvad mener du?

  Kommentar by Kim Møller — 3. december 2020 @ 00:13

 10. Enhedslisten er iflg. jp’s Morten Uhrskov klar med en stor sort hånd der skal tage kvælertag på ejendomsretten, eller slå den knock-out.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 00:57

 11. Holy fucking shit hvor er Rosa Lund dog afsindig grim. Med det afskyelige korpus er det sgu ikke mærkeligt at hun/det bekender sig til terroristerne på venstre fløjen.

  Kommentar by piphans — 3. december 2020 @ 01:54

 12. Kvinder kan bruge pervention. Der er mange slags.
  Kvinder har retten til, at holde benene samlet, og tage ansvar for deres egne kroppe.
  Uden at det skal koste uskyldige menneskeliv.
  Rosa gør mig virkelig bange.
  Rosa mor skulle have haft en abort.

  Kommentar by XXXXX — 3. december 2020 @ 06:00

 13. OT: MINK-SKANDALEN vokser og vokser. Og Brostrøm og sundheds-styrelsen ligner (som sædvanlig) også en skandale. Har de røde overhovedet styr på nogetsomhelst, bortset fra nedbrydningen af retsstaten og velfærdsstaten?

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 07:22

 14. Ja fordi abortmodstandere og den Polske kirke bombesprænger, voldtager og overfalder Danskerne her i Danmark

  Rosa Lund, du er DANSK “politiker”. Forhold dig til det!

  Kommentar by Santor — 3. december 2020 @ 08:13

 15. Hvis Rosa Lund er så bange for islamister, der undertrykker demokrati, er hun bange for alle muslimer. Der findes ingen ægte demokratiske muslimske lande. De er alle underkastet islams religiøse love betingelsesløst. Der er følgeligt ingen muslimer i Danmark, som efterlever demokratiets love. Hvis de gør det, overtræder de koranens love, som har udnævnt Allan & Moe til enevældige diktatorer over alting i denne verden. Derfor skal alle muslimer i Danmark deporteres som demokratiets fjender. Logik for perlehøns har aldrig været enhedslistens kernekompetence.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. december 2020 @ 08:17

 16. Enig Enhedslisten er “Østblokkens kommunistiske utopi igen igen. Flere arbejdslejre. Flere massegrave.”

  Enhedslisten her er som Enhedslisten var i DDR. En samling af troende marxister, der regerede diktaturet med støtte fra Moskva. Husker stadig Ole Sohn stående på podiet tæt på Erich og Margot Honecker ved fejringen af DDR’s 40 års jubilæum 6-7 October 1989* i Østberlin.

  Honoratiores på podiet ved militærparaden i anledning af DDR’s 40 års jubilæum 6-7 October 1989 i Østberlin:

  ->Soviet Union Soviet Chairman and Communist Party General Secretary Mikhail Gorbachev and his wife Raisa Gorbacheva
  ->Romania Romanian President Nicolae Ceausescu
  ->Ole Sohn, chairman of the Central Committee of the Communist Party of Denmark
  ->Bulgarian Chairman Todor Zhivkov
  ->Mongolian Chairman and People’s Revolutionary Party General Secretary Jambyn Batmönkh
  ->Poland Polish President Wojciech Jaruzelski
  ->Polish United Workers’ Party First Secretary Mieczysław Rakowski
  ->Nicaraguan President Daniel Ortega
  ->Czechoslovak Communist Party First Secretary Miloš Jakeš
  ->Palestine Liberation Organization Palestinian Leader Yasser Arafat

  Kommentar by Amad — 3. december 2020 @ 09:31

 17. Hvis man gør sig den ulejlighed at sætte sig ned og læse Enhedslistens partiprogram, vil man hurtigt opdage at Stalin ikke er død! Ordvalget er ind imellem revolutionært og ind imellem pakkes modbydelighederne ind i tidsåndens plusord! Den private ejendomsret erstattes af demokratisk socialisme, solidarisk ejerskab eller andre lignende tilforladelige plusord, men oversat til Dansk betyder det nationalisering.
  Der var såmænd en fra Enhedslisten, jeg har desværre glemt hvem, som udtalte, det eneste du selv må eje er din tandbørste! Trods alt tak for det, alt andet ville også nok være for ulækkert! Ufrivilligt ærligt men trods alt ærligt. Men tag ikke fejl Enhedslisten er rendyrket kommunisme af den hårde slags! Godt nok er deres frontfigurer små søde piger, der taler pænt og indigneret, men bag dem, i næste række, står jernhånden!
  Læg mærke til alle de ting Enhedsliste vil forbyde, ejendomsretten, bilkørsel, privatskoler, privat læge og tandlæge, privat hospitaler, alt skal være fælleseje. Vi skal alle ind i møjbeskidte tog og busser, gå i skole med importerede dominerende arabere, uden mulighed for at vælge det fra, alle skal ind på nedslidte selvfede offentlige hospitaler når vi bliver syge, vi vil ikke selv kunne vælge læge eller tandlæge.
  Virksomheder vil ikke kunne udvikle sig, fordi der intet incitament vil være til at forbedre hvad man laver, ingen kunne drømme om at investerer i noget, man ikke ville få afkast ud af, alle udenlandske investorer ville forsvinde som dug for solen, og de ansatte, som nu ejer virksomhederne vil ikke være risikovillige nok, de vil aldrig kunne blive enige og hvorfor investerer i noget og risikerer noget, som de ikke ville få noget ekstra ud af, de vil fortsat kun have deres tandbørste! Præcis derfor udviklede virksomhederne i Kommunismens Østeuropa sig ikke og derfor kørte Østeuropæerne rundt i håbløse Trabanter og Wartburg, noget som en fri konkurrence for længst havde taget livet af!
  Den fuldstændige opskrift på et ineffektivt system ala Østeuropa før murens fald!
  Gad vide om det er det alle de naive storbys mennesker ønsker, eller det bare er et ønske om at stemme sig til andre folks penge? Det er selvfølgelig også meget nemmere end at tjene dem selv! Men oprigtigt talt ikke moralsk rigtigt og i alle tilfælde uendeligt kortsigtet. Den direkte opskrift på fattigdom og sådan er de da også gået hver eneste gang nogen har prøvet, og det er forsøgt 40 gange hver gang med fattigdom og tyranni, som resultat, og ofte også sult og folkeudrydelse som resultat!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2020 @ 09:52

 18. Sidste nyt fra Dagens.dk:
  “Antallet af sigtede asylansøgere i 2019 er derfor svarende til 78,9 procent af de 2.469 asylansøgere, der ved årets udgang var indlogeret på landets asylcentre, ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet.”

  Hvis politikerne ikke snart smider den slags ud pronto, må befolkningen gribe til fortvivlelsens selvhjælp eller dø af human forurening.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. december 2020 @ 10:05

 19. Ja det kan jeg godt forstå. sådan som abortmodstandere og den katolske kirke i Polen kapre fly og flyver den ind i civile bygninger, og myrder skolebørn i Tjetjenien, eller begår selv og medmord på intetanende civilister, samt køre kaprede biler ind i folkemængder, sådan så man må opsætte koranklodser, og den måde de hetzer imod Jøder og andre de ikke er enige med, eller sympatisere med regimer der bruger slaver til sex og andet, og undertrykker og myrder alle andre for at få et -rent-samfund- det er så sandelig ikke et perverteret sammenligningsgrundlag :-) :-) :-) (Ja ja ja..sort humor). Jeg frygter nok Enhedslisten ligeså meget som De Alternative med dette etiske og moralske sammenligninggrundlag som ISIS giver udtryk for. Måske nok fordi jeg frygter selvfrelst godhed langt væk fra virkeligheden på det jordnære plan, som vi andre dødelige forholder os til,….også af hensyn til vores børn. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God torsdag og god jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 10:06

 20. Hun tør ikke lade sin udtalse om muslimer stå alene, derfor denne subjektive holdning, istedet for at være objektiv.

  Kommentar by Jan Huus — 3. december 2020 @ 10:22

 21. Jeg frygter også De Radikale….pga Deres sexsuelle udfald :-) :-) :-), og Deres fantasimoral….Ligesom jeg frygter Alternative fra De Alternative…..Kristeligt Folkeparti i Deres Fåreklæder….og Venstre som man ikke aner hvor man har…:-)….må nok hellere flytte til ungarn og Polen :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 10:34

 22. Jeg frygter også SF-Syndig Forvirring:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 10:48

 23. Der er en en debat i Kristeligt Dagblad om hendes forslag om at lave et offentlige register hvor alle abortmodstandere står; her er virkelig et bevis på den levende stalinisme i vores “folkestyre”, ja hun er vist meget dum men virkeligheden fortæller hun er sendt ud i byen….

  Kommentar by Moth — 3. december 2020 @ 11:21

 24. Rosa Lund: Jeg er ligeså bange for ‘islamister’

  Så må hun have politibeskyttelse, som Pia Kjærsgaard, der vist aldrig har udtalt, at hun var bange.

  Kommentar by tavsen — 3. december 2020 @ 11:56

 25. Risikoen for at blive slået ihjel af islamister må betegnes som en del større end af abortmodstandere, med mindre du lige er amerikansk abortlæge!
  Riskoen for at blive slået ihjel af Rosa Lund og hendes kumpaner er derimod ganske stor, hvis du er et foster!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2020 @ 15:04

 26. Jeg er bange fordi Rosa Lund er blevet tildelt nogen som helst form for magt, og til forskel fra hendes frygt for abortmodstandere, så er min angst baseret på et solidt grundlag.

  Du godeste, hvor er den kælling dog ufatteligt dum at høre på. Hvordan kan det være forbigået opmærksomheden på dem der stemmer på hende, hvis ikke de er endnu dummere?

  Kommentar by Kimski — 3. december 2020 @ 16:18

 27. DR er absolut ikke bange for Rosa Lund. Hun får mere taletid end oppositionen i minksagen.

  Kommentar by tavsen — 3. december 2020 @ 17:45

 28. Frit efter en gammel danske skæmtevise:

  Rosa Lund og en DF’er, de sad over bord,
  Rosa Lund og en DF’er, de sad over bord,
  de taled så mangt et skæmtens ord.
  Ha, ha, ha!
  Så, så, så, så!
  De taled så mangt et skæmtens ord.

  Før hvert pengetræ skal i haven bære mønter af guld,
  før jeg skal vorde nogen skævben huld.
  Ha,ha,…

  Hr. Hassan stod på valen og lytted med list:
  Den ler dog nok bedst, som ler til sidst.
  Ha,ha,…

  Og der de kom ned udi urtegårdens læ,
  da hang der en falsk guldmønt på hvert et pengetræ.
  Ha,ha,…

  Roselil’ blev så rød som et dryppende blod,
  hun stirred i græsset alt for sin fod.
  Ha,ha,…

  Da kyssed hendes læber hr. Hassan med skæve ben:
  Den ler dog nok bedst, som ler til sidst.
  Ha,ha,…

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. december 2020 @ 18:16

 29. Kællingen er præcis ligesom en islamist og lige så farlig, begge bruger de demokratiet som vej til omlægning af samfundet. Og begge har gjort regning uden vært.

  Kommentar by LarsB — 3. december 2020 @ 19:15

 30. Hej Kim.
  Når du skriver om rosa Lund,kan du så ikke undlaade at bringe billeder af hende? Hu er simpelt så dum og grim,at man helt mister lysten til sin morgenkrydder og må gå en tur på das.for at galpe morgenkaffen op.

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2020 @ 09:49

 31. undlade

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2020 @ 09:49

 32. Nøj hvor man bare krydser fingre for at det er nogen fra Rosas omgangskreds som bliver ofre for det næste islamiske terrorangreb i Danmark.
  Så har jeg det ok med at nogen abortmodstandere sviner en af mine veninder til på facebook eller skriver et vredt læserbrev.

  Heks! :(

  Kommentar by A Andersen — 4. december 2020 @ 11:27

 33. Har aldrig været optaget af “tonen” i skarpe debatter i et demokrati med ytringsfrihed (indenfor Grundlovens rammer), men ærlig talt: En del af jer burde kende ordene “jeg skammer mig over alt det had og gylle, som jeg kom til at lukke ud her”.

  Må man minde om, at injurielovgivningen også gælder på blogsider. Håber Rosa Lund har format nok til ikke at læse en del personligt og perfodt, grænseoverskridende crap, her.

  Er det for meget forlangt at gå efter folks meninger, frem for blot at svine dem til?

  Kommentar by Spitfire1940 — 6. december 2020 @ 03:02

 34. Kim Møller,

  Er en del af det senest skrevne her ikke ude over kanten, med tanke på injurerende udtalelser?

  Har talt med en advokat, med møderet for Højesteret. Hans holdning er ret klar. Som sagt håber jeg den her i sporet meget groft personligt tilsvinede Rosa Lund har format til at lade dette dø hen i pinlig tavshed.
  Men vær ikke helt sikker.
  Der må dog være grænser for personlige perfideter…?

  Kig blot på de allersidste kommentarer her. Uværdigt!

  Kommentar by Spitfire1940 — 6. december 2020 @ 03:15

 35. Spitfire1940 03:15. Nogen går over stregen. Men hvor er stregen. Jeg oplever ofte at venstreorienterede går over stregen f.eks mod præsident Trump. De statsejede DR&Tv2 er med på den hetz.
  Vi er mange ikke-socialister, der føler vi bliver marginaliseret som dissidenter og vi tager til genmæle. For os er det sørgeligt at den totalitære kommunisme har fået et comeback med Enhedslisten. Sørgeligt ligesom hvis det havde været et nationalsocialistisk parti, der genopstod og fik samme tilslutning blandt vælgerne.
  Hver fugl synger med sit næb. Nogen går i forståelig vrede over stregen, enig. Men det bør ikke bortcensureres, hvis det ikke er pga en domstolskendelse. Vi lever stadig i et retssamfund.

  Kommentar by Amad — 6. december 2020 @ 09:46

 36. Rosa Lund: Jeg er ligeså bange for ‘islamister’, som jeg er for ‘abortmodstandere’, ‘den katolske kirke’

  Hvem er det lige som lukker gylle ud ?

  Kommentar by A Andersen — 6. december 2020 @ 23:21

 37. De der lukker gylle ud her og burde vaske deres mund med sæbe, er bl.a. dem der bruger ordet “Heks”. Begrebet Hate Speech er forlængst inflationeret. Deprimerende er fortsat den manglende fokus på bolden og ikke på personen.
  @ Amad, tak for balancen. Men der er debattører herinde der burde overveje en stesolid, inden de slår på tasterne. Naturligvis lever vi i et retssamfund, og jeg tror heller ikke at der spildes tid fra her Rosa Lund, på at anmelde. Her kan man venligst tænke på f.eks. Pia Kjærsgaard, der også har fået hård hud på ører og øjne..
  Men stadig: Der er aldrig nogen undskyldning for selv at synke ned på modstandernes niveau, som en ægte(!) Krigsflygtniing engang så rigtigt sagde det. Over & Out.

  Kommentar by Spitfire1940 — 10. december 2020 @ 02:58

 38. Spitfire, du fokuserer jo ikke selv på bolden – som her er de åbenlyst vanvittige udtalelser fra heksen rosa.

  I stedet fokuserer du i stedet på sprogbrug fra kommentarsporet, som jo svarer til at gå efter manden.

  Har du ingen mening om det artiklen handler om? Eller er du bare ude på at afspore debatten?

  Kommentar by A Andersen — 11. december 2020 @ 20:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper