3. december 2020

Cancelkulturens brogede sympatisørsump: Forkvinde for ‘Ansvarlig Presse’, afdød Ku Klux Klan-leder?

Frihedens Stemme har set nærmere på de 850+ personer, der har underskrevet et støttebrev på Idoart.dk til fordel for Katrine Dirckinck-Holmfeld og de anonyme hærværkere. Der er adskillige kendte imellem. Det være sig venstreradikale forskeraktivister såsom Tara Skadegaard Thorsen (18), Mikkel Bolt Rasmusssen (324) og Mathias Danbolt (656). Venstreradikale kunstnere såsom Jonas Eika (186) og Emil Elg (777). Det er pseudo-gadekrigere såsom Andreas Fog Bardenfleth (107) og Anton Rothstein (725), men ‘cancelkulturen’ støttes også af forkvinden for ‘Anvarlig Presse’, tidligere P1-tilknyttede Laura Na Blankholm.

Et enkelt navn skiller sig ud. William Joseph Simmons, underviser (749). Det kan henføre til Anden Stormester for Ku Klux Klan fra 1915 til 1922 (d. 1945) eller en spidsfindig henvisning til William J. Simmons (d. 1890), en eks-slave, der skabte et sort universitet i Kentucky. Identiteten blev efterfølgende slettet fra listen.

(William Joseph Simmons, d. 1945, Stormester i Ku Klux Klan fra 1915 til 1922)

Opdate. En Urias-læser fortæller: “Det var den gamle KKK leder, jeg havde i tankerne – sjovt den gik igennem !”. Han afviser at han noget med at gøre med ‘Rasmus Emil Styrmer’ og ‘Andreas Führer’, og de eksisterer formentligt i virkeligheden. Ja, okay, en anden slags virkelighed.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115421/trackback

35 Comments »

 1. ENHEDSLISTEN og de Radikale er vel tilsammen en slags dansk KLU KLUX KLAN, bare er de ikke efter de sorte eller brune, men efter de hvide mænd, som de gerne ser nedkæmpet, “neutraliseret” og gjort afmægtige. I næste fase skal de udplyndres så grundigt som muligt. Sidenhen skal de hvide så fordrives, udskiftes og etnisk udrenses.

  Rødfascisterne taler altid om demokrati, ligestilling, sexisme, menneskerettigheder og minoriteter samt klima og verdensredning. Men det er hykleri eller sindsforvirring altsammen.

  Hvis de får magt som de har agt, vil de omgående afskaffe folkestyret og ejendomsretten, omskrive grundloven og forvandle samfundet til en jungle og et kafkask mareridt.

  Morten Uhrskov skriver hos jp om enhedslisten, og Marion Le Pen beskriver hos hodja Europas situation.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 00:47

 2. Lidt som i usa, hvor navne opfindes til lejligheden og forsvinder igen når der tælles efter.. Trump har lige udgivet en 46 minutter lang video hvor han fortæller om deres beviser, og i morgen står der sikkert noget i danske aviser om hvor stort hans slips var.

  Godnat danmark, du har aldrig været mere ligegyldig for mig.

  Kommentar by Per — 3. december 2020 @ 02:01

 3. @Per
  Du må ikke forveksle danske aviser med Danmark. Danske aviser forråder os. Det er os der er Danmark.

  Kommentar by Sebastian — 3. december 2020 @ 03:32

 4. Stormester William Joseph Simmons var Demokrat. Det synes at være forsvundet ud, når man nærlæser om ham på Wikipedias engelske udgave. Er det mig der tager fejl, eller er der også en cancel-kultur i gang i Wikipedia. Man finder heller ikke hans tilhørsforhold i Wiki på de andre sprog. I den fransk udgave er han kun anført som ‘Homme politique’, dvs. politiker. C’est tout.

  Kommentar by traveler — 3. december 2020 @ 06:20

 5. Pølletiken Vest, også kendt som Jyllands-Posten er glad for at illustrere deres lorteartikler om lorteperkere, der smitter hvide, kristne danskere med coronavirus:

  Juru Ilhan (tv.), Emin Jahad (midten) og Abdullah Ilhan (th.) er til stor ærgrelse hjemsendt fra skolen, indtil de kan fremvise en negativ coronatest. Derfor var de på det mobile testcenter ved Brøndby Strand. Foto: Stine Bidstrup..
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12600054/presset-stiger-paa-et-testsystem-som-allerede-nu-ikke-kan-foelge-med/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. december 2020 @ 06:30

 6. Hvordan ser man egentlig forskel på de invaderende fjender af det danske samfund?

  Jeg kan ikke se forskel på bandeperkeren og så gymnasieperkeren? Måske de er de samme. Same, same but not so different, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. december 2020 @ 06:37

 7. – og (adoptions) forsker Lene Myong (678) Boykot kritisk race teori.

  Kommentar by anno — 3. december 2020 @ 07:00

 8. Samtlige underskrivere skal kyles i havnen, håber ik de drukner
  Skidesjovt troll med den KKKer
  Gad vide hvem der står bag kkk-underskriften? Det er nok Kim Møller
  eller GI eller Max-Uwe Jensen

  Kommentar by Carsten Thrane — 3. december 2020 @ 07:34

 9. CANCEL-KULTUREN er en “kultur” der går ud på at udrense og udslette alle mulige traditioner, oplysninger, navne, film, bøger, sange, meninger og kendsgerninger der ikke passer ind i fascisternes og de rødes opfattelse af hvad der er politisk korrekt og tilladeligt.

  I sidste instans viser historien at også mennesker kan blive udrenset og udslettet. Opnår fascisterne enemagt plejer de at skabe kafkaske tilstande og begynde systematisk udplyndring og forfølgelse af millioner af fredelige og sagesløse borgere.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 07:36

 10. Ethvert studium, fag, branche, osv. har sine tabere; men det er dog ligegodt sjældent at så mange (indtil videre 850 underskrivere) kollektivt offentliggør deres nederlag – Men jeg misforstår måske hele Seancen; er der i virkeligheden tale om uopfordrede ansøgninger til at bestride endnu flere meningsløse stillinger i Danmarks Radio?!

  Kommentar by T. Flodur — 3. december 2020 @ 07:51

 11. OT: Danmark bliver for dag et mere og mere UHYGGELIGT og menneskefjendsk samfund. Skandalerne vælter frem i stride strømme. Sundheds-styrelsen har været i gang med en spare-plan om at centralisere behandlingen af kræftsyge børn i København. Planen er kynisk og vanvittig, og er nu indtil videre lagt til side, efter heftige protester fra mange sider. Er det regeringen der har bedt om spareplanen?

  Mink-skandalen vokser og vokser. Iflg. radioen VIDSTE politiet at de var ude i noget ulovligt, da de truede mink-branchen med “bål og brand”. Nedgravningen af mink er også endt som en skandale. Og nu har det vist sig at der kan gå meget LANG tid inden mink-ejerne får erstatning. (op til flere år)

  Brostrøm fra den gennem 15-20 år ret berygtede S-S praler igen og igen af at man har fuldt styr på smitte-spredningen. Brostrøm har taget fejl igen og igen med sine gætterier, og noget tyder på at der IKKE er ret meget styr på corona-situationen.

  Må for en gangs skyld rose DR for at bringe mange interessante oplysninger frem om hvordan visse dele af samfundet og systemet er ved at gå op i hat og briller.

  Der snakkes meget om at bruge “den store hammer” til undersøgelse af mink-skandalen. Det lyder måske flot, men man skal huske at den store hammer er en ren og skær syltekrukke.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 08:07

 12. OT Når nu Danmark ikke overholder retsstatsprincipperne, så får Danmark vel heller ikke del i EU’s storslåede Corona-hjælpepakke. Men bare rolig, vi skal nok få lov til at hæfte solidarisk for EUs gældsoptagelse alligevel.

  Kommentar by traveler — 3. december 2020 @ 08:16

 13. Stribevis af billedkunstnere skriver under på, at det er i orden at bortføre og vandalisere kunstværker.

  Næste gang Sebastian Ploug Christensen, Luna Lund Jensen, Kenneth Varpe, Tjelle Esrom Raunkjær eller et af de andre narrehoveder udstiller, må de forvente, at maskerede forbrydere fjerner deres værker og smider dem i havnen. Sådan gør man nu til dags. Tyveri og hærværk er i sig selv kunst på højt intellektuelt niveau, venner.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. december 2020 @ 09:05

 14. Dræn sumpen – det er ikke kun mink der lugter rådden

  Kommentar by k.m. — 3. december 2020 @ 09:24

 15. Af med hovedet, lyder af Islamisk tankegang

  Kræver login
  https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE12596997/i-tyskland-vil-de-hugge-hovedet-af-bismarck/

  Kommentar by k. m. — 3. december 2020 @ 10:30

 16. Lige til oplysning for den amerikanske historie så var det demokratiske parti der skabte Ku Klux Klan for at skabe ravage i de sydlige stater…..

  Kommentar by Moth — 3. december 2020 @ 10:40

 17. Dvs. At der nu bliver travlhed med at rematerialiserer 810+ “kunstværker” for disse “kunstværker” symboliserer de værste ideologier i nyere historisk tid, Marxisme, Socialisme og Kommunisme! Disse ideologier har kostet langt langt flere mennesker livet en den modbydelige slavehandel. En slavehandel der er fortsat op i vores tid, hvor Arabiske muslimer fortsat har slaver! Kommunismen i Sovjetunionen menes at have kostet 100 mio mennesker livet, det skal sammenholdes med en anden Socialistisk ideologi NationalSocialismens (Nazismen) 25-50 mio. ofre. Maos Kommunistiske eksperiment i Kina menes også at have kostet 100 mio. mennesker livet. I den sammenhæng er Pol Pot kommunister i Kambodia de rene engle med “bare” en mio. ofre. Mussolini og Francos socialistiske derivater i form af Fascismen er uden betydning i den sammenhæng, antallet af ofre kan tælles i nogle tusinde, det er tragisk nok, men sammenlignet med de store mordere blegner det lidt!
  Jeg må indrømme, at jeg bliver bekymret for vandmiljøet i de Københavnske kanaler når nu diverse “kunstværker” skal rematerialiseres!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2020 @ 10:48

 18. Hvordan mon de 850 andre underskrivere føler sig ved at komme i sådan et selskab, som de ellers normalt tager stor afstand fra? Mon de føler sig nisbrugt? Eller bare til grin?

  Kommentar by tavsen — 3. december 2020 @ 11:46

 19. Enig Moth 10:40. Det var en tilhænger af det demokratiske parti, der skød den første republikanske præsident i USA, Abraham Lincoln, fordi han ville ophæve slaveriet i sydstaterne*. Det demokratiske parti kæmpede dengang for at bevare slaveriet.

  *Der var 11 stater der ville bevare slaveriet. De var styret af det demokratiske parti. De forlod – som de havde ret til ifølge forfatningen – USA og dannede conføderationen af stater i Amerika: South Carolina, Mississippi, Florida, Alabama, Georgia, Louisiana, Texas, Virginia, Arkansas, North Carolina og Tennessee.

  Kommentar by Amad — 3. december 2020 @ 12:48

 20. Antallet af ofre for Mussolini og Franco kan opgøres på flere måder. Mussolini startede angrebskrige mod Grækenland og Frankrig. Franco var også kynisk og hensynsløs på flere måder. Der var MANGE tusinder af ofre for deres politik. Pol Pot var et rent uhyre, men det er klart at i et lille land kan man ikke nå op på så mange ofre som i et stort land med en stor befolkning.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 12:51

 21. OT: Der foregår nu masser af SKUESPIL og RETORISK RYGSVØMNING omkring mink-skandalen. Det kommer mere og mere frem, at Mette Fupsen har optrådt som en diktatorisk politik-kvinde der ikke ville bruge tid på at tænke sig om, på at tale med mink-branchen, eller på at inddrage de øvrige partier. Og nu ser det ud til at det kan trække skandaløst længe ud med erstatninger.

  Regeringsførelsen ligner en rodebutik: Lovbrud, uvidende egenrådighed, ingen forståelse af konsekvenserne, ignorering af grundloven, usaglig og hysterisk vilkårlighed, revolverpolitik og mord på et helt erhverv med op mod 12.000 ansatte incl. underleverandører…. er nogle af kritikpunkterne.

  Det er til at forstå at der også er uansvarlighed og vilkårlighed i meget andet af det som Christiansborg har gang i.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 13:20

 22. Vil lige julereklamere for mit nylige indlæg der er sat under tråden for Den 28 november- Roskilde Bispen og hans leflen. Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 14:36

 23. Danmarks og danskernes dødsfjender støtter Mette-Fusk.
  Mette-Fusk leverer varen, bestilt og betalt af satans tilbedere og følgere.
  I lukkede forum øver de sig i, at erodere befolkninger og lande som de kendes i dag.
  Medierne skaber panik og grobund for korrupte politikeres adgang til, at diktere deres befolkninger uden hold i loven el. kutymer.
  Politiets øverste lakajer sørger for, at dissidenter anholdes og forfølges af korrupte dommere i retsale.

  Kommentar by Iznogut — 3. december 2020 @ 16:06

 24. Vil lige opfordre til at man støtter Tommy Robinson idet han igen er sigtet i en sag, hvor han ved Speakers Corner ville give Chkolade og blomster til en kristen kvinde, som holdt tale der. Kan vist se på TR-tv. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2020 @ 16:06

 25. Per 0201:
  Skal vi høre hvad præsidenten sagde igen?
  https://rumble.com/vbjy5v-trump-delivers-his-the-most-important-speech-hes-ever-made-on-the-election.html

  Kommentar by Iznogut — 3. december 2020 @ 17:29

 26. Mere fra USA. Menneskeliv har ingen betydning for de fanatiske.

  2 Women Charged With Train Terror Near Canadian Border
  https://www.nytimes.com/2020/12/02/us/train-shunt-washington.html
  Ellen Brennan Reiche, 23, and Samantha Frances Brooks, 27, were accused of tampering with train tracks to disrupt signals and possibly cause derailments, according to a criminal complaint.

  Kommentar by tavsen — 3. december 2020 @ 17:41

 27. Selvfølgelig har nazierne da en ku klux klan leder med; de er ku klux klan allesammen- vi tager det hele, resten kan I dele…
  Men en fin opslagsliste over nazierne med sugerøret nede i vores lommer.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. december 2020 @ 17:49

 28. Michael Unna — 3. december 2020 @ 16:06

  Her er det direkte link ;-)

  http://www.uriasposten.net/archives/115285#comment-5407625

  Kommentar by tavsen — 3. december 2020 @ 17:51

 29. Det vil ikke på nogen måde skade underskrivernes karrierer, at de har skrevet under – snarere tværtimod. Langt større ulempe end at støtte vandaler giver det absurd nok at sympatisere med USA’s legitime præsident (og sikkert endnu værre for “kunstnere” end for sportsfolk). Herhjemme ville en kunstnererklæring som støtte til Rasmus Paludan næppe få meget mere end tre underskrivere, Uwe Max Jensen, Max Uwe Jensen og dukken Ejner. https://jyllands-posten.dk/sport/cykling/ECE12589164/profiler-med-sympati-for-trump-maatte-beklage-splittende-adfaerd-paa-nettet/

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 3. december 2020 @ 20:47

 30. Vores folkestyre er afløst af et HALVFASCISTISK regime, mener forskellige bloggere og klummeskrivere. Det vi siden 1968 eller 1983 har været underkastet, er langsomt og snigende blevet til et udemokratisk og magtarrogant skin-demokrati.

  Og Mao-Mette er nu ved at etablere et tomatrødt DIKTATUR der snart kan blive en pestilens for hele Danmark, mener en række parti-neutrale iagttagere. Som tilføjer at det efterhånden er svært at se forskel på de røde og blå partier.

  Kommentar by BENT A — 3. december 2020 @ 21:36

 31. Vi trænger til et opgør med kritisk race teori. USA (med Trump, nok ikke med Biden) og England forsøger at slippe af med vrøvlet https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/oct/23/uk-critical-race-theory-trump-conservatives-structural-inequality

  Kommentar by anno — 3. december 2020 @ 22:04

 32. Så er det Japans tur https://japantoday.com/category/national/nike-commercial-addresses-bullying-and-racism-in-japan-riles-up-debate-online til en omgang kritisk race teori. En koreansk pige, en ‘mixrace’ (sort far, japansk mor) og en japansk pige.

  Smart, at de har taget en ‘ægte’ japansk pige med. Mobning er nemlig et stort problem blandt japanske unge i det japanske uddannelsessystem. Der kan vælges engelsk tekst til videoen. Produceret af en kendt gummiskofabrikant..

  Kommentar by anno — 3. december 2020 @ 23:51

 33. anno — 3. december 2020 @ 22:04:

  Ja, vi skal have Kritisk Race Teori skiftet ud med forskningsbaseret Race Realisme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. december 2020 @ 04:01

 34. to cite things that are 100 years old and have an obsolete history degree that normalintelligent know is waste of time is just entertaining and this people and kids donate money for.

  you do not even have the normal iq to understand that paludans political party is pushed out by the elitists, the traitors and pedophiles and so will any following variants be. that is why he is accepted by the losers will never grow, get bigger in the shithole sweden and that is why he begs for donations on internet just to get arrested and kicked out a country. that is why they restricted him to work as lawyer. he lost everything but this organization he started is still mentioned. just like citing 100 year old references that are obsolete, chosing a route that is a waste of time, money and energy this nonsense is repeated like a parrot and it is a total waste or time and money. i would be ashamed be i guess when you hav s low iq that copying what others have doe and said is novel and money are begged for on internet that is the best you can do and know.

  i have 4+ millions followers, the most smart ones pn the planets are followers. if would pull anything like that they would tell me that i am a stone cold loser. but i guess this is grand for the ones that knows no better.

  Kommentar by Erwache — 4. december 2020 @ 05:19

 35. Massemedierne er manisk optaget af danskernes “racisme”. Den er nærmest ikke eksisterende, men påduttes den oprindelige befolkning med læssevis af kampagner fulde af løgne, beskyldninger og propaganda. Man har også travlt med at mistænkeliggøre skepsis og kritik af enhver art med snak om “fake news”, “hadtale” og “konspirations-teoretikere” osv.

  Formålet er at bane vej for islamisering, afrikanisering og censur samt demokratiets afskaffelse, i overensstemmelse med Merkels ønsker om at Europa skal gøres til et afrikansk-tysk Neuropa.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 12:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper