4. december 2020

Enhedslisten vil give 1.000 kr.-gavekort til ikke-arbejdende mfl.: ‘Synes jeg ærlig talt, de har fortjent’

‘Skamløsheden er total fra neokommunisterne’, kommenterede Liberal Alliances Ole Birk Olesen i Berlingske, og det er lige på kornet. Alle der tjener over 32.000 kroner om måneden før skat omtales af Enhedslistens voksne ungkommunist som ‘de rigeste’, en gruppe der ikke skal have gavekortet, da det blot vil ‘polstre’ deres opsparingskonto endnu mere. En historie fra TV2 Fyn – Fynsk politiker vil give gavekort til millioner af danskere.

“Alle udeboende personer over 18 år med en månedlig indkomst før skat på op til cirka 32.000 kroner skal have et oplevelsesgavekort på 1.000 kroner. Det mener Enhedslisten. …

– Hele coronakrisen har været hård og ikke mindst det mørke efterår, hvor der har været behov for yderligere restriktioner. Med et oplevelsesgavekort kan vi give folk en på opleveren og lidt lys i vintermånederne. Det synes jeg ærlig talt, de har fortjent, siger hun i en skriftlig kommentar.

Hygge krydret med ansvarlig økonomisk politik, der sikrer beskæftigelse og arbejdspladser, er en god cocktail op til julen. Det her er vores bud på, hvordan vi gør det på en måde, der både er godt for ligheden i vores samfund, og hvor vi mest effektivt sætter gang i økonomien.”

(Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez, ca. 2011; Foto: Facebook, udsnit)

Oploadet Kl. 00:03 af Kim Møller — Direkte link72 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115440/trackback

72 Comments »

 1. Er det Stalin, Folketingsmedlemmet gør honnør for?

  Kommentar by Skatteyderen — 4. december 2020 @ 00:09

 2. Betaler hun, eller betaler vi, for at hun kan have det godt med sig selv, når hendes ligesindede synes hun bare er alle tiders “politiker”?

  Virtue signalering hører til på de sociale medier, de hører ikke til i en folketingssal, og det samme er tilfældet med Victoria.

  Hvor er jeg dog helt enormt træt af kombinationen kvinder og politik.

  Kommentar by Kimski — 4. december 2020 @ 00:22

 3. Vorherre bevar os. Det er loegn.

  Kommentar by Holger D. — 4. december 2020 @ 00:47

 4. ALTSÅ, hvor ser Victoria dog NUTTET ud på billedet med pelshuen, så det eneste rigtige må da være at stemme på enhedslisten ved det kommende valg. Med et så nuttet udseende vil pigen garanteret føre en smaddernuttet politik, så vi alle vil få det meget bedre. Jeg tror jeg melder mig ind i enhedslisten og scorer damen, og dernæst kan jeg vel også blive valgt ind i det røde parti. Victoria og mig kan blive et stærkt makkerpar.

  Er bare sur over en enkelt ting. Hvorfor kun 1000 kr.? Hvorfor ikke 10.000 kr. eller 100.000 kr.? Det sidste ville da være en endnu bedre julegave, og er et beløb der virkelig kan sætte gang i økonomien. Og samtidig ville EL få endnu flere vælgere.

  Det er tydeligt at partiets damer ikke har forstand på økonomi, og har brug for nogle mandfolk til at tage sig af det finansielle.

  Men ellers er EL nok Christiansborgs klogeste parti. Ved at sætte så søde piger i spidsen for partiet, sikrer de sig jo masser af ekstra stemmer.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 01:11

 5. ja hun ser nuttet ud , er det hendes primære kvalitet? med stor sandsynlighed ,- ja.

  Kommentar by heisahero — 4. december 2020 @ 02:45

 6. She is trying to cover her face. that is what commies do when you try to photo them. They do not like to be phtoted so people will find out who they are and they are too ashamed of to be linked to what they spreach. you have commies, pedophiles, satanists, traitors, rapists and they are all liars and thieves. you get into politics and journalism or police because you have very low iq, no talents besides being a liar, traitor, thief. the worst kind are representing the people and the nation. when you have a pedophile rapist as foreign mininster tells it all. people that are normal intelligent resign immediately when it becomes oublic that you are a pedophile rapist.

  so a story from the real life, so you have these inbreeded muslim retards that think they are smarter than anyone else. being parke don all kind of social benefits and welfare in one country and then they try to lie their way to new free money because they are garbage.

  to the story. The person that owns the car with ZP 27 804 28 goes 8nder the pandemic to the shithole Malmo so that the pakistani relative can claim she is in need to nursing money from the swedish government. note that all parties involved are parked on welfare and social benefits but it is not enough, the hunger is massive for free money. so they claim that they need welfare and social benefits for this kid that is born in denmark and already gets free money. the swedish authorities take a look at the case and the request and denies ot becaise the kid is born in denmark and not entitles to extra payouts of free welfare and social benefits, case is closed.

  the pakistani woman claims to be rich like any other pakistani retard but she has no money to pay back when she is caught to go to the pakistan shithole on vacation. she is also caught lying when she tries to claim that she is entitled for sick leave (scaming the system for free money). she is jus another muslim loser that should be shipped home together with that loser for her muslim husband.

  this investigation was collective work and started when ZP 27 804 28 is crossing the border multiple times durng the pandemic, spreading the infection that white people are whipped to follor draconian laws while muslims think they are smart and do like cattle normally do.

  There is a black Benz that is involved in welfare scams and drug distribution and one palestianian that hates whites. visiting other criminals. when you cross the border and there are pictures of you people get interested. why are you crossing when people are told to stay at home unless there is some crime that waits to be commited b you. why else cross the border during a lock down unless you are a criminal.

  Kommentar by Erwache — 4. december 2020 @ 05:06

 7. ZP 27 804 28 is naturally ZP 27 804 and nothing else.

  Kommentar by Erwache — 4. december 2020 @ 05:08

 8. Nummerpladen tilhører en Aygo: http://nrpla.de/ZP27804

  Kommentar by Træt — 4. december 2020 @ 06:49

 9. 32000kr per måned tjener fx. rige spekulantsvin som politibetjente, sygeplejersker og lærere, så de skal selvfølgeligt ikke have del i borgerlønnen/helikopterpengene.

  De 20% rigeste (igen inkl. ovennævnte grupper) betaler selvfølgeligt også halvdelen af al skat i Danmark, og så kloge folk finder hurtigt ud af, at der ikke er nogen grund til at arbejde hårdt og længe, hvis man ikke selv får noget ud af det.

  Uden deres indtjening ville alle andre skulle betale dobbelt så meget i skat, og så er vi ved at nærme os indkomstskat på 2 x 50 % = 100%.

  Og derfor løber kommunisternes gavebod på et tidspunkt tør for andre folks penge; der bliver det først rigtigt sjovt.

  Iøvrigt har fr. Velasquez jo ikke selv tænkt disse dybe tanker. Det har de forskellige ældre munkemarxister, der som grå eminencer styrer partiet, når der ikke er kamera på.

  Kommentar by Hertz — 4. december 2020 @ 07:10

 10. Aah for et goegler marked

  Kommentar by dunk — 4. december 2020 @ 07:26

 11. NU IGEN

  Der gik ikke mange uger efter DSU-regeringen satte sig på pengekassen, så fik alle de “fattige” på overførselsindkomster en “lønforhøjelse”. Måske står EL dårligt i meningsmålingerne, så må kundeplejen aktiveres.

  Samtidig lukkes et minkerhverv ned, som skaffede milliarder til statskasse. Og i 2050 er det slut med Nordsøolien. Mon der bliver råd til alle de inaktive offentlig ansatte?

  Kommentar by tavsen — 4. december 2020 @ 07:48

 12. Hold nu op for nogle fedterøve. Kun 1000 kr!! Hvorfor kun 1000 kr? Hvorfor ikke 10 000 kr eller 100 000 kr? Eller hvorfor ikke bare give hvem der måtte ønske det et internationalt statskasse/nationalbank-kort med fri trækningsret i hvilken valuta man nu måtte foretrække? Det ville da kunne give masserne mulighed for én på opleveren…..

  Kommentar by Limewoody — 4. december 2020 @ 08:02

 13. Enhedslisten – fordi De fortjener det!

  Kommentar by Bastardo — 4. december 2020 @ 08:41

 14. Genialiteten florerer på venstrefløjen. Nu mangler vi kun et par få områder hvor DANMARK OH DARRNMARK ikke har forskning og viden i VERDENSKLASSE!!!. Derfor undrer det mig, at Dan Jørgensen ikke har set lyset. Det er alt for bekosteligt at sende alle vore verdensklasse forskere og verdensklasse videnskabsmænd ud i verden. Skrab alle de imbecile sammen og send dem til DARNMArk til afretning. Det vi i sig selv være verdensklasse

  Kommentar by pseudonym — 4. december 2020 @ 08:49

 15. “Anna”.

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/annas-drenge-var-med-i-blodigt-masseslagsmaal-hendes-16-aarige-soen-er-tiltalt

  Kommentar by Larsen — 4. december 2020 @ 08:57

 16. Pels er OK når de stammer fra Rusland

  Det ligner en hat lavet af kaninpels, måske fra farme der blæser på dyrevelfærd.

  Kommentar by k.m. — 4. december 2020 @ 09:08

 17. Pelshuen som symbol på den kommunistiske overklasses udbytning af de små i samfundet passer fint til kommunistpigens hoved. Nu dansk mink er fjernet af venstrefløjen, bliver sibirisk pels populær for venstrefløjens kvinder.

  De sibiriske pelsjægere får næsten ingenting for deres fangst, mens det er magtfulde, statslige monopolselskaber, der scorer en enorm gevinst på at sælge det på de danske pelsdyrauktioner.

  Det er sådan den kommunistiske nomenklature har privatiseret sig selv i det post-sovjettiske samfund, og den fidus forstår de danske
  kommunister. Det gælder om at sidde det rigtige sted i det offentlige og tappe gode penge og ressourcer til sig selv fra statens omfattende monopol-aktiviteter.

  Kommentar by traveler — 4. december 2020 @ 09:12

 18. Bortset fra det rædselsfulde symbol på totlitarisme hun har sat på hendes hovedbeklædning,synes jeg det er en lækker vinterhat møgsækken fremviser på billedet.

  Kommentar by Nielsen — 4. december 2020 @ 09:42

 19. Det gælder om at sidde det rigtige sted i det offentlige og tappe gode penge og ressourcer til sig selv fra statens omfattende monopol-aktiviteter.

  Kommentar by traveler — 4. december 2020 @ 09:12

  Og det har vegeterende kommunister virkelig forstået, på alle niveauer. Deres kapitalisme modstand skyldes, de alle er skabskapitalister. Statskapitalisme på skatteydernes regning.

  Kommentar by tavsen — 4. december 2020 @ 10:13

 20. Jeg kan godt lide at en fynsk politiker vil give os allesammen et gavekort på 1000,-kr. Han skal være velkommen….tænker han må have mange mange mange penge. Er han milliardær? Det er sjældent man møder Politikere som har så mange penge, men helt iorden, hvis han vil give mig og alle andre 1000,-kr. Det skal Han have lov til. Sådan en gavmild gut. Det må være julemanden. Tak for det. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2020 @ 10:23

 21. Ellers risikere Tommy Robinson igen fængsel på en eller anden obstrueret anklage, for at have givet Chokolade og blomster til en kristen kvinde på speakers corner. Vil anbefale at man støtter ham alt det I kan. Også Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com.

  Holder nok en længere jule-nytårspause. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2020 @ 10:25

 22. Den EKSTREME venstrefløj er en trussel mod alt med økonomi, kultur, velfærd og folkesundhed. Men også S politik fører nu Danmark mod fattigdom med rabiat indvandrings-, klima-, olie-, miljø- og erhvervspoliti m.m. Og man bør nok ikke lade sig narre af corona-politikken. Tilsyneladende går den ud på at beskytte danskerne mod sygdom, men det er en politik som er fuld af huller, selvmodsigelser og usaglige ordrer og beslutninger.

  Danmark kan om få år være endnu en fejlslagen stat. En bananstat på u-lands niveau. En stat hvor alle demokratiske processer er udskiftet med overvågning og 100% skin-demokrati = diktatur.

  Det sidste nye er at man ikke må bruge så meget som en tier eller tyver på tips og oddset, uden at staten får et foto af dig, plus cpr-nummer, navn, adresse og en erklæring på 40 punkter hvor du skriver under på at være en ydmyg og artig spiller.

  Det er jo fuldstændig kafkask.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 10:42

 23. PS: Det er jo næsten en kriminalisering af alle spillere. Erklæringen man skal sige jatak til, er da også fuld af statslige mistanker om at man nok er ude på at snyde staten hvis man udfylder en tips 13 kupon eller oddset kupon. Vor Herre bevares og farvel og ingen tak.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 10:47

 24. PS: Vi danskere ser nu ind i en “svensk” fremtid, hvor der ikke længere er råd til basal velfærd og sundhed til danskerne. Alene mink-skandalen som den korte avis kalder mink-gate kommer til at koste mange milliarder af kroner fremover. Tabene af penge og arbejdspladser er enorme. Og nu er det kommet frem at Mao-Mette tilsyneladende har misforstået det af S-arabien ejede serum-institut.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 11:02

 25. Vi starter bare seddelpressen. Julemanden er en fynsk politiker :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2020 @ 12:48

 26. Satanisternes dukker er dumme som vådt bølgepap. Ellers kan de ikke bruges.
  Hun lever længere, hvis hun har held til, at undgå underkastelse hos herrefolket, som enheitzliste-kommunisterne gnubber patter med.
  Se blot Skipperskrå og Rosenskidt-Theil.

  Kommentar by Iznogut — 4. december 2020 @ 14:52

 27. Ligesom Paula Larrain, så takker denne “dansker” hvis familie flygtede fra Chile, med en karriere der går ud på at ødelægge Danmark.

  9/10 2- og 3-gere, også dem der ikke er muslimer vokser op som rodløse globalister, uden respekt for dansk særegenhed.

  Det også derfor man skal være varsom med at importere alle andre folkeslag, end dem fra mellemøsten.

  Kommentar by KineserSnot — 4. december 2020 @ 15:53

 28. PLIGTLÆSNING:

  Debatindlæg. Drabet på Bornholm udstiller igen, at eliten ikke begriber verden uden for deres egen klasse

  De farveblinde

  AF DENNIS NØRMARK

  Det var ikke racisme, der dræbte Phillip Johansen på Bornholm. Hvorfor er det så svært at forstå for Rosa Lund, Bwalya Sørensen og stort set alle andre, der har kørt benhårdt på, omtrent fra det tidspunkt i sommer, da den unge mand blev dræbt ved et shelter i den bornholmske Nordskoven?

  Det var derimod en cocktail af hævn, druk, sårede følelser og jalousi. Fra starten har alle med viden om de dræbtes identitet nægtet, at drabet var racistisk motiveret: politiet, anklager, forsvarer, de nu dømte, deres venner og selv den dræbtes egen familie. Alle har de gentaget det igen og igen over for en komplet afvisende folkestemning med udgangspunkt i den politiske elite og Københavns stærke antiracistiske miljø. Men lige lidt har det hjulpet; de to brødre er blevet udpeget som racister lige fra starten, og baggrunden er den tilsyneladende tilfældighed, at de på et tidspunkt under mishandlingen holder et knæ mod den afdødes hals. En scene, som giver mindelser om drabet på George Floyd i USA. Samt naturligvis det forhold, at storebroderen har en nazistisk tatovering.

  Derfor mener mange, at sagen er klar, men udstiller samtidig, hvor langt der er fra København til Bornholm, og hvor langt der i virkeligheden er, rent mentalt, fra en oprørt politisk overklasse og til de mennesker og den omgangskreds, som efter alt at dømme var den sociale virkelighed, som vennerne på Bornholm var en del af.
  https://www.weekendavisen.dk/2020-49/samfund/de-farveblinde?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. december 2020 @ 16:19

 29. Hvor er jeg træt af alle de dummy kællinger der pipper mere og mere op.

  Kommentar by IES — 4. december 2020 @ 16:45

 30. Enhedslisten har Sovjet-unionen, DDR, Kina, Albanien og Nordkorea som sine forbilleder. Og nok også Sverige. Enhedslisten er som bekendt de forenede dødsboer. Nogle ekstremistiske sekter, en flok kommunistiske småpartier, slog kludene sammen, da de hver for sig ikke havde skygge af chance for at komme over spærregrænsen.

  Efter at have samarbejdet med og fedtet for kvindesagskvinder, LGBTXZQ-aktivister, klima-tosser, miljø-aktivister, feminister, radikale og pladderhumanister osv. har enhedslisten fået en størrelse hvor de har betydelig indflydelse. Det har også hjulpet dem meget at DF-Tullesen har været så slatten en omgang, at DF mistede over halvdelen af sin vælgeropbakning i 2019. (hvor de i stedet kunne have fået 40-50 mandater hvis Tullesen og Pia ikke havde holdt danskerne/ vælgerne groft for nar 1460 dage i træk)

  Enhedslisten har haft fremgang. Men for danskerne har der mest været tale om tilbagegang. Udsigten til at Danmark undgår ruin og udslettelse er blevet yderligere forringet.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 17:00

 31. KineserSnot — 4. december 2020 @ 15:53 skrev:

  “Det også derfor man skal være varsom med at importere alle andre folkeslag, end dem fra mellemøsten.”

  Du synes at man skal være varsom med at importere “ANDRE” folkeslag end dem fra mellemøsten?

  Jeg synes nu også at man skal være yderst varsom med at alle dem, som ER fra mellemøsten!

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. december 2020 @ 17:06

 32. Da multikulturen kom til Gentofte: 15-årigt perkersvin stikker 18-årige Ali i hjertet: Havde kaldt drabsmandens mor for en luder

  Når et nævningeting i dag sætter sig til rette i retssal 1.1 ved Retten i Lyngby er de gennem en 12 dage lang retssag med til at afgøre fem teenageres skæbne.

  Alle er tiltalt i den sag, som Nordsjællands Politi har døbt Snapchat-drabet, hvor den kun 18-årige Ali afgik ved døden.

  Han blev stukket ihjel natten til 25. april på parkeringspladsen ved Jägers Skatepark i Gentofte nord for København.

  Mens den voldsomme begivenhed for den 18-åriges familie er uigenkaldelig, er tragedien også til at få øje på for de tiltalte og deres nærmeste.

  En blot 16-årig dreng er af politiet udråbt som morder.

  (…)

  Efter masseslagsmålet blev der fundet adskillige våben. Ifølge anklageskriftet er der tale om en håndøkse, to knive, en totenschlæger og et jernrør, som ifølge anklageskriftet stammer fra en vandpibe.

  De fem unge mænd er af både dansk og anden etnisk herkomst.

  Alle er tiltalt for ulovlig våbenbesiddelse og beskyttet af navneforbud, hvorfor Ekstra Bladet er afskåret fra at beskrive detaljer, som kan identificere dem.

  Mere end ti børn og unge blev anholdt ved politiets ankomst til gerningsstedet. Flere af de andre skal vidne under domsforhandlingen.

  Retssagen ventes at slutte 22. februar.

  Man kan se på billederne, at de to brødre er sorthårede perkersvin, https://ekstrabladet.dk/plus/krimi/teenagedrab-vil-fjerne-lillebror-foer-jul/8373012, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. december 2020 @ 17:07

 33. Som god sexist må hun da gerne sætte sig oven på mig et par gange og betale med et oplevelseskort på 1.000 kroner. Hvor skal jeg henvende mig?

  Kommentar by ino — 4. december 2020 @ 17:34

 34. PS: Iøvrigt er det påfaldende at nutidens politikere ikke har lært en dyt af tabet af Slesvig og Sønderjylland i 1864. Og at nutidens vælgere langt hen ad vejen ikke har taget ved lære af rædslerne i kommunistiske, nazistiske og islamistiske lande. Og at de sluger tidens klima-propaganda osv. råt.

  Men det skyldes vel især at de røde infiltrerede skolerne, og gjorde historieundervisningen til en parodi.

  Fremtiden bliver et mareridt for millioner af danskere og europæere, for sindssyge former for ideologi og politik er ved at forvandle store dele af lovgivningen og forvaltningen til organiseret vanvid og totalitær ondskab.

  Også LGBTXZQ-, BLM-, KLIMA- og nedriv statuerne-bevægelserne er totalitære ideologi-bevægelser.

  Bøger som “Gulag Ø-havet”, “Kommunismens sorte bog” og “Under halvmåne og hagekors” fortæller om den grufulde organiserede ondskab der kan blive følgen af mangel på demokrati og ytringsfrihed.

  Kommentar by BENT A — 4. december 2020 @ 17:37

 35. Terror i England, som slet ikke er terror, men almindelig muslimsk behandling af kvinder ifølge de koranukyndige

  https://barenakedislam.com/2020/12/03/uk-muslim-man-in-islamic-attire-arrested-for-stabbing-two-british-women-not-being-treated-as-terrorist-incident/
  A 57-year-old Muslim man was arrested on suspicion of attempted murder following the attack in Burnley at around 9.30am and remains in custody, Lancashire Police said. The two women, a Marks & Spencer employee in her 40s and a shopper in her 60s, were rushed to hospital with serious knife injuries which are not thought to be life threatening.

  Kommentar by tavsen — 4. december 2020 @ 17:39

 36. Egentlig en logisk tolkning fra Seddelpressen.- Verden er et farligt coronasted. – Bliv hjemme- gå ikke for langt væk- her er 1000,-kr til at bruge lokalt – :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. december 2020 @ 19:22

 37. De er så bindegale inde på anstalten Christiansborg, at man burde overveje et militærkup! De gider ikke betale minkavlerne de penge, som de har lovet, men nu vil de uddele milliarder til su og kontanthjælpsmodtagere!? Man fatter det ikke. Men hvis I hørte den video m Rosa Koires om agenda 2021, som jeg lagde på for noget tid siden, så er det netop det, vi ser udfolde sig nu: inddrag områder til naturreservater, frarøv folk deres biler (når olieproduktionen nu lukkes ned, så’ det slut m benzindrevne biler), få folk ind i byerne (så de kan overvåges og kontrolleres vha 5G og 6G, som i Kina), luk kødproduktionen m henv til dyrevelfærd og ‘klima’, osv osv. Bare vent og se: de skal nok finde en måde at opkøbe minkavlernes gårde på, og inddrage disse områder. Det er nøjagtigt, som Koires har advaret om i årevis. Hvis I synes, at dette år var slemt, så vent til næste år. De vil iøvrigt slette alt fra nettet nu, som taler kritisk om vaccinen og corona. Læg mærke til Heunickes eller een eller anden minister, der talte om naturområder idag på TV2, hvordan han brugte ordet ‘gen-start’. Gå selv ind og se på youtu@e: the Great reset. Videoen m Søren Ventegodt, som fortæller om corona, den bliver lynhurtigt slettet af FB. Gæt selv hvorfor. . ?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 4. december 2020 @ 20:48

 38. Off topic er lort som altid, så her er en julehistorie man vel efterhånden kan kalde en tradition: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/12/folkekirkeprst-indrmmer-halvdelen-af.html

  Husk også “muslimer rydder op på rådhuspladsen” 1 januar, det hele er så mangfoldigt at jeg ikke ved om jeg skal brække mig eller bare få røven afsted til japan eller lignende snart. Jeg kan seriøst ikke holde det her land ud længere, og det bliver kun værre med tiden!

  Kommentar by Per — 4. december 2020 @ 21:10

 39. Det er sq da ren politisk bestikkelse!, der kommer til at svie så det batter senere!!, når regningen skal betales gennem forhøjede skater og nedskæringer i kærnevelfærden!!!

  Hvem i aller h…… kan få sig selv til at nyde en “gave”, der er købt på kredit?
  og skal betales med manglende omsorg for børn, syge og ældre danskere??
  – blot for at “giveren” kan score points til mere af samme???

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. december 2020 @ 21:43

 40. Nuttet skabning.– SAMFUNDSØKONOISK vil det være en gevinst. Pengene bliver flest indenfor systemet.– Men samfundsøkonomisk er det en økonomisk tragedie og åreladning , at udlændinge fra 2009- 2018 sendte 206 MIA ud af landet. Alene i 18 22,4 MIA (nationalbanken).Mere end den forbandede U-landshjælp i samme periode. – Topskat uden betydning. Den gennemsnitlige danske lønmodtagere har i de sidste 45år efter skat disponeret over flere likvide midler end i noget europæisk og nordamerikansk land.– Har betalt topskat siden 07.

  Kommentar by dansker — 4. december 2020 @ 22:49

 41. Likvideringen af minkerhvervet er samfundsøkonomisk en gevinst. Branchen har gennem de sidste 50 år i nutidskroner modtaget i snesevis af MIA i tilskud gennem tvangsakkorder, gældsaniringer og ikke mindst KONKURSER. Alene i først halvår c 30 (landbrugsavisen). 95% af resten er så gældsatte, at der kun bliver erstatning til kreditorerne.- Hvorfor i alverden skal Dk give gratis pelsgaver til kina ? Og beskæftige mindst 1000 østeuropæere, som ganger lønnen 6-8 gange, hvilket er den reale købekraft i hjemlandet. Samtidig med at der mangler arbejdspladser i minkfarmedes opland. Den såkaldte” RÅDNE BANAN ” .Minkavlerne er tosseliberale NYHIPOER.Og stemmer absolut ikke nationalt.

  Kommentar by dansker — 4. december 2020 @ 23:05

 42. minkfarmernes opland

  Kommentar by dansker — 4. december 2020 @ 23:07

 43. Lad det gå videre:
  Rasmus Paludan
  16. november kl. 16.59
  Hvis nogen er i tvivl om, hvad der motiverer mig til at fortsætte min kamp, så se denne video fra B.T.

  Læg mærke til, hvem der er ofre og hvem, der er gerningsmænd.
  Jeg vil aldrig acceptere, at danskere bliver fornedret og ydmyget i deres eget land af fremmede fjender.

  Er du enig? Giv Hard Line en vælgererklæring:
  https://www.hard-line.dk/v/

  video fra BT.
  Link. https://www.bt.dk/samfund/ydmygelser-af-boern-paa-sociale-medier-fortsaetter-aabn-din-mund-og-slik-min-sko
  15. nov. 2020 – 9.19
  Ydmygelser af børn på sociale medier fortsætter: ‘Åbn din mund’ og ’slik min sko’

  Fornederelse.mp4 er hentet.

  se lige dette link efter længere nede.
  https://www.facebook.com/pg/DanernesLys/posts/

  Kommentar by Charles — 5. december 2020 @ 01:32

 44. https://www.tv2east.dk/faxe/museum-udsat-haervaerk-igen-omstridt-banner-med-hagekors-skaaret-i-stykker

  Kommentar by Ronkedor — 5. december 2020 @ 03:42

 45. Det skal nok passe at minkbranchen også har sine SKYGGESIDER, men hvilken branche har ikke det? Og EU bevirker jo at der er pivåbne grænser så udlændinge kan strømme ind og udkonkurrere danske arbejdere, fordi de kan arbejde til en langt lavere løn, og alligevel have stor og større købekraft i deres hjemlande. DK er jo et af verdens dyreste lande at leve i pga. et højt skattetryk mv.

  Man kan godt undre sig over at danskerne flest er fint tilfredse med at Christiansborg pisser på dem året rundt. Vælgerne giver jo opbakning til en samlet politik som langsomt men sikkert ødelægger og afskaffer det danske folks trivsel, frihed, tryghed, fremtid og eksistens. Men hvis ens viden kun kommer fra DR-lytning og tv-kikning samt romaner og dameblade, må man jo tro at det går den rigtige vej.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 03:57

 46. Det er også lidt paradoksalt at mange danskere synes at de får for lidt i løn, samtidig med at de handler i butikker hvor priserne kan være 100% -200% højere end i lavpris-butikker. Chokolade kan koste 99 kr. det ene sted, og 239 kr. i en anden butik, for nøjagtig samme æske. En sandkage 16 kr. et sted og 26 kr. et andet sted. Parfume 175 kr. i een butik og 345 kr. i en anden. En skjorte 99 kr./399 kr. Føtex, Menu, Brugsen/Kvikly m.fl. ligger i den dyre ende med det meste. En lille/større husholdning sparer nemt 12.000 – 50.000 skattefri kr. om året ved at se sig for. Det kan selvfølgelig tage en smule ekstra tid, men tidsforskellen er tit meget lille.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 04:24

 47. PS: Hvad minkbranchen angår, stod den overfor stigende priser, og den har eksisteret i ca. 70 år, så det har næppe været underskud altsammen. Nu er branchen så udslettet med tab af tusinder af arbejdspladser, og nok også mange milliarder af kr. Og udslettelsen skete tilsyneladende pga. misforståelser, uvidenhed, hastværk og nul dialog med erhvervet eller virkelige eksperter. Oveni var der noget med ulovligheder og grundlovsbrud. Samt roderi med de 17 millioner døde mink. Og nu er der også roderi med kompensation og erstatninger. Alt i alt et yderst uskønt forløb.

  Men syltekrukken er nok parat i form af en undersøgelse som kan trække ud i fem-ti år.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 04:36

 48. Paludan køber en gammel skole i en landsby og de lokale reagerer som man kan forvente at danskere gør når nogen forsøger at redde dem fra dem selv = ved at kalde ham nazist: https://www.tvmidtvest.dk/ringkoebing-skjern/lokale-lufter-tankerne-om-nyt-paludan-koeb-han-hoerer-ikke-til-her

  Men kirkeprojektet lyder interessant, bliver det godkendt kan han sige hvad som helst fremover og være beskyttet af paragraf 266b, hvilket er en genial måde at udstille den paragraf på. Utroligt så meget der skal til for at lære danskere de helt basale ting, men det er åbenbart stadig nødvendigt i det her grødbonde samfund. Tak for det paludan!

  Kommentar by Per — 5. december 2020 @ 05:13

 49. Flere detaljer her: https://www.tvmidtvest.dk/skive/paludan-koeber-friskole-i-roedding-vil-starte-nyt-trossamfund

  Bemærk de lokale kujoner der er bange for ballade, de ved udemærket at den ballade ikke kommer fra stram kurs men de er for usle til at sætte navn på den. Så hellere angribe den eneste i byen med nosser til at gøre noget ved det! Jeg forstår simpelthen ikke hvor paludan finder al den kærlighed til danskere henne, jeg finder dem decideret frastødende efterhånden selvom jeg er født og opvokset her.

  Kommentar by Per — 5. december 2020 @ 05:21

 50. Off topic:
  Denne film fundet ved søgning på Lars Bern på bitchute,da jeg oplevede,at swebbtv virkede særdeles langsommeligt. På vejen var Fridtjof persson en bitchuter,som vidste noget,en del, om penge og økonomi.
  https://www.bitchute.com/video/H3reRSxyRUDY/

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2020 @ 07:03

 51. Må give Løsriv Jylland 20.48 ret i at vanvid er blevet en stor del af zombie-borgens politik. Benzin- og dieselbiler skal være dyrere pga. co2. Og der skal bruges milliarder på klima-aktivisters skøre idéer, MERE indvandring og Fehmern tunneller og broer osv. Samtidig skal der skæres ned på sundhedsvæsnet, infrastrukturen og den sociale velfærd.

  El-biler, kæmpevindmøller og solceller gør alt i alt ikke noget for co2 regnskabet, fortæller prager u. com. Andre steder fortælles det at co2 er en uskadelig og nødvendig luftart. Og at det er komplet ligegyldigt for verdens klima om Danmark udleder mere eller mindre co2.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 09:50

 52. De stakkels fjolser i EnsomhedsListen har endnu ikke opdaget, at de bliver r..rendt af islam.
  De ensomme på Listen tror at muslimerne er deres venner og støtter dem derfor som medsammensvorne plebejere. Imidlertid er muslimerne først og fremmest Elitens & Kapitalens venner – købt og betalt af Eliten til at sætte lus i skindpelsen hos de dumme plebejere.
  Med masseimporten af parasitter og fætter-kusine vrag til Danmark som løntrykkere, kvindeundertrykkere og bøssejægere, har Eliten med rettidig omhu sørget for at holde proletarerne fuldt beskæftiget med bare at overleve.
  Altid Elitens & Kapitalens fede fidus for at holde underklassen på plads. Den har EL endnu ikke fattet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. december 2020 @ 10:26

 53. Tja vel bedre end at give 60millioner til en islamtisk oprørs hær i bestikkelse for at aflevere en juleged til sahib.

  Kommentar by Anonym — 5. december 2020 @ 10:29

 54. @ M.S. Carstens — 4. december 2020 @ 21:43

  Absolut korrekt. Det er det man normalt kalder overbudspolitik.

  Så vidt jeg husker truede Mette Minkmorder med at give alle 6000 Kr. for et halvt års tid siden. Hvad blev det til?

  Men, som de fleste her på siden er klar over så er der ikke noget der hedder gratis penge. Der er ALTID en eller anden der skal betale.

  Kommentar by Santor — 5. december 2020 @ 13:04

 55. Der er mange nazzere…

  Kommentar by Hul igennem? — 5. december 2020 @ 13:07

 56. samfundsøkonomisk ville vi få mest ud af at aflive og hakke Enhedslisten og deres vælger, og sælge det som minkfoder til Kina.
  En meget stor mængde menneskeligt affald og vandrende socialudgifter, samt unødvendig fodring af deplorables på opbevaringsinstitutionerne som fx naziborgen på Kongens Nytorv i Kbhvn.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. december 2020 @ 13:12

 57. DRs P1 citerer med mellemrum GRETA TUNFISK, den lille skulkende skolepige, som om hun er indbegrebet af al visdom og sagkundskab hvad co2 og klima-ting angår. Man citerer så andægtigt og ærbødigt at man må tro at enten er radioens medarbejdere komplette idioter… eller de betragter (muligvis med rette?) danskerne som idioter, og morer sig med at tage pis på dem.

  At de fanatiske klima-aktivister er noget nær idioter, er soleklart. Eller solformørket? De véd ikke at solens varmeudstråling varierer over lange stræk, hvorfor opvarmningen af atmosfæren også varierer. Og de forstår ikke at skelne mellem løgn og propaganda og ægte videnskab.

  Og som Gustav Jensen skriver 10.26, masser af røde og blå danskere har endnu ikke fattet at Danmark er ved at blive besat af fremmede, at landet er ved at komme under fremmedherredømme. Det beskrives i straffeloven som landsforræderi at medvirke til det. Men der bliver vel snart holdt et pressemøde hvor der gives ordre til at skrotte og udrydde straffeloven.

  Selvom det sidenhen vil blive forklaret at det alligevel ikke var en ordre, men bare en høflig strøtanke, vil de aflivede rester af lov og ret nok ikke blive genoplivet.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 13:47

 58. PS: Man er vist også gået i gang med at mistænkeliggøre og kriminalisere alle former for spil i Danmark. Både tips-, oddset- og bingo-banko spillere er ved at blive pålagt at skulle lade sig forhøre af noget spil- og tankepoliti inden de bruger et par mønter på spil. Snart kommer turen vel også til lottospillere, kortspillere og væddeløbsbanerne mv.

  Det er i strid med menneskerettighedernes bestemmelser om at borgerne har ret til privatliv, og et udemokratisk totalitært overgreb på den personlige frihed i vores såkaldte demokrati, men da det er meget alvorligt at borgerne stadig har en smule frihed tilbage, haster det meget med at få styr på de borgere som ikke forstår at de er STATENS slaver og livegne undersåtter….

  Alle frihedsrettigheder skal slås ihjel, og det er ikke til forhandling!

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 14:03

 59. Er det en muslim?

  Østjyllands Politi bekræfter nu på Twitter, at det var en cyklist, der kom til skade ved at blive påkørt af en bil i dødskrydset ved Ringvejen og Edwin Rahrs Vej i det vestlige Aarhus.

  Samtidig skriver politiet også, at det ikke kan udtale sig yderligere om sagen.

  Det skyldes nemlig, at cyklisten blev påkørt af en bil, der var på flugt fra en patruljevogn.

  Sagen efterforskes på grund af politiets indblanding i uheldets årsag af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. december 2020 @ 14:27

 60. Er det muslimer?

  En bilist valgte onsdag aften at køre over for klokkeklart rødt i krydset Kertemindevej og Vollsmose Allé i Seden. Forseelsen skete for rullende kamera under et liveinterview i TV 2 Fyns 19.30-udsendelse.

  Det er blot ét af flere eksempler på bilister, der ser stort på færdselsloven, som TV 2 Fyn de seneste dage har kunnet dokumentere, https://www.tv2fyn.dk/amp/663996, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 5. december 2020 @ 14:32

 61. 1
  Lad det gå videre:
  Rasmus Paludan
  16. november kl. 16.59
  Hvis nogen er i tvivl om, hvad der motiverer mig til at fortsætte min kamp, så se denne video fra B.T.

  Læg mærke til, hvem der er ofre og hvem, der er gerningsmænd.
  Jeg vil aldrig acceptere, at danskere bliver fornedret og ydmyget i deres eget land af fremmede fjender.

  Er du enig? Giv Hard Line en vælgererklæring:
  https://www.hard-line.dk/v/

  Kommentar by Charles — 5. december 2020 @ 15:58

 62. 2
  video fra BT.
  Link.
  https://www.bt.dk/samfund/ydmygelser-af-boern-paa-sociale-medier-fortsaetter-aabn-din-mund-og-slik-min-sko
  15. nov. 2020 – 9.19
  Ydmygelser af børn på sociale medier fortsætter: ‘Åbn din mund’ og ’slik min sko’

  Fornederelse.mp4 er hentet.

  Kommentar by Charles — 5. december 2020 @ 15:58

 63. 3

  se lige dette link efter længere nede.
  https://www.facebook.com/pg/DanernesLys/posts/

  Jeg følte det var nødvendig

  Kommentar by Charles — 5. december 2020 @ 15:59

 64. Hvis nogen får 1000 bob af staten, skal han først fratrække 350 bob til skattefar; rest 750 bob. Hvis han så også er pensionist, bliver han modregnet i sine tillæg til det ene og det andet – hvilket måske svarer til en reduktion på 350 bob. Resten på omkring 300 bob reduceres med 150 bob for en tur med DSB til københavn fra region Sjælland. De 150 bob betaler pensionisten for at komme ind i Tivoli og købe en isvaffel der. Fy for en våd fredspibe for de skaldede 1000 bob. Det er at spytte på folk efter at have pi…. dem på ryggen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. december 2020 @ 17:09

 65. Gustav har ret i at skatteplyndringen er gået over gevind. Men når danskerne både skal forsørge sig selv, forsørge en million kulturfremmede, redde Afrika, redde verdensklimaet, støtte EU, støtte naturen og aflive deres erhvervsindtægter samt betale for de reb de selv skal hænges i, så er det jo begrænset hvad der bliver tilovers.

  Charles har ret i at Christiansborgs gamle partier plus deres importerede forbundsfæller fører os frem mod tilstande hvor vi alle vil blive ydmyget, nedværdiget og solgt til stanglakrids. Det danske folk er på vej mod sit Waterloo.

  Igår jøderne og armenerne. I morgen danskerne.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 20:14

 66. To artikler der kan anbefales: Enemy of the state, og: Regeringen er økonomisk skadevolder. Ses hos 24nyt. Ellers er der jo de mange afsløringer af valgsvindel i USA, hvor det nu ser ud til at Trump har fået langt de fleste stemmer. Mindst et par millioner flere end Biden.

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 23:29

 67. MOTORVEJ TIL SLAVERI: Hvordan eliterne og Kina vil føre os tilbage til trældom. (artikel)

  Kommentar by BENT A — 5. december 2020 @ 23:35

 68. Har danskerne fortjent at spise nådsensbrød hos enhedslisten? Har de fortjent at få ALMISSER, SMULER OG KRUMMER fra den rige politiske “elite” i zombieborgen, som tjener en lille million om året, eller mere, på at fylde vælgerne med valgflæsk, fjolleri og katastrofal politik…?

  Ja, man kan spørge om danskerne har fortjent at blive snydt og bedraget år efter år, af tåber, løgnere og hyklere, indtil deres land, byer, boliger, kvinder, penge, arbejdspladser, familieliv, frihed og fremtid er væk og forsvundet for altid, for evigt.

  Har de fortjent at være belemret med uduelige typer som DF- Tullesen, Lars Quisling, Pernille Skipper, Johanne S-N, Sofie Carsten, Jelved, Zenia osv…?

  Ligger danskerne som de selv har redt, eller er de ofre for vælgerbedragere, forrædere, betonhoveder, feminister og journalister?

  Vi er nu tættere på diktatur end det er rart at tænke på. Er det vores egen skyld? Har danskerne selv tigget og bedt om at blive retsløse og miste deres land, demokrati, ytringsfrihed, familietraditioner og kultur?

  Eller har DF-Tullesen, Pia K, Lars Buksetrold og DR, papiraviserne og alle de gamle partier en mægtig medskyld? Ved at have holdt vælgerne for nar i mindst 25 år i træk? Ved at have accepteret rød hjernevask i skolerne, kirkerne, i tv-kanalerne, ved at have accepteret EU-fjernstyring, Marokko-traktaten og diverse kostbare, landsskadelige og folkefjendske “reformer” og “ambitiøse projekter”?

  Den udvikling vi har været igennem i de senere år er grundigt beskrevet på nettet og i bøger. Alligevel fortsætter Danmark ligesom Tyskland, Frankrig, Norge, Sverige og Belgien etc. kursen mod undergang, terror og barbari. Hvorfor? Se “Enemy of the state”, “Why women destroy families, nations and civilizations”, Prager U.com og “Eliterne og Kina vil føre os tilbage til trældom”.

  Kommentar by BENT A — 6. december 2020 @ 07:54

 69. Du mangler noget BENT A

  Kommentar by Ronkedor — 6. december 2020 @ 08:58

 70. Er Enhedslisten en forkortelse af En(foldig)hedslisten?

  Kommentar by bjarne binee — 6. december 2020 @ 09:23

 71. @4 Bent A

  Jeg synes nu ikke hendes ‘hammer & segl’ mærkat på huen er så ‘nuttet’ så det gør noget!

  Men hun skal da nok blive noget inden for politik eller (D)DR

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 7. december 2020 @ 17:02

 72. @4 Bent A

  Jeg synes nu ikke hendes ‘hammer & segl’ mærkat på huen er så ‘nuttet’ så det gør noget!

  Men hun skal da nok blive noget inden for politik eller (D)DR

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 7. december 2020 @ 17:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper