8. december 2020

Rami Zouzou: DIF-støttet integrationsprojekt gad ikke kristne, “… udelukkende for muslimske mænd”

Godt halvdelen af boligområderne på ‘Ghettolisten’ forsvandt i år, og de udvandende definitioner gav således bonus. Det afgørende er naturligvis ikke ‘den gennemsnitlige bruttoindkomst for skattepligtige i alderen 15-64 år’ eller ‘andelen af beboere i alderen 30-59 år, der alene har en grunduddannelse’, men det der foregår inde i hovedet på beboerne. En ghetto er en ghetto, hvis danskerne ikke føler sig trygge, da taxavognmanden Ali og jurastuderende Aisha, bevidst og med fuld overlæg i alle livets facetter undgår nærkontakt med Anette og Anders.

Yderst interessant kommentar af cand.mag i historie Rami Zouzou i Berlingske – Næste gang Bwalya Sørensen vil råbe Black Lives Matter, skulle hun kigge forbi Gellerup og Vollsmose (kræver login).

“For ca. ti år siden spillede jeg fodbold og var formand i den hæderkronede fodboldklub Egevolden i Avedøre på den københavnske vestegn. Anden kamp i turneringen var et lokalopgør mod et hold fra et af kommunens udsatte boligområder, Avedøre Stationsby.

Det var en strålende kamp, men langsomt løb luften ud af vores spillere, fordi vi ingen udskiftere havde. Vi var nemlig presset på medlemmer. Da tre af spillerne på det andet hold havde en fortid i vores forening, spurgte vi, om vi i foreningsudviklingens navn ikke skulle integrere de to foreninger og skabe én samlet, stærk forening.
Forslaget blev til min overraskelse pure afvist. De havde nemlig oprettet deres hold som et integrations-og foreningsudviklingsprojekt, og fik derfor støtte fra Danmarks Idrætsforbunds indsats, Get2Sport. I modsætning til os andre havde de derfor hverken udgifter til kontingent eller udstyr, hvorfor det ikke gav mening at spille sammen med os. Derudover, pointerede de, var holdet kun for muslimer fra deres eget område.

Jeg spærrede øjnene op. Var det ikke et integrationsprojekt? Da hovedparten af vores sparsomme medlemsskare var født i den kristne tro, var de derfor ikke velkommen, og der gik ikke lang tid, før vores hold lukkede. Mange stoppede med at være aktive i foreningslivet, da den eneste anden klub i nærområdet åbenbart var et foreningsudviklende integrationsprojekt udelukkende for muslimske mænd, der tilmed ikke skulle bekymre sig om noget så forfærdeligt som kontingent.

Historien er langt fra enestående. For hvert et område man finder på den nye ghettoliste, kan man finde lignende eksempler. Hvor offentligt finansierede projekter giver det muslimske civilsamfund mulighed for at lukke sig inde i deres egne værdifællesskaber.

… Problemet er, at de har meget lidt med foreningsliv og integration at gøre. For i modsætning til os andre foreningsfrivillige havde disse foreninger ofte tilknyttet lønnede medarbejdere til at klare paragrafferne, ligesom holdene primært bestod af unge af samme køn, etniske oprindelse og tro.

… Som formand i CIK Brydeklub er jeg flere gange blevet kontaktet af forældre eller unge, der siger, at de gerne vil starte med at bryde, hvis jeg kan garantere, at klubben ikke har piger til stede.

Så næste gang Bwalya Sørensen føler trang til at skrige ‘Black Lives Matter’, kunne det være, at hun skulle kigge forbi Avedøre, Motalavej, Gellerup eller Vollsmose og gøre de lokale projektmagere opmærksomme på, at i Danmark er foreningslivet baseret på frivillighed og mangfoldighed og har plads til både drenge og piger. Også selvom man ikke er tyrker, palæstinenser eller muslim. For vi vil ikke tolerere racisme i Danmark.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115521/trackback

37 Comments »

 1. Jounalisme?
  https://www.corbettreport.com/brettonwoods2/

  Kommentar by Nielsen — 8. december 2020 @ 09:56

 2. “Hvis Muhammed ikke kan komme til bjerget, må bjerget komme til Muhammed.”
  Talemåde: Når andre ikke kommer til én, må man komme til dem; hvis noget ikke kan opnås på den ene måde, må man prøve på en anden, mere besværlig måde.
  Oversat til jævnt dansk: Hvis muslimer ikke kan overtage et værtsland, må værtslandet erobres af muslimer – ved våben og demografi.

  Muslimer har det bedst i muslimsk dominerede områder. Kun de færreste af dem trives i kristne lande. Det er derfor en eksistentiel nødvendighed for muslimer, altid at befinde sig et islamsforstyrret land. Om landet i øvrigt er et dysfunktionelt taberland, er ligegyldigt for islam.

  I Frankrig er en religiøs borgerkrig ved at udvikle sig i stor skala. Falder Frankrig, er Tyskland og Sverige de næste på listen, som vil falde på grund af politikernes fejhed og eftergivenhed. Når Sverige har opgivet, er det Norges og Danmarks tur.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2020 @ 10:13

 3. “For vi vil ikke acceptere racisme i Danmark”. Igen og igen gøres den IKKE-EKSISTERENDE RACISME til et problem. Og hvem er “vi”? For nogle accepterer jo gerne den tydelige racisme og foragt der er rettet mod hvide danskere, når den kommer fra afrikanere, arabere og BLM. Så er “racisme” pludselig ikke noget der skal snakkes om. De ikke-eksisterende problemer pustes op, de virkelige problemer forties eller bortforklares.

  Det er det samme med klimaet. Det ikke-eksisterende problem med co2 pustes op til en gigantisk overstørrelse, mens solens afgørende indflydelse forties.

  Det er også ligesådan med mændene. De hetzes og gøres til et stort problem. Og de to køn, mænd og kvinder, spilles ud mod hinanden med gak-gak teorier om 77 eller 500 forskellige køn. Og kernefamilien hetzes og søges med stort held opløst og splittet. Aldrig før har skilsmissetallet og antallet af enlige mødre og faderløse børn været så højt som nu.

  Der leges og manipuleres med ordene. Som når Steffen Gram i DRs P1 påstår at Polen og Ungarn undergraver EUs “demokratiske værdier” og “EU-parlamentet”, samtidig med at Pernille Weiss fra K der mener at Danmark har plads og råd til 10-20 millioner kulturfremmede, gives rigelig taletid.

  EU-parlamentet kan sammenlignes med det parlament som man havde i Stalintidens Sovjet-union, samtidig med at man havde en forfatning spækket med menneskerettigheder. Det var bluff og humbug det hele, og forhindrede på ingen måde stats-terroren mod millioner af sagesløse og fredelige borgere. Hvert år blev uskyldige i hundredtusindvis blev dømt og sendt til Sibiriens iskolde ødemarker. Andre tusinder blev henrettet efter falske anklager og skueprocessor. I alt blev mange millioner ofre for vanvid og terror.

  Har det danske folk overhovedet en fremtid, når gamle partier og medier konstant mis-informerer dem?? Og hvor længe endnu er der demokrati og ytringsfrihed i Danmark? I Tyskland, England og Sverige arbejder man energisk på at afskaffe den folkelige indflydelse på “elitens” politik.

  Alle de gamle medier undergraver vores økonomi, kultur og civilisation , samt vores frihed, fred og sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 10:27

 4. …Hvert år blev uskyldige i hundredtusindvis dømt og sendt til Sibiens iskolde ødemarker.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 10:32

 5. Integration og multikulti betyder jo blot Islam “er godt” og I skal bare acceptere islamisk shariakultur. Alle andre kulturer er racisme eller fremmedhad ( Ja jaja Sort humor)…..Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2020 @ 10:39

 6. PS: Modstand mod at ens land invaderes, besættes og overtages af kulturfremmede, har intet med racisme at gøre. Det er bare sund fornuft. For hvem har lyst til at blive udsat for undertrykkelse, mord eller udryddelse, som invasioner tit ender med. “Racisme”-beskyldninger mod danskere kommer næsten altid fra tosser, korrupte eller landsforrædere.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 10:39

 7. For mig at se viser det blot, hvordan frimurerlogeriet også har infiltreret de enkelte nationale sportssamfund inkl. naturligvis de internationale organisationer, hvor BLM blot er en af de mange frimurerkonspirationer som benyttes til at nedbryde vore vestlige demokratier.

  Frimurerkonspirationen opererer i ly af demokratiet og er naturligvis også meget udbredt i lande, hvor Islam allerede har erobret herredømmet – prøv selv at researche på The Shriners der for øvrigt også har til huse i Mekka – og så behøver jeg vist ikke at sige mere!

  Det er for øvrigt også et ejendommeligt påfaldende syn at se frimurerkonspirationen if. Corona-setuppet, men det har vore mediefolk/demagoger helt styr på, for stort set al afslørende billedinformation har naturligvis været igennem viskelæderet inden det når vore skærme.

  Det ser for alvor sort ud! (og jeg er IKKE racist).

  Kommentar by Adullah Terkelsen — 8. december 2020 @ 11:08

 8. VI skal gøre præcis det samme. Start klubber, foreninger for kun etniske danskere. Dem og os!

  Kommentar by Børge-Muhammed — 8. december 2020 @ 11:23

 9. Sørg for at tjene så lidt som muligt; så er der ikke nogen skattepenge, staten kan kaste efter islamere og andre daskere…

  Kommentar by Hul igennem? — 8. december 2020 @ 11:25

 10. Det passer fin ind i den muslimske “filosofi” de skal have gratis kontingent, vi skal betale, de skal have betalte medarbejdere, vi skal ingen medarbejdere have, eller må selv betale. Nu vi betaler vores kontingent er der bare jizya på en anden måde, vi betale for at kunne leve i fred, og det er netop det jizya er, den skat ikke muslimen betaler til muslimen for at kunne leve i fred, vi er bliver dhimmier for dhimmier betaler jizya til muslimerne for kunne leve i fred under muslimsk overherredømme!
  Det er såmænd ikke anderledes med din skattebillet, 33 mia netto 86 mia. brutto går til muslimerne! Vil vi fortsat kunne leve i fred, hvis vi pludselig holdt op med at betale de 33 mia. netto? Jeg tvivler!
  Alle offentlige udgifter opgives som brutto udgifter, altså ved opgørelsen af udgifterne til sundhedsvæsnet tages der ikke højde for at læger, sygeplejersker og portører faktisk betaler skat! Eller forsvarsudgifterne opgøres uden at tage højde for at det militære personel betaler skat! Men når udgifterne til udlændinge gøres op trækkes udlændingenes skattebetaling fra – hvorfor mon?
  Ok hvad kunne vi så få for pengene hvis indvandere bar bidrog uden at koste? En kattegatbro over Samsø er budgetteret til 65 mia. kr. og med de sædvanlige overskridelser vil det såmænd nok være 86 mia. så vi kunne få en kattegatbro om året de næste 80 år! Vi kunne også får 40 – 50 nye jagerfly om året, så om ti år ville vi blive en alvorlig trussel mod rusland og det danske luftvåben ville dominerer luftrummet over nordeuropa! Vi kunne også købe et hangarskib om året og i løbet af 20 år ville Danmark have erobret positionen som verdens militære stormagt fra USA, både Rusland og Kina ville være ubetydelige spillere sammenlignet med supermagten Danmark!
  Se den der kun regner spøg for spøg og alvor for alvor, har misforstået begge dele lige meget! For det uhyggelige er at beløbene passer!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. december 2020 @ 11:44

 11. Troen på, at mennesker som er meget forskellige fra hinanden i kultur og etnicitet kan integreres med hinanden, minder meget om middelalderens alkymister, der troede man kun skabe bly til guld. Man kunne skabe et grundstof ved, at blande to forskellige grundstoffer.

  Mennesket er meget familiært af natur og man kan ikke skabe et fælleskab mellem to grupper, der ser hinanden som fremmede og antagonistiske. Man skal ikke forsøge på eksperimenter hvor udfaldet er kendt på forhånd blot fordi man tror ens tro kan trumfe naturens love. Naturen vinder altid i sidste ende.

  Kommentar by CCC — 8. december 2020 @ 12:38

 12. Hvad er en “palæstinenser”?

  Mig bekendt har der aldrig eksisteret et land ved navn “Palæstina”…

  Kommentar by Revisoren — 8. december 2020 @ 13:29

 13. Den tid hvor Danmark med rette kunne kaldes et VELFUNGERENDE SAMFUND er ved at være endegyldigt forbi! Christiansborg har forvandlet Danmark til et land hvor danskerne snydes, bedrages, tyranniseres og forrådes året rundt, og hvor deres udskiftning eller udryddelse er under forberedelse.

  Indvandringen koster meget mere end de officielle tal på 33/86 milliarder kr. pr. år. Med det hele er vi nærmere oppe på mellem 150 og 200 milliarder kr. Det er naivt at tro på de officielle tal, for de har i årtier været misvisende.

  De astronomiske udgifter til forsørgelsen af migranter og asylanter, plus integrationen og meget mere, er årsag til at danskernes velfærd og vilkår forringes og udhules i eet væk.

  Et eksempel er at vanvidsbilister kan fortsætte deres totalt hensynsløse kørsel i måneder og år efter at de gentagne gange har pløjet danskere ned med dræbende og lemlæstende effekt. Den bilist der dræbte en ung politimand på Langebro for snart to år siden har endnu ikke været for retten, og en latterlig forklaring om at han fik et “black out” vil sikkert skaffe ham en meget mild straf. En anden vanvids bilist med 41 grove udskejelser bag sig, hvorunder han smadrede to kvinder og sidst en 5-årig pige, har efter 1½ år stadig ikke været for retten. Dels pga. tossede love, men især fordi retsvæsnet ikke har fået de resourcer det har brug for.

  Alt er ved at blive forringet og sparet væk, retsvæsnet, politiet, forsvaret, fængslerne, skolerne, hospitalerne, skadestuerne, den sociale velfærd, hele infrastrukturen osv. For at skaffe penge til at Danmark kan være hotelpensionat for Afrika og omegn, for at Danmark kan redde klimaet, for at Danmark kan støtte EU med 25 milliarder om året, osv.

  Iflg. mafia-partier som de radikale, enhedslisten osv. skal Danmark være en humanistisk stormagt. Dog kun overfor indvandrere. Danskerne kan bare skride ad H. til.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 13:35

 14. Du kan ikke blande Frihed og Demokrati sammen med Islamisk kultur. Enten dør det ene eller også dør det andet, og Islam har bevist over virkeligheden, hvad der følger med det. Det er i bund og grund en fordummende underkastende undertrykkende diktatorreligion med en Førerprofet ideal (På samme måde som Hitler)- (Muhammedanismen), og har alle dage været det JEG VIL IKKE LEFLE FOR EN KULTUR SOM VI HAR SENDT SOLDATER I DØDEN FOR AT BEKÆMPE KONSEKVENSEN AF. Skal vi svigte vores børns fremtid? Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. Trods alt . God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2020 @ 13:41

 15. “Og hvor længe endnu er der demokrati og ytringsfrihed i Danmark?” spørger BENT A (10:27). Ikke længe. Med det stigende antal indvandrere fra ikke-vestlige lande (incl. 1., 2. og 3. generation) vil ‘blå blok’ aldrig mere få flertal. Danmark vil få ét-partistyre á la Sverige. Vestigia terrent.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. december 2020 @ 14:17

 16. “Godt halvdelen af boligområderne på ‘Ghettolisten’ forsvandt i år” Jamen fuck ‘Ghettolisten’, hele problemet er at muslimerne/islamisterne ikke forsvinder ud af vores land.

  Kommentar by piphans — 8. december 2020 @ 14:32

 17. I det her tilfælde betyder “integration” at der gøres et seriøst, og yderst nødvendigt, stykke arbejde for at undgå, at de forskellige klaner ikke slår hinanden ihjel, både på banen og efter træning.

  Den ANDEN integration, ja, det er jo så den der må vente, indtil de er blevet mange nok, og den endelige beslutning om hvilke danskere der skal nakkes eller ej, skal tages.

  For indtil videre er der i al fald ALT for mange regler og love der skal overholdes, til at muslimer KAN integreres, sådan som VI definerer det.

  For eksempel kan man ikke bare slå os ihjel uden videre, og det er jo en fuldstændigt forrykt tanke, i forhold til det skrevne bud i Koraaanen.

  Jeg tror egentlig, at jeg efterhånden lider af et slemt tilfælde af kronisk Islamofatique, der kun kan kureres af masseudvisninger.

  Kommentar by Kimski — 8. december 2020 @ 14:45

 18. # Ole Madsen, 14.17: Du har desværre nok ret. Landsskadelige politikere som Lars Quisling og DF-Tullesen, og løgnefabrikker som DR og tv 1+2, vil sørge for at Titanic-Danmark synker.

  Tullesen er næsten et kapitel for sig. Personlig sørgede han for at 20-25 års stigende tilslutning til DF endte i nul og nix og et cirkelspark i ansigtet på danskerne. Eller er det rigtigere at sige at han hjalp Lars Q med at slå de sidste søm i Danmarks ligkiste?

  DF kunne have haft 40-50 mandater i dag, og så havde Danmark kunnet være på en kurs langt væk fra undergang. Men vælgerbedrageren Tullesen (og Pia K) tænkte kun på sig selv, og glemte alt om at forsvare og bevare Danmark.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 16:11

 19. SENSATIONELT NYT: Iflg. en kort netavis har en dommer nu givet TRUMP ret i at der er foregået valgsvindel i Pensylvania, en vigtig/afgørende svingstat, og domstolen har givet 20 valgmænd til Trump. Det kan betyde at Trump fortsætter som præsident, og at DR er helt til grin. (medmindre der er misforståelser på spil?)

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 16:36

 20. Hvor mange danskere har nogensinde mødt en muslimsk ‘flygtning’, som har udtrykt taknemmelighed, ydmyghed, integrationsvilje og assimilationsvilje?
  De fleste danskere mødes med et iskoldt muslimsk ligegyldigt blik, hvis det da ikke er direkte hadefuldt. Muslimerne ved udmærket, at de opholder sig tålt her i Danmark, spisende nådsensbrød – fordi de ikke er kompetente nok til at opretholde et civiliseret samfund hvor de kommer fra. Mange af dem opfører sig som fattige børn, der er ude af stand til at fatte den lykke, de har opnået ved at bo og nasse her i Slaraffenland. Direkte aggressiv grov uforskammethed overfor
  danskerne er slet ikke ukendt i islamiske kredse – det kan mange danskere bevidne, men tør ikke.
  Muslim go home – East West, Mekka is best.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2020 @ 17:07

 21. Ser man oå denne absurde integrationsdebat i Danmark og Europa så er et forhold fraværende: knap kun 10% som er kommet til Europa de sidste 4.årtier har haft en asylsag efter konventionen. Da Thorvald Stoltenberg i 90erne var chef for FNs flygtninge organisation, UNHCR sagde han det internt var deres skøn, at 5-7% der kom til Europa havde en asylsag efter konventionen, – resten var motiveret for, at komme fordi der var en bedre levefod. Man har også for nyligt lavet skøn over de afrikanere, der kommer til Europa og her er vurderingen , at meget få har en reel asylsag. De fleste ødelægger deres dokumenter og de lande de kommer fra nægter, at tage imod dem fordi de har store økonomiske interesser i de økonomiske midler immigranterne sender hjem.

  Så, vi bruger en masser tid og penge på en integration som aldrig vil lykkes på folk, som aldrig har haft en asylsag. De havde midlerne og netværket til, at komme og derfor er de her. Man fastholder også er utopisk og uforvaltelig juridisk system med asylret og menneskerettigheder, som gør, at udviklingen ikke stopper men fortsætter.

  Kommentar by CCC — 8. december 2020 @ 18:04

 22. Store dele af samfundet er brudt sammen, er KUN YNKELIGE RESTER af fortidens storhed/høje kvalitet, er kun skygger af sig selv. Som beskrevet i går på UP-bloggen: Jalving: den nye kønsforskning….er marxisme, nr. 19 kl. 17.55.

  Men man kan også spørge: er selve CHRISTIANSBORG BRUDT SAMMEN, har folkestyret spillet fallit? Pga. et sygt rekrutterings- og valgsystem mv.? Er det sandet til og blevet til en parodi på sig selv, pga. uduelighed, magtarrogance, fjernstyring og andet?

  Det lader til at der ikke længere er styr på ret meget. Vild forvirring, enorm træghed, rød ideologi, kold kynisme og sære særinteresser synes at have lammet den politiske handlekraft når det gælder om at varetage det danske folks interesser.

  Det kan der gives hundredvis af eksempler på.

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 19:02

 23. Den dårligste forretning Danmark har gjort i 1000 år.
  De skal bare! sættes i arbejde.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. december 2020 @ 19:53

 24. Den dårligste forretning Danmark har gjort i 1000 år.
  De skal bare! sættes i arbejde.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. december 2020 @ 19:53

 25. Islam er vejen til dødsriget:
  Koran -> Korano -> Korana -> Korona -> Corona -> virus -> sygdom -> død.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2020 @ 20:43

 26. Dræn Sumpen af snyd.

  Disse integrationsprojekter er dække for svindel og humbug.
  Svindlerne er de politiker, der godkender penge til projekterne og deres rigtige politiske korrekte venner

  Kommentar by Oppenheimer fan — 8. december 2020 @ 21:09

 27. Det er nu nok snarere kolonier end ghettoer, vi taler om. Hvis det er ghettoer, er det danskernes ansvar. Men er det det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. december 2020 @ 21:11

 28. Jeg gentager lige min kommentar på OT i går:

  31965
  https://www.document.dk/2020/12/07/er-det-racisme-danskerne-betaler-til-pensionistklub-kun-for-pakistanere/
  “Spørgsmålet melder sig. Er det tvungen statsracisme, når en kommune forlanger, at skatteborgerne skal betale for klubber og foreninger, der er etableret på et grundlag af hudfarve og etnicitet?”
  Jeg vil gerne vide, hvad der lovmæssigt ligger til grund, for at en kommune kan støtte en sådan forening?
  – man kan f.eks. få støtte til en forening for “fritidsfiskere i Agger Å”, men man kan, ganske bestemt, ikke få støtte/tilskud til en forening for “etnisk danske fritidsfiskere i Agger Å”!
  – eller kan jeg forvente tilskud til en ældreforening der kun er for etniske danskere/etnisk danske kristne?

  …..

  og alt dette, mens fysisk handicappede kæmper en nådesløs kamp mod kommunerne, her Thisted, for at få hjælp, til at forlade hjemmets fire vægge mere end 15 timer pr. måned!
  – end ikke omgang med nærmeste familie, uden for eget postnummer, bliver taget med i selv “kommunens tiltag til bekæmpelse af ensomhed for ældre*”
  * og dermed også handicappede.

  Hvem kan hjælpe mig, med at oprette en landsdækkende, tilskudsberettiget, forening under overskriften:
  Til kamp for vore lands egne udstødte” ???

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. december 2020 @ 21:37

 29. TRUMP ER VINDER: Hidtil bedste analyse på dansk af valget i USA: Michael von Qualen: Valgsvindel i USA kræver valgafgørelse i USAs højesteret. (Iflg. flere net-kilder har Trump mindst to millioner stemmer flere end Biden, måske endda 5-7 millioner flere)

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 21:42

 30. TRUMP ER VINDER: Hidtil bedste analyse på dansk af valget i USA: Michael von Qualen: Valgsvindel i USA kræver valgafgørelse i USAs højesteret. (Iflg. flere net-kilder har Trump mindst to millioner stemmer flere end Biden, måske endda 5-7 millioner flere)

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 21:42

  🤩 🦄 🌈

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. december 2020 @ 22:05

 31. Er det muslimer?

  DEBAT: Jeg læste i Århus Stiftstidende tirsdag 24. november om en kampagne, “Aarhus er Smilets By – selv med mundbind på”, hvor 3000 stk. gratis mundbind påtegnet store smil, venligst foræret af Aarhus Kommune, skulle hjælpe byens borgere med at få smilet tilbage efter corona-pandemien.

  På kommunens hjemmeside læser man om initiativet, “Aarhus skal have smilet tilbage”, og at Aarhus Kommune understøtter indsatsen med en million kroner til udvikling af nye initiativer, som kan fremme forbruget til gavn for byens handels-, turist- og kulturliv. “Kommunen glæder sig over at have samlet mange gode kræfter, der sammen vil skabe nye oplevelser og vise noget af alt det, Aarhus har at byde på som shopping-, kultur- og oplevelsesby”.

  Jeg kunne ikke lade være med at tænke, om der egentlig var store smil i byen før pandemien? Om shopping og kulturoplevelser virkelig er, hvad der bringer smilet frem i Aarhus? Er smilet egentligt gået tabt med virus – eller var det gået tabt længe før? Hvordan og hvornår har Aarhus tabt smilet?

  Når jeg læser hverdagens Aarhus-nyheder, er de ofte præget af bilafbrændinger, uro, vold, vanvidskørsel og skudepisoder. Blegner smilet ikke hos byens borgere med disse daglige dårlige nyheder?

  Det er trist, at mange af os danskere eller vores politikere ikke vil erkende problemets omfang eller se virkeligheden i øjnene. Og jeg vil gerne indrømme, at det først er blevet en sandhed for mig, hvor stort et problem vi har, efter at jeg er flyttet til storbyen. Hvornår er nok mon nok? Jeg vil have mit og mine børns frie liv og vores store smil tilbage.

  I sommeren 2019 flyttede jeg og mine børn til Aarhus. Jeg er mor og 52 år gammel, og jeg tør faktisk ikke gå alene rundt i byen efter mørkets frembrud. Mine børn lærte efter én måned her i Aarhus, at man ikke må sige noget til de drengebander, som er i byen: “Bare ignorér dem. De har knive og de vil slås”, fortæller de mig. Det har de lært af deres nye kammerater. Er det sådan et liv, vi gerne vil give vores børn?
  Det giver ingen smil på en mor-mund, at byens børn er angste og bange. Er vejen til mere smil så blot, at vi skal bære et falsk smil på en maske?

  Jeg mener, at vores børns ret til trygt at kunne færdes alene i Aarhus, hvor og hvornår de vil, er truet. Utrygheden fra en flokrelateret, voldelig, manipulerende og larmende dominanskultur er blevet hverdagskost. Og jeg bliver ekstra vred for tiden, når jeg ser den sidste nye musikvideo “Sort på sort”, hvor der decideret er lagt op til våben og forhærdelse. Denne video minder mig om rekruttering til bandemiljøet og indeholder decideret forhånelser mod vores politi.

  Vil man hverdagsvolden, som truer vores frihed til livs, må man da indføre en form for straf, som virker afskrækkende på de unge, som begår denne vold. Børn skal ikke straffes som voksne, men uanset, om man er 12 eller 15 år gammel, bør man idømmes en strafsanktion af en dommer i en retssal. Vold og brug af våben bør da, som minimum, medføre en eller anden form for ubetinget frihedsstraf, uanset alder.
  Det er trist, at mange af os danskere eller vores politikere ikke vil erkende problemets omfang eller se virkeligheden i øjnene. Og jeg vil gerne indrømme, at det først er blevet en sandhed for mig, hvor stort et problem vi har, efter at jeg er flyttet til storbyen. Hvornår er nok mon nok? Jeg vil have mit og mine børns frie liv og vores store smil tilbage, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. december 2020 @ 22:18

 32. 2 biskopper, 2 professorer og 1 journalist i dag i Jyllandspesten:
  “Vi glemmer frysende og bange børn i Syrien, i Moria-lejren og i Avnstrup-lejrens ingenmandsland.”
  Nej, det gør vi ikke. Hvad med alle de frysende børn (over 18) i Afghanistan, de svedende børn (over 18) i Iran, Irak etc., de kriminelle jihadister i Pakistan, de arbejdssky muslimske vandrefugle i ØstEuropas gennemgangslejre og de bønneråbende lykkeriddere fra marokko samt de EU-hungrige tyrkere?
  Hele den muslimske verden venter på at få enkeltbillet til EU’s slaraffenland, hvor de kan æde alle europæere ud af huset og dernæst slagte dem for vantroskab.
  Biskopper, professorer og journalister er enten idioter, eller også har de en landsskadelig agenda, som samtidig er karriérefremmende for biskopper, professorer og journalister under al moralsk/etisk normer. Hvor mange stakler skal Danmark redde fra dem selv og islam, før Danmark selv kollapser? Angiv venligst antal eller klap i.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2020 @ 22:40

 33. Ja, politiet burde da med korte mellemrum visitere disse drengebander for om de har knive eller andre våben på sig. Og hvis de har, bør det have konsekvenser.

  Måske ville UP have større slagkraft og virkning, hvis nogle bloggere fulgte op på det når der skrives om store samfunds-skandaler. Det er lidt træls at afsløringer af magtmisbrug og politiske-bureaukratiske svinestreger ikke følges op. Der må jo være mange som selv har oplevet overgreb, uretfærdigheder og diskrimination i forbindelse med retssager, boligsøgning, sygdom, skilsmisse, jobtab, pension, mink-massemordet eller 1000 andre ting.

  Hvorfor ikke vidne om eller fortælle om hvad man som borger i dagens syge samfund kan blive udsat for, når bolden gives op?

  Kommentar by BENT A — 8. december 2020 @ 22:48

 34. Kommentar by NotariusUmulius — 8. december 2020 @ 22:18.

  Det Aarhusianske smil blev til en anstrengt grimasse i slutningen af 80’erne, begyndelsen af 90’erne. Det var derfor jeg forlod byen. Problemerne udspringer, ikke overraskende, fra ghettoen i Brabrand, hvor man allerede dengang slæbte økser og macheter med til de interne klan-opgør.

  Kommentar by Kimski — 8. december 2020 @ 22:55

 35. NotariusUmulius — 8. december 2020 @ 22:18:

  Var du ikke ansat i politiet indtil for kort tid siden, eller husker jeg fejl?

  Hvis ja, så undskylder jeg, men hvis jeg husker rigtigt, kan dette vel ikke komme som en overraskelse for dig/for sen indseelse?

  – og hvad agerer nu nu med IRL ift., på demokratisk vis, at få ændret “udviklingen”?

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. december 2020 @ 00:06

 36. Først hed det Familieretskontoret, så omdøbtes det til Statsforvaltningen, og derpå til FAMILIERETSHUSET. Foretagendet der tager sig af SKILSMISSE-SAGER har flere aliasser, og skifter hyppigt navn, måske for at forvirre offentligheden, ligesom berygtede forbrydere skifter navne for at deres tidligere ugerninger skal blive skjult eller glemt.

  Navneskiftene til trods er det ikke alt der glemmes. Og at skilsmisse-systemet er noget af det mest pilrådne i landet, er noget som huskes eller mærkes af adskellige børn og forældre.

  I dette system har kvindesagskvinder, ligestillingsbegejstrede og feminister regeret i flere årtier, og de har brugt tiden på at gøre mændene og børnene så retsløse som muligt. For tiden er der op mod to års ventetid på bare at få startet en sag om samkvemsret, hvis ex-konerne synes at børnene skal være faderløse.

  Svinsk behandling af mænd og børn interesserer ikke DR i en grad så der laves DR-kampagner om det. Man vil hellere snakke om 10-15 år gamle julefrokoster, hvor en dame blev mopset over et eller andet.

  Kommentar by BENT A — 9. december 2020 @ 01:28

 37. Børge-Muhammed — 8. december 2020 @ 11:23 skrev:

  “VI skal gøre præcis det samme. Start klubber, foreninger for kun etniske danskere. Dem og os!”

  Enig. Men du ved også godt at en sådan forening øjeblikkeligt ville blive anmeldt for såkaldt “racisme”, blive udråbt som “fascistisk had-gruppe” og uendeligt chikaneret af Anti-Fa og mainstream-medier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. december 2020 @ 01:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper