10. december 2020

Viralt racismeoffer kritiserer Mette F-generalisering: Skabte selv utryghed i S-tog, udansk Insta-debat

Statsminister Mette Frederiksens tale om utryghedsskabende indvandrerdrenge problematiseres stadig af den yderste venstrefløj, selvom alle der færdes i større byer, kender fænomenet til hudløshed. Et godt eksempel kan man se på en video fra 2017, optaget af ghanesiske Emmanuel Ayidu i et S-tog ved Nørrebro St. To kontrollører forsøger at give nogle afrikanske teenagedrenge en bøde, men de er i overtal, og stikker af da toget holder stille. De to (hvide) kontrollører er magtesløse, og ingen i toget kan have undgået at se episoden. Videoen blev lagt op med følgeteksten: “Sådan slipper du for en bøde #afrogang”. ‘Afrogang’ – point taken.

(Fotos: Emmanuel Ayidu på Facebook, 29. juli 2017)

Tre år er gået, og man kunne håbe Emmanuel Ayidu nu er blevet voksen. I dag går han dog under kunstnernavnet ‘Young E-zy’, og er aktiv på Instagram, hvor han i weekenden oploadede en video af en episode med en midaldrende dansk mand. De skændtes om mundbind, og danskeren kalder Emmanuel Ayidu og hans ven for ‘niggerbasser’. Ayidu opsøger konfrontation, men fortryder halvvejs. En god ide, for en idiotisk kommentar i et S-tog bør ikke nødvendigvis udløse vold.

Emmanuel Ayidus udlægning af episoden, der blandt andet har fået ham til at harcelere imod Mette Frederiksen.

“Det her skal snart stoppes❗️
Jeg var på vej hjem fra min mor for at fejre min lille søsters fødselsdag. I toget på vej hjem bliver jeg udsat for en ubehagelig oplevelse, som i kan se i det lille klip. Før videoen kom manden med racistiske bemærkninger, hvor jeg tog min mobil op for at filme ham. Jeg filmede ham både fordi jeg følte mig krænket og for at dække over den racisme der stadig finder sted. Den fremmede mand blev kun mere truende og intimiderende i sit adfærd, mens han gentagende vis sagde ordet ‘n*gger’. Han chikanerede mig på baggrund af at jeg havde trukket mit mundbind ned i 2 min for at trækket vejret optimalt, hvilket ikke retfærdiggører hans uforskammede opførsel. Der skete meget mere efterfølgende, hvor jeg var nødsaget til at slukke for videoen, da det var ved at eskalere. Derfor var jeg nødt til at forsvare mig selv, fordi jeg ikke vidste hvad han kan kunne finde på at gøre. Han nævner selv til sidst ‘hvor vil du tage den henne’, mens hans truende står helt op i fjæset på mig.”
(Emmanuel Ajidu, 7. december 2020)

(Emmanuel Ayidu på Instagram, 7. december 2020)

Manden virker påvirket, hvad en kommentar fra en af Emmanuel Ayidus venner også indikerer.

(Facebook, 9. December 2020: ‘Jesus’, “… drak sig pissestiv hele tiden”)

Instagram-videoen har i skrivende stund fået næsten 115.000 visninger, og mere end 800 kommentarer. Jeg har ikke læst dem alle, men herunder et lille udpluk. Vold og racisme er tilsyneladende en helt naturlig løsning for de tilvandrede ‘antiracister’.

(Kommentar af Sashwat Rana)

(Kommentar af Daniel Yousaf Sian)

(Kommentar af ‘vjollcasarah’)

(Kommentar af Maisha Chanell Samwel)

(Kommentar af Nawal Bashir)

(Kommentar af Lukas F. Holst)

Vold mod ord

“At this point they need to be slapped every time!” (‘Jaffasgram’)

“Du siger til ham pas på men du gør ik noget hvis jeg sagde det til mig jeg har kneppet ham for længst” (‘berro_2610r’)

“Du skulle have smadret ham” (‘Hamad_1662’)

“Lak bror hvorfor givet du ham ike en buks man knep ham” (’ser.mo_47′)

“Du skulle bare smask ham…” (‘davidoo_2880’)

“Fuck min mor vis jeg ik tramper ham kald min Mali basser igen jeg åbner jeres ære aa” (‘ukendt_2400’)

“You should at just give him a knock out ! instead of filming…” (‘Moha_2804_’)

“Kom nu hak ham en det havde jeg gjort” (‘juliusgraffj’)

“Du skulle bare have fyret ham en” (‘berat_2650’)

“Hallo mand dig op! Hvorfor slog du ikke igennem midt på hagen så han faldt om…” (‘fu9494fu’)

“G du skulle ha givet ham en box, ham der starwars bøsse skal ik træk din ære bror…” (‘ajdintarancic’)

“Hvorfor trækker du dig når han udfordre dig?” (’samirdz89′)

“Hak ham” (‘faton.2730’)

“Hak manden en…” (‘_silas.2300’)

“… havde fyret ham en” (‘nadinnn_a’)

“Lak klask ham en” (‘Elias_j827’)

“Bro, tæve idioten næsten gang! Hvis ikke folk snart skal lære det, så må de deal med konsekvens” (‘Jacques.lombo’)

“… brormand, så skal han ik kalde på ham og gå væk, fuck videon, sån nogle racister skal bare ha på munden” (‘meyers.119’)

“… siger de hvide dansker som aldrig har oplevet eller vokset op med racisme og ikke forstår ville ting det kan udløse i en. Men det er da helt orden Mette… Smæk ham 3-6 gode knytnæver på vej væk fra toget hvor der ikke er kameraer…” (‘fouli94_’)

“… han ryger ik i fængsel for at forsvare sig mod en racist der lige har kaldt ham for racistisk ord og går imod ham hvor danskeren stiller op med truende adfær han skal bare have en på hovedet…” (‘belalxah’)

“… min kommentar er på ingen racistisk? Jeg har ikke nævnt noget med en hvid eller sort person, så dit argument er ubrugeligt.” (’sashwat_rana’)

Oploadet Kl. 02:35 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115554/trackback

66 Comments »

 1. https://www.bibelselskabet.dk/forfoelgelser-af-kristne-tager-til

  Kommentar by Link — 10. december 2020 @ 02:42

 2. Siden det ikke er politisk korrekt at snakke om den racemæssige IQ fordeling, er det så ikke mere passende, bare at kalde hel flokken for funktionelle analfabeter og dybt retarderede sinker ?

  Kommentar by Kimski — 10. december 2020 @ 03:15

 3. Ifølge Pernille Skipper, Jelved, Zenia, Sofie C, Stine B, Pernille Weiss osv., er der altid tale om berigere som gennem lang tid er blevet udsat for så megen racisme, at de er blevet stressede, ulykkelige og meget frustrerede, hvorfor det er helt naturligt at de er blevet udadreagerende eller kører vanvidskørsel.

  Derfor bør vi være overbærende og have tålmodighed. Om lidt er de fuldt integrerede og så bliver de ligesom os: flinke, fredelige, hjælpsomme, lovlydige samt nyttige og hårdt arbejdende medborgere der forsørger sig selv. Og hjælper med at passe danske børn, gamle og syge osv. Plus at de går ind i politiet, forsvaret og udlændingestyrelsen.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 03:50

 4. Niggerbassen bør ikke være her i landet. Emmanuel sku’ ta’ og rejse hjem til hans britiske koloni. Han kan eventuelt tage en klase bananer med. Dem er der mangel på dernede.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2020 @ 04:14

 5. Noget som er næsten lige så slemt som invasionen og besættelsen, er den snigende udhuling af vores demokrati, ytringsfrihed og danske værdier og traditioner.

  Mangel på demokrati og ytringsfrihed i kombination med løgnekampagner ender altid i elendighed og massedød.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 04:24

 6. Opfør dig som en nigger og folk behandler dig som en nigger

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 10. december 2020 @ 04:55

 7. Muslimer er no go

  https://annoncelight.dk/showad/300613

  Kommentar by Link — 10. december 2020 @ 05:24

 8. https://www.bt.dk/krimi/kvinde-med-barnevogn-overfaldet-paa-aaben-gade

  Kommentar by Er det en abe? — 10. december 2020 @ 05:29

 9. Problemet viser også hvorfor ingen ønsker at gribe ind når de fremmede opfører sig som de gør. Hvis de er i overtal bruger de vold. Hvis de er i undertal råber de racisme. Så hvis man griber ind risikerer man enten de fremmede på nakken eller hele venstrefløjen, medierne og muligvis politi og andre myndigheder på nakken.

  Venstrefløjen har sikret sig magten over staten og giver de fremmede en særlig beskyttet status. Og i dag er det ikke nok at sikre sig kontrollen over staten tilbage ved et valg. Yderligere internationale systemer, herunder EU, er også kontrolleret af venstrefløjen.

  Kommentar by Bjarne — 10. december 2020 @ 06:37

 10. CHRISIANSBORG har på årtier forvandlet Danmark fra et menneskevenligt samfund til det måske sygeste og mest ondskabsfulde samfund i nutidens Europa. Kun Sverige kan være med i konkurrencen om at være det mest folkefjendske land nord for Middelhavet.

  Officielt er Danmark et demokratisk samfund, en retsstat og velfærdsstat hvor politikerne er til for folkets skyld og ikke omvendt.

  Men kommunister og feminister har de sidste 30 år haft travlt med at infiltrere partierne, skolerne, kirkerne, domstolene, medierne, institutionerne og alle mulige råd og styrelser mv.

  Derfor er der nu i realiteten tale om et skin-demokrati, et halvt diktatur, hvor kvaliteten af politikerne er blevet så lav, at næsten al politik er løgnagtig, hyklerisk og til skade for danskerne.

  Vi er hastigt på vej ind i den største katastrofe i Danmarkshistorien. En katastrofe så stor, at den kan blive afslutningen på alt med frihed, danskhed, liv og fremtid.

  Mette F vil være børnenes minister. Jo, godmorgen. Hun vil gøre dem forældreløse, vil gøre dem til statsejendom. Og hendes medløbere vil overvåge, kontrollere og styre alle familier ned i detaljer. Og mændenes og børnenes retsløshed skal udbygges yderligere.

  Alle borgere skal være statsejendom og malkekvæg under et rødt regime. Det er endemålet. Diskriminationen, plyndringen og fordrivelsen af danskerne vil ikke bare fortsætte, den vil blive forstærket.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 06:55

 11. Ovenstående debat-oplæg viser jo også hvordan der drives volds-propaganda mod danskerne. Men selvom indvandringen har påført danskerne tusindvis af ulykker og tragedier, agter Christiansborg at lade invasionen fortsætte. Det ligner politisk ondskab overfor eget folk.

  Læs iøvrigt hos den korte om hvordan staten kupper danskernes børn, som sammen med de svenske børn er de mest RETSLØSE i Europa.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 07:03

 12. PS: I morgen “smækkes kassen i”, så tusinder af kronisk syge eller hjemløse danskere risikerer at være pengeløse fra nu af og til hen i februar eller længere. Det kan slå folk ihjel, for det er ingen spøg at være pengeløs i vinterkuldens Danmark.

  Kbhvns socialborgmester kunne ikke gøre meget ved det, men fandt det uværdigt for en socialdemokratisk regering at udbetaling af kontanthjælp stopper. Der blev også henvist til at vi er på vej mod et kontantløst samfund.

  Nærmere detaljer følger senere.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 07:41

 13. BENT A 07.41 – Sataner

  Kommentar by Link — 10. december 2020 @ 07:47

 14. De fascistiske venstreekstremister siger at “Ord skaber virkelighed”.
  Det fascistiske venstreekstreme DR = “Dansk R..rending” siger det modsatte – “Fjern ord og ti virkelighed ihjel”.
  MSM monsteret og dets danske lakaj DR har nu fundet ud af, at omtaler de ikke islamiske svinestreger i Danmark og præsident Trump i USA, forsvinder alt ubehageligt i ekkokammeret for Eliten = “Soros’s børnehave”.
  Gasser Eliten de tilbageværende danskere, når erobrerne bliver mange nok?

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. december 2020 @ 08:38

 15. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2020 @ 09:20

 16. Er det muslimer?

  Personer er i alderen 22-41 år, og de er sigtet for at have drab og drabsforsøg.

  Københavns Politi fremstiller her til formiddag fem personer for drab og drabsforsøg. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.
  De anholdte er i flere tilfælde også sigtet for ulovlig at have besiddet skydevåben som led i den verserende bandekonflikten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 09:24

 17. Jamen vi takker mange gange Churchill for, vi i dag ikke taler tysk, men arabisk.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 10. december 2020 @ 10:14

 18. Et virkelig godt eksempel på, at racisme er at finde blandt alle menneskeracer.

  Kommentar by Den sendrægtige — 10. december 2020 @ 10:43

 19. Evnesvage sinker – IQ 40 – 70

  Kommentar by Link — 10. december 2020 @ 10:48

 20. Negerkongen has many times mentioned in his blog about how Danish tax payers money are used to sponsor pedophiles at DR. The next step in the communist and pedphile oppression and white slavery is to form a polling organization and publish numbers that no one knows where they come from. So you can have a massive increase of that “people” think you are doing a “good” job during the lockdowns catching up all previous months of decline but no one knows how these numbers have been produced, unless you make calls and fake the answers. Just like you cheat on election.

  from one pedophile to a another.

  the retarded stenchy shit macron that has married a woman 30 years his senior and that are suffering from dementia was quoted recently that he will sell arms to the muslim Sisi no matter if there are human rights violations where the muslim shit Sisi answers that religious beliefs have a preference than human rights, said by someone that killed thousands so that he can stay in power.

  so is the bigger shit? the french piece of shit or the muslim piece of shit?

  in a third reporting, the commie Merkel to do agee that there have been human right violations during lockdowns since “other” countries are much worse. what other countries is she referring to no one knows, but everyone know that DDR is long gone and what DDR stands for. That the commie Merkel claims to have a PhD in chemisrty is lso a lie, you do not become a politician if you toiled for such a long time to get such a degree unless it is not real, a commie fantasy.

  Three situations that tells you that the ones that came up with these things are as smartas the ones that beg for donations from kids, and have a useless history degree which everyone know is a waste of time and money from the beginning unless you are a loser from the get go.

  next time i will post reference to those that are spreading the virus but since they are muslims, they can continue with their crimes and virus spreading while the ones that pay taxes are constantly whipped to enslavement and continue to be oppressed.

  I meet you at high ground when it time. Erwache jetzt!

  Kommentar by Erwache — 10. december 2020 @ 10:52

 21. https://fyens.dk/artikel/menighedsr%C3%A5d-vil-af-med-islamkritisk-pr%C3%A6st-frygter-episoder

  Godt man for mange år siden meldte sig ud af den danske folkekirke…når man i dag kan se kirke og socialistiske liberale menighedsråd helt bevidst med åbne øjne lukker islam ind og forærer dem vort land!!

  Alle de her slappe, blege mandslinge og naive pudderkvaste og hattedamer bliver vores endeligt!!

  Kommentar by Black Watch — 10. december 2020 @ 11:15

 22. so why do you have a youtube channel, instagram or any other social media and post old videos to boost your views? because you are hoping that you will get money from that while you are on welfare. black income. just like the scum that begs for donations from kids.

  close the fucking border and start to kick out all the parasites that are infected (muslims and niggers). if you want to cross the borders and spread the virus then stay there and live your life there with your fake identity.

  fucking disguisting french niggers and muslims.

  Kommentar by Erwache — 10. december 2020 @ 11:48

 23. Jeg læste et interview med den fransk-jødiske filosof, Alain Finkielkraut i en israelsk avis fra omkring 2008. Her siger han, at hadet til Frankrig og franskmænd reelt er større blandt de sorte i landet end blandt muslimer. I de undersøgelser jeg har læst fra forskellige lande er sorte den grupper som er mest bevidst om deres identitet og er mest etnocentrisk.

  Kommentar by CCC — 10. december 2020 @ 11:55

 24. PS til kl. 07.41: “PENGEKASSEN SMÆKKES I”.

  Nå, det viser sig at det er bankerne der lukker for deres kontant-kasser, som mange danskere er afhængige af. Men hvordan kan regeringen tillade at bankerne trækker sig ud af samfundslivet på den måde? De må da have en moralsk forpligtelse til at være til rådighed for kunderne. Hvis de ikke har en juridisk pligt oveni, må regeringen gennemføre hastelovgivning.

  Mon ikke regeringen har vidst det her længe? Det kommer næppe som en overraskelse. Og man kan jo reagere lynhurtigt når det gælder om at smadre et helt erhverv med tusinder af ansatte.

  Problemet her er måske at asylanter har RETSKRAV på en bolig fra dag 1. Mens de lusede danskere ikke har retskrav på nogetsomhelst. Hvorfor de gerne må hutle sig frem og fryse i gaderne, når de sover på et stykke pap.

  Om de får kuldeskader eller fryser ihjel er nærmest underordnet. Danskerne skal jo alligevel udskiftes. Og ihvertfald er de 3. klasses borgere i deres eget land, og så må de gerne være retsløse og pengeløse. Hvad rager det dog Christiansborgs politikere at deres lovgivning mv. med salami-metoder er ved at ødelægge det danske folks økonomi, velfærd og fremtid.

  Man ødslede 13-14 milliarder kr. væk på udenlandske svindlere, for at holde hånden over eller under bankerne, og man har ved mange lejligheder brugt andre milliarder på at være bankerne tilpas.

  Har samfundet så ikke ret til at forvente at bankerne opfører sig ordentligt?

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 13:11

 25. # Black Watch, 11.15: Ja, det er sådan det går når mændene overlader styreåren til politik-kvinder. Først gør mændene sig selv til grin, dernæst hånes og nedværdiges de, og lidt senere kæntrer og forliser vikingeskibet eller Titanic-Danmark og forsvinder ned i havdybets mudderbanker.

  Kommentar by BENT A — 10. december 2020 @ 13:21

 26. “Afrodanskere” og “afrodanske union”. Det lyder totalt bizart. De sorte i Sydafrika betegner ikke de hvide i landet som afrikanere selvom de har rødder, der går 400.år tilbage. Men i Europa skal vi opfatte, mennesker som er stærkt fremmede for os og vi for dem som en naturlig del af samfundet.

  Kommentar by CCC — 10. december 2020 @ 13:24

 27. Danmark er tabt,der er intet tilbage lortet er solgt ud.

  Kommentar by Draugr — 10. december 2020 @ 13:35

 28. Jeg er stået helt af.

  Stop nu det enerverende corona cirkus, det er til at få spat af at høre på 24/7/365, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 13:50

 29. Velfærd og demokratisme. Nej må jeg bede om phatcisme?

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2020 @ 15:57

 30. DET SER SORT UD FOR NYDANMARK.

  Med det sprog og den attitude kan de ikke blive i stand til at videreføre et velfærdsamfund. Og stå på egne ben kan de heller ikke. Det er afrikanske lande tydeligt bevis på.

  Mon han er skilsmissebarn?

  “Jeg var på vej hjem fra min mor for at fejre min lille søsters fødselsdag.”

  Kommentar by tavsen — 10. december 2020 @ 16:48

 31. Der er alt for mange perkere i Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. december 2020 @ 17:23

 32. Hvor har Rasmus Paludan dog hele tiden haft ret, hvis nogen i Danmark ellers skulle være i tvivl længere.

  Kommentar by LarsB — 10. december 2020 @ 18:09

 33. WASHINGTON (AP) – A unanimous Supreme Court ruled Thursday that Muslim men who were placed on the government’s no-fly list because they refused to serve as FBI informants can seek to hold federal agents financially liable.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:11

 34. Øv, ingen Trump, intet muslim ban.

  The justices continued a string of decisions friendly to religious interests in holding that the men could sue the agents under the 1993 Religious Freedom Restoration Act for what it calls “appropriate relief.”

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:12

 35. “The question here is whether ‘appropriate relief’ includes claims for money damages against Government officials in their individual capacities. We hold that it does,” Justice Clarence Thomas wrote for the court.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:12

 36. The three foreign-born men claim in the lawsuit that their religious convictions led them to rebuff agents who wanted them to inform on people in their Muslim communities. “This is a clear prohibition in the Islamic faith,” Ramzi Kassem, the men’s lawyer, told the justices during arguments in October, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:13

 37. Morocco and Israel to establish diplomatic relations, Trump says


  By Miriam Berger

  December 10 at 18:18 Denmark Time

  Morocco and Israel agreed Thursday to establish diplomatic relations in a deal brokered by the United States, making the North African nation the fourth Arab-majority country in recent months to say it would normalize ties with Israel.

  Betyder det, at jøder kan vandre i Atlasbjergne i Marokko uden at komme et vovede kortere, når de kommer ned fra bjergene?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:22

 38. Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 18:22

  Er jøderne dit kæledyr, siden det vigtigt for dig?

  Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 18:24

 39. Jeg vælger en jøde over en muslim 365 dage om året, forbyd islam i Danmark 🇩🇰 og Glædelig chanuka – lysets fest.

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 19:12

 40. Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 19:12

  Men hvis Marokkanerne ikke gider have jøder, må vi da respektere det.
  Du vil jo selv af med muslimerne.

  Eller er de dit kæledyr?

  Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 19:48

 41. Kommentar by KineserSnot — 10. december 2020 @ 19:48

  Jeg gider ikke de perkersvin i Danmark.

  Jeg gider ikke se på perkere.

  Jeg gider ikke høre på perkere.

  Muslimer hører til muslimlande, OG DET ER IKKE her i Kongeriget Danmark.

  UD UD UD UUUUUUUUUUUUUUUD AF DANMARK MED ALLE MUSLIMER, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 10. december 2020 @ 19:52

 42. Hvorfor er ‘niggerbasser’ en idiotisk kommentar?

  En neger der opfører sig upassende er vel en ikke bare en neger, men en nigger?

  Årsagen til at negeren fortryder er nok, at han selv med sin meget lave IQ er i stand til at forstå, at s-toges videoovervågning er et rigtig stærkt bevis mod ham i retten…

  Send negerne hjem til Afrika!

  Kommentar by Polka — 10. december 2020 @ 20:09

 43. Modvægten til disse personager er højkulturen, de forstår den ikke……

  Kommentar by Moth — 10. december 2020 @ 20:16

 44. Køterne fra midtøsten og afrostan hører bare ikke hjemme i civiliserede samfund! Period! Jeg så det gang på gang i busser og tog i kbh, at afrikanere og arabere – især de unge -tog mundbindet ned om hagen og sad og pladrede i mobil eller bare sad og gloede på mobil . De er udenfor nummer, og de skider på alle andre end sig selv. Forestil jer Kbh m 80 % af dem!? 😮 Hvilken gru! Det vil blive som Beirut, hvis de politikersvin bliver ved med at masseimportere dem. Hvem holder egentlig øje m grænserne til Europa? Vælter det ikke bare ind, og medier har fået mundkurv på?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. december 2020 @ 20:37

 45. Sådan kommer arabiske byer til at se ud, når klanerne vil slå hinanden ihjel! http://decentralization.net/2019/08/assessing-decentralization-in-the-arab-region/ Man kan ta perkeren ud af perkistan, men ikke perkistan ud af perkeren 😬

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. december 2020 @ 20:43

 46. Forfølger i kristne, Danske myndigheder der læser med

  Kommentar by Link — 11. december 2020 @ 02:24

 47. Kan vi ikke enes om at ændre Skyderegularitet til at lovliggøre dobbelt ansigtskud, det såkaldte double tap, mod samtlige muslimer på nul til 100 år i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 02:34

 48. Repatrieringer og hjemsendelser er hvad vi har brug for. De aber vi har sluppet ind i landet befolker alle ender og kanter af vores døende land.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2020 @ 02:51

 49. https://www.rawstory.com/2020/06/internet-stunned-by-complete-psychopath-trump-attorney-jenna-ellis-after-she-throws-a-tantrum-on-cnn/

  Der er måske videoklippet,som faketube lige har fjernet fra hodjasblog

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2020 @ 05:31

 50. 11. december 2020 @ 02:24
  Ja.

  Kommentar by Hagmann — 11. december 2020 @ 06:25

 51. https://www.denoffentlige.dk/regeringen-vil-lave-stikker-system-mod-religioese

  Kommentar by Link — 11. december 2020 @ 06:39

 52. > Link
  Sten Schaumburg-Müller nævnes i din henvisning.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2020 @ 06:56

 53. Nielsen, det fortjener et nyt link

  https://ditoverblik.dk/mens-vi-aabner-tyrkiske-moskeer-i-danmark-saa-lukker-erdogan-kristne-kirker-i-tyrkiet/

  Kommentar by Link — 11. december 2020 @ 07:14

 54. Eliten og Soros’s lakajer i Danmark har et projekt – globalisér landet og sæt lus i skindpelsen på proletarerne. Smådyrene i skindpelsen er overskudsproduktionen af mennesker fra verdens taberlande; de fleste af dem fattiglemmer med kugleskøre religioner. Lemmerne ankommer, ligesom lemminger, i store sultne horder – opsat på at rydde forrådskamrene i værtslandet for alt spiseligt og omsætteligt.
  Man må nøgternt konstatere, at Eliten og Soros har søsat et ganske vellykket projekt. Urbefolkningerne i Vesten går føjelige som islamiske offerlam glad hen til deres slagtere for at blive halalslagtet.
  Gad vide hvad Eliten og Soros vil stille op med en hel verden overfyldt med parasitære fattiglemmer, hvor alle med hjerne er bortelimnineret?

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. december 2020 @ 08:28

 55. Det er måske ikke den helt rigtige tråd, men jeg ved ellers ikke hvor. På Youtube: why nabatiens matters-early Islamicc Historie- CIRA International.
  Generalt fortæller den, hvad og hvor Islam stammer fra. Det er højst sandsynligt en stamme kaldet Nabatierne, som havde hovedsæde i byen Petra ved Jordan…man finder tydelige spor i Koranen og stednavne fra området….faktisk også det arabiske sprog….og jeg kunne blive ved med at fortælle, …så det er kun hvis det interessere jer.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com
  Jeg vil nøjes med at ønske God weekend. God jul og godt nytår. Vi ses vel herinde :-) :-) :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2020 @ 09:43

 56. Gustav Jensen – de giver dem bare 4-10 skud corona-vaccine, så er den skid slået. Flere er døde efter at have fået Pfizers vaxx. Nedjustering af CO2, kan du kalde det.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. december 2020 @ 10:42

 57. Så er det slut med sorte Mercedes-AMG og BMW M-Series vanvids leasingbiler med typisk over 550HK til narko- og bandeperkere.

  Blandt andet vil leasingselskaberne fremover – med samtykke fra kunden – kunne få adgang til kundens økonomiske forhold direkte fra Skatteforvaltningen, så de på den måde kan tjekke, om kunden reelt har økonomien til at indgå en leasingaftale. Og derudover vil de kunne få adgang til kundens private straffeattest:
  – På den måde kan et leasingselskab se, om der er noget, de skal være særligt opmærksomme på, når de leaser en bil ud, siger Nick Hækkerup, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 11:08

 58. Konkret betyder den blandt andet, at straffen for uagtsomt manddrab som følge af vanvidsbilisme skærpes med 150 procent fra et udgangspunkt på 16-18 måneder fængsel til et udgangspunkt på mellem tre år og fire måneder og tre år og ni måneder.
  Straffen bliver også skærpet, hvis man på anden måde skader andre, eller flygter fra stedet, og endelig vil en række mindre forseelser fremover ikke blot udløse en bøde, men også 20 dages ubetinget fængsel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 11:11

 59. Nazzerne burde sidde ved pedalerne i s-toget.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. december 2020 @ 11:24

 60. Lidt at takke Trump for:

  Emiraterne og Israel: Fred
  Marokko og Israel: Fred
  Bahrain og Israel: Fred
  Sudan og Israel: Fred

  Obamas udenrigsminister John Kerry sagde i et legendarisk interview, at det aldrig ville ske, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 11:41

 61. Hvorfor så lidt ad gangen? Dræber man sagesløse danskere med vanvidskørsel, er man trafik-morder og det burde kunne give 8 år i dom. Det betyder i praksis at man bliver fri igen efter fire-fem år.

  Måske er vanvidskørsel også i nogle tilfælde terror camoufleret som uheld. Hvis der er tale om en asylant som i forvejen er dømt for drab eller terror/forsøg på terror, burde straffen være livsvarigt strafarbejde.

  Var der ikke en vanvidsbilist som dræbte tre uskyldige danskere i eet hug? Der var ihvertfald en stenkaster som smadrede en hel familie ved at kaste en betonklods ned fra en motorvejsbro.

  Iøvrigt dur det jo ikke at fanatiske og voldelige dansker-hadere får lov til at danne bander i fængslerne, får lov til træning i kampsport og får lov til at gå på nettet for at læse og skrive om krig mod europæerne.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 16:41

 62. Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 16:41

  Alle de af dig nævnte trafikdrab blev udført af herboende muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 17:20

 63. @Notarius
  Ret til at læse og skrive,begrænses af adgang til bøger og pepir.
  Så mit tidligere forslag om at lukke muhammedanere inde i bure,hvor deres familier frit kan forsyne dem med drikkevand og hvad ved jeg,vil automatisk fjerne deres adgang til noget som helst. Så må Bent og Jens og Jane og Dennis da kunne stille deres hævntørst.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2020 @ 19:38

 64. Strammere straffe vor vanvidsbilister vil ikke hjælpe det mindste for for menig borgers sikkerhed fremover, hvis politikkerne ikke får stramment op, over for dommernes dubbel op på egen indtægt:
  først lavest mulige straf -> hurtig ud igen til nye forbrydelser og nye retssager
  så bijob som “konsulenter” for indvandringsindustrien m.m.
  og dertil kommer måske en ganske lukrativ fortjeneste/bibeholdese af job, på at slikke venstrefløjen/RV+ ideoligierne efter, som MSM/DR længst er på forkant med?

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. december 2020 @ 23:47

 65. Ikke bare i togene, men også på stationerne, godt Mette snart kommer med en bandbulle i nytårstalen :-D

  https://www.tv2lorry.dk/greve/unge-trodsede-forbud-og-stimlede-sammen-paa-station-nu-risikerer-de-corona-straf
  Flere S-togspassagerer på Hundige Station blev torsdag eftermiddag og tidlig aften chikaneret af en gruppe unge på stationen, som råbte og skreg af de forbipasserende i en sådan grad, at det efterfølgende blev politianmeldt.

  Senere modtog politiet igen anmeldelser fra bekymrede borgere, som også oplevede en gruppe unge – og denne gang nåede politiet dem.

  – Vi når frem og ser, at der er tale om 17 unge mennesker. De larmede var utryghedsskabende – også selvom vi kom. Vi forsøgte at appellere til deres sunde fornuft, men det gik ikke helt.

  – Derfor fik de et påbud om at forlade stedet, siger Martin Bjerregaard.

  Den besked faldt dog en 15-årig så meget for brystet, at han efterfølgende måtte anholdes og nu er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.”

  Som NotariusUmulius fortalte i går

  Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:03

 66. Mens deres voldelige venner gik gennem byen i uanmeldt demo. Hvis det havde været fodboldfans, var de straks taget ved vingebenet og anholdt.

  https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/uanmeldt-demo-i-koebenhavn-sortklaedte-demonstranter-affyrede-kanonslag
  En uanmeldt demonstration i København startede 19.30 ved Nørreport Station i København. Omkring 75 maskerede mænd har affyret adskillige kanonslag.”

  Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper