11. december 2020

Tidligere Enhedslisten-politiker er i dag chef for boligforening, der gjorde kriminel kurder til rollemodel

For et par par uger siden bloggede jeg om 40-årige Deniz Öcal, en kurdisk rollemodel, der netop var blevet idømt otte års fængsel for forskellige former for kriminalitet, herunder besiddelse af tolv pistoler og et halvt kilo kokain. Berlingske skrev efterfølgende om historien, og her kommer en interessant detalje frem.

Det viser sig at Boligforeningen 3B, der ansatte Deniz Öcal, har den tidligere Enhedslisten-politiker Mikkel Warming som ‘udviklingschef’. En tidligere DKU’er, der så sent som 2009 betegnede sig selv som en ‘revolutionær socialist’, og først sidste år udgik af partiets magtfulde Hovedbestyrelse. Det minder lidt om den tidligere kommunist Jesper Langebæk, der ansatte Blekingegadebandens Torkil Lauesen til ‘Kvarterløft Nørrebro’, der brugte sin stilling til at kaste skattekroner efter den lokale islamistleder Muhammad Aslam. En ansættelse Warming støttede.

(Mikkel Warming, tidligere Enhedslisten, nu udviklingschef for boligforeningen 3B)

“Han ville være ‘en af de højest uddannede indvandrere inden for pædagogik’. Sådan lød ambitionen i 2010, da Deniz Öcal prydede forsiden af Professionshøjskolen UCCs magasin, der henvender sig til lærer- og pædagogstuderende i Hovedstaden. Inde i magasinet fortalte han, at han ville hjælpe udsatte unge, som var på vej ud i kriminalitet. … Sidste del lykkedes. Deniz Öcal fik arbejde som pædagog. Han var træt af ikke at kunne sove trygt om natten, som han forklarede til magasinet. Han begyndte derfor på pædagogseminariet og fik ansættelse i først Rudersdal Kommune og senere i det sociale boligbyggeri Urbanplanen under boligforeningen 3B i Københavns Kommune. Der blev han ansat som integrationsmedarbejder med særligt ansvar for de unge i området. …

Mikkel Warming er udviklingschef i boligforeningen 3B, hvor Deniz Öcal tidligere var ansat. Han fortæller, at Deniz Öcal kun var ansat i tre måneder. Ansættelsen ophørte, inden prøveperioden løb ud. Udviklingschefen vurderer, at 3B ikke var bekendt med Deniz Öcals kriminelle fortid, da han blev ansat.

Det at være kriminel var ikke et kriterium i sig selv hos 3B – og det er det heller ikke i dag,’ siger udviklingschefen. Han mener, der er sket en ændring af praksis, hvor det i 90erne og 00erne var mere normalt at ansætte tidligere kriminelle. Han afviser ikke, at 3B vil ansætte en tidligere kriminel igen. Det vil være op til en konkret vurdering i hvert tilfælde.” (Berlingske, 6. december 2020)

Oploadet Kl. 13:00 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115570/trackback

31 Comments »

 1. Landsforræder – han slikker røv

  Kommentar by Link — 11. december 2020 @ 13:33

 2. Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at politikernes og mediernes muslimske rollemodeller falder stygt igennem! Oftest lærer “rollemodellerne” ikke de unge banditter at komme ud af kriminaliteten, men snarere at komme ud i kriminaliteten!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. december 2020 @ 14:05

 3. Sjovt at se, hvordan de kapitalistforagtende er dygtige til at bemægtige de positioner, hvor pengene er, og der kan drives propaganda for religionen Das Kapital

  Kommentar by tavsen — 11. december 2020 @ 14:17

 4. De mennesker der forvalter Danskernes resurser er i den grad en flok inkompetente fjolser.

  Når en chef eller mellemleder begår den slags dumheder burde han/hun fyres på stedet. De kan ikke tillade sig at lade deres egen politiske holdning, religiøse overbevisning og/eller deres sympati/antipati komme til udtryk i deres gøren og laden.

  Offentlige eller halvoffentlige stillinger er ikke oprettet for at egen vindings skyld men for Danskernes bedste!

  Kommentar by Santor — 11. december 2020 @ 14:19

 5. Igen lidt ude for trådens emne. Men måske som inspiration. Fra Kristeligt Dagblad dags dato.-Hermed undskyldt at det er skrevet på min hukommelse, og derfor kan være lidt upræcist- En kendt Iranskfødt Præst- som for lang tid siden har konverteret til Kristendommen, er blevet uønsket i et sogn på Fyn- idet de har mange voldparate muslimer- og at man derfor ikke ønsker at udsætte menigenheden for fare…cirka (Han er selvfølgelig -Islamkritisk-).

  Dernæst en forsamling, som ønsker at genindføre Blasfemiparagraffen. Idet som en siger- gør det muligt for Paludan at -udføre sine ækle- handlinger. Hvis jeg husker rigtigt er begge dele fra nogle kirkelige kredse.

  Lad mig lige gøre det klart, at Jesus BLIVER (DØDS) DØMT for blasfemi, i samtlige evangeliere. (Muligvis pga hans opførsel for de handlende ved Templet). Dernæst har jeg skrevet et længere indlæg fra D 22 November omhandlende RoskildeBiskoppens svigt overfor sit eget præste Edsgrundlag.(I samtlige evangelier prøver Jesus at gøre op med den Farisæiske lovreligion, som han -højst sandsynlig-ønsker at reformere. Islams sharia ligner den til forveksling, men Islams sharia er dog langt strengere og langt mere undertrykkende- læser man Lukas evangeliet, må man dog også logisk forholde sig til undfangelsen, som nok ligger udenfor den Farisæiske lovreligions grundlag….men hvor Helligånden skåner Maria- Josef er jo ikke faderen- Kristendommen er en Kærlighedsreligion- Markus evg kapitel 2- imod slutningen-hvor loven (Sabbathen-streng lov) er til for menneskenes skyld, og menneskene ikke til for lovens skyld. – Man kan tolke det således, at tror man på Gud som vores Fader og skaber, Jamen så er man vel også Guds barn. Døtre og Sønner.)- Skam få den fejhedsmoral der bl.a gennemsyrer kirken. De ofre vores børns fremtid i frihed og fred for Islams millitante selvforståede undertrykkelse- DEN RELIGION SOM VI HAR OFRET SOLDATERS LIV PÅ AT BEKÆMPE KONSEKVENSEN AF I UDLANDET. Æret være Paludan for hans indsats imod Islam.(God weekend)
  God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2020 @ 14:21

 6. Berlingske Tidende forsøger at presse Uwe Max Jensen med Rockermetoder.

  https://balletmagnifique.blogspot.com/2020/12/jura-berlingske-media-forlanger-i-en.html

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2020 @ 14:22

 7. Man kunne ønske, at det var Mikkels onkel Bo, som var blevet borgmester i hovedstaden og havde forarget dens mørkerøde bedsteborgere, så de havde fået deres latte galt i halsen. Thi intet på deres egen fløj kan jo forarge længere. Men desværre er det de gode, der dør først.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 11. december 2020 @ 14:29

 8. Kommunist og islamlefler🤮

  Kommentar by Bwayla — 11. december 2020 @ 14:30

 9. Var der ikke også en Warming i Blekingegadebanden?

  Kommentar by Træt — 11. december 2020 @ 14:32

 10. Kan det tænkes, at Deniz Öcal i virkeligheden var en hemmelig agent for PET og FE, der forsøgte at infiltrere det kriminelle miljø for at beskytte Danmark og redde danskerne, men som i stedet endte med at blive uskyldig dømt? Den vinkel har Berlingske vist glemt at undersøge denne gang.

  Kommentar by Skatteyderen — 11. december 2020 @ 14:33

 11. Igen igen de er saa fyldt med loegn

  Kommentar by dunk — 11. december 2020 @ 14:53

 12. https://amtsavisen.dk/artikel/unge-k%C3%B8rer-r%C3%A6s-i-hospitalets-p-hus-skaber-utryghed-i-nattetimerne

  Kommentar by Islamarebad — 11. december 2020 @ 15:11

 13. Moralen må være:
  Hvis en kriminel muslim får krammet på dig, skal du gengælde med et kram. Derefter vil han ikke krumme et hår på dig – han vil kun skramme dig.
  “All a crimi moozie needs is love” – but it turns him neither lovlig nor lovely.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. december 2020 @ 15:34

 14. Wammen og Tesfayebastarden jubler. Næste år 500 KVOTEFLYGTNINGE og derefter familiesammenførte.– Manglen på døde nyhipoer er ekstrem!

  Kommentar by dansker — 11. december 2020 @ 16:12

 15. Hvad enten man er kommunist eller islamist er målet vel det samme; at ødelægge et relativt velfungerende samfund.

  Kommentar by Rinus — 11. december 2020 @ 16:39

 16. Fjenders fjender kan sagtens være venner, kan man se.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. december 2020 @ 16:44

 17. DET ER NEMT AT FÅ SIG EN KARRIERE som politiker eller som ansat i det offentlige system: Hvis man er dum eller hysterisk, kan man optages i et ethvert parti, er man kriminel vaneforbryder har man kvalificeret sig til at blive ansat hos staten, kommunerne, i bureaukratierne eller boligforeningerne osv. som rollemodel.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 16:52

 18. HOLD KÆFT, HVOR ER DER UTRYGT LIGE NU PÅ HUNDIGE STATION:

  15 sorte bandeperkere står i stationens hal og ryger hash, forbyd islam i Greve og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. december 2020 @ 16:53

 19. # Santor 14.19: Ja, du har ret, men desværre er det jo sådan at i det offentlige system er det yderst sjældent nogen fyres for uduelighed. Man må gerne være komplet uduelig. Man skal nok få sin fede løn og en fede pension alligevel.

  Se hvordan røde Brostrøm gør stor karriere, selvom han har været med til, endda i flere omgange, at skaffe covid-19 pesten indpas i landet, plus større udbredelse end nødvendigt. Hans elendige gætterier har øget antallet af ofre betydeligt.

  Se hvordan de ansvarlige for skattevæsnets tab på mindst 13.7 MILLIARDER kr. sendt til udenlandske svindlere, har klaret frisag.

  Se hvordan dødsbranden på Scandinavien Star med 257 omkomne aldrig blev undersøgt ordentligt.

  Se hvordan to mord på en dansk mand og en dansk pige aldrig blev undersøgt nærmere.

  Se hvordan både fysiske og psykiske patienter kan blive vanrøgtet, mishandlet eller dræbt, uden at patienter og pårørende kan opnå retfærdighed, fordi klagevejene ofte er blokeret. Som når f.eks. styrelsen for patientsikkerhed holder folk totalt for nar. Og som når andre klageinstanser er syltekrukker.

  Kommentar by BENT A — 11. december 2020 @ 17:10

 20. Personer som Mikkel Warming bruger fællesskabet til at fremme egne interesser. Nøjagtig ligesom borgmesteren Simon Aggesen fra Frederiksberg.

  Der er ikke en skid forskel på de to personers måde at tilegne sig rigdom på. Ikke udover at de tillhøre to forskellige partier som de til syvende og sidst slet ikke deler holdning med

  Kommentar by Bjarne Jensen — 11. december 2020 @ 18:49

 21. #6

  Hende so truer Kaj Uwe

  https://m.facebook.com/charlotte.k.nielsen.12?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&_rdr

  U guessed it..

  Kommentar by Jp — 11. december 2020 @ 19:04

 22. Satanisternes dukker sidder på flæsket overalt i det pilrådne Danmark. Mette-Fusk er hjemme.

  Kommentar by Iznogut — 11. december 2020 @ 21:32

 23. Ikke vestlige indvandrere/m´Slimer og deres afkom er venstrefløjens slaver, udi fløjens agenda!

  Mon m´Slimerne forbliver venstrefløjens “allierede”, når kassen er tom?

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. december 2020 @ 22:31

 24. Santor — 11. december 2020 @ 14:19:

  Hvordan skulle de kunne tro andet, når vore regeringer/statsministre gennem 40-50 år har været foregangsmænd/kvinder for samme?

  Rinus — 11. december 2020 @ 16:39:
  Helt enig!

  Jeg vil tilføje:
  Problemet er “blot”, at kommunisterne/venstrefløjen og RV+ tror, at de nu kan styre iSlams 1400 års verdenskrigs-troskab (Muhameds voldsmanual/KOranen)!, ved at please dem, skønt iSlamet tilbedere, ved/med deres liv er forpligtet, til at nedkæmpe ALLE vantro, kommunisterne/venstrefløjen og RV+ inkl.
  – iSlam vil da tage (forhåbentlig) dem først?, for i bund og grund er kommunisterne/venstrefløjen og RV+ jo dem, der i største stil er i opotion til iSlam, med deres “frivoldige” levevis, som f.eks. sex/alkohold/frisind/homo-lespiske/fri opdragelse/….
  Og vi/de skal bestemt ikke glemme, at iSlam er trænet i koldblodig vold gennem 1400 år, modsat kommunisterne/venstrefløjen og RV+, der nok har deres soldater på gaderne, men længst ikke har den kvantivative/tilfødte tilgang til dø/ødelæggelse/udryddelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. december 2020 @ 23:21

 25. Føj for satan. Jeg er med til at betale den lorts løn. Sådan et forpulet møgdyr. Udviklingschef!!??? Nej. Som ureformeret kommunist er han afviklingschef for danskhed og dansk kultur.
  https://www.tv2lorry.dk/artikel/bestyrelsen-i-egedalsvaenge-har-faet-islamisk-radgivning

  Kommentar by barfbag — 12. december 2020 @ 03:02

 26. Hvor mange år skal jeg vente på en førtidspension – SINDSSYGE GALNINGE

  Kommentar by Anonym — 12. december 2020 @ 09:38

 27. Hvor mange år skal jeg vente på en førtidspension – SINDSSYGE GALNINGE

  Kommentar by Link — 12. december 2020 @ 09:39

 28. Ret bondesnu at det er lykkedes for stalinisterne i Enhedslisten, at få tørret denne lumre Mikkel Warming af på lejere i den statssubventionerede såkaldte almennyttige boligbevægelse (Såkaldt almennyttig? – Fordi det selvfølgelig kun er vennerne indenfor de socialistiske cirkler som kan forvente at blive tildelt en lejlighed her)

  Og, hvis du skulle være det mindste i tvivl, kære læser, om hvem der betaler gildet, så kan jeg oplyse at det gør du; selvfølgelig grundigt skjult via din skatteindbetaling – God weekend!

  Kommentar by T. Flodur — 12. december 2020 @ 11:40

 29. Hvor mange år skal jeg vente på en førtidspension – SINDSSYGE GALNINGE

  Kommentar by Link — 12. december 2020 @ 09:39

  Muslimer har ingen ventetid på førtidspension, når de søger, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 14:07

 30. SHARIA I FREMMARCH

  Og sådan bliver fremtiden i alle store boligblokke, Alkohol bliver forbudt og alle danske klubber lukkes.

  https://www.tv2lorry.dk/artikel/bestyrelsen-i-egedalsvaenge-har-faet-islamisk-radgivning
  Det vækker harme i bebyggelsen Egedalsvænge i Kokkedal i Nordsjælland, at et muslimsk flertal i bestyrelsen har lukket flere beboerklubber, angiveligt efter rådgivning fra den islamiske forening Hizb ut-Tahrir, skriver flere medier.”

  Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:09

 31. Kommentar by tavsen — 12. december 2020 @ 14:09

  2️⃣0️⃣1️⃣3️⃣, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 12. december 2020 @ 17:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper