13. december 2020

Rune Toftegaard Selsing: Corona er mindre farlig end influenza, hvis man måler i ‘antal af tabte livsår’

I seneste Voxmeter-måling står Socialdemokraterne til at få hele 32,9 procent, og der er tilsyneladende stemmer i Mette Frederiksens corona-håndtering. Prisen for nedlukning opgøres i artiklen herunder til ‘336 milliarder’, og regningen kan nu engang ikke betales med fordyrende klima-alarmistiske tiltag.

En interessant vinkel af Rune Toftegaard Selsing på JP.dk – Nedlukningen har kostet flere liv end den har reddet.

Corona viste sig langt mindre smitsom end først antaget, og selv hvis vi intet havde gjort overhovedet, ville kongeriget stadigvæk have respiratorer nok. Vi burde være blevet klogere af den første nedlukning. …

Lad os gøre status. Indtil videre har 904 personer mistet livet. Det er helt nøgternt ikke et stort tal. Til sammenligning døde der 54.000 i 2019 eller 52.500 i 2015. Altså en merdødelighed på 1.500 i 2019 helt uden en virus fra Kina. I det herrens år 2002 døde 58.500, altså 6.000 flere end sidste år. Kan nogen huske epidemien fra dengang?

En stor del af udsvingene fra år til år skyldes influenza. … Et par danske forskere har sammenlignet data for 8.000 patienter og her var corona en halv gang mere dødelig end influenza. Men resultatet er slet ikke det samme på tværs af aldersgrupper. For dem over 80 år er corona 3 gange så dødelig som influenza. Men for aldersgruppen 18-39 er influenza mere end 4 gange så dødelig som corona. Hvis man i stedet for at tælle antal døde talte antal af tabte livsår, ville corona med en gennemsnitsalder for omkomne på 82 år, virke langt mindre frygtindgående. Det er i øvrigt helt almindeligt i sundhedsetik at tale om QALY (Quality-adjusted life year). I Danmark er det kun knap 30 mennesker under 60 år, der er døde af corona, mens der tilsvarende døde 160 af astma-bronkitis.

… Vi mangler imidlertid det afgørende i sammenligningen, nemlig omkostningen ved nedlukningen. I kroner og øre har Jesper Rangvid opgjort prisen for corona til 336 milliarder. For mange er det måske et abstrakt tal, og kan man overhovedet sætte en værdi på et menneskeliv? Nej, det kan man ikke, men velfærdsstaten gør det nu i praksis hele tiden. … Selvom det lyder kynisk, sætter samfund som det danske i praksis en pris på liv. Ca. en halv million kroner pr. kvalitetsjusteret leveår. Og den pris er usammenligneligt meget lavere end den pris, vi har betalt for at redde tabte liv til corona. …

Der er naturligvis stor opbakning til nedlukningen. Det skyldes især frygt. En frygt, der ikke mindst er blevet oppisket af vores statsminister. Det har gjort nedlukningen populær, men ikke gjort den ansvarlig. Det har været en beslutning med astronomiske konsekvenser for vores land. Og vi kommer til at betale den pris i flere årtier.”

(Mette Frederiksen med ‘Emilia’ fra Børneavisen under et pressemøde, 8. december 2020; Foto: FB)

“In re-directing the members’ subconscious feelings away from the Party’s government of Oceania, and towards non-existent external enemies, the Party minimises thoughtcrime and the consequent, subversive behaviours of thoughtcriminals.” (Wikipedia om brugen af fjendebilleder i George Orwells 1984)

Oploadet Kl. 18:00 af Kim Møller — Direkte link71 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115585/trackback

71 Comments »

 1. Konklusionen på Rune Selsings kommentar må være, at man helt burde have negligeret coronavirus og ladet pandemien rase ud af sig selv. Det er svært at vide, om han har ret. Nogle steder fik corona pandemien i hvert fald ret alvorlige konsekvenser for sundhedsvæsenet, f. ex. i Italien, Spanien og New York. Men man kunne selvfølgelig have valgt at undlade at behandle de mest alvorligt syge ældre.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. december 2020 @ 18:20

 2. Regeringens håndtering er en ting, men den ville være elendig uanset om den regeringen var rød eller blå. Begge ville udnytte sagen til at skaffe sig selv mere magt, og pålægge danskerne flere udgifter. It’s what they do!

  Derfor er det absolut største problem ikke regeringen, men de medier der ikke stiller dem nogle kritiske spørgsmål, og lader dem fortsætte.

  Jeg har lige set det perfekte ekesempel fra usa hvor medierne, efter at de selv begravede sagen ved at kalde det for russisk manipulation i månedsvis og endda censurerede omtalen af det på sociale medier, nu har fundet ud af at der alligevel var noget om ankalgerne imod joe biden og hans søn for omfattende korruption og samarbejde med kina. Og hvad er de danske mediers reaktion så på sagen? De laver en artikel om hvordan joe bidens hund vil få det i det hvide hus!!! https://www.bt.dk/udland/gode-raad-til-joe-biden-pas-paa-hundene-i-det-hvide-hus

  Jeg har skrevet det tusind gange før, men her kommer det igen:

  DER ER INTET DER ÆNDRER SIG FØR HØJREFLØJEN FÅR FINGEREN UD OG LAVER ET STORT MEDIE MED EGENPRODUCERET INDHOLD DER KAN UDFORDRE DE NUVÆRENDE MEDIER.

  Jeg gentager det måske om et års tid, jeg regner ikke med at der er sket noget som helst indtil da.

  PS, det der mikkel andersson projekt “kontrast” der skulle forestille at være et alternativ er en joke. “Vi vil ikke lave et ekkokammer” sagde manden, og gjorde det umuligt at læse indholdet på siden.. Højrefløjen bærer selv en massiv del af ansvaret for at mediebilledet er som det er.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 18:23

 3. Mediebilledet, og danmark.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 18:28

 4. # ang. 18.23: ETHVERT MEDIE der betales af staten, eller som modtager store tilskud, som DR, tv 1+2, Pølletiken, JP, “Kontrast” osv., er ikke andet end statens talerør og reklame-agenter. Det siger sig selv. Private må sørge for at stable et uafhængigt og dansksindet medie på benene, ellers bliver det aldrig til noget.

  Hvad med at støtte og UDVIDE UP, plus at uddele flyveblade og pjecer til alle husstande om at læse netaviserne. De fleste har stadig ikke opdaget at hvis man ikke læser UP, den korte, 24nyt osv., så véd man meget lidt om at Danmark er på vej ind i kafkaske og blodige “svenske” tilstande.

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 18:45

 5. PPS, læs den artikel fra BT. Det er helt ekstremt hvad de danske medier får lov til at slippe afsted med at indkassere mediestøtte til, fordi vores luderpolitikere vil holde sig gode venner med dem. Det er ikke politikerne der styrer dette land, det er venstrefløjens propaganda apperat.

  For selv den tilsyneladende latterlige artikel med gode råd til joe bidens hunde, (som han jo aldrig læser alligevel) er jo kun skrevet for at fjerne opmærksomheden fra korruptionssagen imod ham som potentielt kan sende ham i fængsel, (hvilket ville overskygge watergate skandalen med adskillige længder) og istedet fremstille ham som en rar hyggeonkel i danskernes øjne. En rar gammel mand der har de samme små søde hunde som os selv. Hvad kunne sådan en mand dog gøre forkert?

  Det er præcist det samme de gør med mette frederiksen, og danskerne æder det hele råt FORDI DE ALDRIG HAR FÅET ET REELT ALTERNATIV TIL VENSTREFLØJENS PROPAGANDA.

  Jeg ved godt at uriasposten er en digital varmestue for de samme 10-12 ynkelige eksistenser, men så må du kim møller fandeme gøre noget for at sætte det igang. Spark til de mennesker der kunne have midlerne til at lave et ordentligt medie, hvis de da overhovedet eksisterer. De her små blogs er jo komplet ligegyldige i det store billede, du, jeg, og alle andre ved det. Der skal mere til og det skal være NU før de får opløst hele landet!

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 18:49

 6. Hvad fanden. Julen bliver alligevel forbudt om få år. Mundbind er forgang til slør.

  Kommentar by Islamarebad — 13. december 2020 @ 18:52

 7. @Bent A: Jeg har foreslået at udvide uriasposten til et mere effektivt format adskillige gange, men møller insisterer på at holde den så ineffektiv som muligt, i en grad så jeg faktisk oprigtigt mistænker ham for at være ansat til at holde højrefløjen passive med et par små lunser fra medierne i ny og næ som vi kan hidse os op over. Som en form for digital dyrepasser ansat til at holde rovdyrene passive og distraherede, så de ikke render rundt ude blandt alle de pæne mennesker.. Det er dog næppe hans intention, men effekten er den samme.

  Jeg forventer intet fra denne kant længere, alt hvad jeg beder om herinde er udelukkende i mangel på et bedre sted at efterspørge det.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 19:00

 8. Og i håbet om at nogen udefra læser det naturligvis, men det er jo efterhånden også ret optimistisk. Det er de samme få navne der går igen i kommentarfeltet, og de bliver færre og færre for hver måned.

  Nogle ville se det som et tegn på at der måske skulle tænkes nyt, andre insisterer på at tingene skal være som de altid har været. Resultatet bliver derefter, for uriasposten, og for danmark.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 19:06

 9. DANMARK: EN VELFÆRDSSTAT ? …. ELLER SKANDALERNES LAND ?

  Det er lidt vanskeligt at blive klog på corona-pesten. Undersøgelser og påstande peger tit i helt forskellige retninger. I Italien så det meget slemt ud en overgang, og adskellige ellers raske læger og sygeplejersker døde af sygdommen. I Sverige hvor Tegnell, en kopi af Brostrøm, har huseret, meldes der om over 6000 døde. Og der er beretninger om patienter under 35-45 år som døde fordi iltbehandling m.m. var sparet væk.

  Nedlukningen i starten var OK, ud fra de dramatiske udmeldinger fra Italien. Men sidenhen har regeringens politik været temmelig forvirret. Og udslettelsen af mink-branchen var og er en kæmpeskandale, som nok især diktator-Mette har ansvaret for.

  Og det er kun een af MANGE skandaler som belaster og plager samfundet og hundredtusindvis af borgere. Og for hver dag bliver “systemet” mere og mere præget af asocial, menneskefjendsk, børnefjendsk og danskerfjendsk politik.

  Klima-hysteriet, den grønne omstilling, familiepolitikken, EU-fjernstyringen, invasionen/folkeudskiftningen, den voksende kriminalitet, hetzen mod mændene og de utallige nedskæringer og forringelser, er andre eksempler på de gamle partiers skandaløse opførsel overfor danskerne.

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 19:18

 10. @Per: Vi har forskellige perspektiver, Per. Hvis du er utilfreds med Møllers varmestue, som du kalder denne blog, står det dig jo frit for at lave en mere hårdtslående eller bare anderledes varmestue. Kim Møller er den, han er. Et fornuftigt menneske med en sund tankegang, og personligt glæder jeg mig altid over lige præcis denne sunde fornuft i hans betragtninger. En frænde i det ellers forvirrende og til tider fjendtlige mediebillede.
  Alternativerne 24nyt kæmper for at få mediet op at flyve, NewSpeek har det heller ikke for nemt. Det går tilsyneladende bedre for det svenske swebbtv.se, men indrømmet – Mikkel Anderssons Kontrast er da en skuffende fuser.

  Kommentar by ino — 13. december 2020 @ 19:50

 11. Det her bras er jo overhovedet ikke farligt, jeg har lidt ondt af de folk der er faldet for dette globalistiske stunt og render rundt med masker på. Bagmændene ruller jo på gulvet og griner deres røve i laser, over deres magt og så nemt tyranni pludselig fungerer i vestlige samfund… lol

  Kommentar by LarsB — 13. december 2020 @ 19:54

 12. Det værste pengespild indtil videre er at ville “vaccinere” mod den laboratoriesammensatte coronavirus. Selv blandt dem som mere eller mindre har gennemskuet hvad Plandemien handler om som Anders Bruun Laursen i sin konspirationsfaktuelle blog https://kristigenkomststorpolitik.blog/author/abrulau/ er endnu ikke opmærksom på at virus med nøjagtigt samme sekvens i 2018 blev offentliggjort af militærlaboratoriet i Nanking:

  SID: QHD43418.1 on NCIB it matches a virus uploaded by the Chinese Military in 2018 SID: AVP78033.1

  Ret afgørende for at kunne bruge smittetallene konstruktivt er fordelingen efter herkomst, men myndighederne koncentrerer sig om den geografiske fordeling, hvor Ishøj nu fører med incidens 4865 foran de øvrige vestegnskommuner og Kbh.

  Stadig er nyeste analyse af smitte efter herkomst fra først i oktober 2020, hvor jeg var nødt til selv af udregne incidenserne ud fra de rå tal i den uoverskuelige rapport:

  registrerede smittede i hele perioden pr. 100.000 indbyggere

  Somalia 3202
  Pakistan 2477
  Marokko 1743
  Libanon 1252
  Tyrkiet 1006
  Irak 993
  Ex-Jugoslavien 833
  Afghanistan 819
  Indien 781
  Sverige 629
  Iran 505
  Polen 369
  Syrien 281
  Danmark 248

  Kommentar by perhag — 13. december 2020 @ 19:55

 13. Anledningen til det uventede massehysteri på Hoppeborgen var ikke alene det umanérligt store antal hopper på borgen, men også udsigten til gigantiske sundhedsudgifter pga. Wuhan-virussen.
  Hopperne på borgen under førerskab af chefhoppen fru M.S.Krigeskink, røg på autopilot og begyndte at føle store følelser. Følelserne angik mest det som sidder nærmest hjertet, nemlig tegnebogen.
  Udsigten til 100.000vis af migrantpatienter fra ghettoerne, gav hopperne sved på panden. Migranterne klumper sig sammen i klaner og bander, helt ustyrligt for Hoppeborgens høvdinge og besætning. Får bare halvdelen af migranterne i ghettoerne seriøs Covid går Danmark fallit; lang tid før migranterne havde planlagt at udskifte danskerne – naturligt eller unaturligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. december 2020 @ 19:58

 14. Det kvindelige offentligt ansatte eller forsørgede vælgerkorpses reaktion på årtusindets skandale:

  “Jeg synes, det er rigtigt godt, at Mette vil tage ansvaret, når der ikke er andre der vil. Og så har hun sådan et sødt smil. Og er god ved børnene. Og finder sig ikke i noget fra de frække mandsjournalister eller politikere. En stærk og stolt kvinde, det er det vi har brug for!”

  Kommentar by Bastardo — 13. december 2020 @ 20:00

 15. Prøv at læse hendes FB-side. Man tror (desværre ikke) at det er løgn.

  Kommentar by Bastardo — 13. december 2020 @ 20:03

 16. Måske er “Kontrast” ikke helt værdiløs eller håbløs ? Der er da enkelte artikler som er kritiske overfor regeringen mv. F.eks. artiklen om Mette Fupsens & co. uforståelige håndtering af corona-krisen.

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 20:13

 17. Die frauen Merkel, Ursula og Ylva er Europas førende politik-kvinder og magthavere. Og se resultatet: Et Europa der er destabiliseret og på randen af ruin trods gigantiske lån…. samt plaget af skandaler, besparelser, totalitær lovgivning, sociale ulykker, hverdagsterror, kæmpekriminalitet og hærgende sygdomme. Sidstnævnte holdes ved lige af “reservoirer”.

  I Norge, Danmark og Sverige er der også politik-kvinder som de øverste magthavere. Og også i disse tre lande går det den forkerte vej.

  Stof til eftertanke ?

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 20:29

 18. #11 perhag

  Incidenserne??? Og hvilket sprog er det så? Valbyengelsk?

  Og du tror på statistik fra Somalia, Afghanistan, Pakistan, Indien, Tyrkiet, Syrien, m.fl. Jamen, god fornøjelse med dine konklusioner.

  Vi ved end ikke hvordan antallet af “døde med Corona” opgøres her i Danmark. Måske medregnes alle døde, der i en ukendt periode inden dødsfaldet var testet positive. Som i UK, hvor alle døde, der var testet Corona positive inden for de sidste 28 dage inden dødsfaldet, medregnes.

  Måske er tallet i Danmark for “døde af Corona” kun 5, 50, eller 500, eller ??. Vi aner det ikke. Og intet medie spørger ind til det.

  Frygt er det stærkeste magtinstrument, der findes. Folk kobler hjernen fra og løber rundt som forvirrede høns. Det ved ræven alt om.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. december 2020 @ 20:38

 19. det med kontrast….henrik dahls samtale og diskussion med messerschmidt synes jeg var rigtigt godt. ….og det med mette f`s popularitet…..suk. jeg tror en stor del af vælgerkorpset, elsker at være i en stærk og fast favn, hvor de føler der (endelig) er nogen, der tar over , og de selv kan slippe kontrollen, i en tilværelses der altid har overvældet. de kan lide det.jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det….suk suk suk.(er det generationerne af de alt for institutionaliserede børn , – der slår igennem her?)

  Kommentar by heisahero — 13. december 2020 @ 20:43

 20. Iflg. TV2 er der pt små 400 patienter “med Corona” indlagt på de danske hospitaler. Det er i snit 4 personer per kommune. Hvis det er nok til at lægge det danske sygehusvæsen ned, så er det vist sygehusvæsenet, der er noget galt med. Og ikke tegn på en influenza der er løbet løbsk.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. december 2020 @ 20:45

 21. Billedet foroven: To småpiger leger pressemøde, den mest emotionelt ustabile og letpåvirkelige af de to står bagerst.

  Tak til Bastardo for et fantastiskt godt eksempel på, hvilke kvalifikationskrav majoritets-stemmen i landet ligger vægt på:

  1. Nægter at tage personligt ansvar for beslutningerne. (Mink skandalen.)
  2. Har et smil der ser ud som om tænderne er kastet ind i munden.
  3. Er god til at udnytte børn i politisk øjemed.
  4. Hardcore feminist. Finder sig ikke i noget fra mænd, må man forstå.
  5. En “stærk og stolt kvinde”, der straks lægger ansvaret for egne handlinger og beslutninger over på de nærmeste mænd.

  Vidste jeg ikke bedre, ville jeg tro der var tale om et interview af en nabo til en seriemorder. Det eneste der afslutningsvist mangler er sætningen; ‘hun var ellers sådan en pæn og nydelig dame’.

  Er der noget at sige til, at det går af helvede til??

  Kommentar by Kimski — 13. december 2020 @ 20:54

 22. “Gennemsnitsalderen for Corona ofre er 82 år”
  Vi kører med andre ord økonomien i sænk for at olde- og bedsteforældrene kan få et par år mere på kloden.

  Kommentar by W — 13. december 2020 @ 20:58

 23. Kommentar by heisahero — 13. december 2020 @ 20:43.

  Det du ser dér, er resultatet af et gynocentrisk styresystem. De har alle været omgivet af fortrinsvis kvinder, fra vugge og til uddannelsessystemet lukkede dem ud, med en stadig og lind strøm af ‘kvinder gode, mænd slemme’-narrativet, i alle aspekter af deres liv.

  Netop med henblik på at skabe en befolkning, der selv som voksne søger tryghed i en moderfigurs favn, og som aldrig bliver rigtigt voksne mennesker, der kan håndtere det fulde ansvar for deres eget liv.

  Med andre ord, den perfekte slave, fra fødsel til død.

  George Orwell tog fejl, det var Big Mother vi skulle have frygtet.

  Kommentar by Kimski — 13. december 2020 @ 21:07

 24. #20: kimski:
  Den er lige i øjet på Carl den tolvte. Du glemte måske bare hendes forunderlige kærlighed for mandetøj; især jakker. Hun lider formentlig af udvidet hård penismisundelse; men hun er god til at gå ind for alt hvad der er bredt og kan få enhver løgn til at lyde som den minkskindbarlige sandhed.
  Perkerpolitikken er hård, men bred og meget højt til loftet!

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. december 2020 @ 21:40

 25. Der er noget debat om tidsånden i kontrast, men det blev vist ikke nævnt at “tidsånden” ikke er noget som er dalet ned over os ovenfra. Den er jo skabt af manglende historieundervisning, og af røde massemedier som år efter år hamrer løs med løgnekampagner, om indvandring, berigelse, radikal fornuft, konventioner, EU, MR, racisme, rigdom, velfærd, superhospitaler og faldende kriminalitet osv.

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 22:22

 26. Alle foregående år har lunge/medicinske afdelinger været været overbelagt belagt med 5 patienter på 4-sengsstuer i efterårs-/vintermånederne og medierne skrev til stadighed om, hvordan patienter “nu måtte tage til takke med senge på gangene, i skyllerum og undersøgelsesværelser”
  Hvor blev den årlige influenza-epedimi af?
  – den druknede i det, vi normale kalder for “hold afstand hvis du/dit barn ikke lige har tid, til mæslinge-udbrud lige nu”, men ok, det var dengang, hvor man selv, og ikke staten, var ansvarlig for mig, dig, dine og vore.
  Jeg frygter ærlig talt, at røde/ventre-orienterede og RV+ nu har sat kursen for fremtidige “besparelser” på sundhedsvæsenet:
  “Vi lukker landet ned, så sygehusene ikke skal have ekstra tilskud, for at stå til rådighed for patienter med vinterinfluenza”
  eller:
  “vi lukker landet ned, så sygehusvæsenet kan holde sin kapacitet fri, til de mange AEHere/ikke vestlige/m´slimske der nu lider af sukkersyge, d-vitaminmangel, psykoser, PST osv.”

  Kort sagt:
  Mette Mink Fredreiksens regering har kortsluttet danskernes rest, af ansvar for eget liv og levned!
  – dermed fratager hun vel, ret egentlig, også vor religiøse ret, til selv at stå til ansvar for “Sankt Peter”, når vi stiller træskoene?

  – eller fører den røde diktator os (også) her ind i misagtelse, for den kristne/demokratiske respekt for livet? (som iSlammet/venstrefløjens lakajer ønsker det)

  heisahero — 13. december 2020 @ 20:43:
  “(er det generationerne af de alt for institutionaliserede børn , – der slår igennem her?)”
  Ja!,
  De har arbejdet hårdt for det siden 1960erne! og med rød regering og kinesisk? isenesat corona-angst gribes chancen, for en skjult afskaffelse af demokrati, velfærd, tryghed og hele den aftale, som vi har indgået med staten (skat, politi, socialhjælp, …)

  Henrik Wegmann — 13. december 2020 @ 20:45:
  Du har helt ret, men den røde regering har brug for kontrol (læs diktatur) og sundhedsvæsenet øjner enhver chance, til at modgå det, som de selv har stemt for i årtier: de røde/venstrefløjserne og RV+erne.

  W — 13. december 2020 @ 20:58:
  -ja, må jeg få lov at dø i fred, med mine omkring mig,
  med eller uden corona, men i samklang med det liv, og dem, som jeg er ansvarlig for, gennem mit i livet.

  Ja, corona har færre døde på samvittigheden i Danmark end influenza, men det anfægter ikke Mette Enemagt Fredreiksen, ej heller udgifterne, for nu skal magten sq errobres!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. december 2020 @ 23:03

 27. DANSKERNE PLYNDRES, SVIGTES OG TYRANNISERES på hundredvis af måder. Men hvornår går det op for vælgerne at ALLE de gamle partier er tilhængere af EU, FN, masseindvandring og folkeudskiftning? Hvornår går det op for danskerne at de er nutidens indianere, armenere og jøder?

  Kommentar by BENT A — 13. december 2020 @ 23:28

 28. Kommentar by Gustav Jensen — 13. december 2020 @ 21:40.

  Mette Frederiksen og hendes ligesindede er mere farlige end Coronaen, det kan der ikke herske nogen som helst tvivl om.

  Men kun fordi vi mænd giver dem magten til at være det..

  Kommentar by Kimski — 13. december 2020 @ 23:29

 29. @flere: Problemet med kontrast er at de sagde at de ikke ville blive endnu et ekkokammer, men man skal oprette en bruger derinde for at kunne læse artiklerne..

  Det gør det i praksis umuligt at dele og udbrede artiklerne til andre, og dermed er et ekkokammer præcist hvad de har lavet, uanset hvor gode deres interne diskussioner derinde så end måtte være. Og at foreslå at jeg selv laver endnu et ekkokammer til samlingen var ligeså forventet som det er idiotisk, da det kun ville forstærke problemet.

  Vi skal bruge et STORT, ÅBENT, MEDIE, på størrelse med EB/BT, med EGENPRODUCERET indhold som når ud til ALLE danskere, og ikke endnu en blog der copy/paster udvalgte clickbait historier fra de nuværende mainstream medier, og det har jeg sgu ikke penge til at lave.

  Men det undrer mig dagligt at ingen af alle de rige højreorienterede kapitalister som venstrefløjen mener eksisterer overalt, kan se ideen i at lave det på et marked der er 98% domineret af den anden side. Man kan altså ikke ligefrem påstå at behovet ikke er der, men initiativet er totalt fraværende på denne side af det politiske spektrum.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 23:29

 30. @kimski: Det er medierne der giver dem den magt ved at lade dem misbruge magten uimodsagt, ikke mænd. Udover det har pernille vermund større nosser end samtlige anonyme “mænd” på højrefløjen, hvilket sidstnævnte måske burde tænke lidt over. Jeg ville hellere stemme på hende end nogen mandlig leder på resten af højrefløjen, (hvilket jeg også gør af samme årsag) for det er sgu den mest patetiske flok jeg længe har set.

  Har du eksempelvis set jakob ellemann i de reklamer for venstre der kører for tiden? Jeg kan seriøst ikke huske et eneste ord af dem, og med den slags “mænd” er der sgu ikke noget at sige til at andre med mere initiativ tager føringen. Hvis ikke det var for pernille vermund var der slet ikke nogen højrefløj, kun en flok patetiske levebrødspolitikere i jakkesæt med samme karisma som en gennemsnitlig brugtvognsforhandler på hjallerup marked.

  Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 23:49

 31. Selvfølgelig er den farlig! Folk bliver ikke raske igen, og jeg kender flere, der nu har et seriøst 2. angreb siden marts. Tilbagevendende symptomer som kvalme, hovedpine, ekstrem træthed har plaget mange efter udbruddet i februar og marts. Jeg kender til en yngre person, der er blevet så hjerneskadet, at hun skal lære at gå og tale igen. Ingen ved, om folk udvikler cancer af det her, eller begynder at dratte døde om i hundredtusindvis om nogle mdr. Det er ikke nogen normal virus, og jeg vil ikke engang kalde det et virus. Dr Francis Boyle har arbejdet m biovåben, og han siger, at dette er et biovåben. https://www.siasat.com/covid-19-biowarfare-says-bioweapon-creator-dr-francis-boyle-1866058/ Men hvad styrer folk bedst? Frygt. De har med eet slag nærmest ensrettet verden. Som planlagt. “Gå til højre!”

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. december 2020 @ 00:02

 32. 26 – Bent: Aldrig! Dansken skal hygge m Vild m Dans og Bagedysten osv. Dumbing Down af proletariatet. Det virker! De ville ikke opdage det, hvis en brændende asteroide bankede forbi deres stuevindue. I UK og flere lande er der oprør og protester i gaderne, men i Danmark skal man ‘hygge’. 😆 “Pludselig ødelæggelse kommer over dem”, står der i Bibelen.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. december 2020 @ 00:11

 33. Kommentar by Per — 13. december 2020 @ 23:49.

  Jeg har aldrig nogen sinde stemt på hverken en mand eller kvinde, på det der betragtes som de ‘etablerede’ fløje, så der er ikke rigtigt noget at være uenige om dér.

  Faktisk er den eneste “politiker” jeg nogensinde har givet min personlige stemme, (udover Paludan ved sidste valg, og af nogenlunde samme årsager), Jacob Haugaard.
  Og da det jo lykkedes ham at få stablet en lov på benene, der gav enlige fædre samme rettigheder som enlige mødre, så var den stemme faktisk givet ganske godt ud, hvis jeg selv skal sige det.

  Mht. Pernille Vermund, så har hun gjort det godt indtil videre. Lad os se hvordan det går, når hun har været inde på Borgen nogle år, og om hun er stærk nok til at tage skridtet fuldt ud, mht muslimerne, når, (ikke hvis), hun får den fornødne stemme mæssige opbakning til VIRKELIGT at gøre noget ved problemerne.

  Lige i øjeblikket ser det jo ud til, at Nye Borgelige er i fuld gang med at støvsuge landet for hele den opbakning Tullefjolset og plejehjemsassistenten plejede at have, så det skal nok komme.

  Det sagt, så-e…har Pernille jo heller aldrig haft noget egentligt ØNSKE om at blive politiker, så allerede dér skiller hun sig ud fra flokken jeg omtalte, ikke? :)

  Kommentar by Kimski — 14. december 2020 @ 00:41

 34. Socialdemokratisk regeringer er altid dyre, og Kvaliteten er IKKE derefter.
  Det tilrådes snarest mulig at udskifte Mettepigen med Rasmus Paludan.

  Kommentar by Charles — 14. december 2020 @ 00:52

 35. Henrik Wegmann — 13. december 2020 @ 20:38

  Tallene er fra Statens Seruminstituts rapport om indvandrersmitte, altså ikke smitten i hjemlandene men i Danmark. Incidens er mere latin end engelsk og betyder hyppighed.

  Sådanne tal er der ikke grund til at betvivle, når man selv kan forstå dem. Først når de behandles af vildledte journalister ude af stand til at tage Plandemien og amerikansk valgsvindel seriøst går det galt. Hørte i dag TV2 News påstå en positivprocent blandt testede lige over 3 % var rekord, altså uden erindring om at positivprocenten var 10 gange højere i starten af marts.

  Der er stor uenighed om faren ved selve virussen, som nogen endda tror ikke eksisterer, selv om det netop var ved at kigge på virus i et elektronmikroskop at et indisk universitet og senere bekræftet andre steder kunne se virus foruden corona fra en flagermus indeholdt andre elementer, sandsynligvis for at gøre virus mere smittefarlig end ordinære forkølelsesvira.

  Vaccinen fra Moderna, Biontek, Pfizer og endnu et firma indeholder DNA-ændrende nanoteknologi, Messenger-RNA. Derfor hedder firmaet Mode-RNA. Formålet med vaccinen er i hvert fald sammen med vaccinepas overvågning af personen og måske også at skade forplantningsevnen, bl.a har en tysk ekspert Wolfgang Wodarg nævnt at livmoderen skades af vaccinen.

  Kommentar by perhag — 14. december 2020 @ 01:05

 36. ER MAN OGSÅ ude på at ødelægge vores sprog? Hvorfor erstattes enighed med konsensus, fortælling med narrativ, sandsynligt med plausibelt osv., osv. Dumt snobberi eller manglende kendskab til dansk?

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 01:54

 37. DIVERSE MODSIGELSER eller tilføjelser:

  Hvad Nye Borgerlige angår, er Lars Boje Mathiesen måske den bedste politiker af de fire. Hans niveau indtil nu er ihvertfald langt over en g.snitlig FT-type. Han er begavet, dansksindet og energisk. Tullesens absolutte modsætning. På NBs hjemmeside har Pernille V. noget om familiepolitik. Men den bør ikke overlades til politik-kvinder. Det er prøvet i årtier, og der er kun kommet tarvelighed, ondskab, tosserier, mandsfjendsk og børnefjendsk magtmisbrug ud af det. Pernille skriver nogle banale almindeligheder om familiepolitik der lyder godt. Men har hun mon forstået at de feminist-styrede familie-bureaukratier er kræftsvulster på samfundslegemet? Alt i alt har Pernille V. dog siden sin start i NB været en troværdig og dygtig politiker, og det siger jo ikke så lidt.

  Styres medierne af mænd eller kvinder? Der er vist flertal af fruentimmere i DR, og DR er som bekendt en propagandasender, hvis ikke en rød løgnefabrik. Hetz mod mænd og favorisering af hysteriske typer som Rosa Lund, Carolina Magdalena, Eva Flyvholm osv. er en DR-rutine.

  Corona-virussen er en laboratorie sammensplejset virus. Allerede i 2015 advarede virologer mod den. Man har belønnet Kina ved at indkøbe millioner af mundbind i netop Kina. EB har skrevet om at de kan være virus- og bakteriebefængte.

  Løsriv Jylland: Ja, pludselig ødelæggelse er allerede kommet over tusinder af danskere, når de blev knivstukket eller skudt, pløjet ned af en trafik-terrorist, fik deres erhverv smadret af grundlovsstridig magtmisbrug, fik brug for lægevagten, kom ind i det kværnende skilsmisse-bureaukrati, kom ind på et hospital præget af nedskæringer, forringelser, kaos og snavs, personalemangel eller dårlig ledelse. (de fleste hospitaler fungerer dog bedre end det)

  Covid-19 er ifølge hundredvis af vidner ofte en meget ubehagelig sygdom. Den kan bl.a. give hovedpine, åndenød og små blodpropper. Ingen tvivl om det.

  Iøvrigt vinder også multi-resistente bakterier frem, fordi der bruges penicillin og lignende til dyr. Noget der er meget kortsynet.

  Enig med Per i at der er et kolossalt behov for folkeoplysning ud til mange flere danskere. Lykkes det ikke at nå ud til den brede offentlighed, ender Danmark som en fattiggård og terror-stat inden længe.

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 02:43

 38. Lige lidt om skørte-regimente, feminister, KVINDESAGSKVINDER og ligestillingsfanatikere.

  De fleste af dem er meget forargede over, at hvor islamisme og kalifat-styre hersker, regnes kvinders værdi kun til at være det halve af mænds. I visse tilfælde sættes en kvindes værdi til en fjerdel af en mands værdi. (rødstrømperne er forargede, men siger dog intet af frygt for at blive beskyldt for racisme eller islamofobi)

  Men se så hvordan det går når feministerne får magt, som f.eks. i skilsmisse-systemet. Her er en mand ikke det halve værd, ikke en fjerdedel værd, knap nok en tiendedel værd i forhold til en kvinde. Mændene er nemlig i langt de fleste tilfælde RETSLØSE. Det samme er børnene, selvom skilsmisse-bureaukraterne konstant snakker om “barnets tarv”.

  Hvis en enlig mor ønsker at gøre sine børn faderløse, kan hun gennemtvinge det i 95-98% af alle tilfælde, ved at opføre sig som en rigtig strid, infam og dårlig mor. Der behøver ikke at være nogensomhelst rimelig grund. Selv hvis børnene flygter hen til deres far igen og igen, skal politiet nok sørge for at bringe dem tilbage.
  Selv hvis deres far kan tilbyde børnene langt bedre boligforhold og trivsel, vinder moren næsten altid, fordi systemet er EKSTREMT mandsfjendsk.

  Familie-politikken i Danmark er feministisk, kommunistisk og pilrådden. Systemet vil hellere opløse, splitte, udnytte og ødelægge familier, end det vil hjælpe børn og forældre. Bureaukraterne plejer deres egne interesser og dyrker deres menneskefjendske ideologier. De har ødelagt tusinder af børns barndom.

  Hvornår bliver mænd ligestillet med kvinder? ALDRIG hvis det står til de “feminine” ligestillingsfanatikere. Danmarks værste hyklere og falskspillere.

  I årtier har de ladet som om de ønskede retfærdighed. Mens det virkelige mål har været magt, dominans og privillegier. De er magtsyge, herskesyge og mener at de har ret til at nedværdige mænd og pine børn. Det er feministerne bag de smilende masker.

  Medierne hjælper selvfølgelig med at skjule ondskaben.

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 04:40

 39. 🤦🏻 Nå, for pokker. Nu kan de ikke finde muhamedaneren, der slog den vantro, hvide, politibetjent Magnus uhjel med sin vanvidskørsel på Langebro.

  Politiet kan ikke finde en 27-årig mand, der er tiltalt for uagtsomt manddrab på en politibetjent på Langebro i København.
  Retssagen mod en 27-årig vanvidsbilist, der skulle påbegyndes 14. december ved Byretten i København, er udsat. Igen.

  Politiet kan ikke finde manden, som i juli sidste år påkørte politibetjenten Magnus Buhl Hansen på Langebro i København.

  Oplysningerne kommer ifølge avisen fra forsvarsadvokat Anders Schønnemann.
  Udeblivelse uden gyldig grund

  I alt ramte den 27-årige tre biler med høj fart – de første to med mindst 108 og 116 kilometer i timen – inden han påkørte Magnus Buhl, som var fører i en civil bil, med mindst 117 kilometer i timen i sin Audi A6.

  Efterfølgende flygtede manden fra gerningsstedet, men han blev anholdt senere på dagen, fremgår det af anklageskriftet.
  Retssagen skulle være påbegyndt allerede 1. december, men dette retsmøde blev aflyst.

  Hans forsvarsadvokat, Anders Schønnemann, oplyste til TV 2, at han ikke kunne møde op, fordi han besøgte familie i London og derfor var ude af stand til at rejse hjem på grund af coronasymptomer.

  En forklaring, som fik dommeren i retssagen til at efterlyse dokumentation. Og retten har efterfølgende kendt udeblivelsen ubegrundet.

  Har bedt om anholdelse in absentia
  Anklagemyndigheden har som følge af udeblivelsen bedt om en anholdelsesbegæring in absentia af den 27-årige.

  I alt er vanvidsbilisten tiltalt for 18 forskellige trafikforseelser, uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder samt for at flygte fra gerningsstedet uden at hjælpe Magnus Buhl Hansen, der sad fastklemt og livløs i sin bil.
  Et bredt flertal på Christiansborg har netop besluttet en aftale om markant skærpede straffe for vanvidsbilisme.

  Konkret betyder den blandt andet, at straffen for uagtsomt manddrab som følge af vanvidsbilisme skærpes fra et udgangspunkt på 16-18 måneder fængsel til et udgangspunkt på mellem tre år og fire måneder og tre år og ni måneder i fængsel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 06:54

 40. Forsøg på gendigtning i anledning af sidste kristne jul:
  På loftet sidder dansken med sin julegrød,
  Sin julegrød, Sin julegrød
  Han nikker og han spiser, Og han er så glad
  For julegrød er hans bedste mad
  Men rundt omkring, står alle de små migranter
  Og de skotter, Og de skotter
  De vil så gerne ha’ danskens julegotter,
  Og de tonser, tonser rundt i ring

  Men Rasmus han truer ad den store moske,
  “Vil i nu se at komme væk,
  For jeg vil have min julegrød i ro og fred,
  Og ingen migrant, Ingen migrant vil jeg dele med”
  Men migranterne de hopper og de danser,
  Og de svensker, Og de svanser
  De kigger efter grøden, Og de svanser,
  Og de står om Rasmus tæt i ring

  Men Rasmus er den kloge hidsiprop,
  Og med sin krop,
  Han gør et hop
  “Jeg henter islamofoben hvis i ikke holder op,
  Når foben kommer skal der nok bli’ stop”
  Så bliver alle migranterne så bange
  Og så bange
  åh, så bange
  De vender sig,
  Og svanser et par gange
  Og en, to, tre
  Så er de smuttet til islamistan

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. december 2020 @ 08:44

 41. Det har været tydeligt fra starten af året,at pandemien er en konspiration. Amazing Polly var den første,jeg lagde mæke til,som havde lugtet lunten. For et par dage siden var en tysk lægevidenskabskyndig ude og sige at Antony Fouchi talte usandt. Han sagde han er villig til at debattere ham når som helst og hvor som helst.

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2020 @ 09:02

 42. “kan man overhovedet sætte en værdi på et menneskeliv? Nej, det kan man ikke”.
  I gamle dage i forrige århundrede regnede man som tommefingerregel med at medfølelsen med ofre var omvendt korreleret med kvadratet på afstanden. Én omkommen ved ulykke i din opgang svarede ungefähr til én mio omkomne i Bangladesh.
  MSM er i dag blevet så styrende for befolkningen følelser at aftandsformlen for medfølelse må korrigeres. Afstandsformlen gælder stadig, men den skal ganges med medietrykket. Det er alt andet lige medietrykket, der bestemmer om folk oplever, at det er en katastrofe.

  Som Marshall McLuhan(1911-1980)sagde det: “Medierne er budskabet i den globale landsby”

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 09:06

 43. Man har en mening indtil man får en ny mening 🙂 God jul og godt nytår til alle

  Kommentar by Ronkedor — 14. december 2020 @ 09:19

 44. Hvorfor holder politiet ikke på trafikkriminelle muslim, der har slået en af deres egne ihjel?

  Havde muslimen dræbt den hvide, kristne politibetjent med håndvåben, så var han blevet holdt fast i varetægtsfængsling indtil retssag og domfældelse, så han ikke kunne rejse på shoppingtur til London.

  Hvorfor har myndighederne ikke inddraget hans pas?

  Ved vi, om danske, offentlige myndigheder har udbetalt danske offentlige ydelser som overførselsindkomst til den muslimske fartbølle, mens han er i London?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 09:21

 45. Det var en »klart ulovlig« ordning, der blev sat i værk, da unge asylpar, hvor den ene part var mindreårig, blev adskilt på danske asylcentre.

  Det fremgår af Instrukskommissionens delberetning, som er blevet sendt til Folketinget mandag.

  »Den indkvarteringsordning, der blev iværksat med instruksen den 10. februar 2016, var klart ulovlig. Efter kommissionens opfattelse savnede ordningen den fornødne hjemmel, ligesom ordningen var i strid med uskrevne forvaltningsretlige grundsætninger om saglig forvaltning, pligtmæssigt skøn og proportionalitet,« skriver kommissionen.

  Instrukskommissionen med landsdommer Peter Mørk Thomsen i spidsen har det seneste år undersøgt daværende udlændingeminister Inger Støjbergs (V) beslutning fra 2016 om at adskille af unge asylpar, hvor den ene part var mindreårig.

  43 vidner har været indkaldt for kommissionen siden maj, og mere end 10.000 siders materiale er blevet gennemgået.

  Delberetningen indeholder en redegørelse for det forløb, som kommissionen har undersøgt samt kommissionens vurderinger af, hvad der bevismæssigt kan lægges til grund om det faktiske forløb.

  Instrukskommissionen må ikke foretage ansvarsvurderinger af ministre, da det er alene Folketingets opgave at beslutte, om en eventuel Rigsretssag i yderste konsekvens skal tages i brug, forbyd barnebrude og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  I det nye år kommer kommissionen med sidste delrapport, som skal vurdere de enkelte embedsmænds rolle i sagen.

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 10:43

 46. Her i Danmark er det stadig ulovligt at en mand kan blive gift med et barn, en pige på 7,8,9,10,11,12,13 eller 14 år. De ulovlige giftermål søgte Støjberg at ophæve, og derfor er en (politisk?) forfølgelse af hende sat i gang, ser det ud til. Hvem er det mon som sidder i instrukskommissionen? Er det folk der sympatiserer med enhedslisten, radikale, alternative eller islamisering? Hvem har oprettet og sammensat kommissionen, og udvalgt dommeren?

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 11:11

 47. Enig med Rune Toftegaard Selsing: “Corona er mindre farlig end influenza, hvis man måler i ‘antal af tabte livsår’”. Det kan man regne ud på en almindelig lommeregner.

  Men vi har alle en tilbøjelighed til at frygte det ukendte. Som Winston Churchill sagde: “The Only Thing We Have to Fear is Fear Itself”.

  Medierne og politikerne lever af frygt. Den giver seere og stemmer. Derfor er det nok håbløst at vente at pandemier og andre katastrofer, der rammer os, vil blive opfattet korrekt mht farlighed.

  Befolkninsudskiftningen og islamiseringen er et område, hvor medierne og politikerne omvendt systematisk taler vores frygt ned. Det er dog indtil videre ikke lykkedes helt for dem:-)

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 11:23

 48. PS til 04.40: Oveni har man så oprettet et SOVJET- ELLER DDR-LIGNENDE SYSTEM, hvor hjemmesygeplejersker, børnehave-pædagoger, skolelærere og sociale sagsbehandlere har PLIGT til at overvåge og indberette forældre, hvis der foreligger den mindste grund til at være usikker på om et barn trives optimalt. Er lille Peter eller lille Pernille en dag ked af et eller andet, skal det straks indberettes, og forældrene er straks under mistanke for et eller andet.

  Mottoet for hele systemet er: STATEN har altid ret, forældre har aldrig ret. Børnepolitikken er blevet totalitær.

  I skilsmisse-systemet er mottoet dog: kvinden, moren har altid ret, manden aldrig. Og børnene kan man skalte og valte med som den enkelte røde feminist-bureaukrat har lyst til.

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 11:25

 49. ->BENT A 11:11. Don’t feed the Troll!:-)

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 11:26

 50. Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 11:26

  Herinde debaterer vi altså muslimske barnebrude og ækle, pædofile perkere, så hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, så kan du pisse af med dig, du er måske ræverød eller radigal?!? siden du sympatiserer med koranen og islam, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 11:31

 51. Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 11:23

  Historieløse idiot. Det var FDR, der sagde de ord, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 11:32

 52. Den mest magtfulde person i Danmark er nu Mette F som har udråbt sig selv til “Børnenes minister”. Det er hun så på den måde at hun går ind for endnu flere og mange flere tvangsfjernelser og endnu flere faderløse og moderløse børn. Selvom utallige erfaringer viser at tvangsfjernelser oftest skader børn uopretteligt og ødelægger deres liv.

  Sagsbehandlingen i disse sager er som regel en parodi. Og familierne er ihvertfald næsten 100% retsløse, når systemet tromler frem.

  Se videoen om Næstvedskommunes tvangsfjernelse af en 11-årig pige, mod hendes vilje.

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 11:35

 53. Er det muslimer?

  I seks ud af syv svenske politikredse stiger antallet af børn, som begår kriminalitet på vegne af bander og kriminelle netværk.

  De bliver sendt på gaden for at handle med stoffer eller sendt ud på ærinder for at levere pakker, som de ikke ved, hvad der er i. Nogle gange transporterer de våben.

  Det skriver Sveriges Radio, som har interviewet efterretningscheferne i alle syv politikredse i Sverige.

  I Stockholm kan børnene være helt ned til 12 år gamle, når de begynder at arbejde for bander. Og i nogle tilfælde er de endda yngre endnu.

  »Vi har efterretninger om børn fra 10-årsalderen og op, men antallet øges med stigende alder. Det mest typiske er vel, at de er omkring 16-18 år,« siger Palle Nilsson, efterretningschef for politikredsen i Stockholm, om de mindreårige, der arbejder for banderne i Stockholm, til Sveriges Radio.

  Politiet ved ikke, hvor mange børn der er blevet involveret i bandekriminalitet de seneste år, men i både Stockholm og Gøteborg lyder det, at hundredvis af mindreårige »udfører handlinger« med kriminelle netværk, skriver Sveriges Radio.

  Det er ikke bare i Stockholm, at børnene kan være helt ned til 12 år. Det er tværtimod tilfældet i seks ud af syv politikredse, skriver Sveriges Radio.

  Jan Hofvenstam, som er efterretningschef i politikreds Øst, fortæller til Sveriges Radio, at det lader til, at flere og flere børn bliver rekrutteret til at udføre forskellige opgaver for banderne.

  Det er også ham, der fortæller til Sveriges Radio, at børnene bliver sendt ud på skumle ærinder, sat til at handle med stoffer og endda til at transportere våben.

  Fire af efterretningscheferne fortæller til Sveriges Radio, at antallet af børn, der rekrutteres, lader til at vokse – og at rekrutterne i samme ombæring også lader til at blive yngre og yngre.

  Martin Lazar, som er politibetjent i Stockholm, fortæller, at banderne begynder at række ud til lokale børn omkring 10-årsalderen.

  »Når man fylder 15, begynder man at få større opgaver. Men rekrutteringen begynder tidligere. De begynder allerede ved 10-11-årsalderen at bygge relationer til de her børn, bare så de kan få dem med i banden,« siger han til Sveriges Radio, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 14. december 2020 @ 11:43

 54. Korrektion til Amad 11:23. Winston Churchill sagde: “The Only Thing We Have to Fear is NotariusUmulius”:-)

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 11:52

 55. Jeg vil stadig gerne bistå med at oprette en blog. Du kan f.eks. kalde den “Er det muslimer?”.

  Kommentar by KineserSnot — 14. december 2020 @ 13:03

 56. For mig at se er det en helt forkert måde at diskutere kina-virus krisen på.

  Det er rent held at Vi kun har Ca. 1000 døde, det kunne nemt være 100.000 døde eller mere. På nuværende tidspunkt skulle Vores regering være i gang med at sagsøge røven ud af bukserne på kina.

  Det er nemt nok at kritisere de beslutninger der er taget når man ser det i bakspejlet. Det vigtige er hvordan man overordnet skal behandle en pandemi, og her har stort set alle lande handlet total imod al sund fornuft.

  Alle grænser skulle være lukket ved de første tegn på at der var tale om en pandemi.

  Personlige værnemidler skulle på forhånd være fordelt på depoter klar til at blive delt ud til befolkningen på forsvarlig vis.

  Testfaciliteter skulle allerede være på plads og klar til at arbejde. Selve testen skulle naturligvis først udvikles men det er det vi har institutter som serums instituttet til, hvis vi eller ikke lige havde solgt det til araberne for ca 5% af værdien.

  Det beredskab der burde være på plads eksisterede knapt nok på grund af Vores politikers inkompetence og beredskabets personalets accept af den mangel. De burde vide bedre. De er uddannet til at vide den slags ting.

  Alle de tiltag burde allerede være iværksat i Januar eller Februar men det kræver en regering der tænker klart og tør tage de upopulære beslutninger der er nødvendige. Samtidig kræver det en befolkningen der er vidende nok til selv at følge og overholde de foranstaltninger der er sat i værk, og det kniber det gevaldigt med når man ser hvordan nogle mennesker håndterer situationen.

  Det er langt fra kun regeringens skyld at kina-virus krisen har udviklet sig som den har gjort!

  Når alle var testet og klar over situationen kunne man åben op de steder der var uden smitte og stramme retningslinjerne de steder hvor smitten var i udbrud.

  Kontrol er det vigtigiste i tilfælde af en pandemi, og dem der skider på det hele gør kun tingene værre.

  Kommentar by Santor — 14. december 2020 @ 13:19

 57. LIGE HØRE OM NOGLE HAR GOOGLET OG FORSØGT AT SE PÅ UTUBE OM PROFESSOR DI DONGSHENG – DET ER VIST UMULIGT OG NOGET RYSTENDE NÅR SANDHEDEN BLOKERES ?

  Kommentar by Moth — 14. december 2020 @ 13:44

 58. Instrukskommisionen (alene navnet!:-) vil lovliggøre visse former for pædofili i Danmark. Det som Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg forsøgte at forhindre. Hun troede åbenbart hun gjorde sin pligt?

  Typisk for socialistiske regeringer, at de altid forsøger at få dømt deres ikke-socialistiske forgængere i en skueproces baseret på tvivlsomme juridiske teknikaliteter og tolkninger. Der er en lang liste af fortilfælde.

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 13:58

 59. Perhag – interessant, det med ordspillet i Moderna. Men ja, det er sandt, siger mange nu, at denne vaxx gør folk sterile. Om det er begge køn, ved man måske ikke endnu. Det er ikke helt rigtigt at kalde det en konspiration, for jeg kan garantere, at der ER en sygdom, og jeg mener ikke, at den er ufarlig. Se Dr Fauci her, i 2017, som siger: “during Trump’s Presidency, there WILL be a pandemic”. Fauci og Gates har begge doneret mio af dollars til laboratoriet i wuh@n. https://youtu.be/puqaaeLnEww Videoen er blot 3 min lang, så den kan folk vel overkomme at se. Det er ikke konspiration, når de fortæller os, hvad de går og laver. Faktum: der KOM en virus, eller hvad det nu er, under Trumps regeringsperiode, og den blev brugt til at få Trump ud af det hvide hus.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. december 2020 @ 14:00

 60. # Santor 13.19: Ja, sundheds-styrelsen og beredskabs-styrelsen har ikke leveret nogen imponerende indsats. Der har nærmere været tale om en sløj og rodet omgang dilettanteri. Men hvordan kan det være anderledes når man bruger ikke-eksperter som f.eks. Brostrøm der må nøjes med at gætte sig frem. Hans største kvalifikation synes at være hans røde fortid. Hans gætterier ramte ofte langt ved siden af skiven, og han har medvirket til at starte epidemien i Danmark.

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 14:24

 61. @ Moth — 14. december 2020 @ 13:44

  Der er ikke tale om en konspiration men et generelt nedbrud i google.

  Det er en af konsekvenserne af at samle stort set al kommunikation et sted. Det er derfor monopoler er direkte skadelige for samfundet!

  Kommentar by Santor — 14. december 2020 @ 14:39

 62. @ 55 Santor. Ja, mange ting burde have været forberedt. Vi styres/kontrolleres af socialister(og lader dem gøre det, desværre!) der straks ser muligheden for mere magt, så de kan beskytte sig selv!
  Når der går “Politik” i lortet bliver resultatet derefter.

  DEr var flere lande, med mange beredskabs depoter, etableret p.gr.a. den KoldeKrig. Disse blev nedlagt p.gr.a. sparekrav fra bl.a. EU.
  Denne Pandemi/kineservirusen er bare en brik i noget langt større, kontrolleret af NWO, Mutti, Bilderbergerne, Klaus Schwaub, EU, FN, IMF, Soros og BillGates.

  Det handler om mere magt til de allerede magtfulde.
  Diverse støtteprogrammer og trykken af nye værdiløse penge, støtter kun de rige&magtfulde, gælden derimod lægges på dem der stadig har et job i den private sektor. Der i øvrigt skal forsørge flere&flere velfærds immigranter.

  Det bliver meget værre endnu OG dansken gør jo ikke oprør, det ses tydeligt her på sitet!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 14. december 2020 @ 16:18

 63. Indvandringen er bare een af de måder danskernes liv og fremtid undergraves på. Så hvorfor er der ingen som kommenterer på de mange andre trusler, som f.eks. den familie-politik der forpester tilværelsen for tusinder af børn og voksne ? Se 04.40 ovenfor.

  Er indvandring det eneste der interesserer?

  Kommentar by BENT A — 14. december 2020 @ 18:19

 64. ->Santor 14:39. Du skriver “Der er ikke tale om en konspiration”. Det er vel en definitionssag?

  Ifølge Den Danske Ordbog kommer konspiration fra latin conspiratio (genitiv -onis) ordret ‘det at ånde sammen’, af latin conspirare.

  Big Tech og MSM i USA (undtagen Fox) censurerer vist i sammen ånd. Det er der sørgeligt mange eksempler på. Ikke at jeg tror de hemmeligt har aftalt det indbyrdes. Det er bare noget, der falder dem naturligt og så ryger ytringsfriheden desværre og noget af den politiske svindel, de dækker over, bliver ikke kendt af offentlighed og vælgere. Så det ægte demokrati forsvinder.

  Kan være du er enig, men jeg synes, jeg måtte sige det her i sandhedens tjeneste!:-)

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 18:27

 65. Amad — 14. december 2020 @ 18:27

  Please, Google gik ned på det store plan. Andet skete ikke og det var ikke med vilje.

  Det er det samme der bliver skreget hver gang nogen ikke får deres kommentar op som forventet. Det er som regel ens egen fejl men folk skriger konspiration og censur – hver gang.

  Hvorfor brokker folk sig når alle sværger på at de aldrig vil bruge google eller youtube mere?

  Find andre alternativer og bryd monopolet!

  Kommentar by Santor — 14. december 2020 @ 19:19

 66. Ja Mette F er jo bachelor i afrikanske studier og de studier kan hun nu lave i Danmark ( se fotoet). Og luk de rådne uddannelser!!!!

  Kommentar by H.nielsen — 14. december 2020 @ 19:58

 67. OK Santor 19:19. Jeg tror vi er enige. Big Tech og MSM i USA censurerer vist i sammen ånd. Undtagen Fox, der har valgt den anden side. Det er der mange eksempler på.

  Der ER censur i Big Tech-medierne og MSM i USA. Enig. OK. Det hele er ikke censureret. Jeg har aldrig selv været på facebook, men google og youtube kan jeg ikke undvære. Deres magt er for stor, enig. (Ligesom DR’s og Tv2’s magt er for stor herhjemme)

  Det interessante er, at de facto styrer Big Tech og MSM i USA nyhederne med samme slagside. Det er efter min mening dårligt for demokrati og ytringsfrihed.

  Præsidentvalget 2020 i USA er for mig skræmmende. Det udemokratisk afviklede valg kan føre til en ny borgerkrig, frygter jeg.

  Kommentar by Amad — 14. december 2020 @ 20:36

 68. #67. Ligeså skræmmende er det med nyhedsdækningen i de danske MSM, der blindt og ukritiske viderebringer al den åbenlyse disinfo de fodres med af deres kilder. Værst af alle, er nok Komiske Jesper hos TV2 og DRs Kretz par, de bestiller simpelthen ikke andet end hetze Trump og fylde seerne med det rene humbug. Ikke så underligt at de mindre begavede danskere hader Trump, med så megen daglig bevidst udbredt misinfo. Dette valgsnyd var nemt at gennemføre desværre, endnu nemmere bagefter at kontrollere i de korrupte MSM. Sygt som folk snydes og elsker det, ikke så sært det bliver ved. Det er lige før man gætter, visse journalister er på den amerikanske efterretningstjenestes hemmelige lønningsliste, de vidrebringer ihvertfald kun det samme propaganda bræk som resten af de vestlige MSM. Jeg ser dem så lidt som muligt, enhver med hjernen i behold som endnu ikke er faldet helt i søvn, har vendt løgnepressen ryggen.

  Kommentar by LarsB — 15. december 2020 @ 00:26

 69. Ligeså er aftens Deadline på DDR hvor vi savner Peter Kurrild-Klitgaard….mener slet ikke at han kommer på skærmen mere.

  Kommentar by Moth — 15. december 2020 @ 01:04

 70. Udgangs forbud.
  Sløring via mundbind.
  Ingen alkohol.
  Er det for at europas folk ikke må møde muslimer?
  Det er jo snart krigs lignende forhold.
  Ligger der andet bag? Opfør jer sådan og vi vil ikke slå jer ihjel.

  Kommentar by Islamarebad — 16. december 2020 @ 17:04

 71. Ligger der andet bag?
  https://www.bt.dk/samfund/regel-skulle-stoppe-smitte-fra-andre-lande-nye-tal-giver-et-andet-billede

  Kommentar by Islamarebad — 19. december 2020 @ 04:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper