15. december 2020

Mattias Tesfaye indfører MENAPT-kategori: Rådet for Etniske minoriteter undsiger ‘mere ærlige tal’

Fint initiativ fra integrationsminister Mattias Tesfaye, for som han så rigtigt siger, så giver begrebet ikkevestlige indvandrere ikke rigtigt mening. Latinamerikanere og asiater integrerer sig selv, hvorimod indvandrere fra MENAPT-landene (Mellemøsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet) kræver en mere målrettet indsats. Man skulle umiddelbart tro at Rådet for Etniske Minoriteter ville bifalde mere præcise tal, så man undgår generaliseringer og fordomme, men nej. De nye kategorier er efter forkvinde Halima El Abassis mening problematisk, og ikke gavnlig, da de ikke samler befolkningen: “Jeg så hellere et nyt narrativ, hvor man ser os allesammen som medborgere.”

Statistik er et ondt ekskluderende redskab, må man forstå. Fra Berlingske – Nu vil Tesfaye særskilt undersøge folk fra Mellemøsten og Nordafrika i Danmark: ‘Vi har brug for mere ærlige tal’.

“Udlændinge-og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) vil som noget helt nyt lave særskilte beregninger på personer i Danmark med mellemøstlig og nordafrikansk baggrund. Blandt disse nationaliteter er der nemlig flere kriminelle og arbejdsløse end blandt øvrige indvandrere, viser nyt notat. …

Udlændinge-og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har således besluttet at lave statistik på en ny landegruppe bestående af 24 lande fra primært Mellemøsten og Nordafrika, der skal bruges, når ministeriet undersøger, hvordan det står til med kriminalitet og beskæftigelse blandt indvandrere og efterkommere i Danmark.

‘Vi har brug for mere ærlige tal, og jeg tror, at det vil gavne og kvalificere integrationsdebatten, hvis vi får de tal frem i lyset, for grundlæggende viser de jo, at vi i Danmark ikke rigtig har problemer med folk fra Latinamerika og fjernasien. Der, hvor vi har problemer, er med folk fra Mellemøsten og Nordafrika,’ siger Mattias Tesfaye.”

(Berlingske, 13. december 2020, s. 21)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115598/trackback

26 Comments »

 1. Hvad med at hjemsende dem?

  Kommentar by Skatteyderen — 15. december 2020 @ 01:42

 2. Tesfaye: – Det er ikke indvandring fra Thailand og Latinamerika, der skaber problemer for Danmark

  Det er nemlig særligt indvandring fra lande i og omkring Mellemøsten, der giver anledning til problemer i Danmark – og ikke når der eksempelvis kommer en thailandsk kvinde til Danmark eller indvandring fra Latinamerika.

  Det fortæller Mattias Tesfaye til TV 2 søndag.
  Hvis vi kun fik indvandring fra Kina, Filippinerne, Thailand og Brasilien, kunne man give mig en fyreseddel, for så ville vi ikke have integrationsudfordringer i Danmark, siger han.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. december 2020 @ 01:44

 3. Flot, at vi skal have en mulat fra Etiopien til at fortælle os den ubekvemme sandhed…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. december 2020 @ 01:52

 4. Halima sagde på tv2 news at folk som hende, altså med hende baggrund vil blive stigmatiseret. Tror hun skal prøve vende den om, hvad mon filippinere, thaier eller brasilianere synes om at blive sammenlignet med folk fra Menapt

  Kommentar by Prebber — 15. december 2020 @ 02:43

 5. ET STORT SKUESPIL ER I GANG. Et skuespil der har varet i årtier. Et skuespil der skal få os til at tro at Christiansborg er på vores side. Men det er borgen ikke. Måske er Tesfaye velmenende, men det er politikernes flertal ikke.

  De er i fuld gang med afrikanisering og islamisering, moskeer skyder op i by efter by. De er ved at at forære landet, byerne, boligerne, kvinderne, pengene, familieværdierne, arbejdspladserne, skolerne, hospitalerne, pensionerne, indfødsretten, infrastrukturen og danskernes frihed, fred og sikkerhed væk til kulturfremmede.

  Folkestyret er blevet afløst af pamperi og fjernstyring. Rets- og velfærdsstaten er under afskaffelse. Børnene kuppes af staten, fortæller den korte. En ny besættelse er sat i værk. Danmark er under fremmed herredømme på og i flere og flere områder.

  Men danskernes flertal lader sig spise af med brød og skuespil, halve og kvarte sandheder. Radio- og tv-stationernes samt avisernes “sandheder” er blevet til religiøse sandheder for den brede befolkning.

  Kun tåber frygter ikke hvad folkefjendernes højborg finder på om lidt, om en måned eller om et år.

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 02:45

 6. Brune Linda er fuld af løgn! Som sædvanlig!
  Ja, kæmpe skuespil for at tage opmærksomheden bort fra MetteFUSK, der kan mærke jorden brænde under sig, efter hun brød GrundLoven.

  Hvordan gik det nu lige med Brune Lidas sidste projekt, hed det HjemRejseStyrelsen? 100 Djøfer ansat til hvad? det er da besynderligt så stille der er omkring denne styrelse.
  Hvor mange har de mon sendt hjem? hahaha….

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. december 2020 @ 05:18

 7. En middelmådig murer kan måske blive en god politiker? Med sandheden om virkeligheden når han længst, især med den lyse fremtid verden går i møde.
  Dark to light.

  Kommentar by Iznogut — 15. december 2020 @ 05:18

 8. Er islam ikke mere problemet?!
  Få nu delt op i asylansøger, flygtninge, emigranter, lykkeridder.
  Muhammedaner, muslim, islamist.

  Kommentar by Islamarebad — 15. december 2020 @ 05:59

 9. 5.18, Piotr: Brune Lida eller Linda, hvem er det??

  Kommentar by BENT A — 15. december 2020 @ 07:30

 10. Ja ja! Det er godt med noget Statestik til at afdække hvad enhver ædruelig ved i forvejen! For sandheden er jo at allerede med de statistikker vi har i dag er det åbenlyst for enhver, eller det burde være åbenlyst for enhver, at integration af folk fra Stor Mellemøsten eller MENAPT landene er umuligt! Deres religion påbyder dem ikke at integrerer sig, men i stedet at erobre de lande de er kommet til!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2020 @ 07:32

 11. Kujonpolitikerne tør stadigvæk ikke sige det magiske tabu-ord “islam”. Bare de hører nogen sige “islam” er de ved at ryge baglæns ud af skoene af lutter dyrisk frygt. Angstens koldsved vælter frem, når ordet “islam” bjæffes ud i rummet. Islamisk terror virker åbenbart efter hensigten. Hvad med at betale tilbage i samme mønt?
  Politikerne er ligesom de kristne munke i England, da vikingerne kom som fredelige migranter til de engelske kyster. Politikerne kunne jo, ligesom de gamle engelske konger i vikingetiden, betale de invaderende horder for at skrubbe hjem igen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2020 @ 08:49

 12. Fornuftigt af Tesfaye. Jeg har længe været ked af betegnelsen ikke-vestlige lande, som modsat de muslimske indbefatter en masse lande hvor der i store træk ikke er problemer med tilflyttende udlændinge. De fleste uden for MENAPT landene er velintegrerede og tilpasser sig uden videre vestlig kultur. At fællesnævneren for MENAPT er islam, burde sige sig selv, men vi nærmer os.

  Kommentar by NulTolerance — 15. december 2020 @ 08:55

 13. Jørgen Nielsen — 15. december 2020 @ 01:52

  Ja, et sådant forslag til at pointere problemernes oprindelse, ville Inger Støjberg aldrig turde have lavet. HURRA for den seriøse indvandrer Mattias Tesfaye.

  Den useriøse Halima El Abassis overser, at hun sidder på et statslig lønnet job, der burde være overflødigt, hvis hun mener noget med “hvor man ser os allesammen som medborgere.”

  “Pr. 1. april 2020 er der i alt 809.168 indvandrere og efterkommere i som svarer til 13,9 pct. af den samlede befolkning.

  517.987 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.

  1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning.

  518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Bliver interessant at se, hvor stor stigningen bliver for hele 2020

  Med muslimer ansat i Udlændingestyrelsen og den useriøse Halima El Abassis, skal stigningen nok fortsætte.

  Kommentar by tavsen — 15. december 2020 @ 09:03

 14. Islamistiske perkere vil gerne gemme sig blandt bedre og arbejdsommere folk.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. december 2020 @ 09:03

 15. Det hedder MENA eller MENAP og indeholdt heri er Tyrkiet, så fjern T’et https://en.m.wikipedia.org/wiki/MENA, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 09:18

 16. Godt initiativ. Det skal Mattias Tesfaye have stor ros for. Det burde dog mere præcist hede: – Muhammedanere-, og ikke Muhammedanere-. Alt det siger sig selv, og burde have sagt sig selv de sidste 40 år og langt længere tilbage, men verden vil bedrages.

  Lige et hjertesuk til Inger Støjberg. Hjertelig tak for din indsats imod kvindeundertrykkelse af værste natur under Islam, og din kamp imod Pædofili. Din eneste fejl er at Du er medlem af Venstre og ikke f.eks Nye Borgerlige.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com

  God jul og godt nytår (Hvis jeg ikke skulle gide skrive mere i Højtiden) :-). mvh Michael Unna :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2020 @ 09:40

 17. Man kan ikke engang intergrere en muslim i Zoo…

  Kommentar by Jp — 15. december 2020 @ 09:53

 18. Muslimer—og aber—hører til i et bur med lås og slå på 🐒🔒 forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 15. december 2020 @ 11:13

 19. Hvordan er det nu det gamle ordsprog lyder:

  “Kaster man en sten ind i en flok hunde, så hyler den man rammer.”

  Ja, det er vist nogenlunde korrekt…

  Kommentar by Kimski — 15. december 2020 @ 12:40

 20. Multikultur og etnisk fragmentering skaber altid problemer. Sociologen Robert Putnam målte på effekterne på tillid ved etnisk fragmentering i 50.områder i USA og et af de værste områder han fandt var delt i 1/3 hvide, 1/3 asiater og 1/3 latinoerne. Så påstanden om “integration” af grupper som er meget forskellige fra hinanden er falsk. Fordi man kan finde grupper, som gør tilstanden værre så er multietnicitet stadigvæk en unaturligt type samfund for stort set alle mennesker fordi mennesket af natur er så familiært, at det skal have illusionen om en familierelatation. Hvorfor har vi så mange historier med adoptivbørn som er adopteret som spæde og socialiseret som danske og alligevel føler en større tilknytning til deres biologiske relateret i f.eks Korera?

  Kommentar by CCC — 15. december 2020 @ 13:58

 21. Jeg kan heller ikke se hvad vi skal bruge denne information til. Grundlaget for de er kommet til Europa er troen på vestlige universelle værdier som funderet omkring hele FN ideen med menneskerettigheds og asylkonventioner. Vil man sige, at vi vil ikke give asyl til folk, der kommer fra kulturer som er dårlige til, at blive integreret? Meget få som er kommet til Europa har haft en asylsag efter konventionen. Mange opgørelser taler om 5-7% men alligevel fastholder man et uforvalteligt og utopisk asylsystem. Opgørelsen vil næppe standse eller gøre en forskel på udviklingen. Man skal have et opgør med FN systemet, konventionerne og hele mentaliteten med, at vesten har et moralsk ansvar for andre end de borgere, der er i dens staters varetægt?

  Kommentar by CCC — 15. december 2020 @ 14:09

 22. Demografi (befolkningsstatistik) og kriminalstatistik er noget af det ondeste, der findes.

  Det synes venstrefløjserne. Derfor vil de have det indskrænket mest muligt. De mener kriminalstatistikken altid skal ‘vejes’ på socioøkonomisk baggrund, så indvandrerkriminaliteten halveres matematisk. Keine Hexerei nur Behändigkeit!:-)

  Kriminalstatistikken må aldrig kunne nedbrydes på religiøs og kulturel baggrund. Ikke noget med at kigge på muslimers kriminalitetsfrekvenser og slet ikke nedbrudt på de muslimske lande, de eller deres forældre er indvandret fra. Det kun gå hen og sige noget relevant, vi ikke må få at vide.

  Det er svært at spå, især om fremtiden, fastslog filuren Storm P. Derfor kan demografiske befolningsfremskrivninger, der viser muslimsk flertal I Danmark inf. et halvt hundrede år, skråsikkert afvises med henvisning til Storms vits.

  Hvor mange danskere bakker reelt op om det Fantasyland, medierne – med statens DR og Tv2 i front sammen med den øvrige venstrefløj – har lullet danskerne ind i? De halvsovende drømmere, som man i spøg kunne kalde Imagine-danskerne. Hvor mange er der? Og hvornår vågner de mon? Mon de når at se krumsablen?

  Kommentar by Amad — 15. december 2020 @ 14:22

 23. @ 8, Bent A: Brune Linda er M.Tesfaye.
  Da han som ivrig ungkommunist og fagforenings-agitator, kæmpede for retfærdighed, for de dovne/”svage” der ikke gider at arbejde, samt en plads på den politiske(kolbøtternes) scene, fik han af MSM øgenavnet “BruneLinda” sikkert p.gr.a. hans feminine “look” med øreringe.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. december 2020 @ 15:05

 24. Jeg tror ikke Tesfaye over en dørtærskel og det skal ikke undre mig, hvis han med de “nye” statistikker konkluderer, at fupflygtning/migranter (m´Slimer) fra MENAP-landene er særligt udsatte, for at ende i kriminalitet og at det derfor er nødvendigt med xxx flere flere offentligt lønnede, som rygklappere/hjemme-hos-nurser, snarest.
  – alt mens venstrefløjen og RV+erne klapper og fryder sig over fast arbejde i endnu 30-40 år.
  (så længe tager det nemlig, mindst, inden at nogle ansvarlige i de gamle aprtier (DF inkl.) begynder at opdage, at det heller ikke virkede og så skal der lige lægges 10 år oven i, som syltekrukke, så venstrefløjen og RV+erne kan få tid, til at udtænke nye projekter, for alle dem, af deres vælgere, der ikke der ikke evner/magter/har IQ til at bestride et ærligt arbejde i den private sektor.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. december 2020 @ 21:39

 25. De har prøvet det nye narrativ “Nydanskere”, “Ikke etniske danskere”, “Danskere med anden etnisk baggrund”

  Ingen hopper på jeres sproglige finurligheder, naturens orden går sin gang.

  Kommentar by KineserSnot — 15. december 2020 @ 21:44

 26. Enig KineserSnot 21:44. Hvorfor alle de vildledende nye ord, når vi har det gode, gamle danske ord “perkere”?!:-)

  Kommentar by Amad — 16. december 2020 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper