17. december 2020

David B. Karsbøl: ‘Armslængdeprincippet’ har aldrig fungeret, bør erstattes af ‘Kædesavsprincippet’

Den parlamentariske højrefløj herhjemme er alt for pæn, og det er tid til et paradigmeskifte. Eksemplerne er mange, men intet er bedre end rød bloks annullering af de planlagte DR-besparelser: 901 millioner kroner til venstrefløjens statsmedie. David B. Karsbøl kommenterer på Kontrast.dk – Armslængde-princippet er et handikap for de borgerlige (kræver login).

“Men hvad har disse holdninger egentlig bragt os? I sidste uge genvandt vi titlen som verdens hårdest beskattede land, et flertal af befolkningen har deres primære indkomstgrundlag fra staten, og talrige statslige institutioner huser horder af venstreekstreme såkaldte forskere, som spreder postmoderne galde og antikapitalistisk vås for skatteborgernes penge. Danmarks Radio er lige blevet bailet ud af den socialdemokratiske regering og får alligevel de 900 mio. kr., som man forsøgte at tvinge dem til at spare. Dertil kommer, at andelen af uintegrerbare udlændinge stiger, og at man ikke kan smide dem ud. Og sådan har det snart været i et halvt århundrede. …

Borgerlige politikere bliver nødt til at indse, at de har tre vigtige modvinde at kæmpe imod: 1) ræverøde journalister, 2) statsapparatets egen inerti og 3) vælgergruppernes store interesse i indkomster og overførsler via staten. Af disse tre årsager vil enhver justering af samfundets retning med tilnærmelse af borgerlige mål medføre højlydte klager, demonstrationer, strejker, grædekoneri og absurde påstande om sociale massegrave og amerikanisering osv.

Den gode nyhed er, at denne støj er stort set konstant! Med andre ord vil det hysteriske ævl om social massegrav være upåvirket af, om en fremtidig borgerlig regering reducerer skattetrykket med 2 pct. eller 20 pct. Tilsvarende vil det hysteriske ævl om armslængdeprincippet og politisk indblanding være upåvirket af, om en fremtidig borgerlig regering kræver en besparelse på 900 mio. kr. i Danmarks Radio, eller om DR helt nedlægges.

… Armslængdeprincippet og de fine fornemmelser bør derfor blive smidt på møddingen af borgerlige i erkendelse af, at de aldrig har fungeret og heller ikke kommer til det. Tillad mig derfor at formulere ‘kædesavsprincippet’, som forhåbentlig kan tjene som erstatning…

… lederne af de borgerlige partier bør bruge denne tid til at udforme en dødsliste over statslige og statsligt finansierede institutioner, som skal nedlægges eller beskæres kraftigt umiddelbart efter et valg, som resulterer i et borgerligt flertal.”

(Slutscenen i Tobe Hoopers Motorsavsmassakren, 1974)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115636/trackback

19 Comments »

 1. Meget enig, det er ren idioti, at det borgerlige Danmark finansierer sin egen undergang.

  Kommentar by Odo — 17. december 2020 @ 02:14

 2. Det er godt tænkt, en motorsavsmassakre på INDVANDRINGS-INDUSTRIENS, DRs, Avisernes, de “humanistiske” institutioners og diverse bureaukratiers budgetter er en fremragende idé. Mange milliarder kan spares. Og overflyttes til sundhed, boligbyggeri og social velfærd m.m.

  Der er bare eet problem: de borgerlige partier er ikke borgerlige, men skabs-radikale.

  Kommentar by BENT A — 17. december 2020 @ 02:16

 3. PS: Hvorfor ventede V, K og DF regeringen med at “spare” de 900 millioner kr., til det var for sent. Man kunne jo være gået i gang i 2015-16. Aftalt spil med S, SF og R ?

  Kommentar by BENT A — 17. december 2020 @ 02:33

 4. Film er for Holly Wood ere og tosser som ikke kan læse. Bøger er for elvte september tosser,som ikke accepterer hvad regeringer siger.
  Livet er for dyr,og for ay leves.

  Kommentar by Nielsen — 17. december 2020 @ 07:52

 5. Horseface lebberne i DR vil bruge pengestrømmen til at udskifte kompetente mandlige ansatte med følepornografiske feministiske hjernedøde venstrefascister. I SVT er mændene stor set udryddet med det resultat, at kun feminister gide glo på svenske kanaler. Bon Appetit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. december 2020 @ 08:34

 6. Vrøvl. Borgerlighed og konservatisme er også skyld i den sump, vi står i.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 17. december 2020 @ 09:08

 7. DET SOM GUSTAV JENSEN skriver kl. 08.34 er ihvertfald ikke vrøvl. Og nu vil man sikkert forsøge sig med samme taktik i DR og tv 1+2.

  Kommentar by BENT A — 17. december 2020 @ 09:21

 8. Sådan, Mr Karsbøl! Det er vejen fremad, men tør de “ansvarlige” borgerlige politikere betræde den?

  Kommentar by Crass Børsting — 17. december 2020 @ 10:25

 9. Hvorfor al det vrøvl om nedlæggelse og besparinger?
  Indfør “pay pr wiew” de penge de får ind, kan de gøre med hvad de vil.
  Så regulerer hele cirkusset sig selv!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 17. december 2020 @ 10:41

 10. Kommentar by Gustav Jensen — 17. december 2020 @ 08:34.

  BBC har gjort det samme, de har så bare valgt at gøre det under “inklusivitets”-banneret. Pudsigt nok, så er det alligevel stadigt konsekvent hvide kvinder, der udtaler sig til offentligheden, og fylder sendefladen.

  Men debat pogrammerne er skåret over nøjagtig samme læst som herhjemme og i Sverige, hvor man ALDRIG lader en højreorienteret udtale sig, uden af have mands-opbakket vedkommende med mindst 3 fra venstrefløjen, hvis første prioritet tilsyneladende er at afbryde oppositionen konstant.

  Og ligesom herhjemme, er man også voldsomt optaget af hele tiden at forsikre seerne om, at man er helt enormt upartisk fra BBC’s side, og at alle skam kommer til orde.

  Kommentar by Kimski — 17. december 2020 @ 11:00

 11. Den navnborgerlige fløj herhjemme er aldeles ikke “alt for pæn”, den er tværtimod stærkt anløben. Grunden til, at den på opportunistisk vis har ladet Venstrefløjen indtage institutionerne er, at Venstrefløjen er skidegod til at fremme Det Europæiske Projekt via installeringen af historie- og rodløshed i de børn, den har i sin magt. Og det nyder disse pseudo-borgerlige godt af, for det skaber blanke mennesker, der er modtagelige overfor sloganet: Der er intet alternativ til EU.

  De borgerlige partier er for længst blevet til de føderalistiske partier. Danmark er ikke vigtigt. EU er vigtigt. I anledning af afsløringen af EUROens katastrofale økonomiske virkning erklærede Det Konservative Folkeparti, at “vi kan stadig nå at komme med i EUROen!” Ja. Jo værre det går for EUROen, jo vigtigere er det, at Danmark tilslutter sig den. I følge “de borgerlige”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. december 2020 @ 11:54

 12. Så en statsvirksomhed der senest er kendt for massive chikane sager og generel dårlig ledelse belønnes lige med 900 millioner ekstra?

  Hvis DRs ledelse ikke kan holde liderlige mænd fra kvinderne kan de sgu nok heller ikke administrere milliarderne de får i statsstøtte.

  Kommentar by redneck — 17. december 2020 @ 12:14

 13. Det eneste som fungerer som modvægt er decentralisering af danmark og udmeldelse af EU.

  Kommentar by Jesper Springer — 17. december 2020 @ 12:57

 14. Da feminazierne hele tiden har krævet ‘ligestilling’ i TV, bør de undlade at fylde sendefladerne med ligesindede feminazier maksimalt. Fremturer feminazierne bør vi nok kræve 2 DR varianter; en feminazi kanal under navnet FNZ-DR og en normal kanal under navnet DK-DR med normal 50-50 fordeling af begge køn på skærmen.
  Man kunne også kalde førstnævnte kanal Føle-kanalen og den sidstnævnte for Tænke-kanalen. Madammerne kan så bekræfte deres eget kontralogiske verdensbillede på Føle-kanalen – mændene foretrækker nok en objektiv real-baseret kanal = Tænke-kanalen. Så er begge hold tilfredse; indtil den dag islam overtager TV, som derefter kun viser sider af koranen uden lyd 24/7.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. december 2020 @ 17:12

 15. Bodil Maria Rørbye Rønn præciseret at forpligtelsen til ”Public Service” er defineret som det, som DR til en hver til sender.

  DR radio og TV har altså totalt frie hænder. Ergo er det personalet selv som bestemmer, hvad de gider lave.
  Personalet og journalisterne mål er, som hos andre menneskelige mennesker på godt og ondt, penge, prestige, fest og farver og så lidt arbejde som muligt.

  Bl.a. er indholdet i Radio- og TV-avis ikke primært nyheder; men langstrukne indlæg og interviews med hr. og fru Jensen’s følelser vedrørende en nylig begivenhed. TV nyheder er nærmest blottet for nyheder.

  Rapporttager laves uden for studier, for så kan optagervogne og 4-6 journalister, teknikere og chauffører hurtigt og nemt optjene stor afspadsering, udepenge og diæter og sikkert alt muligt sjovt.
  Så ”Public Service” er det som personalet har det sjovest med og tjener mest på.

  Vi ” – the real Public”, har ikke noget at skulle sige, Hvorfor ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 17. december 2020 @ 23:22

 16. Den skabsradicoole VKLA regering – sikkert med Dansk Fjolseparti som støtter – afskaffede da ellers licensen …….

  Kommentar by Bilka — 18. december 2020 @ 11:52

 17. Hvordan kan have et korrespondent ægtepar i Washington DC uden at vide hvad der foregår? De tror det handler om Trumps personlighed men der er noget dybere på spil….de har aldrig tænkt den tanke at en enhver i et valgt embede skal være forpligtet på forfatningen/grundloven.

  Kommentar by Moth — 18. december 2020 @ 13:18

 18. Betragter man svensk TV’s oversigt på internettet, kan man se, at programmerne er præsenteret ved små skærmbilleder. Ét billede for hvert program på hver kanal (STV1 og STV2). Således kan seerne få indtryk af programmernes individuelle indhold.
  Det interessante er nu, at på de fleste af præsentationsbillederne er der næsten udelukkende kvinder og kun ganske få mænd. Svensk TV illustrerer hermed, at feminazierne har sat sig godt og solidt på alle programflader.
  Hvor forsvandt den tilstræbte kønslige ‘Ligevægt’ hen. Det ligner en nærmest total okkupation af feminazier på TV skærmen. Tror femihønsene virkelig, at den politiske magt ligger på TV-skærmens kønsfordeling? Et gammelt ord siger, at hvor kvinderne er, er magten ikke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 16:34

 19. Børge-Muhammed — 17. december 2020 @ 09:08:

  Enig. Såkaldt “borgerlige” og “konservative” er generelt uduelige og kujonagtige.

  Vi mangler et ægte højre-orienteret parti, som fokuserer på dansk identitet, etnicitet, tradition, vestlig kultur, traditionelle familier og værdier etc. Et parti, som vil gøre op med ikke blot massindvandring og multi-kultur, men også promoveringen af degenereret (usund/unaturlig) adfærd og værdier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. december 2020 @ 15:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper