18. december 2020

Venstreradikal Radio4-ekspert: ‘Fuldstændigt usandsynligt’, at muslimer forsøger at overtage Danmark

Stort set alle eksperter i højreekstremisme har en fortid på den yderste venstrefløj, og mønsteret gentages i disse år i forhold til konspirationsteorier. Det er eksempelvis folk som Silas L. Marker, Mikkel Thorup og Rikke Louise Alberg Peters der klager sig i medierne, underviser skolelærere i nethad og faktatjekker for den brede offentlighed.

I sidste uge kom jeg ind i ‘Rigtige Røverhistorier’ på Radio4, der havde Mads Ananda Lodahl i studiet til en timelang snak om konspirationsteorier. Han omtales som forfatter, men han er fuldfed venstreradikal, der gennem et årti har kæmpet en kønspolitisk kamp imod biologien: “Der findes ikke noget modsat køn”. En mand der ikke kan forstå, at der kun findes to køn, er nok ikke den rigtige til at kvalificere noget som helst.

Han levede fint op til mine fordomme. Direkte fra UFO’er og aliens til den postulerede konspirationsteori om at muslimer ønsker at overtage Danmark: “Der er der ikke noget som tyder på at det er ved at ske, eller at nogle prøver på at få det til at ske.” Udsendelsen kan høres her.

Mads Ananda Lodahl, forfatter: … som med alt muligt andet, skal man ho hele tiden forholde sig til at der er en etisk dimension i det.

Nikoline Larsen, Radio4: Det er vel også sådan noget med UFO og aliens-teorierne, at de kan synes som et frirum fordi de ikke sådan umiddelbart…

Mads Anando Lodahl: Det er jo relativt ufarligt, kan man sige, men så er der sådan en som David Icke, som mener aliens er sådan nogle ‘reptilians’, ’shapehifter’, som er jøder. Så bliver det sådan, ej stop, det er ikke fedt. Men ja, der er jo også folk i Danmark som tror at muslimerne i Danmark bare venter på at blive mange nok, så de kan overtage landet. Det er jo en konspirationsteori, som igen, ifølge Occams ragekniv – det er fuldstændig usandsynligt. Der er der ikke noget som tyder på at det er ved at ske, eller at nogle prøver på at få det til at ske. Og det har jo ægte konsekvenser, at folk ligesom har den der angst eller den der konspirationsteori kørende. Det har jo ægte konsekvenser for mennesker, der bor i din boligblok, altså.

(Collage: Mads Ananda Lodahl og andre ‘forfattere’)

citater

“Et ægteskab mellem en mand og kvinde er jo heller ikke upolitisk, ahistorisk eller lige. Derfor bliver man nødt til at forholde sig til, at det er en institution, som er en del af det patriarkalske samfund, hvor kvinder historisk set har været en handelsvare, og hvor kernefamilien er en forbrugerenhed, der er med til at opretholde kapitalismen.” (Mads Ananda Lodahl, Politiken, 26. februar 2011)

“Det er ingen hemmelighed, at to-kønssystemet er en social konstruktion. Cpr-registret med dets to – og kun to – indbyggede muligheder for at markere køn er et system, som mennesker har skabt. Vi ved også, at der findes mere end to køn. … Men bruger staten og sundhedsvæsenet virkelig lovgivning, hormonbehandling, eugenik, fosterdrab, tvungen sterilisering og ‘normaliserende kirurgi’ for at opretholde to-kønssystemet? Og når nu systemet ikke stemmer overens med virkeligheden, hvorfor ændrer man det så ikke, i stedet for at prøve at tilpasse virkeligheden til systemet?” (MMads Ananda Lodahl, Altinget, 11. maj 2015)

“Det er let at grine af ufologien, men hvis folk som Hawking og Kaku er åbne for muligheden, er det måske arrogant uden videre at affeje tanken. Og hvis man først køber præmissen om, at en UFO hypotetisk set kan være styrtet ned et sted i USA, så bliver resten af Greers historie både troværdig og vigtig.” (MMads Ananda Lodahl, Information, 6. juli 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115651/trackback

57 Comments »

 1. Mads Ananda Lodahl er SYG I HOVEDET, længere er den sådan set ikke. Man kan dog tilføje at MSM efterhånden hellere vil give sendetid og spalteplads til skøre kugler og konvertitter end til normale mennesker.

  Som da Pølletiken brugte en halv forside og to hele sider inde i avisen, på en feminist der hævdede at der var i alt ca. tusind køn, og at det med to køn var en stor misforståelse og smalsporet ideologi.

  Man kan selvfølgelig også spekulere på om Mads Ananda bare prøver at tilpasse sig til et samfund som er ved at være så afstumpet, sindssygt og perverst, at Mads er blevet bange for at virke normal. Han frygter måske at systemet så vil komme efter ham.

  Hvis han har læst om de røde khemerers udskejelser, kan man måske godt forstå ham.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 03:03

 2. Hvad vi kan se MED EGNE ØJNE, er at arabere og afrikanere fylder mere og mere overalt i Danmark. En invasion, en masseindvandring, en besættelse er i fuld gang. Folkefjendernes højborg midt i København er ved at bringe Danmark ind under fremmed dominans og herredømme. Det er strengt forbudt ifølge straffeloven som kalder det landsforræderi.

  Men når man kan ignorere grundloven, kan man vel også ignorere straffeloven. Og det danske folks værdier, rettigheder, liv og fremtid kan man jo med Merkels, Ursulas, Ylvas, Jelveds, Zenias, Stines, Sofies, Pernilles, Buksetroldens og Tullesens FULDE VELSIGNELSE sælge ud af, udhule, snigløbe eller udslette, efter forgodtbefindende.

  Vi bliver solgt til stanglakrids, og ALLE de gamle partier er helt med på idéen.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 03:18

 3. Fuldfed venstreradikal :-)
  Fjolset synes ikke at forstå – eller vide – at hvis præmisserne er falske bliver resultatet af ens tankespin også falsk.
  Lysenkoisme, som er godt eksempel på gale præmisser, var en “stor” succes under både Stalin og Mao.

  Kommentar by T. Snorrason — 18. december 2020 @ 03:39

 4. Der er 56 forudgående tilfælde som netop understøtter Occam’s Razor princippet, i forhold til en fremtidig muslimsk overtagelse af landet, mens der ikke findes ét eneste eksempel på det modsatte.

  Men da Mads Ananda Lodahl er et produkt af et dybt fordummende, venstreorienteret undervisningssystem, så vil det være at kaste perler for svin, at oplyse ham og redaktionen på Radio4 om noget som helst.

  De gælder også dette…
  https://www.avisen.dk/pentagon-blaastempler-ufo-videoer-de-er-gode-nok_597018.aspx

  OT, men er jeg den eneste der har lagt mærke til, at de generelt ikke er specielt attraktive mennesker ovre på den fløj?
  Breibart havde for et par måneder siden en billedserie, taget under en af krøyerskuglernes mange demonstrationer ‘over there’, og der var ikke en eneste af dem, der ikke kunne have fået job i fortidens omrejsende Freak Show, ligesom det også er tilfældet med danske Mads Ananda Lodahl.
  Måske er det i virkeligheden dér skoene trykker..?

  Kommentar by Kimski — 18. december 2020 @ 04:56

 5. Mads Ananda Lodahl er en omvandrende kolbøttefabrik. Alle tænkelige og specielt utænkelige tanker og definitioner ses som kapitalismen diktatur.
  Mads har det vel sjov med at få andre til at tro, at han har en mening med galskaben.

  Det værste er dog, at han formentlig lever af tvangsinddrevne midler fra skatteslaver. Socialister har det godt, når de selv profiterer af slaveri – og de er endda stolte af det.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. december 2020 @ 05:45

 6. EUs mål er at afskaffe demokratierne, nationerne og europæerne. Det synes ihvertfald at være Merkels mål. Hun ønsker i sin magtsyge og herskesyge at Tyskland skal dominere alle 27 EU-lande.

  Masseindvandringen er starten på opløsningen af vores lande. Og selvfølgelig stræber islamisterne efter at INVADERE, EROBRE OG OVERTAGE Danmark, Norge, Sverige og Tyskland osv. Merkels ambitiøse plan er dårligt gennemtænkt, er et rent følelses-projekt dømt til at ende i kaos og barbari.

  Det er et pladderhumanistisk projekt som 100% IGNORERER OG PISSER PÅ europæernes og skandinavernes interesser.

  Men Christiansborgs “humanister” og feltmadrasser er ivrige Merkel-medløbere.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 05:45

 7. Fyrværkeri idag.
  Sæt selv ind hvad, der anvendes i morgen!
  https://ekstrabladet.dk/krimi/skyder-fyrvaerkeri-mod-tilfaeldige/8405788

  Kommentar by Islamarebad — 18. december 2020 @ 06:34

 8. idioten er vel som de fleste på venstrefløjen uddannet langt ud over sin intelligens.

  Kommentar by Hagmann — 18. december 2020 @ 06:34

 9. Dette væsen er jo totalt ude i hampen!

  Bare se på fotoet, så ved man stort set alt om væsnet!

  Arbejdslejr i 10 år i et bornholmsk stenbrud uden grave maskiner, men med hakke og skovl burde kurere denne syge!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 18. december 2020 @ 06:40

 10. Merkel siger, dem der ikke tror på hendes corona “fakta” bør søge psykiatrisk behandling

  Vi står over for en generation af degenererede hjerner, der gejler hinanden anden op med skøre ideer om racisme, køn og seksualitet, klima, religiøs overtro og meget andet.

  Mads med tyrering i næsen skal vist ikke flytte til Ungarn
  https://sn.dk/Verden/Ungarn-forbyder-homopar-at-adoptere-og-skriver-koen-ind-i-grundlov/artikel/1393657

  Kommentar by k.m. — 18. december 2020 @ 08:02

 11. Er det muslimer?

  Syv unge mellem 15 og 20 år blev tilbageholdt – men politiet kunne ikke sigte nogen.
  Nordsjællands Politi blev sent torsdag aften kaldt til Nærumvænge Torv i Nærum, efter at have fået flere anmeldelser om, at en gruppe unge skød fyrværkeri efter fodgængere og bilister.
  Det oplyser politikredsen på Twitter.
  Da politiet nåede frem, blev de peget i retning af en gruppe unge af en anmelder, men betjentene kunne ikke finde frem til eventuelle gerningsmænd, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte til TV 2 Lorry.
  Siden sendte politiet en større styrke til Nærum og omringede praktisk talt stedet.
  – Og så dukkede en gruppe på syv unge mellem 15 og 20 år op. Vi har talt med dem og visiteret dem, men vi kunne ikke umiddelbart sætte dem i forbindelse med hændelsen, og vi har ikke nok til at kunne sigte nogen, siger Jakob Tofte til TV 2 Lorry.
  Kvinde skulle være ramt
  Politiet fik adskillige anmeldelser om, at unge skulle have skudt fyrværkeri efter forbipasserende, og flere af henvendelser omtalte blandt andet, at en kvinde skulle være blevet ramt af fyrværkeriet.
  – Vi har ikke truffet hende, men hvis hun ser denne nyhed, er budskabet, at vi rigtig gerne vil tale med hende og høre, hvad hun har oplevet, siger Jakob Tofte til TV 2 Lorry.
  Fredag vil politiet kontakte et lokalt supermarked for at kigge i deres overvågningsmateriale, oplyser vagtchefen.
  Han håber, at aftenens massive tilstedeværelse i Nærum har været med til at genskabe trygheden for de lokale borgere.
  – Det er uden tvivl hamrende farligt, og det kan gå rigtig galt. Vi finder os ikke i det her, folk skal kunne være i fred, siger vagtchefen.
  Det er strafbart at benytte fyrværkeri før den 27. december, og det er naturligvis strafbart at skyde fyrværkeri efter andre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. december 2020 @ 08:18

 12. Sjovt som vurderinger af “konspirationsteorier” trives på det venstreorienterede overdrev – Karl Marx konspirations-teori tages dog meget alvorligt – men så vidt vides har ingen queer-teoretikere beskyldt de to rigtigt gode venner Marx og Engels for noget i den retning…Den venstre-orienterede konspirations-teori om at National Socialismen hørte til på den “højrefløjen” har gode kår – og under Den Kolde Krig var venstrefløjens yndlings-konspirations-teori som bekendt at NATO var den nukleart aggressive part og Sovjet Unionen den fredselskende due. Lokummet var atom-våben-frit alt imens a-våben-bevæbnede sovjet-ubåde sejlede lystigt rundt i bælter og stræder – samt den svenske skærgård.
  Absurditeterne står i kø pakket ind såvel historisk uvidenhed som politisk aktivisme…Man græmmes.

  Kommentar by Limewoody — 18. december 2020 @ 08:20

 13. Antag, at muslimer bliver demografisk flertal inden for de næste 40 år. Et ikke usandsynligt scenarie, henset til muslimers og hvide menneskers meget forskellige fødselsrate.
  Når nu muslimer når op på over 50%, er de på lovlig demokratisk vis i stand til at overtage den politiske magt i Danmark. De kan derefter afskaffe demokratiet fuldstændigt legalt, for at indsætte koran og sharia som grundlov i Danmark. Lang tid før de når de magiske 50%, vil de dominere dansk lovgivning og præparere den for en muslimsk magtovertagelse.
  Det må aldrig ske – islam er had, krig, død, primitiv dyrisk vildskab og rendyrket fascisme.
  Hvis islam skal elimineres i Danmark, skal nogen gøre noget ved det – ikke sandt?

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 08:50

 14. KUN konspirationsteorier som statsansatte røde journalister siger god for er troværdige. STOP MEDIESTØTTEN.

  https://ekstrabladet.dk/dagsorden/stor-frustration-i-pet-regeringen-ignorerer-vurdering-af-boern-i-syrien/8385330
  For i stedet for at hente børnene hjem under kontrollerede forhold og holde øje med børnenes udvikling, risikerer man, at børnene under deres årelange ophold i teltlejrene i Syrien udvikler en vrede og voldsparathed, som de senere kan rette mod Danmark.”

  Kommentar by tavsen — 18. december 2020 @ 09:04

 15. Kommentar by Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 08:50

  Det har til alle tider været muhamedanernes plan; at overtage Danmark, at overtage Vesten.

  Og de har ikke travlt, de er tålmodige og tager lidt ad gangen, de får masser af børn, og de er tydeligvis ligeglade, om det tager 40 år eller 400 år, langsomt men sikkert udvides Ummah’en, indtil alle lande er tilsluttet Stormuhamedanien og alle er muslimer eller døde, dræbt ved krumsabel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. december 2020 @ 09:13

 16. Individer med næseringe kan jeg simpelthen ikke tage seriøst, kun beklage deres manglende opdragelse.

  Kommentar by ino — 18. december 2020 @ 09:14

 17. Har piphans ret? Er danskerne jordens dummeste folkefærd?

  To somaliske børn er i al diskretion blevet reddet fra en genopdragelseslejr i Somalia af de danske myndigheder, og børnene er nu hjemme i Danmark.

  Deres 54-årige forældre, der bor i Gentofte, stilles fredag for Retten i Lyngby, hvor de er tiltalt for at have sendt børnene til udlandet under forhold, der har bragt børnenes sundhed eller udvikling i alvorlig fare.

  Forældrene nægter sig skyldige.

  Børnene, en pige, som i dag er 17 år, og hendes 19-årige bror, skal begge vidne mod forældrene under retssagen og forklare om deres rædselsfulde ophold i Somalia.

  Ifølge anklageskriftet blev drengen udsat for fysisk afstraffelse, hvor han blev slået under fødderne, og pigen overværede adskillige gange, at andre børn i genopdragelseslejren blev afstraffet.

  Pigen fik slået alarm
  Ekstra Bladet erfarer, at det på et tidspunkt lykkedes pigen at ringe hjem til de danske myndigheder, og Udenrigsministeriet fik sat en redningsaktion i værk. Børnene kom ud af lejren, men blev indkvarteret af familie alene i et hus, hvor en onkel holdt øje med dem, og hvor de blev holdt socialt isoleret.

  Det var, ifølge tiltalen, den 54-årige far som 12. juli 2018 rejste til Somalia med børnene.

  Knapt et år senere, 14. maj 2019, lykkedes det de danske myndigheder at få børnene til Danmark. De var i genopdragelseslejren frem til 19. januar 2019 og opholdt sig derefter under opsyn i familiens hus, indtil de rejste til Danmark.

  Ifølge tiltalen blev børnene afskåret fra for eksempel undervisning og lægehjælp, de havde ingen retssikkerhed og fik ingen omsorg, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 18. december 2020 @ 09:30

 18. Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 08:50

  Hvordan det vil gå, når Krigens Hus i Danmark bliver til Fredens Hus, kan allerede aflæses i de store boligblokke

  https://www.tv2lorry.dk/artikel/bestyrelsen-i-egedalsvaenge-har-faet-islamisk-radgivning
  Det vækker harme i bebyggelsen Egedalsvænge i Kokkedal i Nordsjælland, at et muslimsk flertal i bestyrelsen har lukket flere beboerklubber, angiveligt efter rådgivning fra den islamiske forening Hizb ut-Tahrir, skriver flere medier.”

  INGEN TEGN på udvikling, de ønsker fortsat at leve som de 1400 år gamle regler foreskriver. Ramadanen er et tilløbsstykke hvert år. Og den sociale kontrol bevares.

  ekstrabladet.dk/krimi/to-boern-reddet-fra-raedselslejr-i-somalia-nu-er-foraeldrene-tiltalt/8403299

  Kommentar by tavsen — 18. december 2020 @ 09:53

 19. Besynderlig type temmelig uanvendelig i det praktiske produktive samfund, dog betalt af samme ,og tilsyneladenede ikke spor taknemlig

  Kommentar by dunk — 18. december 2020 @ 10:27

 20. Det er sjaeldent jeg reagerer paa folks fysiognomi, endsige kommenterer paa den. Her vil jeg goere en undtagelse: foej for den lede hvor er det roede svin vammel at se paa!

  Kommentar by krassisten — 18. december 2020 @ 10:29

 21. OK. Jeg var så Dum at tro at kønnende var noget Naturen havde skabt i sin mangfoldighed, så en ny generation af pågældende dyreart/menneske kunne komme til når de biologiske DNA molekyler pga forældelse ikke kunne holde sammen på det konkrete skabte. Såån rent konspirationsmæssigt forstået.:-) :-) Men der er jeg altså for dum kan jeg forstå, for ifølge Mads (og det må I sgu gerne kalde mig:-) :-) :-)) er det en menneskeskabt social konstruktion som det Kapitalistiske samfund har skabt til undertrykkelse af Proletariatet :-) :-) :-) :-).
  Hvad Islam angår er det Muhammedanernes pligt, med Jihad i mente, at overtage De vantro,s land- Danmark osv. Det kan selvfølgelig lade sig gøre ved at man ofre sine sønner til denne hadreligion- usekulære diktatorreligion med dens Førerprofetideal, hvor de så via klankonsruktionen skal overtage det område de bor i. Man kan starte med at chikanere De vantro, -og få moralsk hjælp fra de selvfrelste etisk blinde politisk korrekte, som selvfølgelig selv bor langt væk fra de problemer Deres (pilrådne-løgnfulde) moral skaber- væk fra området, og dermed på Mafianiveau skabe familiekonstruktioner, og senere skabe et shariaordensnet med Imamer som myndighed, når politiet har mistet kontrollen, og De politisk korrekte i Deres diplomatiske fejhed ikke vil sætte millitæret ind i området- hvilket de jo ikke har noget imod, hvad udlandet angår, når konsekvensen af Den religions modbydelige etik og moral fremviser shariahelvedet. Det er vist sådant det foregår. Man ligger som man har redt ud fra vores Nationale Demokrati betingelser.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. Trods alt.God Fredag og God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. december 2020 @ 10:32

 22. (DR må hellere se at få ansat Mads i en fart (vi vil underholdes på anstalten). —-Der er kun en sand kommunisme og Karl Marx er dens profet :-) :-) :-) :-). God jul og godt nytår).

  Kommentar by Michael Unna — 18. december 2020 @ 10:48

 23. Mads Ananda Lodahl din klamme type. Hvis der er flere end to køn, hvorfor findes der så kun to kønskromosomer?

  Kommentar by ET — 18. december 2020 @ 10:50

 24. Nazzere alle vegne. Både islamister og venstreekstreme tosser. Måske de skal i samme arbejdslejr?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. december 2020 @ 11:29

 25. Fjolser med snotspredere er bare ude på opmærksomhed, han er ikke kommet godt igennem den anale fase i barndommen.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. december 2020 @ 11:32

 26. Man undres over at der produceres så ufattelig dårlig radio i Danmark, forklaringen er at venstreradikale journalister og studieværter inviterer venstreradikale gæster og “eksperter” i studiet, derfor bliver det nærmest til Enhedslistens propagandakanaler!
  Det er trist for jeg har tidligere været glad for radioens mulighed for at gå i dybden med et emne, men nu slukker jeg, fordi det ubegavede snakkeri er ulideligt at hører på! Det er åbenlyst at der snakkes i takt med tidsånden, som desværre er uendelig venstreorienteret! Ingen eller næsten ingen indsigtsfulde mennesker bliver inviteret i nærheden af mikrofonen! I øvrigt snakkes der for meget og tales for lidt!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. december 2020 @ 11:33

 27. @ 23, ET . Det kan ikke siges for ofte, men det lader til at mange skal have det banket ind i knolden: x-x og x-y har indtil nu fungeret tilforladeligt og det vil det ogsaa fremover . Bortset fra nogle ganske faa tilfaelde, hvor naturen har klokket i det, foregaar resten inde i hovederne paa folk, eller det er blevet snakket ind i hovederne paa folk. Det skal da slet ikke have lov til at fylde som det goer nu, og giv mig blot en fornuftsbaseret grund til at man skal belemres med disse folks psykiske problemer fra morgen til aften. Deres problemer er der remedier for, sagkundskaben er til stede, behandlingstilbudene ligesaa. Mads A. Lodahl kommer aldrig til at vinde over biologien. Taberen skulle se at faa sig et liv..

  Kommentar by krassisten — 18. december 2020 @ 11:38

 28. “…Det er ingen hemmelighed, at to-kønssystemet er en social konstruktion….”.

  Denne erklæring ville nok overraske Charles Darwin. 2-kønssystemet er udviklet ved naturlig selektion gennem millioner af år. Dinosaurerne levede for 150 millioner år siden i et 2-kønnet system; ligeså menneskeaber og abemennesker langt senere. Det er nok ret tvivlsomt, om vore abeforfædre vidst noget om sociale konstruktioner.
  Hvis man, ved hjælp af sociale konstruktioner, kan udvikle N-kønssystemer (N>2), bliver det en Darwinistisk blindgyde. De 2 køn er nødvendige for en langtidsholdbar reproduktion. Flere køn vil besværliggøre reproduktionen og naturlig selektion vil stoppe eksperimentet. Charles Darwin har ret, “sociale konstruktioner” er netop ikke naturlige konstruktioner – men ordskvalder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 11:49

 29. OT: I PAPIR-AVISERNES BREVKASSER handler læserbrevene om alt muligt forskelligt. Kan det tænkes at UP ville få flere læsere, hvis flere forskellige emner tages op? Det er ihvertfald vigtigt at UP får mange flere læsere, for hvis den kun har 500 eller 5000 eller 10.000 læsere, så er det næppe nok til for alvor at rykke noget.

  Foreløbig presser og skubber folkefjenderne bare Danmark tættere og tættere hen mod samme forhold som i Libanon, Venezuela, Sverige og Somalia osv.

  UP gør det godt, men hvis man udvidede “menukortet” ville antallet af læsere, og dermed indflydelsen, måske kunne tredobles. Hvem véd?

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 12:00

 30. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at to køn er biologi (bortset fra sjældne genfejl), mens flere køn er en social konstruktion.

  Kommentar by traveler — 18. december 2020 @ 12:19

 31. Man læser, at en venstreradikal aktivist begrunder sin aktivisme med, at han er blev mobbet i skoletiden for sin anderledeshed, og derfor vil han nu bekæmpe det onde samfunds undertrykkende normer dels som hævn, dels for ikke andre med anderledeshed skal blive mobbet i skolen mv.. Det er aktivistens rationale.

  Det mærligelig ved dette rationale er, at i virkeligheden er det venstreradikale aktivister, der fysisk og psykisk går meget aggressivt efter anderledes tænkende, f.eks. efter folk med borgerlige eller nationale normer. En sådan aggressiv adfærd kommer ikke ud af den blå luft, men må være noget, der kommer fra de venstreradikales baggrund og (manglende) opdragelse.

  Og må også have givet sig til udtryk i deres skoletid, hvor de må have udsat andre for deres ubehagelige personlighed og dominansadfærd. Så når de klager over, at de blev mobbet i skolen for deres anderledeshed, så er det nok ikke den fulde sandhed.

  Kommentar by traveler — 18. december 2020 @ 12:22

 32. Hahaha, islam siger det selv, men det passer ikke

  Kommentar by BB — 18. december 2020 @ 12:42

 33. Hahaha, islam siger det selv, men det passer ikke

  Kommentar by BB — 18. december 2020 @ 12:42

  Snothvalpen har aldrig læst koranen, så han konkluderer ‘Fuldstændigt usandsynligt’ BASTA autoriteten har talt.

  Fin video med fint forsvar for BIGAMI

  Islamic State. They call it “Islamist democracy” & have set a target date: 2030
  https://twitter.com/AmyMek/status/1049875277302652928
  Belgium’s Islam party already elected two Islamic Politicians who fight for Sharia

  Kommentar by tavsen — 18. december 2020 @ 13:11

 34. EN FORKLARING på hvorfor samfundet udvikler sig i en mere og mere skør og selvdestruktiv retning, kan være at Danmark er ved at være et gennemkorrupt land. Indvandringsindustrien, dens medløbere og de gamle partier tjener millioner og milliarder på at importere, administrere og “integrere” kulturfremmede.

  Og så er der de højtlønnede og nemme jobs i EU og andre bureaukratier, hvor man bare skal have partibogen i orden. Og der er statstilskudene til aviserne, patientforeningerne og andre foretagender som hurtigt bliver afhængige af disse tilskud, hvorfor de bliver tamme og tandløse når de skal forsvare de menige danskeres interesser.

  Det er måske korruption som er hovedårsagen til at i dagens Danmark er det kun indvandrere der har menneskerettigheder, mens danskerne er blevet frataget både deres borger- og menneskerettigheder.

  Oveni korruptionen kommer så den syge tidsånd der er skabt af mediefolk der bl.a. lider af ideologiske forstyrrelser af deres hjernebølger/ virkelighedsopfattelse.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 13:21

 35. Kommentar by Gustav Jensen — 18. december 2020 @ 11:49.

  Apropos Darwin og udviklingsteorier, så ser det faktisk ud til, at der er noget om “regressions teorien”, altså teorien om at naturen ind imellem tager nogle irrationelle spring tilbage i udviklingen, jvfr. Mads Ananda Lodahl og hans ligesindede.

  Intelligente mennesker forstår jo godt, at for mange børn reducerer deres egen levestandard, og handler således derefter. Dumme mennesker reproducerer uhæmmet. Resultatet må jo så på længere sigt altid være eksistensen af flere dumme mennesker end omvendt, og det gælder uanset race og nationalitet.

  Når man så oveni lægger tilstedeværelsen af en Stat, der på andres regning værner om og opretholder livet, på dem der normalt ville være døde som konsekvens af deres egen stupiditet, så skal det selvfølgelig ende med at gå galt.
  Og lige i øjeblikket er venstrefløjen og Islam de to mest slående eksempler på fænomenet i dagens Danmark, men selvfølgelig også i resten af den vestlige verden.

  Kommentar by traveler — 18. december 2020 @ 12:22.

  Jeps, det var faktisk det jeg forsøgte at antyde, med mine betragtninger over udseendet, men du specificerede essensen i det så meget bedre. Den slags ‘glitches’ i den generelle tankegang har som regel sit udspring andetsteds, og venstrefløjen har jo i forvejen en tilbøjelighed til at tiltrække de ‘utilpassede’, der i forvejen ser sig selv som ofre. Hvis ikke den direkte er baseret på dem.

  Kommentar by Kimski — 18. december 2020 @ 13:33

 36. Jeg har lyttet til programmet, hvilket jeg allerede efter få minutter fortrød.

  Mads Ananda Lodahl et uvidende og fjols der ikke aner hvad han snakker om. Han at ævle og væve sig igennem forklaringer og teorier han ikke selv forstår. Kardashev´s skala har intet med atom-våben eller biologiske teorier at gøre men er udelukkende et mål for udvinding, oplagring og brug af energi.

  Og, hvem er den tosse der helt alvorligt har ment at pigebarnet der er vært på programmet ville være et godt valg til at oplyse resten af Danskerne. Hun kan ikke engang udtale “Sumer” korrekt!

  En folk intellektuelle dværge fra top til bund!

  Kommentar by Santor — 18. december 2020 @ 13:59

 37. #8 Hagmann
  Allerede da Lodahl havde gennemført første klasse var han uddannet langt over sin intelligens.

  Jeg ved at Kim Møller lytter til Radio4 i en god sags tjeneste.men er der mon andre der lytter til Radio4?

  Kommentar by bjarne binee — 18. december 2020 @ 14:28

 38. Kommentar by bjarne binee — 18. december 2020 @ 14:28.

  Jeg fatter ikke han kan holde det ud: Der går sjældent mere end 5-10 minutter efter at jeg lukker op, (hvilket sker meget, meget sjældent nu om dage), før mine omgivelser tigger mig om at slukke igen, fordi mit blodtryk er på vej op i det røde felt, over den generelle rablende idioti, man som lytter forventes at være enig i.

  Kommentar by Kimski — 18. december 2020 @ 15:29

 39. Apropos det at Nikoline Larsen nævner “med UFO og aliens-teorierne”

  Er der så nogle, som kender navnet på planeten, som Mads Anando Lodahl er indvandret fra?

  Kommentar by T. H. — 18. december 2020 @ 15:33

 40. Der er dog noget forsonende ved tanken om et islamisk shith hole Danmark: Som noget af det første vil semi-nazisten, og før det tåben, Mads Ananda blive hejst op i en kran, i den fra Iran så velkendte “omvendt hængning”. Alt imens han som det sidste kan skue ud over et islamiseret shit hole, han ignorant nægtede var en mulighed.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 18. december 2020 @ 15:53

 41. @ 39 , T.H. Beklager, navnet kan jeg ikke tjene med, istedet skal der lyde et fromt oenske om at den paagaeldende planet bliver bombet af stjernekortet, inden flere af hans slags slipper over i den civiliserede del af universet :-)))

  Kommentar by krassisten — 18. december 2020 @ 15:57

 42. Kommentar by Asger Baunsgaard — 18. december 2020 @ 15:53.

  Det er efterhånden det eneste lyspunkt der er tilbage: Jeg håber at jeg lever længe nok til at se skoven af forhenværende marxister, mens kragerne hakker i resterne af dem. Man makes plans and God laughs.

  Kommentar by Kimski — 18. december 2020 @ 16:18

 43. ER RADIO 2, 3, 4, 5, 6, 7, og 8 osv. ikke endnu et eksempel på at vi regeres af et idiotisk sammenrend i en skummel borg midt i hovedstaden?

  Var det ikke samme idioter som nedlagde FM-båndet så tusinder af dyre og flotte radioer med eet slag blev forældede og ubrugelige, som f.eks. B & O Grand Prix og lignende. Til gengæld fik vi DAB og digital radio hvor lyden er dårligere.

  Og det i et lille land hvor der måske ikke er talentmasse nok til god oplysning og underholdning på 8-12 kanaler samtidig, eller hvor rød ideologi frasorterer de talentfulde og kloge.

  Intet er blevet bedre af den store radio-reform. Og sådan er det med ni af ti reformer: intet bliver bedre, men kun værre. Politireformen, kommunalreformen, nedlægningen af amterne, skolereformen og 117 andre reformer kunne nævnes.

  Hvad Christiansborg har påført danskerne af ulykker og forringelser gennem de sidste mange år, lader sig vanskeligt beskrive. Et katalog over de politiske svinestreger ville fylde en stor kuffert eller et mindre bibliotek.

  (Nu får vi så tyve små nærpoliti-stationer, som kun skal holde åbent ca. 2 timer i døgnet. Et lille plaster på et åbent benbrud. Men Pape var stolt af “reformen” og de nye skjulte afgifter som skal betale den)

  Og nu vil borgen så også fordrive, udskifte og udrydde os, via en stedfortræder krig.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 16:20

 44. Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 13:21

  Det er rigtigt at sætte fokus på “højtlønnede og nemme jobs i EU” og den politiske ensretning, der sker gennem denne ikke markedsbaserede mekanisme. Dvs. det at man kan opnå personlig økonomisk succes, ikke gennem skabelse af værdi for samfundet eller gennem hårdt arbejde, men alene ved at få adgang til et bureaukratisk magtsystem, der bærer bestemte radikale holdninger. Altså et magtsystem, der bestikker omgivelserne til politisk ensretning og lydighed.

  Konflikten med Østeuropa afdækker denne bestikkelsesmetode i grotest form:

  Østeuropas politiske flertal er imod den radikale alles-ligeret-ideologi dvs. fri indvandring fra MENAP, og den radikale social konstruktionisme dvs. LGBT-ideologi, men EU forsøger at undergrave landenes demokratier gennem et overbud i lønninger og goder til landenes beslutningstagere. Da det overraskende nok ikke rigtig lykkes at bestikke de demokratisk valgte i Polen og Ungarn til deres egne landes ideologiske underkastelse, finder EU på noget komplet absurd om overtrædelse af retstatsprincipper i stedet. Men målet er det samme: At underlægge Østeurpa den radikale EU-ideologi.

  Kommentar by traveler — 18. december 2020 @ 16:44

 45. EU kan blive Sovjet-unionen nr. 2 om få år. Og rædslerne kan blive lige så frygtelige og gruopvækkende som i nr. 1 udgaven. EU vil afskaffe demokratierne, nationerne og europæerne. Det er nøjagtig hvad Merkels, Ursulas og Ylvas politik lægger op til.

  Kommer de igennem hele vejen med deres LGBTQXZ-politik og import af millioner af kulturfremmede, ender Europa som et flammende helvede. Deres politik overfor Kina og Iran kan også ende med noget meget grimt.

  Travellers indlæg 16.44 rammer plet.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 17:23

 46. To gode artikler: I SVERIGE RULLER FEMINISTERNE FREM. Skrevet af Jalving hos jp. Og: Merkel optræder enerådigt og autoritært. Og så er snaphanen kommet i gang igen. Der er flere interessante oplysninger.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 17:35

 47. Migranter jubler: Shariaklædt islamist ansat hos Rigspolitiet

  https://tv.frihedensstemme.dk/2020/12/18/migranterne-jubler-shariaklaedt-islamist-ansat-hos-rigspolitiet/

  Kommentar by Ronkedor — 18. december 2020 @ 18:00

 48. Hvorfor er så mange netaviser så vilde med at bruge face-book og med at kræve log-ins? De mangler og efterlyser kommentarer, men mindsker selv folks lyst til at deltage.

  Iøvrigt viser det sig at ikke bare mange biblioteker, men også mange kommuner og borgerservice steder er ramt af svindel og hacking, der har ført til nem-id udnyttelse og identitets-tyverier.

  Tvangsdigitaliseringen, smadringen af postvæsnet og forringelsen af telefon-betjeningen m.m. har påført danskerne et hav af ærgelser, ubehageligheder, tidsspilde, tab og udgifter.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 19:14

 49. 47) Yderst Perverst. Tak for nyheden.

  Kommentar by Michael Unna — 18. december 2020 @ 19:29

 50. Mette-Fusk kan godt bruge ham som expert.
  Her ser vi lige på, hvordan hun agerer på lign. vanvidseksperter:
  https://twitter.com/ianmSC/status/1339397217791045632

  Mette-Fusk er hjemme.

  Kommentar by Iznogut — 18. december 2020 @ 21:32

 51. Det er fuldstændigt usandsynligt at muslimerne vil overtage Danmark, siger den “kendte” forfatter.
  Her modsiger han så en af hans meningsfæller Sinka et eller andet – den pakistanske pæleorm.
  For ca. 2 måneder siden sagde han for åben skærm: Bare vent til vi bliver mange nok sammen med venstrefløjen……….
  De kan ikke have ret begge.
  Jeg er bange for, at det er Sinka et eller andet, som får ret.

  Kommentar by B. Christiansen — 18. december 2020 @ 23:20

 52. Der er nu KNALDHÅRD kritik af Mette Fup at læse flere steder på nettet. F.eks. lægger 24nyt.dk ikke fingrene imellem.

  Læser man UP og andre kritiske netaviser igennem, kan man dårligt være i tvivl om at demokrati og kultur er på vej til at blive udskiftet med diktatur og rædselsfulde tilstande. Christiansborg er et åndeligt og moralsk fallitbo, bortset fra NB.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 23:23

 53. Isnogut 21.32: Ja, hun fremturer jo også med at bruge Brostrøm som ekspert, selvom hans gætterier igen og igen har vist sig at fejlagtige eller direkte nonsens.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 23:26

 54. “Den Store Udskiftning” er kun fakta, hvis man skriver positivt om dens konsekvenser … ellers er den en ” farlig racistisk konspirations-teori” …

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. december 2020 @ 15:40

 55. Steffen Wernberg Muller- har i et indlæg i “Den korte avis” (vist også -Jihad Watch) fortalt at en FN-resolution nu vil forbyde kritik af Islam og den store Førerdiktatorprofet- (Pænt pakket ind i Interreligiøs tolerance etc)Det er vist Pakistan der står bag….Nuvel Jesus blev jo også dødsdømt for Blasfemi.
  Støt SIAD-
  http://www.SIADDK.wordpress.com- God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. december 2020 @ 18:03

 56. Den igangværende islamisering af alle vestlige landes samfund, er vel et ret tydeligt bevis på at der faktisk reelt er en klar invasion i gang, kulturel og religiøs. Helt ‘lovligt’ endda, desværre. Men Europa har aldrig været muslimsk og skal heller ikke blive det…men det er ikke ensbetydende med risikoen ikke eksisterer, selvfølgelig gør den det.

  Kommentar by LarsB — 20. december 2020 @ 00:26

 57. 44) Hjertelig Tak til Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet…DVS Visalandende. De kan rede os fra EU og friheden fra den modbydelige islamiske underkastelse. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. december 2020 @ 11:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper