18. december 2020

Henvendelse fra ‘et medie’ koster mig en sigtelse efter straffelovens § 264d, ‘freds- og ærekrænkelser’

For et par uger siden blev jeg kontaktet af Østjyllands Politi, der ville have mig ind til samtale om en sag. Jeg forventede det ville være om Marokko-sagen, der har givet andre bloggere store problemer. Mødet blev afholdt i torsdags, og viste sig rigtignok at omhandle et terrorangreb, men det i Nice. Efter nogle minutter fortalte jeg de venlige betjente, at min datter var i Nice dagen forinden, og at jeg godt huskede sagen. Det viste sig ikke at være en post om terrorangrebet i 2016, men en post om efterårets terrorangreb mod Notre Dame-katedralen i Nice. Helt konkret et makabert billede af en myrdet 69-årig kvinde.

De fortalte mig, at ‘et medie’ havde henvendt sig til politiet, for at høre om jeg havde gjort noget ulovligt ved at bringe billedet, og den juridiske enhed havde derfor besluttet at sigte mig efter straffelovens paragraf 264d.

“Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed. Bestemmelsen finder også anvendelse, hvor meddelelsen eller billedet vedrører en afdød person.

Stk. 2. Foreligger der under hensyn til oplysningernes eller videregivelsens karakter og omfang eller antallet af berørte personer særligt skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel indtil 3 år.”

Betjentene havde aldrig haft en lignende sag, for normalt så behandlede de kun den slags såfremt der forelå en konkret anmeldelse efter henvendelse fra offeret/pårørende. Det gjorde der ikke her, og da berørte parter ikke er bosiddende i Dannmark, var det noget nyt. Kan du ikke bare droppe ‘chokeffekten’, så du ikke risikerede en bøde, lød det udglattende fra den ene. Den dag masseindvandringens agitatorer dropper følelsespornoen, så skal jeg nok pixelere blodet fra terrorofre. Indtil den dag, så går jeg lige til grænsen. Problemet er ikke dokumentationen.

Livet leves forlæns, og der skal mere end en mindre bøde til at ødelægge min nattesøvn. Efter et par travle uger har jeg haft årets sidste arbejdsdag, og julegaverne er netop hjembragt fra Fredericia. Kæresten er ikke gået på ferie endnu, så de kommende dage bliver der rigelig tid til ‘beers, blogs and birds’. Herunder ‘den flyvende snebold’.

(Halemejse, Middelfart, 18. december 2020)

“Der er billeder, som kræver publikation, selv om vores eget verdensbillede og dets etik i teorien bør forhindre det. Debatten om disse ‘ikoniske’ billeder tjener måske mere som en slags selvbeskyttelse. Når de er brutale og viser, at krig faktisk dræber og lemlæster mennesker, bliver mange medier bange for reaktionen. Krigsførende stater censurerer faktisk den slags billeder af egne faldne. Officielt af hensyn til de pårørende, men i høj grad også af politiske grunde. (Lasse Jensen, 2015)

Oploadet Kl. 19:35 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115657/trackback

42 Comments »

 1. Jer stikker-svin i medierne der modtager statsstøtte, burde skamme sig. Man må håbe karma rammer dem en dag.

  Kommentar by KineserSnot — 18. december 2020 @ 19:38

 2. Stærkt!

  Kommentar by Hul igennem? — 18. december 2020 @ 19:39

 3. Medierne skjulte sandheden om voldtægterne i Kølen og det Islamistiske “TAHARRUSH”

  Medierne skjule sandheden om Battaclan, vi fik ikke at vide at terroristerne torturerede deres ofre og skar kønsdelene af dem, imens de var i live.

  Medierne skjulte sandheden om mordene i Marokko, vi måtte ikke se den makabre virkelighed.

  Medierne skjulte sandheden om Ebba der blev kørt over af en en Muslims i en lastbil i Stockholm, vi måtte ikke se den makabre virkelighed.

  Kommentar by KineserSnot — 18. december 2020 @ 19:41

 4. Når medierne ikke viser sandheden, så ender man på sider som 4chans /pol/ hvor man også kan falde over mange andre spændende ting. Så hvem er det der leder folk på vej hen imod den radikalisering man er så bange for og skriver side op og side ned i medierne?

  Kommentar by KineserSnot — 18. december 2020 @ 19:42

 5. Jeg bryder mig ikke om at de billeder postes, og jeg synes din argumentation for at poste dem er svag, men jeg donerer gerne specifikt til at betale en del af bøden.

  Kommentar by William — 18. december 2020 @ 19:51

 6. Så nu skal ALLE medier straffes for at vise døde George Floyd, Alan Kurdi, JFK, Martin Luther King, …., WOW!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. december 2020 @ 20:09

 7. Ytringsfriheden har trange kår, når politiet på den måde truer de medier der ikke følger den rette holdning. Diktaturstatens håndlangere intet mindre.

  Kommentar by Sorte Smølf — 18. december 2020 @ 20:29

 8. “billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed.”

  Der er absolut intet ved det billede, der “åbenbart” kan medføre forbud mod offentliggørelse. Eksempelvis ville jeg selv i samme situation være særdeles tilfreds med en offentliggørelse – og ikke omtales i MSM som en, der blev fundet død med et snitsår på halsen. Hvis tilstrækkelig mange er enige med mig – og bekræftede det over for Kims advokat – så er det bevist, at der intet “åbenbart” grundlag er for en sigtelse.

  I øvrigt tager ordlyden i straffeloven utvivlsomt sigte på helt andre situationer, eksempelvis offentliggørelse af nøgenbilleder, æres-beklikkende rygter eller anden indlysende og bevidst krænkende adfærd. Ordlyden er blot her (mis-) brugt af politiske årsager.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. december 2020 @ 20:40

 9. Der skal foreligge en konkret påtalebegæring fra forurettede/pårørende, førend der kan ske offentlig påtale, altså at de kan tiltale dig for overtrædelse af straffelovens § 264d. Medier eller andre kan ikke fremsætte en sådan begæring. Sigtelsen fremstår derfor helt uberettiget. Hvis du var anholdt, kan du allerede nu overveje hvordan du vil bruge den takstmæssige erstatning på 2.800 kroner, de som minimum skal udbetale for en uberettiget anholdelse af dig. Hvis ikke, så svar aldrig politiet fremover uden anholdelse. Man får ikke ret eller erstatning for at være flink. Den person, der i halvandet år uberettiget var beskyldt for at stå bag vores side og sigtet efter samme paragraf, blev angiveligt for ganske nyligt påtaleopgivet af politiet, og har efter sigende fremsat et erstatningskrav på vist nok 38.000 kroner.

  Kommentar by Syrienblog — 18. december 2020 @ 20:43

 10. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad det er for ‘et medie’, eller hvad det er for en person, der har indgivet politianmeldelsen. Måske er det mediet Meloni og ånden Lazarus?
  Kære Kim, jeg ønsker Dig og Din familie en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. december 2020 @ 20:46

 11. Kommentar by Ole Madsen — 18. december 2020 @ 20:46

  Så snart sagen er afsluttet, kan Kim Møller søge aktindsigt i alle dokumenterne, så vi kan få mediet frem i lyset.

  Kommentar by Skatteyderen — 18. december 2020 @ 20:52

 12. Når hvide mænd begår mord, så skal det ses igen og igen i dokumentarfilm og spillefilm.

  Når muslimerne begår mord, så må vi ikke få at vide hvad der virkelig skete.

  Hvorfor kan folk ikke gennemskue den massive propaganda?

  Kommentar by KineserSnot — 18. december 2020 @ 20:53

 13. Nå, du må jo lave en indsamling her, hvis du bliver dømt til bøde.

  Kommentar by John — 18. december 2020 @ 20:54

 14. Kommentar by William — 18. december 2020 @ 19:51

  Du skal bare forstå at ytringsfriheden er ukrænkelig og det en af grundpillerne i vores civilisation.

  Kommentar by KineserSnot — 18. december 2020 @ 20:55

 15. Kunne du ikke pixelere halemejsen, der kunne jo være nogle kurrekurredutter, der følte sig stødt over halens længde og alt det hvide?

  -Når vi nu alligevel er på vej ned i den retning, ikke?

  Kommentar by Kimski — 18. december 2020 @ 21:03

 16. DER FOREGÅR HELT UTROLIG SKUMLE TING i nutidens Europa og dagens Danmark. Europa ønsker Merkel og EU at afskaffe. Afrika og Mellemøsten skal fortsætte fra sydspidsen af Afrika og så hele vejen op til Nordnorge. Der er tale om det mest storslåede og ambitiøse projekt i lange tider. (Selv krigen mod co2 er et mindre projekt målt i euroer og kroner)

  Det bliver ikke noget problem at virkeliggøre projektet, for et par MILLIARDER AFRIKANERE OG ARABERE vil gerne nordpå, så de kan komme op og suge til sig og slå om sig med nyerhvervet rigdom.

  I dagens Danmark konspirerer mafiaborgens zombier, feminister, feltmadrasser og røde pampere mod det danske folks liv og fremtid. Danskerne skal ikke etnisk udrenses helt endnu, for så længe de betaler for de reb de selv skal hænges i, og villigt overlader deres land, byer, boliger, kvinder, kultur og penge m.m. til det nye herrefolk, må de danske godt blive her på tålt ophold. Men lidt senere er det selvfølgelig meningen at de skal udskiftes/ udryddes eller gøres til ulønnede slaver og trælle for den kommende “elite”.

  Foreløbig nøjes man med en masse lyssky og delvis skjulte aktiviteter. Som f.eks. arrestationen af Snaphanens redaktør der ved første hanegal blev lagt i håndjern og slæbt med på stationen, for nærmest INGENTING!
  Han havde blot omtalt mordene på to skandinaviske piger i Marokko, og så var der en eller anden ligegyldig detalje som smålige og pernittengrynede jurister mente kunne bruges til censur af ytringsfriheden. I strid med grundloven, som man ignorerede.

  Også Jeppe Juhl fra en anden blog blev lagt i håndjern. Begge de to fredelige danskere blev udsat for overgreb og magtmisbrug, hvad der fremgår af at det ikke lykkedes systemet at finde en paragraf de kunne dømmes efter. Men skete overgrebene mon uden justitsminister Papes viden?

  Det var så to tilfælde af overgreb. Men hertil kommer HUNDREDTUSINDVIS af overgreb som vi aldrig hører om. Plus at mafiaborgens samlede politik er en skandale og mægtig katastrofe. Som kan ende med idioti, tyranni og terror i et sådant omfang at Danmark bliver ødelagt og udslettet.

  Kommentar by BENT A — 18. december 2020 @ 21:36

 17. Hellere skulle de straffes, som, med folkets skattekroner, fortier sandhederne!
  Jeg har ikke set det visuelle materiale omkring halshugning i Marokko (Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland), men havde det ikke været for Uriasposten, andre blogs og de IKKE skattebetalte medier, var det lykkedes MSM at fortie iSlammets bestialitet, lige som MSM, politi, genvalgte partiers politikkere gør alt, for at skjule iSlammets steninger af voldtagne kvinder, drab på egne familiemedlemmer når de afviger fra KOranens xxxx, HUT på Slotspladsen eller dette, fra Sverige:
  https://denkorteavis.dk/2020/20-aerig-reza-blev-hugget-til-doede-i-bybus-af-mohammad-og-hans-to-soenner/

  “Den dag masseindvandringens agitatorer dropper følelsespornoen, så skal jeg nok pixelere blodet fra terrorofre. Indtil den dag, så går jeg lige til grænsen”
  Tak, for de fortsat høj-alllarmerende Blogs!
  (kommentarsporet uagtet), for hvis ikke nogen lægger egen rygrad til, ender alle som regnorme!!
  – regnorme viser sig kun, når de kan ånde/agere i smult vande, ligesom iSlammet der også kun kan agere, når andre baner vejen for dem!!!
  ….

  Henrik Wegmann — 18. december 2020 @ 20:40:
  Jeg tilslutter mig!

  Syrienblog — 18. december 2020 @ 20:43:
  Relevant og oplysende kommentar. TAK!

  Skatteyderen — 18. december 2020 @ 20:52:
  Det bliver ganske interessant, hvis vi kan fremover kan henvise til mediet, som værende undergravende for seriøs og ikke censureret vidensformidling/debat i Danmark *SS*

  Kimski — 18. december 2020 @ 21:03:
  ja, vi skal agte os for på kurrekurredutterne,
  for venstrefløjssnutterne har det,
  med at trutte for ikke-dutteduterne ;-)

  Go on!;
  iSlammet og venstreføjen/VR+erne kører samfundet ned, for hver deres, men hiver os alle med ned i dønnets kvælning af liv og fremtid!

  “Jeg forsager Djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen! og jeg forsager hans tilbedere, foragter hans medløbere og afskyr enhver, der tjener penge prestige derpå!”
  for

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. december 2020 @ 22:07

 18. @ Jørgen Nielsen — 18. december 2020 @ 20:09

  Yup, jeg tænkte straks på alan kurdi i den røde t-shirt også kaldet ” Den lille Strandvasker”, selvfølgelig først efter han blev flyttet til en mere fotogent baggrund af fotograferne.

  Det kan ikke være rigtigt at man kan anklages UDEN at man kan få at vide hvem anmelderen er. Det gør det næsten umuligt at forsvare sig.

  Bliver det til en bøde Kim, så er jeg også med på en deler!

  Kommentar by Santor — 18. december 2020 @ 22:42

 19. Det er skræmmende, at dansk politi går Islam-rasismens ærinde. Men vi må erkende, at politiet er mere underlagt de politiske vinde, end vi/jeg ellers tiltror. Se f.eks. tibet-flag og mink-sagen.
  Lad os håbe, at det elles gode politi ikke fremover tillade at lade sig misbruge af politiske vinde.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. december 2020 @ 23:49

 20. Jeg har sagt det tit…Danmark er et korrupt land…måske i det skjulte…men vær forvisset om at det hele er pilråddent under overfladen!!

  Landet ledes på basis af løgn og bedrag…bedst set i forløbet med coronaepidemien og minkskandalen, senest med forsvarsministerens bevidste direkte løgn om værnepligtiges deltagelse i minkdrabene.

  Der er så meget der sker og foregår i Danmark, som stinker langt væk af magt- og økonomikorruption…det rækker i dag helt ind i politiets og domstolenes top…garanteret!

  Man kan mærke det helt ned i maven og min næse siger mig det, her i de sidste år af mit liv. Det er som at befinde sig i en helikopter med udsyn ned på ormegården, hvor hvide maddiker vrider sig i vellyst, medens de fortærer deres eget land og udrydder befolkningen!

  Fy for helvede!

  Kommentar by Black Watch — 19. december 2020 @ 00:05

 21. DE TRE HOVEDGRUPPER som fører an i ødelæggelsen af det danske folks liv og fremtid er 1: de korrupte, 2: de rødradikale og 3: åndsformørkede, hysteriske, fanatiske og mandsfjendske journalister/ politik-kvinder/ femi-fascister.

  Alle tre grupper er folke- og familiefjendske i ekstrem grad, og hvis vælgere, lyttere og seere bliver ved med at tro på dem, er Danmarks skæbne beseglet. Så vil kaos, terror og statsbankerot blive det næste.

  Kommentar by BENT A — 19. december 2020 @ 01:06

 22. Der er STOR forskel på at blive sigtet og tiltalt. Tager politiet en anmeldelse alvorligt bliver anmeldte først sigtet. Vælger politiet at gå videre, bliver sigtede tiltalt, ved evt. anholdelse har vedkommende retten til advokatbistand. Sigtede/tiltalte har retskrav på at få oplyst hvem der har foretaget anmeldelsen. Håbet er at Kim oplyser hvem der har foretaget anmeldelsen.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 19. december 2020 @ 01:45

 23. Utroligt at folket ikke må høre og se hvad, der egentlig sker.
  Hvad hvis der bliver lagt et link op til noget med billeder?
  Ren komiske ali
  .

  Kommentar by Islamarebad — 19. december 2020 @ 04:58

 24. PS: Billedet af DEN MYRDEDE kvinde viste kun endnu et offer for terrorisme, og var ikke specielt detaljeret eller tydeligt. Desuden var der ikke tale om en kvinde fra Danmark. Så er danske jurister gået i gang med en globalistisk dagsorden, der går ud på at terror, om den så foregår over 1000 km fra Danmark, helst ikke må omtales? Ihvertfald må konsekvenserne af terroren ikke vises?

  Det er jo komplet latterligt. Skal det forstås sådan at hvis man viser resultatet af en terror-aktion i Kina, Indien eller Sydamerika, hvor INGEN vil føle sig krænket, dels fordi de ikke er i familie, dels fordi de aldrig læser danske net-aviser, så skal det danske retsvæsen (mis)bruges til at forfølge dem som viser terrorens konsekvenser.

  Vil nogen i Frankrig føle sig krænket i denne sag? Det er vist yderst usandsynligt. Sigtelsen mod UP er grundlovsstridig og helt ude i hampen.

  Desuden må man gerne vise fotos af ofre, når bare det er politisk korrekt, dvs. passer til hvad de røde propagandister synes er godt og relevant.

  Man kan iøvrigt også forestille sig at pårørende ønsker at det bliver vist hvad indvandringen fra Afrika osv. betyder. For at bidrage til at forbryderne bliver straffet, og for at advare om det masse- og folkemord der kan være undervejs.

  Svenskerne er i årevis blevet holdt i uvidenhed, og det har bl.a. ført til hverdags-terror og retsstatens opløsning.

  (National Geographic og andre netsider viser en masse om terror mv. som danske medier bagatelliserer)

  Kommentar by BENT A — 19. december 2020 @ 05:50

 25. …hvor INGEN vil føle sig krænket af danske medier, dels fordi….

  Kommentar by BENT A — 19. december 2020 @ 05:53

 26. Sandheden krænker kun løgneren.

  Kommentar by Lider af danskhed — 19. december 2020 @ 07:31

 27. Når MSM skamløst kan vise billeder af døde migrantbørn, må det da også være tilladt at vise billeder af vores egne døde.

  Men nogen er nok bange for, at danskerne bliver vrede over, hvilke primitive barbarer som er sluppet løs i Europa. Så stemmes der måske mindre radigalt, og det kan vi jo ikke have.

  De røde skal jo helst holde sig ved roret længe nok til at importere så meget brunt stemmekvæg, at de blå aldrig igen kommer til magten igen.

  Kommentar by Hertz — 19. december 2020 @ 09:07

 28. Dejligt billede. Halemejserne er nogle kære bekendtskaber; de kommer gerne i selskab med resten af familien, og de er ikke specielt sky. Er det mon en kejserbusk, den sidder i?

  Kommentar by ino — 19. december 2020 @ 09:07

 29. Så må du jo indgive en anmeldelse af samtlige danske medier for at vise Floyd George`s død. En hel del journalister har grådkvalt fortalt deres afsky over at have set hans død. Dernæst må Danmarks Radio anmeldes for at have vist billeder af May Lay-massakren under Vietnamkrigen og for at have vist billeder af en politichef, der henretter en Viet Cong morder på åben gade. Jyllands Posten må anklages for at have vist billeder fra grænsefloden mellem Mexico og USA af en dødt barn og en voksen mand. Samtlige aviser må anklages for at have vist et dødt barn i en strandkant. Desuden må diverse medier hives i retten for af vise døde kroppe, der skrabes i grave af bulldozere i i KZ-lejre efter anden verdenskrig…

  Der er tilsyneladende nogle lig der er mere lig end andre lig. Den danske politi-stat udvikler sig med uhyggelig forudsigelighed på grund af uansvarlige og uvidende politikeres utopiske og hede drøm om et multikulti-samfund.

  Kommentar by Limewoody — 19. december 2020 @ 09:36

 30. Jeg synes der er mindst to store udgangspunkter: Dels at moderne teknik gør universel næsten samtidig billede og lydudsendelse mulig. Dels hvilke paragraffer der gælder for udsendelse af materiale.
  Når der findes nationer hvis paragraffer er forskellige og der ikke er nationale grænser for udsendelse og modtagelse har censurtilhængere udfordringer med hensyn til at sigte, og dømme overtrædelser af deres paragraffer. Lande som Kina, Nordkorea og måske flere kan da forsøge at begrænse udsendelser og modtagelse fra og til deres lande. Men helt stoppe grænseoverskridelser kan de såvidt jeg er bekendt ikke.
  Personligt synes jeg et overvåget internet, i en Snowdens dimension inkluderet det gammeldags mediebillede ville være optimalt. Men at ikke kun kriminelle af diverse art vil søge netop deres isme og kæphest gjort gældende og ene herskende, eller blot eksisterende uforstyrret, eller som alle typer krænkede vil søge at fremme netop deres rigtige sag som den ene retfærdige og andres som forbudte og afskyelige er nok det menneskelige udgangspunkt hvorfra hele problematikken opstår.

  Flyt som Uriasposten juridisk tilhørsforhold til USA, som det første skridt.

  Afvis sigtelser fra danske myndigheder da mediet ikke ses underlagt danske paragraffer.
  https://www.whois.com/whois/uriasposten.com

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2020 @ 09:38

 31. Snowdensk…

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2020 @ 09:42

 32. Gad vide hvad politiets betegnelse ‘et medie’ dækker over? Og hvorfor står “et medie” ikke åbent frem og diskuterer sagen? Det er fair nok at diskutere – hvor grænserne for hvad, der vises offentligt. Men at “et medie” ikke står frem og diskuterer sagen – men indgiver en anmeldelse(?) er uhørt og grotesk. Dette minder i allerhøjeste grad om de kræfter, der trives bedst i det skjulte og som sådan er en form for forsøg på intellektuel terror gennem retssystemet. Man kan så gætte på hvor “anmeldelsen” kommer fra og hvem, der i Danmark bruger disse metoder som modus operandi. Og det med sagerne mod Jaleh Tavakoli og Steen Raaschou i frisk erindring.

  Kommentar by Limewoody — 19. december 2020 @ 09:49

 33. Du burde kunne få aktindsigt i, hvem stikkerne er …

  Kommentar by Anonym — 19. december 2020 @ 10:52

 34. Henvendelser videresendes til vor amerikanske advokat.
  Venlig hilsen…

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2020 @ 10:58

 35. Er et medie en juridisk person?

  Kommentar by Hodja — 19. december 2020 @ 18:04

 36. Ja, såfremt der er få ting der er på plads først. Som jeg tolker det.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Juridical_person

  Kommentar by Peter Buch — 19. december 2020 @ 21:24

 37. Gode kommentarer af Limewoody og andre.
  ….
  OT
  her gik lige det første kanonslag i luften siden januar, efter de 4 første, legalt-købte batterier (efter min vurdering), batterier med nytårsraketter blev fyret af i byen er i går.
  En god grund til at bo, hvor revl, krat og Slammet endnu ikke har lystet sig til erobring!
  ….

  Go on Kim og lad os høre, hvis du starter en ny kollekt -> “Kollekt til retfærdig ytring!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. december 2020 @ 21:38

 38. Det er i Frankrig det starter! Der er allerede en lavintensitetkrig igang! Landet er i permanent undtagelsestilstand! Undtagelsestilstanden er oven i køber ophævet til lov! Det er fordi så behøver establishment ikke at forholde sig til sit svigt med jævne mellemrum! Efter Frankrig er det lidt svært at sige om det er Sverige, Belgien eller Østrig som står for tur. Men det kommer et land ad gangen, eller måske flere på samme tid, det eneste vi kan være sikre på er at det kommer! Om et år om fem eller ti, det ved vi ikke, men den bestemmende klasse vil ikke kalde det krig, det vil hedde uroligheder, unge mennesker i gaderne, sociale spændinger, enkeltstående episoder, indtil der bliver for mange, men de vil aldrig kalde hvad det er – krig!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. december 2020 @ 23:48

 39. Den Nervøse.
  Nogle ting er klassiske, og går igen år efter år, som eksempel:
  Det skete i de dage, der udgik en befaling…

  Man kan være fanget af formuleringer, det være sig egne veindelige gentagelser eller myndigheders eller mediers valg af udtryk.
  Under pesten kan vi se på et område som Alperne. Nogle veje, landsbyer og byer var og er meget ramt af trafik og smitte. Andre nærmest uberørte. Så vidt jeg ved.
  I relativt lidet berørte områder var der nær normale tilstande lokalt. Noget de kunne kalde- fred. Krig eller pandemi, såfremt de dengang lokalt kendte til begrebet, var når handlinger også ramte deres lokalitet.
  Jeg tror egen konstateret erfaring skal blive meget værre og mere landsdækkende udbredt før rigtig mange mener der er- krig.

  Kommentar by Peter Buch — 20. december 2020 @ 06:46

 40. *Peter Buch 06:46
  Jeg forestiller mig noget i retning af Libanon eller Jugoslavien. Der var også fredelige lommer rundt omkring, mens der var kamphandlinger andre steder! Men der var vel ingen som var i tvivl om at der var krig eller borgerkrig.

  Kommentar by Den Nervøse — 20. december 2020 @ 08:34

 41. Den Nervøse

  En lavintensiv krig er der flere der har omtalt den aktuelle periode som, her, på Snaphanen og vist også på Hodja.
  “Rigtig” krig om jeg så må formulere det, kræver tolket herfra mere end de aktuelle relativt få dødsfald, og skadede. Som jeg vil hævde, der stadig er tale om.
  At der kan nævnes mange forskellige handlingerer og forskellige typer af krigslignende art er en ting. Noget andet hvormange der som førstvalgte ord i en beskrivelse af tingenes tilstand vælger- krig.
  Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 20. december 2020 @ 13:37

 42. Hvor sinddssyg en sag, håber på det bedste for dig Kim!

  Kommentar by Kristoffer — 13. februar 2021 @ 11:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper