22. december 2020

Syrisk erhvervsdrivende revsede flygtninges kvindesyn: Sigtes for vold og trusler mod flere kvinder…

Den omtalte erhvervsdrivende syriske flygtning stod frem i medierne tilbage 2016, hvor han råt for usødet fortalte om sine erfaringer med Haderslevs mange asylansøgere: “De opfører sig som om, de aldrig havde set en kvinde før.”, lød det blandt andet. Selvom han har ret i sin kritik af kulturelle normer i Mellemøsten, så skorter det ikke med konspirationsteorier om USA, og en iboende modstand mod ‘kapitalistisk system i Danmark’ (sic), der defineres som et system hvor el-regninger er ‘8 gange højere end den regning du betaler i Spanien, og over 100 gange højere end hvad du betaler i Syrien’. Ikke ligefrem dyb tænkning, for nu at sige det pænt.

Da der ganske givet er mere i historien, end den udgave JyskeVestkysten fortæller, bringer jeg ikke navnet på den sigtede i første omgang. Når der foreligger en dom i sagen, skal jeg nok følge den til dørs. Fra JV.dk – Mand gav den som rollemodel for unge: Er nu anklaget for vold og trusler på livet mod to mødre.

“I ugerne op til den 4. december i år sov hun stort set ikke, den 28-årige kvinde, vi her kalder HS. Hun skulle den dag møde faderen til sit yngste barn i familieretten i Esbjerg, for han ønskede at få samvær med barnet, der er to et halvt år gammel.

Inden da havde han ikke set barnet i knapt halvandet år, og ej heller vist den store interesse for det, snarere tværtimod. Faktisk var han inden fødslen meget lidt begejstret for barnet, fordi det ikke havde det ønskede køn. Det fremgår af en SMS-korrespondance mellem faderen og moderen, som JydskeVestkysten har set.

… Hvad forslaget overhovedet ikke tog højde for, var, at der i efteråret 2019 blev udstedt et polititilhold, der betyder, at manden ikke må nærme sig HS i fem år. Et sådan er også udstedt i forhold til en anden kvinde, der er mor til et af mandens andre børn. Planen rummede også forslag om, at barnet med tiden skulle afhentes i børnehaven, men også her er faderen uønsket, fordi han havde opført sig truende overfor institutionens leder. Det fremgår af et dokument, som JydskeVestkysten har fået indblik i. …

… Han har dertil, ifølge kvinden, også truet både hende, hendes mor, hendes bedste ven og hendes bedste veninde på livet, ja endda HS’ ældste barn, da han var blot to år gammel:

‘Jeg river hjertet ud af …, mens du kigger på’, lød det blandt andet i en af beskederne fra manden til kvinden, som JydskeVestkysten har set.

… Af anklageskriftet, som JydskeVestkysten har fået indblik i, fremgår det, at den pågældende pt. er tiltalt for fem tilfælde af trusler på livet, to tilfælde af fysisk vold, et tilfælde af psykisk vold og et tilfælde af overtrædelse af loven om videredeling af private billeder og forhold. Dertil kommer der tilsyneladende tre forhold mere.”

(Sigtede erhvervsdrivende på Facebook, 2017)

Oploadet Kl. 11:14 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115789/trackback

16 Comments »

 1. Jeg synes man kan se et billede tegne sig af at det absolutte flertal af såkaldte rollemodeller viser sig at være kriminelle.
  Men de fremmede er jo sådan en berigelse for det danske samfund.
  De satans levebrødslovsmede har en hel del at stå til regnskab for.

  Kommentar by Nielsen — 22. december 2020 @ 11:51

 2. En muslimsk rollemodel er bare endnu en Ork, der har formået at holde sin sande natur skjult, lidt længere tid end resten af dem. Eksemplerne er legio, og deres taqyyia grænseløs.

  Kommentar by Kimski — 22. december 2020 @ 12:15

 3. Men domstolene har ikke tid til at behandle sagerne.
  Muhamedanere!

  Kommentar by Bastardo — 22. december 2020 @ 13:22

 4. HVAD MED DE UTROLIG PRIMITIVE OG UVIDENDE DANSKE VÆLGERE som bliver ved og ved med at stemme på partier som allerede har snydt dem 25-35 år i træk?

  Nu hedder det sig at regeringen S, SF, R og Enhedslisten fører en stram indvandringspolitik. Og V, K og DF der løb fra alle deres valgløfter, giver den nu igen som troværdige og ansvarlige partier.

  Alle politikere synes at være skuespillere. Bluff, hykleri og udspekuleret snik-snak året rundt.

  Dumskerne er ufatteligt nemme at narre, så politisk humbug er en evig succés.

  Kommentar by BENT A — 22. december 2020 @ 13:48

 5. Han prøvede at spille med på godhedsindustriens præmisser, men da han blev presset nok om den indre muslim op i ham.

  I kan selv prøve dette ude i hverdagen, det lige sjovt hvergang.

  Kommentar by KineserSnot — 22. december 2020 @ 13:48

 6. Ja kan det undre, med islamisk etik i mente???? (Kun idioter kan være overrasket).

  Kommentar by Michael Unna — 22. december 2020 @ 13:53

 7. Hvorfor overlader man ikke bare den slags sager om ikke-danskere til en shariadomstol, i stedet for at bebyrde det danske retssystem?

  Kommentar by Træt — 22. december 2020 @ 14:46

 8. Syrisk erhvervsdrivende

  Det passer lige ind i de statslige mediers konsensus om berigelse. Britta Nielsen fandt fidusen og satte det i system. Beviste dermed at flertalsformen for egoisme hedder solidaritet.

  Som muslim kan han ikke undertrykke kvindesynet. Et nyfødt pigebarn blev banket ihjel på Herlev sygehus.

  Og denne rollemodel af erhvervsdrivende har Bagmandspolitiets bevågenhed. https://twitter.com/AnklagerSOIK

  Kommentar by tavsen — 22. december 2020 @ 15:15

 9. Træt 14:46
  Det skal du ikke ønske dig, for så slipper de fri allesammen. Det står skrevet hvis ikke i Koranen, så i Ahadith. De gør det rigtige ifølge sharia.

  Kommentar by Tim Pallis — 22. december 2020 @ 16:49

 10. Kommentar by KineserSnot — 22. december 2020 @ 13:48.

  Jeg er aldrig stoppet med at lege den leg:
  En af mine største fornøjelser mens jeg arbejdede dernede var, at spørge om, hvad forskellige passager af det nonsens der er i koranen egentligt betød, eller hvordan det skulle forstås.
  Kun for at se de blanke ansigtsudtryk eller bortforklaringerne, når jeg igen og igen blev bekræftet i, at de ikke fatter en brik af vrøvlet selv, på trods af at de har brugt år på at recitere det, mens de bankede hovedet i gulvet.

  Kommentar by Tim Pallis — 22. december 2020 @ 16:49.

  Korrekt.

  Kommentar by Kimski — 22. december 2020 @ 17:05

 11. Problemet med muslimer er ikke så meget deres syn på kvinder og homoseksuelle … problemet er at de ER her i Vesten, hvor de ikke hører til og ikke burde have lov at bo.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2020 @ 17:13

 12. Den pågældende person er faktisk en politisk good guy og kristen med syrisk baggrund. Problemer i hans privatliv i forhold til en bestemt kvinde må domstolene eventuelt bedømme.

  Kommentar by Syrienblog — 22. december 2020 @ 18:03

 13. #12 “en politisk good guy”

  Hvad er det??

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. december 2020 @ 18:20

 14. @syrienblog

  “Ære og skam” baseret familieværdier og retsfølelser finder man også hos de ikke-muslimske grupper i Mellemøsten.

  Kommentar by CCC — 22. december 2020 @ 21:29

 15. Kommentar by Syrienblog — 22. december 2020 @ 18:03.

  Er det den variation af ære, hvor man myrder sin datter og smider hende i havnen, fordi hun har fået sig en dansk kæreste?

  Kommentar by Kimski — 23. december 2020 @ 10:21

 16. Kommentar by Kimski — 23. december 2020 @ 10:21

  Den pågældende person er kristen og driver et diskotek i sønderjylland, som jeg kan bekræfte ikke drives i overensstemmelse med Koranen. Hvad der er op og ned i sagen skal jeg ikke kunne sige, men lige præcis han er nok et ret dårligt eksempel på dårlig integration. Han repræsenterer undtagelsen og ikke reglen.

  Kommentar by Skatteyderen — 29. december 2020 @ 18:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper