23. december 2020

Om definitionsmagt: ‘Racisme indebærer en opretholdelse af privilegier og magt for en hvid majoritet’

Racer eksisterer ikke, men racismen er alle steder, hævder forskeren herunder, og illustrerer indirekte problemet med at give definitionsmagten til venstreradikale ideologer. I kronikken fortæller hun, at forskere og aktivister er enige om, at racisme skal tage udgangspunkt i de hvides magt og minoriteters afmagt, og desuden må indrette sig efter ‘ofrets virkelighed og oplevelse’. En definition, der gør at danskeren, der står af bussen, omringes, og overfaldes af indvandrere, per definition ikke kan være udsat for racisme. Alt er udtryk for strukturel racisme, men indvandrere der målrettet går efter danske unge er blot minoriteter der taler afmagtens sprog.

Når man tænker lidt over det, så er det en virkelig kynisk tekst. Ph.d. Mira Chandhok Skadegård i kroniklængde på Berlingske.dk – Forsker efter omtalt drabsdom på Bornholm: ‘Racisme kan sagtens eksistere blandt venner’ (kræver login).

“Drabssagen på Bornholm har endnu en gang udstillet en række udfordringer, der præger den danske diskussion om og håndtering af racisme og diskrimination. … racisme og diskrimination er vidensfelter, der desværre har været underprioriterede og underbelyste i Danmark. Vi trænger til en opkvalificering og kompetenceudvikling inden for emnet.

Forældede forståelser og mangel på viden medvirker til, at mange opfatter racisme som holdninger, der forbindes med ekstremister som Ku Klux Klan eller apartheid. Den uvidenhed er med til at forhindre os i at erkende, identificere og håndtere racisme og diskrimination, når det sker. …

For mange i Danmark forstås racisme som had, der bygger på negative opfattelser af mennesker med en anden hudfarve. Den opfattelse trækker på en ideologisk racisme og er udtryk for, at man tror på biologiske ‘racer’ , og, f.eks., at ‘racerne’ skulle have forskellige fysiske kendetegn og/eller psykiske og moralske egenskaber. Det indebærer, at ‘ikke-hvide’ er laverestående end hvide.

Men det er ikke længere den måde, racisme defineres eller bruges på i forskning, aktivisme eller internationalt, Her forstås og defineres racisme bredere og henviser ikke kun til ‘race’ og hudfarve, men også til oprindelse, religion, i forbindelse med køn, og racisme er knyttet til magt. Vi ved i dag, at ‘race’ ikke er en biologisk virkelighed, og at forskelle baseret på forestillede ‘racer’ ikke er sande.

Racisme indebærer en opretholdelse af privilegier og magt for en hvid majoritet, der producerer og understøtter ulighed for en minoritet. …

Racisme kan sagtens eksistere blandt venner og bekendte. … Det er ikke sikkert, at man er helt bevidst om det. Men det betyder ikke, at det ikke er til stede. … Den anden udfordring er, at racisme tilsyneladende er svært at bevise. Men det kommer an på, hvordan det defineres…”

(18-årig overfaldes af fem magtesløse AEH’ere ved Risø, 14. december 2020, Kl. 22.46)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115824/trackback

47 Comments »

 1. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12651179/unge-doemt-for-roeveri-og-at-faa-jaevnaldrende-til-at-kysse-sko/

  Betingede domme!!! – En gratis omgang for herrefolket…så kan de roligt fortsætte med at terrorisere værtsbefolkningen. det synes retsvæsenet er helt ok!

  Rigtig god forbandet jul til danskerne!

  Kommentar by Black Watch — 23. december 2020 @ 10:26

 2. Der bliver sagt og skrevet utroligt meget sludder om racer. Virkeligheden er en anden. Gad nok vide , hvordan “finken” vil forklare forskellen mellem en bogfinke fra det nordlige Europa med en fra Nordafrika. Der er stor forskel, hvad skyldes det ?. Når racer ikke findes , får vi så en forklaring på denne virkelighed.

  Kommentar by hartvig jensen — 23. december 2020 @ 10:46

 3. “I kronikken fortæller hun, at forskere og aktivister er enige om, at racisme skal tage udgangspunkt i de hvides magt og minoriteters afmagt”

  Når man selv foretrækker at ansætte folk baseret på (hun)køn, seksuel orientering, og hudfarve, (den hvide undtaget naturligvis), og så i øvrigt har en indkomst der er baseret på nytteløst ordskvalder og samfundsnasseri, så vil det være fuldstændigt umuligt at forstå, at dominans også kan opstå ud af opfindsomhed, virkelyst, og faktuelle præstationer til alles bedste, da det er komplet ukendte begreber.

  Der er sgu ikke noget at sige til, at de der mennesker er så begejstrede for den ræverøde grundmodel, hvor man får løn uanset om man laver noget konstruktivt/nyttigt eller ej, for så behøver de heller ikke producere noget, selv hvis de kunne..

  Kommentar by Kimski — 23. december 2020 @ 10:50

 4. Den moderne “arvesynd” der bliver beskrevet her.

  Kommentar by KineserSnot — 23. december 2020 @ 10:59

 5. Enig. Det er “en virkelig kynisk tekst. Ph.d. Mira Chandhok Skadegård”, men hvad er formålet med den nye racismedefinition? Det er svært at forstå. Er det ikke bare marxistisk klassekamp i nu forklædning. Fjenden er som dengang “de rige svin” dvs kapitalisterne, dem som bliver rige af at udnytte proletariatets arbejdskraft. De stjæler merværdien ved deres arbejde. Det er den gamle sang fra forrige århundredes proletariatets diktaturer. Det var ikke den millionerne af fanger sang i Gulag, i Hohenschönhausen eller i Tuol Sleng. Det er heller ikke den, de synger i dag i Nord Koreas og Kinas koncentrationslejre. Ikke frivilligt i hvert fald.

  Kommentar by Amad — 23. december 2020 @ 11:19

 6. Det er noget diskriminerende ævl. Selvfølgelig er racisme kun, hvis man gør forskel på Folk pga hudfarve, og hvis man dikriminere pga alt andet, og gør loven forskellig fra individ til individ pga hudfarve, så kan man tale om racisme. Vi er alle født ind i en verden af forskellighed, som naturen har skabt. Hvad hudfarve angår er det pigmentforskellen både indarvet i genetisk materialle, og vi er vel også kulturelt pga fortidens vaner. Hvad hudfarve og kultur angår skal vi alle bare stilles lige for loven. Solen har givet os de betingelser vi er blevet skabt i for bedre at kunne beskytte os imod de kraftige stråler den giver-sort, og i de nordlige egne har der ikke været megen sollys, så for at vi bedre kan producere D-vitamen, og vi kan modtage flere stråler til det – hvid. Hvad den gule farve angår mener man det har været den manglende protein i komælk, som de fleste østasiater er allergisk over, som har givet den farve. Kulturelt har de heller ikke tradition for Komælk.

  Selvfølgelig kan man godt forske i Racers forskellighed i gennemsnit, så man kan konkludere forskelligheder, udenom evt fordomme, men vi skal alle være lige for loven. Alt andet er ordskvalder og misbrug af racismebegrebet til tåbelig udskammelse af folk, som kan have ret.

  Forstil jer folk som tænker på forskellige hunderacer???? Uha sikke mange racister der er på verdensplan :-) :-) :-)

  Studentikos sludder og vrøvl fra Mia Skadegaard på bedste Erasmus Montanus maner ( Fra et Holberg skuespil).

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com

  God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2020 @ 11:27

 7. Ordet racisme, kan man ikke blive ubeskriveligt traet af at hoere det i alle mulige og umulge sammehaenge,laer dog definitione paa race ,eller klap i

  Kommentar by dunk — 23. december 2020 @ 11:31

 8. Gud fader for en gang idiotisk ævl!
  Hvem betaler for det, og hvem har gavn af det?
  Efterhånden mister man respekten for de “fine” akademiske titler.
  Disse titler burde være forbeholdt de eksakte videnskaber og ikke de såkaldte “samfundsforskere” der næsten aldrig barsler med noget nyttigt.
  Hun burde holde sig til at samle tøjklemmer, det kommer der i det mindste noget konstruktivt ud af.

  Kommentar by Finn A. Skov — 23. december 2020 @ 11:44

 9. 8). Enig. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2020 @ 11:50

 10. Så begynder historierne om hvor gode og bla bla Muslimer er.
  https://ekstrabladet.dk/nationen/julehjaelp/tre-biler-fyldt-med-julehjaelp-unge-muslimer-knokler/8411552

  Kommentar by Islamarebad — 23. december 2020 @ 12:11

 11. ÅÅÅÅÅÅÅÅlborg “Universitet”

  Kommentar by Bastardo — 23. december 2020 @ 12:22

 12. Skadegårdklanen hører alle hjemme på den lukkede afdeling

  Kommentar by Træt — 23. december 2020 @ 12:32

 13. RACISME-PROPAGANDAEN, MARXISME, GAK-GAK-HUMANISME, FEMINISME, KLIMA-HYSTERI OG EU-BEGEJSTRING ER ALTSAMMEN SIDER AF SAMME SAG!

  Det er kommunisme altsammen. Det er organiseret korruption, vanvid og ondskab alt sammen.

  Det er forskellige sider af den samme kulturradikale, skabsradikale og folkefjendske bevægelse der ønsker at omstyrte samfundet og forandre det til ukendelighed.

  Alt skal nedbrydes, dematerialiseres, forfalskes, ensrettes og udslettes.

  Nationen, demokratiet, kulturen, historien, indfødsretten, borgerrettighederne, friheden, familieværdierne, hjemmets fred, folkesundheden og den oprindelige befolkning, ALT SKAL VÆK.

  Galskaben camoufleres selvfølgelig. Den pakkes ind i gavepapir og guldpapir og masser af sødladen snak om solidaritet, menneskerettigheder, global næstekærlighed, ligestilling, klimaredning, velfærd, verdensredning og internationalt samarbejde.

  De gale og de korrupte stopper ikke af sig selv, men vil fremture til al civilisation er afskaffet og udskiftet med diktatur, fordummelse, barbari, besættelse, terror, fattigdom, sygdom og død.

  Læs bøger som “Den politiske syge”, “Under halvmåne og hagekors”, “Kommunismens sorte bog”, “Stalinismens fascination”, “Pol Pot i Cambodia”, “1984”, “Kammerat Napolen”, “De intellektuelle”, læs om Tysklands angreb på nabostater og de nazistiske massemord på civile under 2. verdenskrig. Læs Solsjenitsyn, Steen Steensen og Antony Beevor.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 12:35

 14. Bemærk venligst at INGEN af de gamle partier er på danskernes side. ALLE er de kun optaget af partiets egen trivsel. De gamle partier består stort set kun af uduelige levebrødspolitikere, pampere og hyklere. Der er brug for et jordskredsvalg og endnu et nyt parti. Man kan håbe på bedre tider, men SK/hard line og NB alene klarer ikke at hindre Titanic-Danmarks undergang.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 12:42

 15. #3 kimski 10.50 23.12.2020 og hvad med hendes egen almagt, definitionsretten der er men hov ikke er der , osv almagten . nogen spiller i højgrad på den også.

  Kommentar by heisahero — 23. december 2020 @ 12:43

 16. Racer eksisterer ikke, men racismen er alle steder”

  Altså “forskes” der bag skrivebordet i luftsteg og vindfrikadeller. Og alt betalt af det offentlige.

  Det hele er beskæftigelsesterapi, fordi vi er blevet for mange mennesker i Danmark. I 70’erne var den store slagvare for den røde fløj den væmmelige bolignød.

  Det ophørte efter udlændingeloven i 1983, hvor importen af 518.658 personer fra ikke-vestlige lande startede.

  LOGIK for rødgardister.

  Kommentar by tavsen — 23. december 2020 @ 12:44

 17. Mira Chandhok Skadegård skriver stolper op og stolper ned om racisme, diskrimination og racediskrimination, men formår ikke at komme ud over sit eget fantasiunivers.

  Se f.eks. som hendes ‘bevis’ på strukturel diskrimination i hverdagen, hvor hun beskriver følgende optrin, da hun tager sin kurrekurredut-kæreste (idet det segment kunne ikke drømme om en dansk kæreste) med til et familiearrangement:

  “Vi var til et familiearrangement i min familie, og da han (eks kæresten) skulle hilse på en af mine forældres venner, gav han ham hånden og sagde “Hello nice to meet you, what’s your name?”. Min eks kæreste måtte så svare ham på dansk (som er det eneste sprog, han taler). Mine forældres ven blev ekstremt flov over situation og undskyldte flere gange til mig efterfølgende.”

  Heraf konkluderer Mira: “Selv om der ingen intention er, sker det desværre, at en person “udelukkes,” som i tilfældet her fra danskhed, på grund af hudfarve”. Næh, det er lodret forkert. Enhver fornuftig person, der ikke er så manisk besat af racisme og hudfarve, ville konkludere, at hun er komplet idiot, og at forældres ven er et meget pænt og høfligt menneske og burde da aldrig have undskyldt for noget som helst.

  Kommentar by traveler — 23. december 2020 @ 12:57

 18. Såkaldt “racisme” er blot en instinktiv tendens til at foretrække folk fra ens egen etniske gruppe.

  Det er kun her i Vesten at vi er blevet hjernevasket til at tro, at det er noget “ondt” og “forkert”. I resten af verden anser man det som helt naturligt.

  “Racist” er et Anti-Hvidt skældsord, som næsten udelukkende bruges til at udskamme mennesker af vestlig herkomst.

  “Anti-Racisme” er kodeord for et uendeligt had til folk af europæisk herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. december 2020 @ 13:09

 19. “Vi ved i dag, at race ikke eksisterer”?!?

  Nej nej og atter nej….når man bevidstløst efterplaprer FN´s efterkrigs-holdninger, så skal det jo gå galt!
  Grunden til FN´s holdning til races ikke-eksistens er udelukkende bygget på ønsketænkning efter 2.verdenskrig!
  Det samme er de latterlige og skadelige konventioner, som tilsyneladende giver enhver gedehyrde adgang til vores europæiske lande!

  Naturligvis er race lige så eksisterende hos Homo Sapiens som i den øvrige dyreverden!
  Endda i så høj en grad, at man i nogle tilfælde ikke kan tale om Homo Sapiens, men udelukkende Homo!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 23. december 2020 @ 13:12

 20. De samme mennesker har også store problemer med, at forklarer hadforbrydelser mellem mindretal. Typisk løser man de ved ikke, at beskrive etniske konfliker mellem mindretal i offentligheden. Tager man England så er der faktisk mange hadforbrydelser mellem forskellige afrikanske etniske grupper. Men her har socialkonstruktisvisterne også et svar. De konfliker, identiteter som er basis for disse blev skabt af hvide i kolonitiden. Før hvide kom var det hele fredeligt og harmonisk.

  Kommentar by CCC — 23. december 2020 @ 13:30

 21. Hvor er det egentligt synd for alle disse humaniorauddannede, at de når de ser sig selv i spejlet, så ser de et dybt racistisk hvidt menneske!
  På Humaniora og på kunstakademiet er det oikofobi, der er tidsånden! På bedste Orwelske vis kaster, eller synker, de byster eller er det buster i havnen og rematerialiserer dem! Gadenavne på Frederiksberg skal laves om og den lille tændstikmand i trafiklyset skal være en tændstikdam. Det er som taget direkte ud af Orwells 1984!
  Når galskaben bliver mainstream, skal vi til at passe virkelig på!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. december 2020 @ 13:33

 22. MIRA SKADEGAARD er måske ikke idiot i klinisk forstand, men at hun er idiot i enhver anden forstand, er soleklart. Hun er en radikaliseret åndsformørket feminist og kommunist…. som alle argumenter vil prelle af på som vand på en gås.

  Bortset fra det, så har stoffet “Ivermectin” haft 100% succés med at FRIHOLDE 800 læger og sygeplejersker fra at blive smittet med covid-19! Det fortæller hodja om. Hvis det passer, kan vi hurtigt få styr på corona-pesten.

  Som nu er ved at lægge sundhedsvæsnet ned. Situationen er meget alvorlig og ude af kontrol.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 13:55

 23. De eneste problemer Vi har med racisme er islam´s had til ALLE andre religioner og at venstrefløjen ikke vil indrømme det.

  Ikkke min skyld at venstrefløjens langvarige forsøg på at redefinere ord og deres betydning har slået fejl ovenikøbet i sådan en grad at de ikkke engang selv ved hvad de mener.

  Kommentar by Santor — 23. december 2020 @ 13:59

 24. Den nervøse.
  Galskaben er allerede mainstream!
  Se dig omkring.
  Alle reklame indslag skal have deres obligatoriske neger med, selv om 99 % alle potentielle kunder er hvide.
  Så har man signaleret at man er politisk korrekt, og håber alle andre politisk korrekte køber produkterne.
  Det er efterhånden blevet så kvalmende, at man skyer alle producenter der har deres egen neger at skubbe foran.
  De er sgu så dumme, at de ikke fatter ironien i at de diskriminerer i stor stil.
  Idioter!

  Kommentar by Finn A. Skov — 23. december 2020 @ 14:04

 25. https://fyens.dk/artikel/f%C3%B8rste-fynske-stik-%C3%A6ldrecenter-%C3%B8st-f%C3%A5r-de-f%C3%B8rste-covid-19-vacciner

  Herrefolket skal da have først…naturligvis!

  Kommentar by Black Watch — 23. december 2020 @ 14:50

 26. Det er stærkt:
  Konen og hendes “videnskab” har simpelhen ført bevis for, at det, hun kalder racisme, passer sammen med det, hun kalder racisme. Godt gået.

  Kommentar by niwa — 23. december 2020 @ 14:57

 27. Alle Hjerne-Skadegåard klanens kællinger burde følge Amalie Langballes eksempel og blive steriliseret.

  Kommentar by Træt — 23. december 2020 @ 15:02

 28. ET LIV UDEN fædreland, uden folkestyre, uden privatliv, uden familieliv, uden frihed, uden retfærdighed, uden fremtid…

  det er hvad gåseflokken, de hovedløse høns og femtekolonnerne arbejder på skal være danskernes fremtid.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 15:16

 29. Heksejæger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. december 2020 @ 15:20

 30. Racismen har vundet terræn i årevis. I USA har racediskrimination nu spredt sig fra det akademiske miljø og langt ind i det politiske.
  25 stater i USA vil placere hvide bagest i køen til Covid-vaccine:
  https://hodjasblog.one/woke-tosser-vil-tildele-vaccine-efter-race/

  Humaniora og venstrefløj i den vestlige verden regrederer igen mod fascisme og nazisme.

  Kommentar by sebastian — 23. december 2020 @ 15:23

 31. Hun er bare endnu en af de hundredtusinder gale kællinger landet er overfyldt af…racistiske kællinger som er i fuld gang med at ødelægge landet, dets mænd og familier og i sidste ende dem selv…for til den tid er der ingen tilbage til at forsvare eller hjælpe disse afskyelige kællinger…

  For helvede hvis jeg havde sådan en datter??!!

  Kommentar by Black Watch — 23. december 2020 @ 15:33

 32. FANTASTISKE AFSLØRINGER er at finde på nettet, men de danske MSM med DR og tv-kanalerne i spidsen fortier dem, eller lyver om dem. Se f.eks. NTD tv, og Trumps nyeste tale: Special message from præsident Trump. Der er også hos hodja oplysende og satiriske videoer om “kommunistisk jul”, om “ingen beviser” for valgsvindel, om hvor superfredelige BLM og antifa aktivisterne er, om kvindesagskvindernes og “demokraternes” idioti.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 15:57

 33. OT: “Ivermectin” er måske stoffet der kan redde danskerne fra covid-19.
  I en kontrolgruppe som IKKE fik stoffet, blev 58% smittede. I den anden gruppe på 800 læger og sygeplejersker som fik stoffet, blev ikke een eneste smittet, selvom de plejede covid-syge.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 16:02

 34. Jul Det’ Cool! Og dumskerne bliver stadig dagligt svindlet, stukket ned, voldtaget eller myrdet af iSlams statsfinansieret lav-intelligente slam – Jul Det’ Cool Sikke Tiden Den Går 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Kommentar by piphans — 23. december 2020 @ 16:17

 35. Følgende kan læses i annonce i Jyllandsposten den 23. december, 2020:

  “Det humanistiske fakultet på Københavns Universitet er med sine 8.500 studerende, ca. 820 forskere, undervisere og ph.d-studerende samt 250 administrative medarbejdere et af de stærkeste miljøer for humanistisk forskning og uddannelse i Norden.”

  Hvad koster det, og hvad får vi ud af det?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. december 2020 @ 16:20

 36. Virker ikke i OT.
  Har man brug for at komme ud og knække sig efter at have forædt sig i julen, så er her den ultimative bræk pille video med garanteret udtømning af alt indhold i kroppen.
  Fra Edeka i Nazi land –
  https://www.youtube.com/watch?v=Sjo5ue9ZTuw

  Kommentar by piphans — 23. december 2020 @ 16:24

 37. Var det ikke den 18 årige der var magtesløs.?
  Ellers var han een der kunne sit kram.

  Har fede sørensen været på banen?
  1. Black Watch
  Ham kender vi, og hans fader som har er pizzaris nær grænsen.
  Hans søn har fået arbejde på noget der hedder “Koglen” hos pædagogerne der.
  JO JO der skal pyldres om dette møgdyr.

  Kommentar by Charles — 23. december 2020 @ 16:37

 38. Racismekortet er ligesom Nazikortet enhver muslummer muslumsk slyngels sidste udvej.
  Når racisme pr. p.c. definition kun kan bruges af majoriteten imod muslimsk minoritet, hvad hedder det så, når muslamme personer opfører sig racistisk mod de tossenaive danskere som de nasser på? Det er alment kendt viden, at muslimer er totalt racistiske i deres taberlande mod de kristne. Hvorfor må de der, når vi ikke må her?
  Må danskerne så også være racistiske, hvis de flytter til et islamisk taberland?

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. december 2020 @ 17:06

 39. # Piphans 16.17: Du har ret i det du skriver, men man kan vel også sige at politikerne dagligt svindler, stikker ned, voldtager og myrder. Det er jo Christiansborgs “humanistiske” politikere der har importeret hundredtusindvis “berigere”, uden nogensinde at have spurgt danskerne om de ønskede at blive plyndret, udskiftet og etnisk udrenset.

  Masseindvandringens konsekvenser er siden 1975-80 blevet søgt skjult og bagatelliseret af partierne og MSM.

  Kommentar by BENT A — 23. december 2020 @ 17:16

 40. Det er decideret latterligt at påstå at der ikke findes racer.
  Prøv at google racemedicin. Der bliver det slået fast med syvtommersøm at der selvfølgelig findes racer. At påstå at der ikke er forskel på racer er det samme som at påstå at der ikke er forskel på en gravhund og en schafer, de er begge hunde men der er enorm forskel på deres egenskaber.

  Kommentar by Danskeren — 23. december 2020 @ 17:22

 41. Det er ufatteligt tåbeligt når såkaldte forskere vil moralisere på nogle etiske begreber, de selv sætter op, men som intet har med Videnskab at gøre. Tror gerne på at østasiatere (Japanere, Kinesere, og Koreanere) er mere intelligente og hårdtarbejdende end Europærer og Amerikanere, og Afrikanere i gennemsnit. Prøv at se på virkeligheden! Tror også gerne Afrikanere er mere robuste end de fleste andre i gennemsnit. Prøv at se på virkeligheden. Tilgengæld er jeg heller ikke i tvivl om Islam skaber fordummelse og undertrykkelse der hvor den vinder frem. Prøv at se på virkeligheden. Fejlen er nok at de såkaldte forskere tager Deres udgangspunkt i idealistiske drømmevisioner som f.eks Marxismen, som virkelig også skabte fordummelse især i Kina under Mao , imens intelligensen blev løssluppet, da han var væk, især under Deng Shao Ping (sikkert forkert stavet)- På samme måde som Islam er en fordummende og undertrykkende Diktatorreligion med dens Førerprofet ideal, ligeså Maoismen- Vi kan også tage Pol Pots regime, eller det modbydelige KIm Il Sung regime. Når såkaldte forskere så vil uvidenskabeligt omdefinere Racismebegrebet for at udskamme en anden race pga hudfarve, og nogle idioter støtter det racistiske -Black Life Matters-, som totalt tydeligt gør menneskelig forskel i Hudfarve, så kan man da overhovedet ikke tage Deres forskning seriøst andet end perveret forsøg i fantasifuldt idealistisk virkelighedsfjernt moral, som dermed bliver rådden, hvis vi alle skal være lige for loven og ikke være racistisk- hvilket pågældende forsker åbenbart understøtter på en racistisk måde.
  Hvad slaveri angår blev både sydengland, Island og forskellige handelsfartøjer fra Europa hærget af Pirater helt op til 1830 erne, som solgte slaver fra Europa til nordafrika (Islam). Indtil Englænderne satte en stopper for det, ved enten at løskøbe eller bekæmpe med en flåde, så der er ingen grund til at undskylde for slaveriet overfor folk som den dag idag godtager det som gyldigt og tilladt.(Muhammedanere). Se på youtube om det.
  Trods alt.
  God jul og godt nytår.

  Kommentar by Michael Unna — 23. december 2020 @ 20:04

 42. @ BENT A — 17:16
  Jamen du har fuldstændig ret, men på den anden side er det jo os dumskere(indtil videre) der vælger hvem der sidder i Landsforrædernes hus aka Christiansborg.

  Kommentar by piphans — 23. december 2020 @ 23:09

 43. 18-årig dansker ført ud af bus og overfaldet –

  DET ER TERROR – HVERDAGSTERROR. For lignende overfald sker jo nu overalt i Danmark.

  90% af politikerne og journalisterne er medskyldige som ind i helvede.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 00:05

 44. Antikristus går nok af!

  https://www.express.co.uk/news/world/1373375/pope-francis-resigns-christmas-vatican-benedict-christian-jesus-christ-midnight-mass-spt

  Kommentar by KineserSnot — 24. december 2020 @ 01:03

 45. Den gamle afdankede ungkommunist Poul Madsen fra Ekstra Bladet har nu fundet en ny sag, han kan brænde mediestøtten af på.

  Denne gang har dhimmien iværksat en kampagne for at få hentet de “danske” børn hjem fra diverse IS-fangelejre.

  Tossen arbejder selv i Politikens Hus på Rådhuspladsen, der er topsikret for at undgå terrorangreb fra Muhammeds raske svende, og alligevel insisterer han på, at importere endnu flere voldsparate skægbørn…

  Kommentar by Revisoren — 24. december 2020 @ 09:51

 46. Eliten, som ikke er nogen elite alligevel, prøver desperat at suge penge, et eller andet sted, mer marx, mer tud, mer neger, mer naz…
  Synd for dem, at deres goe (?) islamiske venner suger alle 160 milliarder før dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. december 2020 @ 10:52

 47. KAN MAN IMPORTERE ULEDSAGEDE SKÆGBØRN, kan man bagefter importere mange flere hellige krigere via familie-sammenføring. I røde og “borgerlige” partier betragtes det som en fed fidus at importere uledsagede børn, de fleste mellem 17 og 40 år, for eet “barn” kan i næste omgang trække stribevis af familiemedlemmer, forældre onkler, tanter, nevøer, kusiner, grandonkler, brødre osv. med til Danmark.

  Kommentar by BENT A — 24. december 2020 @ 16:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper