25. december 2020

Mira forsker i ’strukturel og mikrodiskrimination’. Rikke har en 18-årig lillebror der hedder Kaspar…

I gårsdagens post om Mira Chandhok Skadegårds anti-hvide definition af racisme, bragte jeg et eksempel på et nyligt overfald ved et busstoppested ved Risø, hvor hvor fem mænd ‘af anden etnisk herkomst end dansk’ overfaldt det Sjællandske Nyheder beskrev som ‘en 18 årig mand’. Ofret kunne principielt have været udlænding, så derfor lagde jeg ikke mit fokus der. Det kunne jeg nu godt have gjort. De fem AEH’er overfaldt 18-årig Kaspar.

(Ofret hed Kaspar A.H. Nielsen; Foto: Facebook)

“Racisme indebærer en opretholdelse af privilegier og magt for en hvid majoritet…” (Mira Chandhok Skadegård, ph.d.)

“Min lillebror Kaspar August Holm Nielsen er igår mandag aften blevet overfaldet i Roskilde. Han er blevet tildelt en masse slag og spark, truet med kniv…” (Rikke, ofrets storesøster)

Oploadet Kl. 01:37 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115851/trackback

37 Comments »

 1. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede i landet end at danskerne kan leve trygt i deres eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. december 2020 @ 03:31

 2. “Opretholdelse af privilegier og magt for en hvid majoritet”

  Det er MEGET UARTIGT OG SLEMT hvis hvide har fordele af deres egen kultur, mener Mira Novochok Skadefryd.

  Og nyttige idioter lignende Mira er tit inde på at det var frygteligt at cirka 2% af de hvide engang for 250-300 år siden deltog i slavehandelen, hvorefter resten af de hvide AFSKAFFEDE slaveriet. Men for de 2% skal ALLE HVIDE STRAFFES til evig tid, mener hjernedøde eller historieløse Mira.

  Det er PUDSIGT med de rødradikale tosser: Når det handler om hvide er alt hvad de har foretaget sig, helt forkert, skændigt, krænkende og kriminelt.

  Mens alt hvad afrikanere, arabere og islamister finder på er fint, smukt, ædelt og beundringsværdigt.

  Når islamister bortfører 300 piger eller drenge fra en skole, når de brænder kirker, huse og biler af og nedslagter hundredtusindvis af kristne, når de holder slaver og tvinger 12-15 års drenge til at være soldater, og småpiger til at være selvmordsbombere,

  når de invaderer og besætter andre lande og udnytter de oprindelige befolkninger, når de laver overfald, røverier, voldtægter, svindel, indbrud, trafikmord og anden hverdagsterror i Sverige, Norge, Danmark, England, Frankrig osv., så er det helt i orden. Det skal de ikke høre eet ondt ord for fra vrimlen af politiserende røde madammer.

  Og når asylanter, migranter, besættere og evighedsturister tiltager sig særfordele, privilegier og magt, så er det kun retfærdigt.

  For det er jo een gang for alle vedtaget af de politisk korrekte, at de hvide mænd skal være skurke, syndebukke og gabestoks-skyldige.

  Og den er Mira & co. helt med på. Dels fordi de hvide mænd (endnu) finder sig i alt, dels fordi det indbringer legater, ros og anerkendelse, phd. titler, nemme og højt betalte jobs, hvis man kan skrive lange skolestile fyldt med marxistisk nonsens. Så kan man kalde sig “forsker”, “ekspert” og “chef-koordinator” osv. Eller man får fast arbejde i DR eller i en tv-station.

  Fra Miras synspunkt lever hun i den mest idéelle af alle verdener. Og hvad søren, et folkemord eller massemord fra eller til, betyder vel ingenting?

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 03:39

 3. I december skruede DR og TV2 op for indsamling til Afrika.

  Skadegård bider den hånd der fodrer hende. Det er ulogisk at den onde hvide dansker, den overpriviligerede skal tigges om at sende penge til nødlidende afrikanere. Hun spørger ikke sig selv hvorfor dem syd for Middelhavet ikke lærer at forsørge sig selv og opbygge velfungerende samfund.

  Universiteter udklækker desværre mange sølle eksistenser. De lærer en masse sjove ord og vendinger udenad, men opdrages samtidig til at hade samfundet. Det gør dem farlige i det lange løb.

  Kommentar by k.m. — 25. december 2020 @ 08:01

 4. Arbejdsfordelingen ved projektet “Islam får Vesten gratis” er fastsat som følger:
  1) Vestens magthavere står for importen af islamister.
  2) Vestens befolkninger står for udryddelsen af sig selv.

  For at projektet skal lykkes, skal Vestens magthavere bede:
  1) Vestens befolkninger om at underkaste sig islamisterne.
  2) Islamisterne om at tvinge Vestens befolkninger til underkastelse.

  Projektet går fint for magthaverne i Vesten. Projektet er ca. 25% gennemført. Naturligvis er der mindre forstyrrelser i projektet. Nogle vestlige befolkninger mener, at det ikke er helt fair at blive udskiftet med islamister. Skråt op med de befolkninger; magthaverne i Vesten er trætte af de kedelige demokrater i vesten og vil se blod og ild.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. december 2020 @ 08:54

 5. Når DR taler om demokratiet, er DR mest bekymret for den teoretiske risiko for om majoriten vil undertrykke nogle minoriteter.

  I praksis ER DET LIGE OMVENDT i disse år. Vi oplever at minoriteter udnytter og tyranniserer majoriteten.

  Ingen demokratier holder i længden. Det viser 2500 års historie. Demokratier udmattes, korrumperes, kommer på afveje, infiltreres af tåber, fantaster og ideologiske landsbytosser,

  kuppes af politiske “familier”/politikerbørn, og af minoriteter med forvirrede eller fanatiske særlinge.

  Og nedbrydningen af demokratiet støttes af politik-kvinder, særinteresser og medier.

  Majoriteten består mest af apatiske borgere. Mens minoriteterne er mere aktive. Denne ubalance fører før eller siden til kollaps og minoriteternes diktatur.

  Det er hvad der sker i de mærkelige tider vi nu lever i. Det er hvad der er sket i Skandinaviens blå-gule galeanstalt få km øst for Copenhagen.

  Der tales i medierne meget om at Danmark er et demokrati, et rigt og velfungerende samfund. Men hvor demokratisk er det at mafiaborgen forbereder Danmarks afskaffelse og danskernes udskiftning/ etniske udrensning?

  I DR-programmet “Supertanker” forsøger de at virke seriøse og dannede ved at citere de gamle grækere og diverse store tænkere. Samtidig fylder man lytterne med kvarte sandheder om “klima-krisen”. Mange andre DR-programmer lyver og manipulerer også.

  Tidsånden er åndsformørket. Det har de af røde og kulturradikale minoriteter styrede massemedier sørget for. Og vælgerne stemmer igen og igen for deres egen undergang.

  Vores skin- og papnæse-demokrati er nu kommet så langt ud på overdrevet, at de gamle partier alle ignorerer eller støtter invasionen, afrikaniseringen og islamiseringen. Danskerne synes dømt til at “forsvinde”.

  Læs selv bøger som “Sådan døde Danmark”, “Danmark ved en korsvej”, “EU = Europas Undergang”

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 09:13

 6. Muhamedanere gør blot, hvad der står i den onde bog, skrevet af Satan.
  De gør det altid i flok. Ligesom hyæner.

  Kommentar by Bastardo — 25. december 2020 @ 09:17

 7. PS: Sandheden er at både den åndelige og materielle fattigdom breder sig, og at Danmark ikke længere er et velfungerende samfund. Og overfald som omtalt i oplægget, og megen anden grov kriminalitet, hærger nu danskerne som aldrig før.

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 09:26

 8. Man får helt lyst til at skrive en kommentar på hendes opslag

  Kommentar by Kratossen — 25. december 2020 @ 09:39

 9. Lad mig komme med en logisk ressonement på BLM og de såkaldte antiracistiske tosser, som vil definere racisme udelukkende på Deres definition af det de kalder-white pre…arrgh præmisser-.
  De såkaldte antiracisters logak: Kasper var hvid, derfor var han racist, derfor havde han fortjent overfaldet……-skal man grine eller græde?+++Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2020 @ 09:58

 10. Det minder mig om en historie fra England. En 18.årige pige bliver overfaldet af en gruppe piger i en bus og afgår ved døden. Engelsk presse skriver intet om offereres og gerningsmændenes baggrund. Historien kommer så i den engelsk sproget “Egypt today” hvor overfaldet omtales som racistisk. Offeret er en egyptisk pige hvis familie er bosat i Italien. Hun læser til ingeniør i England. Hun udsætters af et angreb i en bus af en gruppe piger af afrikansk herkomst som hun ikke kender eller har relation til. I Ægypten udlægges angrebet som en hadforbrydelse. Grunden til, at historien i Engelsk presse bliver forsøg gjort intetsigende er sikkert fordi, at racisme og hadforbrydelser skal gøres til noget, der kun er knyttet til hvide af europæisk herkomst. Hvis multikulturen ender i konflikter mellem ikke-europæiske grupper holder forklaringen om europæernes racisme monopol ikke og dermed vil multikulturen som ideologisk projekt også vise sig næsten umuligt, at realisere. Derfor skal konfliker og hadforbrydelser mellem ikke-europæiske grupper ikke beskrives.

  https://www.bbc.com/news/uk-england-nottinghamshire-43427764

  Kommentar by CCC — 25. december 2020 @ 12:01

 11. HAHAHA…..Jeg elsker når dumskerne får tæsk af deres importeret slam fra Arabien.

  Kommentar by piphans — 25. december 2020 @ 12:36

 12. Åh gud. Bare Kaspar ikke går hen og bliver racist.

  Kommentar by Træt — 25. december 2020 @ 13:02

 13. Er det muslimer?

  En 14-årig dreng fra Hillerød fik mandag eftermiddag klokken 17.20 frarøvet flere af sine ejendele i Slotsarkaderne i Hillerød, oplyser Nordsjællands Politi.

  Den 14-årige dreng var sammen med en kammerat, da de blev passet op af en gruppe på fire unge mænd, som begyndte at udspørge ham om hans tøj, og under samtalen, som undervejs rykkede udenfor til et busstoppested lidt væk fra udgangen ved H&M mod Markedsstræde, endte det med, at drengen blev presset til at udlevere sine designersko, -jakke og kasket til gruppen.

  De fire gerningsmænd beskrives som:

  A: 17-21 år, udenlandsk af udseende, 185-190 cm høj, muskuløs af bygning, sort hår og iført sort tøj.

  B: 14-17 år, intet om højde, udenlandsk af udseende, muligvis mellemøstligt, kort sort hår i siden med krøller på toppen, lidt brun i huden, iført sort cardigan.

  C: 16-19 år, 180-185 cm høj, udenlandsk af udseende, sorte krøller, iført sort tøj.

  D: 14-17 år, muligvis dansk af udseende, iført sort tøj, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 25. december 2020 @ 13:44

 14. Det var kristne flygtninge fra mellemøsten der overfaldt ham. Kaspar var en muslim, der havde assimileret sig.

  STOP KRISTEN NAZISME!

  Kommentar by Skatteyderen — 25. december 2020 @ 13:51

 15. Alle dem som går eller kører rundt og OVERFALDER, RØVER, VOLDTAGER OG MYRDER, er de radikales, enhedslistens, SFs, DFs og VKs gode venner, allierede og loyale MEDARBEJDERE! Det store moderne projekt går jo ud på at udskifte og etnisk udrense danskerne.

  Vil I virkelig være bekendt at stille jer i vejen for de rødradikales og feltmadrassernes storslåede, fremsynede og ambitiøse projekt?

  Jeres brokkerier risikerer jo at forstyrre den flotte Marokko-plan og humanist-Merkels forsøg på at redde Europa.

  Det virker altså både billigt, tarveligt og racistisk at I har så travlt med at være utilfredse med den næstekærlige humanisme, som snart kan løfte vores civilisation til nye højder!

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 14:22

 16. PS: Iflg. Pernille Weis fra K, medlem af EU-parlamentet, har Danmark plads til 15-20 millioner asylanter og migranter. Og foreløbig har vi KUN påtaget os forsørgelsen af 1 million evighedsturister. Så I går godt nok i små sko når I kritiserer indvandringen.

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 14:38

 17. Hvorfor skal det være så surt altsammen? Se nu lidt lyst på tingene. Nåå nej, det må man vist ikke. Så vær politisk korrekt og bliv sortseer. Nå nej, det må man vist heller ikke være.

  Jeg giver op.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 25. december 2020 @ 15:25

 18. # H.W. 15.25: ?? De politisk korrekte er da optimister. Hvorfor giver du op??

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 16:03

 19. Årsagen til racekrigen mellem kristne og muslimer.
  Ifølge Folketingets EU-oplysning november 2018:
  FREMSKRIVNING AF BEFOLKNINGSTAL I EU (MILLIONER BORGERE I EU EKSKL. UK), 2015 OG FREM. (Uden og Med migration – i millioner)’
  2015: 500, 510
  2020: 500, 515
  2030: 490, 525
  2040: 475, 528
  2050: 455, 525
  I 2050 vil migranter udgøre ca. 15 procent af det hele.
  Statistikken melder dog intet om, hvorvidt EU’s befolkning i 2050 Uden migration også omfatter efterkommere af migrantoprindelse eller ej.
  Da migranternes fødselsrate er meget større end EU’s, kan man gætte på at de 455 mill. i 2050 omfatter efterkommere af samme størrelsesorden. Således kommer vi måske op på omkring det dobbelte, hele 30 procent hovedsageligt voldelige, uduelige og ubrugelige muslimer. I 2050 er den religiøse borgerkrig startet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. december 2020 @ 17:16

 20. Hvis man har en politisk dagsorden, og det har Mira Chandhok Skadegaard helt tydeligt, og man har brug for en racisme anklage, men den gængse definition på racisme ikke stemmer overens med den agenda man gerne vil fremme, så laver man da bare sin helt egen definition og vupti, så kan man kalde dem man er uenig med for racister!
  Det skræmmende er at vi bruger vores knappe ressourcer i undervisningsektoren på den slags sludder! Jeg er ved at være grundig træt af venstreradikale, som hænger akademiske titler på andre venstreradikale og på den måde giver deres primitive og ubegavede forskning et skær af legimitet!
  Ekstreme politiske holdninger forklædt, som seriøs forskning burde få borgerlige politikere op ad stolen, men de er sendt til tælling og ude af stand handle! Kun Henrik Dahl fra LA. og NB. syntes at have opdaget tingenes tilstand!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. december 2020 @ 17:59

 21. Det er let at være enig eller lade sig oplyse af Gustavs normalt glimrende kommentarer, men lige når det drejer sig om statistik, kan man næsten ikke være skeptisk nok. Danmarks statistikker har været falske, misvisende og stærkt vildledende i årevis. De synes at være styrede af behagesyge overfor politikere.

  Hvad officielle europæiske statistikker angår, er billedet det samme. Og hvordan tingene ser ud om 30 år, véd ingen, og at der kun skulle være 15% migranter i 2050 er rent gætværk.

  I Frankrig og Sverige er der allerede undtagelsestilstand, EU gør intet for at stoppe invasionen/flodbølgen sydfra, tværtimod, og overalt i Vesteuropa breder anarki, kaos og kafkaske tilstande sig, mens demokratierne og økonomierne smuldrer.

  Når man ser på udviklingen i EU, i USA, i ideologisk vanvid, i raket- og brintbombe-kapløbet, på væksten i asocial og hensynsløs totalitær politik, på ligegyldigheden overfor europæernes og skandinavernes menneske- og borgerrettigheder…… kan man ikke udelukke at Europa er een stor KZ-lejr eller en rygende ruin og askedynge inden 2050.

  Kommentar by BENT A — 25. december 2020 @ 19:39

 22. Mira- Forsker Diskrimination i fraktale petitesse mikro hysteriske detaljer :-) :-) :-) i mikro teoretiske strukturer ud fra opblæste selvhøjtidelige moralske principper. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2020 @ 20:25

 23. https://vbn.aau.dk/da/persons/128851

  Studie i Gak gak..

  Kommentar by Jp — 25. december 2020 @ 21:15

 24. “Racisme indebærer en opretholdelse af privilegier og magt for en hvid majoritet…”

  Logisk er det hun skrevet non-sens.

  – man må selv vurdere hvad det betyder for begrebet “racisme”, at folk der har ph.d-er ud i begrebet, vil være bekendt at optræde med den slags.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 25. december 2020 @ 21:19

 25. Bent A. 19:39
  Når myndighederne bevidst fortier og vildleder med statistik, er formålet netop at lamme al modstand mod masseinvasionen.
  Det synes dog at være stjerneklart, at EU’s politikere løgnagtigt og svigefuldt fylder europæerne med ulogiske og usammenhængende forklaringer om EU’s udlændingepolitik. EU har en beskidt og forræderisk dagsorden som direkte undergraver europæernes demokratiske rettigheder. Vi har aldrig fået lov til at stemme om EU skal fyldes med analfabetiske kristenhadende udlændinge i gigantisk omfang.
  Dette demografiske svineri må berettige til fortvivlelsens selvhjælp i EU. Fremtiden vil bebrejde os vores passivitet overfor den EU-fascistiske undertrykkelse, ligesom vi bebrejder tyskernes passivitet overfor de fascistiske styre i 30’ernes Tyskland.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. december 2020 @ 21:27

 26. Live den 15. dec. 2020. Mediegruppen for somaliere i DK har inviteret Mira C. Skadegård til en snak. Hvad er racisme? https://www.youtube.com/watch?v=J4LzoIAePak (også på gruppens facebook-side) 2:49 fortæller Skadegård lidt om hvor hun er født og opvokset, og hvorfor hun interessere sig for racisme.
  Også lidt om opvækst, familieforhold og oplevet racisme i Alpehuens Hjørne 2016 (fra før hun blev skilt) https://www.youtube.com/watch?v=Thj90HM0n2M

  Kommentar by anno — 25. december 2020 @ 23:32

 27. Man får lyst til at PET-poste

  Kommentar by John Sorensen — 26. december 2020 @ 00:43

 28. Kommentar by Jp — 25. december 2020 @ 21:15.

  Forklædt som voksen…

  Kommentar by Kimski — 26. december 2020 @ 00:58

 29. # Gustav Jensen har som sædvanlig ret 21.27 og 08.54, og STATISTISKE FUP-TAL fra korrumperede institutioner bør ikke få os til at tro at der er ingen ko på isen. For der er en stor flok røde køer på isen, og den er begyndt at knage og slå revner, og snart kan millioner af europæere være på så tynd og overbelastet is, at de begynder at dratte igennem i tusindvis, titusindvis og hundredtusindvis.

  I den humanistiske stormagt ved siden af København troede vælgerne alt for længe på politikernes VALGFLÆSK og mediernes PROPAGANDA. Alt for længe var borgerne overbeviste om at indvandringens konsekvenser aldrig ville ramme dem.

  Men nu er konsekvenserne bl.a. blevet hverdagsterror og utallige økonomiske/sociale ulykker, og millioner af svenskere lever i frygt for at gå ud, for at miste deres job, bolig, helbred eller familie.
  Og 4 ud af 5 mord opklares ikke. Eller er det 9 af 10 mord, som nogen mener. Mordraten er ihvertfald tårnhøj, og politiet siger at de ikke længere kan følge med.

  Kommentar by BENT A — 26. december 2020 @ 01:28

 30. Mira jager spøgelser og er en slags Baronesse Von Münchausen der opdigter sin virkelighed. Hun kan kalde sig ‘forsker’ alt det hun vil, men bare der er nogen der se hun ikke udretter mere i livet end en somalier der klør sig i røven med en pind gør udretter.

  Det frygtlige på alle disse SU kommuninistiske fakulteter er at de forsker i deres egen idioti og kan leve af det. De opfinder problemstillinger der ikke findes. Prøver at fortælle omverdnen det er omverdnen der er de dumme at de slet ikke kan se noget.

  Somaliere er primater. Der findes husdyr der er klogere og mere renlige.

  Kommentar by Jp — 26. december 2020 @ 17:17

 31. A propos mikrodiskrimination. Hvorfor hedder det stadig TV 2 ZULU, når zulu lakrids er blevet forbudt?

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 09:05

 32. Ja, Gustav Jensen den 25. 17:16. Ingen grund til panik. Danskerne kommer først i mindretal efter 2065.

  Danske kvinder har i de sidste 50 år født for få børn. Derfor er antallet af etniske danskere i tilbagegang. Etnisk danske kvinder føder i gns ½ barn for lidt, hvis befolkningstilbagegangen skal stoppes. Det er den enkle sandhed bag de fleste af vore problemer. De danskerne, der i årtusinder garanterede Danmark som “danernes rige”, forsvinder 1000 år efter de gik over til kristendommen.

  Ole Hasselbalch. Denmark in a State of Unreported Collapse. 14.03.2019.

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 09:19

 33. # Amad 09.19: Ja, mon ikke DEN KOMMUNISTISKE FAMILIEPOLITIK er forklaringen på at familieværdierne er ved at gå i opløsning.

  Den rødradikale politik er mandsfjendsk, familiefjendsk og børnefjendsk. Medierne har manipuleret danskernes flertal til at tro at skilsmisser, enlige mødre og mord på ubekvemme børn er vejen frem. Over en million danske børn er blevet ryddet af vejen. Derudover er utallige mænd og faderløse børn endt i retsløshed og elendighed.

  I kommunist- og feminist styrede samfund ender alt i galskab, ondskab, uretfærdighed og kaos. Se til Norge, Sverige og Venezuela osv.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 10:38

 34. Det er ikke for meget sagt at familie-bureaukratierne udnytter, tyranniserer og terroriserer tusinder af mænd, børn og familier. Familiepolitikken er menneskefjendsk og marxistisk.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 10:40

 35. Aldrig mere en 9. april!
  Til dels enig BENT A 10:40. Men efter min opfattelse er antallet af børn en familie ønsker en privat sag. Hvis kvinderne – evt sammen med deres mænd – har besluttet at føde færre børn, er det DERES suveræne beslutning.

  Det er måske snarere en fordel med et fald i det danske befolningstal? Indtil fødselstrenden engang vender, kan vi sagtens klare et fald i befolningstallet. Automatiseringen af produktions- og serviceerhverv vil alligevel kræve færre hænder i fremtiden. Væk med arbejdsløshed og boligmangel!?:-)

  Det vigtige er, at der ikke tillades masseindvandring af fremmede, der overtager landet. Det må forhindres ved love vedtaget i folketinget.

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 14:19

 36. Amad 14:19 har ganske ret. Det er kombinationen af færre danske børn med flere muslimske børn, som er basis for den demografiske katastrofe, der lurer. Politikerne og kapitalisterne er åbenbart fløjtende ligeglade med, hvem der render rundt som lønslaver og pjalteproletarer i Danmark. Hvis danskerne ikke får skeen i den anden hånd, bliver de skovlet ud og kulet ned af uvidende primitive bonderøve fra taberlande. Var det hvad danskerne ville ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 14:35

 37. Ja, det er sådan, det vil gå, hvis den demografiske udvikling ikke snart stoppes. Efter 2065 kommer danskerne i mindretal i deres eget land. Kongeriget er så overtaget af indvandrere vha masseindvandring. Nogle årtier derefter må vi så lede længe efter den sidste mohikaner. Øh, jeg mener selvfølgelig den sidste dansker!:-)
  (“Den sidste mohikaner”. James Cooper 1826)

  Kommentar by Amad — 27. december 2020 @ 17:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper