27. december 2020

Undervisningsordfører kommenterer skolereform på FB: “… kan politisere den objektive journalistik”

Der gik ikke mange år med folkelig debat på Facebook, før mediebranchen problematiserede den frie debat. Presset af globalister forsøger Facebook derfor at minimere højrefløjens folkelige appel ved hjælp af moderation, censur og det der ligner til forveksling. Det er dog stadig muligt for folkevalgte at bruge Facebook til at dele politiske budskaber, og det er selvfølgelig også problematisk. Først kom de efter Rasmus Paludan, men problemet er hverken form eller formidling. Journalister der ville få skridttæsk af folk flest på Facebook, er også jaget vildt i Twitterland – blot fra Woke-venstre: Revolutionen æder sine børn.

Her en artikel fra borgerlige Berlingske, der problematiserer, at Nye Borgerliges undervisningsordfører, folkeskolelærer Mette Thiesen, deltager i debat om samme på Facebook – Opslaget havde ligget på Facebook i 22 minutter, da Mette Thiesen skrev en kort kommentar – og det gik ikke ubemærket hen (kræver login).

“… her skrev Nye Borgerliges undervisningsordfører, Mette Thiesen, nemlig en kortfattet kommentar til en historie om en matematiklærer, som Berlingske 22 minutter tidligere på aftenen havde delt på sin profil på Facebook.

I historien berettede den kvindelige lærer om , hvordan elever i hendes optik var blevet dårligere til at løse bestemte matematikopgaver de seneste år, og i samme historie fremgik det, at danske skoleelevers evner i matematik er blevet markant dårligere, efter at folkeskolereformen blev indført. Under opslaget skrev Mette Thiesen, der i øvrigt er uddannet lærer:

‘Skolereformen er et makværk. Den gode skole skabes ikke på Christiansborg. Den gode skole skabes på den enkelte skole. Det er vores klare holdning i Nye Borgerlige.’

… Opslaget fra Mette Thiesen har i skrivende stund fået næsten 500 reaktioner … Samtidig hjælper Facebooks algoritmer rent faktisk politikerne med at komme ud med budskaberne.

‘De mest populære kommentarer under opslag kommer til at ligge øverst, og det betyder, at kommentarer fra politikere med rigtig mange engagementer – altså, hjerter og thumbs up og så videre – får rigtig stor synlighed,’ siger Troels Johannesen. …

Det bliver en snebold, der ruller, for flere og flere ser så de kommentarer, og så begynder man at like dem…,’ siger kommunikationsrådgiveren.”

(Nye Borgerliges Undervisningsordfører deltager i debat om folkeskolen på Facebook, december 2020)

“… ved at ‘kidnappe’ mediernes nyhedshistorier på Facebook, har politikerne mulighed for at drive en masse trafik til deres holdninger – for rigtig mange ser deres holdninger – og til deres egne Facebook-sider. … Det er tit genstand for debat, at medierne er nødt til at bruge Facebook til at publicere og sprede deres historier, og at politikerne så let kan politisere den objektive journalistik burde i hvert fald også sætte nogle tanker i gang hos de enkelte medier.” (Troels Johannesen, kommunikationsrådgiver)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115901/trackback

18 Comments »

 1. Tidligere skulle det muslimske afkom leve op til de danske skolekravs faglige niveau. I dag skal det faglige niveau sænkes til det muslimske afkoms bund.
  Hvis muhammed ikke kan hæves til niveauet, må niveauet sænkes for Muhammed.
  Kan Muhammed ikke fordanskes, må fordanskningen islamificeres.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 14:06

 2. “Objektive journalistik” HAHAHAHAHAHAHA!!!!

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 27. december 2020 @ 14:28

 3. Mette Thiesen bliver altid overfaldet af de venstreekstreme og de andre politisk korrekte på Facebook

  Kommentar by Træt — 27. december 2020 @ 14:29

 4. # Gustav Jensen har igen ret: Hvis man skelnede mellem ægte danske og “danske” skole-elever ville man næppe kunne tale om ringere skole-kundskaber i dag, hvad de ægte danske elever angår. Men medierne blander altid de to grupper sammen i een pærevælling, så læserne, lytterne og seerne får det indtryk at det er alle danskere der er et problem med, hvis nogle muslimer har et problem.

  MSM er gennemført uærlige og de manipulerer konstant.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 14:48

 5. Iøvrigt: Er Messerschmidt fra DF ikke ved at være en skuffelse? Han virker glat som en ål nogle gange når han udtaler sig. Og har tilsyneladende ikke opdaget at Sofie Linde & hendes medløberes historier om 15-20 år gamle julefrokoster er meget tvivlsomme. DRs feminister og medieludere har bygget en stor og lang hetzkampagne op mod mænd, på grundlag af løs snak og løse rygter.

  Men DF-politikeren føler sig måske presset af DR til ikke at sige ligeud hvad han mener? Det kan godt være forklaringen. For siger man noget “forkert” bliver man ikke inviteret en anden gang.

  DR er en stat i staten der fører sin egen politik. Og den er ræverød.

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 14:58

 6. SKOLEREFORMEN som Helle T-S og Antorini tvang igennem, er ganske rigtigt et makværk. En dødssyg “reform” som kun har udtrættet og chikaneret elever, forældre og lærere.

  Men hvorfor har NB sagt ja til en glidebane med censur og overvågning af demokratiske debatter?

  Kommentar by BENT A — 27. december 2020 @ 15:04

 7. BENT A — 27. december 2020 @ 14:48
  Det er en helt bevidst manøvre fra MSM’s og myndighedernes side, når de aldrig skelner mellem migranter og danskere. Migranterne benævnes altid ‘borgere’, hvis det er direkte løgn at kalde dem ‘danskere’.
  Danskerne må helst ikke opdage, at en stor del af ‘danskerne’ ikke er danske, hverken i sind eller skind.
  På den måde fremstår virkeligheden mere rosenrød og idyllisk end den reelt er. Vi skal helst ikke opdage, at fjendtligt indstillede snotdumme parasitter er placeret i danskernes midte.
  Skal man være helt ærlig, må man konstatere, at MSM, myndigheder og naivister optræder som skjult femte kolonne for invaderende styrker fra Bumfuckingstan – i håb om at danskerne æder de snu manipulerende venstreekstremt globalistiske løgne råt.
  ‘Ondsindede’ realister ville kalde det landsforræderi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 16:26

 8. Kommentar by Gustav Jensen — 27. december 2020 @ 14:06

  De kalder det “Farvede Forventninger”, det fylder en del på flere læreruddannelser.

  https://www.saxo.com/dk/farvede-forventninger_laila-colding-lagermann_haeftet_9788771848731

  Kommentar by KineserSnot — 27. december 2020 @ 16:27

 9. “Kan politiserer den objektive journalistik”! Objektiv journalistik findes ikke. Journalister er helt igennem tendentiøse! Journalistik kan ikke være objektiv, og det ville være befriende hvis journalisterne var ærlige omkring det! Problemet med ærlighed vil bare være at det ville komme frem at 80% af journalisterne er røde, de fleste endda blodrøde!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. december 2020 @ 23:55

 10. MSM lyver sjældent, det sker, men ikke så ofte! Men de vinkler historier, de undlader fakta, som drejer historien væk fra den venstreorienterede retning. Journalisterne udvælger historier eller fremhæver historier, som fører seeren, læseren og lytteren i journalistens retning og fravælger eller nedprioriterer det der fører væk fra journalistens holdninger! Det er ikke ligegyldigt om en nyhed står på forsiden eller det er en lille notits nederst på side 7, det er heller ikke ligegyldigt om noget kommer som breaking news eller nævnes i forbifarten!
  Og apropos undervisningen, så findes der vel ikke nogen større katastrofe for fremtidens Danmark, end at børnene ikke lærer at læse, regne og forstå matematik!
  Børn udsættes for mystisk pædagogik, som røver en masse tid, men som de intet lærer af! F.eks skulle vores børn selv finde deres egen metode i regning og matematik, efter nogen tid var der nærmest oprør i forældregruppen, og det endte da også med at børnene fik forældrenes metode! Læreren formåede ikke at lære børnene matematik, det måtte de fortvivlede forældre selv gøre! Det gik fordi det var ressourcestærke forældre, men jeg gad nok se resultatet hvis ikke det havde været tilfældet!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. december 2020 @ 00:16

 11. UHYGGELIGT, MEGET UHYGGELIGT, overgår fantasien: ISIS/ISIL har brændt 10-15 mindre børn der var anbragt i et bur, har brændt dem levende. Det påstås ihvertfald i en video “Kvinnorna älsker Löfven”. Børnene blev brændt levende. Der vises et bur hvor børnene er anbragt mens der gøres klar til at myrde dem. Videoen findes ved at gå ind på Henrik Jönssons afslørende hodja-video. Efter den kommer videoen om islamisters barnemord.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 02:56

 12. # Gustav Jensen, 16.26: Ja, migrant- og asylant bøller, voldsmænd, røvere og bander benævnes som regel som “unge”, “nogle unge”, “unge mænd”, som om det lige så godt kunne være danskere. Selvom indvandrernes krimiminalitet i snit er mange gange højere end danskernes.

  Man skjuler hvor slemt det står til. Selv drab nedtones.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 08:56

 13. Hvad er i øvrigt en “kommunikationsrådgiver”?

  Kommentar by Limewoody — 28. december 2020 @ 09:15

 14. Et eller andet sted ville jeg håbe der opstod et debatforum for ALLE, som har noget på hjertet politisk på tværs, og som kun og kun tog hensyn til ytringsfriheden. Men OK Facebook er et privat foretagende som Mark Zuckerberg (sukkerbjerg) ejer, så han må jo bestemme, hvad han vil have eller ikke have. Bare trist at det som man sagde ville være garant for ytringsfriheden er slået fejl. Diktaturstaterne og Politisk korrekte vil selvfølgelig bestemme, hvem og hvad der skrives, og det har de jo penge til. Det samme ser ud til at gælde youtube, som dog ikke har været så hårde imod ytringsfriheden endnu. Tilgengæld lader Tik Tok o.a udenlandske medier de cencurerede fra Europa og Westen komme til. Tak for det.

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2020 @ 10:33

 15. Elevernes viden og intelligens skal optrænnes i skolen. Resten er noget gejl.

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2020 @ 10:35

 16. “Men OK Facebook er et privat foretagende som Mark Zuckerberg (sukkerbjerg) ejer, så han må jo bestemme, hvad han vil have eller ikke have.”

  Nej, den form for lalleglad liberalisme er totalt forældet og ubrugelig. Sociale medier skal betragtes på linje med el-forsyning og lign, hvor man ikke bare kan nægte at levere til folk som man er politisk uenig med.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. december 2020 @ 04:52

 17. Twitterland – blot fra Woke-venstre:
  https://twitter.com/Hargir/status/1342882655596109826

  Siden findes ikke!
  Hvorfor ikke prøve en søgning for at finde noget andet?

  Kommentar by tavsen — 29. december 2020 @ 23:57

 18. Nu findes hverken 10- eller 25 ører mere.
  Ingen tvivl om at undervisningen er for bagud- men det er nogen af kommentarerne også….

  Kommentar by Hul igennem? — 30. december 2020 @ 12:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper