28. december 2020

Euroman-redaktør vil stoppe ‘objektivisering’ af kvinder: ‘Jeg tog nogle fag i kønsstudier, da jeg læste’

Vil man vide forstå det fulde omfang af feminismens bagsider, så kan man med fordel følge Reel Ligestilling. Her en sjov lille historie om Euromans nye kønspolitiske linje, der formentligt korrelerer nogenlunde med tidsånden hos kernelæserne, men omvendt ad åre vil gøre magasinet helt overflødigt. Mens vi venter på strikkeopskrifterne…

Når biologi betragtes som ‘fortidens lænker’. Fra Reel Ligestilling – Hvorfor skal der være færre kvinder i undertøj i Euroman? Interview med chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst.

“Kristoffer Dahy Ernst blev chefredaktør for Euroman i efteråret og har allerede truffet sin første større beslutning. Formatet ‘En kvinde vi kan li’, som har været en del af Euroman siden 2006, skal væk. Det samme skal artikler om kvinder, der ikke har andet formål end at vise, hvordan de ser ud.

Men hvorfor nu det? Hvad er der i grunden galt med også at betragte kvinder som seksuelle objekter? Er Euroman blevet woke? Er kursskiftet chefredaktørens ønske, eller skyldes det, at nogen et sted i Egmont har truffet en strategisk beslutning på tværs af virksomhedens magasiner?

Det har jeg spurgt Kristoffer Dahy Enrst om. …

– Helt overordnet synes jeg, der er behov for et brud med den historik, ‘En kvinde vi kan li” har. For uanset hvor meget man prøver at trække det i en sober retning, som det er blevet gjort siden 2016, er der bare enormt mange negative konnotationer forbundet med det format, fordi det netop før den tid har været meget præget af, hvordan skal man sige det, blondeundertøj og uglet hår. I stedet for at forsøge at ændre et meget udskældt og meget velkendt format i Euroman er det nemmere at gøre sig fri af fortidens lænker og kigge fremad. Vi har haft nogle snakke på redaktionen i forhold til, hvordan vi gerne vil portrættere kvinder, tale med kvinder og tale om kvinder, og i forhold til dem har ‘En kvinde vi kan li” bare ikke været et optimalt format. …

Men bare lige, så vi er enige: Når I fjerner det her format, så kommer der til at være færre kvinder i undertøj i Euroman, ikke?

– Ja. Nu sagde du jo selv, at der ikke har været så mange siden 2016. Men der kommer til at være færre kvinder i undertøj, det gør der. Der skal være en god grund til at vise kvinder i undertøj, hvis vi skal gøre det. Vi kommer ikke til at have kvinder med i Euroman, hvor vi viser dem, bare for at vise deres krop. Jeg gider ikke sådan en objektivisering af kvinder.

Nogle vil betragte beslutningen om at fjerne ’En kvinde vi kan li’’ som et udtryk for, at Euroman er blevet woke. …

Jeg ved ikke, om det er inde i mig selv eller udefra, de ting her er sket. Jeg tog nogle fag i kønsstudier, da jeg læste på universitetet i London, så det har altid været en interesse for mig, hvordan køn er repræsenteret, og hvad seksualitet er. Men samtidig har det selvfølgelig noget at gøre med, at verden har forandret sig radikalt de seneste par år, og at man heldigvis ikke kan slippe af sted med at have sådan et syn på kvinder eller vise kvinder på den måde. …”

(Peter ‘Snakebite’ Wright med PDC Darts Dancers, London, 27. december 2020)

Oploadet Kl. 10:47 af Kim Møller — Direkte link101 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115935/trackback

101 Comments »

 1. Nyd dem nu, inden woke hysteriet får denne side fjernet: https://www.euroman.dk/kvinder/en-kvinde-vi-kan-li-hele-2015, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 28. december 2020 @ 10:51

 2. “Euroman-redaktør vil stoppe ‘objektivisering’ af kvinder”.
  At kvinder viser deres krop frem er en væsentlig del af kvinders Darwinistiske natur. I dyrenes verden udsender hunner i brunst en bestemt duft, som virker tillokkende på hanner.
  Kvinder er principielt altid i brunst på lavt niveau og udsender ikke naturlige lokkedufte. Kvinder er derfor henvist til andre teknikker, når de skal finde den bedste mage med de bedste gener til afkommet.
  Derfor optræder kvinder i den fødedygtige alder seksuelt udfordrende ved at udstille parathed til parring på forskellig vis. For at stimulere konkurrence om deres gunst hos hannerne. Det er de helt prosaisk tillært under puberteten – Darwin rules.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. december 2020 @ 11:17

 3. Var der ikke en side9 pige ville jeg ikke begynde de fleste dage med at se på dem. Jeg ville nok ikke åbne siden.

  Kommentar by Peter Buch — 28. december 2020 @ 11:41

 4. https://www.nfl.com/photos/rams-make-nfl-history-with-male-cheerleaders-at-super-bowl-liii-0ap3000001016123

  Kommentar by k. m. — 28. december 2020 @ 12:10

 5. “Jeg gider ikke sådan en objektivisering af kvinder. …”

  Måske kan han lave en “Big Lebowski”: “Jackie Treehorn behandler objekter som kvinder”

  Kommentar by CCC — 28. december 2020 @ 12:13

 6. Kan man gætte på at Kristoffer Daffy Ernst er fra LGBTXQ-segmentet, eller er han bare en woke-nyopvågnet tosse i bred almindelighed? Euroman er i forvejen mere et dameblad end et blad for mænd, og med Daffy som redaktør får de nok lidt flere kvinder som læsere, mens de resterende mænd nok prøver om de kan finde nogle steder/blade der er knap så pjattede.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 12:47

 7. REEL LIGESTILLING, ja, det har vi IKKE i Danmark, Norge og Sverige. Hvor mændene er i strid modvind på mange områder.

  De fleste mænd forstår det ikke, men feministerne, kommunisterne, de radikale og de skabsradikale “borgerlige” har i årtier holdt dem for nar, pisset på dem, gjort dem retsløse på familieområdet m.m. og gjort dem til 3.klasses borgere i forhold til indvandrere.

  Og ved siden af har feministerne/rødfascisterne med deres evige jamren og pludren om ligestilling, 117 køn, glaslofter, patriarker, kvindeundertrykkelse osv. raget magt til sig som bruges mod mændene, familierne og børnene.

  Ved siden af har feministerne ført sig frem med undergravning af demokratiet, nationen og økonomien etc., og senest med store sladder- og hetzkampagner der bagtalte, mistænkeliggjorde og nedværdigede mænd i bred almindelighed.

  Feminister udnytter mændene og systemet alt hvad de kan, og hver eneste feminist er en underskudsforretning. Kvinfo, ligestillingsministeriet osv. støttes med millioner af kroner, men nyttevirkningen er lig nul.

  Sverige er det tydeligste eksempel på feministernes skadelige indflydelse. Landet er i kaos, kommuner går fallit på stribe, vold og mord hersker i gaderne, velfærdskollaps, sundhedskollaps og hverdagsterror er normalbilledet i Skandinaviens Kina eller Nordkorea få km øst for Kbhvn.

  De politiserende feminister og ligestillings fanatikere og deres medløbere, de feminiserede mænd, er i fuld gang med at afrikanisere, ruinere og destabilisere hele Europa.

  Med feministerne Merkel, Ursula og Ylva i spidsen, med Pernille Skipper, Sofie Carsten, Pernille Weiss, Mette F og Pia Dyhr osv., er på vi på vej mod vanvittige og katastrofale tider.

  Se også “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 13:35

 8. Kristoffer Dahy Ernst (f. 1985) er bachelor i Retorik fra Københavns Universit samt i Literature and Film fra University College of London. Privat er han gift med Louise, og sammen bor de på Frederiksberg med deres tre børn.

  Kommentar by Hans — 28. december 2020 @ 13:40

 9. De har tilsyneladende inviteret den sidste mohikaner med til showet.

  Der breder sig en meget svensk opfattelse af at kønnet er en social konstruktion, og magen til sludder skal man lede længe efter! Vores generation bliver til grin på samme måde som hippiegenerationen blev til grin i den efterfølgende generation.
  Vi har folk på lønningslisten på landets universiteter, som beskæftiger sig med den slags, måske vi i stedet burde bruge vores endnu eksisterende talentmasse på at udvikle thoriumreaktorer og på at få energi ud af partikelacceleration.

  Kommentar by Den Nervøse — 28. december 2020 @ 13:44

 10. OT: Muligvis har Mette Fs bekæmpelse af corona-virussen været en stor fejltagelse og misforståelse fra starten. Den har kostet danskerne MILLIARDER af kroner, og tusinder af jobs, og måske kunne vi alle været blevet sparet for disse ulykker med rettidig politisk omhu?

  Der er rejst tvivl om hvorvidt det havde været bedre med knap så panik-agtige løsninger. Se hvad en dansk speciallæge i almen medicin fortæller hos newspeek om at forebyggelse er bedre end vacciner. Og der er også noget andre steder på nettet, om bl.a. 37.000 hollandske sygeplejersker der indtil videre siger nej til vaccinen.

  Måske det nu er lidt sent med forebyggelse, men hvis forvirrede Brostrøm for længe siden var blevet udskiftet med en virolog, kunne næsten alle danskere i dag have været på toppen med deres immunforsvar. For langt de flestes vedkommende kan det dog nås endnu.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 13:59

 11. ” … ad åre vil gøre magasinet helt overflødigt”.

  Euroman har ALTID været totalt overflødigt!

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. december 2020 @ 14:11

 12. PS: SE: ER DER VED AT GÅ HUL PÅ COVID-BYLDEN

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 14:14

 13. Bent A et al: Mette-Fusk er en dukke og dukkeføreren udsender dekret via babelstårnet i Bruxelles.
  Sumpen (embedsværket) har hånd og halsret over Danmark og danskerne. Deres medie-virus har intet med Mette-Fusk at gøre.
  Minkdrabene har alt med kommunisterne og socialisterne at gøre.

  Snakebite er en under konens kontrol. Det er hende som bruger ham som politisk udstillingsmodel. En fisse-mand med let til tårer.

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2020 @ 14:41

 14. “Euroman” burde retteligen omdoebes til “Euroneutrum”…

  Kommentar by krassisten — 28. december 2020 @ 15:25

 15. Forær alle indkommende migranthanner en sexdukke. Det holder antallet af voldtægter nede og antallet af efterkommere ligeså. Slider de en dukke op, får de en ny halal certificeret helt gratis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. december 2020 @ 15:51

 16. – Kønsstudier-? – Hvordan køn er repressenteret og hvad seksualitet er-….Det kan man altså studere i London…..Det beroliger mig. Jeg har aldrig selv kunnet regne ud hvad -køn- er og hvad -seksualitet- er. Men heldigvis kan man studere det i London. Det er rart at vide:-) :-) :-) :-). Gammel børnehavesang “En kort en lang en trekant en stang en klokke der siger ding dang ” :-) :-) :-). Det er vist noget med en lille forskel imellem dreng og pige, hvor der skulle være plads til at dele den lille forskel….men i hvilken armhule på pigen det sidder kan jeg ikke huske længere…:-) :-) :-). Godt vi har kønsstudier i London. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2020 @ 16:01

 17. @ 14, Gustav Jensen. Findes der oppustelige gede-dukker…?

  Kommentar by krassisten — 28. december 2020 @ 16:22

 18. Go woke go broke…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 28. december 2020 @ 16:28

 19. “Jeg gider ikke sådan en objektivisering af kvinder. …”

  Jeg købte et nummer af euroman engang da jeg skulle med toget, og det var fyldt med reklamer for deodoranter, barberblade, boxershorts osv, udelukkende med billeder af unge muskuløse mænd. Mon han heller ikke gider dem længere?

  Kommentar by Per — 28. december 2020 @ 16:55

 20. krassisten — 28. december 2020 @ 16:22.
  Der findes oppustelige gededukker – de hedder ‘bagpipe’ på skotsk. Om migranterne i Skotland af den grund ser mere tilfredsstillede ud, må du spørge om på den skotske ambassade.
  Som erstatning for sexdukker, kan de såkaldte oppustelige ‘paddleboards’ nok også bruges i en snæver vending = “sexual emergency”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. december 2020 @ 17:15

 21. Der er mange kvinder der er kede af at Soen Linde trak op kjolen for åben skærm, det har skræmt mange mænd til at holde sig tilbage, men det nyder sexbranchen sikkert godt af, der er vedtaget en lov om samtykke erklæring og hvem skider på den, alle andre end de lortefarvede, endnu et tiltag på vanvids lovene i Danmark, de varme lande er noget lort, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 28. december 2020 @ 17:24

 22. @ 20, Gustav Jensen. Jeg har en lumsk mistanke om at vi deler den samme form for humor ;-)
  Hvis du ikke kender den allerede, kan jeg anbefale “Vice Compris” af den uforlignelige og desvaerre laengst afdoede franske tegner Serre.

  Kommentar by krassisten — 28. december 2020 @ 17:27

 23. Kommentar by Bent A 13.35— Godt skrevet, helt enig, men der er forskel på mænd og kvinder, og tak for det, ligestilling? Har vi ikke det? På hver vores måde!

  Kommentar by IES — 28. december 2020 @ 17:51

 24. # IES: Ja, det har jo længe været en almindelig og udbredt vrangforestilling at der er forskel på mænd og kvinder, men den NYESTE FORSKNING har vist at der INGEN forskel er. Nogle kvindelige forskere fra Kvinfo og RUC har påvist at i virkeligheden er der næsten ingen forskel, bortset fra påklædningen, og bortset fra at mænd er meget primitive og underudviklede i sammenligning med kvinder. Især de politiserende kvinder som er langt højere udviklet på det åndelige område.

  Men ellers er begge køn utrolig ens, da de begge består af 275 forskellige køn der nærmest er plastiske, altså ligesom modellervoks eller boble-tyggegummi eller som en stor bølge på en ellers flad og rolig havoverflade. Men i alt er der altså 550 forskellige køn, hvoraf de 275, de kvindelige, repræsenterer det optimale og højeste trin på en kvalitets-skala fra O til 100, hvor de andre 275 køn, de maskuline, ligger og roder nede i bunden.

  Foreløbig er de dog på tålt ophold i samfundet, men hvor længe endnu? Netop nu er der en DR-udsendelse hvor nogle bøsser kræver et radikalt opgør med kønsrollerne, og hvor DR på nationens vegne kræver at mændene fremover skal gå i dametøj, højhælede sko, lange kjoler og bruge læbestift.

  Nå, det allersidste nye er at der er 553 forskellige køn, idet bøsser, lesbiske og transvestitter udgør en midtergruppe for sig.

  Det man kan konkludere er at Vor Herre eller naturen har taget fuldstændig fejl, har jokket i spinaten og lider af vild forvirring. Og alt for længe har tilladt sig at fremture med deres enfoldige idéer.

  Men nu er det altså klarlagt, hvordan tingene virkelig hænger sammen, og at der simpelt hen er 553 forskellige køn.

  Puha, uden Kvinfo, RUC og DR kunne vi have fortsat med vores latterlige og håbløst gammeldags forestillinger om kun to eller evt. højst fem køn.

  Men nu har den nyeste forskning frelst os, og vi kan gå ud i verden som fuldt ud oplyste og civiliserede mennesker.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 19:02

 25. Ak tiden den er bare så skør, jeg holder mig til to køn. Tror du Bent, at kvinder vil ned i kloakkerne? Op på stillaserne? Nej vel! Bare de kan blive professor eller direktør det er der ligestilling skal være, mener de!

  Kommentar by IES — 28. december 2020 @ 19:19

 26. PS: Glemte det med ligestilling. Men det problem har Kvinfo også løst. Så længe kvinderne får positiv særbehandling på alle områder, og mændene negativ særbehandling, så er der balance i tingene, og det skaber den harmonisering og ligestilling der er brug for i et moderne samfund, og oveni er det en passende hævn for den undertrykkelse som kvinder har været udsat for i snart en million år.

  Det rigtige må være at mændene nu bliver straffet den næste million år for deres forsyndelser siden de 553 køn forlod sten- og jordhulerne.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 19:24

 27. At 15 Gustav:

  Fremragende forslag. Win-win og seriøst gennemarbejdet.
  DERFOR kan det selvfølgelig ikke bruges.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2020 @ 19:34

 28. Jeg føler mig voldsomt intimideret af de kvinder, som føler det opportunt at flashe deres kønskarakter i det offentlige rum. Eksempelvis:
  – undertøjsmodeller på busholdepladser og i avisannoncer.
  – kondipersoner i tætsiddende tights, der smyger sig om balle-revnen og kønsbjerget.
  – kvinder med tydelige plastikkirurgiske indgreb (andenæb, ballonbryster, ballonballer)
  – kvinder, som tydeligvis har brugt en stor del af lønnen på skønhedspræparater og frisørydelser.

  Lad os hylde guds skabninger, som de er.

  Kommentar by Bastardo — 28. december 2020 @ 19:53

 29. Hvis man nu tilhører et seksuelt mindretal, der tænder på objektivisering af kvinder, kan man så anklage Euroman for diskrimination?

  Kommentar by traveler — 28. december 2020 @ 20:32

 30. En bagpipe-ged. Så moslems kan få sig en spiller …

  Kommentar by Iznogut — 28. december 2020 @ 20:39

 31. Man skal god nok kede sig utrolig gevaldigt, før man kigger i Euroman.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 28. december 2020 @ 21:54

 32. Det bliver en imponerende præstation, hvis han er i stand til at stoppe objektiviseringen af et køn, der generelt karakteriserer sig selv ved at smide tøjet, så snart den gennemsnitlige temperatur stiger 5-10 grader.

  Og som udviser dette handlingsmønster, præcis fordi de gerne vil lægges mærke til, i kraft af deres egenskab som sexobjekter.

  At de så tilsyneladende har denne her fikse idé, at kun de mænd de selv er interesseret i må lægge mærke til dem, det er vel i sidste ende deres eget problem, når virkeligheden nu engang er en anden end deres Disney fantasier.

  Igen et eksempel på, at man gerne vil spise sin småkage, men også samtidigt beholde den, som er så udtalt hos det objektiviserende køn. Og når det så ikke kan lade sig gøre, er det selvfølgelig igen-igen mændenes skyld…Det bliver ærligt talt lidt trættende i længden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. december 2020 @ 11:17

  Faktum er, at vælger du at betragte det ud fra et Darwinistisk synspunkt, så står du overfor et rovdyr med en ret høj intelligens, der bruger et større arsenal af camouflage, visuelle virkemidler, og kunstige feromoner til at lokke sit bytte ind.

  Når byttet så er fanget ind, starter der en længere parasitisk udsugningsproces, der først indstilles når alle værdier er lænset, hvorefter rovdyret smider den udhulede skal fra sig, og går i gang med at lede efter det næste offer, der ofte allerede står og venter på sidelinjen, på dette tidspunkt.
  Denne sidste betragtning er udelukkende baseret på, hvem der ifølge statistikkerne fortrinsvis initierer skilsmisserne, og er ikke udtryk for undertegnedes egen holdning. ;)

  Kommentar by Kimski — 28. december 2020 @ 21:57

 33. Kommentar by NotariusUmulius — 28. december 2020 @ 10:51.

  Det er sgu en skam, at det er fugle Kim går og fotograferer…

  Kommentar by Kimski — 28. december 2020 @ 22:00

 34. Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 13:59.

  I UK har de været nødt til at rejse telte ved siden af vaccinationsstederne, fordi en vis procentdel får en meget kraftigt allergisk reaktion på vaccinen, hvorfor det også frarådes folk med kraftig allergi at tage imod tilbuddet.
  Så det er gravide, børn, og allergikere indtil videre, who’s next?

  Kommentar by Kimski — 28. december 2020 @ 22:14

 35. TIDEN VI LEVER I, virker skør og vanvittig. Men det er måske logisk, for MSM og især DR, arbejder konstant på at gøre det forrykte til det normale og eneste rigtige.

  Bare i dag syv-ti udsendelser i P1 hvor man er ude på at gøre danskerne så tossede og fordummede som muligt.

  F.eks. en udsendelse hvor man slog knuder på sig selv for at forklare at Biden havde vundet stort og helt uden valgsvindel over den tåbelige og uduelige Trump. Dernæst en time om at vi bør have et bøsse-radikalt opgør med idéen om to køn. Og det tredje eksempel: et program (om mee-too bevægelsen) der hyldede agressive feminister.

  Der har sikkert også været noget om den frygtelige co2 der er ved at omdanne Danmark til eet stort gaskammer i stil med nazisternes gaskamre i KZ-lejrene. Og noget om at nu drukner vi snart allesammen, hvis vi ikke hurtigst muligt brænder 500 milliarder kr. af på “grøn omstilling”. Og noget om at vi er smålige, intolerante og stupide, hvis vi ikke går ind for EU, FN, globalisering og endnu mere indvandring og afrikanisering.

  Meget tyder på at DRs medieludere, feltmadrasser, kønsfascister og hovedløse høns er enten sindssyge eller dybt åndssvage. Og når danskerne hører på deres marxistiske udgydelser dag ud og dag ind, smittes de jo nok og får deres sunde fornuft udskiftet med galskab.

  Husk at se Prager U.com ang. den grønne bevægelse som betegnes som yderst farlig for menneskehedens fremtid.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 22:20

 36. Det er kun til kvindernes fordel at være objektiviseret. Utallige mænd er hoppet på lokkemaden. Samtlige religioner har fundet ud af at den effektive måde at holde kvinder på plads er at dække dem til. Det gjaldt også kristendommen tidligere.

  Kommentar by Zatopek — 28. december 2020 @ 22:40

 37. Se “BIG GREEN” og noget om politiske parasitter (the swamp) hos hodja.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 22:45

 38. OT: Den politiske forfølgelse af Inger Støjberg som af de røde beskyldes for at have krænket de hellige og guddommelige migranter/asylanters soleklare ret til at gifte sig med børn ned til 9 år, (barnebrude) BAKKES NU OP AF Vs formand JACOB ELLEMANN. Er Ellerten helt uden dømmekraft og loyalitet, siden han falder sin egen næstformand i ryggen?

  DR er selvfølgelig begejstret for udsigten til en stor fed sag.

  Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 23:14

 39. Kommentar by BENT A — 28. december 2020 @ 23:14.

  Det siger jo alt om, hvor meget vægt feministerne i virkeligheden lægger på kvinders rettigheder og feminismen som helhed, på trods af de efterhånden mange, mange år nu, hvor man har prøvet at overbevise verden om det modsatte.

  De er i bund og grund en flok opportunistiske hyklere, der gerne sælger ud af enhver selvproklameret moral og etik til den højestbydende, eller når andre faktorer spiller ind, der kan fremme den marxistiske agenda, som det i virkeligheden handler om.

  Spørgsmålet er jo så bare, hvorfor vi mænd skal respektere ‘kvindesagen’, når de ikke selv respekterer den..?

  Kommentar by Kimski — 28. december 2020 @ 23:50

 40. # Kimski, 21.57: Ja, i mindst ni af ti tilfælde er det kvinden der opløser familien, tager børnene med sig og derefter får systemets fulde støtte til at opføre sig som et svin overfor både børnene og manden, hvis ex-konen ønsker at opføre sig afstumpet og nederdrægtigt.

  Kimski, 23.50: Kvindesags-, feminist-. og ligestillings-bevægelserne er grundlæggende marxistiske/rødfascistiske bevægelser. De er alle tre samfunds-undergravende og familiefjendske, og du har ret i at de ikke fortjener nogen form for respekt.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 00:08

 41. Lad mig lige processere det.

  Redaktøren af et magasin der lever af at sælge billeder af hel/halv nøgne kvinder vil ikke længere sælge billeder af hel/halv nøgne kvinder.

  Er det ikke bare en indviklet måde at sige op på?

  Kommentar by Santor — 29. december 2020 @ 01:39

 42. Kommentar by Santor — 29. december 2020 @ 01:39.

  Enten det, eller også endnu et af de der sidelæns forsøg på et ’socialteknisk angreb’, som er så ukristeligt stupide, fordi de grundliggende fornægter den menneskelige natur.

  Kong Knud havde mere succes med at stoppe bølgerne, end de nogensinde vil have, med at få mænd til at holde op med at kigge på hel- og halvnøgne kvinder, (og vice versa).

  De vil bare vældig gerne opnå, at vi så skammer os over det når det sker, for sådan er puritanere generelt indrettet, også de politiske af slagsen.

  Kommentar by Kimski — 29. december 2020 @ 02:18

 43. https://www.euroman.dk/kvinder/kvinder-vi-kan-li-hele-2014

  For syv år siden var chefredaktøren og art directoren ikke så bonerte mht at vise homegrown dansk fisse og patter, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. december 2020 @ 02:19

 44. Kun en tåbe frygter Corona

  Kommentar by Ronkedor — 29. december 2020 @ 04:31

 45. EN FORKLARING på at flere og flere journalister, politikere, musikere, skuespillere og woke-originaler fører sig frem som de gør, er måske det at MSM har sørget for at det er blevet moderne at opføre sig så tosset og perverst som muligt:

  For DR/MSM giver masser af opmærksomhed og støtte til følgende: dem som laver hærværk, mænd der går i kvindetøj, dem som arrangere gay-parader, smider statuer i havnen, påstår kønnet er en politisk konstruktion, dyrker røde massemordere som var de helte, bøssepar der adopterer småbørn eller bruger rugemødre osv.

  Har man knald i låget, er journalisterne altid klar som mikrofonholdere eller bladsmørere.

  Pædofile støttes af radikale, kernefamilien hetzes, danske mænd nedrakkes…… masseindvandring, afrikanisering og islamisering hyldes og forherliges……. det kaldes humanisme at gøre børn faderløse/forældreløse, at give gratis boliger til indvandrere og at lade danskere gå i hundene, osv.

  Alt dette støttes og dyrkes af MSM. Der findes efterhånden næsten ikke noget der er så perverst, abnormt, udemokratisk eller vanvittigt, at MSM ikke vil støtte det.

  Året rundt tiljubler de folkefjendske og moralsk fordærvede medier alt der er afsporet og ekstremt. Fra asocial opførsel til landsskadelig politik og totalitær/kafkask lovgivning.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 04:34

 46. BENT A — 28. december 2020 @ 22:20 skrev:

  “Husk at se Prager U”

  Eh, nej tak, jeg er ikke interesseret i mere zionistisk propaganda. “Prager U” er kun loyale overfor ét land … og det ligger ikke i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. december 2020 @ 04:45

 47. Som guldring i svinetryne er fager kvinde der ikke kan skønne.

  Kommentar by Danskeren — 29. december 2020 @ 05:56

 48. LGBTXQ-segmentet er af deres biologi tvunget til at være perverse*.
  De er OK, hvis de holder sig indenfor loven.

  Vi er også mange heteroer, der han prøvet pervers sex, når vi skulle gøre noget ekstra for at få den op og ringe.

  Det perverse er meget udbredt. Det indser man bl.a ved at læse zoolog og professor Alfred Kinsey’s (1894 – 1956) “Sexual Behavior in the Human Male” (1948) og “Sexual Behavior in the Human Female” (1953) (Kinsey-rapporterne)

  *Den Dansk ordbog: pervers via fransk fra latin perversus, perfektum participium af pervertere egentlig ‘vende om, kaste omkuld’
  Betydninger: tilbøjelig til at afvige fra det normale eller naturlige på en frastødende eller nærmest sygelig måde, især med hensyn til seksualitet

  Kommentar by Amad — 29. december 2020 @ 09:45

 49. 553 køn alligevel!?
  Prøv med 2 køn og 551 sindslidelser.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. december 2020 @ 10:02

 50. # Danskhed, 10.02: Du forstår sandelig at skære ind til benet. For egentlig er det jo nok det som det drejer sig om. (og fravær af brikker)

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 11:02

 51. Euroman’s new victorian bedroom philosophy:
  “Put a EU flag over her head, close your eyes and do it for the glory of EU”.
  Cows must wear long pants and a bra to prevent indecent exposure.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. december 2020 @ 11:06

 52. SENSATIONELT NYT – BREAKING NEWS

  Se hvad Niels Harrit, Lic.scient i kemi, oplyser om corona-vaccinen, og især om de test der foretages.

  Og hvad en speciallæge i almen medicin fortæller om immunforsvar kontra vaccination. Begge kan ses og høres hos hodja, og enhver blogger her bør nok i egen personlige interesse sætte sig ind i de oplysninger der gives.

  Det er skrappe sager der lægges frem.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 11:39

 53. PS: Det hele foregår på dansk

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 11:41

 54. Objektiviseringen fortsætter uhindret om Euroman så er med eller ej. Det her initiativ er et slag i luften.

  Vi er lysår væk fra tiptipoldefars franske postkort i sort-hvid. Lysår væk fra at løse billet til den lokale biografs sene forestilling med en blød sengekantfilm. Lysår væk fra at leje en moviebox og nogle slidte VHS-bånd på tanken. Lysår væk fra at have en DVD-samling.

  Enhver mand kan i dag nyde synet af den afklædte kvindekrop som det passer ham. Nemt, hurtigt og billigt. Eller bare gratis.

  Det er en teknologisk udvikling som ikke kan rulles tilbage – og som vi endnu ikke kender de fulde konsekvenser af. Men alt andet lige lægger det en dæmper på mænds lyst og desperation mht. at påbegynde – endsige fuldføre – de forhindringsløb kvinder stiller op. For der bliver jo ikke mindst stillet spørgsmåltegn ved, hvad gevinsten egentlig er.

  Kommentar by BE — 29. december 2020 @ 13:43

 55. Kommentar by BE — 29. december 2020 @ 13:43

  Pornoficeringen af vors samfund har store psykiske konsekvenser, man kender dem godt. Det bare ikke fordelagtigt for magteliten at legen stopper, vi skal jo være tomlæse forbrugere alle sammen.

  Kommentar by KineserSnot — 29. december 2020 @ 15:27

 56. BENT A
  Niels Harrit og Søren Ventegodt.. to tossetosser.. Hodja skraber godt nok bunden..

  Kommentar by anno — 29. december 2020 @ 16:03

 57. @55

  “Pornoficeringen af vors samfund har store psykiske konsekvenser, man kender dem godt.”

  Jeg ser frigivelsen af billedporno som en frigørelse af den mandlige seksualitet – hvilket selvfølgelig aldrig har været hensigten. Nogle svenske feminister har lugtet lunten mht. hvad der er sket. Og de ævler om filtre og forbud og IP-registrering for at dæmme op. Men det er jo håbløst.

  Det er blevet mindre vigtigt for mænd at rette ind efter kvindelige luner. Og sværere at tvinge mænd til et forhandlingsbord og tvinge indrømmelser igennem.

  Det er ikke så ringe endda. Ikke mindst i en tid, hvor det bliver betragtet som strukturel undertrykkelse, hvis en kvinde overhovedet skulle overveje at imødekomme en mands behov og forventninger – og overveje, hvordan hun kan gøre ham lykkelig.

  Kommentar by BE — 29. december 2020 @ 16:34

 58. Kommentar by BE — 29. december 2020 @ 16:34

  Det en stor svaghed i vores samfund at den mandelige seksualitet er blevet sluppet fri og det rammer da også mænd nu med #Metoo.

  Det totalt håbløst at mænd render rundt fra de 15 til de 30 år og jagter fisse, når de kunne lave så meget andet, der er langt mere konstruktivt.

  Kommentar by KineserSnot — 29. december 2020 @ 16:51

 59. Er det muslimer?

  En 30-årig mand fra Munkebo er tiltalt for at dele manualer om gift, bomber og terrorangreb til støtte for terrororganisationen Islamisk Stat.
  Flere end 20 betjente bevæbnet med maskinpistoler slog onsdag 11. december 2019 til mod en rød trelænget gård uden for Munkebo på Fyn.

  Gårdens beboere blev vist væk og gården ransaget – senere kom det frem, at ransagningen var del af en landsdækkende politiaktion iværksat af Københavns Politi og PET, der mistænkte en række personer for at forberede et eller flere terrorangreb med et militant, islamistisk motiv.

  I alt slog politiet til i syv af landets tolv politikredse, og 21 personer blev anholdt.
  Terroraktion i Munkebo
  Blandt andet en nu 30-årig mand med forbindelse til gården i Munkebo.
  Han blev dagen efter fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet bag dobbeltlukkede døre i Retten i Odense.

  I første omgang blev manden sigtet for at forberede et terrorangreb, som han selv skulle udføre sammen med en eller flere uidentificerede medgerningsmænd.
  En aktindsigt i den ni sider lange tiltale viser, at den alvorligste del af sigtelsen er bortfaldet. I stedet er den 30-årige tiltalt for at hjælpe en terrororganisation, for billigelse af terror og for forsøg på at skaffe penge til terrororganisationen Islamisk Stat i Libyen og Mali.

  Krypterede beskeder
  Helt konkret skal den nu 30-årige have delt en række forskellige tekster og billeder på internetplatformen Telegram, der er en krypteret chat, hvor man kan udveksle billeder og beskeder i både åbne og lukkede grupper – lidt som kommunikationssystemet WhatsApp.

  – Der er tale om en alvorlig sag. Manden er blandt andet tiltalt for at have indsamlet og delt vejledninger i fremstilling af gift og bomber, vejledninger i håndtering af våben og i udførelse af angreb, samt vejledninger i hvordan man på internettet kan holde sig skjult for politiet, siger vicestatsadvokat Torben Thygesen fra Statsadvokaten i Viborg.

  Som følge af anholdelsesaktionen i december 2019 er yderligere fem mænd varetægtsfængslet i København i to sager om forsøg på terrorisme ved at fremstille sprængstoffer og anskaffe våben. Da der ikke er påvist en direkte sammenhæng mellem sagen fra Fyn og sagen mod de øvrige anholdte, behandles sagerne hver for sig, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. december 2020 @ 17:20

 60. # ANNO: Kan du begrunde nærmere hvorfor du mener at Niels Harrit skulle være en tosse? Og hvad med lægen i almen medicin? Kender du noget til dem i forvejen?

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 17:24

 61. # N.U: Ja, TERROR-TRUSLEN ER STIGENDE. Der skal nu være ca. 1600 potentielle terrorister i Europa, og måske er der mange flere. Og hvis man kan tro 24nyt er der afsløret terror-planer hvor migranter var klar med tre eller fire kæmpebomber på flere tons. Så store at de kunne vælte et højhus eller smadre et par boligblokke i een bombes eksplosion.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 17:34

 62. Så er en 19-årig dansk mand blevet offer for et meget GRIMT OVERFALD hvor en 50-årig indvandrer stak ham med kniv 28 gange, slog ham 9 gange i hovedet og på kroppen med en hammer, og derefter kørte ham over to gange med en bil. Mærkværdigvis overlevede danskeren, men kun pga. hurtig kirurgisk hjælp mv. Men man må vel gå ud fra at han er totalt invalid på livstid. Eller nu er en “grøntsag”.

  FORBRYDEREN SLAP MED EN SÅ LILLE STRAF, AT HAN OM 3-4 ÅR ER UDE IGEN.

  Hvorfor blev gerningsmanden ikke dømt til 12-16 års fængsel som straffeloven lægger op til?

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 17:45

 63. 61) nu har man i alle de år løjet om, hvad Islam er og ikke er, og man har (Stor) politisk lagt alt ansvar over på De Europæiske indfødte med en forloren moral og etik, imens man har med diplomatisk fejhed har neglisieret og løjet, selvom man har sendt soldater ud af Europa for at bekæmpe konsekvensen af Islam, så på et eller andet tidspunkt må de forudsigelige sandhed komme for en dag,….som f.eks Glistrup forsøgte at advare om. Man har moralsk forfulgt Lars Hedegaard, selvom han har fortalt sandheden, og man har politisk forfulgt Tommy Robinson og andre. F.eks blev Morten Messerschmidt dømt for et billede (Paragraf 266B), som han kan have fuldstændig ret i. Nogle har sikkert vidst mere, men har holdt Deres kæft, imens vores børn kommer til at arve det islamiske fordummende helvede (Islam er en -usekulær diktatorreligion- dvs. Du kan ikke adskille dens tro fra politik, fordi den er totalitær overfor alle andre). Jeg skammer mig over min samtids fejhed, som vores børn skal arve konsekvensen af. Politikerne i Danmark minus DF, NB, og Stram Kurs, er blevet forlorne i Deres karriere, som Politikere. Det eneste er at støtte de græsrødder der kæmper imod, og så opdrage vores børn og børnebørn til den virkelighed der venter dem, og kæmpe imod den undertrykkelse Islam skaber. For den frihed vores generation fik i arv. Tak til DDF, uriasposten, denkorteavis, Dansk Samling, etc.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2020 @ 17:50

 64. PS: Støt også http://www.frafalden.dk (eller com).

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2020 @ 17:52

 65. Kommentar by NotariusUmulius — 29. december 2020 @ 02:19

  Ang. linket til: Euroman.dk “kvinder-vi-kan-li-hele-2014” er interessant.

  Her præsenterer Euroman en række kvinder, hvor af stor del lever af deres udseende som model. Med andre ord: Kvinderne har valgt egen ‘objektivisering’ for at tjene penge. Euromans bidrag er så at skrive en subjektiv tekst til hver kvinde om deres liv og tanker, dvs. Euroman ’subjektiviserer’ kvinderne. Hvorfor Euroman-redaktøren får kvababbelse over det, er derfor svært at forstå.

  Måske er der tale om noget helt andet end, hvad man lige tror:

  Euroman er ikke specielt godt sælgende og har vigende læserskare. Deres sikre målgrupper må være halvoffentlige steder som frisørsaloner, restauranter, barer, caféer, men da disse har være lukket ned, har Coronaen sikkert også ødelagt salget.

  Euroman må derfor til at tænke i nye baner. Man øjner sikkert et nyt marked i saloner og caféer med lgbt+/-, woke og muslimske ansatte eller ejere. De har hidtil afvist Euroman pga. de afklædte kvinder, men det nye segment kan sikkert lokkes til fadet ved at Euroman proklamerer, at nu stopper man med at vise halvafklædte kvinder, dvs. ‘objektivisere’ kvinder. Det kan derfor godt ses som endnu et bidrag til islamisering af samfundet.

  Kommentar by traveler — 29. december 2020 @ 18:18

 66. Har lige læst noget af MICHAEL JALVING, en klog mand. (Pletter på Danmarkskortet) Samme sted var der også et par POLITISERENDE KVINDER af den sædvanlige slags. Fulde af ord, men begge uden jordforbindelse. En globalistisk Christina Egelund der irettesatte Jalving, og en Signe Munk som er klima-forskrækket.

  Merkel, Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Carolina Meyer og de to ovennævnte er eksempler på politik-kvinder der ikke kan få indvandring nok, ikke kan få co2 hysteri nok, fordi de ikke er i stand til at tænke længere end til spidsen af næsetippen.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 18:24

 67. (Hvilke blade kan have fremgang i PC alderen? Blade er som medie døende).

  Kommentar by Michael Unna — 29. december 2020 @ 18:25

 68. BENT A – nej, gider ikke tosser.. slet ikke kendte tosser.. dem må du selv google..

  Kommentar by anno — 29. december 2020 @ 18:46

 69. Kommentar by BE — 29. december 2020 @ 16:34.

  Fuldstændigt enig. Den seksuelle revolution har været en appelsin i turbanen for mænd på en lang række områder, der bestemt ikke passer feministerne, fordi de er blevet frataget et af deres vigtigste magtmonopoler; den seksuelle blokade som afpresningsmiddel.

  Mælken er gratis, så lad koen stå og brøle for sig selv, det er jo det den gerne vil, tilsyneladende.

  Kommentar by Kimski — 29. december 2020 @ 20:14

 70. Kimski — 29. december 2020 @ 20:14

  “Mælken er gratis, så lad koen stå og brøle for sig selv, det er jo det den gerne vil, tilsyneladende.”

  Mælken er hvid ligesom de børn, hvis fremtid skal sikres igennem flere sunde og naturlige/heterosekseulle kernefamilier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. december 2020 @ 21:53

 71. Feministerne slår endnu et slag for manglende rationalitet, logik, og fakta, og vinder IGEN.

  Study Concluding that Male Mentorship Is Better for Women’s Careers Retracted After Backlash.
  https://www.breitbart.com/tech/2020/12/29/study-concluding-that-male-mentorship-is-better-for-womens-careers-retracted-after-backlash/

  Det er jo helt vildt, så undertrykte de er, staklerne…

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. december 2020 @ 21:53.

  Jamen, rigtig god fornøjelse. Husk at få bestilt tid i skilsmisseretten, for dine odds ser ærlig talt ikke alt for gode ud.

  Og for mit eget vedkommende er der NUL chance for, at jeg vil lade en kvinde få nogen som helst form for indflydelse på mine potentielle børn, efter 70 års konstant køns-og offerindoktrinering.
  Da en kvinde jo stadig er nødvendig for overhovedet at få børn, (og da hun kan tage dem og gå, fuldstændigt som det passer hende), så lå løsningen lige for i mit tilfælde:
  Tjen penge. Tjen masser af dem.
  Der findes ikke noget bedre afrodisiakum, hvad kvinder angår.

  Ergo, jeg drikker mælken i det omfang jeg gider, og hvis du vil have koen bagefter, skal du være velkommen til den. Held og lykke, for du får brug for det.

  Lidt uhyggeligt, at det er blevet sådan, ikke?

  Kommentar by Kimski — 29. december 2020 @ 22:38

 72. Jakob Ellemann-Jensen meldte sig for år tilbage ud af Venstre — Danmarks Liberale Parti pga. partiets stramme politik mod muslimer.

  Nu har Ellemann smidt Inger Støjberg ud af partiledelsen i Venstre. Er Ellemann ikke bare radigal og muslimelsker?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 29. december 2020 @ 22:44

 73. Sverige var lidt tidligere ude med “frisind” end Danmark, men ikke desto mindre fik de marxistiske feminister raget så meget magt til sig, at Sverige nu er “EN DØENDE NATION”.

  Det er ikke mine ord, de kommer fra danskere som har boet i Sverige, eller som har besøgt landet mange gange. En del svenskere mener også at Sverige nok er fortabt og nok ikke kan reddes. Den “humanistiske stormagt” har klædt sig selv af til skindet, har afsløret sig selv og blameret sig selv som en utopisk, kafkask og totalitær galeanstalt.

  Den røde feminisme er endt i det ultimative mareridt med ulykker, blod og død overalt. Herhjemme bliver det antagelig snart det samme?

  Nå, men ellers trænger vi vel snart til en ny debat, så vores kommentarer ikke drukner i mængden.

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 22:50

 74. og så det ikke bliver uoverkommeligt at læse hele tråden

  Kommentar by BENT A — 29. december 2020 @ 22:52

 75. Kimski — 29. december 2020 @ 22:38:

  Hvordan vil du sikre vores folks overlevelse og vores børns fremtid uden sunde hvide kernefamilier?

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. december 2020 @ 00:21

 76. Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

  https://www.alun.dk/helse/coronavirus-vaccine-eksperimentel-og-forhindrer-ikke-virus.html

  Kommentar by Ronkedor — 30. december 2020 @ 00:26

 77. ANNO: Det ser godt nok ud til at de to er omstridte og deler vandene. Men Claus Hancke har i hvert fald ret i at mange danskere kommer i underskud med D-vitaminer i løbet af vinteren. Men enhver må jo selv bedømme om de er troværdige. Hvad mener du så om Heiko og de 37.000 hollandske sygeplejersker, Brostrøm og Tegnell?

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 00:29

 78. PS: Kan nogen bidrage med meninger eller oplysninger om Heiko Schöning, 37.000 hollandske læger og sygeplejerskers nej til vaccinering, stoffet Ivermectin, behandlingen af Trump der gjorde ham rask på 4 dage, eller andet omkring covid-19 ?

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 01:23

 79. Skal Inger Støjberg lede DF sammen med Messerschit? Eller skal Inger lede NB med Vermund?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. december 2020 @ 01:37

 80. Er det muslimer?

  Den massive tilstedeværelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, som med den førte politik vokser år for år, belaster vores velfærdsstat og tillidssamfund i voldsom grad. Danmarks Statistik udgav forleden den årlige rapport ved navn Indvandrere i Danmark, og konklusionen er krystalklar: Masseindvandringen fra den ikke-vestlige verden er en katastrofe.

  Det bliver ikke bedre

  Uanset om vi kigger på andelen, der gennemfører en erhvervskompetencegivende uddannelse, eller andelen, der er i beskæftigelse, præsterer ikke-vestlige indvandrere og efterkommere langt dårligere end den danske befolkning. Intet tyder på, at det vil ændre sig i fremtiden. På trods af vores beslutningstagere det ene år efter det andet slår fast, at nok er der problemer med integrationen, men nu laver vi lige en boligreform, en bandepakke og et integrationsprojekt, og så bliver det bedre, så har gruppen af ikke-vestlige klaret sig elendigt i Danmark på nævnte parametre i alle de år, vi i Danmark har lavet statistik på området.

  Du skal med andre ord heller ikke tro på, at det bliver anderledes i fremtiden, når politikerne i dag står og taler om, at nu har de løsningen. For når man ved, at karaktergennemsnittet i grundskolens afgangsprøver er en god indikator på, hvorvidt en given gruppe ender med at fuldføre en uddannelse på et højere trin og efterfølgende komme i job, og Danmarks Statistik år efter år fastslår, at både første-, anden- og selv tredjegenerationsindvandrere fra ikke-vestlige lande præsterer væsentlig dårligere i grundskolens afgangsprøver end danskere, står ikke-vestliges manglende fremtid på beskæftigelses- og uddannelsesområdet mejslet i granit. Faktisk er det eneste område, hvor personer af ikke-vestlig herkomst præsterer bedre end danskerne, når der skal begås kriminalitet. Her når etniske danskere dem til gengæld ikke til sokkeholderne.

  Mestre i kriminalitet

  Danmarks Statistik fremhæver som eksempel generation 87’, hvor 44% af alle indvandrere fra ikke-vestlige lande havde fået en eller flere domme for overtrædelse af straffeloven, før de blev 32 år. For ikke-vestlige efterkommere var tallet på 38%, mens den for danskere var på 18%. Tager man den ti år yngre generation, generation 97’, havde 7% af danskerne minimum én dom for brud på straffeloven, inden de fyldte 22 år. Samme tal for ikke-vestlige indvandrere lå på hele 20%, og for ikke-vestlige efterkommere på 21%.

  Tallene er skyhøje, og der er ikke engang medtaget brud på færdsels- eller særlove, der dækker over ting som våben- og narkolovgivningen. Selv hvis man justerer for socioøkonomiske forhold, som om det var en formildende omstændighed, at gruppen af ikke-vestlige heller ikke her formår at tilpasse sig her, forbliver billedet nogenlunde det samme, nemlig at ikke-vestlige er betydeligt mere kriminelle end danskere.

  Tager vi eksempelvis udgangspunkt i ikke-vestlige efterkommere, er de, justeret for alder og socioøkonomi, næsten 3,5 gange så kriminelle som gennemsnittet for hele befolkningen, mens særligt somaliske og libanesiske efterkommere skiller sig ud ved at være over syv gange så kriminelle som gennemsnittet af befolkningen. Det er ikke for sjov, Kriminalforsorgen kom frem til, at godt halvdelen af alle landets indsatte i de danske fængsler og arresthuse pr. 27. november 2018 havde udenlandsk baggrund, selvom gruppen kun udgjorde rundt regnet 13 procent af Danmarks samlede befolkning. Man kan i øvrigt kritisere, at der justeres for socioøkonomiske faktorer, da mængden af kriminalitet og ofre i den virkelige verden jo stadig vil være den samme. Dermed kan det være med til at forklejne problemet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 30. december 2020 @ 01:51

 81. Nurses, No Guinea Pigs! 87000 Healtcare Workers In Netherlands Refuse Covid – 19 Vaccine

  https://www.ibtimes.co.in/nurses-no-guinea-pigs-87000-healthcare-workers-netherlands-refuse-covid-19-vaccine-831263

  Kommentar by Ronkedor — 30. december 2020 @ 02:25

 82. Kommentar by Peter Nielsen — 30. december 2020 @ 00:21.

  Jeg siger bare, at det bliver ikke mig der kommer til at gøre det, Peter. Jeg har absolut ingen interesse i at se endnu et par børn skadet på liv og sjæl, ved at føje dem til en allerede sindssygt oppustet skilsmisse-statistik.
  Og da jeg ikke er typen der resigneret bøjer af, klapper i, eller på anden måde lader hende få sin vilje, udelukkende for at få fred, så tjener det heller ikke noget formål at forsøge, når resultatet er givet på forhånd.

  Men du skal være mere end velkommen til at få dem jeg skulle have haft, så skal jeg nok heppe på landets fremtid fra sidelinjen.

  Kommentar by Kimski — 30. december 2020 @ 03:07

 83. Nu har Ellemann smidt Inger Støjberg ud af partiledelsen i Venstre. Kommentar by NotariusUmulius — 29. december 2020 @ 22:44

  Hun følger måske Marcus Knuth til Pape. Så er der stadig et spinkelt håb for en ministerpost. Hun er svært glad for den magtposition, og det ville hun ikke kunne opnå ved at skifte til DF eller NB.

  Men de røde journalister har sørget for, at de borgerlige ikke kommer til magten det næste årti.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 30. december 2020 @ 06:20

 84. Støjberg er måske ikke den helt store heltinde, men hun er da bedre end Jacob Ælle-bælle-mann som er en håbløs radigal klovn, tilhænger af mee-too bevægelsen og en rigsretssag til 100 millioner kr.

  Hvis resultatet bliver en stor svækkelse af V, er det ligemeget eller godt. V har længe været et globalistisk, uborgerligt, anti-dansk og skabsradikalt parti. Det er det samme med K. Hvis Støjberg søger til K, vil det vise at hun er en useriøs politiker. Hun bør gå over til NB.

  Ellemann var ude med en masse ros og lovord til V. Det gik ind for frihed, lov og orden, tryghed og meget andet godt, påstod han. Men partiets handlinger de sidste 15 år viser at partiet er asocialt, kynisk, selvoptaget og ligeglad med Danmarks fremtid. Man ligger på maven for Merkel, EU, indvandringen og globaliseringen.

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 07:32

 85. SOMALISKE og libanesiske efterkommere SYV-OTTE GANGE SÅ KRIMINELLE som resten af befolkningen. Men alle de gamle og vamle partier er iskolde og “humnistiske” og fortsætter importen af kulturfremmede.

  At vi danskere nu plages af hverdags-terror og overfald m.m.m., hvor enhver dansker nårsomhelst kan blive næste offer, rager Christiansborgs flertal en høstblomst.

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 07:41

 86. I Holland vil de ikke være forsøgskaniner, se Ronkedor 02.25.

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 07:44

 87. Prager U.com er hos hodja ude med en stærk advarsel mod “den grønne omstilling” og visse “godgørende” foreninger/bevægelser.

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 07:52

 88. #70 Peter Nielsen — 29. december 2020 @ 21:53.
  “Mælken er hvid ligesom de børn, hvis fremtid skal sikres…”

  Det islamiske storråd for Danmark og BLM har besluttet, at køer for fremtiden skal fodres med kakao og foderet skal opblandes med lakrids i store mængder. Danske køer er racistiske og højreekstreme – de leverer kun ‘hvid’ mælk. Den racisme skal stoppe nu, så derfor må kun køer af den sortbrogede race græsse i Danmark; deres hvide pletter skal sortmales. Tror du, at dette er sort tale, har du fuldstændig ret.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. december 2020 @ 08:35

 89. BENT A 07.44 -Det betyder intet for Dansk Muhammed myndighed – du er allerede underlagt islam

  Kommentar by Ronkedor — 30. december 2020 @ 10:17

 90. 79) og 80). Det er Islam der er det overskyggende problem, fordi det ikke kan tollere den frihed vi har fået i arv fra Churchill. Islam er en fordumende direke politisk Diktatorreligion med en Førerdikatorprofetideal (har nævnt det uendelig mange gange nu. Se tidligere indlæg jeg har skrevet i andre blogdele).
  Inger Støjberg ligger lige til NB, hvilket jeg også vil anbefale andre fra partiet Venstre at melde sig ind i (også gerne fra K), som støtter Hende. Drop Venstre. Det er blot et tomt kulturradikal popparti, som moralsk og etisk flytter sig med vinden, som Venstrefløjen og Radikale partier (Alternativ o.a) blæser. Jeg har ligesåmeget tillid til Jacob Ellemann Jensen som til hans far, som svigtede fælt under ytringsfrihedskrisen. Popdreng uden indhold. Jeg kunne også have nævnt DF, men tror NB passer bedre til Inger Støjberg.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com

  Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. december 2020 @ 11:02

 91. Mange dage efter det danske nytår (nye aar),ønsker jeg Kim,Piphans,Kimski og ALLE jer andre Glædelig Jul.

  Kommentar by Nielsen — 30. december 2020 @ 11:45

 92. Her ved middagstid var der mere i DR om SPLITTELSEN i Venstre. Håber at Jacob Bællemann får held til at gøre Venstre til et meget lille parti. Han er virkelig en udansk tumpe, og burde højst have haft en bundpost i det latterlige parti. Men da han er så latterlig har han selvfølgelig fået en toppost.

  Alle de gamle partier, dvs. samtlige, er femte-kolonne partier som gennem afrikanisering arbejder på at afskaffe Danmark, demokratiet, ytringsfriheden, familieværdierne og den personlige frihed og økonomi osv.

  Kommentar by BENT A — 30. december 2020 @ 12:45

 93. Hvornår fusionerer Euroman og Familiejournalen?

  Hold kæft hvor man dog savner Ugens Rapport, der var ekstremt politisk ukorrekt…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2020 @ 13:10

 94. Sofie Linde problematisere selv hvorfor hun fandt sig i det og tav alle årene. Hun kan ikke selv give et svar. Det kan jeg godt give hende. Nogle ønskede at handle noget seksuelt med hende. Hvad helvede er det der er så svært. Hun er dobbeltmoralsk og en kujon.

  Kommentar by River — 30. december 2020 @ 13:32

 95. # River

  Rygtet siger i øvrigt, at den unavngivne person, der angiveligt har “krænket” Sofie Linde skulle være den forhenværende TV2-vært Jens Blauenfeldt.

  Det var desuden selvsamme Blauenfeldt, der efter 9/11 mente, at USA havde “fortjent en lærestreg”…

  Kommentar by Revisoren — 30. december 2020 @ 13:48

 96. Kimski — 30. december 2020 @ 03:07:

  Du kan selvfølgelig gøre hvad du vil og jeg har også en vis forståelse for “MGTOW” mv. Men det ville selvfølgelig være en demografisk katastrofe hvis alle europæere fulgte dit eksempel.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. december 2020 @ 15:06

 97. Så blev Venstres formand Jacob Ellemann tøsefornærmet fordi han tabte i armlægning til Inger Støjberg, Jacobs drukkammerater støtter op om kludedukken i håb om forfremmelse til næstformand i partiet, Venstre har igen en tabersag i ledelsen, og til orientering så er pædofili forbudt i Danmark og det er det Inger Støjberg forsvarer, man er i chok over at der er så mange i eliten der forsvarer pædofili de er en flok svin, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 31. december 2020 @ 01:02

 98. Kommentar by Peter Nielsen — 30. december 2020 @ 15:06.

  Det er såmænd ikke så meget et spørgsmål om MGTOW, som en et mix mellem allerede gjorte, dyrekøbte erfaringer, og så et realistisk syn på hele parforholds-situationen for mænd, anno 2020:

  Der er ikke én eneste af mine gamle skolekammerater, eller de gutter jeg hænger ud med i forbindelse med min lystfiskerhobby, som ikke er på deres andet eller tredje ægteskab, ser meget ældre ud end jeg gør selv om vi er jævnaldrende, og generelt lever liv, hvor hver eneste personlige beslutning skal forhandles, og derefter genforhandles, når de ikke rent ud er nødt til at spørge om lov, gudhjælpemig.

  De knokler også konstant, for at kunne følge trop med konernes og ex-konernes forbrugs- og kravs-niveau, mens de samtidigt konstant bebrejdes for aldrig at være hjemme. Evnen til at se en sammenhæng mellem de to faktorer eksisterer generelt ikke, hos deres bedre halvdele.

  Altså, når man får dem på tomandshånd, så lyder deres liv sgu ikke ligefrem som om, at det var det de havde tænkt sig, da det hele startede.

  Hvorfor i himlens navn skulle jeg dog udsætte mig selv for sådan en tilværelse, når der findes alternativer, hvor inputtet af “feminine værdier” er væsentligt større, og kommer med langt færre fysiske og emotionelle personlige omkostninger?

  Det andet dér..det er sgu for uhyggeligt, Peter.
  “Det gør man jo”, har altid slået mig som værende et fantastisk dårligt grundlag for noget som helst, og minder mig mest af alt om Islam’s ‘inshallah’, efterfulgt af et resigneret træk på skuldrene, som om man ikke er herre over sit eget liv.
  -Og heller ikke ønsker at være det…

  Kommentar by Kimski — 31. december 2020 @ 09:39

 99. De senere år er der opstået et problem med den såkaldte måskemand. Måskemanden er tilbageholdende med at engagere sig i noget langtidsholdbart – når en kvinde har et ønske om at det skal være sådan.

  Det kan man så undre sig over. Og spørgsmålet er, hvordan man ligesom kan få fikset de her mænd, så de opfører sig som forventet.

  https://www.information.dk/debat/2020/11/sverige-vaegelsindede-mand-beskydning-offentlige-debat

  Kommentar by BE — 31. december 2020 @ 11:53

 100. Kanskemannen är en velig och rätt patetisk typ

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/jBBOoo/kanskemannen-ar-en-velig-och-ratt-patetisk-typ

  Kommentar by BE — 31. december 2020 @ 11:54

 101. Kommentar by BE — 31. december 2020 @ 11:54.

  Ja, vi skal helst drives ind i folden alle sammen, for ellers hænger Staten på udgifterne, og man kan kun beskatte slaverne så og så meget, før de finder hamperebene frem.

  Derudover kan jeg kun more mig over den slet skjulte udskamning, samt den underspille forhåbning om, at der muligvis kunne være tale om et ‘måske’.
  At begge artikler er skrevet af kvinder kan ikke komme som en overraskelse; de plejer at blive ret nervøse, når de føler at deres fortsatte økonomiske underhold er truet, hvilket jo kun kan undre, når nu de er så “stærke og selvstændige”, som de selv fastholder de er.

  Når altså at de ikke lige er travlt optaget af at spille ofre, selvfølgelig…

  Kommentar by Kimski — 31. december 2020 @ 14:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper