31. december 2020

Mchangama om ‘internetpolitiet’, der skal ‘overvåge, moderere og være retningsgivende’ for debatter

Nettet strammes i disse år, og som Justitia-direktøren også er inde på herunder, så er regeringen på vej med en udvidelse af racismeparagraffen, så den fremover også omfatter ‘kønsidentitet, kønsudtryk og kønskarakteristika’. Det er ikke mere end et par måneder siden jeg fik et brev fra ‘PET Internet Referral Unit’, omhandlede ‘en mulig overtrædelse af den danske Straffelov’, og glidebanen ligner en kælkebakke med olympiske dimensioner.

Jacob Mchangama kommenterer den nye politireform hos Berlingske – Folketinget indfører tonepoliti på internettet (kræver login).

“Radikale Venstres retsordfører Kristian Heegaard uddyber internetpolitiets rolle i et interview med Altinget: ‘Hvis der er en ubehagelig debat, der er ved at gå i en eller anden skør retning, ikke tjener noget formål og involverer hadefulde ytringer, kan det være godt, at der er nogen, der lige siger, at det skal gå i en anden retning, og at det ikke er klogt at begå sig på den måde.’

Internetpolitiet skal altså overvåge, moderere og være retningsgivende for de debatter, som millioner af danske borgere deltager i. … Man kan overveje, om man med indførelsen af et overvågende og modererende internetpoliti ikke bevæger sig lige lovligt langt i retning af den slags ‘andre forebyggende forholdsregler’, som Grundloven forbyder.

… Hvis politiet (pro) aktivt overvåger debatter og eksempelvis kommer med henstillinger til, at man ‘taler ordentligt’, selvom konkrete ytringer ikke nødvendigvis er strafbare, kan det hurtigt medføre, at borgerne lægger bånd på sig selv i offentlige debatter, også selvom det gælder lovlige ytringer. Det er ikke politiets rolle at agere smagsdommer og vurdere om debatter ‘tjener noget formål’ eller udvikler sig i ‘en skør retning’.

… Det er modigt, at Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige tør lægge stemmer til en sådan ordning, når man ved, hvordan kommentarsporerne på Facebook ser ud i debatter om islam og udlændinge.”

(Justitsministeriet, Aftale om politiets og anklagemyndighedens økonomi 2021-2023, 2020)

Oploadet Kl. 09:30 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115973/trackback

60 Comments »

 1. “Ubehagelig debat” “skør retning” “ikke tjener noget formål””hadefulde ytringer”- han vil altså forbyde alle debatter på Facebook.
  Hans egne partifæller og ligesindede er tit årsag til at det går i den retning, men det er nok ikke dem han tænker på.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 31. december 2020 @ 09:51

 2. At DF lægger stemmer til deres egen undergang overrasker mig ikke. Men jeg er nødt til lige at dobbelttjekke, at NB ikke benytter sig af denne oplagte lejlighed til at indtage det intelligente standpunkt. Dér blev jeg alligevel lidt paf.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. december 2020 @ 09:53

 3. Det er sgu efterhånden svært at tro på, at 2021 skulle blive et bedre år end 2020.

  Men godt nytår til Hr. Møller og alle kommentatorer på Uriasposten – trods alt…

  Kommentar by Revisoren — 31. december 2020 @ 09:54

 4. Farvel til ytringsfriheden. Hele den nye censurpolitik har mestendels ét primært formål: At oprette et meningsdiktatur for at etablere en idyllisk facade for magthavernes totalt fejlslagne import af islamiske stenalderfolk fra Mellemøsten og Centralasien.
  Det digitale ytringsGestapo virkeliggør magthavernes totale kontrol over Vestens proletariat. Lige nu forsøger magthaverne at gøde jorden for folkelig accept af nyfascismen; ved at bagatellisere indførelsen af digitale stormtropper under dække af ‘anstændighed’ og ‘ligestilling’.
  Det morderiske islam har intet legalt krav på ‘anstændighed’ og ‘ligestilling’, så længe islam går ind for terror, vold og drab.
  Alle anstændige danskere bør protestere voldsomt mod oprettelsen af nazistisk meningspoliti.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. december 2020 @ 10:05

 5. At vores sløve, ineffektive politi og retsvæsen kan bruge facebook og twitter til at fange og straffe det virkelige livs forbrydere vil jeg se, før jeg tror det.

  At et nyt netpoliti derimod kan blande sig i debatter og løfte pegefingre, når nogen ytrer noget kontroversielt — ih jo, det skal nok komme til at ske i stort omfang. Og hvem skal så definere, hvad der er kontroversielt, krænkende, hadefuldt osv.? Svaret har alle up-læsere nok gættet i første forsøg.

  Kommentar by Crass Børsting — 31. december 2020 @ 10:14

 6. SED=Enhedslisten. Det er ikke overraskende, at den nye røde regering opretter en pendant til DDR’s Stasi. Das Ministerium für Staatssicherheit (MfS), auch Staatssicherheitsdienst, bekannt auch unter dem Kurzwort Stasi, war in der Deutschen Demokratischen Republik (DDR) zugleich Nachrichtendienst und Geheimpolizei und fungierte als Regierungsinstrument der Sozialistischen Einheitspartei Deutschlands (SED).

  Kommentar by Amad — 31. december 2020 @ 10:17

 7. Så skal vi her i Rødmark ”beriges” med endnu en forgrening på politistammen. Vi skal åbenbart snart have et internetpoliti, som kan censurer, og det der er værre over for de mennesker, som ikke har de rette holdninger.

  Det burde menneskene i Politiet også være de helt rette til at gøre.
  Tænk bare på de mange årtier, hvor det udelukkende var mænd og vel at mærke mænd, der var min. 177 cm høje, som kunne få lov til at komme i betragtning til jobbet som politiMAND.

  Senere – dvs. fra og med den 30. oktober 1977 – kunne de kvinder, som var min. 165 cm. høje få lov til at søge ind til politiet, mens kvinder under 165 cm. og mænd under 177 cm blev bortdiskrimineret uden, at hverken nogen ”ansvarlig” politiker eller ”kritisk” journalist hævede et øjenbryn over for denne helt åbenlyse grove forskelsbehandling der foregik her i Rødmark, hvor det ofte påstås, at ”vi er et af verdens mest lige lande”.

  Når jeg fremhæver forholdet som værende groft, så skal det forstås i lyset af, at indtil flere rigspolitichefer offentligt gav udtryk for, at de ønskede, at ”politikorpset skal afspejle den danske befolkning”.

  Da det lille lands små mænd og kvinder smagte politiets diskriminerende jernnæve, fordi de ikke opfyldte politiets vanvittige og uberettigede minimumshøjdekrav, var der heller ingen blandt hr. og fru Danmark, som reagerede, da det store flertal enten var høje nok til at søge ind til politiet eller ligeglade rent arbejdsmæssigt med noget aspekt af det arbejde, som politiet beskæftiger sig med.

  Når politiet snart svinger dets beskidte internetcensur jernnæve, så skal det ikke undre mig, at hr. og fru Danmark endnu engang er fløjtende ligeglade.

  Den nu afdøde musiker og komiker H.C. Vartenberg gav i begyndelsen af 1980´erne denne karakterestik af det engagement, som prægede hverdagen for det store flertal af mennesker i dette land: ”Noget å æe, nået å drik og så någet bold”.

  Statsleflere og ligeglade mennesker er noget, som Fanden skabte, da han havde en rigtig dårlig dag.

  Kommentar by Karsten Lund — 31. december 2020 @ 10:22

 8. Magthaverne sniger sig stille og roligt ind i hvert eneste aspekt af Vores liv. Hvem sagde Sovjet-mentalitet?

  Og, så bliver det endda sukret med en “direkte ordre” om at politiet SKAL dukke op øjeblikkeligt hvis en indbrudstyv stadig er til stede. Vil det alvorligt sige at politiet, engang i fortiden, har nægtet at fange en indbrudstyv?

  Politiet skal kun blande sig i ulovligheder, ud fra grundloven, og ikke excellere i om folk har den rigtige mening, “taler” ordentligt eller undlader at håner andre og deres religion.

  Det er jo helt galt at en samtale mellem forskellige mennesker kan være underlagt politiets overvågning, om det foregår på nettet eller IRL.

  Kommentar by Santor — 31. december 2020 @ 10:35

 9. Sådanne tiltag kommer måske fordi, virkeligheden bliver for skræmmende. DR har lige oplyst at bandedrab sætter rekord i år med 18 stks.

  Kommentar by tavsen — 31. december 2020 @ 10:37

 10. En doedssyg udvikling ytringsfrihed kan maa/ikke gradboejes.

  Kommentar by dunk — 31. december 2020 @ 10:38

 11. Hadefude ytringer????. OK Kærlighedspolitiet :-)….Frank Zappa havde engang i 60 erne et nummer der hed.- Who are the Brain police?-

  Det er ufatteligt trist at vores ytringsfrihed skal undergraves af den slags totalitærer tendenser, som nogle (åbenbart) Demokratiske politikere går med til ??????????? Jeg mangler ord.

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 10:44

 12. Jeg vil sgu da ikke have Kirstian Heegaard som cencor. En eller anden syg Radikal politiker. Hvem har betalt dem for den slags cencorerende meninger?

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 10:47

 13. Husk at den nye gren i Politiet kun er der for at beskytte os mod os selv. Vi skulle jo nødigt komme til at debattere væsentlige emner. Hvad er der i fjernsynet i aften?

  “Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.” (Grundloven § 77).

  Kommentar by Bastardo — 31. december 2020 @ 10:53

 14. Hvorfor stemmer NB for det her? Jeg forstår det simpelthen ikke. Det burde være en oplagt sag de kunne markere sig imod?

  Kommentar by sadadasdsd — 31. december 2020 @ 11:13

 15. Det her har kørt i England i flere år nu, og deres politi derovre er blevet eminent dygtige til at chikanere almindelige borgere, kun for at udtrykke deres ærlige mening. Dette selvfølgelig kun, når de ikke er travlt optaget af at anholde ældre kvinder for “racisme”, når de for tiende gang er blevet frarøvet deres pension af Orkerne, og beklager sig over det online.

  I mellemtiden har Islam’s had overfor etniske Briter lige fået et ekstra hak opad, da de har opdaget at de, bogstaveligt talt, kan slippe afsted med alt, (-ikke et ord om voldtægten af næsten 1 million unge, engelske piger, på en nærmest industriel skala!), fordi politiet generelt er hundeangste for at blive udstillet som “racister”, når de forsøger at varetage det job de reelt får deres løn for.

  Men jeg kan da også godt se, at det er meget nemmere at håndhæve loven fra en computerskærm, når man nu faktisk ikke er opgaven voksen, og så samtidigt frygter Orkerne, og deres generelt voldelige respons på forsøgene på at opretholde lov og orden. Man kunne jo risikere at knække en negl, ikke?

  Er der ikke snart en voksen til stede?

  Kommentar by Kimski — 31. december 2020 @ 11:15

 16. “Hadfulde Ytringer” ligestilles med udbydelse på nettet af børneporno, narkotika, våben eller tyvekoster.
  Hvis det er tilfældet, kan man lige så godt lukke og slukke for islam i Danmark. Islam er fuld af “hadfulde ytringer” mod danske kristne.
  Magthaverne kan ikke stoppe religionskrigen i EU ved at forbyde de kristne at svare på beskidte angreb fra islamisternes side. Så optræder magthaverne jo landsforræderisk; det er ulovligt.
  Grundloven beskytter kristendommen – andre fjendtligt indstillede religioner, der angriber kristendommen, skal naturligvis bekæmpes.
  Islam har altid været kristendommens svorne fjende og viser ingen tegn på fredsvilje eller underkastelse under treenigheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. december 2020 @ 11:21

 17. Er Heegaard en BLODRØD eller DYBSORT fascist? Eller en ædel forkæmper for demokrati, ytringsfrihed og alles velbefindende?

  Når man véd at han er meget på linje med de radikale og enhedslisten, vil man nok ikke være i tvivl om svaret.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 11:31

 18. Er det muslimer?

  Straks efter klokken 03.00 natten til torsdag blev flere skud affyret på Silkeborgvej i Brabrand.

  Ingen personer vides ramt, men en bil blev ramt af kuglerne.
  Politiet har natten igennem arbejdet på stedet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 31. december 2020 @ 11:37

 19. Med hastige skridt er vi PÅ VEJ IND I DIKTATURET. Teoretisk set kan typer som Heegaard, Jakob Ællemand, Rosa Lund, Jelved og Magdalena Krog Meyer godt være så naive, velmenende, fladpandede og kortsynede, at de selv tror på at et tankepoliti og meningsbureaukrati er vejen til en bedre verden. Men i virkelighedens verden handler det nok mere om at de er magtsyge, herskesyge og bedrevidende. Og ren ondskab kan også være inde i billedet.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 11:39

 20. I DOLKETINGET synes FORAGTEN for grundloven, nationen, indfødsretten, folket og den enkelte danske borger at blive mere og mere massiv. Det er jo ikke uden grund at de almindelige danskerne nu er 3. eller 5. rangs borgere i deres eget land.

  Tilsyneladende foretrækker de fleste politikere EU- og Merkel fjernstyring fremfor ægte og direkte demokrati. Og der kan også være andre grunde som hodja fortæller om.

  Det er virkelig slemt og tankevækkende at DF og NB er hoppet med på censur-vognen. Det styrker vel behovet for at støtte SK/Hardline mest muligt. Eller det vil måske være klogt at opstille endnu et nyt, bredt og dansksindet parti!

  Det gælder Danmarks overlevelse. Det gælder liv eller død for det danske folk. Afrikaniseringen og islamiseringen skrider ubønhørligt fremad, og om 15-25 år kan det være slut med Danmark, hvis vi danskere ikke forstår situationens alvor.

  Læs bogen “Sådan døde Danmark” og Ole Hasselbachs “Hvis man ikke vil høre”.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 11:57

 21. Det sidste her er vær at bemærke.
  … Det er modigt, at Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige tør lægge stemmer til en sådan ordning, når man ved, hvordan kommentarsporerne på Facebook ser ud i debatter om islam og udlændinge.”…

  Det siger mig at det KUN er Stram Kurs at stemme på.

  Kommentar by Charles — 31. december 2020 @ 11:59

 22. Systemkritikere i Hong Kong arresteres og sendes til afsoning i Kina.
  Så ser familien nok ikke mere til dem.

  Kommentar by k.m. — 31. december 2020 @ 12:16

 23. Vi skal ikke bare have tone-politi på SoMe.

  Der er også mulighed for at kommunen kan oprette vagtværn, som skal agere informanter til politiet.

  https://www.beredskabsinfo.dk/politi/nu-maa-kommunerne-etablere-deres-egne-mini-politikorps/

  Kommentar by KineserSnot — 31. december 2020 @ 12:22

 24. KVINDE ARRESTERET FOR AT FILME TOMT HOSPITAL. Ja, England serverer det ene hårrejsende eksempel efter det andet på hvordan takepoliti fungerer i praksis, fortæller hodja. I det nu af pladderhumanister dominerede England forfølges folk systematisk for at sige sandheden, eller for at vise hvordan virkeligheden ser ud.

  DF og NB kan evt. have sagt ja til tankepoliti på nettet for at bekæmpe kriminalitet, men det har politiet jo længe været i gang med som led i almindelig efterforskning. Men at politiet skal til at blande sig i den brede demokratiske debat er både grundlovsstridigt og en hån mod danskerne.

  Har man indbygget stopklodser så det ikke ender med en slags kinesisk eller nordkoreansk censur?

  Det virker umiddelbart som om både DF og NB er ved at dumme sig ultimativt. Hvor meget tillid kan vi have til dem? De skylder os en meget god forklaring.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 12:44

 25. Det er da et fremskridt der vil noget. Fremskridt til 1984…

  Kommentar by krassisten — 31. december 2020 @ 12:46

 26. Ole Hasselbalch sidste bog (inden han døde-æret være hans minde) omhandler denne cencur. Hvad EU angår har vi stadigvæk et retsligt forbehold fra 1992. Det kan vel bruges i forhold til Grundloven (og dens paragraf 77)….Kjærlighedspolitiet???? :-) :-) :-). Hvad Islam angår har jeg skrevet rigeligt…kig bare tilbage.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 12:53

 27. 22) Enig.

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 12:54

 28. Hvorfor kan man kun købe KINESISKE MUNDBIND i butikkerne?

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 12:55

 29. ((ÅÅÅh jeg elsker islam med dens undertrykkelse og fordummelse og dens Førerprofet, og dens terrorinspiration og krigsførsel, og den fabelagtige måde den behandler kvinder, og 9 årie tøser……bare jeg ikke bliver anholdt af Tankepolitiet :-) :-) :-) :-)…Jamen det da ik hadefuldt vel???????) :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 12:58

 30. Grundlovens § 77: Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre lignende foranstaltninger, kan ingensinde påny indføres.
  Vi nærmer os en situation hvor ansvaret overfor domstolene er ved at udvikle sig til censur. Og jeg føler mig meget lidt tryg ved at De Radikale skal definerer hvad domstolene skal finde upassende og krænkende! Efterhånden kan alle ytringer krænke nogen, så hvis kritik af kønsdefinitioner skal ind under hvad domstolene skal beskæftige sig med, så er alt ytringsfriheds moder – religionskritikken næste offer, og så har vi reelt indført censur af bagdøren! Man kan kun frygte hvad det næste blive! Politiske ideologier? Mimosekulturen er ved at skubbe grundloven til side!
  Allerede i dag er det den der “føler” sig krænket, der definerer hvor grænsen går!
  Det giver jo uanede muligheder for at lade domstolene forbyde visse ytringer som Ministeriet for Sandhed ikke bryder sig om! George Orwells bog 1984 bør være tvangslæsning for alle krænkelsesparate og for alle politikere!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. december 2020 @ 13:02

 31. På youtube er der debatter med en (Konservativ national person) der hedder Shapiro. Det er en fabelagtig oplevelse at møde dette hoved, som tager rundt til Universiteter og debattere med dem han er uenig med- Han er fra USA. Kan anbefales.

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 13:08

 32. Du kan vel ikke bare ændre grundlovens paragraf 77, og sætte en krænkelsesparagraf over…..Enten har vi fri debat eller også har vi ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 13:10

 33. George Orwells 1984 vil også være Hadefuld iflg De radikale og Kristian Heegaard.

  At påpege censur vil nu også være Hadefuldt og skal censureres bort, da det er Fake news iflg. Progressiv moderne logik.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 31. december 2020 @ 13:14

 34. Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 13:08

  Ben Shapiro er zionist, som vil have åbne grænser, så han rige venner kan få billige arbejdskraft. Desuden hepper han altid på en krig med Iran.

  Manden er ligeglad med det Europæiske folk.

  Kommentar by KineserSnot — 31. december 2020 @ 13:22

 35. Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 12:53

  Peter Neerup Buhls bog “Liberalfascismen” omhandler denne censur, den kom ud i 2017.

  Kommentar by KineserSnot — 31. december 2020 @ 13:23

 36. Det er en FULDSTÆNDIG DJÆVELSK FREMTID der venter danskerne, svenskerne og europæerne, hvis de røde og de falske borgerlige partier samt Merkel kommer hele vejen igennem med deres skumle planer.

  I forvejen sjofles og tyranniseres danskerne på talrige områder. Sverige er nu skrækeksemplet på hvordan et nordisk land kan ødelægges indefra og ovenfra.

  Og Sovjet-unionen, Nazityskland, Rumænien, Cambodia, Albanien, Kina, Nordkorea, Japan, Iran og en række afrikanske og amerikanske lande har vist at rød og totalitær politik kan ende i ufattelige og endeløse rædsler for almindelige borgere.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 13:56

 37. Det er en FULDSTÆNDIG D J Æ VELSK FREMTID der venter danskerne, svenskerne og europæerne, hvis de røde og de falske borgerlige partier samt Mer kel kommer hele vejen igennem med deres skumle planer.

  I forvejen sjofles og tyr anniseres danskerne på talrige områder. Sverige er nu skrækeksemplet på hvordan et nordisk land kan ødelægges indefra og ovenfra.

  Og Sovjet-unionen, Na zityskland, Rumænien, Cambodia, Albanien, Kina, Nordkorea, Japan, Iran og en række afrikanske og amerikanske lande har vist at rød og totalitær politik kan ende i ufattelige og endeløse rædsler for almindelige borgere.

  Awaiting moderation ??

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 13:59

 38. Moderation 2 gange i træk??

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 14:00

 39. Går ud fra at det ikke er censur, men noget teknisk.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 14:01

 40. Er det bestemte ord der får filtret til at blokere? Prøvede at ændre dem, men det hjalp ikke.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 14:05

 41. Kommentaren 13.56 handler om vores fremtidsudsigter.

  Kommentar by BENT A — 31. december 2020 @ 14:07

 42. Tanker der går imod diktatures coronaplaner, censureres.
  Når diktaturet siger alle skal vaccineres og at lortet er ufarlig, så det DET der gælder, skeptikere tvinges til at holde kæft.

  Clutster 5 blev een af grundene til at slå mink ihjel. Cluster5 viste sig at være en fuser.
  Der er ikke fundet corona i de mange vilde dyr, jægere og andre har indsamlet til test.

  Påstanden om smittespredning blandt vilde dyr faldt også til jorden.

  Massiv censur på ting der drejer sig om corona er jo tegn på at diktaturet dækker over noget vi ikke må få at vide, diskutere eller søge information om.

  Den voksende grad af censur blokerer også for forskning og udvikling, fordi diktaturet kun godkender forudbestemte resultater.

  Flere kinesiske corona forskere forsvandt sporløs, efter de offentliggjorde fakta om den første virus.

  Kommentar by k.m. — 31. december 2020 @ 14:17

 43. At elske, hade, foragte og frygte nogen eller noget er faste bestanddele af den menneskelige natur og noget, som vi alle gør. At lovgive herimod er ikke bare grundlovsstridigt, det er i strid med naturlovene. Helt som at ville ophæve tyngdekraften.

  Her er tale om en udvikling, som ingen danskere i deres vildeste fantasi kunne have forestillet sig i de glade og frie 1980’ere. Den Vestlige Verden begynder at ligne et samfund i total opløsning.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. december 2020 @ 15:12

 44. 32) Lyt til ham og hør hans argumenter i diskussion. Ja han er Jøde. Ja han bekymre sig ikke om Europa eller EU. Han er fra USA. Youtube. Ben Shapiro.

  Synes også Iran er en Paraiastat med dens nuværende Islamiske ledelse. Den burde udelukkes fra FN, idet den direkte har truet med udslettelse af et andet FN-land (Israel) i FN.

  Kommentar by Michael Unna — 31. december 2020 @ 15:15

 45. “The UN Global Compact for Migration” normalizes state censorship.
  Her har vi kilden til oprettelsen af en digital patruljeenhed i politiet; med licens til at mobbe frihedselskende demokrater indtil de klapper i og bøjer nakken.
  En historie fra Alexander Solsjenitsyns værk “Gulag øhavet”. En dreng på et fisketorv fik stanget en dom ud på 25 års fængsel, for at have pakket en fisk ind i en avis med et billede af Stalin på forsiden.
  Dansk udgave: Hvis du på fjæsbogen viser et billede af en muslim som halalslagter en hvid kvinde, risikerer du, at et nyt internetGestapo iskoldt stanger dig en fængselsdom, når magthaverne udfører censur med den digitale patruljeenhed. Muslimen såvel som Stalin er urørlig og hellig, selv hvis han strukturelt er forbryder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. december 2020 @ 15:33

 46. Var det ikke nævnte Jacob,som en gang havde betænkeligheder ved ytringsfrihed? Hvis det er ulovligt at ytre sig om noget som helst og især muhammedanere=skadedyr=muslimer,har vi tankepolitiet lige på trapperne. Hvilket Jeppe Juhl og Steen Raaschou blandt andre erfarede de seneste år.

  Kommentar by Nielsen — 31. december 2020 @ 16:04

 47. En sådan lovgivning animerer myndighederne til magtmisbrug. Der mangler en mekanisme til at holde myndighederne i ørerne.

  Hvad skete der med Steen Raaschous computerudstyr? Kan han ikke rejse erstatningskrav?

  Kommentar by traveler — 31. december 2020 @ 16:19

 48. Først og fremmest en stor tak til Kim for hans utrættelig indsats.
  M.h.t. det nye meningspoliti og ytringsfriheden læste jeg et sted (tror det var det ny tvangsnedlukkede friatider.se men ikke sikker) at Polen har indført en lov der giver en bøde til f.eks. facebook på 1.1 million euro såfremt facebook blacklister en abonnement for indslag der efter Polsk lov er fuldt lovlig men som facebook iflg. deres opfattelse mener er “ulovlig”..
  Måske Kim eller andre uriasposten-læsere kan bringe et mere konkret detailleret lys over dette forhold..??

  Kommentar by frank mathiesen — 31. december 2020 @ 17:11

 49. newspunch.com

  Poland: Big Tech Will Face $2.2 Million Fines Whenever They Censor Free Speech

  Kommentar by k.m. — 31. december 2020 @ 17:22

 50. https://rmx.news/article/article/new-polish-law-will-fine-social-media-companies-2-2-million-for-censoring-lawful-speech

  Kommentar by Michael Sjøberg — 31. december 2020 @ 18:50

 51. happy new year. tak for de mange underholdende indslag. ha en go aften og nat ,- tænk danmark islam frit , det skulle være ekstra virksomt på nytårs skellet. må danmark ånde friere året 2021.

  Kommentar by heisahero — 31. december 2020 @ 18:59

 52. fik Steen Raaschou sine computere tilbage her i året 2020?, er der nogen der ved det?

  Kommentar by heisahero — 31. december 2020 @ 22:59

 53. Tja. Denne blog er da interessant på mange måder. Og den censur der bliver udøvet her er også interessant. Man lærer lidt om hvad der er OK i hvilke kredse. Tak for det. Og nej jeg er ikke modstander a bloggen, blot uenig i optimismen. Men så blev vi da det klogere.

  Kommentar by Bjarne — 1. januar 2021 @ 02:28

 54. Mad Max forgår i 2021…. Det går næppe sådan, men marxismen og islam fortsætter givetvis med at ekspandere verden over.

  Kommentar by Bilka — 1. januar 2021 @ 02:41

 55. KineserSnot — 31. december 2020 @ 13:22 skrev:

  “Ben Shapiro er zionist, som vil have åbne grænser, så han rige venner kan få billige arbejdskraft. Desuden hepper han altid på en krig med Iran”.

  Præcis! Det er ufatteligt at folk bliver ved med at tro, at Lille Benji er “på vores side”. Hans loyalitet ligger kun hos ét land og det land ligger ikke i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. januar 2021 @ 03:56

 56. Den eneste måde at holde “racismen” nede er ved censur og bøder.
  Edison Cavani har netop fået £100.000 i bøde, tre kampes karantæne, og skal modtage “uddannelse”.

  https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9104039/Man-United-forward-Edinson-Cavani-says-heart-peace-Gracias-negrito-post.html

  Utallige medier har lukket for brugerkommentarer eller viser dem med forsinkelse fordi de ikke kunne overkomme at censurere hvad folk generelt mener.

  Pudsigt nok må man godt kalde folk “sorte” og klappe af deres etniske baggrund i andre sammenhænge. Kommunikation er blevet et studie i “doublespeak”.

  Kommentar by Zatopek — 1. januar 2021 @ 14:49

 57. Kommentar by Zatopek — 1. januar 2021 @ 14:49

  Og det foregår i et land hvor de såkaldte ‘konservative’ har magten.
  Men vi ved jo godt at ‘konservative’ ikke er hvad de har været.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 15:07

 58. tror det var det ny tvangsnedlukkede friatider.se men ikke sikker

  Kommentar by frank mathiesen — 31. december 2020 @ 17:11

  Hvorfor skriver du det, frank? Fria Tider lever i bedste velgående:

  https://www.friatider.se/skjutne-mannen-i-rosengard-fanns-med-i-polisens-klanrapport, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 16:54

 59. NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 16:54: De eksisterer, men man får besked om, at ens browser ikke kan åbne siden, da der “ikke kan oprettes en sikker forbindelse” til dem. Det afholder nok mange fra at besøge deres site.

  Kommentar by Odo — 3. januar 2021 @ 08:04

 60. Neger

  Kommentar by Den Sorte Reaktion — 3. januar 2021 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper